eitaa logo
حوزه بسیج دانش آموزی کوثر شهرستان تکاب
587 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
3.7هزار ویدیو
194 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ «بچه های عزیز من!»؛ بیانات مقام معظم رهبری💐🦋
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎵 نماهنگ " دلتنگی " 🎤با صدای دکتر محمد اصفهانی 🔹به مناسبت ۲۱ آبان سالروز شهادت پدر موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم 🔻 جمله آخر شهيد طهرانی مقدم چه بود؟ 📌"ما بالاخره یک روز اسراييل را نابود مي كنيم"
سلام بر شما ای شهیدان راه حق سلام بر شما ای مجاهدان برای خون حسین (ع) دوباره کوچه کوچه دلم پر شده از عطر وجود شما کاش میشد در کنارتان بود.کاش میشد فرار کرد از همه نیرنگ ها و ناپاکی ها و بدی های روزگار ما... کاش میشد دوباره حضورتان غبار از دل های آلوده یمان بزداید... کاش باز هم میزها سنگر شوند و لباس های مجلل...همان لباس های خاکی و زیبا دلم گرفته از این همه رنگ و ریا اصلا بهتر است ننویسم.دلم لک زده برای سادگی... برای نور خدا... برای شهدا... و فقط میگویم این منم در راه مانده ای بی پناه و پرو بال شکسته ای که بی حضورتان توان پرواز ندارد
آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی به شاگردان خود توصیه می کردند : 🔰 هر صبح که از خانه بیرون می آیید ، یک سلام به حضرت صاحب الامر علیه السلام عرض کرده و یک حاجت بخواهید.
می توان گفت دمنوش برگ و میوه ی به خوشرنگ تر و دلچسب تر از چای و نسبت به سایر دمنوش ها معطرتر و بهترین نوع آن است ❖‌◁[1]..این دمنوش، را درمان می کند. ❖‌◁[2].. باعث مغزی و نیز مقوی قلب و کاهش دهنده استرس و نشاط آور است. ❖‌◁[3]..از خواص دیگر آن ،_کبد_ معده اعصاب، رفع کننده بوی بددهان، ضدسرماخوردگی و التیام دهنده سردردهای مزمن است. ❖‌◁[4]..به می کند.
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥بهترین شفیع زن در روز قیامت 💥حجت الاسلام رفیعی
💠 برنامه در محضر قرآن کریم 🔰با حضور و تلاوت قاریان ممتاز شهرستان تکاب ⬜️ بیان نکات و مفاهیم قرآن کریم توسط امام جمعه حجه الاسلام کوهی ⏰️زمان: دوشنبه ها بلافاصله بعد از نماز مغرب و عشاء 🕌مکان: مصلی حضرت بقیه الله الاعظم(عج) @emamat_takab
22.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به بهانه برگزاری راهیان نور دانش‌آموزی 🌹تصاویری خاطره برانگیز از جبهه های حق علیه باطل و رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس با نوحه ای با صدای حماسه خوان جبهه ها 🎙 قافله سالار صلا می زند هر که دم از کرببلا می زند آید و پوید ز وفا راه ولا را تا بگشاییم ره کرببلا را آی برون بانگ جرس گوش کن گوهر جان در صدف هوش کن یک نفسی نفس فراموش کن گوش بر این نغمه ی چاووش کن بانگ رحیل است خبر کرده شما را تا بگشاییم ره کرببلا را دل بده بر بانگ درای سفر ناله بلند است ز هر بوم و بر نغمه ی چاووش بود مستمر می دهد از کرببلایت خبر می طلبد زائر کوی شهدا را تا بگشاییم ره کرببلا را بانگ ، حسین می کشد از نای دل سینه از این بانگ شود مشتعل عشق کند خانه ی تن را بهل پای خرد مانده ز حیرت به گل بین ز حسین جاذبه ی شور و صفا را تا بگشاییم ره کرببلا را ای که تو را هست ولای حسین آرزوی کرببلای حسین جوهر جان ریز به پای حسین سینه صفا ده به صفای حسین در ره اخلاص و ارادت بنه پا را تا بگشاییم ره کرببلا را.... .