هدایت شده از مدرسه علمیه حضرت خدیجه الکبری(س)پرند
در کنار هم و با توکل بخدا روزی یک صفحه قرآن تلاوت میکنیم🌹🌸🌸🌸🌸
@howzeh_elmieh_parand
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
🌸سورهء فاتحه آیهء ۲
«الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ »
ستایش مخصوص خداوندی است که پروردگار جهانیان است.
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
@howzeh_elmieh_parand
💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿
بعد از «بسم اللّه» كه آغازگر سوره بود، نخستين وظيفۀ بندگان آن است كه به ياد مبدأ بزرگ عالم هستى و نعمتهاى بىپايانش بيفتند، همان نعمتهاى فراوانى كه راهنماى ما در شناخت پروردگار و انگيزۀ ما ، در راه عبوديّت است. اينكه مىگوئيم: انگيزه، به خاطر آن است كه هر انسانى به هنگامى كه نعمتى به او مىرسد فوراً مىخواهد، بخشندۀ نعمت را بشناسد، و طبق فرمان فطرت به سپاسگزارى برخيزد و حقّ شكر او را ادا كند به همين جهت علماى علم كلام (عقائد) در نخستين بحث اين علم «وجوب شكر منعم» را كه يك فرمان فطرى و عقلى است به عنوان انگيزۀ خداشناسى، يادآور مىشوند. و اينكه مىگوئيم: راهنماى ما در شناخت پروردگار نعمتهاى اوست، زيرا بهترين و جامعترين راه براى شناخت مبدأ، مطالعه در اسرار آفرينش و رازهاى خلقت و مخصوصاً وجود نعمتها در رابطه با زندگى انسانها است. به اين دو دليل سورۀ فاتحة الكتاب با اين جمله شروع مىشود «حمد و ستايش مخصوص خداوندى است كه پروردگار جهانيان است» (الْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ) .
🌸 «حمد» در لغت به معنى ستايش كردن در برابر كار يا صفت نيك اختيارى است. ١-هر انسانى كه سر چشمۀ خير و بركتى است و هر پيامبر و رهبر الهى كه نور هدايت در دلها مىپاشد، هر شخص سخاوتمندى كه بخشش مىكند، و هر طبيبى كه مرهمى بر زخم جانكاهى مىنهد، ستايش آنها از ستايش خدا سر چشمه مىگيرد، چرا كه همۀ اين مواهب در اصل از ناحيۀ ذات پاك او است، و نيز اگر خورشيد نورافشانى مىكند، ابرها باران مىبارند، و زمين بركاتش را به ما تحويل مىدهد، همه از ناحيۀ او است.
🌸٢-جالب اينكه «حمد» تنها در آغاز كار نيست، بلكه پايان كارها نيز چنانكه قرآن به ما تعليم مىدهد با حمد خواهد بود، در مورد بهشتيان مىخوانيم: «سخن آنها در بهشت نخست منزّه شمردن خداوند از هر عيب و نقص و تحيّت آنها سلام، و آخرين سخنشان اَلْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ است» . (يونس:۱۰ )
🌸۳ــ امّا كلمه «ربّ» در اصل به معنى مالك و صاحب چيزى است كه به تربيت و اصلاح آن مىپردازد.
💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿
🌲🌱🌲🌱🌲🌱🌲🌱🌲🌱
🌼كلمۀ «الْعالَمِينَ» جمع «عالَم» است و عالم به معنى مجموعهاى است از موجودات مختلف و هنگامى كه به صورت «عالمين» جمع بسته مىشود اشاره به تمام مجموعههاى اين جهان است.
🌼در روايتى از على عليه السّلام چنين مىخوانيم كه در ضمن تفسير آيۀ «الْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ» فرمود: «رَبِّ الْعالَمِينَ اشاره به مجموع همۀ مخلوقات است اعم از موجودات بيجان و جاندار» .
🌲🌱🌲🌱🌲🌱🌲🌱🌲🌱
علا مه محمّد تقي مجلسي در جلد پنجم كتاب « روضه المتّقين » مي گويد «من در رؤياي حقه اي ، امام رضا (عليه السلام) را زيارت كردم . مشغول خواندن زيارت جامعه بودم كه حضرت به من فرمود: احسنت ، احسنت . يعني هم زيارت جامعه را تحسين كردند و هم مرا كه در خدمت ايشان اين زيارت را مي خواندم.
