هدایت شده از مدرسه علمیه حضرت خدیجه الکبری(س)پرند
در کنار هم و با توکل بخدا روزی یک صفحه قرآن تلاوت میکنیم🌹🌸🌸🌸🌸
@howzeh_elmieh_parand
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
🌸سوره مبارکهء فاتحه؛ آیه ۳
(الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ )
(خداوندی که) بخشنده و بخشایشگر است (و رحمت عامّ و خاصّش همگان را فرا گرفته).
💐💐💐💐💐💐💐💐
🌻💫🌻💫🌻💫🌻💫🌻
(آيه ٣) - «خداوندى كه بخشنده و بخشايشگر است» و رحمت عامّ و خاصّش همه را رسيده. (الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ) . معنى «رحمن» و «رحيم» و همچنين تفاوت ميان اين دو كلمه را در تفسير «بسم اللّه» خوانديم. نكتهاى كه بايد اضافه كنيم اين است كه اين دو صفت در نمازهاى روزانۀ ما حدّاقل ٣٠ بار تكرار مىشوند (در هر يك از دو ركعت اول نماز دوازده بار) و به اين ترتيب ٦٠ مرتبه خدا را به صفت رحمتش مىستائيم. و اين درسى است براى همه انسانها كه خود را در زندگى بيش از هر چيز به اين اخلاق الهى متخلّق كنند. به علاوه اشارهاى است به اين واقعيّت كه اگر ما خود را عبد و بندۀ خدا مىدانيم مبادا رفتار مالكان بىرحم نسبت به بردگانشان در نظرها تداعى شود. نكتۀ ديگر اينكه «رحمان و رحيم» بعد از «رَبِّ الْعالَمِينَ» اشاره به اين است كه ما« خداوند»در عين قدرت نسبت به بندگان خويش، با مهربانى و لطف رفتار مىكنيم.
🌻💫🌻💫🌻💫🌻💫
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
🌸سوره مبارکه: فاتحه آیه شماره: ۴
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
(خداوندی که) مالک روز جزاست.
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂
🌸 آيه ٤) -دوّمين اصل مهمّ اسلام يعنى قيامت و رستاخيز:
🌸 «خداوندى كه مالك روز جزاست» (مالِكِ يَوْمِ الدِّينِ) . در اينجا تعبير به «مالكيّت خداوند» شده است، كه نهايت سِيطَره و نفوذ او را بر همه چيز و همه كس در آن روز مشخص مىكند، روزى كه همۀ انسانها در آن دادگاه بزرگ براى حساب حاضر مىشوند و در برابر مالك حقيقى خود قرار مىگيرند، تمام گفتهها و كارها و حتى انديشههاى خود را حاضر مىبينند، هيچ چيز حتّى به اندازۀ سر سوزنى نابود نشده و به دست فراموشى نيفتاده است، و اكنون اين انسان است كه بايد بار همۀ مسئوليّتهاى اعمال خود را بردوش كشد! حتّى در آنجا كه بنيانگزار سنّت و برنامهاى است، باز بايد سهم خويش را از مسئوليّت بپذيرد!
🌸 بدون شكّ مالكيّت خداوند نسبت به جهان هستى مالكيّت حقيقى است نه مالكيّت اعتبارى. نظير مالكيّت ما نسبت به آنچه در اين جهان ملك ما است. و به تعبير ديگر اين مالكيّت نتيجۀ خالقيّت و ربوبيّت است، آنكس كه موجودات را آفريده و لحظه به لحظه فيض وجود هستى به آنها مىبخشد، مالك حقيقى موجودات است. و در پاسخ اين سؤال كه مگر خداوند مالك تمام اين جهان نيست كه ما از او تعبير به «مالك روز جزاء» مىكنيم؟ بايد بگوئيم: مالكيّت خداوند گر چه شامل «هر دو جهان» مىباشد، اما بروز و ظهور اين مالكيّت در قيامت بيشتر است، چرا كه در آن روز همۀ پيوندهاى مادّى و مالكيّتهاى اعتبارى بريده مىشود، و هيچ كس در آنجا چيزى از خود ندارد، حتّى اگر شفاعتى صورت گيرد باز به فرمان خداست.
🌸 اعتقاد به روز رستاخيز، اثر فوق العاده نيرومندى در كنترل انسان در برابر اعمال نادرست و ناشايست دارد و يكى از علل جلوگيرى كردن نماز از فحشاء و منكرات همين است كه نماز انسان را هم به ياد مبدئى مىاندازد كه از همه كار او با خبر است و هم به ياد دادگاه بزرگ عدل خدا.
🌸 در حديثى از امام سجّاد عليه السّلام مىخوانيم: هنگامى كه به آيۀ «مالِكِ يَوْمِ الدِّينِ» مىرسيد، آنقدر آن را تكرار مىكرد كه نزديك بود روح از بدنش پرواز كند. امّا كلمۀ «يَوْمِ الدِّينِ» :
🌸 در قرآن در تمام موارد به معنى قيامت آمده است، و اينكه چرا آن روز، روز دين معرفى شده؟ به خاطر اين است كه آن روز روز جزا است و «دين» در لغت به معنى «جزا» مىباشد، و روشنترين برنامهاى كه در قيامت اجرا مىشود همين برنامۀ جزا و كيفر و پاداش است.
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂
سلام دوستان 🌸
با توکل بخدا جزء اول از قرآن رو شروع میکنیم👏👏👏👏👏👏
به نیت سلامتی امام زمان عج و تعجیل در امر فرج🌺🌺
سلامتی رهبر عزیزمون🌹🌹
حل مشکلات جوانانمون🌸
عاقبت بخیریمون
حل مشکلات کشور ☘☘
به نیت حاجت تک تک اعضای کانالمون😊😊😊
❣
تا لحظهاے که خون در گهاے ماست
در برابر اهانـت
به پیامبرمان
ساکت نخواهیم ماند!
و فریادمان بلند است:
❤️#لبیک_یا_رسول_الله❤️
برسد بدست #ابلیس_پاریس
و اربابان صهیونیستش!
#من_محمد_را_دوست_دارم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#من_محمد_را_دوست_دارم ❤️
مولاے مـن؛
هـر لحظـه از عشـق شما
شعـرے روان است...🍃
یا مصطـفی، جان همه عالم فدایت...
به کورے #ابلیس_پاریس
و اربابان صهیونیستش
.
══════°✦ ❃ ✦°══════
☝️ پاسخ به یک تحریف بزرگ + سند
💥 آیا خانه حضرت زهرا (س) در نداشته است؟
اخیرا یکی از عناصر بیمایه و سیاستزده (حسین دهباشی)، منکر آتش زدن درب خانه حضرت زهرا (س) شده است. با طرح این شبهه قدیمی و نخنما که اساسا خانه آن حضرت در نداشته است!
🔰پاسخ به شبهه + سند تاریخی
دلایل فراوانی بر وجود در و آتش کشیدن بیت آن حضرت داریم که در اینجا تنها به یک سند اکتفا میکنیم.
📚 بلاذری تاریخنگار بزرگ اهل سنت در قرن سوم در کتاب انساب الاشراف (چاپ مصر، ج1، ص 586):
در گزارش هجوم عمر بن خطاب، به خانه حضرت زهرا (س)، صریحا کلمه "باب" به معنای در و "شعله آتش" را به کار برده است: فاطمه علی الباب...
ترجمه عبارت: پس عمر آمد و همراهش شعلهای از آتش بود. آنگاه فاطمه(ع) بر در خانه با او مواجه شده و گفت: اي پسر خطاب ...
🔺 تصویر بالا: متن اظهارات دهباشی و کتاب بلاذری🔺
#فرهنگی
#ابلیس
#شیطان بزرگ
💚 یه آیه بگودرباره درب
یک منافق نوشته، در صدر اسلام، خانه ها درب نداشته اصلا! که آتش بزنند و بشکنند و حضرت زهراس شهید شود.. دو روز دیگر خواهند گفت، علی و فاطمه ای هم نبوده! سرطان اصلاحات همان مزدوران ساواک هستند که بعد از انقلاب، کراوات را برداشتند، ریش گذاشتند!
اینجا خانه حضرت زهرا و علی است.. پیامبرص دستور داد درب همه خانه ها به مسجد النبی بسته شود، جز خانه حضرت علی.. 👆
پیامبر عزیز خدا میدانست روزی درب همین خانه را خواهند شکست و حریم دختر گرامی اش را هتک خواهند کرد.
#شیعه #حضرت_زهرا #در #درب #باب #بیت #بیت_الزهرا #خانه_حضرت_زهرا #مدینه #دهباشی
#شب_جمعه_شب_زیارتی_ارباب
شب جمعه است دلم کربُبلا میخواهد
در حرم حال مناجات و بکا میخواهد
شب جمعه ست دلم شوق پریدن دارد
بوسه بر پهنه ی ایوان طلا میخواهد
چگونه است که فتح بابل (عراق کنونی) توسط #کوروش_کبیر (شاه ایران) و رهایی مردم تحت ستم بابل توسط وطن پرستان تحسین و ستایش میشود
اما امروز (در چند سال گذشته و جنگ با داعش) که فرزندان همان کوروش در دفاع از مردم همان کشور (عراق) در برابر تروریست ها اقدام می کنند،
می گویند دخالت در امور دیگر کشورهاست؟
چطور این دخالت است اما آن نه؟!
ایران که همان ایران است؛ عراق هم همان عراق!
1_552864828.mp3
6.08M
👈شب زیارتی امام حسین(ع)
🍃خاک پای زائراتم
🍃هر شب جمعه به یاد کربلاتم
🎤 #سید_مجید_بنی_فاطمه
⏯ #شور
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #شب_جمعه
هدایت شده از مدرسه علمیه حضرت خدیجه الکبری(س)پرند
در کنار هم و با توکل بخدا روزی یک صفحه قرآن تلاوت میکنیم🌹🌸🌸🌸🌸
@howzeh_elmieh_parand
🌼🍃🌸🍃🌹🍃🌷🍃
🌸سوره مبارکه: فاتحه آیه شماره: ۵
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
(پروردگارا!) تنها تو را میپرستیم؛ و تنها از تو یاری میجوییم.
🌼🍃🌸🍃🌹🍃🌷🍃
@howzeh_elmieh_parand
🍃🍂🍃🍂🌹🍃🍂🍃🍂
🌸(آيه ٥) -انسان در پيشگاه خدا:
از اينجا گوئى «بنده» پروردگار خود را مخاطب ساخته نخست از عبوديّت خويش در برابر او، و سپس از امدادها و كمكهاى او سخن مىگويد: «تنها تو را مىپرستم و تنها از تو يارى مىجويم» (إِيّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيّاكَ نَسْتَعِينُ) . در واقع آيات گذشته سخن از توحيد ذات و صفات مىگفت و در اينجا سخن از توحيد عبادت، و توحيد افعال است. توحيد عبادت آن است كه هيچ كس و هيچ چيز را شايستۀ پرستش جز ذات خدا ندانيم تنها به فرمان او گردن نهيم، و از بندگى و تسليم در برابر غير ذات او بپرهيزيم، توحيد افعال آن است كه تنها مؤثّر حقيقى را در عالم او بدانيم، نه اينكه دنبال سبب نرويم بلكه معتقد باشيم هر سببى هر تأثيرى دارد به فرمان خداست. اين تفكّر و اعتقاد انسان را از همه كس و همۀ موجودات بريده و تنها به خدا پيوند مىدهد.
🍃🍂🍃🍂🌹🍃🍂🍃🍂
🌟💫🌟💫🌟💫🌟💫🌟💫
🌸سوره مبارکه: فاتحه آیه شماره: ۶
اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
ما را به راه راست هدایت کن...
⭐️💫⭐️💫⭐️💫⭐️💫
🌾🍃🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃🍃
🌟(آيه ٦) - «ما را به راه راست هدايت فرما» (اهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ) . پس از اظهار تسليم در برابر پروردگار و وصول بر مرحلۀ عبوديّت و استمداد از ذات پاك او نخستين تقاضاى بنده اين است كه او را به راه راست، راه پاكى و نيكى، راه عدل و داد، و راه ايمان و عمل صالح هدايت فرمايد.
🌟در اينجا اين سؤال كه چرا ما همواره درخواست هدايت به صراط مستقيم از خدا مىكنيم مگر ما گمراهيم! مطرح مىشود. وانگهى اين سخن از پيامبر و امامان كه نمونۀ انسان كامل بودند چه معنى دارد؟ ! در پاسخ مىگوئيم:
🌟 انسان در مسير هدايت هر لحظه بيم لغزش و انحراف در بارۀ او مىرود، به همين دليل بايد خود را در اختيار پروردگار بگذارد و تقاضا كند كه او را بر راه راست ثابت نگهدارد.
🌟دوّم اينكه، هدايت همان پيمودن طريق تكامل است كه انسان تدريجاً مراحل نقصان را پشت سر بگذارد و به مراحل بالاتر برسد. بنابراين جاى تعجّب نيست كه حتّى پيامبران و امامان از خدا تقاضاى هدايت «صراط مستقيم» كنند، چه اينكه كمال مطلق تنها خدا است، و همه بدون استثناء در مسير تكاملند، چه مانعى دارد كه آنها نيز تقاضاى درجات بالاترى را از خدا بنمايند.
🌟 امام صادق عليه السّلام در تفسير اين آيه مىفرمايد: «خداوندا! ما را بر راهى كه به محبّت تو مىرسد و به بهشت واصل مىگردد، و مانع از پيروى هوسهاى كشنده و آراء انحرافى و هلاك كننده است ثابت بدار».
🌟 صراط مستقيم چيست؟ «صراط مستقيم» همان آئين خدا پرستى و دين حقّ و پايبند بودن به دستورات خداست، چنانكه در سورۀ انعام آيۀ ١٦١ مىخوانيم: «بگو: خداوند مرا به صراط مستقيم هدايت كرده، به دين استوار آئين ابراهيم كه هرگز به خدا شرك نورزيد.»
🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