✍حسین کمیل/زمستان سرد ایران:
#نکتهاول
🔹 ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد جمعیت خود با اختلاف نسبت به روسیه با ۷۰ درصد، بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در دنیا را دارد.
قطع سواپ گاز ترکمنستان به آذربایجان از مسیر ایران به دلیل سرمای شدید در آن کشور و حذف بخشی از حق السهم ترانزیت این گاز از شبکه شمال کشور و سرمای شدید در مسیر خط لوله در افت فشار بی تاثیر نبوده است.
ضدانقلاب تلاش میکند با افت فشار گاز در سرما _ که کاملا دلیل علمی و فنی دارد _ جمهوری اسلامی را تمسخر کند اما حقیقت آن است که بخشی از افت فشار در سرما، حاصل گستردگی مویرگی شبکه گاز رسانی تا دورافتاده ترین روستاها و #گستردگی_خدمت در کشور است.
#نکتهدوم
آنکه در هشت سال دولت روحانی، با این توجیه که توسعه پالایشگاهها به صرفه نیست و نیز اینکه صرفا باید خارجیها در بخش نفت و گاز سرمایهگذاری کنند، عملا ظرفیت جدیدی به توان تولید کشور اضافه نشده است(دقیقا مانند صنعت برق)؛ تا جایی که شخص زنگنه در دیداری که تابستان سال پیش با مجموعه نفت و مدیران خود در دوران وزارت داشته بود، احتمال عبور دولت رئیسی از زمستان ۱۴۰۰(بعنوان یکی دیگر از مینهای کار گذاشته شده دولت قبل برای دولت جدید) بدون قطعی و بحران را محال ارزیابی کرده بود که این امر با سواپ گاز ترکمنستان تا امروز برطرف شده بود. بطور مثال میتوان به میدان گازی تنگ بیجار ایلام اشاره نمود که باید تا سال ۹۸فاز دوم آن به بهره برداری میرسید اما به پیشرفت صفر، به دولت بعد تحویل داده شد.
#نکتهسوم
در لینک زیر در همین کانال در مورد تنوع سوخت در دنیا و مقایسه آن با ایران مطلبی ذکر شده است: 👇
https://eitaa.com/hosseinkomail1404/2307
#نکتهچهارم
متاسفانه در دولت تدبیر و امید، اجرای طرحهای ذخیرهسازی گاز مشروط به جذب سرمایهگذاری خارجی شد. معلوم نیست دلیل این کار چه بود. بعد هم شرکت ذخیرهسازی را در سال 96 اصلاً منحل کردند. سال 95 مصاحبه معاون وزیر نفت در امور گاز موجود است که مدیرعامل شرکت ملی گاز وقت اصلاً میگوید طرح ذخیرهسازی یک طرح اقتصادیای نیست و اصلاً اهمیتی ندارد.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
✍حسین کمیل/جعل نام خلیج فارس، سردرگمی در تهران و لزوم توسعه ایلام!!
آغاز رقابتهای جام ملتهای خلیج [فارس] در کشور عراق و استفاده دولت عراق از نام جعلی خلیج عربی برای نامیدن این جام با اعتراض شدید رسانههای داخلی و نهایتا شکستن مقاومت مسئولان تهران جهت اعتراض به این موضوع همراه شد؛ اما برخلاف انتظار تهران هیچ عقبنشینی از سوی مقامات عراقی رخ نداد.
این اتفاق برای نگارنده مطلقا مایه تعجب نیست بلکه آنچه باعث حیرت میشود، ضعف تحلیل مسئولان وزارت خارجه و مسئولین پرونده عراق در تهران،در پیشبینی چنین موضوعی است که قبلا در بحث اوپک و میزان فروش نفت،استقبال از سعودیها و برقراری اولین سفر نخستوزیر مورد حمایت ایران به اردن،توسط طرف عراقی رخ داد!!
تغییراتی که باید از آشوبهای جوکری ۲۰۱۹ که به تغییر ساختار سیاسی عراق منتج شد، به تغییر در محاسبات تهران می انجامید؛جایی که نسل بعد از ۲۰۰۳ عراق، که نه صدام را میفهمیدند نه بعث را، و نه اصولا اشغالگری برای آنان اهمیتی داشت و نه دین مانند گذشته برای آنان حریم مقدس بود،همه ساختارهای سیاسی را بهم ریختند و مقتدی صدر با حمایت آنان به تنهایی اکثریت حزبی پارلمان را بدست آورد و از اینکه ابراز کند که بعث و کمونیست،اپوزوسیون حکومت و غیره با او در این پیروزی شریکند،ابایی نداشت. همان نسلی که ناسیونالیسم عربی را محترمتر از مقاومت و هلال شیعی میداند و در نتیجه آن احتمالا این دولت و این پارلمان،آخرین حضور سیاسیون سنتی و نامآشنای عراقی را رقم خواهد زد و در بهترین حالت،نظام عراق به یک نظام سیاسی غربگرا و سکولار مانند نسخه امارات ولی با مخاطرات امنیتی به مراتب سهمگینتر تبدیل خواهد شد(به شباهت این نسل و اتفاقات جوکری عراق،با نسل حاضر در میدان و دغدغههای مشابه در خیابانهای ایران در قضیه شهریور ۱۴۰۱دقت کنید).
بلی!تعجب نگارنده،از حیرت و سرگردانی دستگاه دیپلماسی است که برای عراق، هنوز بر همان ریل پس از سقوط صدام در حرکت است و متوجه تغییرات بنیادین در عراق نشده است. البته در ماجرای اخیر و بمباران کردستان عراق، نظامیان و در راس آن نیروی زمینی سپاه خوب فهمیده بودند که زمان استفاده از زور بجای روابط حسنه برای دیکته کردن منافع ملی ایران در عراق فرا رسیده است.
از سوی دیگر باید بخاطر داشت که بکار رفتن عبارت «خلیج عربی» حتی در دولت السودانی که روابط همسوتری نسبت به الکاظمی با تهران دارد؛ نشانه دریافت پیغام تقویت گفتمان بعثگرایی و عربگرایی در جامعه عراق از سوی مقامات عراقی دارد؛ پیشتر در مطلبی دیگر به مسئولان کشور در مورد جدی گرفتن پیام تسلیت برهم صالح و الکاظمی(رییس جمهور و نخست وزیر وقت) به مناسبت درگذشت «طارق حرب» از بعثیهای سابق و تجلیل کم سابقه رسانههای صاحب نفوذ در بین مردم از وی و تقویت گفتمان بعثی گرایی در عراق هشدار دادیم و به این نکته پرداختیم که تقویت این گفتمان که نشانههای آن در یک دهه اخیر و بویژه بازگشت و حضور همراه با استقبال از بعثیون در ساختارهای سیاسی و رسانهای عراق است، خطری بالقوه برای ایران میباشد کما اینکه باید ارتقای درجه افسران کُرد در ارتش عراق را نیز در همان جهت در نظر گرفته و محاسبه نمود.
