.
📌نامنویسی سازمانها برای دریافت یارانه اعتباری خرید کتاب از نمایشگاه کتاب تهران آغاز شد
▪️ثبتنام یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه بخش مجازی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برای سازمانها و نهادها از امروز (چهارشنبه ششم اردیبهشتماه ۱۴۰۲) آغاز شده و متقاضیان میتوانند برای ثبتنام به سامانه bon-org.tibf.ir مراجعه کنند.
▪️همچنین در بخش مجازی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران امکانی فراهم شده تا سازمانها و نهادهای مختلف برای افراد سازمان یا نهاد خود یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه این نمایشگاه را تهیه کنند.
▪️یارانه اعتباری خرید کتاب روی کد ملی اشخاص شارژ خواهد شد و این یارانه صرفا در بخش مجازی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران قابل استفاده خواهد بود و اولویت با سازمانها و نهادهایی است که درخواست خود را زودتر ثبت کنند.
▪️سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشتماه در مصلی امام خمینی(ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir برگزار خواهد شد.
#دوستان_کتاب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📚@dostaneketab
🔸روز جهانی نماز جمعه
✍ مهدی عامری
میتوان هر ساله ۷ تا ۱۵ شوال را که روز شهادت اولین امام جمعه اسلام بعد از پیامبر یعنی جناب مصعب رضوان الله علیه است را هفته جهانی و روز ۱۵ شوال را "روز جهانی نماز جمعه" نامید و در همین راستا تشکیلات بینالمللی ائمه جمعه جهان اسلام و نیز کنگره عظیم نماز جمعه را برگزار کرد.
این تاریخ هر ساله به مسلمین یادآوری میکند که برای نصرت در برابر دشمنان اسلام زیر پرچم نماز جمعه، با وحدت و اطاعت از رسول خدا بهترین و قدرتمندترین اجتماع شکل میگیرد.
نماز جمعه چون هم بعد مردمی و هم ابعاد سیاسی و اجتماعی دارد میتواند در تقریب ملتها و دولتهای اسلامی مفید و سودمند باشد و در تالیف قلوب مؤمنین نقش بینظیری داشته باشد.
آشنایی مردم جهان نیز با این مناسک جذاب و پرشور و شعور اسلامی در شناخت صحیح اسلام کمک بزرگی است.
#نماز_جمعه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
⁉️ به روحانیها حمله میکنند بعد میگویند ضارب، #روانی بوده، اختلال داشته...
📌بله اختلال در فهم انقلاب اسلامی
ما اکنون با جمعی از ضاربان روانی روبهروییم که از رسانههای غربزدهی داخلی سمت و سو میگیرند.
#روحانیت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🌱 بیداری انقلابی در یک قاب👆
نام پدر: عمر
نام مادر: عایشه
نام بچهها؟؟؟
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
Khamenei
Syed ali
Pakistani
.
جالب است؛ دیشب منزل یک خانواده پاکستانی بودم
اسم تنها پسرشان #سید_علی_خامنهای بود😊
آقا سیدعلی گذرنامه پاکستانیاش را با افتخار رونمایی کرد
ما هم با افتخار عکس گرفتیم🙏
#مدیر
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📌کاهش محبوبیت روحانیت را ببینید!👇
▪️تشییع پیکر آیت الله سلیمانی با این کلام👇
🍃 عمامهی روحانیت پرچم ایستادگی ست🍃
▪️تشییع پیکر مطهر آیتالله شهید «عباسعلی سلیمانی» در شهر بابلسر، با حضور انبوه مردم قدرشناس و دوستدار روحانیت
▫️صبح امروز جمعه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲
#روحانیت
#شهدای_روحانی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
یا امام حسن🌹
ای عشق! به عشق تو صبوری زیباست
با یاد بقیع، در دل ما غوغاست
ای شیر جمل! قبر تو ویران شد چون
تخریب همیشه عادت ترسوهاست
#محمد_کاظمی_نیا
#بقیع
#هشتم_شوال
@shaeranehowzavi
🔅شفای زائر ائمه بقیع
✍️ حجت الاسلام حسن ابوطالبی، استاد سطوح عالی حوزه
یکی از توصیفات بقیع توسط فرهاد میرزا (1233-1305ق)، ملقب به معتمدالدوله، پسر پانزدهم عباس ميرزاى نايبالسلطنه، فرزند فتحعليشاه قاجار، برادر محمدشاه قاجار و عموی ناصرالدین شاه، از مشاهیر رجال عهد ناصرالدین شاه ثبت شده است. او در سفرنامه خود که به نام «هدایه السبیل و کفایه الدلیل» است، رویدادهای مشاهده قبرستان بقیع در مدینه منوره را گزارش کرده است.
