فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاطین تقلب در یک کلاس😄
🌺 جمعه تون شاد و خرم 🌺
هدایت شده از دیدهبان دولت
جوان ها؛ بیکار
کارگرها؛ تعدیل نیرو
مستاجرین؛ مقروضین
چرخ اقتصاد و سانتریفیوژها؛ پنجر
نظارت و بازرسی ها؛ تعطیل
و...
و امّا مسئولین در این اوضاع اووون چنان سرشان را زیر برف کرده اند(و فقط برای رفع فیلتر توییتر واکنش نشان میدهند) که کبک به حالشان غبطه میخورد.
#مهیمن
بهلول
✅ @efshagari_ir
🔴حجتالاسلام صدیقی: FATF خودتحریمی است
♦️خطیب موقت نماز جمعه تهران :به مسئولین میگویم برجام را دوباره باFATF تجربه نکنید. مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود.
♦️برجام یک تجربه بود، آنهایی که فرصت ها را از دست دادند وعده داده بودند که زمان اجرای برجام همه تحریم ها لغو می شود و ما ایران را بدون تحریم تجربه می کنیم چه شد؟
♦️ضعفای جامعه را ایمان و ولایت نگه داشته است
♦️امروز می توانیم احیانا تحریم ها را دور بزنیم اما اشراف اطلاعاتی آنها به منابع مالی، بانکی و تجاری ما اولا مخالف آیه قران لم یجعل للکافرین علی المومنی سبیلا ثانیا خلاف قانون اساسی و ثالثا خلاف رهنمون رهبر انقلاب است
♦️یکی از معاونتهای خزانه داری آمریکا تصریح کرده است که اگر بخواهیم مردم ایران را کنترل کنیم، به حضور کامل FATF نیاز است.تصریح کردند مانند برجام این باعث تنگنای بیشتر می شود. می گویید مردم زندگی ارزان می خواهند این شعارها را قبلا هم دادید اما روزگار مردم را سیاه و مردم را گرفتار کردید.
🌍
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعر طنز #کلید_ساز
با لهجه شیرین دزفولی
🔴 یمن ؛ توافقی مهم اما شکننده!!
💠 مذاکرات دشوار و پیچیده انصارالله با نمایندگان ائتلاف سعودی _ اماراتی و دولت خودخوانده منصور هادی و تحت نظارت سازمان ملل در سوئد، نهایتا به نتایجی مهم، اما شکننده رسید.
✳️ در این زمینه ، نکاتی گفتنی است:
🔻۱. شاید مهم ترین موفقیت این توافق ، بعد سیاسی آن باشد. زیرا همه طرف های مقابل اعم از ائتلاف سعودی _ اماراتی ، منصور هادی و مزدوران وابسته و حتی سازمان ملل که تا چند روز پیش انصارالله را کودتاچی می نامیدند ، رسما این گروه را به عنوان نماینده بخش قابل توجهی از مردم پذیرفته و وارد پروسه گفتگو با انصارالله شدند. این دستاورد بزرگی در عرصه سیاسی داخلی و بین المللی است.
🔻۲. پیش نویس توافق دارای شش مرحله است. در این مرحله از مذاکرات ، صرفا پیرامون مرحله سوم آن یعنی تبادل اسراء توافق کتبی حاصل شده است و قرار است تا ۴۰ روز آینده ۱۵ هزار اسیر مبادله شوند. مبادله هشت هزار اسیر از مزدوران و ائتلاف متجاوز با هفت هزار اسیر انصارالله.
🔻۳. در خصوص آتش بس در الحدیده و نحوه کنترل و مدیربت بندر راهبردی آن، چگونگی پروازها به صنعا و ... هرچند توافق شفاهی صورت پذیرفته اما اجرا و پیشرفت آن به میزان پای بندی ائتلاف سعودی _ اماراتی بستگی دارد که البته تا این لحظه علی رغم ادعاهای تبلیغاتی و دروغ های رسانه ای، به هیچ عنوان پای بند نبوده اند. عملیاتی شدن توافق الحدیده ، ابعاد انسانی بسیار مهمی دارد و تا حدود زیادی از فشارهای غذایی و دارویی مردم مظلوم یمن خواهد کاست.
