رشد ما به این است که ما لااله الا الله را دردلمان حاکم کنیم . محبت خداوند را حاکم کنیم و هرچه این محبت بیشتر میشود,دین شیرینتر و سرمستکننده تر و شراب میشود برای مومن. یعنی از تکلیف کاملاً بیرون میآید .تکلیف نیست و تشرف است و لذت بخش است . شادیآور است و آرامبخش است .همه چیزش قشنگ است و همهچیزش خوب است. آنجا که ما تعارض و تلخی را توهم میکنیم . تلخی به کام حیوانیت است و به کام فطرتمان نیست .تمام احکام دین به دفاع از انسان آمده .حج به دفاع از انسان است .روزه, خمس, زکات,به دفاع از انسان آمده , آمده که آن حقیقت الهی و آن حقیقت انسانی را به کمال برساند .که نمیفهمد و مقاومت میکند که سختش است و هی شبههه برایش ایجاد میشود که هی سوال میکند؟ طبیعت لذا شما در شبهه شناسی و در پرسشهای دینی اکثر پرسشها و شبهات که صدرصداکثرشان خواستگاه طبیعت است.و الا فطرت هیچگاه از خداوند سوال ندارد .از دین خدا سوال ندارد. از ائمه سوال ندارد .هرچه سوال است طبیعت میکند:چرا حجاب ؟چرا نماز ؟چرا روزه؟چرا خمس ؟چرا جهاد؟ چرا این ؟چرا آن . چرا این قانون فقهی اینطوری است ؟چرا طلا برمردحرام است ؟چرا من نمیتوانم این کار را بکنم ؟چرا موسیقی اینطوری است ؟چرا من فلان چیز را نمیتوانم بخورم ؟؟همهاش عزادارخودش است. لذا گیر به دین میدهد .سوال از دین میکند. چرا من را دارد محدود میکند؟چرا من نباید هرکاری دلم میخواهد بکنم؟ .خوب اگر به تمام دستورات دین نگاه کنید, دین میخواهد پوست سر انسان را بکند. یعنی همهاش تمام احکام دین کندن این طبیعت است .
کانال هوالله 🍃❤️
https://eitaa.com/joinchat/4060807235C35b3
31.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹#استاد_طاهرزاده
🌼 هوشیاری نسبت
به هدف خلقت
🤲🏻 خدایا مرا مشغول آن چیزی کن که فردا از من میپرسی ... و مرا بخاطر آن خلق کردی ...
کانال هوالله 🍃❤️
https://eitaa.com/joinchat/4060807235C35b3c5af23
🔹اگر این کار خوب بود خود رهبری اقدام میکردند؟!؟!
⁉️ممکن است گفته شود اگر مبارزه با حکومتی که پس از رحلت رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله بر سر کارآمد لازم بود، چرا امیرالمؤمنین علیه السلام خود به این امر اقدام نفرمود؟
✅ حقیقت این است که قیام مسلحانه امیرالمؤمنین علیه السلام در برابر عمل انجام شده در سقیفه، هم اشکال سیاسی داشت و هم اشکال امنیتی:
👈اشکال سیاسی آن این بود که مردم کوتاهنظری که به آسانی دست از حمایت علی علیه السلام برداشتند، به سرعت قضاوت میکردند که حضرت علی علیه السلام به خاطر رسیدن به ریاست و محکم کردن جایگاه خویش چنین کارهایی را انجام میدهد و با وجود چنین قضاوتی در فضای عمومی جامعه اسلامی، اهداف والایی که امیرالمؤمنین علیه السلام به دنبال آن بودند، تأمین نمیشد.
👈اشکال امنیتی این کار نیز این بود که به راه انداختن جنگ داخلی در جامعه اسلامی، فتنهای عظیم و تفرقهای شدید در جامعه به راه میانداخت که موجب طمع دشمنان برای نابودی دین اسلام و جامعه نوپای اسلامی میشد و بدین ترتیب تمام زحمات رسول خدا صلی الله علیه و آله بر باد میرفت.