در بخشی از این گزارش، به شفا گرفتن پای خود با توسل به ائمه بقیع علیهم السلام اشاره کرده است:
«روز جمعه هیجدهم ذی القعده [1292ق]: بعد از طلوع آفتاب به روضه مبارکه مشرف شده از باب جبرئیل که به طرف بقیع است، داخل شدیم. اذن دخول و زیارت حضرت رسول و فاطمه بتول [را] به قاعده ای که در کتاب هدایة السالکین در اعمال بیت الله الحرام مسطور است، بجا آوردم. بعد از باب جبرئیل در آمده، به زیارت ائمه بقیع مشرف شدم. صندوق ائمه اربعه در میان صندوق بزرگ است که عباس عم رسول الله نیز در آن صندوق است. متولی آنجا، در صندوق را باز کرده به میان ضریح رفتم و دور ضریح طواف کردم. میان صندوق و ضریح، کمتر از نیم ذراغ است که به زحمت می توان حرکت کرد بلکه برای آدمهای قطور متعسر است.
در کنار مقبره امام حسن(ع) بی اختیار به حالت عجز پای خود را به صندوق دراز کرده، عرض کردم: «یابن رسول الله، یا معدن الجود و السخاء أُنشدک بحق أمک الطاهره الصدیقة، که من از تهران به قصد زیارت آستان جد بزرگوار تو و مادر صدیقه تو درآمدم، پای من به این حالت بُوَد. تو را به حق مادرت قسم می دهد اگر در اجل مهلتی است، پای مرا شفا بده که به وطن مألوف با این پای موف نروم.»
آن جمع بر دمع من حسرت می خورند بل بر اشک من رشک می برند و من ضریح را صریح در بغل داشته شفا می طلبیدم. الحمدلله که شفای عاجل عطا فرموده و در حق این ذلیل ترحم نموده، ألم و ورم تا در مدینه بودم تمام شد حرکت بی ادبانه این بنده ذلیل در آن آستان همایون به مغفرت مقرون گردید.»
📚سفرنامه فرهاد میرزا، ص 140
#بقیع
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔥حواشی مناظره جنجالی؛ اقتصاد مال خر است؟!
✍️ محمدصادق خرسند، پژوهشگر علوم سیاسی
♨️پس لرزه های مناظره دکتر درخشان و غنی نژاد هنوز ادامه دارد؛ مناظره ای که توانست نظرات زیادی را به خود جلب کرده و عیار واقعی طرفداران اقتصاد سرمایه داری را نشان دهد.
⭕️بخش جنجالی صحبت های دکتر غنی نژاد، اتهام مارکسیستی بودن انقلاب اسلامی و نقش ویژه چپ ها در تدوین راهبردهای اقتصادی جمهوری اسلامی است که مورد انتقاد دکتر درخشان واقع شد.
💢بعد از مناظره، سیل برداشت ها از آن به راه افتاد، اما آنچه بیشتر به چشم آمد، انعکاس نظرات غنی نژاد در زیر سوال بردن راهبردهای اقتصادی امامین انقلاب بود.
⛔️در همین راستا اعتماد آنلاین تحت عنوان بی ارزش شدن پول ملی،کاریکاتوری را با متن نوشته: اقتصاد مال خر است، منتشر کرد. اقتصاد مال خر است، جمله ای است که به نادرستی به امام خمینی (ره) نسبت داده شده است. انتشار این جمله در برهه کنونی، ناخودآگاه اذهان را به یاد صحبت های غنی نژاد در مناظره می اندازد.
🚫جدای از مطلوبیت فضای نقد و لزوم تضارب آرا، گویا موج سواری رسانههای اصلاحطلب، برای شبهه سازی و اهانت تمامی ندارد.
⁉️هیچ چیز مانند قلم قادر به پاره کردن شریان های فرهنگی یک جامعه نیست و سکوت کر کننده مسئولین انقلابی! نیز نقشی جز تیز کردن این قلم ها نخواهد داشت.
#اقتصاد
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
▪️گشته دامانش زیارتگاه قرص آفتاب
▪️سایه از بال و پر روحالأمین دارد بقیع
هشتم شوال؛ سالروز تخریب حرم مطهّر ائمه مظلوم #بقیع علیهمالسلام
السَّلامُ عَلَیکمْ أَئِمَّةَ الْهُدی، السَّلامُ عَلَیکمْ أَهْلَ التَّقْوی، السَّلامُ عَلَیکمْ أَیهَا الْحُجَجُ عَلی أَهْلِ الدُّنْیا...
#بقیع
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
🔶 اندوه شیرین
✍️ علیرضا مکتبدار
اندیشههای متحجرانه و نگاههای کینهتوزانه در هشتم شوال سال 1344 هجری قمری همچون اخگری شوم بر خرمن یکی از مقدسترین اماکن مذهبی شیعیان در قبرستان تاریخی بقیع افتاد و مرقد مطهر امامان بزرگوار شیعه را به تلّی از خاک بدل ساخت. البته این نخستینبار نبود که دست دشمنان واقعی اسلام از آستین اندیشههای واپسگرایانه وهابیان بیرون میآمد و صحنههای ناگوار وخونباری را رقم میزد، پیشتر، در سال 1220 هجری قمری نیز وهابیان با اتکا به فتوای 15 تن از فقیهنمایان متحجر خود، مراقد امامان پاک شیعه و دیگر بقعههای این قبرستان تاریخی، مهم و مورد توجه حضرت ختمی مرتبت (ص) را منهدم ساختند. قبرستانی که علاوه بر درآغوش کشیدن بدنهای پاک چهار تن از امامان بزرگوار شیعه، صحابه و تابعین زیادی را نیز در دل خود جای داده است.
زائر بقیع که شوریدهسر به زیارت میرود، ناگزیر باید بغض خود را فروخورد، نفسش را در سینه حبس کند، به چشمه اشکش اجازه جوشیدن ندهد، شرار نالههایش را در تنور دلش بریزد و تکههای جگرش را در آن خاکستر کند، بکوشد تا شانههای خود را که از شدت اندوه به لرزه درآمده است، از چشمان پر از رشک و حسد دشمنان پوشیده نگاه دارد و همه عشق و مهر خود را در نگاهی غمبار خلاصه کند و به پیشگاه امامان خود تقدیم دارد.
و چه سخت است که این حجم از خوارداشت نسبت به مرقد و بقاع بهترین بندگان خدا را ببینی و دم فروبندی! چه دشوار است نتوانی عطش عشق خود را با خنکای در آغوشگرفتن تربت پاک امامانت فرونشانی!
ادامه در «دیباج»
#هشتم_شوال
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
♨️ آش همان آش است...
✍️ سید محمد مهدی شرفالدین
🔶 دههزار نفر با شمشیرهای صیقلدادهشده و اسبهای تازهنفس اطراف شهر را محاصره کرده بودند؛ همه در فکر این بودند که چه کسی را یارای مقابله با احزاب مختلف عرب است؟ عدهای از مردم در برابر این سوال به بنبست رسیدند؛ آنها از شدت ترس یا از علاقهای که به تحجر پیشین خود داشتند، لباس رزمی همرنگ با دشمن به تن کرده و فتنه خود را آغاز کردند. از نظر آنان کار تاریخ مصرف نظام اسلامی تمام شده و دیر نباشد که نقشه براندازی دشمنان محقق گردد؛ این جماعت آنقدر در این اعتقاد راسخ بودند که دیگر نام مدینه را به کار نبرده و از عنوان قبلی شهر(یثرب) برای خطاب مردم کوچه و بازار استفاده میکردند؛ در کنار خرابکاریهای داخلی، گعدههای رُعبآفرینی را در کوی و برزن تشکیل داده و از مردم میخواستند تا دست از نظام اسلامی برداشته و فرار کنند. آنها حتی پارا فراتر نهاده و رسول خدا را هم نصیحت به تسلیم یا برگزاری رفراندوم میکردند.
🔷 در مقابل اینان اما عدهای با تایید اینکه پیشبینی وقوع این جنگ را از رسول خدا شنیدهاند، پیروزی اسلام بر کفر را تصدیق کرده و ساعتهای شِنی خود را برای لحظه جهاد و شهادت، کوک کردند.
🔶 در این بین خدا و رسولش نیز دست به تقسیم کار جالبی زدند؛ رسول به سراغ فتنهگران رفت و همچون پدری مهربان، بعد از موعظه آنان و هشدار نسبت به عواقب ترس و طمع مال دنیا، ضمانتنامه عفو عمومی آنها را علیرغم خرابیهایی که به وجود آورده بودند، امضا کرد. پروردگار نیز خوبان را از جمع سوا کرده و با آیه معروف من المومنین رجال صدقوا، تصدیقکنندگان را به دو دسته بههدفرسیده و در مسیر هدف، تقسیم کرد.
🔷 1440 سال بعد تاریخ تصمیم گرفت بار دیگر همان آش شور را بار بگذارد تا آدمی را بیازماید؛ از این رو احزابی از دشمنان شرق و غرب را گرد جامعه اسلامی به صف کرد؛ با استفاده از هوش هیجانی، عدهای نوجوان و جوان ناپخته را به خیابان فرستاد و عدهای ترسو یا طمعکار را در مقام تئوریسین براندازی نشاند تا بتواند کار نظام اسلامی را در نظر مردم جامعه تمامشده روایت نماید. تاریخ حتی بعد از عدم موفقیت اینان، همان پیشنهاد نخنماشده رفراندوم را نیز بار دیگر به آنان آموزش داد تا بلکه بتوانند از این طریق جامعه را به تسلیم در برابر دشمنان متکثر جامعه اسلامی بکشانند. در این بین باز هم رهبر جامعه چارهای جز افشاسازی مکر فتنهگران و موعظه و عفو جوانان نداشته و خدای متعال نیز چارهای جز تسکین قلوب مومنین و افزایش ایمان آنان نخواهد داشت.
❇️ برگرفته از سخنرانی استاد نجف لکزایی در محفل «رفراندوم، از مطالبه تا واقعیت»
#رفراندوم
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 حجاب و امر سیاسی
✍️ حجت الاسلام دکتر احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم
🔻شنیدم یکی از مدرسان فقه چنین توصیه فرمودهاند:
«مسأله بیحجابی را سیاسی نکنیم... به نظر من، مسأله را باید خدایی شرعی کرد و از پتانسیل آیات قرآن، و کلمات و رفتار معصومان(ع) استفاده کرد.»
🔻این بنده خدا گویا توجه نکردهاند که:
اولاً، مسأله حجاب و بیحجابی اساساً مسألهای سیاسی، مدنی و اجتماعی است. نمایش اجتماعی تعهد یا بیتعهدی به «ارزشهای اجتماعی اسلام» است.
ثانیاً، پیشفرض غلط این سخن آن است که مسأله سیاسی نمیتواند، خدایی و شرعی باشد!
آیا چنین سخنی غیر از پذیرش #سکولاریسم است.
ثالثا، لازمه آشکار این سخن آن است که در مسائل سیاسی نمیتوان از «پتانسیل آیات و کلمات و رفتار معصومین استفاده کرد»!
آیا این چیزی جز پذیرش جدایی دین از سیاست است؟!
رابعاً مگر تاکنون و هماکنون نیز از «پتانسیل آیات و روایات» استفاده نشده یا کم استفاده شده است؟
و خامسا، بسم الله! این گوی و این میدان. از این پتانسیل استفاده کنید و چگونگی استفاده از آن را عملاً نیز به دیگران یاد دهید.
#حجاب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN