🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#قرآن_کریم
✅سوره مبارکه #احزاب، صفحه 421، آیات 23 تا 30
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
421.mp3
496.3K
🔊#صوت_قرآن
🎤توسط استاد #منشاوی
✅صفحه 421
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#شرح_مناجات_شعبانیه
شماره 10
__________________
🌱📍🌱الهی اِنْ عَفَوْتَ فَمَنْ اَوْلی مِنْکَ بِذلِکَ وَ اِنْ کانَ قَدْدَنا اَجَلی وَ لَمْ یُدْنِنی مِنْکَ عَمَلی فَقَدْ جَعَلْتُ الْاِقْرارَ بِالذَّنْبِ اِلَیْکَ وَسیلَتی.
معبودِ من! اگر از من درگذری چه کسی از تو شایسته تر به گذشت می باشد و اگر عمرم به سر رسیده باشد و هنوز عملم موجبِ قُرب به تو نشده باشد اقرار به گناهانم را نزد تو وسیله و دستاویزِ قُربِ به سمت تو قرار می دهم.🌱📍🌱
◀️لازمه بزرگی عفو و بخشش است
یکی گذشت نمی کند چون متضرر شده است. دیگری گذشت نمی کند چون محتاج است. سومی گذشت نمی کند چون تنگ نظر است و همه اینها حکایت از نقصان و کمبود می کند، ولی خداوند بزرگ مبرّای از آن می باشد، نه او به عقوبت ما نیازمند است و نه از گناه ما متضرّر شده است.
گر جمله کائنات کافر گردند
بر دامن کبریاش ننشیند گرد
ازطرفی رحمت خداوند نه محدود زمانی است ونه مکانی، بلکه به صورتی نامحدود است که فرمود: «و رحمتی وسعت کل شی ء»، از این رو از هر کسی نسبت به گذشت و بخشش شایسته تر است.
◀️ تقاضای عفو از خداوندِ «عَفُوّ» در جای جای ادعیه اهل بیت علیهم السلام مشهود است و از جمله درخواست هایی است که به فراوانی تکرار شده است. تا آنجا که از آداب قنوت وِتر، در نماز شب، آن است که ذکر «اَلْعَفْو» را سی صد بار تکرار کند.
به هر حال، نکته قابل ذکر اینکه تا پهنه جان آدمی به آب حیات «عفو» شست وشو نگردد، صفای قدم یار، در آن پهنه، پدیدار نخواهد شد، و تا آینه دل از غبار معاصی و کدورت ها، صیقلی نیابد، جمال یار، در آن تابان نخواهد گشت.
آیینه شو جمالِ پری طلعتان طلب
جاروب کن خانه را و سپس میهمان طلب
حاصل سخن آنکه، در واقع، تقاضای عفو از خداوند، مقدمه است برای دریافت فیوضات سرشار الهی و راهی است به سوی بارگاه لایزال پروردگار جهان.
◀️ دو نکته از این فراز
الف) اقرار به گناهان از طرف بنده _ البته نزد معبود خویش _ از خصال پسندیده و نیکو می باشد. زیرا هیچ بنده ای، هر چه هم اهتمام ورزد، نخواهد توانست حق پروردگارش را آن گونه که سزاوار اوست ادا نماید. تا آنجا که نبی اکرم صلی الله علیه و آله این گونه به پیشگاه خدای خویش عرضه می دارد:
«اَنَا لا اُحْصی ثَناءً عَلَیْکَ اَنْتَ کَما اَثْنَیْتَ عَلی نَفْسِکَ؛ من از عهده ثنا و ستایش تو بر نخواهم آمد. تو همان گونه ای که خود، ثنایت نمودی».(عوالی اللئالی، ج 4، ص 7)
به همین سبب و به حکم عقل و وجدان، اعتراف به تقصیر و اقرار به معاصی، در محضر حضرت پروردگار، امری مطلوب می باشد که نفس این عمل، گامی مهم در تثبیت بندگی بنده، در پیشگاه معبودش می باشد. در مناجات ابوحمزه ثمالی نیز می خوانیم:
اِلهی اِنْ کانَ قَدْ دَنا اَجلی وَ لَمْ یُقَرِّبْنی مِنْکَ عَمَلی فَقَدْ جَعَلْتُ الْاِعْترافَ اِلَیْکَ بِذَنْبی وَسائِلَ عِلَی
خدایا! اگر اجلم نزدیک شده باشد ولی عمل من موجب قُرب تو نشده باشد، پس من اعتراف به تقصیر را وسیله قُربِ به تو قرار می دهم.