👈👈شرایط سیاسی و امنیتی اقتضا میکرد که امیرالمؤمنین علیه السلام در برابر دستگاه خلافت به پا نخیزد و از وقوع فتنهای عظیم که اساس اسلام را به خطر میانداخت پیشگیری کند.
🔹با این حال دختر رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وظیفهای دیگر داشت که به خوبی بدان اقدام فرمود.
🔷 اگر قیام زهرای طاهره سلام الله علیها برخلاف موازین و مصالح اسلام بود، امیرالمؤمنین علیه السلام از آغاز باید مانع او میشد.
❌⁉️مگر ممکن است صدیقه کبری سلام الله علیها برخلاف خواست امام خویش، امیرالمؤمنین علیه السلام رفتار کند؟!
✅ بیشک حرکت بانوی دو عالم صددرصد موافق نظر امیرالمؤمنین بوده است....
#نتیجه
بنابراین ممکن است امر به معروف و نهی از منکر در شرایطی خاص برای شخص محذور داشته باشد و مفسدهای که بر انجام آن مترتب میشود، بیش از مصلحت آن باشد؛ اما سکوت او وظیفه را از عهده دیگران بر نمیدارد و آن ها باید وظیفه امر به معروف و نهی از منکر خویش را انجام دهند.
شاهد این حقیقت، این است که گاه در زمان امام معصوم، برخی از بهترین شیعیان ایشان کارهایی میکردند که امام معصوم، خود از انجام آن خودداری میورزید؛ اما آنان را از انجام آن کار باز نمیداشت.
✅ نمونه بارز این معنا جناب #ابوذر رضی الله عنه است:
👈 در ایام خلافت خلیفه سوم، اسراف فراوانی در مصرف بیتالمال صورت میگرفت؛ اما امیرالمؤمنین علیه السلام تنها به تذکراتی دوستانه بسنده میفرمود و برخوردی تند با خلیفه وقت نمیکرد.
🔹حتی هنگامی که مردم برای قتل خلیفه سوم اجتماع کردند، ایشان از این کار جلوگیری فرمود و هنگامی که آب را به روی خلیفه بستند، ایشان به او آب رساند؛ اما جناب ابوذر برخوردهای تندی با خلیفه و عوامل حکومتی وقت داشت. با این حال یک مورد هم در تاریخ نیامده است که امیرالمؤمنین علیه السلام ابوذر را به رفتاری آرامتر دعوت فرموده باشد.
🔷در نهایت خلیفه وقت ابوذر را به ربذه تبعید کرد. در هنگام تبعید او، امیرالمؤمنین علیه السلام به همراه فرزندان خود امام حسن و امام حسین علیهماالسلام برای مشایعت او آمدند. این در حالی بود که خلیفه وقت، ابوذر را به منزله شخصی خاطی از مدینه بیرون میکرد!
🔹امیرالمؤمنین علیه السلام به او فرمود: ای اباذر! به راستی تو تنها بخاطر خداوند سبحان خشم گرفتی، پس به همان کسی امید داشته باش که برای او خشم گرفتهای، این مردم از تو برای دنیای خویش هراسیدند؛ اما تو از کارهای ایشان بر دین خود هراسناک شدی و از این رو آنها تو را از پیرامون خویش راندند و به بلایت گرفتار آوردند. به خدا سوگند اگر همه آسمانها و زمین به روی بندهاش بسته باشد و آن بنده تقوای خدا را پیشه کند، خداوند برای او گشایشی مقرر فرماید. پس مباد چیزی جز حق و راستی تو را به انس و همدمی گیرد و جز باطل و نادرستی به هراست افکند.
💯بنابراین گاهی ممکن است شخصیتی بزرگ به سبب شرایطی خاص، وظیفه نداشته باشد سخنی را مطرح کند؛ اما سکوت او به معنای جواز سکوت دیگران نیست و آنها باید وظیفه خویش را انجام دهند و امر به معروف و نهی از منکر کنند.
💯💯لذا ما باید این حقیقت را درک کنیم که چرا امیرالمؤمنین علی علیه السلام مانند حضرت زهرا سلام الله علیها اقدام نکرد...
