⭕ رو که نیست سنگپا قزوینه
🔹داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت شهید رئیسی در جواب علی احمدنیا مسئول اطلاعرسانی دولت پزشکیان نوشت:
"از کارشناسان بپرسید چرا تا چند ماه قبل چنین مشکلاتی در برق و گاز وجود نداشت؟"
شایدم منظورش از اینکه مشکل برق از دولتهای قبلیه برای زمان روحانیه که باید نیروگاه ساخته میشد و نشد. ولی دولت شهید رئیسی با همین وضعیت شرایط رو مدیریت کرد و قطعی برق نداشتیم
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از ریحانه
❤ رهبر انقلاب: حضرت فاطمه زهرا (س) برترین الگوی زن مسلمان در همه ابعاد زندگی است
🔹️رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران سراسر کشور:
✏️ فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) در سختیها، غمگسار پیغمبر، در جهاد، همراه امیرالمومنین، در عبادت، خیرهکنندهی چشم فرشتگان، در سیاست، سرایندهی آن خطبههای فصیح و بلیغ و آتشین [است]. خطبههای فاطمه زهرا -چه آنچه که در مسجد بیان کردند در مقابل مهاجر و انصار، چه آنچه که با زنان مدینه در میان گذاشتند، هم سیاست در آن هست، هم معرفت در آن هست، هم شکایت در آن هست، هم منقبت، همه چیز؛ یک چیز فوقالعادهای است، آن هم در بهترین و عالیترین الفاظ! شبیه خطبههای نهجالبلاغه.
✏️ تربیتکنندهی امام حسن، تربیتکنندهی حسینبنعلی، تربیتکنندهی زینب؛ ببینید این خصوصیات کنار هم که قرار میگیرد حقاً و انصافاً یک شگفتی عظیم عالم وجود را به انسان نشان میدهد. کودکی او الگوست، جوانی او الگوست، ازدواج او الگوست، سیرهی زندگی او الگوست. همهی اینها برترین الگوهایی هستند که نشاندهندهی قلهی زن مسلمان محسوب میشوند. این قله است. اسلام زنان را به سمت این قله دعوت میکند. درست است که همه نمیتوانند برسند. لکن میتوانند به آن سمت حرکت کنند. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری | #سبک_زندگی_حضرت_زهرا(سلاماللهعلیها) #الگوی_اسلامی_زن
🖥 @khamenei_reyhaneh
کانال حسین دارابی
❤ رهبر انقلاب: حضرت فاطمه زهرا (س) برترین الگوی زن مسلمان در همه ابعاد زندگی است 🔹️رهبر انقلاب صبح
آیا حضرت زهرا تجارت و کار اقتصادی میکرد؟
تو مطلب بالا آقا صفات بارز حضرت زهرارو میشمارند. چندوقت قبل تو اینستاگرام خانومی که مدرس دورههای کسب و کار بود گفته بود که حضرت زهرا تاجر بود و تجارت میکرد، مثل کارهای اقتصادی باغ فدک. از ابعاد مختلف میشه جواب داد به این مسأله، هم تاریخی، هم روایی هم عقلی و کلامی
ولی میخوام از کلام آقا جواب بدیم به این مسأله. وقتی آقا تو صفات بارز حضرت زهرا از سیاست حضرت نام میبرن ولی از کار اقتصادی ایشون نکتهای نمیگن یعنی یا همچین چیزی نبوده، یا اگرم بوده خیلی کمرنگ بوده و جزو صفات بارز ایشون نبوده. شما تاحالا دیدید رهبری درباره کار اقتصادی حضرت زهرا صحبت کنن؟
اصلا مشکلی نداره خانومها کار اقتصادی کنن، وارد کسب و کار بشن و حتی تدریس کنن و دوره بفروشن. ولی اینکه برای تبلیغ و پیشبرد کارمون حضرت زهرا رو تاجر جا بزنیم این درست نیست و جسارت به ایشون هست. خیلی باید مراقب بود چجوری درباره ائمه معصومین صحبت میکنیم.
حضرت خدیجه قبل از ازدواج تجارت میکردن ولی آیا وقتی همسر پیامبر(ص) شدن به تجارت ادامه دادن؟
آیا تجارت ایشون بد بوده؟ خیر مال و ثروت ایشون در گسترش و حفظ اسلام خیلی کمک کرد. ولی افق نگاه ایشون بعد از ازدواج با پیامبر خدا تغییر کرد، وظایفش هم تغییر کرد.
پیامبر(ص) بعد از وفات خدیجه به حضرت زهرا فرمود:《إِنَّ بَطْنَ أُمِّکِ کَانَ لِلْإِمَامَهِ وِعَاء》رحم مادر تو ظرف امامتپرور بوده است. آیا کسی که قراره نسل امامت رو مادری کنه باید اولویت زندگیش مسائل تجاری باشه؟
حضرت زهرا دیگه بالاتر
دختر پیامبر خدا، همسر امیرالمؤمنین، مادر حضرت زینب و دو امام معصوم که قراره نسل امامت و هدایت بشریت از خونهی او بیرون بیاد، آیا وقت میکنه به تجارت فکر کنه؟
هیچ مشکلی نداره بانوان در اجتماع فعال باشن، بارها مقام معظم رهبری درباره این مساله صحبت کردن. حضرت زهرا هم کار اجتماعی میکردن هم کار سیاسی که بالاتر از کار اقتصادیه. خود آقا هم تو صحبت اخیرشون به سیاست حضرت اشاره کردن. همه حرف ما اینه که شأن حضرت زهرا رو اندازه خودمون پایین نیاریم.
🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم:
🔹️شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
1⃣ ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط دولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
2⃣ صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
3⃣ زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
4⃣اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔹️شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔹️همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔹️ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔹️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0