🔻۴. در مجموع ، تا این لحظه، مذاکرات به نفع انصارالله و به ضرر سعودی ها و بخصوص اماراتی ها، پیش رفته است از همین رو بعید نیست که طی روزها و هفته های آتی، ائتلاف سعودی _ اماراتی و مزدوران وابسته، با بهانه های مختلف، این توافق را نقض کنند.
🌲
از سایه هویج تا سایه چماق
🔴 پاسخی به سوال جناب پرزیدنت....
برای پاسخ به سؤالِ رئیس جمهور محترم «اگر برجام نباشد چه میشود؟» ابتدا باید به یک سؤال مقدماتی پاسخ داد و آن هم اینکه؛ در حال حاضر از برجام چه مانده است؟! آنچه عملاً وجود خارجی دارد، تعهدات یکطرفه و بدون مابهازای ایران است. پس سؤال دقیق و درست این میشود؛ «اگر ایران به تعهدات برجامی خود عمل نکند چه میشود؟»
ایران میتواند در نخستین گام یک بازه زمانی مشخص - مثلاً یکماهه - را تعیین و بهصورت رسمی اعلام کند که در صورت ادامه تلاش آمریکا برای ایجاد محدودیت در فروش نفت ایران، غنیسازی۲۰ درصد از سر گرفته میشود.
در بند ۳۶ برجام دو راهکار پیش پای ایران در صورت «عدم پایبندی اساسی» سایر طرفها گذاشته شده است:
۱)«توقف کلی و یا جزئی اجرای تعهدات»
۲) پیگیری از طریق شورای امنیت که در بند۳۷ توضیح داده شده و البته کاملاً و به طرز عجیبی علیه ایران است.
نکته دیگر آنکه تجدیدنظر در تعهدات برجامی یک قانون لازمالاجراست. مجلس در جلسه ۲۱ مهرماه سال۹۴ اجرای برجام را بهصورت مشروط تصویب و ۹ شرط برای آن تعیین کرد.
در بند سوم این قانون آمده است؛ «دولت موظف است هرگونه عدمپایبندی طرف مقابل در زمینه لغو مؤثر تحریمها یا بازگرداندن تحریمهای لغوشده و یا وضع تحریم تحت هر عنوان دیگر را بهدقت رصد کند و اقدامات متقابل در جهت احقاق حقوق ملت ایران انجام دهد و همکاری داوطلبانه را متوقف نماید و توسعه سریع برنامه هستهای صلحآمیز ج ا ایران را سامان دهد...»
ممکن است مدافعان برجام این استدلال را مطرح کنند که چنین واکنشی باعث افزایش فشار اقتصادی میشود. همانطور که آمریکاییها به دفعات و درستی میگویند، آنان حداکثر فشار اقتصادی و رژیم تحریمی علیه ایران را تحمیل کردهاند و جایی برای افزایش فشار و تحریم از ناحیه آمریکا وجود ندارد. اروپاییها نیز در این بازی نقش و وزن موثری ندارند. آنان نه در مقابله با آمریکا و تامین منافع ایران توانستهاند کاری از پیش ببرند و نه همراهی رسمیشان با آمریکا میتواند، چیزی بر بار فشار بر ایران اضافه کند. ایران به اندازه کافی اهرم در دست دارد که بتواند به اروپاییها که این روزها غرق در انواع و اقسام مشکلات نفسگیرند، بفهماند بهتر است پایشان را از گلیمشان درازتر نکنند.
لازمه همه اینها در سطح بینالمللی یک دیپلماسی فعال و پویاست که از قبل زمینه و بستر را برای تغییر وضعیت و ایجاد توازن، آماده سازد. ویژگی اصلی این دیپلماسی اقتدار است.
