علی ربیعی؛
#مسئول_کمیته_عملیات_روانی ستادهای انتخاباتی روحانی و میرحسین موسوی، رسما بعنوان سخنگوی دولت معرفی شد.
تا شاید بتواند؛ #ناکارآمدی_های_اصلاحطلبان در اداره کشور و خالی تر کردن سفره مردم را پوشش داده و توجیه نماید.
مسئولیت اعلام شده برای ربیعی، #دستیار_ارتباطات_اجتماعی رییس جمهور و سخنگوی دولت عنوان شده است.
▫️قابل ذکر است که وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از گذشت حدود یک سال از استیضاح، عدم رای اعتماد نمابندگان به او و خروجش از سمتهای دولتی، رسماََ به کابینه بازگشته است.
🤔🤔🤔🤔🤔
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا تمام #خرمشهر در دست بعثی ها بود...؟!
روایتی متفاوت از آنچه بر خرمشهر گذشت.
حلقه های میانی
🌱#محمود_صادقی نماینده اصلاح طلب، ذیل این جمله رهبری که نیاز به #دولت_جوان_حزب_اللهی را راه چاره دانسته، توییت زده که مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود. به طعنه یعنی جناب آقای خامنه ای همان یک احمدی نژاد که جوان حزب اللهی بود برای هفت پشتمان بس است. من از کنار این جمله ساده نمیگذرم. مرضی را در جامعه احساس میکنم.
🌱یک روز #علی_لاریجانی میگفت مدیریت کشور اکابر نیست که بی تجربه ها بخواهند واردش شوند یعنی چی یعنی این ها معتقدند باید حلقه بسته ای از مدیران در کشور باشند که مدیریتها درشان دست به دست شود. برای همین #خاتمی وقتی حرف از وحدت ملی میزند مرادش این است که من و #میرحسین و #کروبی را دوباره بازی دهید. تا وحدت درست شود. حرفی که به صراحت #مجید_انصاری چند روز پیش اذعان کرد. برای این جماعت مدیریت یعنی همین یک مشت پیر و پاتالی که مردم از قیافه شان هم متنفرند.
🌱این بیماری در بدنه بخشی از مردم هم رخنه کرده اینها عادت ندارند بار را بر گرده بگیرند. با #تکرار_میکنم این و آن چون همج الرعاع به این سوی و آن سوی میروند و منتظرند دستی از غیب بیاید و مشکلاتشان را حل کند. بنشینند تا بیاید.
🌱روی دیگر همین مرض را اما کسانی دارند که دنبال #سوپرمن هستند. یک #احمدی_نژاد پیدا شود و ما را از شر این حلقه #مدیران_غربگرا خلاص کند. باور کنید خیلی از این جوانها عاشق چشم و ابروی دکتر هم نیستند بلکه چون سوپر من دیگری سراغ ندارند پشت او ایستاده اند. میخواهند با قهرمانی مثل او قیام کنند و دولت را تغییر دهند.
🌱اما روش #سیدعلی_خامنه_ای به گونه دیگری است. او معتقد است #دولت_اسلامی حتی، اینقدر مهم نیست که عبور مردم از #دوران_دولت_سازی مهم است. باید کاری کنیم که وضعیت مردم و نخبگان به گونه ای عوض شود که کشور استعدادهای خود را نشان دهد. مردم نخبگان جوان و اندیشه های نو را ببینند و رای دهند.
🌱فرض کنید بخواهد این دولت بی فایده، نباشد. بینی و بین الله چند اسم میشناسید که نام ببرید به جای این حضرات. یک مشت اسم که هر سال از بین همینها باید انتخاب کنیم. کاری ندارد، فرض کنید نظارت استصوابی نبود اصلا. هر چه اسم بلدید بشمارید...
