دو گروه ظاهرا خودی! که از رفتن سید خوشحاند!
بجز آن دشمنان خارجی، دو دسته ظاهرا خودی! هم، از اینکه سید رفت خوشحالند!؛
دسته اول خط تحجر؛
اینهایی اند که جاهلانه یا عالمانه، مساله را مذهبی می کنند! از سنی و شیعه! سنی ای که جایگاه سید در قضیه فلسطین را فهم نمی کند، فدا شدن سید برای غزه را نادیده می گیرد! و شیعیانی که می گفتند و می گویند، سید با حمایت از این سنی های فلسطینی، خودش را خوار کرد!! حاضر نبودند حتی برای جبهه مقاومت دعا کنند و ژست شیعگی اصیل می گرفتند!
دسته دوم خط سازش؛
همان ها که سید، با مقاومتش کار را برایشان سخت می کرد. میگفتند مناسبات را طوری جلو ببریم که در «تله جنگ» نیفتیم! منظورشان اما این نبود چون خود سید هم از این امر مراقبت می کرد با عقلانیت تمام و با تعهد تمام نسبت به لبنان و منطقه عمل می کرد؛ منظور آنها اما این است که با شیطان، صلح کنیم! با کدخدا ببندیم! می خواهند بسازند، میخواهند عادی سازی کنند، می خواهند دعوا نکنند! حتی با سگ هاری که می درد!! این دسته هم با رفتن سید، نفس راحتی کشیدند، از دست سید راحت شدند! سید ول کن مبارزه نبود! سید تحقیر را نمی پذیرفت...
اگر تبیین نکنیم؛ هر دوی اینها از مردم عادی، نیرو و طرفدار میگیرند.. یکی با رخنه در مراکز جریان معرفت دینی و آیینی و...، یکی هم با سوار شدن روی موج مشکلات اقتصادی و گرانی ها و...
✍کمیلی
🚩 هیاتهای خانگی برای حکم جهاد حضرت آقا چه کنند؟
✍️ دکتر رقیه فاضل
🔹 طبق برنامهی همیشگی این سالها، شنبه عصر، قرار بود جلسهی صحیفهی امام برقرار باشد که خبر شهادت سید، دلها را پریشان کرد.
🔸 همه میخواستند بروند تجمع حرم، از طرفی دل همه گرفته بود، میخواستند همدیگر را ببینند و بدانند چه باید بکنند. قرار شد جلسه، بعد نماز مغرب باشد. خانمهای هیأت «بنات المقاومة» که از بعد هفتم اکتبر یک سال است جمعهها جلسهی ندبه دارند هم بودند.
🔹 در جلسه، صحبت از این شد که ما بعنوان خانم، با حکم جهاد حضرت آقا، چه باید بکنیم. امکاناتمان چیست که برای آزادی قبله اول مسلمین و همراهی با لبنان باید به میدان بیاوریم.
🔸 مطالبه، تبیین و گفتگوی عمومی برای آمادگی اذهان، کمک مالی، تحریم کالاهای صهیونیستی، دعا و ایدههایی مثل کشیدن پرچم اسرائیل غاصب جلوی در حیاط و امثال اینها مطرح شد.
🔹 گفته شد خانمها در دفاع مقدس طلا میدادند؛ چراغ اهدای طلا همانجا روشن شد. توی گروه مجازی همان جلسه هم که صوتهای هیأت بارگذاری میشود، ایده مطرح شد، چند نفر خانم از شهرهای دیگر هم پیام دادند که طلا اهدا کردند.
🔸 خلاصه اینکه بدون هماهنگی قبلی، بیش از هفت میلیون تومان نقد و کارت هدیه، پنج گوشواره، یک گردنبند، یک انگشتر و یک سکه پارسیان جمع شد. همچنان هم پیام میرسد که طلا اهدا میکنیم.
🔹 هیأتهای خانگی زنانه، خیلی خوب میتوانند پای کار کمک مالی بیایند انشاءالله. میزان کمک مهم نیست، آن تحول روحی که با حکم جهاد ایجاد میشود و آن حس پیوستگی با جبهه مقاومت است که میتواند امت را امت کند انشاءالله.