❌❌❌از نادانی است که گفته شود اگر این کار خوب بود، خود رهبر به آن اقدام میفرمود. باید با دقت و بصیرت بفهمیم که چرا رهبر به آن کار اقدام نمیکند...
📚 گزیده ای از بیانات مرحوم آیت الله مصباح یزدی در شرح خطبه فدکیه
✨✨✨✨✨✨✨
کانال هوالله 🍃❤️
https://eitaa.com/joinchat/4060807235C35b3c5af23
هدایت شده از هو الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کانال هوالله 🍃❤️
https://eitaa.com/joinchat/4060807235C35b3c5af23
نهج البلاغه
بخشی ازخطبۀ160
.راه و رسم زندگى پيامبر اسلام (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم )
پس به پيامبر پاكيزه و پاكت اقتدا كن، كه راه و رسم او الگويى است براى الگو طلبان، و مايه فخر و بزرگى است براى كسى كه خواهان بزرگوارى باشد، و محبوب ترين بنده نزد خدا كسى است كه از پيامبرش پيروى كند، و گام بر جايگاه قدم او نهد. پيامبر (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم ) از دنيا چندان نخورد كه دهان را پر كند، و به دنيا با گوشه چشم نگريست، دو پهلويش از تمام مردم فرو رفته تر، و شكمش از همه خالى تر بود، دنيا را به او نشان دادند اما نپذيرفت، و چون دانست خدا چيزى را دشمن مى دارد آن را دشمن داشت، و چيزى را كه خدا خوار شمرده، آن را خوار انگاشت، و چيزى را كه خدا كوچك شمرده كوچك و ناچيز مى دانست. اگر در ما نباشد جز آن كه آنچه را خدا و پيامبرش دشمن مى دارند، دوست بداريم، يا آنچه را خدا و پيامبرش كوچك شمارند، بزرگ بداريم، براى نشان دادن دشمنى ما با خدا، و سر پيچى از فرمان هاى او كافى بود. و همانا پيامبر «كه درود خدا بر او باد» بر روى زمين مى نشست و غذا مى خورد، و چون برده، ساده مى نشست، و با دست خود كفش خود را وصله مى زد، و جامه خود را با دست خود مى دوخت، و بر الاغ برهنه مى نشست، و ديگرى را پشت سر خويش سوار مى كرد. پرده اى بر در خانه او آويخته بود كه نقش و تصويرها در آن بود، به يكى از همسرانش فرمود:، اين پرده را از برابر چشمان من دور كن كه هر گاه نگاهم به آن مى افتد به ياد دنيا و زينت هاى آن مى افتم. پيامبر (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم ) با دل از دنيا روى گرداند، و يادش را از جان خود ريشه كن كرد، و همواره دوست داشت تا جاذبه هاى دنيا از ديدگانش پنهان ماند، و از آن لباس زيبايى تهيّه نكند و آن را قرارگاه دائمى خود نداند، و اميد ماندن در دنيا نداشته باشد، پس ياد دنيا را از جان خويش بيرون كرد، و دل از دنيا بر كند، و چشم از دنيا پوشاند، و چنين است كسى كه چيزى را دشمن دارد، خوش ندارد به آن بنگرد، يا نام آن نزد او بر زبان آورده شود. در زندگانى رسول خدا (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم ) براى تو نشانه هايى است كه تو را به زشتى ها و عيب هاى دنيا راهنمايى كند، زيرا پيامبر (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم ) با نزديكان خود گرسنه به سر مى برد،
ص 303
