5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک
🎬 اندکی صبر سحر نزدیک است؛ خنجر یمنی از نیام خارج میشود..
🔥 غزه گورستان متجاوزان خواهد بود
🚨 ابوعبیده سخنگوی گردانهای القسام:
🔻 دشمن طی روزهای گذشته پس از بیش از ۲۰ روز آمادگی، حملات زمینی را در چند محور در نوار غزه آغاز کرد.
🔻 دشمن پس از اتخاذ سیاست زمین سوخته از راه زمینی حمله کرد و با بمباران زمینی، هوایی و دریایی خسارات زیادی به بار آورد.
🔻 مجاهدان ما توانستند با نیروهای دشمن درگیر شوند و تاکنون ۲۲ خودروی نظامی را منهدم کنند
🔻 ما برای اولین بار تلههای انفجاری را وارد این نبرد کردیم که از فاصله صفر در برابر تانکها استفاده شد
🔻 رزمندگان ما تعداد زیادی از سربازان اشغالگر را کشته و یا زخمی کردند
🔻 نیروی دریایی گردانهای القسام طی روزهای گذشته با استفاده از اژدر هدایتشونده از راه دور که برای اولین بار وارد خدمت شد، توانست تعدادی حملات را علیه اهداف دریایی در سواحل نوار غزه انجام دهد.
🔻 عملیات پدافندی ما ادامه دارد و هنوز در ابتدای راه است؛ هنوز چیزهای زیادی برای ارائه کردن داریم و غزه گورستان متجاوزان خواهد بود.
🔻 به نتانیاهو مژده میدهیم که آنها زانو خواهند زد و آینده سیاسی او پایان خواهد یافت.
دکتر «طلعت جیهان خان» پزشک نمونه مسلمان و مادر 2 فرزند در تگزاس با ضربات چاقو به قتل رسید!!!
هشتگ زن زندگی آزادی...
💬 یاس
🇵🇸 @Roshangari_ir
نه حماس گفته؛ نه ایران و نه خیلی های دیگه...
یونیسف و بی بی سی میگن!
حالا برید و تحلیل کنید که اسرائیل که کاری نمی کنه تو غزه!
🇵🇸 @Roshangari_ir
حکمت الهی قتل کودکان چیست؟
حمید پارسانیا
در فص موسوی کتاب «فصوص الحکم»، ابنعربی در مورد حکمت قتل کودکان توسط فرعون و نسبت آن با جامعۀ بنی اسرائیل بحث میکند. همانطور که میدانیم فرعون با خبر میشود که فرزندی خواهد آمد که قدرت او را متزلزل میکند. او هم برای جلوگیری از به دنیا آمدن موسی (ع)، فرزندان بنیاسرائیل را قتلعام میکند. اینجا سوالی که به وجود میآید این است که اگر عالم صحنۀ حکمت الهی است آیا این حادثه و قتل کودکان از باب تصادف است؟ زمانی هست که ما در سطح خرد مساله را نگاه میکنیم و فقط اراده، قدرت و اقتدار فرعون و ظلمی که انجام میدهد را ملاحظه میکنیم اما اگر در عالم همه جنود و کارگزار الهی هستند و از یک منظر الهی به مساله نگاه کنیم خود این امر هم در طرح حکیمانه الهی و نظام احسن نقشی ایفا نمیکند؟
ابنعربی در این فص و در توضیح این مطلب - به تعبیر بنده- بیان میکند که این «اخذ عزیز مقتدر» است که با دست خود فرعون دارد او را به نابودی میکشد و با همان ظلمی که دارد انجام میدهد، امت موسی (ع) در حال شکل گیری است. چون این کودکان که به تعبیری «حدیث العهد بالرّب» هستند و به واسطه حدیثالعهد بودن به پروردگار و قربی که به خداوند دارند، پدر، مادر و بزرگان را به تسخیر خود درمیآورند و جامعه را به خدمت خود میگیرند. ضرورت این به خدمت درآوردن این است که عُلّوی در کار باشد و این علّو را کودکان به خاطر نزدیکی به خداوند دارند و همین موضوع باعث میشود که در دیگران اثر بگذارند و آنها را به تسخیر خود درآورند. اگر کسی پدر و مادر را از خواب بیدار کند، خودشان ناراحت میشوند و تحملش را ندارند اما تا از فرزند سرفهای سر میزند یا ناآرام میشود با همه وجود از خواب برمیخیزند و در خدمت کودک قرار میگیرند. این در واقع منزلتی است که خداوند به کودک داده است که اینگونه میتواند مادر و پیرامون را تسخیر کند.
کودکانی که حدیث العهد هستند وقتی که به مقتل برده میشوند نفس دارند و از بین نمیروند. ظلمی که به اینها میشود و انتقام و قصاصی که نسبت به این خون میشود باعث انباشت میشود. این کودکان با روحانیتی که دارند در یک حقیقت روحانی برتر اجتماع پیدا میکنند که همان تشکیل امت موسی است. همین مساله در سنت الهی عمل میکند و در نهایت فرعون را از بین میبرد.