پیشنهاد نگارنده خارج از مسائل اعتقادی، بر دو مقوله معتبر در سیاست خارجی، برای خرید زمان و کنترل مسئله متمرکز است.
یکم: علی الحساب استفاده ابزاری از مسئله «فلسطین» هنوز کاربردش را حفظ کرده و استفاده از آن بوسیله ایران مانع از ایجاد یک صدام جدید ولی با عمامه سیاه در جریان رقابتهای سیاسی اخیر عراق شد تا آنجا که حتی ناسیونالیسم عربی_بعثی عراق را وادار کرد تا در کنار مقاومت، بشدت در مقابل طرح عادی سازی روابط دولت الکاظمی_صدر با اسرائیل بایستد. و البته مسئله فلسطین ضربه اصلی را آنجایی وارد نمود که ملیگرایی عرب و پروژه «پیمان ابراهیم(معمله قرن)» و عادی سازی روابط با اسراییل را در یک تعارض، در مقابل یکدیگر قرار میداد.
دوم: ایران همچنان باید با استفاده از ظرفیت فرهنگی اربعین در عراق مانع از یک تغییر فرهنگی معارض با خود در عراق شود.جهت این امر تقویت زیرساختها سیاسی(کنسولی)،امنیتی، فرهنگی و رفاهی خصوصا در استان ایلام و آن سوی مرزش که سکوی فرهنگی و امنیتی محور مقاومت در مجاورت عراق است، بسیار حائز اهمیت است
تا خدا چه خواهد...
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
💥پیام مهم اعدام علیرضا اکبری، جاسوس نفوذی MI6 در شورای عالی امنیت ملی ایران..
از این به بعد، جاسوسها مبادله نمیشوند، بلکه یا کشته میشوند و یا اعدام میگردند. دوران پیشمذاکرات برجامی با آزادسازی جاسوسان به اتمام رسیده است. قرار نیست ایران جاسوس ها را بدهد اما اتباعش مانند حمید نوری، در زندانهای غرب بپوسند..
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
محلههای جنوب تهران مصرفی ندارند، یک کوچه در پایینشهر مصرفش به اندازه یکی از کاخهای شمال تهران است
قطعاً صرفه جویی را هم همین جنوب شهریها و مستضعفین انجام می دهند تا گاز به بقیه مردم در شهرهای دیگر برسد
ثروتمند بالانشین را کنترل کنید که در این سرمای سوزناک، داخل کاخ خود را همچون تابستان گرم کرده و استخرش را نیز..! وگرنه مردم پایین شهر تک بخاری خود را هم اگر تا ته شیرش را باز کنند به جایی برنمیخورد بماند که اینان هیچ گاه اهل اسراف نبودند و نیستند
بدون برجام ؟
این تیتر را نه رجانیوز زده، نه روزنامه ایران، نه ایرنا و فارس ؛ این تیتر رویترز است: صادرات نفت ایران علیرغم عدم احیای برجام، در سال 2022 به بالاترین حد خود رسید ...
@iran_onlin_ir
🔺طرفداران #برجام، به گونهای از لزوم تنوعسازی سبد انرژی صحبت میکنند که انگار نه انگار صنعت هستهای را خودشان تعطیل کردند.
🔹️ کارشان تخریب قوتهاست و بعد از تخریب صنعت هستهای حال نوبت به تخریب صنعت توانمند گاز ایران رسیده.
ـــــــــــــــــــــــ
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
✴️ پرواز از فاصله 3700 متری کاخ ریاست جمهوری 🔸هفته پیش بود که رسانهها از نفوذ 5 فروند پهپاد شناسای
لاف در غریبی
اقدام رئیس جمهور این کشور در سفر به امارات و شکرخوری در مورد جزایر سهگانه، بیش از آنکه تلاشی از طرف اماراتیها برای وادار کردن طرف کرهای جهت همسویی در مورد یک ادعای مسخره باشد، ناشی از سوزش عمیق و شدید رئیسجمهور کره از پرواز پنج فروند پهپاد بر فراز خاک این کشور، از جمله کاخ ریاستجمهوری بود. این پهپادها باوجود آنکه مدت زمان زیادی در آسمان سئول پرسه زدند، عکس گرفتند و چرخیدند، بدون هیچ آسیبی به پایگاههای خود در شمال مرز بازگشتند.
♦️ حسین قدیانی، کاراکتری که باید داستانش را مرور کرد.
🔸 چه بر سر قدیانی آمد و چرا دشمنان دیروز قدیانی، امروز برایش هورا میکشند؟
🔸 بازی کثیف مسعود بهنود که یک سرباز را از جبهه انقلاب گرفت..../شاید قسمت اول
#شبنامه
#حسین_قدیانی
۱۴۰۱/۱۰/۲۶
🔺سال 88 ایران در برابر جبههای از فعالان رسانهای وطن فروش و غولهای بی شاخ و دمی که به میدان مجازی آمده و خاکریزی منسجم و متحد داشتند؛ چشم امیدش به چند وبلاگ که در بلاگفا و میهن بلاگ و پرشین بلاگ و.. بود، که پاسخی باشند به این حملات بیرحمانه ی ضد ملی
در آن زمان و در چنین فضایی نام یک نفر مثل بمب صدا کرد!
حسین قدیانی نام جوانی بود که با آن قلم عجیب و غریبش به یک قهرمانِ سایبری تبدیل شد. به شکلی که سایت اختصاصی وی (قطعه 26) در یک بازه زمانی بسیار کوتاه به بازدیدی میلیونی رسید و بازدید روزانهی مطالبش کاری کرد که همه با حیرت بنشینند و او را تماشا کنند.
🔺قلم قدیانی به شیوه ای بود که وقتی نوکش را به سمت رئیس جمهور وقت (احمدی نژاد) میگرفت یا اگر تصمیم میگرفت با آن به خاتمی اشاره کند یا مثلا جمله ای درباره هاشمی یا رئیس قوه قضائیه بنویسد؛ آنها محکوم میشدند به اینکه در افکار عمومی زیر سوال بروند.
آن سالها و در محافل مختلف جایی نبود که اسم حسین قدیانی آورده نشود
اگر کتابی مینوشت پر فروش میشد.
