👆این سه عکس باید ملکه ذهنی هر انقلابی شود
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام اعضا
بعضی ها فیلم را که ببینند
بیشتر باور میکنند👆
کمک به فلسطین؛ یک حکم قطعی شرعی
🔸 رهبر انقلاب: حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند و فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلیاش برگردانند... و کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب آنان را یاری کنند.
💢 نشانه ديانت و امانتداری
امام علي عليهالسلام:
🍃 طَلَبُ التَّعاوُنِ عَلي إقامَةِ الحَقِّ دِيانَةٌ و أمانَةٌ .
🍃 درخواست همكاری برای برپا كردن حق، نشانه ديانت و امانت [داری] است.
📚 عیونالحکم، ج۱، ص۳۱۹.
📎 #نهج_البلاغه
📎 #امانت
📎 #دیانت
💠 #کانال_هنر_تبیین #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
@honaretabyin
🔥مدافعان آسمانی در برابر قشون شیطانی
🔻#سید_ابراهیم، وقتی به عنوان هشتمین رئیس جمهور انتخاب شدی، #سید_حسن با آیهای زیبا از قرآن به استقبالت آمد...
اما سه سال بعد، تو در بهشت از او استقبال کردی...
🔻انقلاب اسلامی مدافعانی در زمین دارد و مدافعانی در آسمان و شاید زمانی که شیطان با سرانگشتان صهیونی خود، لشکر ماورائی راه می اندازد شما در کنار شهیدان سخت در برابر قشون شیطانی در مبارزهاید...
#شب_جمعه
#وعده_صادق
#نصرالله
✍حمیدرضا ابراهیمی
💠 #کانال_هنر_تبیین #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
@honaretabyin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید سیدحسن نصرالله:
«امامِ این خیمه امام خامنهای دامظله و مرکزِ این خیمه، جمهوری اسلامی ایران است. این خیمهی ماست و این حسینِ ماست»
#حسین_زمانه
🗣 سِیّد امیرحسین هاشمی
💠 #کانال_هنر_تبیین #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
@honaretabyin
🔴اسراییل مجدد رکب اطلاعاتی خورد!
🔹️بعد از ترور سید مقاومت، شهید نصرالله، اجتماعی از مجموعههای امنیتی ایران و لبنان صورت میگیرد.
🔸️تمام اقدامات حفاظتی انجام میشود و برای غربالگری انگشت شمار از افراد خاص لبنان، طراحی پروژه میشود.
🔹️#تله_امنیتی اینگونه بود که با هماهنگی خیلی نزدیک، ادعا میشود که #سیدصفی_الدین یک ساعت دیگر در مختصات مشخص جلسه دارد و خبر خیلی زود توسط یکی از اعضای حزبالله به موساد منتقل میشود.
🔸️بلافاصله بازجوییهای تخصصی انجام می شود و در نهایت رابط جاسوس اسراییل، #یهوشوا_تارتکوفسکی هم دستگیر شد.
💠 #کانال_هنر_تبیین #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
@honaretabyin
🔚فصل شکار گرگ شروع شده...
#فروپاشی_اسرائیل
💠 #کانال_هنر_تبیین #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
@honaretabyin
📢 حافظ در چه شیرازی حافظ شد؟
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: زمان [حافظ] از لحاظ زمان سیاسی، یکی از بدترین زمانهای ایران است و من واقعا در تاریخ یادم نمیآید زمانی را و منطقهای را که به قدر #شیراز در زمان #حافظ دستخوش تحولات گوناگون سیاسی، همراه باخرابیها و ویرانیها شده باشد.
✏️ اگر مبدا این دوران پادشاهیهای زمان حافظ را، زمان شاه شیخابواسحاقاینجو بدانیم -که زمان شروع سلطنت او فکر میکنم، هفتصدوچهلوخوردهای است که دوران جوانی حافظ است، چون حافظ سال ولادتش معلوم نیست؛ هفتصدوبیست، هفتصدوهیجده، هفتصدوبیستودو، روشن نیست که کی است، لکن حدودا میشود فهمید که در همان حول و حوش هفتصدوبیست است -حافظ جوان بیستوچند سالهای بوده که این پادشاه به مسند حکومت میرسد و بعداز او حالا در زمان خود همین پادشاه جوان و خوشذوق و مورد علاقهی حافظ احتمالا و عیاش و زیبا وشاعر و ادیب، همین پادشاه با این خصوصیات هم جنگهای فراوانی را میکرده با امیرمبارزالدین درکرمان و با دیگران، یعنی خود این آدم هم نمینشسته که حالا در شیراز به کار حکومت خودش بپردازد.
✏️ جنگهای متعددی داشتند تا بالاخره منجر میشود به غلبهی آل مظفر... شاید حدود چهل سال تقریباچهلوچند سال خانوادهی آل مظفر اینها حکومت داشتند که وفات #حافظ هم به احتمال زیاد هفتصدونودودو است... ببینید در طول چهل سال، چقدر جنگ، چقدر خونریزی، چقدر همدیگرکشی و خویشاوندکشی و بیگانهکشی!یک چنین وضعیتی در #شیراز وجود داشته و دائما مردم شیراز زیر فشار ارعاب این دیکتاتورهای زباننفهم مغرور قرار داشتند... یک چنین وضعیت آشفتهای بر شیراز حکومت میکرده وحافظ حدود شاید چهل سال، چهلوپنج سال از عمر خودش را، در دوران این خانواده گذرانده. ۱۳۶۷/۸/۲۸
🔹️متن کامل بیانات حضرت آیتالله خامنهای در آیین گشایش کنگره جهانی حافظ
🗓 سالروز بزرگداشت حافظ
💠 #کانال_هنر_تبیین #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
@honaretabyin
21.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | گنجینه معارف و اخلاق
✏️ رهبر انقلاب: ما #حافظ را فقط به عنوان یک حادثهی تاریخی ارج نمینهیم، بلکه حافظ همچنین حامل یک پیام و یک فرهنگ است. دو خصوصیت وجود دارد که به ما حکم میکند که از حافظ تجلیل کنیم و یاد او را زنده کنیم.
✏️ اول: زبان فاخر اوست که همچنان در قلهی #زبان_فارسی و شعر فارسی است و ما این زبان را باید ارج بنهیم و از آن معراجی بسازیم به سوی زبان پاکِ پیراستهی کامل والا؛ چیزی که امروز از آن محرومیم.
✏️ دوم: معارف حافظی است که خود او تکرار میکند که از نکات قرآنی استفاده کرده است. #قرآن درس همیشگی زندگی انسان است و #دیوان_حافظ مستفاد از قرآن است و خود او اعتراف میکند که نکات قرآنی را آموخته و زبان خودش را به آنها گشوده است. پس محتوای شعر حافظ آنجا که از جنبهی شعری محضْ خارج میشود و قدم در وادی بیان معارف و اخلاقیات میگذارد، یک گنجینه و ذخیره است برای ملت ما امروز و نسلهای آینده و همچنین برای ملتهای دیگر؛ چون معارف والای انسانی مرز نمیشناسد.
🗓 سالروز بزرگداشت حافظ
💠 #کانال_هنر_تبیین #زیست_عفیفانه #محض_اطلاع
#نهضت_آگاهسازی_و_مطالبه_گری
@honaretabyin
استان لرستان ؛ اسیر فقر و محرومیت؟!؟
از : دکتر حسن خسروی. مدرس دانشگاه و متخصص امور برنامه و بودجه کشور.
گزارش مرکز آمار ایران
، شامل شاخصهای کلان اقتصادی و اجتماعی کشور در صفحه 31 آن، جدول نرخ بیکاری جمعیت 15 ساله و بیشتر در تابستان 1403، نرخ بیکاری استان لرستان 10 و نیم درصد قید شده است در حالیکه نرخ بیکاری استانهای همجوار مانند همدان 5 و نیم درصد و استان مرکزی نیز حدود 4 و سه دهم درصد میباشد. چرا؟!؟
حقیقت آن است که عمده مشکلات کشور ما مربوط به فقر و محرومیت 9 استان شامل : لرستان، ایلام، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی میباشد و در بدو شروع بکار دولت سیزدهم و چهاردهم نیز اینها را طی یادداشتی مورد تأکید قرار داده و خواهش کردیم که دولتمردان عزیز ما تمام همت چهار ساله خود را یک بار برای همیشه، صرف توسعه و عمران و آبادانی این 9 استان نمایند چرا که در طول چهل ساله اخیر واقعا آنطور که باید و شاید به خواسته ها، کمبودها و انتظارات به حق این مناطق توجه نشده است. استان لرستان با وجود استعدادها و پتانسیلهای فراوان مادی و معنوی همواره مورد بی مهریهای سیاست گذاران و خصوصا سوء مدیریتها قرار گرفته و تاکنون روی خوش رشد و توسعه متوازن را به خود ندیده است که جای بسی تعجب و تأسف دارد. نگارنده را اعتقاد بر آن است که در صورت رفع تنگ نظریها، رفع حسادتها، رفع سوء مدیریتها و توجه به مناطق کشور بر اساس استعدادها و ظرفیتها، همین استان لرستان به تنهایی میتواند تأمین کننده بسیاری از تولیدات، محصولات و خدمات مورد نیاز کشور در ابعاد مختلف بوده و حتی موفقیتهای چشمگیر صادراتی نیز داشته باشد. سؤال نخبگانی مطالبه گرانه ما این است که چرا استان لرستان فاصله معنی داری از حیث نرخ بیکاری نسبت به استان های حتی همجوار خود دارد.؟ اگر دلیل آن تجمع انواع و اقسام صنایع و کارخانجات در استان همدان و مرکزی است چرا و چه کسی نگذاشته است که میان اینها یک عدالت نسبی، توازن و توزیع متناسبی از بابت مجوزات و اعتبارات و... صورت گیرد.؟ استان لرستان با وجود این همه زمینهای حاصلخیز و معادن و آب و هوای کم نظیر و انسانهایی دلاور، شریف، فرهیخته و فرزانه، چه چیزی کم و کسر دارد که نباید حتی نسبت به استانهای همجوار خود از مواهب سرمایه گذاری و توسعه برخوردار باشد؟ متأسفانه سیاستگذاریهای غلط، سلیقه ای، متعصبانه، بدون پشتوانه مبتنی بر آمایش سرزمین و... امروز از لرستان سرافراز، روستایی بزرگ فاقد نقش آفرینی اثربخش در تولید ناخالص ملی را به تصویر کشیده که به هر جای این پیکره نحیف و رنجور دست میزنید، فریادی به آسمان بلند میشود. استانداران و فرمانداران در این میان قطعا در خط مقدم شکست یا پیروزی استان قرار دارند. یک فرماندار متخصص دلسوز مردمدار شجاع میتواند کاری کند کارستان. یک فرماندار علاقه مند فارغ از رنگها و نژادها و قومیتها و برچسبها میتواند مسئله محور و هدفمند و با نگاهی آینده پژوهانه و با بهره گیری از تمام ایده های ناب و سازنده و مبتنی بر نگاه نخبگانی ، کاری کند تا با هم افزایی همه نیروها و داشته ها و سرمایه ها، ارزش افزوده برای شهر ایجاد شده و تولید ثروت و رفاه و آسایش برای مردم کند. یک فرماندار خداترس انقلابی و جهادی دائم خدا را حاضر و ناظر بر اعمال و رفتار خویش دیده و تلاش میکند از هر گونه دو قطبی سازی در شهر خود جدا پرهیز نموده و همه اقشار و آحاد مردم را برای تصمیم سازیها و تصمیم گیری ها دخالت و مشارکت دهد تا تراز شهر در زمره شهرهای رشد یافته، دانا و توانا قرار گیرد. یک فرماندار باید یک متخصص روابط عمومی و ارتباطات و یک کارشناس اقتصادی و یک صاحب نظر جامعه شناسی باشد تا مسائل و مشکلات شهر را با دید سیستمی نگریسته و جامع الاطراف باشد.
اکنون که فصل بودجه و بودجه ریزی است، اکنون که باید برنامه پنج ساله هفتم توسعه کشور اجرا شود، اکنون که با آمدن پزشکیان عزیز، هوای تازه ای در کالبد اجتماع دمیده شده، حداقل انتظار این است که با حرکت بر مدار عقلانیت و دوری از تعصب بیجا و هیجان کاذب و بهره گیری از خرد جمعی و توجه به منفعت عامه و مصالح استان، آینده درخشان تری را برای لرستان، این سرزمین ساده و بی ریای پر افتخار رقم بزنیم. ان شاء الله.
✍دکتر حسن خسروی