#پروفایل
اربعین کرب و بلای همه را امضا کن!
این گدا بهر زیارت نگران است حسین!
نـگـران اســت
نــگــران اســت
نِـــگـــرانـــ . . . .
【 السلام علیڪ یا اباعبدالله】
#مولا_جانم❤️
عمرے اسیر هجر و غم بے قرارےام
بارانےام ڪہ بر سر راه تو جارےام
عمرم بہ سر رسید بیا عشق فاطمہ
از حد گذشتہ مدت چشم انتظارےام
💔 #جمعه_های_دلتنگی
🌷 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#مهربانی_با_خود_با_خانواده_با_دیگران
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
✍️جعفر هوشیاری دکترای روانشناسی، مشاور ازدواج و زوج درمانگر
┏━ᬉ━〰️〰️〰️┓
🆔@houshyari_jafar575
┗━〰️〰️〰️〰️━ ⃟❤️ᬉ
✨﷽✨
✅بخشش گناهان در جمعه
✍برای استغفار و توبه، شب و روز جمعه فرصتی بسیار طلایی است که انسان میتواند بیشترین و بهترین بهره را از آن ببرد. روایات بسیار نابی درباره بخشش گناهان در روز جمعه وارد شده است که به نمونههایی اشاره میشود:
بخشش گناه امت محمد(ص)
مُعَلّی بن خُنَیس میگوید که امام صادق (ع) فرمود: "اگر یکی از شما روز جمعه را درک کرد، به چیزی غیر از عبادت مشغول نشود؛ زیرا در آن روز بندگان بخشیده میشوند و رحمت بر آنان سرازیر میشود". ابوالفتوح رازی در تفسیرش از عبدالله بن عباس نقل کرده که گفت: وقتی روز جمعه میشود، خداوند دستور میدهد که منبری را در بیتالمعمور نصب کنند و فرشتگان دور آن را پر میکنند. جبرئیل اذان میگوید و میکائیل جلو میافتد و ملائکه پشت سر او نماز میگذارند. وقتی از نماز فارغ شدند، جبرئیل میگوید: خدایا! ثواب این اذان را به امّت محمد(ص) بخشیدم. میکائیل میگوید: ثواب این امامت را به امامان و (پیشنمازان) از امّت محمد(ص) هدیه کردم. و فرشتگان میگویند: ثواب این نماز را به نمازگزاران از امّت محمد(ص) بخشیدیم.
آنگاه خداوند میفرماید:
ای فرشتگان! نزد من سخاوت نشان دادید درحالی که من سزاوار به جود و کرم هستم. شما را شاهد میگیرم که گناهان امّت محمد(ص) را بخشیدم".
سپس فرشتگان تا جمعه دیگر متفرّق میشوند.
📚مستدرک الوسائل، ج ۶، ص ۶۱،
البته توجه داشته باشیم که شرط امّت محمد بودن هم شرط کمی نیست؛ صرف مسلمان و شیعی شناسنامهای بودن، کافی نیست. مسلمان واقعی بودن، لازم است.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
✍️جعفر هوشیاری دکترای روانشناسی، مشاور ازدواج و زوج درمانگر
┏━ᬉ━〰️〰️〰️┓
🆔@houshyari_jafar575
┗━〰️〰️〰️〰️━ ⃟❤️ᬉ
804
3.2M
☑️ باز نشر تلاوت اللیثی
.محمّد اللیثی قبل این تلاوت
برای امام حسین علیه السّلام
گریه کرد و گفت: ای تاریخ
این تلاوت را در خود ثبت کن!
😭#سوره_ی_مبارکه
#آل_عمران
آیات ۱۸۹ تا آخر
🔰مقام معظم رهبری:
🔸آن چیزی که من از بزرگان شنیدم و به شما عرض میکنم، یک کلمه است؛
مهم ترین کار برای اعتلای معنوی و روحی، «#پرهیزازگناه» است؛ این مهمترین کار است.
👈البتّه بلافاصله بعد از این، «انجام فرائض» است؛ در میان فرائض هم از همه مهمتر نماز است؛ نماز اوّل وقت، با حضور قلب.
🔰بنابراین اگر این را رعایت بکنید، هیچ نصیحت دیگری لازم نیست؛ ذکر خاص و مانند اینها هیچ لزومی ندارد.
✅ تربیت دینی فرزندان چند مرحله دارد:
🔹در مرحله اول باید علاقهمند سازی اتفاق بیفتد، علاقهمند سازی به این معنا که فرزندانمان باید از مناسک دینی و رفتارهای دینی #والدین خاطرات خوبی داشته باشند. این علاقهمندسازی زمینه را برای آموزش مناسک و رفتارهای دینی به فرزندان آماده میکند.
🔸 مرحله بعد، آموزشدهی است، در مرحله آموزش از سادهسازی و آسانسازی شروع میکنیم و در ادامه مناسک دینی را به فرزندانمان به طور کامل آموزش میدهیم، به عنوان مثال در روایات آمده است که در سه سالگی از فرزندتان بخواهید هفت بار لا اله الا الله بگوید و رهایش کنید تا سه سال و ۷ ماه و ۲۰ روز و در آن هنگام از او بخواهید که هفت بار شهادتین را بگوید بعد رهایش کنید تا ۴ سال. ⬅️ همانطور که شاهد هستیم قرار است آموزشهای دینی به صورت #تدریجی به فرزندانمان منتقل شود.
🔹مرحله بعد مرحله #عادتدهی میباشد در این مرحله از فرزندانمان میخواهیم که #مناسک_دینی را انجام دهند، این اتفاق باید از هفت سالگی بیفتد. در روایت از معصوم علیهالسلام داریم که می فرمایند؛ فرزندانتان را در هفت سالگی امر به نماز کنید.
🔸بعد از مرحله عادتدهی نوبت به مرحله پیگیری میرسد در این مرحله که بعد از ورود فرزندانمان به سن #تکلیف می باشد، والدین باید نسبت به نماز فرزندشان پیگیر باشند لذا در آیهای داریم که خداوند متعال میفرمایند: "وامر اهلک بصلاة واصطبر علیها" پس باید فرزندانمان را امر به نماز کنیم.
⬅️مرحله آخر مرحله #باورسازی است، باید بدانیم طی کردن این مراحل، بدون درونی کردن نماز در فرزندمان تاثیرگذار نخواهد بود، بلکه باید باورهای دینی را نیز در فرزندانمان شکل بدهیم، شکلدهی باورهای دینی با چالش فکر و عبور از بحرانها میسر خواهد بود.
#روزهفتم_محرم۶۱هجری
#بستن_شریعه_فرات_برروی_امام_حسین
در روز هفتم محرم الحرام سال 61 هجری قمری کوفیان حتی از آب بر امام حسین (ع) دریغ کردند و شریعه فرات را بر او و یارانش بستند. در این روز بود که خبر ورود #مسلم_بن_عوسجه به کربلا اصحاب امام را شادمان کرد.
بستن شریعه فرات بر روی امام و یارانش
در کتب "ارشاد" و "تاریخ طبری" نوشته است، در این روز ابن زیاد به عمر بن سعد نامهای بدین شرح نوشت: «اما بعد؛ آب را بر حسین و اصحابش ببند و قطرهای آب ننوشند، چنانچه با عثمان بن عفان عمل شد.» عمر بن سعد فورا عمرو بن حجاج را با پانصد سوار فرستاد تا شریعه فرات را محاصره کردند و آب را از حسین (ع) و اصحابش منع کردند و نمیگذاشتند قطرهای از آن ببرند و این حادثه سه روز پیش از شهادت حسین(ع) بود. در این روز عبیدالله بن ابی حصین ازدی به آواز بلند گفت: ای حسین! به آب بنگری که چون آسمان است؟ به خدا از آن قطرهای نچشی تا از تشنگی بمیری. حسین (ع) فرمود: بار خدایا! او را از تشنگی بکش و هرگز او را نیامرز. حمید بن مسلم نقل میکند: به خدا پس از آن او را در بیماریاش عیادت کردم، بدان خدا که جز او معبودی نیست، او آب مینوشید تا به گلویش میرسید، قی میکرد و فریاد العطش میکشید و باز آب مینوشید و سیراب نمیشد و به همین حال بود تا جانش در آمد.
رسیدن #مسلم_بن_عوسجه به سپاه امام حسین (ع)
در این روز بود که خبر رسیدن مسلم بن عوسجه که شبانه از کوفه به کربلا آمده و خود را به سپاه امام رساند، یاران را خوشحال و شادمان کرد. مسلم اولین شهید عاشوراست. پیرمردی بزرگوار از طایفه بنیاسد و از چهرههای درخشان کوفه و از هواداران اهل بیت (ع) بود. او از اصحاب پیامبر (ص) و از مسلمانان باسابقه به شمار میرفت و از آن حضرت هم روایت شده است که پارسا، شجاع و سوارکاری نامی بود.
مسلم بن عوسجه پس از ورود مسلم بن عقیل به کوفه، به یاریاش شتافت و از مردم برای حمایت از امام حسین (ع) بیعت گرفت. او هم چنین، کار خرید سلاح، دریافت کمکهای مردمی و فرماندهی جنگجویان طایفه مذحج و بنی اسد را بر عهده داشت. مسلم بن عوسجه پس از پراکنده شدن کوفیان و شهادت مسلم بن عقیل و هانی بن عروه، خود را از دید سربازان عبیدالله مخفی ساخت و شبانه همراه خانواده خود از کوفه خارج گردید و به سپاه امام حسین علیه السلام پیوست. در روز عاشورا وقتی دو لشکر به هم درآمدند، عدهای از سپاه ابن سعد که عمرو بن حجاج سرکردگی آنان را بر عهده داشت، از سمت رودخانه فرات به لشکر امام علیه السلام حمله کردند و با میسره سپاه به فرماندهی زهیر بن قین درگیر شدند. در این میان مسلم بن عوسجه سرسختانه به نبرد با دشمن پرداخت. وی حدود پنجاه تن از جنگجویان ابن سعد را به خاک افکند و همچنان با شمشیر خود به قلب سپاه دشمن میزد. از شدت نبرد گرد و غبار زیادی بلند شد، ساعتی گذشت؛ گرد و غبار تا حدودی فروکش کرد. پیکر نیمه جان مسلم بر زمین کربلا افتاده بود. امام حسین علیه السلام به سوی او شتافت و فرمود: ای مسلم خدا تو را رحمت کند. سپس این آیه را تلاوت فرمود: فَمِنْهُم مَنْ قَضَی نَحْبَهْ وَ مِنْهُمْ مَنْ ینْتَظِرْ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدیلا.
السلامُ علی مُسْلِم بْنِ عَوْسَجةِ الاسَدی وَ کنْتَ اوّلُ مَنْ شَرَی نَفْسَه و اوَّلُ شهیدٍ شَهِدَالله
📚 #منابع
الارشاد
تاریخ طبری
الوقایع و الحوادث : ج 2، ص 153
فیض العلام : ص 146.
#یامظلوم_یااباعبدالله 💔😔
با تشکر 🌺
جعفر هوشیاری، خانواده درمانگر
┏━ᬉ━〰️〰️〰️┓
🆔@houshyari_jafar575
┗━〰️〰️〰️〰️━ ⃟❤️ᬉ
‹🕌🌱›
طیباللهبهآنشاعرخوشذوقکهگفت:
هرچهداریمهمهازکرم
عباساست..♥️
#جانمابالفضل🌿