📝 یادداشت تحلیلی/ «وحدت» تاکتیک نیست!
🔹رهبر حکیم انقلاب اسلامی روز گذشته در جمع علمای اهل سنت کشور درباره اهمیت توجه به مفهوم «امت اسلامی» سخن گفتند و فرمودند: «مسئله اساسی بنده، مسئله «امّت اسلامی» است. من سالهاست که بر روی واژه «امّت اسلامی»، بالخصوص متعمّداً تکیه میکنم تا ما فراموش نکنیم که یک امّتیم. بله، بعضی ایرانی هستیم، بعضی عراقی هستیم، بعضی شامی هستیم و غیرذلک، لکن این مرزها حقیقت «امّت اسلامی» را تغییر نمیدهد.»
🔸«امت» به مجموعهای اشاره دارد که هدفی مشترک را برای خود ترسیم کرده و در این مسیر مکتبی مشخص را راهنمای رسیدن به مقصد برگزیده است. بدون شک، با توجه به درک جایگاه «امت اسلامی» است که میتوان به راهبرد وحدت اندیشید. در این منظومه «وحدت» به معنای تلاش برای نزدیک شدن و حذف فاصلهها و هم نظری و هم افقی در فهم شرایط و رسیدن به هدفگذاریهای یکسان مبتنی بر منافع مشترک است. رویکرد وحدتگرا رویکردی است که در آن برای رفع اختلافات تلاش میشود، اما این به معنای این نیست که همه اختلافات قابل مرتفع شدن است که چنین امری امکانپذیر نخواهد بود؛ بلکه به معنای آن است که بیش از آنکه بر اختلافات توجه شود، این اشتراکات هستند که مورد توجه قرار گرفته و به محور همگرایی و وحدت بدل میشوند.
🔹ایشان در ادامه تعبیری را درباره وحدت بهکار بردند که عمق فهم ایشان از جایگاه وحدت را آشکار میکند. ایشان با صراحت اعلام داشتند: «وحدت یک تاکتیک نیست، وحدت یک اصلی از اصول اسلام است»؛ به معنای آنکه امری صوری و موقت و زودگذر نیست که مبتنی بر منفعت دم دستی شکل گرفته باشد. وحدت اصلی راهبردی است که همیشه باید در مسیر تحقق آن حرکت کرد و دستخوش مصلحت و تغییر زمانه دچار افول و انزوا نخواهد شد.
🔸این روزها که در سایهسار میلاد با سعادت حضرت ختمی مرتب محمد مصطفی(ص) قرار داریم، جا دارد با تمسک به نام و مرام و سیره ایشان برای وفاق و همدلی و وحدت جامعه اسلامی بیش از پیش تلاش کنیم. در روزگاری که «وفاق ملی» به شعار رئیس جمهور منتخب مردم بدل شده است و فرصت برای بازخوانی آموزههای اسلامی و بهطور خاص با تأکید بر نهجالبلاغه در این زمینه فراهم آمده است. در روزگاری که طوفانالاقصی و مجاهدت ملت فلسطین و غزه به محور همدلی و همگرایی و وحدت جهان اسلام و در افقی همه ملتهای مظلوم عالم بدل شده است، امید است که با گردآمدن ملت ایران و مسلمانان عالم بر محور اسلام ناب محمدی(ص) عقلها و قلبها به یکدیگر نزدیک شود و شاهد شکلگیری امت واحده اسلامی باشیم.
✍🏻مهدی سعیدی
#ثامن۴۱
#وحدت_رمز_پیروزی
🆔@shahideakbarzade
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 #عکس_نوشت | دستاوردهای #دفاع_مقدس در کلام امام خامنهای مدظلهالعالی
🍃🌹🍃
#ثامن۴۱ | #الگوی_مقاومت | #سقوط_صهیون | #وحدت_رمز_پیروزی
╰❀🌸❀╯
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 نشست مجازی | ویژه برنامه الی بیت المقدس
🍃🌹🍃
✅ موضوع: نقش #وحدت در پیروزیهای #دفاع_مقدس
🎙 مهمان برنامه: سردار معروفی- معاون محترم هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین
⏰ زمان: یکشنبه یکم مهرماه- ساعت ۲۰:۰۰
🔗 در بستر کانال معیار در پیام رسان های ایتا و روبیکا👇👇👇
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
╰❀🌸❀╯
بر تو درود 🌸
ای که میلادت
نقطه عطف خلقت است!
بر تو درود 🌸
که عشـق، خود را
با نام تو تجلی داد
و خلقت،
بی وجود تو معنایی نداشت؛
🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌹🌹
❤️💫🌹امیدوارم امروز
💫🎊بهترین عیدی را
💫🌹ازدست تان پُر برکت
💫🎊امام زمان (عج) بگیرید
💫🌹بهترینهانصیب تک تک شما
💫🎊دوستان وعزیزان
💫🌹بشه ان شاءالله
💫🎊تقدیم به شماخوبان
💫🌹عیدتون مبارکـــــ
میلاد فرخنده پیامبر اکرم 💚
حضرت محمد (ص) وامام صادق علیه السلام بر شما مبارک باد 🌸🍃🌸 🌸🍃
May 11
سوال: ضرب، دف و دایره زدن در مجالس ائمه معصومین(ع) چه صورت دارد؟ در برخی جلسات خصوصا زنانه گروه هائی با گرفتن مبالغ سنگین بوسیله این آلات اجرای برنامه می کنند و در برابر اعتراضات به سخن معصومین(ع) که فرمودند: «در شادی ما شاد و در عزای ما عزادار باشید» استناد می کنند آیا اینگونه حرکات موجب رضایت اهل بیت(ع) و در راستای این حدیث شریف و مشروع می باشد؟ و دعوت از این گروهها و افراد و پول دادن به آنها چه صورت دارد؟
حضرت آیة اللّه بهجت: برپائی آن مجالس و پول دادن به آنها حرام است.
حضرت آیة اللّه صافی گلپایگانی: هیچ یک جایز نیست و در مجالس مربوط به اهل بیت (ع) توهین به مقامات آن بزرگواران نیز می باشد و در ایام شادی آن بزرگواران این گونه حرکات موجب غضب آنهاست و با انجام معاصی نمی توان در این مراسم ابراز شادی کرد و دعوت از مجریان این گونه برنامه ها و پول دادن در مقابل آن جایز نیست و اگر اشخاص از این مجریان دعوت کنند و یا به آنها پول بدهند و یا در مجالس آنها شرکت کنند موجب رواج منکرات شده اند و قلب مبارک امام زمان ارواحنافداء را نگران می سازند.
حضرت آیة اللّه فاضل لنکرانی: بطور کلی هر امری که هتک و بی احترامی به ائمه اطهار(ع) تلقی شود جایز نیست، و ظاهرا مجموع این اعمال عرفا هتک محسوب می شود.
حضرت آیة اللّه تبریزی: استعمال آلات لهو در مجالس معصومین(ع) جایز نیست و نیز حضور در مجالسی که این برنامه ها در آن اجرا می شود جایز نیست و گرفتن پول برای امر مزبور جایز نیست مجالس معصومین(ع) باید طوری باشد که مردم را به فضایل و سفارش های معصومین(ع) آشنا نماید و آنها را به یاد خداوند متعال بیندازد.
حضرت آیة اللّه سیستانی: اگر زدن به کیفیت لهوی باشد که غالبا هم چنین است حرام است و در غیر این صورت هم مناسب اهلبیت(ع) نیست و اگر هتک شمرده شود حرام است و آن حدیث شامل اظهار شادی به کیفیت محرّم نیست.
رهبر معظم انقلاب اسلامی به استفتائی پیرامون «دف زدن در جشن ها» پاسخ گفتند.
به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حضرت آیت الله خامنه ای به استفتائی پیرامون «دف زدن در جشن ها» پاسخ گفتند که تقدیم حضور علاقمندان می گردد.
* دف زدن در جشن ها
سؤال:
استفاده از دف، در مجالس شادي زنانه (مولودی ها و جشن عروسی و ...) چه حکمي دارد؟
جواب:
اگر به گونه ای استفاده شود که انسان را از خداوند متعال و معنویات و فضایل اخلاقی دور کند و به سمت بی بندوباری، بیهودگی و گناه سوق دهد، حرام است.
در هر صورت استفاده از آلات موسيقى در مناسبت هاى مذهبى شايسته مجالس اهل بيت (عليهم السلام) نيست، هر چند از نوع حلال باشد، بايد قداست و مقام اهل بيت (علهيم السلام) مراعات شود
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 #کلیپ | حضور اقلیتها در #دفاع_مقدس
🍃🌹🍃
#ثامن۴۱ | #الگوی_مقاومت | #سقوط_صهیون | #وحدت_رمز_پیروزی
🆔@shahideakbarzade