#لبنان
هدایت شده از هیئت لبیک
⭕️فراخوان جمعیت هلال احمر برای اعزام نیروهای داوطلب امدادی، بهداشتی و درمانی به لبنان
لينك ثبت نام:
https://rcs.ir/portal/CustomForms/2173
حسین صادقی
🚩 هیاتهای خانگی برای حکم جهاد حضرت آقا چه کنند؟ ✍️ دکتر رقیه فاضل 🔹 طبق برنامهی همیشگی این سالها
کمیلی
فعالین حوزه بین الملل
داستان واقعی این است؛
نوجوان پرشور روستایی، عاشق امام موسی صدر در خانواده ای فقیر مسئول جنبش امل در روستایشان میشود. قصد میکند طلبه شود، در لبنان به حوزه میرود و چند سال بعد به نجف و ایران؛ فارسی را نیز می آموزد.
برای تحقق دین و مبارزه با اسرائیل شروع به فعالیت میکند در این مسیر با دوستانش حزب میزنند و بعد از مدتی در جوانی دبیر حزبالله میشود. سه دهه شبانه روز جهاد میکند و حزب الله را به یک جنبش قدرتمند در منطقه شرق آسیا تبدیل و خوار چشم صهیونیست ها میشود.
در نهایت دشمن برای قتل او ۸۵ تن بمب روی سر او و یارانش میریزد!
این برشی کوتاه از زندگی یک جوان مسلمان آرمان خواه است به نام آقای سیدحسن #نصرالله. روحش شاد،راهش پر رهرو...
✍ #محمدامین_رضایی
حسین صادقی
مقاله مشترک سرلشکر تامیر یدایی فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش اسرائیل و سرتیپ اران اورتال فرمانده مرکز دادو در سال ۲٠۲۳: در یک جنگ کوتاه مدت پس از نابودی حزب الله به عنوان عامل بازدارندگی اصلی ایران، باید ایران را خسته کرد و او را وارد یک بازسازی طولانی و پرهزینه کرد. در بدترین حالت جنگی، توانایی عملیاتی برای رفع تهدید حزب الله و حماس در مرزهای اسرائیل در یک جنگ کوتاه و سرنوشت ساز، باید به گونه ای محقق شود که تهدید حزب الله لبنان را در برابر اسرائیل از بین ببرد و این نیش را خنثی کند. مشکل، ایران است. نه تنها هسته ای ایران، بلکه خود ایران. ایران در حال توسعه توانمندی های خود در عراق، یمن، سوریه و دریای سرخ است که همه آنها را باید به دقت زیر نظر داشت و در صورت لزوم اقدام کرد. این رویارویی که متناسب ابعاد طبیعی اسرائیل نیست، نیازمند شرکایی در منطقه است.
قلب این ایده راهبردی، اتخاذ یک استراتژی بلندمدت است که ایرانی ها را خسته کند و در عین حال توانایی آنها برای فرسوده کردن ما را کاهش دهد. انحطاط حزبالله و حماس در جنگ، نه تنها برای رفع تهدید اسرائیل و رهایی آن از توازن در بازدارندگی است که ایران در مرزهای ما ایجاد کرده، بلکه قصد دارد ایرانی ها را به یک بازسازی طولانی و پرهزینه وادار کند که تحت نظارت و تهدید دائمی اسرائیل انجام خواهد شد.
اسرائیلی که از سال 2006 درس گرفته است، اجازه نخواهد داد [مجددا] لبنان به پایگاه موشکی تبدیل شود. اعتبار توسعه حزبالله، حماس و جهاد و... (هر کدام با درجه و شیوهای کمی متفاوت) منحصراً متعلق به توانایی خودشان نیست. اعتبار آنها ناشی از بازیگری ایران است. ایرانی ها همیشه اینجا بوده اند. در دهه 1980، این ایران بود که روحیه ایدئولوژیک و مدبرانه پشت قدرت در حال افزایش حزب الله در لبنان را تامین کرد.
پس از خروج اسرائیل از لبنان(2000) و نوار غزه (2005)این ایران بود که شرایط کامل برای توسعه سازمانهای محلی به پایگاههای نظامی واقعی و حتی پایگاه های بیشتر را فراهم کرد."بهار عربی"(2011)موفقیت بزرگ استراتژیک ایران و تمرکز آن بر ایجاد پایگاه موشکی بر علیه اسرائیل را ممکن کرد.
به همین خاطر در دهه گذشته، استراتژی اسراییل بر تلاش برای مهار استقرار ایران در سوریه متمرکز بود. علیرغم این تلاش، دشمنان در لبنان و غزه موفق شدند جدا از کندی حرکت، از نظر کمی و نوع موشکهایی که در اختیارشان بود و برد شلیک، آنها را به میزان قابل توجهی تقویت کنند. همچنین از نظر کیفی هم در پدافند هوایی و نیروهای تهاجمی و مهم تر از همه در حمله ی دقیق پیشرفت کردند.
عادتی که ما در دوران تهدید متقارن ایجاد کردیم،«الگوی جنگ های فراوان» بود که در دوره ای متولد شد که حزب الله در لبنان کاملاً منزوی بود و حماس در غزه محاصره شده بود. اکنون این الگو با یک محور شیعه که به طور فزاینده ای تحکیم می شود، برخورد می کند.
تصمیم گیرندگان اسرائیلی که به خوبی از فضای تنفس محدود اسرائیل و تمایل به طولانی شدن عملیات هوایی آگاه هستند، نمی توانند خطر سرایت جنگ به عرصه های اضافی و طولانی شدن آن را تحمل کنند.
مشکل، ایران است. نه تنها هسته ای ایران، بلکه خود ایران. ایران در حال توسعه توانمندی های خود در عراق، یمن، سوریه و دریای سرخ است که همه آنها را باید به دقت زیر نظر داشت و در صورت لزوم اقدام کرد. این رویارویی که متناسب ابعاد طبیعی اسرائیل نیست، نیازمند شرکایی در منطقه است.
سرتیپ مایر فینکل(۲٠۲۳):در چارچوب جنگ آینده در لبنان که در آن ارتش اسرائیل بر شکست حزبالله تمرکز خواهد کرد، این احتمال وجود دارد که ایران به صورت مستقیم وارد عمل شود. حزب الله به عنوان یک تفنگ برای سر اسرائیل ساخته شد تا اسرائیل را از حمله به برنامه ی هسته ای ایران بازدارد. در سناریوی یک جنگ چند عرصه ای شامل جنگ در لبنان و تیراندازی از غزه، شورش ها در اسرائیل و تیراندازی ایران به اسرائیل، تمرکز بر نزدیک ترین و گسترده ترین دشمن یعنی حزب الله درست است. پیروزی قاطع بر حزب الله، بقیه دشمنان اسرائیل و به ویژه ایران را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
_با توجه به یک جنگ همه جانبه علیه حزب الله، اگر ایران مستقیماً علیه اسرائیل عمل کند، چه کاری درست است که مستقیماً علیه ایران انجام شود؟
+کسانی خواهند بود که استدلال خواهند کرد که احتمال چنین سناریویی کم است، زیرا حزب الله به عنوان یک جبهه نزدیک به اسرائیل ساخته شده است تا از جنگ مستقیم ایران با اسرائیل جلوگیری کند و بنابراین ایران حتی در صورت مواجهه با حزب الله، مستقیماً مداخله نخواهد کرد.
تعیین احتمال این امر دشوار است، اما فرض کاری من این است که حتی اگر علاقه ذهن سرد، اجتناب از دخالت مستقیم باشد،. با جنبه های دیگر مانند تعهد به دلایل مذهبی یا شخصی، یا نیاز به نمایش قدرت در مقابل یک مخاطب ایرانی، می تواند آن را دنبال کند.
ایران، یک کشور بزرگ حتی بدون نیروهای نیابتی است که توانایی بازیابی و مقاومت در برابر جنگ طولانیمدت علیه عراق و تحریمهای گسترده آمریکا را در طول سالها نشان داده است. ایران حتی توانایی های نظامی خود را به گونه ای ساخته است که امکان بقا و جنگیدن را برای مدت طولانی فراهم می کند.
بنابراین، جنگ با ایران می تواند منجر به جنگ فرسایشی طولانی شود. در این شرایط، آلترناتیوهایی که دولت اسرائیل در اختیار دارد، در حیطه تصمیم گیری نیست و در مورد دفاع و حمله با آتش مردد است.
به عبارت دیگر، یک حمله سیستماتیک در مقیاس وسیع و اجرای رویکرد قاطع از طریق آتش متقابل علیه کشوری عظیم که ظرفیت بازیابی تاریخی آن حاکی از عمق استراتژیک بیشتر از اسرائیل است، می تواند یک وضعیت زیرساختی مستمر ایجاد کند که برای جلوگیری از آن، دولت اسرائیل باید نیروی فوق العاده عظیمی ایجاد کند تا صرفاً برای این منظور وجود داشته باشد و اندازه آن لزوماً جواب را تضمین نمی کند.
اجرای چنین رویکردی علیه کشور بزرگ ایران، مستلزم سرمایهگذاریهای هنگفتی است که امکانپذیر است، اما پیامدهایی را به دنبال خواهد داشت. این سوال مطرح می شود که آیا این رویکرد منجر به توقف جنگ خواهد شد و آیا برای ایجاد موازنه استراتژیک مثبت در فردای آن روز کافی است یا خیر.
پیشبینی میشود که چنین جنگی در آینده به نظر برسد اما چه چیزی به عنوان دستاورد موفق تعریف میشود؟ حمله به اهداف ارزشمند، نشان دهنده قدرت اسرائیل در طول جنگ گسترده در لبنان خواهد بود.
به عنوان مثال، با حمله به ساختمان های دولتی در تهران و تخریب آنها و تلفیق تخریب این گونه بناها با هواپیماهایی بر فراز آسمان ایران، به نظر من در پاسخ به شلیک به اسرائیل مناسب و کافی است. به این ترتیب، اسرائیل عدم تقارن ناشی از وسعت قلمرو و جمعیت ایران را کاهش خواهد داد.
حمله به اهداف ارزشمند در ایران باید چندین هدف را در سناریوی توصیف شده انجام دهد. اولین و مهمترین هدف این است که ایران را مجبور به توقف تیراندازی به اسرائیل کنیم.
هدف دوم، حفظ فضای عمل ارتش اسرائیل در لبنان علیه حزب الله است و در پس زمینه این درک، حملات ایران به اهدافی در اسرائیل (نظامی و غیرنظامی) به طور اجتناب ناپذیری توجه تصمیم گیرندگان و برخی از نیروهای ارتش اسرائیل را منحرف خواهد کرد.
علاوه بر این، آسیب به اهداف ارزشمند در ایران ممکن است به وجهه منطقهای اسرائیل به عنوان یک قدرت نظامی نیز کمک کند و در نتیجه داراییهای آن را در چشم دوستانش تقویت کرده و در برابر رقبایش بازدارندگی ایجاد کند.
در عین حال، رویکرد پیشنهادی شامل ریسکهایی نیز میشود. خطر اصلی این است که ایران اقدام اسرائیل را بهعنوان تلاشی برای آسیب رساندن به ثبات رژیم و بهعنوان یک توهین که قابل مهار نیست، تعبیر کند.
در چنین شرایطی، حمله به اهداف ارزشمند، نه تنها محدودیت ایجاد نمی کند، بلکه ایران را به سمت گسترش فعالیت های تهاجمی خود علیه اسرائیل سوق می دهد. خطر دیگر مرتبط با این رویکرد این است که آسیب به اهداف غیرنظامی در ایران، مشروعیت اسرائیل را از بین ببرد و آزادی عمل را کاهش می دهد.
مشکلات اسرائیل فقط ایران نیست، بلکه مشکلات حاد و جدی در حال حاضر و در آینده قابل پیشبینی است. دولت اسرائیل نمیتواند رویکرد جنگ ارزشمحور را به عنوان رویکرد پیشرو در پیش بگیرد.
دشواری درک رفتار ایران را می توان در جریان «جنگ شهرها» در بهمن تا فروردین 1367 به عنوان بخشی از جنگ ایران و عراق مشاهده کرد، حمله به تهران با موشک های برد بلند عراقی با هدف قرار دادن مناطق مسکونی باعث تعجب ایرانیان شد و باعث شد این شهر از خالی از سکنه شود. با این حال، حمله به تهران، حملات ایران به بغداد و دیگر شهرها را متوقف نکرد. اگر حزب الله شکست بخورد، ایران مجبور به انجام کاری فراتر از آن نخواهد بود.
وضعیتی که در آن اسرائیل به عنوان یک برنده آشکار در درگیریهای آینده ظاهر نشود، ممکن است جاهطلبی درازمدت دشمن را مبنی بر فروپاشی ما به عنوان یک کشور، تحریک کند.
موقعیت های امنیتی جدی که باید از آنها جلوگیری کنیم:
1. وجود سلاح هسته ای در دست رژیم ایران.
2. توانایی های انفرادی و مجموع دشمنانمان برای ایجاد آسیب های متعارف جدی در حین نبرد.
3.گسترش ایران و نیروهای نیابتی آن در خاورمیانه و حضور آنها در نزدیکی مرزهای ما.
برای اتفاقات جدی که در بالا ذکر شد، چه باید کرد؟
اول اینکه ما ملزم به حفظ توانایی مستقل و قوی برای حمله به برنامه هسته ای ایران در فواصل زمانی کوتاه هستیم.
ثانیاً، ما باید مطمئن شویم که دولت اسرائیل برتری نظامی آشکاری را حفظ میکند که اجازه پایان هر درگیری نظامی را در یک وضعیت استراتژیک بهبود یافته در برابر دشمنانمان میدهد. ارتش اسرائیل باید برای یک درگیری منطقهای چندجانبه به عنوان نقطه هدف قدرتسازی خود، آماده باشد.
ثالثاً، ما موظف هستیم مطمئن شویم که ایران استقرار خود را در داخل مرزهای ما را تعمیق نکند و ثبات سایر کشورها را تضعیف نکند.
منطقه ما به عنوان مبنایی برای توسعه آینده، و اسرائیل به عنوان مبنایی برای این هدف، باید توانمندی های زیر را در کنار خود حفظ کند:
1. برتری اطلاعاتی علیه ایران (و به طور کلی خاورمیانه).
2. برتری تکنولوژیک.
3.حفظ و تقویت رابطه ویژه با آمریکا.
/سروستان
«طبل و سنجها کجاست؟»
(یادداشت برادر فاضلم حجتالاسلام حسین مهدیزاده)
من همیشه عصر عاشورا احساس تحقیرشدگی دارم!
وقتی میشنوم مردم شهری امام(ع) را خواندند، اما یاری نکردند و به جای آن، در خانه زانو بغل گرفتند.
در مقابل گروه دیگری از همان شهر آمدند و امام من را تا عصر،
زیر آفتاب تشنه نگهداشتند و
غروب، سر صبر او را به شهادت رساندند و
برهنهاش کردند و
بر خاک بیابان بر بدنش اسب تاختند و
سرش را به نیزه زدند و
با خیال راحت به غارت خیمههایش رفتند و
فردا بدنش را رها کردند و
بچههایش را به اسارت بردند و...!
بهخاطر همین،
عصر عاشورا
دلم میخواهد بروم
جلوی حرم حضرت معصومه(س)،
جلوی قبرستان شیخان،
دستههای طبل و سنج ببینم!
آنهایی که هیچ نمیخوانند و فقط طبل و سنجهای بزرگ آوردهاند و با حالت حماسی و با حداکثر صدا فقط #می_کوبند! بر سر ناامیدی و شکستی که در قلب من است میکوبند!
جمعهشب در ضاحیه عاشورا بود. اسرائیل سگ هاری است که سید ما را به نحوی به شهادت رساند که ما #تحقیر شویم!
اما،
طبل و سنجها کجاست؟
چرا از مأذنه مساجد، مارش حماسه پخش نمیشود؟
چرا موکبها دیشب راه نیفتاد؟
صداها را آنقدر بلند کنید تا هیچ صدایی شنیده نشود، الا #صدای_نصرالله.
#الا_ان_نصرالله_قریب
بجنبیم، تا سید نفسی تازه کند، وقت برگشتن است!
✍🏻 #حسین_مهدی_زاده
حجت الاسلام قنبریان.mp3
9.45M
#صوت
#سخنرانی
🔹 حجتالاسلام #محسن_قنبریان
🚩 سومین
گردهماییملیمجازی
فعالانعرصههیأتواربعین
🗓 مهرماه ۱۴۰۳