نه مذاکره و نه جنگ، پس چی؟
🌾طرح #ترامپ را اینطور تبیین میکنند که به قول خودش «فشار و فشار و فشار و سپس #مذاکره» البته او اگر کارش به مذاکره هم نرسد به دلیل این فشارهای پی در پی، پول خوبی از سعودی ها و یهودی ها به جیب میزند. او یک تاجر است قبل از آنکه سیاستمدار باشد. و کشورش به لحاظ مشکلات مالی در حال تخریب کامل است.
🌾اما خوب طرح او روشن است، طرح ایران چطور؟ ایران میگوید جنگ نمیشود، مذاکره هم نمیکنیم. این دو گزاره هر دو سلبی است. حرف ایجابی ایران چیست؟ خوب چه کار میکنید؟ وقتی رگ حیات اقتصاد شما که پول ناشی از فروش #نفت بوده، در حال انسداد کامل است. طرح شما چیست؟
🌾میگویید ما هر مقدار نفت که بخواهیم میفروشیم و پولش را میگیریم.کل دستگاه دیپلماسی درگیر رایزنی برای فروش نفت است.
راه های مختلف برای دور زدن تحریمها را به صورت رسمی و غیر رسمی دنبال میکنیم. البته طبیعتا لابد ارزانتر و ناامن تر . اما خوب آخرش که چی؟
🌾مساله اصلی به تغییر راهبردی در منشا قدرت اقتصادی ایران ربط دارد. منشا قدرت ایران نه در نفت بلکه در کار و تلاش مردم است تلاشی که از سر «باور به خود» شکل میگیرد.
اقتصاد بر پایه #کار و نه سرمایه نفت.
🌾 شدت فشار دشمن باعث خواهد شد در کشور اراده ای عمومی شکل بگیرد و تقویت شود اراده ای که خروجی اش افزایش و #رونق_تولید_ملی است . خروجی اش #کار_مقدس است.
خروجی اش بازگشت به استعدادها و داراییهای درونی است.
خروجی اش بی اعتمادی عمومی به فروش نفت است. بیماری مزمن جامعه ایرانی.
و این ها یعنی بازشدن چشمه های جوشش از درون امت.
#حرف_اثباتی ایران #شکوفایی_اقتصاد_مقاومتی است.
🌾پس ایران نیز دو مسیر را دنبال میکند.
یا اینکه اراده راهبردی آمریکا خرد میشود و فشارهای درونی مالی و اجتماعی آمریکا را وادار به عقب نشینی میکند مثل اتفاقاتی که در عراق و سوریه افتاد که در این صورت ایران جایگاه اقتدار جهانی اش رشد میکند و راه خرید و فروش نفت او نیز باز خواهد شد.
اگر دشمن احساس بیهودگی فشار کند از آن دست برمیدارد.
🌾 یا اینکه آمریکا ادامه میدهد که در این صورت یک تغییر درونی در کشور رخ میدهد.
ایران وابستگی اش را به نفت با سرعت بیشتری نسبت به قبل کم میکند و این یک واقعه تاریخی در صحنه اقتصاد ایران خواهد بود.
🌾 #سنتهای_الهی و امدادهای غیبی را میتوان به صورت زمینی نیز تقریر کرد. تقریرش به نسبت آن اراده ماورایی با اراده و ایمان انسانها مربوط است.
هر معجزه ای در شرایط امروز به دست مردم رخ خواهد داد.
و همه ی صحنه امروز ، برای چنین واقعه ای آماده و مهیا است. لذا صحنه برای ایران اتفاقا به شدت #امید_آفرین است.
✍ علی مهدیان
آمریکا در جنگ با ایران و جهان / علت دشمنی آمریکا با ایران چیست؟
بقلم: احمدرضا هدایتی.
ایالات متحده آمریکا کشوری است که حدود ۲۴۰ سال پیش با اشغال سرزمیندیگران شکل گرفته و همانند رژیم اشغالگر قدس که حدود ۷۰ سال قبل به همین شکل پایه گذاری شد، ۹۳ درصد از عمر شوم و نکبت بار خود، یعنی ۲۲۲ سال آن را در جنگ و تجاوز و یا دخالت علنی در امور داخلی سایر کشورهای جهان سپری کرده است.
دامنه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا از مشارکت در جنگهای جهانی اول و دوم (بدون اینکه سرزمینش درگیر جنگ شود) تا جنگ و آتشافروزی و دخالت در امور داخلی دهها کشور مختلف از جمله؛ همسایگان شمالی و جنوبی یعنی کانادا و مکزیک تا دومنیکن، هندوراس، نیکارگوئه و همچنین کلمبیا، شیلی، ونزوئلا، گواتمالا و دیگر کشورها در آمریکای جنوبی و از کشورهایی مانند؛ آنگولا، هائیتی، لیبی، سومالی و یمن در آفریقا تا ژاپن، کره، ویتنام، چین، عراق، افغانستان، سوریه، ترکیه و ایران در آسیا و از یوگسلاوی و بوسنی هرزگوین در اروپا تا حتی روسیه و چندین کشور بزرگ و کوچک دیگر را در برمیگیرد.
همچنین بنا بر گزارش موسوم به Base Structure Report آمریکا هماکنون در ۳۹ کشور جهان پایگاههای بزرگ و در ۱۴۰ کشور ایستگاههای نظامی دارد، بر اساس این گزارش ایالات متحده به استثنای ۵۳۰۰ پایگاه نظامی رسمی در خاک خود، در ۵ قاره جهان از جمله اروپا، جمعاً ۸۵۰ پایگاه دارد، که در شرایط عادی ۲۳۵ هزار نیروی نظامی در این پایگاهها مستقر هستند و این در حالی است که کشورهای فرانسه، انگلیس و روسیه، رویهمرفته ۳۰ پایگاه نظامی در بیرون از مرزهای خود داردند.
بنابراین ماهیت سلطهگری و جنگطلبی و نیز عداوت و دشمنی آمریکا فقط محدود به ایران نیست و متقابلاً این فقط ایران نیست که با سیاستهای استکباری یانکیها مخالفت میکند، بلکه بسیاری از ملتها جهان و پس از انقلااب شکوهمند اسلامی، بسیاری از دولتهای جهان نیز به جمع مخالفان با دولت مستکبر آمریکا پیوستهاند.
با اینحال این روزها خیلی از افراد جامعه تحت تأثیر القائات عوامل مزدور دشمن و بعضاً افراد ناآگاه فعال در فضای مجازی، علت دشمنی آمریکا با ایران را در شعار «مرگ بر آمریکا» خلاصه میکنند.
اکثر این افراد اگرچه واقعاً سردمداران آمریکایی را به علت ماهیت استکباری و خباثت نهفته در وجود آنها، مستحق مرگ میدانند، اما بسیاری از آنها نیز معتقدند، که نباید نفرت از ظلم و قلدری و زورگویی یانکیها را با شعار «مرگ بر آمریکا» علنی ساخت، بلکه باید برای جلوگیری از تشدید شرارت آنها، از اقدامات علنی حتی در حد شعار اجتناب نمود.
اما آیا واقعاً شعار «مرگ بر آمریکا» و اظهارات ضداستکباری برخی از مسئولین کشور، علت اصلی کینه و دشمنی آمریکا علیه دولت و ملت ایران است.
در پاسخ به این سؤال باید گفت؛ اگر چنین است، پس علت برخورد رزیلانه آمریکا با افرادی نظیر مرحوم مصدق که گرایش کاملاً آمریکایی داشت چیست و چرا با کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ دولت وی را سرنگون کردند؟ آیا ملی شدن صنعت نفت به نفع مردم و احتمالِ کوتاه شدن دست آمریکا از غارت منابع نفتی و معدنی ایران و پایان دادن به استفاده این کشور از یک ثروت بادآورده در منطقه، علت این دشمنی نبود؟
در واقع، آمریکاییها از همان ابتدای ورود به ایران همواره تلاش داشتند، تا از یکسو به بهانه مشارکت در استخراج و صدور نفت، طلای سیاه ایران را با سهم سود بسیار بالا به یغما ببرند و از سوی دیگر با تبدیل ایران به یک بازار بزرگ برای کالاهای عمدتاً مصرفی آمریکایی، این اجناس را با قیمتهایی چندین برابر قیمت تمام شده، به مردم ایران تحمیل نمایند.
در ادامه نیز وقتی دولت آمریکا توانست در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و حتی اجتماعی بر ارکان حکومت ایران تسلط نسبی پیدا کند و از موقعیت ایران بهعنوان یک پایگاه نظامی، جهت حضور در منطقه و در کنار بزرگترین رقیب بینالمللی خود یعنی شوروی سابق بهره ببرد، کمپانیهای تسلیحاتی آمریکایی نیز اجازه یافتند تا با فروش برخی تجهیزات و تسلیحات نظامی و با دریافت مبالغ کلان در قبال محصولات صادره به ایران، از این خوان گسترده بیشترین عواید را نصیب خود نمایند.
رفتارهای دولتمردان آمریکایی با سایر کشورهای جهان که دارای موقعیت یا ثروت طبیعی مناسب بوده و یا به نوعی خواهان استقلال خود شدهاند، (بهویژه پس از قدرت یافتن آمریکا در پایان جنگ جهانی دوم)، نیز ثابت نموده که آنچه برای یانکیها حائز اهمیت است، فقط و فقط منافع سرمایهداران آمریکایی است و هرکجا این منافع را در معرض خطر ببینند، از تمام ابزار و روشهای ممکن نظیر؛ جنگ، کودتا، تحریم، تخریب، ترور، تهدید و متهمسازی دیگران در جهت دستیابی به اهداف پلید خود بهره میبرند.
کودتا علیه آلنده رئیس جمهور محبوب مردم شیلی، راهاندازی انواع انقلابهای ر
نگی و مخملی در کشورهایی مانند؛ چکسلواکی، صربستان، گرجستان، قرقیزستان و اوکراین، تنها چند نمونه از رخدادهایی است که ردپای خیانت و جنایت آمریکاییها در آنها به اثبات رسیده است.
بررسی سایر اقدامات استکباری دولت آمریکا، از سومالی و نیجریه در آفریقا تا نیکاراگوئه در آمریکای لاتین و اقدامات این کشور در کوبا، تا جنگافروزی و وقایع تروریستی صورت گرفته در خاورمیانه از افغانستان گرفته تا عراق، سوریه، لبنان، یمن و در صدر آن، انواع توطئههای انجام گرفته علیه جمهوری اسلامی ایران، همگی بیانگر این واقعیت است که ملتها و حکومتها یا باید تا ابد پذیرای ننگ ذلت و بردگی یانکیها باشند و بیچون و چرا ثروت و منابع طبیعی و نیز عزت و اعتبار و موقعیت خود را در اختیار آنها قرار دهند و یا منتظر رفتارهای ناجوانمردانه و ظالمانه آمریکاییها باشند.
در بیان نمونهای از عملکرد خبیثانه سیاستمداران آمریکایی، میتوان به سخن معروف نگرو پونته، فرمانده و سیاستگذار آمریکا در عراق اشاره کرد که خطاب به یکی از مسئولین عراقی میگوید؛ «در آمریکا هیچوقت کودتا نمیشود، زیرا آمریکا در واشنگتن سفارت ندارد.»
این مفهوم بدان معناست که تمام وقایع ناخوشایند، تروریستی و نظامی و حتی بحرانهای سیاسی و اقتصادی در سطح جهان، حاصل کار دستگاههای امنیتی و دیپلماسی و به عبارت دیگر تابع رفتار سیاستمداران آمریکایی است و اگر خاک آمریکا تا بهحال از این گونه تهدیدات در امان مانده، تنها به این دلیل است که در آمریکا سفارت آمریکایی وجود ندارد تا زمینه بروز اغتشاش و آشوب در خود این کشور را فراهم نماید.
به این ترتیب به راحتی میتوان علل تداوم دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی ایران را درک کرد، انقلابی که شرایط و امید و انگیزه مضاعفی را برای خیزش و تقابل با اهداف آمریکا در افکار عمومی مردم جهان ایجاد و خون تازهای را به کالبد نیمهجان ملتهای تحت سلطه تزریق نمود.
با این حساب، مهمترین علل دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی عبارتند از:
انقلاب اسلامی ایران، احیاء اسلام ناب محمدی(ص) با خصوصیاتی مانند؛ ظلمستیزی و ایستادگی در برابر ظالمین، حمایت و دفاع از مظلومین، عدالتخواهی و استقلالطلبی و سایر ویژگیهای مشابه را به ارمغان آورد، ویژگیهایی که به سرعت مورد توجه و استقبال آزادهخواهان جهان قرار گرفت، در حالی که این خصوصیات در تضاد کامل با رفتار و عملکرد و نیز ماهیت و اهداف پلید نظام سرمایهداری آمریکا و همپالگیهایش قرار داشته و طبیعتاً برای آنها (غربیها) قابل هضم و تحمل نبود.
علاوه بر این؛ انقلاب اسلامی سبب شد تا آمریکاییها سرسپردهترین نظام حکومتی یعنی حکومت شاه و مهمترین پایگاه خود یعنی ایران که از آن بهعنوان جزیره ثبات در منطقه نام میبردند را از دست داده و از نقش ژاندارمی این کشور برای اِعمال قدرت و جلوگیری از نفوذ و تهدیدات شوروی سابق بیبهره شوند.
با بروز انقلاب اسلامی، حرکتهای ضدصهیونیستی مبارزین لبنانی و فلسطینی جان تازهای به خود گرفت و با قوت گرفتن عملیاتهای ضدصهیونیستی در لبنان و فلسطین، بهتدریج و به شکل رسمی و غیررسمی، نخستین گروههای مقاومت نیز شکل گرفتند و با گسترش جبهه مقاومت و پیدایش تشکلهایی مانند؛ حزبالله لبنان و تشکیل و تقویت سایر گروههای مقاومت مردمی در فلسطین و پیرو آن شکستهای پیدرپی این رژیم در برابر گروههای مذکور، برای همیشه هیمنه و ادعای کاذب شکستناپذیری این رژیم غاصب و فاسد فرو ریخت.
در واقع پس از ظهور انقلاب اسلامی ایران، اصلیترین همپیمان و شریک منطقهای آمریکا یعنی رژیم اشغالگر قدس نیز در معرض تهدید جدی قرار گرفت و در حدی بر آسیبپذیریهای آن افزوده شد که نهتنها سردمداران این رژیم جعلی و غاصب مجبور به کنار گذاشتن نقشه از نیل تا فرات (طرح اشغال سایر سرزمینهای اسلامی از مصر تا عراق) گردیدند، بلکه با احداث دیوار حائل، خود را در زندانی از دیوارهای بتونی محصور نمودند.
تشکیل و تقویت گروههای مقاومت در لبنان و فلسطین، پایان ماجرا نبود، چرا که در پی حمایت آمریکا از جنگ نابرابر عربستان با یمن و با پیدایش گروههای تروریستی تحت حمایت آمریکا در سالهای اخیر، متقابلاً گروههای اسلامی دیگری مانند؛ انصارالله در یمن، حیدریون و حشدالشعبی عراق، فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان، قوات الدفاع الوطنی (نیروهای بسیج مردمی سوریه) برای مقابله با تروریست و نقشههای جدید آمریکا در منطقه پدیدار شدند.
جبهه مقاومت به سرعت در کشور عراق و سوریه که در خط مقدم مقابله با تروریست قرار داشتند گسترش یافت، بهطوری که گروههای وابسته به این جبهه توانستند با تشکیل دهها گروه و تشکل نظامی دیگر، گروههای تروریستی را نابود و بار دیگر نقشه آمریکا برای حضور مؤثر در منطقه را با شکست مواجه نمایند.
شکست طرح خاورمیانه بزرگ که توسط آمریکاییها
با هدف ترویج و توسعه الگوهای غربی در منطقه مطرح شده و همچنین شکل گرفتن جبهه مقاومت و نیز هلال شیعی در منطقه که به زعم آنها با اهداف سیاسی بهوجود آمده است، یکی دیگر از علل دشمنی آمریکا با ایران محسوب میشود.
همچنین انقلاب اسلامی با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی و پیشرفتهای علمی و عملی خود در عرصههای مختلف، توانست زمینههای بیداری اسلامی در منطقه را فراهم و این باور را در مردم تحت ستم غرب و شرق و افکار عمومی جهان ایجاد نماید که با اتحاد و انسجام درونی میشود، روی پای خود ایستاد و در مقابل زیادهخواهیهای ظالمانی مانند سردمداران دولت آمریکا ایستادگی کرد.
همین رویکرد جدید بود که سبب شد تا اظهارات و اعتراضات ضدآمریکایی مردم جهان و حتی مردم خود آمریکا روز به روز گسترش یافته و با اقداماتی مانند؛ به آتش کشیدن پرچم آمریکا (به عنوان نماد شیطان) در نقاط مختلف جهان و حتی در خاک خود آمریکا، نمود علنی پیدا کند.
بیشک فتح لانه جاسوسی آمریکا در ایران توسط انقلابیون در ابتدای انقلاب، حمله و هشدار جسورانه رزمندگان ایرانی به ناوها و پرندههای آمریکایی و نفتکشها و سایر شناورهای تحت پوشش این کشور در جریان جنگ تحمیلی و پس از آن و همچنین بیاعتنایی و پاسخ متقابل ایران به تهدیدات نظامی آمریکا، در اثبات آسیبپذیری آمریکا و پیدایش رویکرد جدید مبنی بر امکان مقابله با استکبار، بیتأثیر نبوده است.
این همه در حالی است که؛ آمریکا از سایر کشورها به چیزی کمتر از نوکری و سرسپردگی بی چون و چرا راضی نمیشود و انتظار دارد، جمهوری اسلامی ایران نیز از تمام اصول و ارزشهای الهی و انسانی خود صرفنظر نموده، و بلاتشبیه مانند بقیه کشورهای جهان، به گاو شیرده آنها تبدیل شود.
با این همه هنوز عدهای سادهلوح هستند که بهرغم همه اقدامات و توطئههای آمریکا علیه ایران، این کشور را خیرخواه ملتها معرفی میکنند، بدون آنکه از خود بپرسند چرا در حالی که غربیها مردم ایران و بسیاری از دیگر کشورها را از ضروریترین نیازهای خود از جمله؛ دارو، فناوریهای نوین و تجهیزات پیشرفته محروم میکنند، کالاهای مصرفی لوکس و غیرضروری مانند؛ انواع خودرو و یا لوازم آرایشی را روانه بازار این کشورها میکنند و یا چرا علیرغم هزینههای فوقالعاده سنگین تهیه و تولید فیلم و سریال و ساخت و نگهداری سیستمهای ماهوارهای، دهها و بلکه صدها شبکه ماهوارهای فارسی و غیرفارسی را به مردم ایران اختصاص دادهاند.
این افراد خواسته یا ناخواسته انتظار دارند، حالا که نهضت بیداری اسلامی و قیام مردم آزاده جهان در حال اخذ نتیجه است و دولت آمریکا روز به روز به فروپاشی ساختار پوسیده حکومتی خود نزدیک میشود، از کمترین اقدام عملی که تداوم همان شعار «مرگ بر آمریکا» است، دست بردارند، تا بار دیگر نظام حکومتی آن بتواند در سایه خاموشی ملتها، جان دوبارهای بگیرد.
آمریکا در جنگ با ایران و جهان / علت دشمنی آمریکا با ایران چیست؟
http://rahtooshe.com/?p=5757
#سخنان_مهم سیدحسن نصرالله در جمع ایرانیان لبنان
❌قبل از پیروزی انقلاب، شیعیان لبنان مظلوم، محروم و بی پناه و بدون حامی بودند !!
فرانسه به مسیحیان کمک میکرد و مسیحی ها فرانسه را ام الحنونه ( مادر مهربان ) لقب میدهند، روسیه از ارتدوکسها حمایت میکردند و انگلیس از دروزیها، سنی ها توسط سعودی و مصر حمایت میشدند
❌اما شیعه هيچ حامی نداشت و از صفوی تا پهلوی هم حامی شیعیان نبودند و در معادلات داخلی لبنان در حاشیه بودند و در همه زمینه های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بیسواد و فقیر بودند
❌در کتابی خواندم که علامه سید شرف الدین بزرگ مرجع شیعه قصد داشت که یک مدرسه ابتدایی برای شیعیان لبنان بنا کند،حدود چهل تن از علما را جمع کرد و نامه ای به رئیس جمهور نوشتند که مجوز ساخت یک مدرسه را بگیرند، چهل فقیه نتوانستند نه پولی جمع کنند و نه یک مجوز مدرسه بگیرند
❌شیخ محمد جواد مغنیه، از اقوام شهید حاج عماد، که سی سال پیش فوت کرد در کتاب خاطرات خودش می نویسد که :
در زمستان سه روز غذا نداشتم و امکان گرمایش هم نداشتم !! پای پیاده از صور به بیروت آمدم و پولی جمع کردم و برای تحصیل به نجف رفتم، وضعیت شیعیان اینگونه بود
❌روستاهای شیعیان نزدیک مرز رژیم غاصب صهیونیستی است ، پس از ۱۹۴۸ و تشکیل رژیم غاصب اسرائیلی ها هرگاه می خواستند وارد لبنان می شدند هرکاری می خواستند می کردند هیچکس جلودار آنها نبود و مردم فرار می کردند و حامی نداشتند. به تدریج کوچ کردند و ناحیه ی جنوبی لبنان با یک میلیون نفر جمعیت شکل گرفت.
تنها امید ما امام موسی صدر بود که از قم آمده بود و هیچکس از او پشتیبانی نمی کرد، حتی علمای لبنان که قائل به جدایی دین از سیاست بودند می گفتند، شما ایرانی هستید، ایشان شیعیان را بیدار کرد شیعیان اصلا اعتماد به نفس نداشتند، خودباوری نداشتند همانطور که در انتخابات می گویید "میتوانیم" (خنده حضار) در اینجا همیشه عثمانیها، ابن تیمیه و عباسی ها حکومت می کردند، شیعه نمیتوانستند اظهار کنند که شیعه هستند، خون آنها حلال بود.
لذا بسیاری از شیعیان سنی شدند ، طرابلس ۱۰۰ سال قبل همه اش شیعه بود، شهر صيدا اكثرش شیعه بود الان سنی است شهر جزین شهید اول عالم جبل لبنان از آنجا بود وقتی دختر شهید اول فوت کرد، ۷۰ فقیه شیعه بر جنازه او نماز خواندند، اکنون جزین مسیحی نشین است، تعدادی از سادات، مسیحی یا سنی شدند
❌خود مسیحیان میگویند ما سادات و از فرزندان علی ابن ابیطالب هستیم میشل عون مسیحی رئیس جمهور فعلی سید است از فرزندان امیر المومنین است، تاریخ ما اینگونه بود، بعد از انقلاب ایران شرایط منطقه فرق کرد، وضعیت ماهم متفاوت شد، ممکن است بگویند ما رهبری امام را ترویج کردیم، تا قبل از انقلاب و شهادت سید مصطفی خمینی (ره) هیچ خبری نبود، پس از شهادت سید مصطفی، امام (ره) را شناختیم، حضرت امام، مانند خورشید بود هیچکس نمی تواند بگوید، من خورشید را معرفی کردم ، مردم خودشان، بدون واسطه جذب خورشید شدند ، حتی علمایی که در دل خود ما را قبول نداشتند، امام را تایید کردند، امام محمد باقر صدر، نقش زیادی در تاریخ مرجعیت شیعه داشت، شهید صدر خیلی به امام (ره) کمک کرد. ما با انقلاب متولد شدیم، ما موجودیت و حیات خود را با انقلاب بدست آوردیم !!
❌مهمترین نمونه تجربه ولایت فقیه، در خارج از کشور در لبنان به دست آمد، اگر الان عزیز، کریم و زنده هستیم، حیات داریم؛ نه به خاطر سلاح یا پول و کمک های ایران است، بلکه به خاطر عمل به اعتقاد به ولایت فقیه است
❌اصل ولایت فقیه !! مسبب الاسباب و علة العلل می باشد . شیعیان از کشورهای مختلف می آمدند از تشکیلات، ساختار و بدنه حزب الله، تجربه ما سوال می کردند که چگونه حزب الله شدیم و به آنها می گفتم، اینها جسم و بدنه حزب الله است، از روح حزب الله سوال کنید و آن اعتقاد به ولایت فقیه است، اعتقاد ما به ولایت فقیه با بسیاری از ایرانیها که ولایت را قبول دارند فرق میکند !!
اعتقاد ما قوی تر است من چند مرحله برای اعتقاد به ولایت فقیه قائلم :
1⃣ - ما معتقدیم اطاعت از ولی فقیه مانند اطاعت از معصوم است !!
2⃣ - ما اعتقاد داریم، اگر ولی فقیه فرمود:
پیشنهاد و نظر من این است (امر نکرد) ما باید اطاعت کنیم (در ایران می گویند ایشان دستور نداند پیشنهاد کردند)
3⃣ - ما بالاتر از قانون اساسی به ایشان اعتقاد داریم !!
( برخی می گویند در قالب قانون اساسی) ایشان میگویند بهتر است اینگونه عمل کنید، ما این نظر را تکلیف و واجب میدانیم
4⃣ - ما در لبنان وقتی در شورای حزب الله بحث میکنیم اگر احتمال بدهیم اینکار را بکنیم، حضرت آقا ناراحت می شوند ...بدان عمل نمی کنیم !! اگر احتمال بدهیم خوشحال میشوند بدان عمل میکنیم !!
5⃣ - ما ایشان را تلالو امام معصوم (ع) میدانیم.
#چند_خبر
و #پیام_های_آن
اینکه هر از گاهی کلیپ رقص و آوازی از مدارس پخش میشود پیام دارد !
اینکه جلسه شورای انقلاب فرهنگی بعد از ۵ ماه تأخیر برگزار میشود پیام دارد !
اینکه آن جلسه با آن همه تأخیر ، بدون حضور رئیس جمهور برگزار میشود پیام دارد !
اینکه شهردار منتخب لیست امید که حامی حقوق زنان بودند، همسر دوم خود را در اینستاگرام نمایش میدهد، پیام دارد !
اینکه همان شهردار، آن زن دوم نگون بخت را بعد از ماه عسل و ماشین سواری و سلفی گرفتن و غیره ، به ضرب سه گلوله به دیار باقی می فرستد هم، پیام دارد !
اینکه حامی آن لیست کذایی با شعار تکرار میکنیم، سکوت کرده و دم بر نمیآورد پیام دارد!
این که روزنامه واشنگتن پست می نویسد: فشار بر ایران هزینه ندارد و انفعال ایران باعث شده تا ترامپ تا نقطه صفر کردن صادرات نفت ایران پیش برود، این هم پیام دارد !
اینکه پمپئو در بیانیه اخیر خود به صراحت از افرادی در تهران می خواهد که اگر به آینده روابط با آمریکا امید دارید رفتارهای تند حاکمیت را تعدیل کنید، پیام دارد !
اینکه برخیها در تهران این پیام را دریافت کرده و بر طبل مذاکره و پذیرش ذلت و بوسه بر پنجه گرگ میکوبند، این هم پیام دارد !
اینکه آقای مطهری از نایب رئیسی مجلس، در سال آخر مجلس حذف میشود، پیام دارد !
اینکه جناب روحانی هر روز از چهره مردم در خیابان نظر سنجی می کند، پیام دارد !
اینکه زیر چشم مقامات اقتصادی دولت ۸ میلیون دلار غذای سگ و گربه وارد کشور میشود، پیام دارد !
اینکه رئیس جمهوری پس از شش سال متوجه میشود که اختیاراتش کم است، پیام دارد،
و این که رفقایش بگویند از همان اختیارات داشته ات هم که استفاده نمیکنی رفیق! این هم پیام دارد!
اینکه آمریکا با همراهی مرتجعین، با معامله قرن، در صدد ارتکاب جنایت قرن هست، پیام دارد!
واینکه خدا فرموده است: مکروا و مکرالله والله خیر الماکرین، این هم پیام دارد!
اما اینکه در یک بازه زمانی ۶۰۰ موشک به اسرائیل شلیک میشود،
و خط لوله انتقال نفت عربستان به دریای سرخ منفجر می شود،
و اینکه تاسیسات نفتی ینبع بمباران می شود،
و ۷ نفتکش در الفجیره آتش می گیرند،
و در عراق ارسال بسته های ایزی لایف برای سربازان آمریکایی دو برابر میشود، و اینکه در نهایت ترامپ تغییر لحن میدهد،
این هم پیام دارد !
امید آنکه این پیام ها را درست دریافت کنیم و در جهت افزایش عزت ملت و کاهش و مشکلات آنها واکنش مناسب نشان دهیم؛
که البته #این_هم_پیام_دارد،
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبرانقلاب، امشب در #دیدار_اساتید:
⛔ #معامله_قرن هرگز تحقق پیدا نخواهد کرد
👈 #روز_قدس امسال از هرسال مهمتر است. ۹۸/۳/۸
#پاسداشت_مقاومت
در حالی به روز جهانی قدس نزدیک میشویم که مسئله فلسطین تحولات پیچیدهای را پشت سر میگذارد؛
تحولاتی که مهمترین آن، پیگیری طرح موسوم به «#معامله_قرن» از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
در صورت اجرای این طرح نه تنها خیانت بزرگی علیه ملت فلسطین صورت خواهد پذیرفت،
بلکه کل منطقه را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد.
تأمل در چند نکته در این زمینه ضروری به نظر میرسد:
۱ـ واضح است که طرح معامله قرن تنها مربوط به فلسطین نیست؛ بلکه بنا بر شواهد و نظر کارشناسان مسائل راهبردی، این طرح را باید اولین قدم از نقشه راه جدید دولت آمریکا برای منطقه غرب آسیا به حساب آورد که از فلسطین آغاز میشود و کل منطقه را در بر خواهد گرفت.
۲ـ آمریکا ابتدا گامهای اجرایی را برداشته تا پس از مهیا شدن مقدمات و شرایط، آن را اعلام رسمی کند و کشورهای منطقه را عملاً در مقابل کار انجام شده قرار دهد.
افزایش فشار بر ایران، انتقال سفارت رژیم صهیونیستی به قدس و دادن بلندیهای جولان به رژیم صهیونیستی از جمله این گامهاست.
۳ـ آنچه تاکنون توطئههای آمریکا را در منطقه ناکام گذاشته، روحیه مقاومت و بیداری بوده است؛
اگر روزی ارتشهای عربی در شش روز مقابل ارتش رژیم صهیونیستی شکست میخوردند، امروز حماس با روحیه مقاومت، رژیم صهیونیستی را در ۴۸ ساعت به زانو درمیآورد.
بنابراین همچنان #گزینه_قطعی_منطقه در مواجهه با توطئههای آمریکایی، صهیونیستی، #فقط_مقاومت_است.
🌲🌲🌲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺این که دیگه نون خور نظام نیست.
هیچ سنخیتی هم در حال حاضر با حکومت جمهوری اسلامی ایران نداره؛
ایشون پدر برنامه هسته ای ایران و طراح و پایه گذار سازمان انرژی اتمی در زمان #شاه هست.. ☝️
کسی که با کشورهای غربی #مذاکره کرد که بنیان اولیه نیروگاه های هسته ای ایران رو پایه ریزی کنن.
بی بی سی به عنوان مهمان آوردتش که ازش علیه برنامه هسته ای ایران حرف بکشه
ببینید چطور میزنه دهن مجری رو آسفالت میکنه و از پدر سوخته بازی غرب و دروغگویی هاشون در مورد برنامه هسته ای ایران میگه.
حتما کلیپو تا آخر ببینید تا یه سری حقایق پشت پرده براتون روشن بشه و بفهمید علت سوختنشون و علت تحریمشون علیه ایران چیه
#دست_به_دست_کنید برسه دست کدخدا پرستان داخلی و اونایی که میگن چرا همش دشمنی چرا همش کینه... چرا همش مرگ بر این و اون...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دفاع شخصی توسط آیتالله توکل نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان
🌺🌺🌺🌺
#دولت_جوان_حزباللهی
تشکیل دولت جوان حزباللهی در گرو همدلی و همکاری همه نسلها.
امام خامنهای، رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان کشور، با توصیف کرسیهای آزاداندیشی به عنوان راهکاری مؤثر برای حضور جوانان و فعالیتهایی که زمینهساز ورود نسل جوان متعهد به عرصه مدیریت کشور میشود، تصریح فرمودند: «هنگامی که جوانان متعهد و حزباللهی به معنای حقیقی کلمه جزو مدیران ارشد کشور شدند، حرکت عمومی شتاب و رونق بیشتری خواهد گرفت. اگر شما جوانان اینجوری پیش بروید و زمینه را برای روی کارآمدن دولت جوان و انقلابی فراهم کنید، غصههای شما تمام میشود و این غصهها فقط مخصوص شما نیست.»
در واقع از نگاه رهبری، تشکیل دولت جوان حزباللهی، پاسخ به دغدغهها و غصههایی است که جوانان دانشجو در دیداری صمیمانه با ایشان در میان گذاشته و در قالب انتقادات شفاف نسبت به رویکردها و عملکردهای دولتمردان بیان داشتهاند.
شاید این راهکار با این بیان، تازه و بیسابقه به حساب آید، اما ترجمان همان ایدهای است که در بیانیه گام دوم دنبال میشود و آنهم #کمک_به_میدان_داری نسل جوان برای تداوم نظام انقلابی تا نیل به تمدن اسلامی است. که در همین سخنرانی در شرح آن اشاره داشتند؛
این بیانیه یک ترسیم طی از گذشته، حال و آینده انقلاب اسلامی است که در آن چهار نقطه کلیدی و اصلی وجود دارد:
۱- عظمت وقوع و ماندگاری انقلاب اسلامی؛
۲- عظمت کارکرد انقلاب اسلامی تا به امروز؛
۳- عظمت چشماندازی که انقلاب اسلامی باید به آن برسد و
۴- عظمت نقش نیروی جوان متعهد در مسیر پیشرو.
همانگونه که مراحل درخشان انقلاب اسلامی و نظام اسلامی با حضور جوانان متعهد انقلابی شکل گرفت و بارسنگین آن بر دوش جوانان حزباللهی بود که در سنگر مبارزه، به پیروزی انقلاب و تثبیت نظام انجامید، امروز کلید تشکیل دولت اسلامی نیز در دستان نسل جوان قرار دارد که نه تنها سرمایه اجتماعی نظام به حساب میآیند، بلکه خود در تقویت این سرمایه با ارتقای اعتماد، اعتبار و امید میتوانند به تکرار نقش جوانان در آن دو گام گذشته برای گامهای پیشرو بپردازند.
#مسئله_اساسی کشور رخوت و #سستی_دولتمردانی است که با فاصله از #روحیه_نقلابیگری و گرایش به محافظهکاری، روند پیشرفت انقلاب و کشور را به کندی و رخوت کشاندهاند.
#خلاصه_شفاف این مسئله اساسی همان گزارهای است که توسط یکی از دانشجویان اعلام شد که «ما با ۲۰سالهها جنگ نظامی را بردیم و با ۶۰ سالهها جنگ اقتصادی را باختیم.»
امروز باید جوانان وارد گود مسئولیت و مدیریت در کشور شوند که البته مقدمه آن خودسازی توسط خودشان و واگذاری میدان از سوی دولتمردان و سپس جامعهسازی با همکاری هر دو برای شتابآفرینی در روند حرکت و پیشرفت به سوی تمدنسازی اسلامی است.
غصه تمامی معتقدان و دلسوزان انقلاب اسلامی و علاقهمندان به نظام و کشور اسلامی این کندی نزدیک به توقف در مسیر پیشرفت است که #کلید آن تشکیل #دولت_جوان_حزباللهی از زبان رهبری انقلاب اسلامی اعلام شده،
و تحقق آن محتاج همدلی، همکاری و مشارکت همه نسلهایی است که دل در گرو پیشرفت انقلاب و کشور دارند.
🌴🌴🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماشاءالله به این کودک نازنین.
خدا حفظش کنه
مهر// دادستان تهران از صدور کیفرخواست محمدعلی نجفی دایر بر قتل عمد، حمل و نگهداری سلاح غیر مجاز و ایراد صدمه بدنی عمدی منتهی به جرح (غیر فوتی) خبر داد
www.mehrnews.com/news/4632482
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| ماجرای "بی نظیر بوتو" و مجلس شورای اسلامی
❌ #سیر_استحاله_فرهنگی؛
از نماینده انقلابی،
تا #نماینده_ذلیل مجلس
🎤 حجت الاسلام وفسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹روح خدا به خدا پیوست!!!🌹
«یَا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِی إِلَى رَبِّكِ رَاضِیَةً مَّرْضِیَّةً فَادْخُلِی فِی عِبَادِی وَادْخُلِی جَنَّتِی»
😔😔😔
#منبع_قدرت_امام_خمینی(ره)
امروز؛ ۱۴خرداد، سیامین سالگرد عروج ملکوتی امام خوبیهاست؛
امامی که جامع همه ارزشهای فردی، اجتماعی و سیاسی بود و به واسطه همین جامعیت ارزشی خود، توانست در قلوب مؤمنان و مسلمانان به عنوان پدیدهای بینظیر ظهور کند،
عشق و علاقه به امام(ره) از کشاورزان روستایی تا تحصیلکردگان در دانشگاههای معتبر دنیا متبلور بود.
امام از آنجایی که توکل پیوسته به قدرت الهی داشت، ابزار مادی قدرت و دلبستگی به قدرت مستکبران را در تصمیمها و برنامهریزیهای خود راه نمیداد و چنین استراتژیای را مبنای قدرت ملی ایران در نظر گرفت و بر این اساس سرفصلهای مهمی را برای شاکله این قدرت قرار داد که در همه محیطهای اجتماعی برای کسب قدرت قابل اتکا و الگوبرداری باشد.
در اینجا به برخی از این سرفصلها اشاره میشود:
۱- اتکا به ملت مسلمان و مستضعف ایران؛
اگر چه بسیاری از احزاب، جریانها و شخصیتهای سیاسی در آغاز حرکت خود تلاش کردند با پیوستن به سهگانه زر، زور و تزویر به قدرت برسند، حضرت امام با پشت پا زدن به این عوامل و با دستان خالی و نهایت سادگی قلبهای ملت ایران و جهان را به سمت احیای اسلام هدایت کردند.
۲ـ مقابله با فرهنگ الحادی و مادی جهان سلطه:
از ابتدای انقلاب حضرت امام(ره) تلاش خود را به کار گرفتند که از نفوذ دشمنان جلوگیری کنند.
ایشان نه تنها با افرادی که به نوعی پیوستگی با غرب داشتند، قطع رابطه کردند و آنها را از نظام سیاسی کشور کنار گذاشتند؛ بلکه با تفکرات مرموزی که برای مقابله با انقلاب در قالبهای جمهوریت نفوذ مییافت به شدت ایستادگی میکردند.
همین حرکتها سبب شد که با وجود برخی شبهات که انقلاب به کمک انگلیسیها، به کمک شورویها یا به کمک آمریکاییها به پیروزی رسید، نتواند در افکار عمومی اثرگذار شود و به عنوان یک پارادایم قوی در تاریخ انقلاب باقی بماند.
دشمن همواره درصدد بوده است با پرتوهای درخشان عصر امام خمینی(ره) در سراسر جهان مبارزه کند؛ اما با یاری خداوند این حیلهها نه تنها اثرگذار نشده؛ بلکه موجب گسترش انقلاب اسلامی شده است.
یکی از زندهترین شواهد این بحث روز قدس امسال بود که شکوه و عظمت آن سبب شکست طرح خائنانه معامله قرن شد. خداوند در آیه ۸ سوره صف میفرماید:
«مىخواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا گر چه كافران را ناخوش افتد، نور خود را كامل خواهد گردانيد.»
🌴🌴🌴
#وجوه_دیپلماسی_امام(ره)؛
امام خمینی(ره) با ژرفنگری و طی برنامهای از پیش طراحی شده در فرایند انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی ایران را پایهگذاری کردند.
انقلاب اسلامی كه بر سه ركن ايدئولوژي، رهبري و مردم استوار بود، اهداف اقتصادي و سياسي محض نداشت؛
بلكه به دنبال حيات طيبه و اجرای احكام اسلامي و الهي در جامعه و سعادت دنیا و آخرت انسانها بود.
به همين دلیل ماهیت كاملاً متفاوتی با ديگر انقلابهاي جهان دارد.
اين تفاوت ماهيت موجب شد اهداف و اصول سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران هم با نظريههاي موجود روابط بينالملل و سياست خارجي متفاوت باشد.
در واقع #اصول تغييرناپذير #سياست_خارجي جمهوري اسلامي ايران با #ماهيت_ديني اين انقلاب بزرگ گره خورده است؛
اهدافي كه عدالت و حيات طيبه بدون توجه به آنها تحقق نخواهد يافت.
مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم، دعوت جهانیان به حیات طیبه، حفظ تماميت ارضي و امالقري جهان اسلام و اصل نه شرقي و نه غربي (قاعده نفي سبيل) از اصول بنیادین سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است که همواره در اندیشه و سیره عملی امام خمینی(ره) متبلور و برجسته بوده است.
با نگاهی به اندیشه و سیره عملی امام خمینی(ره) گروهی از غربگرایان و دگراندیشان رویکرد ایشان را جنگطلبی، مبارزهجویی و خشونتطلبی میپندارند که دیپلماسی و صلح در آن جایگاهی ندارد.
آنها معتقدند سیاست خارجی گفتن حرفهای تکبیرآفرین و درشتگویی نیست.
سیاست خارجی راه و روش دیپلماسی و سلوک با دنیا است که در نتیجه آن تهدیدی کم یا منفعتی جذب میشود.
از آنجا که #مبانی_هستی_شناسی و معرفتشناسی امام خمینی(ره) برآمده از #کلام_وحی است،
نمیتوان از دیپلماسی و سیاست خارجی مورد نظر ایشان همان تعریفی را داد که سکولارها به آن معتقدند.
در اندیشه و سیره امام خمینی(ره)، همه کشورها در صحنه روابط بینالملل یکسان دیده نمیشوند؛
از این رو روابط دوجانبه، مذاکره و گفتوگو به طور مطلق نفی نشده است.
در واقع #قاعده_نفي_سبيل که مبنای اندیشه امام(ره) در سیاست خارجی را شکل میدهد، هرگونه روابط صلحآميز با بيگانگان را نفي نكرده است. خداوند متعال در آيات ۷ تا ۹ سوره ممتحنه در همين زمينه ميفرمايد: «اميد است خدا ميان شما و دشمنانتان (از طريق اسلام) پيوند محبت برقرار كند»؛ «خداوند شما را از نيكي كردن و رعايت عدالت نسبت به كساني كه در امر دين با شما پيكار نكردهاند و از خانه و ديارتان بيرون نراندند، نهي نميكند.»
با وجود اين، قاعده نفي سبيل ميگويد نبايد دوستي، ارتباط و مودت با بيگانگان موجب استيلای بيگانگان و اطلاع آنها از اسرار مؤمنان شود؛
از این رو #دوستي_يكجانبه، دنبالهروي از بيگانگان، خودباختگي، ولايت بيگانگان و احساس پشتگرمي و اطمينان به آنان نهي شده است؛ در حالی که دیپلماسی و دوستی با دولتهای غیر محارب نه تنها نفی نشده؛ بلکه بر آن تأکید هم شده است.
امام(ره) در پاسخ به عدهای که خواهان تنازع با دولتهای خارجی بودند و مانع رابطه حسنه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با دولتها بودند، در دیدار با نمایندگان سیاسی ایران در کشورهای خارجی فرمودند:
«ما نمیخواهیم در یک کشوری زندگی کنیم که از دنیا منعزل باشد، ایران امروز نمیتواند این طور باشد. بلکه کشورهای دیگر هم نمیتوانند اینطور باشند، که مرزهایشان را ببندند، این غیر معقول است.
امروز دنیا مانند یک عایله و یک شهر دارای محلههای مختلفی است که با هم ارتباط دارند.»
افزون بر اینکه امام خمینی(ره) طرفدار رابطه و #دیپلماسی_رسمی_فعال با #کشور_های_غیر_محارب و غیر سلطهگر بودند، بر نوع دیگری از دیپلماسی که با مردم و ملل مختلف سر و کار دارد تأکید داشتهاند.
اصل دعوت و حمایت از مستضعفان و مظلومان عالم در همین چارچوب قابل تعریف است.
البته دیپلماسی عمومی مد نظر امام(ره) بر منافع و سعادت انسانها به جای منافع ملی تمرکز دارد.
اگر بخواهیم در یک جمعبندی کوتاه دیپلماسی در اندیشه و سیره عملی امام خمینی(ره) را بیاوریم، میتوانیم به ابعاد و شاخصههای زیر اشاره کنیم:
۱ـ امام خمینی(ره) هیچگاه سلطه کفار و مستکبران بر امت اسلامی را به رسمیت نمیشناسند و هر گونه گفتوگو، مذاکره، رکون و پشتگرمی به آنها را نهی کردهاند.
۲ـ امام خمینی(ره) نه تنها ارتباط با دولتهای غیر سلطهگر را نفی نمیکنند؛ بلکه بر آن تأکید میکنند؛ از این رو در اندیشه امام(ره) باید دیپلماسی رسمی با دولتهای غیر سلطهگر فعال باشد.
۳ـ امام خمینی(ره) بیش از دیپلماسی رسمی بر دیپلماسی عمومی و ارتباط با ملتها تأکید دارند.
🌴🌴🌴
🚨چرا نماز عید فطر را در مصلای امام خمینی(ره) باید اقامه کرد؟
🔹باز باران و باز بارش رحمت بیانتهای خدا در نماز عید فطر
🔹بازگشایی دوصد چندان ابواب رحمت خدا را بر اهل تقوا مبارک باد.
🔹برای تمام کسانی که آرزو دارند نماز عید فطر را به همین زودیها به امامت حضرت ولیعصر(ع) اقامه کنند، آرزو میکنم فردا صبح توفیق نماز در مصلی را پیدا کنند.
🔹نماز عید بهترین موقعیت برای منتظران است که صداقت خود را بر #عهد_ولایت به نمایش بگذارند و عبادت خود را به کمال برسانند.
🔹حضرت امام خمینی(ره) فرمودند: انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است.
🔹نماز عید فطر مصلی، مظهر اقتدار و شکوه جامعۀ اسلامی است. کم نگذاریم.
🔹از اقتدار اسلام، نور و نیرو بگیریم که مهمترین اثر عبادت قدرتمند ساختن انسان است. و از آن قدرت، نشاط و مهربانی، تواضع و بردباری، و همۀ صفات اخلاقی خوب حاصل میشود.
🎤علیرضا پناهیان
#نماز_عید_فطر_مصلای_تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اروع فيديو كليب لعيدالفطر باجر عيد وانعيدكم 1440
زیباترین ویدئو کلیپ (سرود نوجوانان) به مناسبت عید سعید فطر ۱۴۴۰
🌺🌸🌺🌸🌺
لطفا #صادقانه_بخوانید:
💥 ... و خدایی که همین نزدیکیست
☑ اختلاف افق ایران و عربستان در روئیت هلال ، یک موضوع قدیمی و تقریباً پذیرفته شده در نزد عموم مردم بوده و حتی در مواردی به شوخی های عامیانه تبدیل شده است.
طی سالهای گذشته نیز - مگر در موارد استثنایی - ، یک روز فاصله در روئیت هلال رمضان و شوال در ایران و عربستان سعودی وجود داشته است که معمولا عربستان یک روز جلوتر از ایران بوده است.
امسال بر اساس پیش بینی انجام شده در تقویم نجومی ایران ، اول ماه رمضان روز دوشنبه ۱۶ اردیبهشت اعلام شده بود که اتفاقاً با اول رمضان در عربستان هم تطبیق داشت،
اما ستاد استهلال دفتر رهبر معظم انقلاب با اعلام عدم روئیت هلال ، روز سه شنبه ۱۷ اردیبهشت را اول ماه مبارک رمضان اعلام کرد.
موضوعی که بارها و بارها اتفاق افتاده و طبیعی هم می باشد ولی امسال موضوع با سالهای گذشته تفاوت داشت و همزمانی یا عدم همزمانی روز عید فطر در ایران با ۱۴ خرداد ، سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره) می توانست فرصتی برای لاشخورهای سیاسی و رسانه ای ضدانقلاب ایجاد کند که با بهره برداری از آن بتوانند برای ایجاد اختلاف در بین اقشار مختلف مردم اقدام کنند که با تمام توان نیز به صحنه آمدند.
لجن پراکنی ها از همان روز اول رمضان با انتشار این شایعه که ماه آنقدر چاق است که معلوم است ماه روز دوم است و لذا سعی کردند موضوع استهلال را زیر سئوال ببرند.
این موضوع ادامه پیدا کرد تا در نیمه ماه نیز بر روی همین موارد انگشت گذاشته و مثلا روز ۱۴ رمضان ، ماه را کامل اعلام کردند و حتی در صحت لیالی قدر هم تشکیک کردند و کار به جایی رسید که حتی و باکمال تأسف ، برخی مؤمنین نیز همان حرفهای تولید شده در اطاقهای فکر ضدانقلابی را مطرح وبر آن اصرار می کردند.
البته هدف شومی که دشمنان ملت ایران و عمله های رسانه ای آنها از قبیل احمق نیوز (آمدنیوز) ها به دنبال آن بودند ، همان روز عید فطر در ایران بود که بطور منطقی نمی توانست ۱۴ خرداد باشد و همین بهانه برای احمق نیوزها و همراهانشان کافی بود تا دوباره با تمام توان به صحنه آمده و بر روی این موضوع مانور بدهند که جمهوری اسلامی بخاطر اینکه سالروز رحلت امام خمینی تحت الشعاء روز عیدقرار نگیرد اعلام روز عید را به عقب انداخت .
کار به جایی رسید که سایت خبری احمق نیوز (آمدنیوز) با انتشار نقشه جعلی ، اعلام کرد که در همه کشورها به غیر از ایران روز سه شنبه ۱۴ خرداد عید فطر اعلام شده است و طبق معمول نیز برخی هم وطنان عزیز خودمان تحت تاثیر این لجن پراکنی ها قرار گرفته و اعلام نارضایتی می کردند.
اما هنوز ساعتی از اعلام این خبر سایتهای ضدانقلاب نگذشته بود که این خبر در خروجی رسانه های خبری قرار گرفت که روز سه شنبه فقط در کشور عربستان و چند کشور حوزه خلیج فارس که معمولا در این گونه موارد تبعیت محض از رژیم سعودی دارند عید فطر اعلام شده و کشورهایی مانند مصر، اردن،الجزایر، پاکستان، عمان،عراق،کشورهای حوزه قفقاز و...(حدود۲۰کشور) ، همراه با ایران ، روز چهار شنبه ۱۵خرداد را روز اول شوال وعید فطر اعلام کرده اند.
همین رسوایی برای شایعه سازان و اختلاف اندازان دربین امت اسلامی کافی بود #اگر_می_فهمیدند.
اما گاهی وقتها لازم است صدای چوب خدا بیشتر شنیده شود و در اینگونه مواقع فقط و فقط خود خدای مهربان ، "خدایی که همین نزدیکیست" برای دفاع از یک سیستم و یک نظام و حتی یک فرد مظلوم وارد می شود تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد.
... و این رسوایی ها، زمانی کامل شد که روز گذشته شبکه خبری الجزیره اعلام کرد ، مرکز استهلال عربستان اعلام کرده است در استهلال ماه اشتباه شده و روز سه شنبه ۱۴خرداد اول شوال و عید فطر نبوده است و حتی از اعلام آمادگی رژیم سعودی برای پرداخت کفاره روزه میلیونها روزه داری که با عمل به خبر ستاد استهلال عربستان ، روزه خود را افطار کرده اند خبرداد.
و #خدا_اینگونه_رسوا_میکند آنهایی را که توانشان را صرف اختلاف افکنی در بین امت اسلامی می کنند.
#روئیت_هلال
#عیدفطر
#ایران
#عربستان
#امت_اسلامی
#آمدنیوز
#احمق_نیوز
🔴 #میانجی_گری یا #ابزار_فشار جدید؟!
🔸 قرار است شینزو آبه نخست وزیر ژاپن ۲۲ خرداد به تهران سفر کند.
هرچند گفته میشود وی برای میانجیگری بین ایران و آمریکا به ایران میآید اما واقعیت این است که آمریکاییها فشار تهدیدات نظامی را به #فشار_روانیِ دیپلماتیک تغییر دادهاند. هر دو با یک هدف و کارکرد مشخص: شکستن مقاومت ایران و بازگرداندن ایران به پای میز مذاکراتِ بدونِ نتیجه.
به عبارت دقیقتر شینزو آبه و سایرین، یک میانجی نیستند بلکه گزینه جدید فشار بر ایران بهحساب میآیند.
🗓 اما نکات گفتنی:
🔻۱. در دور جدید، چرا ژاپن و سپس آلمان و ...؟
🔹الف. نخست وزیر ژاپن حامل بسته وسوسهکننده اقتصادی است. کشورهایی همانند عمان و... صرفا حامل پیام هستند و نمیتوانند ترغیب کننده ایران برای ورود به مذاکرات باشند.
🔹ب. ژاپن و سایر میانجیها همانند آلمان، در مقابل بسته پیشنهادی اقتصادی، انتظار دارند ایران به میز مذاکرات چینش شده توسط آمریکا با موضوع منطقه و موشکی، بازگردد.
🔻۲. در واقع آمریکا در دور جدید فشارها، با ناامیدی از فشار نطامی، یک دوی استقامت علیه ایران را با بهکارگیری ژاپن ، آلمان ، کره جنوبی ، هند و ... آغاز کرده است. این کشورها نیز با پیشنهاد یک بسته اقتصادی، در یک پروسه زمانی، پی در پی ایران را تحت فشار قرار خواهند داد.
🔻۳. (مهم) پیشنهادات، اقتصادی و #تاکتیکی است و درخواستها، منطقهای، نظامی و #راهبردی؛ از این رو مذاکره در این شرایط آرایش شده، یک وقتکشی طولانیِ بدون نتیجه و نسیه برای ایران و پُرنتیجه و نقد برای ترامپ است.
#مهم این است که مسئولان ایرانی دچار خطای محاسباتی نشوند و بدانند که #ترامپ بیشترین و فوریترین نیاز را به این مذاکرات دارد و نه ایران.
📚