زيارت جامعه، شناسنامه اهل بيت عليهم السلام است .
گذشته ات را ببخش...✅
زیرا آنان همچون کفشهای کودکیت نه تنها برایت کوچكاند!👌
بلکه تو را از برداشتن "گام های بزرگ" بازمیدارند!👌👌
@howzeh_elmieh_parand
پیام رهبر انقلاب خطاب به جوانان فرانسه درپی اظهارات توهینآمیز رئیسجمهور فرانسه درباره پیامبر اعظم(ص):
🔻جوانان فرانسه؛ از رئیس جمهور خود بپرسید:چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان میشمارد؟
🔻آیا معنی آزادی بیان این است:دشنام و اهانت، آن هم به چهرههای درخشان و مقدس؟
🔻آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
🔻سوال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
#لبیک_یا_رسول_الله
@howzeh_elmieh_parand
هدایت شده از مدرسه علمیه حضرت خدیجه الکبری(س)پرند
در کنار هم و با توکل بخدا روزی یک صفحه قرآن تلاوت میکنیم🌹🌸🌸🌸🌸
@howzeh_elmieh_parand
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
🌸سوره مبارکهء فاتحه؛ آیه ۳
(الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ )
(خداوندی که) بخشنده و بخشایشگر است (و رحمت عامّ و خاصّش همگان را فرا گرفته).
💐💐💐💐💐💐💐💐
🌻💫🌻💫🌻💫🌻💫🌻
(آيه ٣) - «خداوندى كه بخشنده و بخشايشگر است» و رحمت عامّ و خاصّش همه را رسيده. (الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ) . معنى «رحمن» و «رحيم» و همچنين تفاوت ميان اين دو كلمه را در تفسير «بسم اللّه» خوانديم. نكتهاى كه بايد اضافه كنيم اين است كه اين دو صفت در نمازهاى روزانۀ ما حدّاقل ٣٠ بار تكرار مىشوند (در هر يك از دو ركعت اول نماز دوازده بار) و به اين ترتيب ٦٠ مرتبه خدا را به صفت رحمتش مىستائيم. و اين درسى است براى همه انسانها كه خود را در زندگى بيش از هر چيز به اين اخلاق الهى متخلّق كنند. به علاوه اشارهاى است به اين واقعيّت كه اگر ما خود را عبد و بندۀ خدا مىدانيم مبادا رفتار مالكان بىرحم نسبت به بردگانشان در نظرها تداعى شود. نكتۀ ديگر اينكه «رحمان و رحيم» بعد از «رَبِّ الْعالَمِينَ» اشاره به اين است كه ما« خداوند»در عين قدرت نسبت به بندگان خويش، با مهربانى و لطف رفتار مىكنيم.
🌻💫🌻💫🌻💫🌻💫
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
🌸سوره مبارکه: فاتحه آیه شماره: ۴
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
(خداوندی که) مالک روز جزاست.
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂
🌸 آيه ٤) -دوّمين اصل مهمّ اسلام يعنى قيامت و رستاخيز:
🌸 «خداوندى كه مالك روز جزاست» (مالِكِ يَوْمِ الدِّينِ) . در اينجا تعبير به «مالكيّت خداوند» شده است، كه نهايت سِيطَره و نفوذ او را بر همه چيز و همه كس در آن روز مشخص مىكند، روزى كه همۀ انسانها در آن دادگاه بزرگ براى حساب حاضر مىشوند و در برابر مالك حقيقى خود قرار مىگيرند، تمام گفتهها و كارها و حتى انديشههاى خود را حاضر مىبينند، هيچ چيز حتّى به اندازۀ سر سوزنى نابود نشده و به دست فراموشى نيفتاده است، و اكنون اين انسان است كه بايد بار همۀ مسئوليّتهاى اعمال خود را بردوش كشد! حتّى در آنجا كه بنيانگزار سنّت و برنامهاى است، باز بايد سهم خويش را از مسئوليّت بپذيرد!