و با آن كه مقام و منزلت بزرگى داشت، زينتهاى دنيا از ديده او دور ماند. پس تفكّر كننده اى بايد با عقل خويش به درستى انديشه كند كه: آيا خدا محمد (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم ) را به داشتن اين صفتها اكرام فرمود: يا او را خوار كرد اگر بگويد: خوار كرد، دروغ گفته و بهتانى بزرگ زده است، و اگر بگويد: او را اكرام كرد، پس بداند، خدا كسى را خوار شمرد كه دنيا را براى او گستراند و از نزديك ترين مردم به خودش دور نگهداشت. پس پيروى كننده بايد از پيامبر (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم ) پيروى كند، و به دنبال او راه رود، و قدم بر جاى قدم او بگذارد، و گر نه از هلاكت ايمن نمى باشد، كه همانا خداوند، محمد (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم ) را نشانه قيامت، و مژده دهنده بهشت، و ترساننده از كيفر جهنم قرار داد، او با شكمى گرسنه از دنيا رفت و با سلامت جسم و جان وارد آخرت شد، و كاخ هاى مجلّل نساخت (سنگى بر سنگى نگذاشت) تا جهان را ترك گفت، و دعوت پروردگارش را پذيرفت. وه چه بزرگ است منّتى كه خدا با بعثت پيامبر (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم ) بر ما نهاده، و چنين نعمت بزرگى به ما عطا فرمود:ه، رهبر پيشتازى كه بايد او را پيروى كنيم و پيشوايى كه بايد راه او را تداوم بخشيم. به خدا سوگند آنقدر اين پيراهن پشمين را وصله زدم كه از پينه كننده آن شرمسارم. يكى به من گفت: «آيا آن را دور نمى افكنى» گفتم: از من دور شو، صبحگاهان رهروان شب ستايش مى شوند.
کانال هوالله 🍃❤️
https://eitaa.com/joinchat/4060807235C35b3c5af23
هدایت شده از هو الله
حاج محمداسماعیل دولابی (ره):
مبادا یک عمر توی ظاهر و لفظ و اصطلاح باشید. آنچه مهم است. خاصیت و باطن است. مبادا یک عمر با قواعد و الفاظ بازی کنید و از اصل و مغز غافل بمانید.
کانال هوالله 🍃❤️
https://eitaa.com/joinchat/4060807235C35b3c5af23
14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤 استـاد علیرضا پناهیان
🔖 هر موقع دلت گرفت..
کانال هوالله 🍃❤️
https://eitaa.com/joinchat/4060807235C35b3c5af23
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ کلیپ تصویری ♨️
🔸جشن دهۀ فجر را به زندگی بچه ها بیاورید🔸
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
کانال هوالله 🍃❤️
https://eitaa.com/joinchat/4060807235C35b3c5af23
🍃🌸🍃ه
🍃ه
تاحالا بهلحظه تحویلسال1475 فکرکردید !؟
همه بلند میشن، روی همدیگر رو میبوسن و سال نو رو بهم تبریک میگن و ...
این وسط یک مهربون از جمع جدا میشه و قاب عکسی را میبوسه و رو قابه دست میکشه و میگه روحت شاد مامان بزرگ، روحت شاد پدر بزرگ!!
میدونید اون عکس کیه؟
اون عکس من و شماست!!!
تبدیل شدیم به یک خاطره ...
اونم شاید اگه خیلی خوش شانس باشیم...
این واقعیت روزگار من و توست...
۸۰ سال دیگر اکثرمون فقط یک خاطرهایم
تو یک قاب عکس خاک گرفته...
شاید هم نه عکسی و نه قابی ...
همین و واقعا همین !!....
پس ..
چرا حرص ... ؟؟
چرا دل شکوندن .. ؟؟
چرا تظاهر ... ؟؟
چرا چاپلوسی .. ؟؟
چرا دروغ ... ؟؟
چرا تعصبات بیهوده ... ؟؟
چرا ادعای جاهلانه ... ؟؟
چرا بی مهری و دلشکستن .. ؟؟
چرا ....؟؟
بیاید مهربون باشیم ،
شاد باشیم ،
به مردممون بیشتر برسیم ،
کینهها رو دور بریزیم ،
همین الان دلی بدست بیاریم،
اون سالها چه بخواهیم چه نخواهیم بزودی فرا خواهند رسید... پس بهتره خاطره ای خوش و یادی از انسانی شایسته بجا گذاشته باشیم...
🍃
🌸🍃
کانال هوالله 🍃❤️
https://eitaa.com/joinchat/4060807235C35b3c5af23