سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
در پست بعد مشرح این را توضیح میدهم... @syriankhabar
✍ساده عرض میکنم
باتوجه به تکمیل حلقه قدرت نظامی_هستهای ایران و ایجاد بازدارندگی قطعی نظامی، اگر دولت در بهبود معیشت مردم موفق شود و داخل را آرامش دهد، کار تحریمهای امریکا و برجام هم تمام است و دست کشور برای هرگونه ضربه منطقهای و فرامنطقهای به هژمون در حال افول غرب باز خواهد بود...
گویا این تحلیل در تهران هم پذیرفته شده و اولین برکناریها و تغییرات در راه است.. منتها مهم، افسار زدن بانکهاست تا نتوانند بازی خارج از حاکمیت انجام دهند
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
✍در مورد احیای برجام، جوزف بورل گفته است که چون حالا فرانسه و آلمان با مذاکرات مخالفند احیای برجام ممکن نیست...
اولا ایران هیچگاه زیر بار فروش نفت مفتی و نسیه به اروپاییهایی که بردهاند و حساب پس ندادهاند نمیرود..همان اروپایی که انگلیسش پول تانکهای چیفتن را داد اما پول نفت را میگوید بخاطر تحریم نمبشود پرداخت کرد!!!.
با فروش توربین و کمپرسورهای مپنا به روسیه، ایران دیگر هیچگاه به تجهیزات آلمان و زیمنسش نیاز ندارد. پژوی فرانسه هم هیچ گلی به سر ایرانیان نزده که دوباره اجازه بازگشت داشته باشد و شرکتهای نفتی آنها هم آنقدر خوردند و بردند و هیچ غلطی نکردند که همین فلات قاره درب و داغان خودمان شرف دارد به آنها...
ثانیا ایران تمام ضرباتی که در این همه سال از خیانتهای آنان دریافت کرده، حالا مستقیما در قلب اروپا و نه با خرج کردن از جیب، بلکه با پول گرفتن از روسیه و فروختن ادوات پیش پا افتاده جنگی، و متحمل کردن خسارت سنگین به منابع و قدرت نظامی_اقتصادی اروپا جبران میکند و برای این روز، چهل سال صبر کرده است.. صبر کرده تا جواب فروش انواع تسلیحات متعارف و غیرمتعارف شیطانی به صدام را بدهد، پاسخ تحریمهای دارویی را بدهد، صبر کرده تا جواب خونهای آلوده و مبتلا کردن ایرانیان به ایدز را بدهد، صبر کرده تا پاسخ تمام تحقیرها را بدهد و از این فرصت به هیچ قیمتی نخواهد گذشت..
ثالثا در مسئله برجام، اروپا اصولا هیچ کاره بوده و هست. همان زمان هم که برجام بود، نهایتش چند شرکت اتریشی آمدند تا در قطارهای مسافربری ما کترینگ غذای لاکچری راه بیاندازند. همه کاره امریکا بوده و هست. همان روزی که همه اروپاییها با هم و در غیاب امریکا، نتوانستند صد دلار در سیستم بانکی خودشان برای ایران جابهجا کنند، اروپا برای ایران مرد. حالا هم امریکا تصمیم گیر اصلی است.
البته هم ایران و هم امریکا بدشان نمیآید این وضعیت چند ماه دیگر ادامه یابد. اصولا بعد از جنگ اوکراین، اروپا از یک تولیدکنند و قدرت سیاسی_نظامی_اقتصادی به مانند سالهای پس از جنگ جهانی به یک بازار مصرف بزرگ برای محصولات امریکایی و روسپیخانه عظیم امریکاییهای تبدیل میشود که تصمیم به خرج پولشان در اروپا بگیرند.صنعت و ثروت از اروپا با فرهنگ غربی، قطعا مهاجر امریکاست با فرهنگ مشابه. ایران هم چند کشور طمعکار استعمارگر را از پیشروی خود، حذف شده خواهد دید و البته در این میان، کسب درآمد هم خواهد کرد. اروپای صنعتیِ بدونِ منابع جهان اولی، میرسد به تراز افریقای داری منابع بدون صنعت جهان سومی، و تا بخواهد قد راست کند شاید دهها سال و بیشتر زمان بخواهد.
اما برجام و ایران و امریکا...
امریکا برجام را میخواهد،ایران هم..وجه مشترک هردو هم مصرف داخلی و رقابتهای حزبی و جناحی است.
همچنین امریکا میخواهد با خیال راحت به سراغ چین برود.. اما چند سوال برایش باقی میماند!
آیا در برابر اروپای نابود شده، یک روسیه ضعیف بیآزار باقی خواهد ماند؟ بودن ایران در این معادله، چه نتیجهای خواهد داشت؟ تجمیع این دو با پایان اروپا، چه نتیجهای برای رویارویی چین و امریکا به بار خواهد آورد؟ آیا استرالیا و ژاپن و کره جنوبی، میتوانند نقش اروپا را برای امریکا در مقابله با چین بازی کنند؟ نقش ایران و کمکش به کره شمالی، در تضعیف این پازل چه میشود؟ ایران بدون برجام برای تامین امنیت انرژی خلیج فارس در هنگامه حضور امریکا در شرق، خطرناکتر است یا ایران با برجام برای امنیت اسرائیل(به زعم خودشان)؟آیا برجام توانایی حذف مجدد برنامه هستهای کشوری که اکنون به بازدارندگی کامل هستهای و مواد لازم برای چهار بمب اتم رسیده را دارد؟ با چه استدلالی میشود کشوری که از هر نظر(بجز نفوذ و اقتصاد) نسبت به سال۲۰۱۵در مقابل ضعیفتر شدن غرب، بسیار قدرتمندتر شده را راضی کرد؟ بقول شیخ روحانی، مذاکره همان معامله است، حال و در این زمانه، کفه ترازوهای معامله باید چگونه تغییر کند؟
و....
برای فهم بیشتر، بزودی چند مورد از اقدامات هستهای ایران را که باید پرونده هستهای به شورای امنیت میرفت و نرفت را قلمی میکنم..
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
✍در مورد احیای برجام، جوزف بورل گفته است که چون حالا فرانسه و آلمان با مذاکرات مخالفند احیای برجام م
🔴 روزنامه اسرائيلى: دولت آمریکا در حال برقراری تماسهای آرام با ایران است
🔸روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» :
▫️دولت آمریکا در حال برقراری تماسهای آرام با ایران در زمینه مسائل مختلف است و امکان بررسی احتمالات توافق محدود با ایران در زمینه هستهای وجود دارد.
▫️طبق آنچه که وزارت خارجه آمریکا منتشر كرده است، بازگشت به نسخه اصلی توافق هستهای که سال ۲۰۱۵ به امضا رسید، در این مرحله موضوعیت ندارد.
▫️دولت آمریکا از پاسخ دادن به سؤالاتی مبنی بر اینکه آیا در حال انجام مذاکرات محرمانه با ایران درباره سایر فرمولهای توافق یا فرمولهای توافق جایگزین است، طفره رفته است.
▫️ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این خصوص به اسرائیل هیوم گفت: ما راههایی را برای برقراری ارتباط با ایران داریم
❌ توییت خبرنگار ایرنا درباره بازداشت یک مقام ارشد ایرانی به جرم جاسوسی
🔹بر اساس شنیده ها، یک مقام ارشد سابق ایرانی به جرم جاسوسی برای یکی از سرویس های اطلاعاتی خارجی دستگیر شده است. این فرد که از او به عنوان ابرجاسوس یاد میشود، به واسطه مناصب مهمش در ساختار کشور، نفوذ بالایی داشته، اما در نهایت شناسایی، دستگیر و محاکمه شده است.
پ.ن: کسی از حسام خبر داره؟؟؟
✍بی اعتبار کردن ریال مگر غیر از جایگزین کردن آن با چیز دیگری است؟
گفته شده ۵٠٠هزار ربع سکه در بورس کالا(فیزیکی) عرضه میشود!!
به عبارتی حدود ۱۲۵هزار تمام سکه...
بعبارت دیگر با احتساب هر سکه حدود هشت گرم، چیزی حدود ۱۰۰۰کیلوگرم(یک تُن) از ذخایر طلای این مملکت که حق همه مردم و پشتوانه پول ملی است، برداشت و توسط سرمایهداران خرید میشود...
خب عزیز بزرگوار مجلس، آقای دولت!
مگر همین کار را ولی الله سیف هم نکرد؟ آیا با عرضه ۶٠تُن طلا توسط او، قیمت ارز و طلا کنترل شد یا ریال، ۱۰۰۰درصد ارزش خود را از دست داد؟
دشمن میگوید، پولها را از بانک خارج کنید و ارز بخرید، تا کمر ریال بشکند!
مسئولین جمهوری اسلامی هم، خود پشتوانهی ریال را به عدهای معدود عرضه میکنند تا آن ریال بدون پشتوانه را جمع کنند!! و البته نهایتا کمر مردم فقیر را بشکنند.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
✍بی اعتبار کردن ریال مگر غیر از جایگزین کردن آن با چیز دیگری است؟ گفته شده ۵٠٠هزار ربع سکه در بورس
✍یه قسمت دیگه قضیه هم اینه که:
الان ربع سکه در بازار ۸.۵ میلیونه
ضربدر ۴ کنیم
میشه معادل هر سکه تمام، ۳۵ میلیون تومان
حساب که کردم اینطوری شد
۱ تن طلای ۲۴ عیار بخره ۱۷۰۰ میلیارد براش میافته
اگر با قیمت ۸ میلیون بفروشه
میشه ۴۰۰۰ میلیارد تومن
دولت ضرری نمیکنه
بجای اینکه دلار ۲۸۵۰۰ رو بده دست وارد کننده که بره ازاد بفروشه
خودش طلا وارد میکنه
و به ۲.۳ برابر قسمت میفروشه
یعنی دلار ۶۷۰۰۰ تومن 😊
خود رو هم همینه
۱ میلیارد دلار خودرو وارد میکنه
احتمالا ۶۰ هزار خودرو باشه
هر خودرو میانگین ۱ میلیارد بالاتر بفروشه میشه ۶۰ هزار میلیارد
با دلار ۲۸.۵۰۰ وارد میکنه
و با دلار بالای ۵۰.۰۰۰ میفروشه
راه عالی برای جبران کسری ها و البته تعادل در بازار!!!!!
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
جدول مصرف زغالسنگ در جهان را مشاهده میکنید. استدلال میکنند که ایران ۸۵ میلیونی به اندازه چین ۱.۴ میلیاردی گاز مصرف میکند. سرانه مصرف زغالسنگ چین ۱۶۵ برابر، آمریکا ۱۲۲ برابر و آلمان ۱۶۹ برابر ایران است. تازه گاز و نفت و هیزم و غیره هم مصرف میکنند و گرمایش خانهها را هم از برق هستهای دارند... لطفا اینقدر میزان مصرف گاز خدادای را بر سر ملت خودمان نکوبیم.
همچنین چند واقعیت را به مردم بگوییم:
بگوییم برای استحصال بخش عمدهای از گاز چاهها، باید استخراج نفت، مخازن ذخیره و فروش آن فراهم شود.
بگوییم اگر همین مازوت ما را اروپا داشت، تمام صنایعش را بجای زغال سنگ، مازوت سوز میکرد! تا دیگر عدهای کم خرد، آلایندگی حاصل از ناوگان خودرویی فرسوده و عدم سرمایهگذاری بخش دولتی و خصولتی برای بهسوزی و فیلتراسیون گازهای خروجی stack کارخانههایشان را بپای نوع سوخت نگذارند و در حالی که یارانه سوخت میگیرند، به دنبال گران کردن سوخت مورد نیاز ملت نباشند.
آن وقت دیگر عدهای «سیاسی خواندهی صنعت نادانِ اقتصاد نفهم» افتخار پیوستن به پیمان آب و هوایی پاریس و صرف ۵۲میلیارد دلار ضرر برای تعطیلی صنایع هیدروکربنسوز را از جیب ملت مایه افتخار نمیدانستند...پیمانی که خود امریکاییها و اروپاییها بعد از صدهها نفت سوزی، و بعد از تجویز آن برای دنیا، خودشان هیچ گاه به آن پایبند نبودند
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
امارات چه امتیازاتی به ایران می دهد ؟
🔸️در روزهای گذشته چند رخداد مهم در روند تحولات روابط ایران و کشورهای عربی رخ داده است که اگرچه بازتاب زیادی پیدا نکرد ولی به باور نگارنده بسیار مهم بود.
🔸️اول سفر رئیس بانک مرکزی به امارات در جهت تسهیل روابط پولی و بانکی و تامین منابع مالی برای تجارت تجار ایرانی بود که روسای برخی بانک های داخلی نیز وی را همراهی کردند .
🔸️و دوم اظهارنظر دیروز حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در خصوص روابط با سعودی و اذعان او به آماده نبودن ریاض برای بهبود روابط.
🔸️همچنین خبرهایی از مذاکرات پشت پرده کشورهای سعودی و امارات با ایران به گوش می رسد که سراسیمه در پی در امان ماندن از تنبیه ایران هستند.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود؛
1️⃣ در اوج تحریم های خزانه داری آمریکا علیه بانک مرکزی ایران، سفر محمدرضا فرزین به امارات چه معنا و مفهومی می تواند داشته باشد؟
🔸️ زیرا از اساس بانک مرکزی توسط آمریکا تحریم شده و هر مبادله ای از مجاری بانکی با بانک های ایرانی ممنوع است.
🔸️پس فرزین در امارات چه می کند؟
2️⃣ پس از پایان جام جهانی، همگان منتظر زیر و رو شدن تاسیسات حیاتی سعودی و امارات در واکنش به نقش آن پادشاهی در اغتشاشات ایران داشتند ، تاجایی که فرماندهان نظامی ایرانی رسما این ۲ کشور را تهدید می کردند اما این اتفاق رخ نداد و مدتی بعد نیز منابع خبری مطلع از مذاکرات پشت پرده امارات و سعودی برای در امان ماندن از واکنش خشن ایران سخن گفتند .
3️⃣ بر اساس شنیده ها ، ایران به طرفهای مقابل اطلاع داده که دخالتی در نوع اقدامات نظامی طرف یمنی علیه سعودی و امارات نخواهد داشت و این مورد یک موضوع داخلی و مربوط به مردم یمن است و ریاض و ابوظبی خود باید این مسئله را حل کنند .
4️⃣ به نظر می رسد امارات تهدید جمهوری اسلامی را جدی گرفته و پیشاپیش سعی دارد از طریق تسهیل مبادلات مالی با ایران به نوعی خاکش را از دامنه آتش دور نگاه دارد اما سعودی ها هنوز به خوبی ملتفت نگشته اند که ممکن است چه اتفاقاتی در آینده نزدیک برایشان رخ دهد.
5️⃣ مجلس سلطنتی عمان با ممنوع کردن هرگونه رابطه با دژیم صهیونیستی و اجازه ندادن به هواپیماهای تجاری این رژیم برای عبور از آسمان این کشور(البته تحت فشار همسایه شمالی) و قطر با حمایت و همراهی همه جانبه با دستگاه امنیتی ایران و جلوگیری از استفاده مخالفان نظام جمهوری اسلامی از بستر جام جهانی برای تبلیغات ضد انقلابی، تکلیف خود را در قبال تهران انجام دادند و به نظر می رسد امارات نیز سعی دارد از مزیت مالی خود برای جلب رضایت همسایه شمالی بهره ببرد تا از گستره تهدیدات امنیتی و نظامی آن دور بماند (ولو به قیمت نقض تحریم های آمریکا) .
6️⃣ اما سعودی ها همچنان بر لجاجت خود اصرار دارند که البته دلایل مختلفی دارد از جمله احتمال تضعیف موقعیت بن سلمان برای پادشاهی.
🔸️برگزاری رزمایش پدافندی اخیر در حوالی تاسیسات نفتی عربستان نشان می دهد بن سلمان برای ادامه جنگ یمنی ها علیه تجاوز ۸ ساله سعودی آماده می شود و امیدی به مذاکرات پشت پرده با واسطه گری عمانی ها ندارد.
7️⃣ هر چه هست به نظر می رسد ایران با عبور از اغتشاشات ۱۴۰۱ با اقتدار بیشتری در برخورد با همسایگان جنوبی مواجهه می کند و آنان باید تکلیفشان را در برابر تهران مشخص نمایند.
📌ابوظبی زودتر متوجه خطر شد و سعی در رفع آن نمود اما ریاض همچنان اصرار می کند که به طرف مقابل بفهماند که جز از طریق زبان زور چیزی به او تفهیم نمی گردد / تقوی نیا
✍حسین کمیل/زمستان سرد ایران:
#نکتهاول
🔹 ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد جمعیت خود با اختلاف نسبت به روسیه با ۷۰ درصد، بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در دنیا را دارد.
قطع سواپ گاز ترکمنستان به آذربایجان از مسیر ایران به دلیل سرمای شدید در آن کشور و حذف بخشی از حق السهم ترانزیت این گاز از شبکه شمال کشور و سرمای شدید در مسیر خط لوله در افت فشار بی تاثیر نبوده است.
ضدانقلاب تلاش میکند با افت فشار گاز در سرما _ که کاملا دلیل علمی و فنی دارد _ جمهوری اسلامی را تمسخر کند اما حقیقت آن است که بخشی از افت فشار در سرما، حاصل گستردگی مویرگی شبکه گاز رسانی تا دورافتاده ترین روستاها و #گستردگی_خدمت در کشور است.
#نکتهدوم
آنکه در هشت سال دولت روحانی، با این توجیه که توسعه پالایشگاهها به صرفه نیست و نیز اینکه صرفا باید خارجیها در بخش نفت و گاز سرمایهگذاری کنند، عملا ظرفیت جدیدی به توان تولید کشور اضافه نشده است(دقیقا مانند صنعت برق)؛ تا جایی که شخص زنگنه در دیداری که تابستان سال پیش با مجموعه نفت و مدیران خود در دوران وزارت داشته بود، احتمال عبور دولت رئیسی از زمستان ۱۴۰۰(بعنوان یکی دیگر از مینهای کار گذاشته شده دولت قبل برای دولت جدید) بدون قطعی و بحران را محال ارزیابی کرده بود که این امر با سواپ گاز ترکمنستان تا امروز برطرف شده بود. بطور مثال میتوان به میدان گازی تنگ بیجار ایلام اشاره نمود که باید تا سال ۹۸فاز دوم آن به بهره برداری میرسید اما به پیشرفت صفر، به دولت بعد تحویل داده شد.
#نکتهسوم
در لینک زیر در همین کانال در مورد تنوع سوخت در دنیا و مقایسه آن با ایران مطلبی ذکر شده است: 👇
https://eitaa.com/hosseinkomail1404/2307
#نکتهچهارم
متاسفانه در دولت تدبیر و امید، اجرای طرحهای ذخیرهسازی گاز مشروط به جذب سرمایهگذاری خارجی شد. معلوم نیست دلیل این کار چه بود. بعد هم شرکت ذخیرهسازی را در سال 96 اصلاً منحل کردند. سال 95 مصاحبه معاون وزیر نفت در امور گاز موجود است که مدیرعامل شرکت ملی گاز وقت اصلاً میگوید طرح ذخیرهسازی یک طرح اقتصادیای نیست و اصلاً اهمیتی ندارد.
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
✍حسین کمیل/جعل نام خلیج فارس، سردرگمی در تهران و لزوم توسعه ایلام!!
آغاز رقابتهای جام ملتهای خلیج [فارس] در کشور عراق و استفاده دولت عراق از نام جعلی خلیج عربی برای نامیدن این جام با اعتراض شدید رسانههای داخلی و نهایتا شکستن مقاومت مسئولان تهران جهت اعتراض به این موضوع همراه شد؛ اما برخلاف انتظار تهران هیچ عقبنشینی از سوی مقامات عراقی رخ نداد.
این اتفاق برای نگارنده مطلقا مایه تعجب نیست بلکه آنچه باعث حیرت میشود، ضعف تحلیل مسئولان وزارت خارجه و مسئولین پرونده عراق در تهران،در پیشبینی چنین موضوعی است که قبلا در بحث اوپک و میزان فروش نفت،استقبال از سعودیها و برقراری اولین سفر نخستوزیر مورد حمایت ایران به اردن،توسط طرف عراقی رخ داد!!
تغییراتی که باید از آشوبهای جوکری ۲۰۱۹ که به تغییر ساختار سیاسی عراق منتج شد، به تغییر در محاسبات تهران می انجامید؛جایی که نسل بعد از ۲۰۰۳ عراق، که نه صدام را میفهمیدند نه بعث را، و نه اصولا اشغالگری برای آنان اهمیتی داشت و نه دین مانند گذشته برای آنان حریم مقدس بود،همه ساختارهای سیاسی را بهم ریختند و مقتدی صدر با حمایت آنان به تنهایی اکثریت حزبی پارلمان را بدست آورد و از اینکه ابراز کند که بعث و کمونیست،اپوزوسیون حکومت و غیره با او در این پیروزی شریکند،ابایی نداشت. همان نسلی که ناسیونالیسم عربی را محترمتر از مقاومت و هلال شیعی میداند و در نتیجه آن احتمالا این دولت و این پارلمان،آخرین حضور سیاسیون سنتی و نامآشنای عراقی را رقم خواهد زد و در بهترین حالت،نظام عراق به یک نظام سیاسی غربگرا و سکولار مانند نسخه امارات ولی با مخاطرات امنیتی به مراتب سهمگینتر تبدیل خواهد شد(به شباهت این نسل و اتفاقات جوکری عراق،با نسل حاضر در میدان و دغدغههای مشابه در خیابانهای ایران در قضیه شهریور ۱۴۰۱دقت کنید).
بلی!تعجب نگارنده،از حیرت و سرگردانی دستگاه دیپلماسی است که برای عراق، هنوز بر همان ریل پس از سقوط صدام در حرکت است و متوجه تغییرات بنیادین در عراق نشده است. البته در ماجرای اخیر و بمباران کردستان عراق، نظامیان و در راس آن نیروی زمینی سپاه خوب فهمیده بودند که زمان استفاده از زور بجای روابط حسنه برای دیکته کردن منافع ملی ایران در عراق فرا رسیده است.
از سوی دیگر باید بخاطر داشت که بکار رفتن عبارت «خلیج عربی» حتی در دولت السودانی که روابط همسوتری نسبت به الکاظمی با تهران دارد؛ نشانه دریافت پیغام تقویت گفتمان بعثگرایی و عربگرایی در جامعه عراق از سوی مقامات عراقی دارد؛ پیشتر در مطلبی دیگر به مسئولان کشور در مورد جدی گرفتن پیام تسلیت برهم صالح و الکاظمی(رییس جمهور و نخست وزیر وقت) به مناسبت درگذشت «طارق حرب» از بعثیهای سابق و تجلیل کم سابقه رسانههای صاحب نفوذ در بین مردم از وی و تقویت گفتمان بعثی گرایی در عراق هشدار دادیم و به این نکته پرداختیم که تقویت این گفتمان که نشانههای آن در یک دهه اخیر و بویژه بازگشت و حضور همراه با استقبال از بعثیون در ساختارهای سیاسی و رسانهای عراق است، خطری بالقوه برای ایران میباشد کما اینکه باید ارتقای درجه افسران کُرد در ارتش عراق را نیز در همان جهت در نظر گرفته و محاسبه نمود.
پیشنهاد نگارنده خارج از مسائل اعتقادی، بر دو مقوله معتبر در سیاست خارجی، برای خرید زمان و کنترل مسئله متمرکز است.
یکم: علی الحساب استفاده ابزاری از مسئله «فلسطین» هنوز کاربردش را حفظ کرده و استفاده از آن بوسیله ایران مانع از ایجاد یک صدام جدید ولی با عمامه سیاه در جریان رقابتهای سیاسی اخیر عراق شد تا آنجا که حتی ناسیونالیسم عربی_بعثی عراق را وادار کرد تا در کنار مقاومت، بشدت در مقابل طرح عادی سازی روابط دولت الکاظمی_صدر با اسرائیل بایستد. و البته مسئله فلسطین ضربه اصلی را آنجایی وارد نمود که ملیگرایی عرب و پروژه «پیمان ابراهیم(معمله قرن)» و عادی سازی روابط با اسراییل را در یک تعارض، در مقابل یکدیگر قرار میداد.
دوم: ایران همچنان باید با استفاده از ظرفیت فرهنگی اربعین در عراق مانع از یک تغییر فرهنگی معارض با خود در عراق شود.جهت این امر تقویت زیرساختها سیاسی(کنسولی)،امنیتی، فرهنگی و رفاهی خصوصا در استان ایلام و آن سوی مرزش که سکوی فرهنگی و امنیتی محور مقاومت در مجاورت عراق است، بسیار حائز اهمیت است
تا خدا چه خواهد...
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
💥پیام مهم اعدام علیرضا اکبری، جاسوس نفوذی MI6 در شورای عالی امنیت ملی ایران..
از این به بعد، جاسوسها مبادله نمیشوند، بلکه یا کشته میشوند و یا اعدام میگردند. دوران پیشمذاکرات برجامی با آزادسازی جاسوسان به اتمام رسیده است. قرار نیست ایران جاسوس ها را بدهد اما اتباعش مانند حمید نوری، در زندانهای غرب بپوسند..
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
محلههای جنوب تهران مصرفی ندارند، یک کوچه در پایینشهر مصرفش به اندازه یکی از کاخهای شمال تهران است
قطعاً صرفه جویی را هم همین جنوب شهریها و مستضعفین انجام می دهند تا گاز به بقیه مردم در شهرهای دیگر برسد
ثروتمند بالانشین را کنترل کنید که در این سرمای سوزناک، داخل کاخ خود را همچون تابستان گرم کرده و استخرش را نیز..! وگرنه مردم پایین شهر تک بخاری خود را هم اگر تا ته شیرش را باز کنند به جایی برنمیخورد بماند که اینان هیچ گاه اهل اسراف نبودند و نیستند
بدون برجام ؟
این تیتر را نه رجانیوز زده، نه روزنامه ایران، نه ایرنا و فارس ؛ این تیتر رویترز است: صادرات نفت ایران علیرغم عدم احیای برجام، در سال 2022 به بالاترین حد خود رسید ...
@iran_onlin_ir
🔺طرفداران #برجام، به گونهای از لزوم تنوعسازی سبد انرژی صحبت میکنند که انگار نه انگار صنعت هستهای را خودشان تعطیل کردند.
🔹️ کارشان تخریب قوتهاست و بعد از تخریب صنعت هستهای حال نوبت به تخریب صنعت توانمند گاز ایران رسیده.
ـــــــــــــــــــــــ
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
✴️ پرواز از فاصله 3700 متری کاخ ریاست جمهوری 🔸هفته پیش بود که رسانهها از نفوذ 5 فروند پهپاد شناسای
لاف در غریبی
اقدام رئیس جمهور این کشور در سفر به امارات و شکرخوری در مورد جزایر سهگانه، بیش از آنکه تلاشی از طرف اماراتیها برای وادار کردن طرف کرهای جهت همسویی در مورد یک ادعای مسخره باشد، ناشی از سوزش عمیق و شدید رئیسجمهور کره از پرواز پنج فروند پهپاد بر فراز خاک این کشور، از جمله کاخ ریاستجمهوری بود. این پهپادها باوجود آنکه مدت زمان زیادی در آسمان سئول پرسه زدند، عکس گرفتند و چرخیدند، بدون هیچ آسیبی به پایگاههای خود در شمال مرز بازگشتند.
♦️ حسین قدیانی، کاراکتری که باید داستانش را مرور کرد.
🔸 چه بر سر قدیانی آمد و چرا دشمنان دیروز قدیانی، امروز برایش هورا میکشند؟
🔸 بازی کثیف مسعود بهنود که یک سرباز را از جبهه انقلاب گرفت..../شاید قسمت اول
#شبنامه
#حسین_قدیانی
۱۴۰۱/۱۰/۲۶
🔺سال 88 ایران در برابر جبههای از فعالان رسانهای وطن فروش و غولهای بی شاخ و دمی که به میدان مجازی آمده و خاکریزی منسجم و متحد داشتند؛ چشم امیدش به چند وبلاگ که در بلاگفا و میهن بلاگ و پرشین بلاگ و.. بود، که پاسخی باشند به این حملات بیرحمانه ی ضد ملی
در آن زمان و در چنین فضایی نام یک نفر مثل بمب صدا کرد!
حسین قدیانی نام جوانی بود که با آن قلم عجیب و غریبش به یک قهرمانِ سایبری تبدیل شد. به شکلی که سایت اختصاصی وی (قطعه 26) در یک بازه زمانی بسیار کوتاه به بازدیدی میلیونی رسید و بازدید روزانهی مطالبش کاری کرد که همه با حیرت بنشینند و او را تماشا کنند.
🔺قلم قدیانی به شیوه ای بود که وقتی نوکش را به سمت رئیس جمهور وقت (احمدی نژاد) میگرفت یا اگر تصمیم میگرفت با آن به خاتمی اشاره کند یا مثلا جمله ای درباره هاشمی یا رئیس قوه قضائیه بنویسد؛ آنها محکوم میشدند به اینکه در افکار عمومی زیر سوال بروند.
آن سالها و در محافل مختلف جایی نبود که اسم حسین قدیانی آورده نشود
اگر کتابی مینوشت پر فروش میشد.
اگر انقلابیها همایش یا چیزی از این دست برگزار میکردند حتما باید دعوت میشد و یکی دو تا از آن مقاله های آتشین میخواند و خلاصه بازار برای افرادی چون او داغِ داغ بود.
قدیانی در آن سالها به شکلی مینوشت که برخی میگفتند اگر او یک ضد انقلاب بود قطعاً و یقیناً تندیسش را از طلا می ساختند. جمله ای که مرور زمان اثبات کرد غلط نبوده است
🔺امروز که پیج اینستاگرام تاجزاده به جای نگارش مطلبی جدید، یادداشتی از حسین قدیانی را بازنشر میکند میتوان آن جمله را اثبات کرد.
بله، پیکرتراشان ضدانقلاب اگر یقین پیدا کنند که حسین قدیانی همینی ست که میبینند از مجسه ی طلایش رونمایی خواهند کرد.
سالها از این ماجرا گذشت.
در این سالها اتفاقاتی رخ داد که از بیانش در متن امشب میگذرم تا جایی مفصل مرورش کنیم
پس از گذشت سالها رسیدیم به اوایل 98، درست جایی که رگه هایی از یک "مُشوَش بودنِ ذهن" به خوبی در نوشته های حسین خودش را نشان میداد
آشفتگی که او تا اواخر 99 موفق شد پنهانش کند؛ اما از تیر 1400 به بعد رسماً سر باز کرده و خیلی ها که از دور درگیر این ماجرا بودند را شوکه کرد
🔺ماجرا اما از کجا شروع شد؟
برگردیم به تیر ماه 1398
من از تیر ماه 1398 یک متن و یک خبر را به خاطر دارم.
یکی در سایت شخصی حسین قدیانی منتشر شد؛ متنی که در آن از باطبی و تاجزاده به بدی یاد میشد.
همان تاجزاده ها و باطبی هایی که امروز برایش هورا میکشند.
متنی که البته نشان میداد او از چیزی ناراحت است.
همزمان با این متن بی بی سی هم برنامه ای منتشر کرد که آغاز در هم شکستن حسین قدیانی را با سناریو هوشمندانه ی مسعود بهنود رقم زد...
اگر کمی درباره روش های سرویس اطلاعاتی انگلیس درباره زمین زدن افراد و همراه کردن آنها و یا وادار کردنشان به "شمشیر کشیدن علیه جبهه خودی" خوانده باشید؛ به کلمه ی " MICE" میرسید که مخفف چهار کلمه است که آخرین آنها یعنی حرف E ابتدای کلمه ی Egocentricity می باشد.
🔺خلاصه اش میکنم: وقتی می بینی فردی تنها شده یا به دنبال دوست میگردد یا حس میکند جایگاهش و موقعیتش را از دست داده یا تصور میکند جایگاهش در جبهه خودی بیشتر از اینها بوده و در حقش ظلم شده، حالا تو فرصت داری پیامی برایش بفرستی تا در هم شکستنش، آغاز شود.
بی بی سی در برنامه ای که در تیرماه 98 منتشر شد، مستقیماً حسین قدیانی (ستاره ای که بی اندازه مورد بی مهری و بی توجهی خودی ها قرار گرفته بود) را هدف قرار میداد. بهنود آنجا روی آنتن زنده میگوید: حسین قدیانی قصه نویسی جادویی ست.
قدیانی جوشش درونی شیرینی دارد و من تمام مطالبش را میخوانم!
🔺برگردیم به روش ام آی سیکس برای جذب مهره ها!
وقتی به لحاظ روحی و روانی یک "سرباز" وضعیت خوبی ندارد و به حاشیه رفته، چند جمله ی هوشمندانه از این دست کافی ست تا او به حالت انفجار و بیزاری از جبهه خودی برسد
حسین قدیانی که در آن سالها میدید آنهایی که در سال 1388 از او عقب تر بودند چطور با بودجه جنگِ نرمِ ارگان های انقلابی، موسسههای فرهنگی زده و عددهای میلیاردی برای پروژه هایشان میگیرند به شکلی غیر عادی از این جملهی مسعود بهنود اثر گرفت. بطوری که از سال 1398 تا کنون بارها و بارها همین ویدئو از مسعود بهنود در کانال تلگرامی حسین قدیانی منتشر شده و او مستقیماً در متن هایش به این اسم اشاره میکند
بگذارید امشب داستان همینجا در این نقطه متوقف شود. مفصل در خصوص این پروژه خواهیم نوشت. شاید فردا شب/ شاید قسمت دوم
#آقای_تحلیلگر
#شبنامه
@mrtahlilgar1
💥رای پارلمان اروپا به تروریستی نامیدن سپاه پاسداران و چند توضیح مهم بصورت صوتی.. حتما منتشر کنید
👇👇👇👇
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
💥رای پارلمان اروپا به تروریستی نامیدن سپاه پاسداران و چند توضیح مهم بصورت صوتی.. حتما منتشر کنید 👇👇👇
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥رای پارلمان اروپا به تروریستی نامیدن سپاه پاسداران و چند توضیح مهم بصورت صوتی.. حتما منتشر کنید
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
پیش بینی از طلا و دلار که برای یکی از دوستان مطرح کردم☝️☝️☝️☝️☝️
هدایت شده از سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
✍حسین کمیل/جعل نام خلیج فارس، سردرگمی در تهران و لزوم توسعه ایلام!!
آغاز رقابتهای جام ملتهای خلیج [فارس] در کشور عراق و استفاده دولت عراق از نام جعلی خلیج عربی برای نامیدن این جام با اعتراض شدید رسانههای داخلی و نهایتا شکستن مقاومت مسئولان تهران جهت اعتراض به این موضوع همراه شد؛ اما برخلاف انتظار تهران هیچ عقبنشینی از سوی مقامات عراقی رخ نداد.
این اتفاق برای نگارنده مطلقا مایه تعجب نیست بلکه آنچه باعث حیرت میشود، ضعف تحلیل مسئولان وزارت خارجه و مسئولین پرونده عراق در تهران،در پیشبینی چنین موضوعی است که قبلا در بحث اوپک و میزان فروش نفت،استقبال از سعودیها و برقراری اولین سفر نخستوزیر مورد حمایت ایران به اردن،توسط طرف عراقی رخ داد!!
تغییراتی که باید از آشوبهای جوکری ۲۰۱۹ که به تغییر ساختار سیاسی عراق منتج شد، به تغییر در محاسبات تهران می انجامید؛جایی که نسل بعد از ۲۰۰۳ عراق، که نه صدام را میفهمیدند نه بعث را، و نه اصولا اشغالگری برای آنان اهمیتی داشت و نه دین مانند گذشته برای آنان حریم مقدس بود،همه ساختارهای سیاسی را بهم ریختند و مقتدی صدر با حمایت آنان به تنهایی اکثریت حزبی پارلمان را بدست آورد و از اینکه ابراز کند که بعث و کمونیست،اپوزوسیون حکومت و غیره با او در این پیروزی شریکند،ابایی نداشت. همان نسلی که ناسیونالیسم عربی را محترمتر از مقاومت و هلال شیعی میداند و در نتیجه آن احتمالا این دولت و این پارلمان،آخرین حضور سیاسیون سنتی و نامآشنای عراقی را رقم خواهد زد و در بهترین حالت،نظام عراق به یک نظام سیاسی غربگرا و سکولار مانند نسخه امارات ولی با مخاطرات امنیتی به مراتب سهمگینتر تبدیل خواهد شد(به شباهت این نسل و اتفاقات جوکری عراق،با نسل حاضر در میدان و دغدغههای مشابه در خیابانهای ایران در قضیه شهریور ۱۴۰۱دقت کنید).
بلی!تعجب نگارنده،از حیرت و سرگردانی دستگاه دیپلماسی است که برای عراق، هنوز بر همان ریل پس از سقوط صدام در حرکت است و متوجه تغییرات بنیادین در عراق نشده است. البته در ماجرای اخیر و بمباران کردستان عراق، نظامیان و در راس آن نیروی زمینی سپاه خوب فهمیده بودند که زمان استفاده از زور بجای روابط حسنه برای دیکته کردن منافع ملی ایران در عراق فرا رسیده است.
از سوی دیگر باید بخاطر داشت که بکار رفتن عبارت «خلیج عربی» حتی در دولت السودانی که روابط همسوتری نسبت به الکاظمی با تهران دارد؛ نشانه دریافت پیغام تقویت گفتمان بعثگرایی و عربگرایی در جامعه عراق از سوی مقامات عراقی دارد؛ پیشتر در مطلبی دیگر به مسئولان کشور در مورد جدی گرفتن پیام تسلیت برهم صالح و الکاظمی(رییس جمهور و نخست وزیر وقت) به مناسبت درگذشت «طارق حرب» از بعثیهای سابق و تجلیل کم سابقه رسانههای صاحب نفوذ در بین مردم از وی و تقویت گفتمان بعثی گرایی در عراق هشدار دادیم و به این نکته پرداختیم که تقویت این گفتمان که نشانههای آن در یک دهه اخیر و بویژه بازگشت و حضور همراه با استقبال از بعثیون در ساختارهای سیاسی و رسانهای عراق است، خطری بالقوه برای ایران میباشد کما اینکه باید ارتقای درجه افسران کُرد در ارتش عراق را نیز در همان جهت در نظر گرفته و محاسبه نمود.
پیشنهاد نگارنده خارج از مسائل اعتقادی، بر دو مقوله معتبر در سیاست خارجی، برای خرید زمان و کنترل مسئله متمرکز است.
یکم: علی الحساب استفاده ابزاری از مسئله «فلسطین» هنوز کاربردش را حفظ کرده و استفاده از آن بوسیله ایران مانع از ایجاد یک صدام جدید ولی با عمامه سیاه در جریان رقابتهای سیاسی اخیر عراق شد تا آنجا که حتی ناسیونالیسم عربی_بعثی عراق را وادار کرد تا در کنار مقاومت، بشدت در مقابل طرح عادی سازی روابط دولت الکاظمی_صدر با اسرائیل بایستد. و البته مسئله فلسطین ضربه اصلی را آنجایی وارد نمود که ملیگرایی عرب و پروژه «پیمان ابراهیم(معمله قرن)» و عادی سازی روابط با اسراییل را در یک تعارض، در مقابل یکدیگر قرار میداد.
دوم: ایران همچنان باید با استفاده از ظرفیت فرهنگی اربعین در عراق مانع از یک تغییر فرهنگی معارض با خود در عراق شود.جهت این امر تقویت زیرساختها سیاسی(کنسولی)،امنیتی، فرهنگی و رفاهی خصوصا در استان ایلام و آن سوی مرزش که سکوی فرهنگی و امنیتی محور مقاومت در مجاورت عراق است، بسیار حائز اهمیت است
تا خدا چه خواهد...
#حسین_کمیل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال"سیاست در واپسین لحظات/حسین کمیل"
عضویت در کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2743140352Cedd2df7c24
ایتا و تلگرام:
@hosseinkomail1404