🌸 بدون شكّ مالكيّت خداوند نسبت به جهان هستى مالكيّت حقيقى است نه مالكيّت اعتبارى. نظير مالكيّت ما نسبت به آنچه در اين جهان ملك ما است. و به تعبير ديگر اين مالكيّت نتيجۀ خالقيّت و ربوبيّت است، آنكس كه موجودات را آفريده و لحظه به لحظه فيض وجود هستى به آنها مىبخشد، مالك حقيقى موجودات است. و در پاسخ اين سؤال كه مگر خداوند مالك تمام اين جهان نيست كه ما از او تعبير به «مالك روز جزاء» مىكنيم؟ بايد بگوئيم: مالكيّت خداوند گر چه شامل «هر دو جهان» مىباشد، اما بروز و ظهور اين مالكيّت در قيامت بيشتر است، چرا كه در آن روز همۀ پيوندهاى مادّى و مالكيّتهاى اعتبارى بريده مىشود، و هيچ كس در آنجا چيزى از خود ندارد، حتّى اگر شفاعتى صورت گيرد باز به فرمان خداست.
🌸 اعتقاد به روز رستاخيز، اثر فوق العاده نيرومندى در كنترل انسان در برابر اعمال نادرست و ناشايست دارد و يكى از علل جلوگيرى كردن نماز از فحشاء و منكرات همين است كه نماز انسان را هم به ياد مبدئى مىاندازد كه از همه كار او با خبر است و هم به ياد دادگاه بزرگ عدل خدا.
🌸 در حديثى از امام سجّاد عليه السّلام مىخوانيم: هنگامى كه به آيۀ «مالِكِ يَوْمِ الدِّينِ» مىرسيد، آنقدر آن را تكرار مىكرد كه نزديك بود روح از بدنش پرواز كند. امّا كلمۀ «يَوْمِ الدِّينِ» :
🌸 در قرآن در تمام موارد به معنى قيامت آمده است، و اينكه چرا آن روز، روز دين معرفى شده؟ به خاطر اين است كه آن روز روز جزا است و «دين» در لغت به معنى «جزا» مىباشد، و روشنترين برنامهاى كه در قيامت اجرا مىشود همين برنامۀ جزا و كيفر و پاداش است.
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂
سلام دوستان 🌸
با توکل بخدا جزء اول از قرآن رو شروع میکنیم👏👏👏👏👏👏
به نیت سلامتی امام زمان عج و تعجیل در امر فرج🌺🌺
سلامتی رهبر عزیزمون🌹🌹
حل مشکلات جوانانمون🌸
عاقبت بخیریمون
حل مشکلات کشور ☘☘
به نیت حاجت تک تک اعضای کانالمون😊😊😊
❣
تا لحظهاے که خون در گهاے ماست
در برابر اهانـت
به پیامبرمان
ساکت نخواهیم ماند!
و فریادمان بلند است:
❤️#لبیک_یا_رسول_الله❤️
برسد بدست #ابلیس_پاریس
و اربابان صهیونیستش!
#من_محمد_را_دوست_دارم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#من_محمد_را_دوست_دارم ❤️
مولاے مـن؛
هـر لحظـه از عشـق شما
شعـرے روان است...🍃
یا مصطـفی، جان همه عالم فدایت...
به کورے #ابلیس_پاریس
و اربابان صهیونیستش
.
══════°✦ ❃ ✦°══════
☝️ پاسخ به یک تحریف بزرگ + سند
💥 آیا خانه حضرت زهرا (س) در نداشته است؟
اخیرا یکی از عناصر بیمایه و سیاستزده (حسین دهباشی)، منکر آتش زدن درب خانه حضرت زهرا (س) شده است. با طرح این شبهه قدیمی و نخنما که اساسا خانه آن حضرت در نداشته است!
🔰پاسخ به شبهه + سند تاریخی
دلایل فراوانی بر وجود در و آتش کشیدن بیت آن حضرت داریم که در اینجا تنها به یک سند اکتفا میکنیم.
📚 بلاذری تاریخنگار بزرگ اهل سنت در قرن سوم در کتاب انساب الاشراف (چاپ مصر، ج1، ص 586):
در گزارش هجوم عمر بن خطاب، به خانه حضرت زهرا (س)، صریحا کلمه "باب" به معنای در و "شعله آتش" را به کار برده است: فاطمه علی الباب...
ترجمه عبارت: پس عمر آمد و همراهش شعلهای از آتش بود. آنگاه فاطمه(ع) بر در خانه با او مواجه شده و گفت: اي پسر خطاب ...
🔺 تصویر بالا: متن اظهارات دهباشی و کتاب بلاذری🔺
#فرهنگی
#ابلیس
#شیطان بزرگ