ماجرای اخیر بازداشت مدیر ارشد شرکت هواوی در کانادا –به بهانه نقض تحریمهای ایران- و برخورد سریع و مقتدرانه چین با قضیه – دستگیری حداقل دو تبعه کانادا- که باعث عقبنشینی این کشور شد، نمونه درسآموزی از دیپلماسی اقتداری در برابر دیپلماسی التماسی است.
اما مهمتر از فعل و انفعالات خارجی ماجرا، مسئله مدیریت داخلی است. بیشک با نبودن برجام، دشمن میکوشد یک عملیات سنگین روانی راه بیندازد تا وضعیت را بحرانی جلوه دهد. افکار عمومی را باید در برابر سیل اخبار جعلی و جهتدار محافظت کرد. به موازات مقابله با عملیات روانی دشمن، باید اقتصاد را بهنحوی مدیریت کرد که خروجی آن اطمینانبخشی به مردم باشد. مثال نقض این قضیه ماجرای دلار ۴۲۰۰ تومانی است. تصمیمی غلط و فسادزا که رانتی نجومی –بیش از۱۰۰ هزار میلیارد تومان- ایجاد کرد و امروز با گذشت ۸ ماه از آن تصمیم، هیچکس حاضر به پذیرش مسئولیت نیست و آن را به هم پاس میدهند!
آری؛ برجام عملاً از بین رفته است و مسئله فقط پذیرش یا عدم پذیرش این واقعیت از سوی دستاندرکاران آن است. زمانی دولت برای تحمیل برجام و بستن دهان اندک منتقدان آن در کشور، از مزایای تخیلی و باغ سیب و گلابی میگفت. اینک که تق ماجرا درآمده و مشخص شده همه آن وعدهها خواب و خیال بوده، در کمال تعجب و در چرخشی۱۸۰ درجهای میگویند اگر برجام نباشد بیچاره میشوید و روزگارتان سیاه!
#دیروز با سایه هویج برجام جامعه را به دنبال خود کشاندند و #امروز آنان را از سایه چماق آن میترسانند.
#نبودن_برجام_میتواند سرمنشأ برکات بسیاری شود (چرا که اولین گام برای امید و حرکت، #قطع_امید_از_وهم_و_خیال است)،
#البته اگر #اندکی_شجاعت #توأم_با_درایت نیز در میان باشد.
🌴🌴🌴
اصلاحطلبان همچنان به دنبال فرار از مسئولیت!
«علی تاجرنیا» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در مصاحبه با روزنامه اصلاحطلب «اعتماد» با انکار سهم اصلاحطلبان در عملکرد دولت گفته است:
«حضور اصلاحطلبان در دولت آقای روحانی کمرنگ شده و بخش عمده آن از سر ناچاری و نداری بوده است.»
تاجرنیا در ادامه گفت: «مشکل اصلی روحانی دولت خودش است. روحانی باید خودش دست به تغییر بزند و کاری از جریان سیاسی اصلاحطلب که تاکنون همراه بوده برنمیآید؛ اما ظاهراً روحانی ترجیح میدهد با حلقه اولیه خود مشورت کند تا حامیانش که باعث رأیآوری او شدند. اگر اوضاع به همین شکل باقی بماند، روند همینگونه منفعلانه طی شود و بر سیاستهای غلط اصرار شود، طبیعی است که بخشی از همپیمانان روحانی زبان و ادبیات تندتری در نقد دولت پیدا کنند.»
گفتنی است این اظهارات در حالی بیان میشود که اصلاحطلبان در سال گذشته فشار سنگینی به دولت وارد کردند و در آستانه تشکیل کابینه دوازدهم به صراحت اعلام کردند باید سهمشان را تمام و کمال از روحانی بگیرند و در آخر نیز چنین شد.
🌴🌴🌴