حزب الله حوزه
🔴🔵 نامه مهم جبهه عدالتخواهان قم و جمعی از اساتید و فضلای حوزه های علمیه خطاب به حجت الاسلام و المسلم
🔴🔵 نامه مهم جبهه عدالتخواهان قم و جمعی از اساتید و فضلای حوزه های علمیه خطاب به دادستان عمومی و انقلاب استان قم
محضر حجت الاسلام والمسلمین غریب دادستان محترم استان قم
پس از سلام و تحیت
چنان چه مستحضرید در مسئله پیش آمده برای کشور و شهر مقدس قم ، برای از بین بردن ویروس شایع، در محیط های عمومی و همچنین بیمارستان ها از ماده ی ضد عفونی کننده ی شیمیایی مضر ، غیر پایدار و با مدت زمان اثر اندک با نام آب ژاول (وایتکس) استفاده می شود.
این ماده اسیدی در حالت عادی آثار مخرب و جبران ناپذیری بر روی محیط زیست و اعضای انسان به خصوص چشم ها ، ریه ها ، گلو ، دستگاه گوارش انسان می گذارد و باعث سوزش ، خارش ، التهاب ، تحریک و تخریب بافتی شده و امنیت زیستی را مختل می کند.
با توجه به اینکه یکی از عوارض و علائم اصلی ابتلا به ویروس جدید و احتمالا دست ساخته قدرت های سلطه گر؛ تنگی نفس ، مشکلات حاد تنفسی ، التهابات ریه ای و عفونت ریه می باشد و همچنین با توجه به این که این ویروس بر بیماران سالخورده و دارای سابقه مشکلات تنفسی بیشتر اثر می کند و باعث گسترش مشکلات تنفسی در ایشان می شود استفاده از این ماده اسیدی در بیمارستان ها و اماکن عمومی بر مشکلات تنفسی این بیماران می افزاید و آن ها را به مرگ نزدیک تر می کند.
متاسفانه مشاهدات میدانی ما حکایت از این دارد که میزان استفاده از این ماده و تعداد دفعات روزانه آن در این شرایط در بیمارستان ها افزایش پیدا کرده به طوری که برخی بیماران مبتلا به مشکلات حاد تنفسی از کادر پزشکی و خدمه ملتمسانه تقاضای عدم استفاده از این ماده را دارند.
با اندکی تحقیق و بررسی ده ها گزارش و خبر و مستند در خصوص آثار تخریبی وایتکس به دست خواهید آورد.
حال با توجه به این نکات و با توجه به تحقیقات صورت گرفته در طب سنتی و علم شیمی از شما تقاضا داریم به عنوان عضو شورای تامین استان قم تلاش کنید با هدف بهبود حال بیماران و جلوگیری از تلفات از مواد جایگزین مفید و راهگشا استفاده شود.
برخی از مواد جایگزین عبارت اند ؛ اسپند ، عنبر نسارا ، ترکیب سرکه و نمک ، جوشانده نعنا یا عرق نعنا ، اکالیپتوس و به خصوص گلاب و نانو سیلور (نانو نقره)
طبق پژوهش های مسلم و مقالات علمی مختلف در داخل کشور و همچنین بر اساس پژوهش های مختلف بین المللی ، نانو سیلور از جمله بهترین آنتی ویروس، باکتریال و ضد عفونی کننده هایی است که هم پایدار و دارای عمر طولانی در اثر می باشد و هم بدون ضرر و عوارض جانبی است علاوه بر این که در ریشه کنی ویروس تسریع می کند.
هم اکنون در برخی از کشورهای صنعتی از این ماده برای ضد عفونی محیط بیمارستانها نیز استفاده می شود.
همچنین گلاب ؛ از جمله مهم ترین مواد طبیعی و مثمر ثمری است که می توان از آن برای ضد عفونی گسترده محل تجمعات مردمی مثل فروشگاه های زنجیره ای و هایپر استار ها ، بانک ها و... استفاده کرد.
در واقع نانو سیلور همان نقره ای که قرن هاست که در ضریح حرم های اهل بیت عصمت و طهارت به کار گرفته شده و گلاب پاشی از جمله قدیمی ترین سنت های حسنه در حرم های مطهر است.
خواهش مندیم حضرت عالی به عنوان نماینده قوه محترم قضائیه در شهر قم استفاده از مواد مضری همچون وایتکس و الکل صنعتی برای ضد عفونی محیط های عمومی و بیمارستانها را رسما ممنوع اعلام کرده و با خاطیان برخورد کرده و زمینه استفاده از مواد ضد عفونی کننده ی قوی و پرثمری همچون نانو سیلور، گلاب و... را فراهم نمائید.
قابل ذکر است که در صورت خواست حضرت عالی و سایر مسئولان قم ؛ متخصصین علم شیمی و طب سنتی آماده ارائه پژوهش های خود و خدمت رسانی به مردم شریف قم هستند.
جبهه عدالتخواهان قم به همراه جمعی از اساتید ، فضلا و طلاب حوزه های علمیه
@howzeh_1357
رهبرم @khamenei_ir
من فرزند 18ساله شما از یمن هستم.بدانید که شما را بشدت دوست می داریم.و بی نهایت عاشق شما هستیم.این حال همه مجاهدان در اینجاست!من از شما تقلید می کنم.از شما خواهشی دارم که این آرزوی مرا محقق نمایید و آن دیدن شماست.
"هادی الذاری🇾🇪🇮🇷"
@howzeh_1357
🔴 دهباشی مبتلا به #کرونا است.
📌طبق خبرهای رسیده، #حسین_دهباشی کارگردان فیلم تبلیغاتی حسن روحانی و از نفوذی های ضد انقلاب در بدنه حزب اللهی کشور، به بیماری #کرونا مبتلا شده است.
📌دهباشی چند روز پیش توییت زننده و بسیار زشتی علیه طلاب زده بود که با واکنش #بسیارمنفی مردم مواجه شد.
📌گفته می شود علت این توییت احمقانه او مبتلا شدن خودش به ویروس #کرونا بوده که باعث شده این توییت زشت و همچنین #دروغ را منتشر کند.
@howzeh_1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰مژده خدمت مردم عزیز
〽️ایران داروی کرونا را ساخت
@howzeh_1357
.
♻️ دو توییت رسایی درباره بحران مدیریت بر کرونا
روحانی رئیس جمهوری حاضر و غایب/ روحانی اصلی علی لاریجانی است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
🔺به توییتر ما بپیوندید🔻
twitter.com/hamidrasaee?s=09
@howzeh_1357
🌐دشمن شناسی ۳
🔹مصدّق اعتماد کرد، کتکش را [هم] خورد؛ حتّی کسانی که با آمریکا میانهشان هم خوب بود و به آمریکا #اعتماد کردند،ضربهاش را خوردند!
🗓۱۳۹۲/۸/۱۲
@howzeh_1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استیضاح فقط #استیضاح
♨️ایشون هفته ای یک بار جلسه تشکیل میدن
که سیصد چهارصد نفر ایرانی دیگه مردن
@howzeh_1357
#ارسالی_کاربران👇
🔻#جنگ_کرونایی و راه برون رفت از آن.🔻
🔴براساس نظریه های مطرح شده، «#ویروس_کرونا» به منظور ضربه زدن به دو کشور#چین و #ایران توسط آمریکا تولید و توزیع شده است.
🔴اما اکنون این ویروس ، سراسر جهان و خود آمریکا را نیز در برگرفته است.
✅به تعبیر #قرآن کریم(نساء/104)،خود #دشمن_نیز، مانند شما، در #رنج و درد،است. با این تفاوت که شما مسلمین، امید به یاری خدا دارید که دشمن ندارد.
👊با #امداد_الهی در این #جنگِ_بیولوژیک،نیز با همت وهمکاری مردم و با عمل به #توصیه_های_بهداشتی و #تضرع_به_درگاه_خدا،#پیروزمی شویم.
⏪لذا در این شرایط جنگی ،ضمن هوشیاری کامل، هدف اصلی مان نابود کردن این ویروس باشد،از طرح برخی مسایل اختلاف انگیز وحاشیه ای پرهیز کنیم ازجمله اقدامات:⬇️
1️⃣آگاه سازی مردم و ترغیب آنان به رعایت بهداشت
2️⃣جلب مشارکت خیرین و نیرو های جهادی برای امداد رسانی
3️⃣تزریق امید و نشاط به جامعه و اینکه این ویروس یک پدیدۀ گذرا است و...
✍علی اکبر صیدی
@howzeh_1357
⛔️پروژه #کرونا_هراسی برخی اصلاحطلبان👆
💢اکبر گنجی:
🔻ما تشنه مرگ و خون مردم ایران هستیم‼️
🔻کاری را که شدیدترین تحریمها نتواست با ایران انجام دهد، با #کرونا_هراسی انجام میدهیم
🔻ما موظف هستیم آمار شیوع #کرونا را دروغ جلوه کنیم.
@howzeh_1357
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥
راهکار فرار از فاجعه پدید آمده در نظام پزشکی وابسته به #سازمان_کشتار_جهانی 😔😔
تا دیروز اشکال این بود :
🔸اینکه۹۰٪اموات مضاعف شده قم ومازندران و گیلان فقط مشکوک به کرونا بوده ونهایتاً تست کرونای آنها (ژنتیک خلط گلو ) منفی میشه،چه معنائی دارد جزاینکه هرسرماخورده ای را می آورند قرنطینه باعث مرگ او با استرس و با تخریب ریه به جهت ضدعفونیهای افراطی با الکل و وایتکس میشوند
🔸 این مقلّدین کورکورانه و بی مبنا میخواهند از فردا ، اسکن ریه را بجای تست های معمول کرونا ، معیار تشخیص کرونا قرار دهند
تا اتهام آدم کشی با وایتکس و الکل را از خود مرتفع کنند
🔻اما آقایان قصد خیانت دارند یا نمیفهمند اینجوری باعث مرگ عده بیشتری با افزایش استرس خواهند شد
احتمالا باید در روزهای آتی منتظر افزایش اعلام فوتیها باشیم درحالیکه تعداد جانباختگان بصورت چشمگیر اضافه نشده و تنها معیار تشخیص تغییر کرده است.
⛔️ تبعیت از #سازمان_کشتار_جهانی ممنوع⛔️
انتشار حداکثری برای نجات جان مردم از استرس
#حوزه_انقلابی
@howzeh_1357