حسینیه هنر سبزوار
🇮🇷 زنِ میدان
شهادت بزرگترین زن اسلام میآید اما تنها واژههایی که به چشم من و امثال من میخورد، «عقیله بنی هاشم»، «بانوی دمشق» یا چهار تا جملۀ تکراری و چهارتا لقب و اسم است. مجلس عزاداری هم که میروی، آنجا هم خبری نیست. ذکر مصیبت خوانده میشود و مجلس تمام. درست است زینب سلام الله علیها داغ دید و گریه کرد، مو سپید کرد و پیر شد اما میدان را خالی نکرد. در میدان ماند و روایت کرد. جلوی تمام ظلمها قد علم کرد. زینب داغ دید اما سکوت نکرد. دست به کمر گرفت و با تمام قوا حرکت امام را برای مردم شام تبیین کرد.
زینب سلام الله علیها باید درست روایت شود تا دستمان پر باشد در برابر نظریههای فمنیستی و زن زندگی آزادی. نظریه هایی که زن، ابزاری میشود برای به قدرت رسیدن بعضیها. در حالی که زن مسلمان نه غربی است نه شرقی. نه از زن بودنش میزند و شعار زن زندگی آزادی سر میدهد و نه کنج خانه را انتخاب میکند.
به وقتش با تمام زنانگیاش از خانه بیرون میآید.
به وقتش مسئولیت میگیرد. به وقتش در وسط میدان حاضر میشود و باری از روی دوش انقلاب برمیدارد و ثابت میکند که میتوان زن بود، عفیف بود، محجبه و شریف بود و در عین حال، در متن و مرکز بود. میتوان سنگر خانواده را پاکیزه نگاه داشت و در عرصه سیاسی و اجتماعی نیز سنگرسازیهای جدید کرد و فتوحات بزرگ به ارمغان آورد.
کتاب مادران میدان جمهوری از همین جنس است. روایت مادرانی است زینبی، که در کنار مادری و خانه داری دغدغه دارند. در جمع همسایهها دل به دل بقیه نمیدهند و فقط برای ترش شدن قرمه سبزی چانه شان را به درد نمی آورند. میدانند مردم گله مندند و دشمن میخواهد از همین گله مندی پیشی بگیرد و بیشتر ناامیدی در دل مردم بکارد. میدانند دل بیشتر مردم با نظام و اسلام است اما وقتی حرف حق به مردم نرسد باطل کار خودش را میکند. پس به وقتش حرف میزنند، اما حرفی که دردی از انقلاب دوا کند.
این مادران سال ۱۴۰۰، چهل روز برای کشورشان مادری میکنند. دست به دست هم میدهند، کنار هم دانش و سواد رسانهای شان را بالا میبرند و دستشان را پر میکنند در برابر شبهات و ناامیدیها. راه میافتند و به اسم مادران روشنگر، سر از کوچه و خیابانهای شهر در می آورند. پای درد دل مردم مینشینند. همدلی میکنند تا با مردم همدل شوند و یادشان بیاورند این کشور مال مردم است و شرکت در تعیین سرنوشتش حق آنها.
روایت این مادرانگی ها توی کتابی به اسم مادران میدان جمهوری به قلم خانم مریم برزویی نوشته شده است. این روزها روایت این کتاب را برای هم دیگر بخوانیم تا امسال هم در این بزنگاه تاریخی مادران بیشتری بیایند توی میدان جمهوری و برای کشورمان مادری کنند.
✍️ خانم مهناز کوشکی
#انتخابات
#کتابمادرانمیدانجمهوری
🚩 همراه حسینیه هنر سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
📸 معرفی و فروش کتاب «مادران میدان جمهوری» در جایگاه نماز جمعه سبزوار
13 بهمن 1402
#انتخابات
#کتابمادرانمیدانجمهوری
🏷️ مشاهده و خرید کتاب «مادران میدان جمهوری» از غرفهی باسلام🔻
http://basalam.com/hoseinieh_honar_sabzevar
🚩 همراه حسینیه هنر سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
📖 دست پر
برشی از کتاب «مادران میدان جمهوری»، صفحه 170
🔻 بعد از مناظره دوم و بد و بی راه گفتنهای کاندیداها به هم دیگر، حالم حسابی گرفته بود. از دست خودم ناراحت بودم. با خودم میگفتم: ما اگر نمی نشستیم و دست روی دست نمیگذاشتیم، این ها این حرف ها را تحویل مردم نمی دادند.
🔻 فکر کردم چه کاری توی این شرایط از دستم بر می آید. یک دفعه فکری به ذهنم رسید. گفتم به نیت مشارکت حداکثری و انتخاب یک آدم درست و حسابی، به قول بچههای مادرانه، نذری سیاسی بپزم. موضوع را با همسرم در میان گذاشتم و او هم استقبال کرد. وسایل پخت شله زرد را جور کردیم. فردایش خواهر شوهرم هم برای کمک آمد.
🔻برای حفظ محیط زیست دوست نداشتم از ظرف های یک بار مصرف استفاده کنم. کابینت ها را زیر و رو کردم و تعدادی کاسه به اندازه شله زرد جور کردم.
🔻 همراه نذری، بروشورهای شرکت در انتخابات مادرانه را هم گذاشتم. توی یک قسمت بروشور هم نوشتم که برای حفظ محیط زیست از ظروف یک بار مصرف استفاده نکردهام.
شله زردهای نذری یکی یکی راهی خانه همسایه ها شد صبح فردایش ظرف ها دست پر، یکی یکی به خانه برمیگشتند.
#انتخابات
#کتابمادرانمیدانجمهوری
🚩 همراه حسینیه هنر سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
24.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معرفی کتاب «مادران میدان جمهوری» در شبکه سه سیما، برنامه «ایران ما»
15 بهمن ماه 1402
🏷️ مشاهده و خرید کتاب «مادران میدان جمهوری» از غرفهی باسلام🔻
http://basalam.com/hoseinieh_honar_sabzevar
🚩 همراه حسینیه هنر سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar
⭕️ ایران قوی
♨️ به روایت:
🔰عملیات احیا؛ روایت صعود یک مجموعه دانشبنیان به قله دانش و صنعت دنیا
🔰آبی نفتی؛ دستاوردها و موفقیتهای شرکت «پِتکو» به روایت مهندس علی عمرانی
🔰حاج مالک؛ خاطرات شفاهی غلامرضا مالکی از فرماندهان مهندسی لشکر 17 علی بن ابیطالب(ع)
🔰زاده زابل؛ سرگذشت دکتر حبیبالله دهمرده، نماینده فعلی «زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند» در مجلس شورای اسلامی، استاندار اسبق لرستان، کرمان و سیستانوبلوچستان، رئیس اسبق دانشگاه سيستانوبلوچستان و...
🔰جولان جوانمرد؛ تاریخ شفاهی دکتر احمد خالدی؛ معاون وزیر نفت، معاون وزیر بازرگانی، معاون اقتصادی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و....
🔰سلول های بهاری؛ زتدگینامه دکتر حسین بهاروند؛ پدر دانش سلولهای بنیادی ایران
🔰داستان رویان؛ماجرای تأسیس، تثبیت و پیشرفتهای پژوهشگاه رویان با محوریت دکتر سعید کاظمی آشتیانی
🔰آرزوهای دستساز؛داستان شکلگیری یک شرکت دانشبنیان
🔰امواج ارادهها؛ مجموعه خاطراتی از پیشرفتهای ایران در بخشهای مختلف(نظامی،هستهای،پزشکی، صنعت و فناوری،دیپلماسی)
♦️سفارش با تخفیف 15درصد و ارسال رایگان (بالای 300هزار تومان)
raheyarpub.ir
@Raheyar97
🏷️ خرید محصولات «حسینیه هنر سبزوار» از غرفهی «باسلام»🔻
http://basalam.com/hoseinieh_honar_sabzevar
🚩 همراه حسینیه هنر سبزوار باشید
➕ @hoseinieh_honar_sabzevar