🌸 امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمودند:
🍁 به راستی که دنیا مرکبی است سرکش و کج رفتار، بازدارنده و انکار کننده است ..... از راه حق به یکسو رود و منحرف گردد، حالتش جابهجا کردن و آرامشش لرزان، عزتش خواری، و جدی بودنش شوخی، زیادی اش اندک و بلندی اش پایین....!
مردم آن در حال سختی و جان کندن، و پیوستن و جدا شدن هستند، و دنیا سرای ربودن و غارت و هلاکت است....
✍️ وقتی از دست همسرتون عصبانی هستین
⇦ دوتا راه دارین:
1️⃣ یا اینکه برید مستقیم قضیه رو باهاشون در میون بذارین و یه جوری حل و فصلش کنین
2️⃣ یا اینکه ببخشیدش و کلا قضیه رو فراموشش کنین.
📍ولی معمولا ما هیچ کدوم از این دو تا کار رو انجام نمیدیم! بلکه شروع میکنیم تو ذهنمون صد بار قضیه رو تکرار میکنیم و بارها تو ذهنمون با طرف مقابل دعوا میکنیم!
📍نتیجه این میشه که پر میشیم از خشم و کدورت و ناراحتی... حالا یا یه روزی میترکیم و خشم مون رو روی طرف خالی میکنیم یا اینکه این ناراحتی میمونه تو دلمون و در بلند مدت میشه کینه از طرف مقابل و افسردگی برای خودمون.
🍁قدیمی ها میگفتند:
🔹لباس مرد، تمیز بودن زن را نشان میدهد.
🔹لباس زن، غیرت مرد را نشان می دهد.
🔹لباس دختر، اخلاق مادر را نشان میدهد و لباس پسر، تربیت مادر را نشان میدهد.
✍رحمت خداوند بر پدر و مادرمان که در تربیت ما نقش داشتەاند. آنها خواندن و نوشتن بلد نبودند، اما در دانش گفتار، تسلّط داشتند.
آنها ادب را نمیخواندند، اما ادب را به ما یاد دادند.آنها قوانین طبیعت و علوم زیستی را مطالعه نکردەاند، اما هنر زندگی را به ما آموختند.آنها یک کتاب دربارۀ روابط مطالعه نکردەاند، اما رفتار و احترام را به ما آموختند.
آنها در دین تحصیل نکردند، اما معنای ایمان را به ما آموختند.آنها کتاب برنامەریزی را نخواندەاند، اما دور اندیشی را به ما آموختند.آنها به ما یاد دادند كه به دیگران، چگونه احترام بگذاریم
القاب پیامبر صلی الله علیه و آله🌷🦋 در قرآن
قرآن کریم، لقب ها و صفت های زیادی را برای پیامبر اکرم صلی الله و آله بیان فرموده است: از جمله:
🌷 احمد 🌷 مبشّراً برسول یأتی من بعدی اسمه أحمد …، مژده می دهم که بعد از من، رسول بزرگواری که نامش احمد است، بیاید .(سوره صف، ایه ۶)
🌷 محمد 🌷(محمد رسول الله). (سوره فتح، ایه ۲۹) واین لقب در قسمت های دیگر قرآن هم آمده است(سوره آل عمران،ایه ۱۴۴و سوره محمد، ایه ۲ و سوره احزاب، ایه ۴۰)
🌷عبداللّه 🌷و انّه لمّا قام عبداللّه یدعوه و چون بنده خاص خدا محمد مصطفی صلی الله علیه و آله قیام کرد، در حالی که خدا را می خواند (سوره جن، ایه ۱۹)
🌷 خاتم النبیین 🌷و لکن رسول الله و خاتم النبیین (سوره احزاب، ایه ۴۰)
🌷دارنده خلق بزرگ🌷 و إنّک لعلی خلق عظیم (سوره قلم، ایه ۴)
🌷 رحمه للعالمین 🌷و ما أرسلناک إلاّ رحمهً للعالمین … و (ای پیامبر) ما تو را نفرستادیم، مگر اینکه رحمتی برای جهانیان باشی (سوره انبیاء، ایه ۱۰۷)
🌷صاحب کوثر انّا اعطیناک الکوثر (سوره کوثر، ایه ۱)
دارای سعه صدر: الم نشرح لک صدرک ایا ما به تو شرح
صدر (و بلندی همت) عطا نکردیم
مردم ژاپن یک ضرب المثل بسیار جالب دارند که اساسِ توسعه کشورشان قرار گرفت:
بخاطر میخی، نعلی افتاد
بخاطر نعلی، اسبی افتاد
بخاطر اسبی، سواری افتاد
بخاطر سواری، جنگی شكست خورد
بخاطر شكستی، مملكتی نابود شد
و همه اینها بخاطر كسی بود كه میخ را خوب نكوبیده بود...
یادمان باشد هر كار ما، حتی کوچک، اثری بزرگ دارد كه شاید در همان لحظه نبینیم...
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️ در محضر آفتاب
🔴 پیامبر افضل از منظر قرآن
❇️ در میان انبیا برخی بر بعضی دیگر برتری دارند. انبیای اولواالعزم از سایر پیامبران افضلاند. در میان پیامبران اولواالعزم نیز تفاضل وجود دارد: تلک الرسل فضلنا بعضهم علی بعض (بقره/۲۵۳)، و لقد فضلنا بعض النبیین علی بعض (اسراء/۵۵). با استفاده از آیات ذیل، برتری پیامبر اکرم(ص) بر سایر پیامبران اولواالعزم اثبات میگردد:
🔹بشارت حضرت مسیح(ع)؛ و مبشرا برسول یأتی من بعدی اسمه احمد (صف/۶). معنای بشارت زمانی تحقق مییابد که پیامبر بعدی، مطلبی نو و تازه برای امتش بیاورد.
🔸هیمنه قرآن بر کتب انبیای پیشین؛ و انزلنا الیک الکتاب بالحق مصدقا لما بین یدیه من الکتاب و مهیمنا علیه (مائده/۴۸). کمال علمی، مقام و شخصیت معنوی هر پیامبری در کتاب آسمانی او ظهور میکند و این آیه؛ هیمنه، سیطره و فضیلت قرآن بر کتابهای انبیای سلف را ثابت میکند و به تبع آن، فضیلت رسول اکرم (ص) بر دیگر انبیای الهی.
🔹خاتمیت رسول اکرم(ص)؛ ما کان محمد ابا احد من رجالکم و لکن رسول الله و خاتم النبیین (احزاب/۴۰). مقصود از خاتمیت، تنها تأخر و خاتمیت زمانی نیست، بلکه خاتمیت رتبی در قوس صعود نیز هست و تا روز قیامت احدی بهتر و کاملتر از ایشان نخواهد آمد.
🔸رسول اکرم(ص) بندهٔ مقام اطلاق: الحمدلله الذی انزل علی عبده الکتاب و لم یجعل له عوجا(کهف/۱). کلمه «عبد» به صورت مطلق و غیر مقید، به فرد کامل انصراف دارد که رسول خداست. کلمه «عبدنا» که در مورد سایر پیامبران به کار رفته، به کثرت نظر دارد(سوره ص/۱۷, ۴۱, ۴۵)، ولی کلمه «عبده» ناظر به مقام وحدت است. به همین دلیل، این کلمه حتی از کلمه «عبدالله» هم بالاتر است، زیرا این عبودیت، نشان هویت مطلقه است که از مقام الوهیت بالاتر است.(فرقان/۱, اسراء/۱, نجم/۱۰)
🔹پیامبر(ص)، نخستین مسلمان: و بذلک اُمرت و انا اول المسلمین (انعام/۱۶۳)، منظور اوّلیت ذاتی است که گاهی از آن به اوّلیت رتبی یاد میشود. علت اینکه خدای سبحان تنها به پیامبر اکرم(ص) فرمود که بگو « من مأمورم که نخستین مسلمان باشم »(زمر/۱۲)، این است که هیچکس در رتبه وجودی ایشان قرار ندارد، چنان که نخستین کسی که در قیامت محشور میشود، آن حضرت است.
🔸شهادت مطلق پیامبر(س): فکیف اذا جئنا من کل امة بشهید و جئنا بک علی هولاء شهیدا(نساء/۴۱). در قیامت آن حضرت شاهد کل، بر انبیا و امتهایشان است و اولین و آخرین، زیر پوشش شهادت پیامبر اکرم (ص) به سر میبرند.
📚 با استفاده از کتاب پیامبر رحمت(ص)
25.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 اُسوه حسنه