و در روایتی نیز از امام موسی بن جعفر علیه السلام وارد شده است که به فرزندش فرمود:
یا بُنَیَّ عَلَیْکَ بِالْجِدِّ لا تُخْرِجَنَّ نَفْسَکَ مِنْ حَدِّ التَّقْصیرِ فی عِبادَهِ اللّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ طاعَتَهُ، فَاِنَّ اللّهَ لا یُعْبَدُ حَقَّ عِبادَتِهِ.
ای فرزندم، همواره کوشش کن، ولی خودت را در عادت و طاعت خدای عزّ و جلّ بی تقصیر مدان، زیرا، خداوند، چنان که شایسته است، پرستش نشود.(اصول کافی، ج 3، ص 116)
ب) چنانچه از این فراز از مناجات استفاده می شود، نفسِ اِقرار و اعتراف به تقصیر، نزد بارگاه کبریایی، می تواند، قُرب به پروردگار را نیز به همراه داشته باشد. چنانچه امام علیه السلام این گونه اشاره فرمود که: «اگر در پایان عمر عملم، موجباتِ قُرب به تو را فراهم نساخت، من، به وسیله اقرار به تقصیر، به تو نزدیک خواهم شد».
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#پیام_زندگی
سه خ
خ اول: خوشرويى،
خ دوم: خوشگويى
و خ سوم: خوشرفتارى!
به همين سادگى، حالا ديگر مىشود حدس زد فرمول رفتار در ارتباطات اجتماعى چيست!
«خوشرويى + خوشگويى + خوشرفتارى»
انسان به سبب فطرت و طبعش نياز دارد به صورت اجتماعى زندگى كند و بر همين اساس لازم است شيوۀ تعامل صحيح و مناسب با اجتماع را بداند.
اين اجتماع در مقياس كوچك شامل خانواده و فاميل مىشود و در مقياس بزرگتر دوستان و همكاران و هموطنان و ساير مردم جهان را در بر مىگيرد.
قانون كلى در رفتار اجتماعى از نظر اسلام همين است كه در فرمول ذكر شد؛ همان «سه خ».
خوشرويى و روى خوش هم شامل سر و وضع و ظاهر انسان است و هم شامل چهرۀ مهربان و با لبخند است،اينكه گفته مىشود حرف زدن انسان خوش باشد و انسان بايد خوشگو باشد منظور جوكگويى و مسخره كردن ديگران و اينها نيست بلكه مقصود اين است كه انسان با حفظ شخصيت يك مسلمان، درست و سنجيده و با احترام و ادب با مردم همكلام شود
و خوشرفتارى نيز تمامى اخلاق و رفتار خوبى است كه اسلام به آنها سفارش كرده است.
(وَ قُولُوا لِلنّاسِ حُسْناً - بقره، ۸۳)
وبا زبان خوش با مردم سخن بگوييد.
در جامعۀ ما گاهى ميان تعاملات مردم پرخاشگرى،بىصبرى و نابردبارى وجود دارد، اين رفتارها انرژى منفى در جامعه منتشر مىكند و جداى از اينكه خود انسان دچار ناراحتى مىشود، ديگران نيز در برخورد با انسان دچار ناراحتى خواهند شد.
به عكس زمانى كه انسان در رفتار با ديگران با حسن خلق عمل مىكند،انرژى مثبت در جامعه منتشر مىشود و همين رفتار مىتواند باعث كار و فعاليت بهتر انسانها بشود و به آبادانى بهتر كمك كند
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#شنبه_های_قرآنی / اندیشه قرآنی #امام_خامنه ای (مدظله العالی)
شماره 15
❇️📚«قسمتی از کتاب: طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» ❇️
🔅جلسه یک | ایمان 1 (قسمت پنجم)
❇️وسَارِعُوا إِلَىٰ مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّمَاوَاتُ وَالْأَرْضُ أُعِدَّتْ لِلْمُتَّقِينَ
و شتاب کنید برای رسیدن به آمرزش پروردگارتان؛ و بهشتی که وسعت آن، آسمانها و زمین است؛ و برای پرهیزگاران آماده شده است (آیه 133 سوره آل عمران)❇️
◀️ أعِدَّتْ لِلْمُتَّقِينَ
ما همه آرزومند بهشتیم، همه در دعاها بهشت را طلب می کنیم؛
اما خود خدا می گوید ما این بهشت را برای مردم باتقوا آماده کردیم، این سفره را برای یک عده مردم خاصی انداختیم، آنها باید بیایند سر این سفره بنشینند و وارد این منطقه بشوند. آنها کیا هستند؟ باتقوایان.
◀️ باتقوا کیست؟
الَّذِينَ يُنْفِقُونَ فِي السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ (آل عمران / 134)
همانها که در توانگری و تنگدستی، انفاق میکنند
این یک شرط با تقوا بودن است, انفاق کردن.
📍فرق انفاق با خرج کردن؟
انفاق با خرج کردن فرق دارد. خرج کردن یعنی اینکه انسان یک پولی را خرج کند.
انفاق خرج کردن است، اما نه هر خرج کردنی. انفاق آن خرج کردنی را می گویند که با آن، یک خلئی پر بشود، یک نیاز راستینی برآورده بشود.
کجایند آن کسانی که میلیونها خرج می کنند، به ظاهر هم برای کارهای نیک خرج می کنند، تا از زبان قرآن به آنها بگوییم که بدبخت ترین مردمند، زیرا کارشان انفاق نیست.
«قُلْ هَلْ نُنَبِّئُكُمْ بِالْأَخْسَرِينَ أَعْمَالًا - الَّذِينَ ضَلَّ سَعْيُهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَهُمْ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ يُحْسِنُونَ صُنْعًا
بگو: آیا به شما خبر دهیم که زیانکارترین (مردم) در کارها، چه کسانی هستند؟ آنها که تلاشهایشان در زندگی دنیا گم (و نابود) شده؛ با این حال، میپندارند کار نیک انجام میدهند!»
این پول هایی که خرج می شود، این زر و زیورهایی که بر پیکر گرسنه یک عده مردم آویحته می شود؛ این پیرایه های زیادی و دروغین؛ اینها انفاق نیست، چرا؟ چون خلئی را پر نمی کند
گاهی پر کردن شکم گرسنه هم انفاق نیست، در یک شرایطی این جوری است. در آن شرایطی که فقر و گرسنگی مانند گیاه هرزه ای، بی حساب دارد بر روی زمین ها میروید، آنجا پر کردن شکم یک گرسنه مثل قیچی کردن پیکره بالای یک دانه علف هرزه است. در صحرا علف هرزه چقدر قیمت دارد؟ بالاخره از جلوی چشم، یک گیاه هرزه کم می شود، اما چقدر این کار اساسی است؟ چقدر جالب است این کار خیلی کم و ناچیز.
بنابراین انفاق آن چیزی است که یک خلائی را پر می کند. یک نیازی را برآورده می کند. آن ملتی که امروز به یک چیزی احتیاج دارد، مانند آب وهوا، اگر در غیر آن چیز، به آن ملت کمک کردی، اینجا انفاق نکردی، پول حرامکردن انجام دادی.
پس انفاق کار همه کس نیست، انفاق کار مردمان باهوش است. آنهایی که خلأها و نیازها را می فهمند و حاضر می شوند بهجا آن خلاها و نیازها را پر کنند
ادامه دارد...
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#امام_خامنه_ای
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
🍂سلسله مباحث: #مهارت_های_طلبگی
پنجره اول: #فعالیت_سیاسی
شماره 2
——————————
◀️ ضرورت فراگیری مهارت
تسلط بر مهارت های خاص و متناسب با فعالیت های عرصه زندگی فردی و اجتماعی، از جمله راهکارهایی است که می تواند به پیشبرد امور در کوتاهترین زمان انجامیده و ضمن تأثير مضاعف و عمیق در عرصه آن فعالیت، اهداف وغايات آن را نیز به بهترین صورت، تحصیل نماید.
برای نمونه بسیاری از دانشمندان به علت فقدان مهارتهای انتقال مفاهیم و مطالب، قادر نیستند دانش و مفهوم مورد نظر خویش را به مخاطبانشان منتقل سازند. در مقابل افرادی با دانش کمتر پس از بهره گیری از مهارت هایی مانند سخنوری، نویسندگی، تدریس و روابط عمومی قادر خواهند بود مباحث و دانش خویش را به خوبی و در مدت زمان مناسب ، بر دیگران منتقل کنند و تأثیرات عمیقی در مخاطب خویش به جای بگذارند.
بر این اساس، فراگیری مهارت ها، همواره مطلوب بوده و از همین رو در هر عرصه ای بر آن تأکید می شود؛
لكن هرچه امور از اهمیت و گستره نفوذ بیشتری برخوردار باشند، فراگیری مهارت ها در آن عرصه از اهمیت مضاعفی برخوردار می شود و ضرورت بیشتر می یابد.
همچنین این مهارتها برای شخصیت های موثر و صاحب نفوذ در جامعه، ضرورت و اهمیت خاصی می یابد
◀️ فعالیت سیاسی
امروزه دیگر نمی توان پذیرفت که ورود به عرصه سیاست ، به سیاستمداران اختصاص دارد؛ زیرا فعالیت های سیاسی، فراگیر شده است.
ضمن اینکه عدم ورود در بسیاری از این امور نیز بار سیاسی داشته و ذیل رفتار سیاسی جای می گیرد.
موضوعات و مسائل سیاسی، پیوند و ارتباطی ژرف، ناگسستنی و نظام مند با امور فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... مردم دارد؛
از این رو فعالیت های سیاسی در زوایای زندگی بشری نفوذ کرده و شناخت، درك و تحلیل موضوعات و پدیده های سیاسی، نیازمند بینش خاصی است.
فراگیری این مهارت ها، موجب راهبری فکری و عملی ما روحانیان در زندگی سیاسی گشته، بلکه با توجه به وجود مؤلفه های سیاسی و تلفیق دو عنصر دین و سیاست، این امر دینداری مطلوب مردم را نیز تأمین می کند.
مردم در این فرآیند قادر خواهند بود در رفتارهای سیاسی خویش، بهترین راهکارها را برگزینند و به بهترین گزینه تن دهند.
ادامه دارد...
#راه_و_رسم_طلبگی
#زیِّ_طلبگی
#مهارت_های_طلبگی
#فعالیت_سیاسی
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 دعای هفتم صحیفه سجادیه
👤 با صدای علی فانی
🗓 ایام #نیمه_شعبان
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#قرآن_کریم
✅سوره مبارکه #احزاب، صفحه 422، آیات 31 تا 35
🗓1400/01/08
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.ir
#حدیث_نیمه_شعبان
🌷🌱🌷 فضیلت و اعمال شب نیمه شعبان 🌷🌱🌷
امام صادق علیه السلام:
قَالَ: سُئِلَ اَلْبَاقِرُ (عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ) عَنْ فَضْلِ لَيْلَةِ اَلنِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ ،
فَقَالَ: هِيَ أَفْضَلُ لَيْلَةٍ بَعْدَ لَيْلَةِ اَلْقَدْرِ ،
فِيهَا يَمْنَحُ اَللَّهُ (تَعَالَى) اَلْعِبَادَ فَضْلَهُ،
وَ يَغْفِرُ لَهُمْ بِمَنِّهِ،
فَاجْتَهِدُوا فِي اَلْقُرْبَةِ إِلَى اَللَّهِ (تَعَالَى) فِيهَا،
فَإِنَّهَا لَيْلَةٌ آلَى اَللَّهُ عَلَى نَفْسِهِ أَلاَّ يَرُدَّ سَائِلاً لَهُ فِيهَا مَا لَمْ يَسْأَلْ مَعْصِيَةً،
وَ إِنَّهَا اَللَّيْلَةُ اَلَّتِي جَعَلَهَا اَللَّهُ لَنَا أَهْلَ اَلْبَيْتِ بِإِزَاءِ مَا جَعَلَ لَيْلَةَ اَلْقَدْرِ لِنَبِيِّنَا (صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ)
فَاجْتَهِدُوا فِي اَلدُّعَاءِ وَ اَلثَّنَاءِ عَلَى اَللَّهِ (عَزَّ وَ جَلَّ)،
فَإِنَّهُ مَنْ سَبَّحَ اَللَّهَ (تَعَالَى) فِيهَا مِائَةَ مَرَّةٍ وَ حَمَّدَهُ مِائَةَ مَرَّةٍ وَ كَبَّرَهُ مِائَةَ مَرَّةٍ، غَفَرَ اَللَّهُ (تَعَالَى) لَهُ مَا سَلَفَ مِنْ مَعَاصِيهِ، وَ قَضَى لَهُ حَوَائِجَ اَلدُّنْيَا وَ اَلْآخِرَةِ، مَا اِلْتَمَسَهُ مِنْهُ، وَ مَا عَلِمَ حَاجَتَهُ إِلَيْهِ وَ إِنْ لَمْ يَلْتَمِسْهُ مِنْهُ، كَرَماً مِنْهُ (تَعَالَى) وَ تَفَضُّلاً عَلَى عِبَادِهِ.
ترجمه:
امام صادق عليه السّلام مىفرمايد:از امام باقر عليه السّلام از برترى شب نيمه شعبان پرسيده شد.امام فرمود:
آن برترين شب پس از شب قدر است.در آن شب خداوند والا احسانش را به بندگان بىدريغ عطا مىكند و آنان را با لطف خود مىآمرزد.
پس در آن شب براى نزديكى به خدا تلاش كنيد.
پس به درستى كه آن شبى است كه خداوند به خود سوگند خورده است كه هيچ درخواستگرى را تا زمانى كه گناهى را نطلبيده است بازنگرداند
و آن شبى است كه خداوند در برابر آنكه شب قدر را براى پيامبرمان صلّى اللّه عليه و اله قرار داد آن را براى ما (اهل بیت) مقرّر فرمود.
پس در دعا و ستايش خداوند والا كوشش كنيد.
به درستى كه هركس در آن صد بار خدا را تسبيح گويد و صد بار ستايش او را بهجاى آورد و صد بار او را بزرگ بدارد خداوند والا گناهان پيشين او را مىبخشايد و خواستههاى دنيا و آخرتش هر آنچه كه از خدا مىطلبد و آنچه را كه خداوند والا او را بدان نيازمند مىداند هرچند كه آن را طلب نكرده باشد از روى بخشش و احسان بر بندگانش برآورده مىسازد.
ادامه حدیث 👇👇👇
قَالَ أَبُو يَحْيَى : فَقُلْتُ لِسَيِّدِنَا اَلصَّادِقِ (عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ) أَيْشٍ اَلْأَدْعِيَةُ فِيهَا فَقَالَ: إِ
ذَا أَنْتَ صَلَّيْتَ عِشَاءَ اَلْآخِرَةِ، فَصَلِّ رَكْعَتَيْنِ، اِقْرَأْ فِي اَلْأُولَى بِالْحَمْدِ وَ سُورَةِ اَلْجَحْدِ وَ هِيَ «قُلْ يٰا أَيُّهَا اَلْكٰافِرُونَ» وَ اِقْرَأْ فِي اَلرَّكْعَةِ اَلثَّانِيَةِ بِالْحَمْدِ وَ سُورَةِ اَلتَّوْحِيدِ وَ هِيَ «قُلْ هُوَ اَللّٰهُ أَحَدٌ»
فَإِذَا أَنْتَ سَلَّمْتَ قُلْتَ 'سُبْحَانَ اَللَّهِ' ثَلاَثاً وَ ثَلاَثِينَ مَرَّةً وَ 'اَلْحَمْدُ لِلَّهِ'
ثَلاَثاً وَ ثَلاَثِينَ مَرَّةً وَ 'اَللَّهُ أَكْبَرُ'
أَرْبَعاً وَ ثَلاَثِينَ مَرَّةً،
ثُمَّ قُلْ 'يَا مَنْ إِلَيْهِ مَلْجَأُ اَلْعِبَادِ فِي اَلْمُهِمَّاتِ' اَلدُّعَاءَ إِلَى آخِرِهِ، ذَكَرْنَاهُ فِي عَمَلِ اَلسَّنَةِ،
فَإِذَا فَرَغَ سَجَدَ وَ يَقُولُ 'يَا رَبِّ' عِشْرِينَ مَرَّةً
'يَا مُحَمَّدُ ' سَبْعَ مَرَّاتٍ
لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ' عَشْرَ مَرَّاتٍ
'مَا شَاءَ اَللَّهُ' عَشْرَ مَرَّاتٍ
'لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ' عَشْرَ مَرَّاتٍ،
ثُمَّ تُصَلِّي عَلَى اَلنَّبِيِّ (صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) وَ تَسْأَلُ اَللَّهَ حَاجَتَكَ،
فَوَ اَللَّهِ لَوْ سَأَلْتَ بِهَا بِفَضْلِهِ وَ بِكَرَمِهِ عَدَدَ اَلْقَطْرِ لَبَلَّغَكَ اَللَّهُ إِيَّاهَا بِكَرَمِهِ وَ فَضْلِهِ .
ابو يحيى مىگويد:پس به امام صادق عليه السّلام عرضه داشتم:
چه دعايى در آن شب بخوانم؟
امام فرمود: هنگامى كه نماز عشا را خواندى دو ركعت نماز بگزار در ركعت اول حمد و سوره جحد كه همان«قل يا ايها الكافرون»است بخوان و در ركعت دوم حمد و سوره توحيد كه همان«قل هو اللّه احد»است تلاوت كن.
پس هنگامى كه سلام گفتى سى و سهبار«سبحان اللّه»
و سى و سهبار«الحمد للّه»
و سى و چهاربار«اللّه اكبر»بگو
و آنگاه بگو:
«اى كسى كه پناه بندگان در هنگام سختىها و مشكلات به سوى اوست»و تا آخر دعا را بخوان
[مؤلف گويد:]-ما آن دعا را در اعمال سال[در كتاب مصباح المتهجّد]بيان كردهايم-
پس هنگامى كه فارغ گشتى به سجده برو و بيست بار بگو«اى پروردگار»
و هفت بار بگو :«هر آنچه خدا بخواهد»
و ده بار بگو(هيچ توانايى جز به كمك خداوند ممكن نيست)
آنگاه بر پيامبر صلّى اللّه عليه و اله درود مىفرستى و نياز خود را از او مىطلبى.
پس به خدا سوگند چنانچه اينگونه به تعداد قطرات باران از فضل و كرمش بخواهى خداوند با بزرگمنشى و احسانش آن را به تو مىرساند.
الأمالي (للطوسی) , جلد۱ , صفحه۲۹۷
#نیمه_شعبان
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فضیلت و اعمال شب نیمه شعبان 1.pdf
478.7K
فضیلت و اعمال شب نیمه شعبان
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخن شورانگیز #استاد_مطهری درباره #عدالت_جهانی_امام_عصر(عج)
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
اصلاح اخلاق در سال نو/ استاد فاطمی نیا
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
4_5798872376984733324.mp3
2.73M
💠 ای #مهدی_صاحب_زمان لبیک لبیک
🎙 بانوای : حاج #میثم_مطیعی
🌸 ویژه ولادت #امام_زمان (عج)
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
1_14807135.mp3
1.76M
🌹در زمان #ظهـــور چه اتفاقی میافتد؟
♦️ هرکس این صوت رو بشنود، مطمئنا آرزویی جز #ظهور_امام_زمان (عج) نخواهد داشت .
#استاد_عالی
تعجیل در فرج مولامون #صلوات🌹
#نیمه_شعبان
🌷ویژه ولادت #امام_زمان (عج)
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید |اگر اتفاقا #امام_زمان (عج) را دیدم...
🔺بیانات آیت الله #مصباح_یزدی (قدس سره) در رابطه با #حضرت_ولی_عصر (عج)
#نیمه_شعبان
🌷ویژه ولادت #امام_زمان (عج)
🌹 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 حوزهعلمیه انقلابی امیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir