📩 رهبر انقلاب: مردمی بودن از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی بود که باید برای رؤسا و اعضای دولتها الگو باشد/ محور برنامهریزیها و اقدامهای آقای رئیسی حل مشکلات مردم بود
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم:
یکی از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی مردمیبودن بود. این باید برای همهی ماها، برای دولتها و رؤسای دولتها، برای اعضاء دولتها الگو باشد. ایشان به مردم اعتنا میکرد، برای مردم احترام قائل بود، در بین مردم حضور پیدا میکرد، لمس میکرد حقایق را با حضور در میان مردم، حرفهای آنها را میشنید و نیازهای آنها را محور برنامهریزیهای خودش قرار میداد.
✏️ محور برنامهریزیها و اقدامها و کارها و شاخصهایی که مورد نظر ایشان بود حل مشکلات مردم بود. این درست همان چیزی است که مورد نظر اسلام است. این واقعاً الگوست باید همه یاد بگیریم ماها این کارها را. این یک نقطه از نقاط ویژهی ایشان بود. ۱۴۰۳/۴/۱۷
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 رهبر انقلاب: آقای رئیسی به تواناییهای داخلی واقعاً اعتقاد داشت/ قبول داشت که به یک معنا همه مشکلات کشور را با تکیه بر ظرفیتهای داخلی میتوانیم حل کنیم
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم:
آقای رئیسی به تواناییهای داخلی واقعاً اعتقاد داشت، واقعاً اعتقاد داشت. خب ما خیلی از مسئولین در نشست و برخاستها روی این مسئلهی تواناییهای داخلی و ظرفیتهای داخلی صحبت میکنیم در موارد متعدد آنها هم هیچکس مخالفت نمیکند، اما آدم میفهمد چه کسی عمیقاً و از بن دندان باور دارد به این تواناییها، چه کسی نه.
✏️ ایشان واقعاً باور داشت یعنی قبول داشت که ما خیلی از مشکلات کشور را یا اکثر مشکلات کشور را، یا به یک صورت همهی مشکلات کشور را میتوانیم با تکیهی به ظرفیتهای داخلی حل کنیم. ۱۴۰۳/۴/۱۷
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥀 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام #حسین علیهالسلام و حب زیارتش را در قلب او میاندازد.
📖 وسائل الشیعه/ج14/ص496
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله
#محرم 🏴
هدایت شده از سید کاظم روح بخش
https://www.karzar.net/134451
با توجه به گذشت ۱۲ روز از بازداشت
درخواست پیگیری جدی پرونده ی حاج سید کاظم روح بخش توسط وزارت امورخارجه
لطفاً منتشر کنید با صلوات بر محمد و آل محمد به نیت تعجیل در فرج حضرت مهدی علیه السلام
بسم الله
✴️ چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
✍️ امیرحسین ثابتی
1️⃣ انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
2️⃣ این انتخابات از یک جهت بینظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت میکند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ولایت فقیه معنا پیدا میکند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمیشود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
3️⃣ با انتشار آمار رای جلیلی و پزشکیان به تفکیک استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شدهاند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد، در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4️⃣ بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛
اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رأی بیشتری داشت و طبیعةً باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمیتوانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازیها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5️⃣ اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را
.
مرحوم آیت اللّه سید محمدحسن نجفی قوچانی (صاحب کتاب سیاحت شرق و غرب):
.
در عالم ماده هر چقدر خودتان را در برابر حضرت ٲباعبدالله الحسین (سلام الله علیه) حقیر کنید، نوکری کنید، حمّالی کنید، خدمتگزاری کنید تا در عالم آخرت عزیز و بزرگ و صاحب مراتب مقرب می شوید.
اختیار عالم مرگ در یدبَیضاء حضرتش است.
.
📗 سیاحت شرق ، فصل زیارت کربلا .
.
#سیدالشهدا علیهالسلام
#امام_حسین علیهالسلام
#ماه_محرم
#سیاحت_شرق
#نجفی_قوچانی
@jawaher_kalam
GHRIB MADAR-hfarazi1403.mp3
81.02M
اصلاً حسین (علیه السلام) جنس غمش فرق می کند ...
امیدوارم این فایل صوتی که ترکیبی از مداحی و سخنرانی است جهت استفاده در ماشین - منزل و گوشی موبایل و ..مورد عنایت حضرت زهرا (سلام الله علیها ) قرار گیرد
از ذکر مصیبت اهل بیت فیض ببرید و منت بذارید بفرستید برای عشاق اهل بیت علیهم السلام...
0910 503 0056 . نوکر الحسین - فرازی
مگر قرار است رأی بیاوریم.mp3
1.77M
🎙️#پادکست
⁉️مگر قرار است رأی بیاوریم؟!
⬅️ قرار ما این است که پای منطق انقلاب ایستاده و آن را تببین و از آن دفاع کنیم.
✅اگر دغدغه ات وظیفه و حق باشد هر چه به تو برسد یا نرسد خیر است و الا چیزی جز اهانت نصیبت نمیشود.
📌برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات ،انتخاب حیاتی»
🎙️@Aminikhaah_Media
✍🏻من توجهم بیشتر به عدد رأی دهندگان به آقای جلیلی است تا پیروزی این و آن!
اصلاً تعداد کمی نیست
این تعداد انسان در کشور من به تفکر و تعقل و اندیشه و برنامه رٲی داده است
یعنی این تعداد انسان از ظواهر و هوچیگریها رد شده و به عمق دست یافتهاند و این یعنی رشد
جلیلی نه سید بود و نه روحانی
که مورد اقبال عوام باشد نه هوچیگری و عوامفریبی بلد بود که از بدنه عوام رٲی جمع کند......
این پیروزی
کم چیزی نیست❗️
پرچم این مملکت بالٲخره، به دست صاحب الزمان روحیفداه خواهد رسید.🇮🇷
فتنهها و ابتلائات آخرالزمان سخت است،
اما آینده به اذن الهی روشن است.