اگر انقلابیها همایش یا چیزی از این دست برگزار میکردند حتما باید دعوت میشد و یکی دو تا از آن مقاله های آتشین میخواند و خلاصه بازار برای افرادی چون او داغِ داغ بود.
قدیانی در آن سالها به شکلی مینوشت که برخی میگفتند اگر او یک ضد انقلاب بود قطعاً و یقیناً تندیسش را از طلا می ساختند. جمله ای که مرور زمان اثبات کرد غلط نبوده است
🔺امروز که پیج اینستاگرام تاجزاده به جای نگارش مطلبی جدید، یادداشتی از حسین قدیانی را بازنشر میکند میتوان آن جمله را اثبات کرد.
بله، پیکرتراشان ضدانقلاب اگر یقین پیدا کنند که حسین قدیانی همینی ست که میبینند از مجسه ی طلایش رونمایی خواهند کرد.
سالها از این ماجرا گذشت.
در این سالها اتفاقاتی رخ داد که از بیانش در متن امشب میگذرم تا جایی مفصل مرورش کنیم
پس از گذشت سالها رسیدیم به اوایل 98، درست جایی که رگه هایی از یک "مُشوَش بودنِ ذهن" به خوبی در نوشته های حسین خودش را نشان میداد
آشفتگی که او تا اواخر 99 موفق شد پنهانش کند؛ اما از تیر 1400 به بعد رسماً سر باز کرده و خیلی ها که از دور درگیر این ماجرا بودند را شوکه کرد
🔺ماجرا اما از کجا شروع شد؟
برگردیم به تیر ماه 1398
من از تیر ماه 1398 یک متن و یک خبر را به خاطر دارم.
یکی در سایت شخصی حسین قدیانی منتشر شد؛ متنی که در آن از باطبی و تاجزاده به بدی یاد میشد.
همان تاجزاده ها و باطبی هایی که امروز برایش هورا میکشند.
متنی که البته نشان میداد او از چیزی ناراحت است.
همزمان با این متن بی بی سی هم برنامه ای منتشر کرد که آغاز در هم شکستن حسین قدیانی را با سناریو هوشمندانه ی مسعود بهنود رقم زد...
اگر کمی درباره روش های سرویس اطلاعاتی انگلیس درباره زمین زدن افراد و همراه کردن آنها و یا وادار کردنشان به "شمشیر کشیدن علیه جبهه خودی" خوانده باشید؛ به کلمه ی " MICE" میرسید که مخفف چهار کلمه است که آخرین آنها یعنی حرف E ابتدای کلمه ی Egocentricity می باشد.
🔺خلاصه اش میکنم: وقتی می بینی فردی تنها شده یا به دنبال دوست میگردد یا حس میکند جایگاهش و موقعیتش را از دست داده یا تصور میکند جایگاهش در جبهه خودی بیشتر از اینها بوده و در حقش ظلم شده، حالا تو فرصت داری پیامی برایش بفرستی تا در هم شکستنش، آغاز شود.
بی بی سی در برنامه ای که در تیرماه 98 منتشر شد، مستقیماً حسین قدیانی (ستاره ای که بی اندازه مورد بی مهری و بی توجهی خودی ها قرار گرفته بود) را هدف قرار میداد. بهنود آنجا روی آنتن زنده میگوید: حسین قدیانی قصه نویسی جادویی ست.
قدیانی جوشش درونی شیرینی دارد و من تمام مطالبش را میخوانم!
🔺برگردیم به روش ام آی سیکس برای جذب مهره ها!
وقتی به لحاظ روحی و روانی یک "سرباز" وضعیت خوبی ندارد و به حاشیه رفته، چند جمله ی هوشمندانه از این دست کافی ست تا او به حالت انفجار و بیزاری از جبهه خودی برسد
حسین قدیانی که در آن سالها میدید آنهایی که در سال 1388 از او عقب تر بودند چطور با بودجه جنگِ نرمِ ارگان های انقلابی، موسسههای فرهنگی زده و عددهای میلیاردی برای پروژه هایشان میگیرند به شکلی غیر عادی از این جملهی مسعود بهنود اثر گرفت. بطوری که از سال 1398 تا کنون بارها و بارها همین ویدئو از مسعود بهنود در کانال تلگرامی حسین قدیانی منتشر شده و او مستقیماً در متن هایش به این اسم اشاره میکند
بگذارید امشب داستان همینجا در این نقطه متوقف شود. مفصل در خصوص این پروژه خواهیم نوشت. شاید فردا شب/ شاید قسمت دوم
#آقای_تحلیلگر
#شبنامه
@mrtahlilgar1
💥رای پارلمان اروپا به تروریستی نامیدن سپاه پاسداران و چند توضیح مهم بصورت صوتی.. حتما منتشر کنید
👇👇👇👇
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
💥رای پارلمان اروپا به تروریستی نامیدن سپاه پاسداران و چند توضیح مهم بصورت صوتی.. حتما منتشر کنید 👇👇👇
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥رای پارلمان اروپا به تروریستی نامیدن سپاه پاسداران و چند توضیح مهم بصورت صوتی.. حتما منتشر کنید
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
پیش بینی از طلا و دلار که برای یکی از دوستان مطرح کردم☝️☝️☝️☝️☝️
هدایت شده از سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
✍حسین کمیل/جعل نام خلیج فارس، سردرگمی در تهران و لزوم توسعه ایلام!!
آغاز رقابتهای جام ملتهای خلیج [فارس] در کشور عراق و استفاده دولت عراق از نام جعلی خلیج عربی برای نامیدن این جام با اعتراض شدید رسانههای داخلی و نهایتا شکستن مقاومت مسئولان تهران جهت اعتراض به این موضوع همراه شد؛ اما برخلاف انتظار تهران هیچ عقبنشینی از سوی مقامات عراقی رخ نداد.
این اتفاق برای نگارنده مطلقا مایه تعجب نیست بلکه آنچه باعث حیرت میشود، ضعف تحلیل مسئولان وزارت خارجه و مسئولین پرونده عراق در تهران،در پیشبینی چنین موضوعی است که قبلا در بحث اوپک و میزان فروش نفت،استقبال از سعودیها و برقراری اولین سفر نخستوزیر مورد حمایت ایران به اردن،توسط طرف عراقی رخ داد!!
تغییراتی که باید از آشوبهای جوکری ۲۰۱۹ که به تغییر ساختار سیاسی عراق منتج شد، به تغییر در محاسبات تهران می انجامید؛جایی که نسل بعد از ۲۰۰۳ عراق، که نه صدام را میفهمیدند نه بعث را، و نه اصولا اشغالگری برای آنان اهمیتی داشت و نه دین مانند گذشته برای آنان حریم مقدس بود،همه ساختارهای سیاسی را بهم ریختند و مقتدی صدر با حمایت آنان به تنهایی اکثریت حزبی پارلمان را بدست آورد و از اینکه ابراز کند که بعث و کمونیست،اپوزوسیون حکومت و غیره با او در این پیروزی شریکند،ابایی نداشت. همان نسلی که ناسیونالیسم عربی را محترمتر از مقاومت و هلال شیعی میداند و در نتیجه آن احتمالا این دولت و این پارلمان،آخرین حضور سیاسیون سنتی و نامآشنای عراقی را رقم خواهد زد و در بهترین حالت،نظام عراق به یک نظام سیاسی غربگرا و سکولار مانند نسخه امارات ولی با مخاطرات امنیتی به مراتب سهمگینتر تبدیل خواهد شد(به شباهت این نسل و اتفاقات جوکری عراق،با نسل حاضر در میدان و دغدغههای مشابه در خیابانهای ایران در قضیه شهریور ۱۴۰۱دقت کنید).
بلی!تعجب نگارنده،از حیرت و سرگردانی دستگاه دیپلماسی است که برای عراق، هنوز بر همان ریل پس از سقوط صدام در حرکت است و متوجه تغییرات بنیادین در عراق نشده است. البته در ماجرای اخیر و بمباران کردستان عراق، نظامیان و در راس آن نیروی زمینی سپاه خوب فهمیده بودند که زمان استفاده از زور بجای روابط حسنه برای دیکته کردن منافع ملی ایران در عراق فرا رسیده است.
از سوی دیگر باید بخاطر داشت که بکار رفتن عبارت «خلیج عربی» حتی در دولت السودانی که روابط همسوتری نسبت به الکاظمی با تهران دارد؛ نشانه دریافت پیغام تقویت گفتمان بعثگرایی و عربگرایی در جامعه عراق از سوی مقامات عراقی دارد؛ پیشتر در مطلبی دیگر به مسئولان کشور در مورد جدی گرفتن پیام تسلیت برهم صالح و الکاظمی(رییس جمهور و نخست وزیر وقت) به مناسبت درگذشت «طارق حرب» از بعثیهای سابق و تجلیل کم سابقه رسانههای صاحب نفوذ در بین مردم از وی و تقویت گفتمان بعثی گرایی در عراق هشدار دادیم و به این نکته پرداختیم که تقویت این گفتمان که نشانههای آن در یک دهه اخیر و بویژه بازگشت و حضور همراه با استقبال از بعثیون در ساختارهای سیاسی و رسانهای عراق است، خطری بالقوه برای ایران میباشد کما اینکه باید ارتقای درجه افسران کُرد در ارتش عراق را نیز در همان جهت در نظر گرفته و محاسبه نمود.
پیشنهاد نگارنده خارج از مسائل اعتقادی، بر دو مقوله معتبر در سیاست خارجی، برای خرید زمان و کنترل مسئله متمرکز است.
یکم: علی الحساب استفاده ابزاری از مسئله «فلسطین» هنوز کاربردش را حفظ کرده و استفاده از آن بوسیله ایران مانع از ایجاد یک صدام جدید ولی با عمامه سیاه در جریان رقابتهای سیاسی اخیر عراق شد تا آنجا که حتی ناسیونالیسم عربی_بعثی عراق را وادار کرد تا در کنار مقاومت، بشدت در مقابل طرح عادی سازی روابط دولت الکاظمی_صدر با اسرائیل بایستد. و البته مسئله فلسطین ضربه اصلی را آنجایی وارد نمود که ملیگرایی عرب و پروژه «پیمان ابراهیم(معمله قرن)» و عادی سازی روابط با اسراییل را در یک تعارض، در مقابل یکدیگر قرار میداد.
دوم: ایران همچنان باید با استفاده از ظرفیت فرهنگی اربعین در عراق مانع از یک تغییر فرهنگی معارض با خود در عراق شود.جهت این امر تقویت زیرساختها سیاسی(کنسولی)،امنیتی، فرهنگی و رفاهی خصوصا در استان ایلام و آن سوی مرزش که سکوی فرهنگی و امنیتی محور مقاومت در مجاورت عراق است، بسیار حائز اهمیت است
تا خدا چه خواهد...
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
هدایت شده از سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
✒️ نقش تحریم در قیمت دلار چقدر واقعی است؟
بعضی از مخاطبین نسبت به مطلب قبلی معترض شدند که نقش عامل تحریم در قیمت کنونی دلار بسیار بیشتر از مواردی است که در بالا گفته شد. در اینکه مؤلفه تحریم یکی از عوامل نوسانات ارزی در ایران میباشد شکی نیست. ولی بعنوان یک آماتور که البته حق اظهار نظر دارد عرض میکنم، با نگاهی به فایل صوتی مصاحبه دکتر یگانه آخرین رئیس بانک مرکزی رژیم سابق(از قرار دادن فایل معذورم چون فایل بعد از انقلاب در خارج از کشور ضبط شده و مطالبی گفته میشه که مناسب انتشار نیست) و نگاه اجمالی به تاریخ اقتصاد سیاسی ایران بعد از انقلاب، چیزی که مشهود است، آنکه نوسان ارزی بجز در برهه جنگ تحمیلی، همواره پس از آزادسازی قیمتها اتفاق افتاده است؛ منتهی افرادی نظیر حسن روحانی و محمود احمدینژاد بدلیل هوشمندی، اجرای این سیاستها را به دولت دوم خود ارجاع میدادند که سبد رأی آنان دچار چالش نشود.
نوسان ارزی دیماه ۱۳۹۰ پس از هدفمندی یارانهها(پاییز ۱۳۸۹) و چند ماه قبل از تحریم چرخه دلار در تابستان ۱۳۹۱ اتفاق افتاد؛ همچنین نوسان ارزی سال ۱۳۹۶ نیز قبل از خروج ترامپ از برجام(اردیبهشت ۱۳۹۷) ایجاد شد،کما اینکه دلار جهانگیری برای جمع کردن آن نوسان خودساخته حاصل جلسه شب عیدی دولت و قبل از سفرهای عیدانه حسن روحانی به کیش مصوب شد و خروج از برجام ۴۸روز بعد رخ داد. خب شاید پرسیده شود که افزایش شدید قیمت ارز تا ۲۰هزارتومن و بازگشت آن به ۱۵هزار تومان حاصل خروج ترامپ از برجام بود. هیچگاه مقاله دکتر مسعود نیلی مشاور اقتصادی حسن روحانی در فروردین ۹۶ و تنها چند روز پس از تصویب دلار جهانگیری و چند روز قیل از خروج ترامپ از برجام را فراموش نمیکنم که در زمانی که دلار ۵۵۰۰تومان شده و دولت برای بار روانی آن از ارز ۴۲۰۰ رونمایی میکند،صراحتا راه نجات اقتصاد ایران و صادرات_محور شدن آن را کاهش ارزش پول ملی و رساندن ارزش دلار به حداقل ۱۵٠٠٠تومان بیان میکند.و اتفاقا پس از خروج ترامپ از برجامی که برای ایران از نظر مالی بقول دکتر سیف رییس بانک مرکزی آورده «صفر» داشت، قیمت دلار در همان کانالی قرار گرفت که مشاور اقتصادی دولت برای آن تصمیم داشت.
از اینرو اولویت دادن به مسئله تحریم را صرفا نوعی فرافکنی برای توجیه میز مذاکره در دولتهای گوناگون میدانم،کما اینکه همین الان هم بخشی از مخالفین مذاکره بحثشان آن است که با انجام مذاکره و کاهش نهایتا ۱٠درصدی ارزش دلار همه متوجه خواهند شد که اصولا این ساختار اقتصاد ایران است که کاهش ارزش پول ملی را در دستور کار دارد و تحریم فقط بهانه است.کما اینکه پس از کاهش ارزش ریال،رقابت پذیری تولیدکنندگان واقعی در بازار جهانی افزایش و در چندسالهی تحریمهای سنگین،صادرات غیر نفتی جور کشور را کشیده است و بقول دکتر نیلی،صنایعی هم که بظاهر صادرات محور بودهاند اما مواد اولیه کاملا وارداتی داشته و سپس همان را با تغییراتی جزئی دوباره صادر کردهاند، محکوم به ورشکستگی شدهاند، هرچند در این بین خودروسازها بخاطر مصالح ملی،کماکان با ارتزاق دولتی سرپا هستند.
علی ای حال مهمترین برهان ابطال پذیری برای ایده «اولویت داشتن تحریم در نوسانات ارزی» نیز تحریمهای داماتو در سال ۱۳۷۵ است که نه تنها پس از آن نرخ ارز افزایش پیدا نکرد که بدلیل کنار گذاشتن سیاست آزادسازی از اواخر دولت هاشمی، نرخ ارز حتی با وجود انضمام تحریمهای شورای امنیت در نیمه دهه ۱۳۸۰، تقزیبا تثبیت شده باقی ماند.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
✍سیاست مماشات؛ درست یا غلط؟
تعارض عملکرد در برخورد با اعتراضات منتج به اغتشاش در ۹۸و ۱۴۰۱ را باید به دقت بازخوانی کرد.
برخلاف سال ۱۳۹۸ که بعد از بسته شدن مسیر دسترسی به منطقه ویژه ماهشهر و ۲۳پتروشیمی حاضر در آن فاز درگیری شدید عملیاتی شد، عمده سیاست ج.ا در برابر اتفاقات شهریور ۱۴۰۱ بر مبنای مماشات و گفتگو بود تا جاییکه در برابر طراحی قدرتمند برای تجزیه ایران برخورد را نهایتا در حد گلوله ساچمه ای و گاز اشک آور حتی در مقابل اقدامات مسلحانه نگه داشت و همین باعث تلفات بالای پلیس در هفته آخر آشوبها در فاز خیابانی شد.
اما بعد از آن، آزادسازی افراد درگیر در آشوبها، از بدو دستگیری تا راهروهای دادگاه و حتی پس از محاکمه در دستور کار قرار گرفت تا جایی که در برخی موارد سرخوردگی نیروهای حافظ امنیت و ناامیدی آنان را به همراه داشت؛ فی الحال و پس از آن موج آزادیِ افراد درگیر و قول رئیس قوه برای محاکمه عاملان اصلی، پس از صدور احکام، رییس محترم دستگاه قضا خواستار ایجاد بستری برای آزادی سایر مجرمین و محرکین به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی شدهاند.
سوال و بحث دقیقا در اینجاست!!!!
گفتگو و مماشات همواره در محیطی به وقوع می پیوندد که طرفین دارای نقاط مشترک باشند. در اتفاقات شهریور ۱۴۰۱ با معترضینی مواجهیم که نه در پرچم و نه در دین و نه در هنجارها هیچ وجه اشتراکی بین آنان و حکومت وجود ندارد و قضیه از حد تعارض گذشته و رسما به براندازی و قتل طرفداران حکومت رسیده و از آن ابایی وجود ندارد تا جایی که حتی تیم ملی فوتبال کشور را با وجود آنکه عمدتا همفکر خودشان هستند،صرفا بخاطر داشتن نام و پرچم ایران قبول ندارد و از سوی دیگر تعریف ایشان از ایران به گونه ایست که تجزیه طلب، تحریم طلب، لابیست حمله نظامی و حتی داعش را خودیتر از نیروی نظامی رسمی می انگارد و در بحث احترام به اعتقادات هم اگر نیروی سرکوبِ آشوب، کف خیابان نباشد به هیچ نماد مذهبی رحم نخواهد کرد!!
نگارنده که خود بشدت به تعریف مجدد و بازنگری در شناخت نسلی و صعه صدر در مقابل اتفاقات با زمینه فرهنگی معتقد است، عقلا و منطقا مماشات و گفتگو را فقط در برابر افراد داخل پارادایم به رسمیت میشناسد نه افراد خارج از آن، و اصولا چنین اقدامی را زمینه چراغ سبز برای اقدامات به مراتب خطرناکتر میبیند خصوصا که با توجه به وضعیت کشور، احتمال تصمیمهای سخت اقتصادی برای حاکمیت بسیار محتمل بوده و بجز آپشنها تشویقی، سیاستهای سختگیرانه و تعزیری را از ملزمات حکومتداری میداند.
علی ای حال نگارنده این مرقومه، شُل کن_سفت کنها در رویکرد حاکمیت را که در برابر اعتراض معیشتی «طبقه مستضعف» در سال ۹۸ مشت آهنین و در برابر شورش مخرب «طبقه متوسط» که با تجزیه طلبی هم پیوند دارد از مماشات سخن میگوید را، نابودگر سیستم حکمرانی و دلیلی بر نبود چارچوب معین قانونی از نظر انذار و تعزیر میداند.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
*فرصتها و زیرساختهای لازم برای توسعه روابط استان ایلام و استان بابل*
✍️حسین کمیل:
بابل استانی با دو میلیون نفر جمعیت با شاخصههای مذهبی نزدیک به ایران است که به دلیل وسعت و قرارگیری در مرکزیت عراق و نتیجتا گذر قهری راههای مواصلاتی اصلی استانهای همجوار از جمله بغداد و مهمتر از آن استان الانبار بعنوان مسیر اصلی شاهراه ابریشم و محور مقاومت برای دستیابی به مدیترانه، یک بلوک اقتصادی و انسانی هفت میلیون نفری را ایجاد کرده است.
وجود منابع آبی مناسب، برنامه عراق برای توسعه زیرساختی استانهای شیعه و جلوگیری از نفوذ وهابیت عربستان از الانبار به عراق و برنامه میان مدت جهت توسعه خطوط لوله سراسری نفت و گاز شمال_جنوب، سبب شده تا حوزه های مصالح ساختمانی، ماشین آلات، تجهیزات و محصولات کشاورزی، مواد غذایی، امکان کشت فراسرزمینی، خوراک دام و طیور، تجهیزات پزشکی و توسعه زیرساختهای پتروپالایشگاهی،به تابعیت از نیاز اقتصادی_ امنیتی ایران، ضرورت توجه ویژه مسئولان کشور به سرمایهگذاری استراتژیک و بهره برداری سیاسی_فرهنگی_امنیتی_اقتصادی را بیش از پیش دارای اهمیت نماید. همچنین نباید فراموش کرد که ارتباط استان ایلام و ارتباط مردم بابل از قدیم با استانهای کردنشین عراق بسیار مثبت بوده و میتوان با سرمایه گذاری در بابل و ارتباطگیری با تجار کُرد حاضر در آن، پرتال ویژه جهت ارتباط تجاری با اقلیم را ایجاد کرد و از این واسطهگری بعنوان یک مزیت نسبی در آینده اقتصادی کشور و به تبع آن ایلام، استفاده نمود.
باتوجه به تغییر رویکرد دولت جدید و فعال شدن ظرفیت استانهای مرزی از جمله ایلام برای دیپلماسی خارجی با همسایگان، ایجاد زیرساختهای لازم برای به ثمر نشستن اقدامات صورت گرفته بسیار ضروری است که از آن موارد، بعنوان ابتداییترین مضوعات باید به ایجاد خدمات دائم کنسولی و حضور دیپلماتهای دو کشور در استان،
برقراری اتاقهای بازرگانی و استفاده از ظرفیت تجار،تشکیل میز مشترک سیاسی_اقتصادی_فرهنگی بین استان ایلام و استانهای عراق پرداخت و در این بین میتوان برای آغاز با فعالسازی مجدد و تقویت دیپلماسی دانشگاهی که از مدتها قبل با حضور دانشجویان عراقی در دانشگاه ایلام کلید خورده است کار را در بخش فرهنگ و آموزش با دانشگاه بابل شروع کرد و همچنین با برپایی نمایشگاه توانمندی خدمات فنی_مهندسی در حوزه ساختمان، پتروشیمی و سیمان با مزیت نسبی قیمت ارزان نسبت به رقبای دیگر، کار را ادامه داد و البته در این بین میتوان از توان سرمایهداران عراقی برای سرمایهگذاری تضمینی(توسط دولت) در استان ایلام در حوزه معدن، گردشگری،صنعت و... بهره جست.
ادامه دارد...
#حسین_کمیل
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
✍الحق که باید هم بجای دبیر بزرگترین جنبش سیاسی فلسطین که در محدوده محور مقاومت(حماس)بازی! میکند، تنه
جنبش حماس،تا این لحظه باز هم پشت مقاومت و جنبش جهاد اسلامی را خالی کرده است.. اگر اسرائیل بابت جنایت امروز جنین، در خود سرزمینهای اشغالی تادیب نشود، صهیونیستها سرمست از قدرتنمایی و چیدن نوک مقاومت در فلسطین،و با خیال راحت از عدم اقدام حزب الله بخاطر اوضاع داخلی لبنان و نیز اطمینان از ترس سوریها از هر اقدام تنشزا علیه اسرائیل، اول ساحت بیت المقدس را هتک میکنند و بعد جرات ضربه مستقیم به ایران را خواهند یافت.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
جزئیات حمله به سفارت باکو در تهران
🔻حمله یک فرد با انگیزه شخصی به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران/ حضور سرپرست دادسرای جنایی و اکیپهای تشخیص هویت و پزشکی قانونی در صحنه
🔸در پی حمله مسلحانه به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای امور جنایی تهران بلافاصله با حضور در صحنه نسبت به پیگیری حادثه رخ داده حاضر شد.
🔹قاضی شهریاری در رابطه با این حادثه به خبرنگار حقوقی و قضایی میزان گفت: ساعت ۸ صبح امروز یک دستگاه خودروی پراید با توقف مقابل سفارت جمهوری آذربایجان در تهران و پس از به کار گیری سلاح موفق به ورود به داخل ساختمان سفارت میشود. پس از حمله این فرد به سفارت یک فرد از جمهوری آذربایجان کشته و ۲ نفر مجروح میشوند.
🔹به گفته سرپرست دادسرای امور جنایی تهران تحقیقات اولیه نشان میدهد این فرد با انگیزه شخصی به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران حمله کرده است.
🔹در تحقیقات اولیه متهم مدعی شده است: فروردینماه امسال همسرم به سفارت آذربایجان به تهران مراجعه کرده و دیگر به منزل مراجعه نکرده است. وی انگیزه خود به سفارت جمهوری آذربایجان را اینگونه بیان میکند که در مراجعات مکرر به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران هیچ پاسخی از آنها دریافت نمیکردم و تصور میکردم همسرم در سفارت جمهوری آذربایجان در تهران حاضر است و حاضر به دیدار با من نیست. امروز صبح تصمیم گرفتم با اسلحه کلاشینکفی که از قبل تهیه کرده بودم به سفارت مراجعه کنم.
🔹فرد مهاجم در تحقیقات اولیه مدعی است انگیزهاش از حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران کاملا شخصی بوده است.
🔹به محض اطلاع از این حادثه به همراه اکیپهای تشخیص هویت و پزشکی قانونی، اکیپ بررسی صحنه جرم و پلیس آگاهی برای بررسی حادثه حاضر شده و پرونده در حال رسیدگی است.
پ. ن:
با یه خاشقچی دیگه روبرو هستیم؟؟
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
جنبش حماس،تا این لحظه باز هم پشت مقاومت و جنبش جهاد اسلامی را خالی کرده است.. اگر اسرائیل بابت جنایت
اینها شهدای جنین بودند که با حمله مجهزترین ارتش تروریست جهان به شهادت رسیدند. رژیم صهیونیستی به ویژه دولت نتانیاهو که آمده بود همان اول کار گربه را دم حجله بکشد، باید متوجه باشد که مقاومت گربه را دم حجله خودش و بن گویر و سایر تروریستهای خونخوارش کشت. از این به بعد متوجه خواهید شد داستان فلسطین و کرانه باختری به کجا خواهد رسید.
و حالا، تا این لحظه، ۸ صهیونیست هلاک شدهاند..
مرحبا به این جوان قهرمان فلسطینی... با یک کلت و شلیک 15 گلوله، تا این لحظه 8 نفر کشته و شش نفر زخمی از صهیونیستها گرفته است. بگردید در ارتش کودک کش این رژیم ببینید کسی سراغ دارید 15 گلوله شلیک کند و هشت صهیونیست مسلح را به درک واصل کند؟
@syriankhabar
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
اینها شهدای جنین بودند که با حمله مجهزترین ارتش تروریست جهان به شهادت رسیدند. رژیم صهیونیستی به ویژ
💥اتفاق قدس اشغالی، یه پیغام هم برای آذربایجان داشت..
فردا مشخص میشود پیغام را گرفتند یا نه!!
#حسین_کمیل
باید تا فردا صبر کنیم بلکه بشه دقیق اظهار نظر کرد اما من این طور شنیدم:
ظاهرا یک عملیات با پهپاد دست ساز در داخل شهر اصفهان (جایی که مردم باشن و به تصویر بکشن و صدا کنه) اون هم علیه نقطه ای که حساسیت بالایی نداره انجام دادن!
اگر هدف عملیاتی موثر و اساسی بود و توان عملیات ویژه داشتن میتونستن روی سایتهایی که اطراف اصفهان هست تمرکز کنن، البته در اون صورت دوربینی نبود که به تصویر بکشه !!
اگر این ادعا که در فضای غیر رسمی داره مطرح میشه صحت داشته باشه یعنی چی ؟
یعنی بعد از اتفاقات دیروز اسرائیل گفتن: یه حرکتی بزنیم ، یه خورده صدا کنه، بلکه رخدادهای دیروز رو بشوره ببره...
فعلا برای اظهار نظر زوده اما از کلیت ماجرا با اطلاعات محدودی که فعلا وجود داره و بررسی فیلم ها این ادعا بعید به نظر نمیرسه...
بنظرم جواب این اتفاقات رو باید در اذربایجان داد
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
باید تا فردا صبر کنیم بلکه بشه دقیق اظهار نظر کرد اما من این طور شنیدم: ظاهرا یک عملیات با پهپاد
🔲وزارت دفاع: حمله ناموفق به یکی از مراکز در اصفهان/ انفجار ریزپرندهها در تلههای پدافندی
🔸شامگاه هشتم بهمن ۱۴۰۱ حوالی ساعت ۲۳:۳۰ حمله ناموفق با استفاده از ریزپرنده به یکی از مجتمعهای کارگاهی وزارت دفاع صورت گرفت و خوشبختانه با پیش بینی ها و تمهیدات پدافندی صورت گرفته یکی از آنها مورد اصابت پدافند هوایی مجتمع و دو فروند دیگر آنها در تله های پدافندی گرفتار و منفجر میشوند.
🔸خوشبختانه این تهاجم ناموفق تلفات جانی نداشته و آسیب جزیی به سقف کارگاه وارد نموده که به فضل الهی خللی در تجهیزات و ماموریت های مجموعه ایجاد نکرده است.
🔸وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به ملت شریف ایران اسلامی اطمینان می دهد اقدام برای تولید قدرت ، اقتدار و امنیت را با شتاب و جدیت ادامه خواهد داد و این اقدامات کورکورانه تاثیری در تداوم مسیر پیشرفت کشور نخواهد داشت. انشاالله
پ.ن: سرعت اطلاع رسانی خوب وزارت دفاع، کمتر از پدافند نیست. باریکلا
*بازنشر به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی*
💥پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و رد صلاحیتها و البته از قبل قطع ید عدهای دیگر از برخی امتیازات، اشخاص سیاسی به شکل های گوناگون اعتراض خود را اعلام کرد.
احمدی نژاد با عدم مشارکت در انتخابات و سخنپرانیهای اپوزوسیون مآبانه که البته مسبوق به سابقه بوده، علی لاریجانی با کوچ به روستای خود و سرگرم شدن به مسائل شخصی و دور شدن از سیاست در شرایطی که همچنان مدیر پروژه سند راهبردی ایران و چین بود، آملی لاریجانی با عدم امضا اعتبار نامه رئیسی و حمله به شورای نگهبان و حسن روحانی هم علی رغم واسطه فرستادنهای گوناگون برای پست گرفتن پس از ریاست جمهوری در حال سازماندهی اقدامات علیه دولت جدید....
عمده ترین تفاوت حکمرانی آیت الله خامنه ای و امام خمینی در نوع برخورد با مقوله مشروعیت و مقتضیات آن در زمانههای گوناگون است.چه آنکه خواص وفادار اطراف امام،عمدتا شهید شده و آن رهبری امام خمینی مبتنی بر یک کاریزمای شخصیتی که برای تداوم حکمرانی، همراهی با نبض مردم برایش کافی بود و از یک دفتر کوچک با تعداد کارمند اندک و یارانی که منبر آنها خود یک رسانه و رابطه مستقیم با مردم را میسر میکرد، در جماران میتوانست نبض امور را در دست داشته باشد.
حال،با رفتن یاران، توسعه سیاستهای لیبرالی و تاکید بسیار دولتها و جریانهای تازه ثروتمند شده سابقا چپِ غربگرا شده با هر ظاهری،بر ولایت مبتنی بر دموکراسی و ترویج آن، جهت حفظ اجماع در کشور، رهبری آیت الله خامنهای که برخلاف حضرت روح الله که از مسیر انتخاب مستقیم مردم با توجه به اقتضا انقلاب گذشته بود، با توجه به تکیه بر رأی خبرگان و نخبگان بر اساس قانون اساسی، به بجای تکیه صرف بر کاریزما و محبوبیت مردمی بر بروکراسی نیز تکیه میکند، در این میان طبیعتا کار ویژه بروکراسی ارتباط با بدنه نخبگان حوزوی، نظامی، دانشگاهی و... برای ارتباط با توده مردم است.
با این توضیح، از منظر امام خامنهای عزیز، در مختصات سیستمی و بروکراسی نباید دو صدا از یک نظام واحد بلند شود و خطر دو صدا شدن آن هم در سطح کلان بسیار خطرناک است. از اینرو میتوان چنان تحلیل کرد که آیت الله خامنهای با اعتقاد به اصل تفکیک قوا و رای مردم،همواره تایید کننده مقامات ارشد در هر زمان بوده است و همچنین با حمایت از ایشان و احترام به نظر متخصصین، نمیگذارد اعتراضاتِ ولو حامیانش باعث از بین رفتن تعادل سیستم شود؛
از نجیب خواندن خاتمی در روزگار پسا ریاست جمهوریاش تا جمله «هیچکس برایم هاشمی نمیشود»، نزدیک خواندن نظر خود به احمدینژاد، پاکدست خواندن لاریجانی، مؤمن خواندن ظریف، مخالفت با منزوی ساختن سیدحسن مصطفوی و ...
مهمترین مسأله سخنرانی خرداد ۱۴۰۱ رهبر انقلاب دعوت و حضور چهره های مطرود شده سیاست در آن محفل بود که نگارنده تقاضا دارد خوانندگان محترم مجددا به آن جوع کنند. دعوت از این اشخاص و حضور آنها در این سخنرانی نشان دهنده آغوش باز نظام و پذیرا شدن از اشخاصی بود که در برهه های حساس گاهی با رفتارهای مشمئز کننده و مواضع خود باعث تحمیل هزینهها شدند، مسئلهای که از نگاه بنده احتمالا به جهت حمایت حداکثری از دولت و پیشبرد کشور صورت گرفته است. البته این سو برداشت ایجاد نشود که جناب خاتمی نیز در این جرگه جای میگیرد، کما اینکه عملکرد ایشان به نحوی بوده که امام جامعه شخصا او را مطرود ساخته است.
#حسینکمیل
۱۴خرداد۱۴۰۱
*توصیههای حضرت امام به جوانان*
💥برادران! شما این اوراق را قبل از مرگ من نمی خوانید. ممکن است پس از من بخوانید در آن وقت من نزد شما نیستم که بخواهم به نفع خود و جلب نظرتان برای کسب مقام و قدرتی با قلبهای جوان شما بازی کنم. من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید. و از خداوند غفور می خواهم که شما را به راه مستقیم انسانیت هدایت کند و از گذشته ما و شما با رحمت واسعه خود بگذرد. شماها نیز در خلوتها از خداوند همین را بخواهید، که او هادی و رحمان است.
این جانب به همه نوجوانان و جوانان در مرحله اول، و پدران و مادران و دوستان آنها در مرحله دوم، و به دولتمردان و روشنفکران دلسوز برای کشور در مرحله بعد وصیت می کنم که در این امر مهم که کشورتان را از آسیب نگه می دارد، با جان و دل کوشش کنید و دانشگاهها را به نسل بعد بسپرید. و به همه نسلهای مسلسل توصیه می کنم که برای نجات خود و کشور عزیز و اسلامِ آدم ساز، با عمل انسانی- اسلامی خود دست قدرتهای بزرگ را از کشور قطع و آنان را ناامید نمایید. خدایتان پشتیبان و نگهدار باد.
نصیحت مشفقانه من به شما نوجوانان و جوانان داخل و خارج آن است که از راه اشتباه برگردید؛ و با محرومین جامعه که با جان و دل به جمهوری اسلامی خدمت می کنند متحد شوید؛ و برای ایران مستقل و آزاد فعالیت نمایید تا کشور و ملت از شرّ مخالفین نجات پیدا کند، و همه با هم به زندگی شرافتمندانه ادامه دهید. تا چه وقت و برای چه گوش به فرمان اشخاصی هستید که جز به نفع شخصی خود فکر نمی کنند و در آغوش و پناه ابرقدرتها با ملت خود در ستیز هستند و شما را فدای مقاصد شوم و قدرت طلبی خویش می نمایند؟ شما در این سالهای پیروزی انقلاب دیدید که ادعاهای آنان با رفتار و عملشان مخالف است و ادعاها فقط برای فریب جوانان صاف دل است. و می دانید که شما قدرتی در مقابل سیل خروشان ملت ندارید و کارهایتان جز به ضرر خودتان و تباهی عمرتان نتیجه ای ندارد. من تکلیف خود را که هدایت است ادا کردم. و امید است به این نصیحت که پس از مرگ من به شما می رسد و شائبه قدرت طلبی در آن نیست گوش فرا دهید و خود را از عذاب الیم الهی نجات دهید. خداوند منان شما را هدایت فرماید و صراط مستقیم را به شما بنماید.
#حسین_کمیل
۱٠بهمن۱۴۰۱
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چرا پیرو ولی فقیه شدم؟
🔻حرف های شنیدنی مهران رجبی در یادواره شـهدای مسجد پنبه چی😍
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
✍در مورد احیای برجام، جوزف بورل گفته است که چون حالا فرانسه و آلمان با مذاکرات مخالفند احیای برجام م
عرض نکردم؟!!
💢فلاحی رئیس کمیسیون هسته ای امنیت ملی مجلس :
🔹️ آمریکایی ها به دنبال مذاکره مستقیم با ایران هستند و به دنبال مشارکت با کشورهای دیگر از جمله اروپا نیستند، یعنی به دنبال حل و فصل مسائل دوجانبه هستند.(نامردها به اروپا هم از پشت خنجر میزنند)
✍برای اولین بار در تاریخ ۲۰۰سال گذشته است، که ایران بجای وجه المصالحه شدن بین قدرتهای جهان، بدون حضور مستقیم در جنگ، از همه قدرتها باج میگیرد، مسیر تعیین میکند و بازنده و برنده بودن هر طرف را مشخص میکند و البته قطعا برای ایران، بازی قدرتها با حاصل جمع صفر بهترین شرایط است؛ یعنی هم باج بگیرد و هم ضعیف شدنشان را ببیند و نهایتا شیرهای بی یال و کوپالی بمانند که به راحتی خوراک عقابها شوند.
فقط چند ماه، فقط چند ماه مانده تا پیروزی نهایی و خدا کند در این چند ماه، مدیران ناکارامد و نفوذیهای داخلی نتوانند کاری از پیش ببرند! نفوذیهای داخلی از نوع اقتصادی و از نوع لابی خارجیها در دستگاه دیپلماسی...
نظامیها عالی بازی کردهاند؛
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404