امروز حوادثی که در غزه رخ میدهد و قتلعام کودکان بیگناه رخ میدهد کافی است که سنت الهی عمل کند و دست انتقام الهی با متن همین ظلم دارد قدرت و قوت میگیرد تا گریبان ظالم با آن گرفته شود. کسانی که به قتل میرسند کلمه توحید را بر زبان میآورند و ربّ خود را فرا میخوانند. فقط این کودکان نیستند که به مقتل برده میشوند و سنت خدا با آنها عمل میکند. این مقاومت و استقامت و توجه و عنایتی که به خداوند دارند و این ظلمی که به حیثیت الهی اینها میشود، مسبب تکوین امت اسلامی است که در حال رخ دادن است.
گاهی حوادث را در ظرف مسائل طبیعی و دنیوی میبینیم و قواعد و سنن را در این افق در نظر میگیریم اما نظام عالم یک نظامی است که روابط دنیوی ظاهر اوست و ارتباطات وجودی در سطح عمیقتری شکل میگیرد و هویت امت و جامعه فقط در این روابط نیست بلکه در سطح معانی و حقایقی است که وجود دارد. بنابراین اگر مرگی اینجا وجود دارد فقط در نسبت این بدن هست و حقیقت اینها از بین نمیرود: «و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون.» ارتباط وجودی انسانها در حوزه معنایی و روحانی آنهاست پس قاعدتاً این ارواح حاضر هستند و وجود دارند و خود بخشی از سنت الهی است که به دست خود ظالم عمل میکند تا انشاالله انتقام مظلوم گرفته شود.
🔰 موکب بزرگ اعلام حضور و حمایت حامیان فلسطین عزیز از اقشار متخصص، بالاخص هنرمندان متعهد
✅ مکان: گذرگاه خیابان انقلاب، بین درب اصلی دانشگاه تا خیابان ۱۶ آذر
✅ زمان: ۶ تا ۱۳ آبان (قابل تمدید)
⭕️ از کلیه ی هنرمندان عزیز دعوت میشود جهت حضور در موکب و ارائه ی اثر با موضوع فلسطین به آیدی ذیل پیام دهند.
@N_talebi
🇵🇸 هر قدمی در این مسیر نویدبخش پیروزی و آزادی قدس خواهد بود؛ انشاءالله...
#دنیای_آینده
#دنیای_فلسطین
🔻 گذر هنر
https://eitaa.com/gozarehonar110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقام معظم رهبری:
«مداحی موسیقی پاپ نیست!»
پ.ن: برخی بزرگواران به اسم نوآوری! هیئت را تبدیل به کنسرت می کنند...
برادر! خواهر! سازمان محترم فرهنگی! این که نوآوری نیست...
این کار، خراب کردن یک نهاد اجتماعی مؤثر در فرهنگ شیعی و نشاندن یک نهاد مؤثر در فرهنگ غربی به جای آن است...
✅ مسأله «ترویج موسیقی» را جدی بگیریم.
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
دو روزی هست که صدای تیراندازی شنیده میشه ، امروز کمی تبادل آتش سنگین تر بود و حتی آتش سوزی هم داشتیم ،اما به دلتون بد راه ندید ، همه چیز تحت کنترله و اسراییل غلط میکنه کاری کنه ، من شاید تو ایران کمی متزلزل بودم ،احساسم به اندازه اینجا محکم نبود ، اما حالا که اینجا هستم ، میبینم چقدر محکم شدم، انگار این خاصیت بودن در معرکه است این یک مطلب ، مطلب دوم اینکه رسانه های ایران به شدت مسموم هستند
شاید نتونم درست شرحش بدم ، اما مردم اینجا در نزدیک ترین حالت به جنگ ،در حالی که روزی بدون شهید به شب نمیرسونند ، حال دلشون خوبه!
شادن! امیدوارند و مقاومت میکنند ...
و من هم به تبع اونها یاد میگیرم
گرچه دلم گرفته از شرایط بد غزه اما فکرم مسموم نیست ، وای که چقدر سخته باز کردن این مطلب !
بذار یک جمله بگم:
در ایران جنگ رسانه ای شدیدی هست که قربانی اون مردمن، جنگی که مفری از اون نیست و جنگ به این معنا که رسانه های معاند با همه توان شون ، سم پراکنی میکنند و رسانه های انقلابی هم یا تولید محتوای به خصوصی ندارند یا اگر دارند ، سوژه رو لوث میکنند و مردم رو دلزده! و کارهای حرفه ای کمه.
دیروز سوم یک شهید بود و براش مراسم ختم گرفته بودند، همه روستا! زن و مرد ، بچه ، همه همه ساعت چهار اومدند ختم ، ما یک کاری داشتیم ، باید جای دیگه میرفتیم ، من نگاه های مردم روستا رو میدیدم که اینا کجا میرن ؟! مگه کاری مهم تر از شرکت در مراسم شهید هست!!؟!؟
این در حالیه که مدام شهید میارن و مدام مراسم میگیرن اما مردم ملول و خسته از مراسم ها نیستند!
مقداری از این برمیگرده به رسانه و حرفم اینه که در جو ایران ، سم پراکنی زیاده و اصلا خیلی ها حقوق میگیرند که ذهن مردم رو سمی کنند و زندگی زهر بشه بهشون.
از اینجاست که افرادی به محض مهاجرت از ایران ، تازه دلشون برای دینداری تنگ میشه و یا افراد ایرانی خارج از کشور ، گاهی مذهبی تر از زمانی عمل میکنند که در ایران بودند .
این بود انشای من
@markoo95