🌱اما راهبرد رهبری این نیست. اگر حلقه های جوان به مسایل کلان کشور بیندیشند و راه کار بدهند و اقدام کنند عملا نسل نویی از مدیران و اندیشمندان جوان به مردم معرفی میشوند. آن وقت این جماعت میتوانند نه فقط مورد اعتماد مدیران قبلی بلکه مورد اعتماد متن مردم قرار بگیرند. اندیشه ها و نیروهای نخبه ای که در دامن انقلاب پرورده شده اند متعهدند در نهضت کتابخوانی اهل مطالعه اند اهل امید و حرکتند و شور و نشاط و جرات تغییر دارند.
🌱برای چنین واقعه ای نباید معطل دستگاه های دولتی هم بود چون آنها خودشان مشکلند نه راه حل. اگر آرایش کشور یعنی مردم و نخبگان جوان به سرعت به سمت بروز اندیشه ها و نیروهای جوان برود دچار قحط الرجال و قحط اندیشه نخواهیم بود. نه نیاز است دایم با پیرمردهای حساب پس داده کار کنیم نه سوپر من های پر خطا بلکه دایم از نیروی لایزال مردم مدد میگیریم.
✍علی مهدیان
#درس_بزرگ فتح خرمشهر
بيشک فتح خرمشهر را میتوان نقطه عطفي در تاريخ جنگ هشت ساله برشمرد،
آنجا که سلسله عملياتهاي آزاديبخش به کمال خود رسيد و به جهانيان اثبات شد انقلاب اسلامي شجره طيبهاي است که در باورهاي عميق اين ملت ریشه دارد و در برابر طوفانهاي سهمگين نيز همچنان استوار ايستاده است.
در واقع، فتح خرمشهر خط بطلاني بود بر اين پندار خيالي دشمنان انقلاب اسلامي که «ميتوان انقلاب اسلامي را از طريق حمله نظامي سرنگون کرد»!
عمليات «بيتالمقدس» از منحصربه فردترين عملياتهاي رزمي بود که در تاريخ دفاع مقدس اين سرزمين ثبت شد.
كوتاه بودن زمان براي آمادگي، وسعت منطقه نبرد، مداومت زياد عمليات، دشواري عمليات، حجم تلفات و خسارات وارده بر دشمن از خصوصيات اين عمليات بود كه آن را از عملياتهاي پيش و پس از آن متمايز ميكرد؛ از این رو چنان بزرگ و شگفتانگيز بود كه حضرت امام(ره) در وصف آن چنين گفت:
«فتح خرمشهر يك مسئله عادي نبود، اينكه ۱۵ الي ۲۰ هزار نفر به صف براي اسارت بيايند و تسليم شوند مسئله عادي نيست، بلكه مافوق طبيعت است.»
فتح خرمشهر دستاوردهاي ارزشمندي براي انقلاب اسلامي به همراه داشت و توانست موقعيت بينالمللي جمهوري اسلامي را به شدت تقويت کند. اين حماسه بزرگ در حالي انجام شد که جمهوري اسلامي در انزواي کامل بينالمللي قرار داشت و همه قدرتهاي بزرگ براي موفقيت صدام به ميدان آمده و نقشآفريني ميکردند.
ايستادگي ملت ايران و اراده براي مبارزه و غلبه بر همه ضعفها و کمبودها و اتحاد و همدلي در ذيل توجه به فرامين فرمانده کل قوا موجب شد تا نصرت الهي نيز شامل حال ملت ایران شود و خرمشهري فتح شود که طبق برآورد دشمن دستنايافتني بود، به گونهای که صدام وعده سپردن کليد بصره را به عنوان جايزه فاتح آن داده بود!
امروز با گذشت بيش از 37 سال از فتح خرمشهر، ملت ما و به ویژه جوانان هنوز نيازمند يادآوري آن حماسههاي بزرگ و شنيدن پيامها و درسهاي بزرگ آن حماسههاي به ياد ماندني هستند.
درس بزرگ فتح خرمشهر در بیان امام خامنهای این است؛
«يك ملت وقتي به خود متكي شد، وقتي مؤمن شد، وقتي اين ايمان را با عمل صالح و جهاد همراه كرد، در همه ميدانها پيروزي او قطعي است. درس خرمشهر براي ما اين است؛ ملت ايران اين درس را نبايد فراموش كند.» (1384/3/3)
#عقب_گرد!
ملت ایران در برابر همه توطئههای دشمنان انقلاب اسلامی ایران از تحریمهای ظالمانه و فشار حداکثری تا لفاظیها و جنگ رسانه و... ایستاده است
و امید دارد با تکیه بر توان داخلی، نیروهای جوان، ظرفیتهای فراوان، امکانات متعدد و فراتر از همه اراده برتر در تقابل ارادهها نیز پیروز میدان باشد!
اما #گویا_برخی_مسندنشینان و مدیران کشور اصرار دارند با اقدامات و تصمیمهای خود، مردم را ناامید کنند!
#از_مصادیق_مهم این امر اصرار تکیهزدگان بر کرسیهای تصمیمگیر و تصمیمساز در ناامید کردن مردم و نادیده گرفتن نیروی جوان، کارآمد، متخصص و متعهد کشور و عمل نکردن به فرمان رهبر معظم انقلاب در میدان دادن به جوانان است، که ایشان بارها به ویژه در #بیانیه_راهبردی_گام_دوم بر آن تأکید کردهاند.
آنها همچنان برای دوستان خسته، ناکارآمد و پیر خود حکم انتصاب و مسئولیت صادر میکنند که در تازهترین نمونه از این احکام، «رضا رحمانی» وزیر صنعت، معدن و تجارت با صدور حکمی «محمدرضا نعمتزاده» وزیر اسبق صمت را به عنوان نماینده تامالاختیار خود در کنسرسیوم فاز ۱۴ پارس جنوبی منصوب کرده است!
همین خبر یک خطی کافی است تا مشخص شود چرا در برخی حوزهها مشکلات کشور حل نمیشوند، یا کارها بر زمین ماندهاند!
وقتی دولت به جای آنکه از اختیارات خود، به نفع شتابان شدن حرکت کشور و به کار گرفتن نیروهای جوان و کارآمد بهره بگیرد، به نعمتزاده ها که ناکارآمدیاشان مشخص است و همین آقا، که بارها تا مرز استیضاح پیش رفت و مباحث زیادی درباره فساد اقتصادی خانواده و اطرافیانش وجود دارد، #حکم_تام_الاختیار میدهد و به #عقب_برمیگردد، نتیجه مشخص خواهد بود!
#حال_این_اختیارات هر قدر هم که بیشتر شود، نمیتواند به حل مشکلات کشور کمک کند؛
بلکه برای حل مشکلات باید این رویکرد و تفکر تغییر کند،
👈 باید #باور به قدرت درونی کشور و باور به #نیروهای_جوان در ذهنها و نگاههای تصمیمگیران دولتی نهادینه شود.
🌴🌴🌴
مهر// از مجموع ۲۷۴ رأی نمایندگان، علی لاریجانی با ۱۵۵ رأی به عنوان رئیس مجلس ابقاء شد/ همچنین محمدرضا عارف ۱۰۹ رأی و محمدجواد ابطحی ۹ رأی از نمایندگان را کسب کردند.
و «مسعود پزشکیان» و «عبدالرضا مصری» به ترتیب به عنوان نواب رئیس اول و دوم مجلس انتخاب شدند.
#سند_صیانت؛
ماجرای #نامه_مشروط_رهبری برای تصویب برجام
مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی با دانشجویان در مورد «اقدام برخیها در نسبت دادن تصویب برجام به رهبری» در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: شما البته چشم و هوش دارید و همهچیز را میفهمید.
در آن نامهای که دربارهی برجام به مسئولان نوشتم مشخص است که تصویب باید چگونه باشد؛
در آن نامه شرایطی ذکر شده که در آن صورت، تصویب میشود.
ایشان افزودند: البته اگر آن شرایط و خصوصیات اجرا و اعمال نشد، وظیفهی رهبری این نیست که وسط بیاید و بگوید برجام نباید اجرا شود.
رهبر معظم انقلاب فرمودند: این بحث که وظیفهی رهبری در اینگونه مواقع اجرایی چیست، مقولهای است، اما معتقدم در زمینههای اجرایی نباید رهبری وارد میدان شود و کاری را اجرا کند یا جلوی آن را بگیرد، مگر در مواردی که به حرکت کلی انقلاب ارتباط پیدا میکند که در آنجا وارد میشویم.
✍ رهبر انقلاب در این نامه، دستورات مهمی را دربارهی رعایت و حفظ منافع ملی و مصالح عالیهی کشور در اجرای «سند برجام» خطاب به رئیسجمهور صادر کردند.
نامه ایشان، که شامل سه بند و چند تذکر برای اجرای برجام است، در قالب «اینفوگرافیک» منتشر شد.
🌴🌴🌴
15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من زمین گیرم، گرفتارم، دعایم کن علی"ع"/
از خودم والله بیزارم، دعایم کن علی"ع"/
ناظر من بودی و من ملطفت بودم ولی/
باز هم آلوده رفتارم، دعایم کن علی"ع"
◾️السلام علیک یا اسدالله الغالب، امیر المومنین، علی بن ابیطالب (ع)
التماس دعا
🔻 سلام و عرض تسلیت؛
لطفا دلتونو بفرسين بسمت حرم مطهر اميرالمومنين "سلام الله عليه"
دلتون شكست، دعا براي تعجیل در فرج و ظهور آقا يادتون نره ...
🙏🏻التماس دعا
🔺 با يه ضربه به لينك ، البته با وضو و قصد قربت وارد حرم بشين 👇👇👇👇
http://www.imamali.net/vtour/
نه مذاکره و نه جنگ، پس چی؟
🌾طرح #ترامپ را اینطور تبیین میکنند که به قول خودش «فشار و فشار و فشار و سپس #مذاکره» البته او اگر کارش به مذاکره هم نرسد به دلیل این فشارهای پی در پی، پول خوبی از سعودی ها و یهودی ها به جیب میزند. او یک تاجر است قبل از آنکه سیاستمدار باشد. و کشورش به لحاظ مشکلات مالی در حال تخریب کامل است.
🌾اما خوب طرح او روشن است، طرح ایران چطور؟ ایران میگوید جنگ نمیشود، مذاکره هم نمیکنیم. این دو گزاره هر دو سلبی است. حرف ایجابی ایران چیست؟ خوب چه کار میکنید؟ وقتی رگ حیات اقتصاد شما که پول ناشی از فروش #نفت بوده، در حال انسداد کامل است. طرح شما چیست؟
🌾میگویید ما هر مقدار نفت که بخواهیم میفروشیم و پولش را میگیریم.کل دستگاه دیپلماسی درگیر رایزنی برای فروش نفت است.
راه های مختلف برای دور زدن تحریمها را به صورت رسمی و غیر رسمی دنبال میکنیم. البته طبیعتا لابد ارزانتر و ناامن تر . اما خوب آخرش که چی؟
🌾مساله اصلی به تغییر راهبردی در منشا قدرت اقتصادی ایران ربط دارد. منشا قدرت ایران نه در نفت بلکه در کار و تلاش مردم است تلاشی که از سر «باور به خود» شکل میگیرد.
اقتصاد بر پایه #کار و نه سرمایه نفت.
🌾 شدت فشار دشمن باعث خواهد شد در کشور اراده ای عمومی شکل بگیرد و تقویت شود اراده ای که خروجی اش افزایش و #رونق_تولید_ملی است . خروجی اش #کار_مقدس است.
خروجی اش بازگشت به استعدادها و داراییهای درونی است.
خروجی اش بی اعتمادی عمومی به فروش نفت است. بیماری مزمن جامعه ایرانی.
و این ها یعنی بازشدن چشمه های جوشش از درون امت.
#حرف_اثباتی ایران #شکوفایی_اقتصاد_مقاومتی است.
🌾پس ایران نیز دو مسیر را دنبال میکند.
یا اینکه اراده راهبردی آمریکا خرد میشود و فشارهای درونی مالی و اجتماعی آمریکا را وادار به عقب نشینی میکند مثل اتفاقاتی که در عراق و سوریه افتاد که در این صورت ایران جایگاه اقتدار جهانی اش رشد میکند و راه خرید و فروش نفت او نیز باز خواهد شد.
اگر دشمن احساس بیهودگی فشار کند از آن دست برمیدارد.
🌾 یا اینکه آمریکا ادامه میدهد که در این صورت یک تغییر درونی در کشور رخ میدهد.
ایران وابستگی اش را به نفت با سرعت بیشتری نسبت به قبل کم میکند و این یک واقعه تاریخی در صحنه اقتصاد ایران خواهد بود.
🌾 #سنتهای_الهی و امدادهای غیبی را میتوان به صورت زمینی نیز تقریر کرد. تقریرش به نسبت آن اراده ماورایی با اراده و ایمان انسانها مربوط است.
هر معجزه ای در شرایط امروز به دست مردم رخ خواهد داد.
و همه ی صحنه امروز ، برای چنین واقعه ای آماده و مهیا است. لذا صحنه برای ایران اتفاقا به شدت #امید_آفرین است.
✍ علی مهدیان
آمریکا در جنگ با ایران و جهان / علت دشمنی آمریکا با ایران چیست؟
بقلم: احمدرضا هدایتی.
ایالات متحده آمریکا کشوری است که حدود ۲۴۰ سال پیش با اشغال سرزمیندیگران شکل گرفته و همانند رژیم اشغالگر قدس که حدود ۷۰ سال قبل به همین شکل پایه گذاری شد، ۹۳ درصد از عمر شوم و نکبت بار خود، یعنی ۲۲۲ سال آن را در جنگ و تجاوز و یا دخالت علنی در امور داخلی سایر کشورهای جهان سپری کرده است.
دامنه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا از مشارکت در جنگهای جهانی اول و دوم (بدون اینکه سرزمینش درگیر جنگ شود) تا جنگ و آتشافروزی و دخالت در امور داخلی دهها کشور مختلف از جمله؛ همسایگان شمالی و جنوبی یعنی کانادا و مکزیک تا دومنیکن، هندوراس، نیکارگوئه و همچنین کلمبیا، شیلی، ونزوئلا، گواتمالا و دیگر کشورها در آمریکای جنوبی و از کشورهایی مانند؛ آنگولا، هائیتی، لیبی، سومالی و یمن در آفریقا تا ژاپن، کره، ویتنام، چین، عراق، افغانستان، سوریه، ترکیه و ایران در آسیا و از یوگسلاوی و بوسنی هرزگوین در اروپا تا حتی روسیه و چندین کشور بزرگ و کوچک دیگر را در برمیگیرد.
همچنین بنا بر گزارش موسوم به Base Structure Report آمریکا هماکنون در ۳۹ کشور جهان پایگاههای بزرگ و در ۱۴۰ کشور ایستگاههای نظامی دارد، بر اساس این گزارش ایالات متحده به استثنای ۵۳۰۰ پایگاه نظامی رسمی در خاک خود، در ۵ قاره جهان از جمله اروپا، جمعاً ۸۵۰ پایگاه دارد، که در شرایط عادی ۲۳۵ هزار نیروی نظامی در این پایگاهها مستقر هستند و این در حالی است که کشورهای فرانسه، انگلیس و روسیه، رویهمرفته ۳۰ پایگاه نظامی در بیرون از مرزهای خود داردند.
بنابراین ماهیت سلطهگری و جنگطلبی و نیز عداوت و دشمنی آمریکا فقط محدود به ایران نیست و متقابلاً این فقط ایران نیست که با سیاستهای استکباری یانکیها مخالفت میکند، بلکه بسیاری از ملتها جهان و پس از انقلااب شکوهمند اسلامی، بسیاری از دولتهای جهان نیز به جمع مخالفان با دولت مستکبر آمریکا پیوستهاند.
با اینحال این روزها خیلی از افراد جامعه تحت تأثیر القائات عوامل مزدور دشمن و بعضاً افراد ناآگاه فعال در فضای مجازی، علت دشمنی آمریکا با ایران را در شعار «مرگ بر آمریکا» خلاصه میکنند.
اکثر این افراد اگرچه واقعاً سردمداران آمریکایی را به علت ماهیت استکباری و خباثت نهفته در وجود آنها، مستحق مرگ میدانند، اما بسیاری از آنها نیز معتقدند، که نباید نفرت از ظلم و قلدری و زورگویی یانکیها را با شعار «مرگ بر آمریکا» علنی ساخت، بلکه باید برای جلوگیری از تشدید شرارت آنها، از اقدامات علنی حتی در حد شعار اجتناب نمود.
اما آیا واقعاً شعار «مرگ بر آمریکا» و اظهارات ضداستکباری برخی از مسئولین کشور، علت اصلی کینه و دشمنی آمریکا علیه دولت و ملت ایران است.
در پاسخ به این سؤال باید گفت؛ اگر چنین است، پس علت برخورد رزیلانه آمریکا با افرادی نظیر مرحوم مصدق که گرایش کاملاً آمریکایی داشت چیست و چرا با کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ دولت وی را سرنگون کردند؟ آیا ملی شدن صنعت نفت به نفع مردم و احتمالِ کوتاه شدن دست آمریکا از غارت منابع نفتی و معدنی ایران و پایان دادن به استفاده این کشور از یک ثروت بادآورده در منطقه، علت این دشمنی نبود؟
در واقع، آمریکاییها از همان ابتدای ورود به ایران همواره تلاش داشتند، تا از یکسو به بهانه مشارکت در استخراج و صدور نفت، طلای سیاه ایران را با سهم سود بسیار بالا به یغما ببرند و از سوی دیگر با تبدیل ایران به یک بازار بزرگ برای کالاهای عمدتاً مصرفی آمریکایی، این اجناس را با قیمتهایی چندین برابر قیمت تمام شده، به مردم ایران تحمیل نمایند.
در ادامه نیز وقتی دولت آمریکا توانست در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و حتی اجتماعی بر ارکان حکومت ایران تسلط نسبی پیدا کند و از موقعیت ایران بهعنوان یک پایگاه نظامی، جهت حضور در منطقه و در کنار بزرگترین رقیب بینالمللی خود یعنی شوروی سابق بهره ببرد، کمپانیهای تسلیحاتی آمریکایی نیز اجازه یافتند تا با فروش برخی تجهیزات و تسلیحات نظامی و با دریافت مبالغ کلان در قبال محصولات صادره به ایران، از این خوان گسترده بیشترین عواید را نصیب خود نمایند.
رفتارهای دولتمردان آمریکایی با سایر کشورهای جهان که دارای موقعیت یا ثروت طبیعی مناسب بوده و یا به نوعی خواهان استقلال خود شدهاند، (بهویژه پس از قدرت یافتن آمریکا در پایان جنگ جهانی دوم)، نیز ثابت نموده که آنچه برای یانکیها حائز اهمیت است، فقط و فقط منافع سرمایهداران آمریکایی است و هرکجا این منافع را در معرض خطر ببینند، از تمام ابزار و روشهای ممکن نظیر؛ جنگ، کودتا، تحریم، تخریب، ترور، تهدید و متهمسازی دیگران در جهت دستیابی به اهداف پلید خود بهره میبرند.
کودتا علیه آلنده رئیس جمهور محبوب مردم شیلی، راهاندازی انواع انقلابهای ر