#نشست_بصیرتی
نشست بصیرتی به مناسبت دهه بصیرت با حضور حجه الاسلام موسوی مسئول بسیج اساتید و روحانیون خراسان رضوی در مسجد جامع شهر خضری برگزار شد.
imambaqer.hozehkh.com/2022/12/29/نشست-بصیرتی-به-مناسبت-دهه-بصیرت-با-حضو/
بازدید مدیر حوزه علمیه خراسان از مدرسه علمیه امام محمدباقر علیه السلام خضری
ادامه خبر در 👇
imambaqer.hozehkh.com/2023/01/06/بازدید-مدیر-حوزه-علمیه-خراسان-از-مدرسه/
#بیانیه
بیانیه مدرسه علمیه امام محمد باقر علیه السلام خضری دشت بیاض در محکومیت اقدام وقیحانه نشریه فرانسوی به ساحت امامت و ولایت
ادامه مطالب در تارنمای مدرسه👇
imambaqer.hozehkh.com/2023/01/08/بیانیه-مدرسه-علمیه-امام-محمد-باقر-علیه/
فوائد بحرالعلوم ،سیّدمهدی نجفی را خریدم به پول ۳ ماه نماز استیجاری. و منِ محزون، شهابالدّین حسینی مرعشی نجفی هستم. و این حروف را در حال گرسنگی مینویسم! یک روز و شب به دلیل نداری، چیزی نخوردهام! امیدوارم بتوانم به برکت اجدادم بر این سختیها صبر نمایم.
۱۳۴۱ مدرسه قوام - نجف أشرف
😔واقعا بدون شرح هست!
با چه سختی و مشقتی...
آیت الله مرعشی نجفی
حجه الاسلام امیری نژاد :
این وظیفه ماست که تمام قد از ولایت فقیه دفاع کنیم.
ادامه مطلب در 👇
imambaqer.hozehkh.com/2023/01/10/این-وظیفه-ماست-که-تمام-قد-از-ولایت-فقیه/
حجه الاسلام هاشمی :
بصیرت یک فضیلت است که مومن باید دارای آن باشد.
ادامه مطلب در 👇
imambaqer.hozehkh.com/2023/01/10/بصیرت-یک-فضیلت-است-که-مومن-باید-دارای-آن/
آیتالله العظمی مرعشی نجفی میفرمودند:
محضر آمیرزا جواد آقای ملکی تبریزی- اعلی اللّه مقامه الشّریف- بودم، کسی آمد و به ایشان گفت: آقا! من به نسخهای که برای شب خیزی به من دادید، مو به مو عمل کردم امّا موفّق نمیشوم. آیه آخر سوره کهف را خواندهام، دعایی را که دادهاید، خواندهام، صدقه هم فرمودید دادم، همه کار کردم امّا موفق نشدم.
آقا فرمودند:
گوشَت را جلو بیاور تا چیزی در گوشَت بگویم. چیزی به او گفتند که دیدیم سرخ شد و عقب نشست.
بعد فرمودند:
این را انجام بده، درست میشود!
آیتالله العظمی مرعشی نجفی فرمودند:
بعدها که آن شخص پیش من آمد، خودش برایم گفت:
آن روز آقا فرمودند:
تو چند روز است که در منزل بد اخلاقی میکنی و با همسر و بچّه هایت قهری، با این حال می خواهی خدای متعال باز توفیق شب خیزی به تو بدهد؟!
هیهات! این ها که هیچ، اگر خضرِ نبی هم تعلیمی به تو بدهد، توفیقِ شب خیزی نخواهی داشت!
https://eitaa.com/howze_com
556669.mp3
5.07M
فایل صوتی خاطرات همسر منوچهر مدق..
چقدر بی خبریم ...شهدا شرمنده ایم.
اگر حالتون عوض شد التماس دعا
این پست رو ذخیره کنیم ، تا هر وقت زیاد به دنیا و مال دنیا و.... سرگرم شدیم و غافل شدیم ،مجدد گوش بدیم که ما مدیون چه عزیزانی هستیم ...
https://eitaa.com/howze_com
به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه امام محمد باقر علیه السلام خضری دشت بیاض این مرکز علمی فرهنگی همگام با اعلام استانداری خراسان جنوبی و با توجه به سرمای شدید و استمرار برودت هوا و تلاش در همکاری هر چه بیشتر با هموطنان و شهروندان خود در کاهش مصرف گاز، کلاسهای حضوری را تا آخر هفته جاری تعطیل اعلام کرده است.
امید است با همکاری و صرفه جویی در مصرف، گرمابخش منازل هم وطنان در سراسر کشور باشیم.
imambaqer.hozehkh.com/2023/01/15/غیرحضوری-شدن-فعالیت-های-مدرسه-علمیه-خض/
آیت الله جوادی آملی:
«مرحوم سيد عبدالحسين شرف الدّين جبل عاملی (رضوان الله تعالی عليه) در شرح حال بعضی از صحابه و بزرگان، نقل می كند كه بعضی از اصحاب و بزرگان علم و دين و سير و سلوكْ برنامه ها را در منزل تقسيم می كردند. يعنی اعضای خانواده در شبانه روز اين خانه را روشن نگاه می داشتند. هنگام شب چنين نبود كه همهی اعضای خانواده بعد از خوردن غذا تا صبح بخوابند؛ بلكه نگهبانی می دادند. مثلا ً مقداری از شب را يكی مشغول عبادت و درس و بحث و تلاوت و دعا بود و ديگری می خوابيد، سپس ديگری بر می خاست و به عبادت می پرداخت و اولی می خوابيد. به دنبال آن سومی بر می خواست و به عبادت می پرداخت. به گونه ای كه جز #نام_حق در اين خانه چيز ديگری برده نشود.گاهی از يك خانواده، شخصيتی چون #شيخ_انصاری؛ يا انسان كاملی چون #بحرالعلوم تربيت می شود، كه محصول زحمات چندين سالهی گذشتگان و نياكان آنان است. خدای سبحان به رايگانْ فردی ممتاز را به خانواده ای مرحمت نمی كند. آنان سعی می كردند كه خانه را هميشه روشن نگهدارند و چيزی كه خلاف رضای حق است در آن خانه انجام نشود، تا كم كم آن خانه بتواند مركز نورانيت باشد و سرانجام شهری را روشن كند.
"خانه ای كه در آن #قرآن خوانده می شود و دين در آن خانه حاكم است، برای فرشتگان، مانند ستاره های آسمان برای اهل زمين نورافشانی می كند." [١]»
[١]الکافی ج٢ ص۶١۰
📘منبع: حکمت عبادات ص ١٩٢
https://eitaa.com/howze_com