7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
✔ دکتر، به امیرحسین حاجی نصیری، (جانباز مدافع حرم)، میگه: «حیف شما که پاهاتو دادی برای بشار اسد!»....
❗️
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تجلیل از دکتر سعید صدراییان نویسنده رساله با عنوان «نقش ابزارهای رسانهای در تثبیت جایگاه حزبالله لبنان در این کشور» از دانشگاه تهران در مراسم آیین تجلیل از آثار برتر حوزه دفاع مقدس و جبهه مقاومت (جایزه سردار شهید،حاج قاسم سلیمانی)
📡 @Mehrnews
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14030927_46486_1281k.mp3
52.25M
هدایت شده از KHAMENEI.IR
48.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤ ببینید | فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🎧 صوت کامل بیانات
💻 farsi.khamenei.ir
بسم الله الرحمن الرحیم
تنها فرمانده رسمی نظامی در سفر رهبری به سوریه که پیرمرد سوری پوتینهای او را بوسید که بود؟
نیمهی شهریور سال ۱۳۶۳ حضرت آیتالله خامنهای رئیسجمهور وقت کشورمان، به دعوت «حافظ اسد» رئیسجمهور سوریه، راهی «دمشق» شدند.
در همین رابطه امیر سرتیپ ناصر آراسته روایت میکند:
[در آن زمان] حضرت آقا ریاستجمهوری را به عهده داشتند ، من [به همراه] شهید صیاد در محضرشان برای بازدید از سوریه، لبنان و الجزایر رفتیم.
[تنها] نظامیای که همراه ایشان بود شهید صیاد بود که فرمانده نیروی [زمینی ارتش] بود.
من هم در خدمت شهید صیاد بودم. رفتیم در بعلبک، در آنجا سپاه ما یک اردوگاه آموزشی داشت. شهید صیاد هم پیشبینی کرده بود که نمازمان را در همهجا اول وقت بخوانیم.
آن سرتیپی که از ارتش سوریه رئیس اسکورت ما بود پیشبینی کرده بود که نمازمان را در منزل یک پیرمرد شیعی که پنج شهید در مبارزه با اسرائیل داده است بخوانیم. رفتیم و همه اهالی، چه شیعه چه سنی در حیاط منزل ایشان آمده بودند.نمازمان را که خواندیم صبحانه را هم که خوردیم زمانی که میخواستیم از خانه آن پیرمرد بیرون بیاییم (مترجمی هم به نام آقای سپهر همراه ما بود) آن [پیرمرد] پوتین شهید صیاد که پر از خاک بود (چون ما شب تا صبح در راه بودیم) را برداشت و با دستش پاک کرد و بعد پوتین شهید صیاد را این پیرمردی که پنج نفر از خاندانش شهید شده بودند بوسید و جلوی پای شهید صیاد گذاشت که بعد شهید صیاد به زور دست ایشان را بوسید و گفت چرا با من این کار را کردی؟
ایشان گفت:
من هر شهیدی که دادم، دوست داشتم که نزد امام بیایم. نتوانستم و نشد. حالا بروید به امام بگویید که من پوتین سربازش را بوسیدم.
این مسئله روی خود شهید صیاد هم خیلی اثر گذاشت که وقتی هم ما برگشتیم، شهید صیاد آن شب تا صبح عبادت و گریه میکرد که من از او پرسیدم: چرا این کار را میکنی؟
به من گفت:
من تا امروز تصورم بر این بود که به عنوان یک سرباز جمهوری اسلامی، هرچه مدیونم در کشورم مدیونم؛ امروز فهمیدم هر مظلومی در هرجای دنیا در حال جنگیدن است من به او مدیونم. من که نمیتوانم دَینم را برای آنها ادا کنم. من فقط در کشور خودم مسئولم؛ لذا از خدا استغفار میکردم که خدایا ببخش، من وُسعم برای خدمت کردن کم است.
منبع:
خاطرات امیر سرتیپ ناصر آراسته،هیأت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی.
💠 ماراه شهدا را ادامه میدهیم .
🙏 شادی روح مطهر شهدا و همه رفتگان «فاتحه با صلوات»
🌹🌹🌹
عبدالله گنجی
❗️خوانش انحرافی از سقوط نظام سوریه
اصلاحطلبان علت سقوط نظام سیاسی سوریه را با دو عبارت «دیکتاتور» و «مردم» معنا میکنند و تقریباً هیچ دلیل دیگری برای آن ارائه نمیکنند و هیچ متغیر دیگری را برای آن برنمیشمارند. البته در سقوط دولت افغانستان که به دست گروهی همفکر با تحریرالشام اتفاق افتاد، اصلاً نقدی به دولت مستقر نداشتند و حرفی از حضور ۲۰ ساله امریکا نزدند و از مردم افغانستان نیز ذکری نکردند، فقط طالبان را گروهی تروریستی اعلام کردند و به جمهوری اسلامی متلک میانداختند و در داستان سوریه نیز خوانشی ارائه میدهند که اینهمانی با جمهوری اسلامی باشد.
اصلاحطلبان علت سقوط نظام سیاسی سوریه را با دو عبارت «دیکتاتور» و «مردم» معنا میکنند و تقریباً هیچ دلیل دیگری برای آن ارائه نمیکنند و هیچ متغیر دیگری را برای آن برنمیشمارند. البته در سقوط دولت افغانستان که به دست گروهی همفکر با تحریرالشام اتفاق افتاد، اصلاً نقدی به دولت مستقر نداشتند و حرفی از حضور ۲۰ ساله امریکا نزدند و از مردم افغانستان نیز ذکری نکردند، فقط طالبان را گروهی تروریستی اعلام کردند و به جمهوری اسلامی متلک میانداختند و در داستان سوریه نیز خوانشی ارائه میدهند که اینهمانی با جمهوری اسلامی باشد.
آیا سقوط نظام سوریه به خاطر نبود دموکراسی بود و اگر این بود مردم مقابل تیربارهای سوار بر تویوتاها میایستادند و کشته میشدند؟ یا اصلاً آن تیربارها وجود نداشت؟ سؤال اساسی این است که در کدام کشور عربی دموکراسی است و مردم حاکماند؟ چرا حرکتی که علیه اسد شد علیه امثال اردن، مراکش، مصر و عربستان نمیشود؟ اگر اسد متعلق به اقلیت مذهبی بود، چرا در بحرین چنین نمیشود؟ ممکن است در قبال این سؤالات گفته شود که آن کشورها اقتصاد بهتری دارند لذا رفاه نسبی نبود دموکراسی را امکانپذیر میکند. اگر پاسخ این است پس علت سقوط نظام سیاسی سوریه دو عامل بیشتر نیست؛ اول مشکلات حاد اقتصادی و دوم توطئه خارجی. اگر این دو علیه هر کدام از کشورهای عربی اتفاق بیفتد، همین خواهد شد. اما اصلاحطلبان مسئلهشان سوریه نیست؛ آنان روشنفکرانی هستند که حتی در قدرت هم باشند، اپوزیسیون هستند و این داستان ادامه دارد. تفاوتشان در نگاه به افغانستان و سوریه دقیقاً حرکت معکوس نسبت به آن چیزی است که گمان میکنند نظر نظام است. در افغانستان احساس میکردند نظام از دولت مستقر راضی نیست، پس با طالبان است و اینجا احساس میکردند نظام با دولت سوریه است. اگر احساس میکردند نظام با تحریرالشام است حتماً به تحریرالشام حمله میکردند. راهبرد فقط خلاف جهت نظام شنا کردن است و هیچ انگیزه و راهبرد دیگری ندارند.
اما دلایل جامع حتمی سقوط نظام سیاسی سوریه چیست؟ دلایل آن در دو دسته قابل تقسیمبندی است: ۱- دلایل ریشهای و تاریخی، ۲ـ دلایل آنی و زمانی.
دسته اول به این معناست که نیروی انسانی نظامهای تکحزبی عمدتاً لاغر میشود و نیروهای تحت انقیاد هم به مررو به حاشیه رانده میشوند. حال اگر دشمن خارجی بتواند نیروهای موصوف راتر و خشک و برایشان هزینه کند، موفق میشوند. البته نزاع امنیتی- نظامی ۶۰ ساله سوریه با صهیونیستها و اشغال بخشی از این کشور که در ۱۳ سال اخیر تشدید شد و با اشغال بخش دیگری از کشور در هفت سال گذشته در شمال غرب و شرق سوریه، حالت فوقالعاده را در سوریه استمرار داد و بلکه تحمیل کرد. همین وضعیت امکان اصلاحات داخلی را به خاطر احتمال بروز بیثباتی، از نظام حاکم سلب کرد.
دشمنان قسمخورده و آماده به کار نیز از عوامل مهم احتیاط در شروع اصلاحات در سوریه بود.
اما در خصوص عوامل آنی و زمانی میتوان ۱- تحریم و قانون سزار را عامل مهم دانست. سوریه مانند ایران زیرساختهای درونزا برای دوران تحریم نداشت، منابع و مزیتهای ارزآوری مانند پتروشیمیها یا نفت را نیز نداشت، بنابراین در ۱۳ سال اخیر منابع تحلیل رفت و زیرساختها و حقوق نه تنها ترمیم نشد که بدتر شد و ارتش را نیز شامل شد.
۲- ایدئولوژی برای مبارزه حیاتی و حتمی است. آنچه تحریرالشام از آن بهره برد و ارتش سوریه فاقد آن بود. ارتش سکولار- کلاسیک سوریه فاقد این ایدئولوژی بود و از سوی دیگر ضعف تجهیزات روزآمد و رفاه نسبی نیز داشت و سرجمع اینها مقاومت را بیمعنا کرد.
۳- انحلال نیروی مردمی ۱۲۰ هزار نفری بومی سوریه که به دست حاج قاسم تشکیل شد و آموزش دید و سازماندهی شد نیز عامل مهمی بود. این نیروی ایدئولوژیک به بهانه کمبود منابع مالی بعد از داعش به ۲۰ هزار نفر تقلیل یافت و سپس منحل شد و در روز حادثه نبود.
۴- هم مرزی ادلب به عنوان پایگاه تروریستها با ترکیه، مزیت نسبی آنان بود. اگر استقرار آنان در استانهای مرکزی سوریه بود، امکان گسیل سلاح، نیرو، پول و تویوتا به این راحتی ممکن نبود.
۵- تخلیه انبارهای سلاح در کمک به حزبالله یا بمباران مستمر به دست صهیونیستها از عوامل دیگری بود که دولت با کمبود تجهیزات برد کوتاه مواجه بود.
۶- فاصله جغرافیایی با ایران و اشراف صهیونیستها و امریکا بر مسیرهای ترانزیتی زمینی و هوایی از دیگر دلایلی بود که اقدامات اورژانسی ایران را غیر ممکن میکرد.
۷- جنگ روانی و روایت اول تروریستها و الجزیره با اخباری مبنی بر فرار اسد، کودتای ارتش، خیانت روسیه، عدم دریافت حقوق ارتشیان، استقبال مردم از تروریستها و... خود بخشی از عوامل تسریعکننده حرکت تروریستها بود.
بدون تردید توطئه ترکیه و صهیونیستها و امریکا کمتر از انگیزه ایدئولوژیک نیروهای میدانی تحریرالشام نبود. بنابراین سرجمع آنچه را که اتفاق افتاد، باید در تکحزبی بودن نظام سیاسی، اقتصاد ضعیف و کمبود شدید منابع و دشمنان با انگیزه خارجی دانست.
ایران همیشه سه انگیزه برای حفظ سوریه داشت. اول تعهد اخلاقی به اسد پدر و پسر بود که در جنگ تحمیلی در کنار ما بودند و قاعده جنگ عرب- عجم را پاره کردند و اسد پسر در این ۲۰ سال حاضر نشد ایران و حزبالله را به پول عربها بفروشد و همیشه پیشنهادات را رد کرد.
دوم، نقش سوریه در محوریت و عقبه جنبشهای مبارز علیه صهیونیستها بود که از جهت مکانی فراختر از غزه و لبنان بود و پناهگاه جنبشهای اسلامی و بخشی از پازل مقاومت بود.
سوم، خط ارتباطی ایران- حزبالله بود که از سوریه انجام میشد، زیرا لبنان راه زمینی دیگری جز سوریه به ایران و جهان ندارد. البته تردید نباید کرد که ایران با تجربه یمن و غزه ثابت کرده است که راههای ارتباطی را خواهد یافت و حزبالله همچنان اسطورگی خواهد کرد.
دوران ماه عسل فعلی در سوریه به دلیل تنوع گروهها، سلفیگری، مشکلات اقتصادی و کمبود امنیت و تنوع بازیگران تمام خواهد شد. جریان حاکم در سوریه بالاخره باید بخشهای جدید اشغال شده سوریه به دست صهیونیستها را در پرونده خود ببیند و برای آن فکری بکند و مردم سوریه را از این تحقیر برهاند. اگر وارد این کارزار شود، تنها نیرویی که جرئت دارد به آن کمک کند، ایران است ولاغیر، زیرا راهبرد قطعی و اعلام شده جمهوری اسلامی این است: هرکس با صهیونیستها بجنگد مورد حمایت ما خواهد بود.
🔸🔸🔸
🚨 #فوری / رد درخواست نفوذیها و مهرههای آمریکا در عراق توسط آیتالله سیستانی حفظهمالله
✍ علیرغم فشار آمریکا و درخواست جریان #سازش در عراق از مرجعیت شیعه برای صدور فتوای انحلال #حشدالشعبی؛ حضرت آیتالله سیستانی با این درخواست، مخالفت کردند.
🔹 همچنین آیتالله سیستانی از دیدار با محمد الحسّان نمایندهی سازمان ملل در عراق، به دلیل دخالت این فرد در امور کشور #عراق و درخواست نامشروع از مرجعیت برای انحلال #حشد_الشعبی (نیروهای بسیج مردمی عراق)، امتناع نمودند. الحسّان در دیدارهای پیشین مدعی شده بود که موافقت آیتالله را با صدور دستور انحلال حشد، کسب کرده!
‼️ آیت الله محمدرضا سیستانی فرزند بزرگوار آیتالله سیستانی حفظهمالله نیز در این باره به نمایندهی سازمان گفت که عراق، #سوریه و #لبنان نیست و فتوای سید، همچنان باقی است.
✍ #حشدالشعبی عراق در ابتدای تابستان ۹۳ (سال ۲۰۱۴) و در پی حملهی ناگهانی #داعش و اشغال پیاپی شهرهای این کشور، با مشاورهی #ایران و شخص رهبر انقلاب و شهید سلیمانی، با #فتوا تاریخی آیتالله سیدعلی سیستانی تاسیس شده بود و نقش بسیار مهمی در شکست داعش و از بین رفتن نقشه آمریکا برای #تجزیه_عراق و تجزیه منطقه داشت
✍ درود به شرف سید و درود بر مردم فهیم عراق که فریب عدهای مزدور #آمریکا را نخواهند خورد. در ماجرای فتنه #عوف_سلمی و سپس فتنه #سفیانی، خیلی مهم است که عراقیها، مسلح و آماده باشند.
❤️
💔 وفاداری بعد از فوت همسر
یکی از تفکرات اشتباهی که تو جامعه ما خیلی وقته بوده و هست اینهکه، ازدواج نکردن بعد از فوت همسر یک ویژگی مثبت به حساب میاد. شخصی که بعد همسرش ازدواج نکنه وفادار به همسرش شناخته میشه. درحالی که نه منبع روایی داره این مساله نه در سیره اهل بیت اینگونه بوده
❓دیگه از پیامبر و امیرالمؤمنین در مردان و از حضرت زهرا و حضرت خدیجه در زنان (سلام الله علیهم) بالاتر داریم؟ از این بزرگواران عاشقتر هم داریم؟ هم پیامبر (ص) هم امام علی (ع) بعد از وفات همسرشون که بهترین زنان عالم بودن ازدواج کردن. درفاصله کوتاهی هم ازدواج کردن. اصلا حضرت زهرا (س) تو وصیتش به امیرالمؤمنین (ع) میگه بعد از شهادتم با دختر خواهرم اَمامه ازدواج کن. اصلا هم عجیب نیست، چون روال خلقت انسان همینه. خدا مارو زوج آفریده "و خَلَقْناكُمْ أَزْواجاً" یعنی بعد از رسیدن به سن ازدواج همیشه باید بصورت زوج باشی وگرنه از خلقت و طبیعت خودت دور میشی و ناقصی.
وفاداری و تعهد در زمان حیات همسر باید باشه. وقتی اون هست نباید به کسی دیگه فکر کنی، دل به کسی دیگه بدی، به کسی دیگه حتی نگاه کنی. وقتی که مُرد دیگه وارد برزخ میشه و نسبتها دیگه مثل نسبتهای دنیایی نیست که فکر کنیم همسرمون اون دنیا نشسته اگه ما بریم سمت ازدواج با مشت بزنه رو قفسه سینهش بگه، جز جیگر بزنی، خواستی من بمیرم بری یکی دیگه رو بگیری؟ هان؟ خاک بر سرمن که بهپای تو مُردم😃 اینطوری نیست. اون دیگه کاری با تو نداره تو یاد اون هستی، اون احتمالا به تو خیلی فکر نمیکنه. اگه هم به یاد تو باشه منتظر اینه براش خیرات و ثواب بفرستی. وفاداریت رو اینطوری ثابت کن.
🔻مسأله مهمتر، آرامشه
آدم با همسرش آرامش میگیره. خدا تو آیه ۲۱ سوره نور میفرماید: و از نشانههاى او، آن است كه از جنس خودتان همسرانى براى شما آفريد تا در كنار آنان آرامش يابيد.
خب وقتی همسرت که باهاش آرامش داشتی از دنیا رفته، خیلی وضع روحیت میریزه بهم. باید اینو ترمیم کنی وگرنه داغون میشی. هرچی زنت بهتر باشه آسیب روحی که پیدا میکنی بیشتره. خداهم نگفته فقط با همون همسر اولت آرامش میگیری و اگه مُرد دیگه تمومه. خیر اگه فوت شد، دوباره ازدواج کنی با فرد جدید هم خدا آرامش رو مجدد قرار میده تو زندگیت. خدا ماهارو زوج و جفت آفریده.
🔻و نکته مهمتر اینکه ماها دوست داریم که یکی رو دوست داشته باشیم و بهش عشق بورزیم. در ادامه همین آیه ۲۱ سوره روم میفرماید "وَجَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَرَحْمَةً " و ميان شما و همسرانتان علاقهى شديد و رحمت قرار داد. خب اگه همسر فوت بشه و مجدد ازدواج کنی مجددا خدا این علاقهی شدید و رحمت رو قرار میده و اساساً این تفکر غلطیه که ما فکر میکنیم کسی که همسرش فوت میکنه دیگه نمیتونه به کسی دیگه فکر کنه و دیگری رو دوست داشته باشه. این غلطه، چون خدا اون علاقه و عشق رو قرار میده. موارد بسیاری داشتیم طرف بعد از فوت همسرش که عاشقش هم بوده ازدواج کرده و اتفاقا زندگی دومش مثل اولش عاشقانه و خوب بوده و گاهی بهتر هم شده.
چندسال قبل که همسر شهید حججی ازدواج کرد خیلیا تعجب کردن، همون موقع متنی نوشتم در تحسین این کار همسر شهید که چقدر درک و شعورش بالا بوده و چقدر خانواده شهید حججی دارای اصالت هستن و درکشون بالا بوده که تشویق کردن ایشونو به ازدواج مجدد و نگذاشتن مجرد بمونه.
ما اومدیم تو دنیا تا مسیر خلقت، تکامل و بندگی رو طی کنیم.
هدف خلقت و تکامل روح با ازدواج میسر میشه، نه با مجردی.
روایات مختلفی در نقد و تقبیح مجردی وجود داره، این فقط برای مجردها نیست، برای متاهلهایی که همسرشون فوت میکنه یا جدا میشن و مجرد باقی میمونن هم هست.
پ ن ١: طبیعیه که بعد از فوت همسر آدم باید یک دوره سوگواری رو طی بکنه، قرار نیست همون روز اول قبل تشییع به فکر ازدواج مجدد باشیم😃
ولی قرارم نیست یک عمر تو سوگ و مجردی بمونیم.
پ. ن ۲: لزومی هم نداره درباره ازدواج بعد از فوت همسرتون در زمانی که زندهس صحبت کنید. ناراحتی پیش میاد. اصلا شاید خودتون زودتر فوت کردید 😄
#حسین_دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️این واقعی است
#بدون_شرح...
هدایت شده از هیئت ۱۴ معصوم(ع) بروجرد
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️🇮🇷🌺
🌼بسم الله الرحمن الرحیم
🌨️ 🇮🇷سلام علیکم،
🌹میلاد با سعادت صدیقه طاهره، انسیه حوراء، طاهره، مطهره، بتول، محدثه، زکیه، راضیه، مرضیه، فاطمه زهرا علیها سلام را تبریک و تهنیت و شاد باش عرض می کنم.
🍒 پیامبر(ص) به فاطمه(س) فرمود:
«مَنْ صَلّی عَلَیْکِ عَفَرَ اللهُ لَهُ وَ اَلْحَقَهُ بِی حَیْثُ کُنْتُ مِنَ الْجَنَّةِ:
کسی که بر تو درود بفرستد،
خداوند او را بیامرزد،
و او را در آن مقامی که در بهشت هستم، به من ملحق سازد».
🤲 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنِیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلْمُکَ.