29.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ این «باید بشود» را دفتر فقه معاصر اعلام و مثل سایر محصولات و اقدامات خود #به_سرعت اجرا خواهد کرد. 💯
✅ تفاهم های اولیه با متخصصان هوش مصنوعی انجام شده و به زودی کار علمی موضوع شناسی و تدوین فهرست تخصصی موضوعات بحث فقه هوش مصنوعی به انجام خواهد رسید. 👌
✅ سال آینده منتظر آغاز درس #خارج_فقه_هوش_مصنوعی باشید. 💯
✅ تولیدات علمی آن بحث قطعا در ایران و جهان مورد توجه قرار خواهد گرفت و در مسیر تنظیم گری این موضوع تاثیرگذار خواهد بود.
✅ آخرین دستاوردهای علمی فقه معاصر حوزه های علمیه را از #کانال_رسمی دفتر فقه معاصر پیگیری نمایید:
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/835584018C53bfbd8554
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🗞 ویژهنامه «هوش مصنوعی» از سوی هفتهنامه افقحوزه منتشر شد ➕ دانلود نسخه الکترونیکی
⬇️
https://hawzahnews.com/x9S8q
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
#بیانیه_های_موثر علیه جنایت ها و جسارتهای فرانسویان!
🔹روزنامه واشنگتن پست آمریکا، ضمن درج گزارشی از بیانیه های حوزه علمیه قم علیه جسارت مکرون به ساحت مقدس پیامبر(ص)، نوشت:
🔻مجمع قدرتمندی از روحانیون ایران در شهر قم از دولت خواستند تا اقدام مکرون را محکوم نماید.
🔹 روزنامه واشنگتن پست همچنین در ادامه با اشاره به صفحه نخست روزنامه وطن امروز، نوشت: روزنامه وطن امروز تصویر مکرون را به صورت یک دیو منتشر کرد و او را شیطان خطاب نمود.
(نقل از محرمانه)
🔶حاشیه
در سالهای گذشته که فضای سیاسی و رسانه ای کشور در قبضه برجامیان عاشق آمریکا قرار داشت نفوذی های حوزوی این خرده جریان خسارت آفرین، همواره با ژست عقلانیت و اعتدالگرایی و ادعای آشنایی به منطق روابط بینالملل در میان حوزویان چنین القا میکردند که عصر اقدامات نمادین و شعائری (مانند بیانیه،تجمع،طومارنویسی،نامه سرگشاده،راهپیمایی اعتراضی و...) گذشته است و این مسائل فاقد اثر بوده از دیوارهای قم هم عبور نمیکند! گرچه جریان انقلابی در حوزه هرگز به اقدامات نمادین و احیای شعائر انقلابی اکتفا نمیکند و تمرکز اصلی را بر اقدامات ایجابی در خدمت به انقلاب و اسلام ناب جست و جو میکند اما انکار اثرمندی اقدامات نمادین و شعائری دروغی بزرگ و از تلبیسات شیطانی بود که با هدف حذف بزرگان و بدنه متدین و انقلابی حوزه قم صورت میگیرد.
@rozaneebefarda
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
☘️
🔹 اعلام نظر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در خصوص آقای سید کمال حیدری
مورخ 99/08/06
بسم الله الرحمن الرحيم
وَ اتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ الَّذي آتَيْناهُ آياتِنا فَانْسَلَخَ مِنْها فَأَتْبَعَهُ الشَّيْطانُ فَكانَ مِنَ الْغاوينَ (اعراف: 175)
🔸 بخوان بر آنان خبر کسی را که نشانههايمان را به او داديم؛ اما او خود را از آن تهی ساخت، پس شيطان او را پيروی کرد، او از گمراهانِ فرومايه بود.
مدتي است فردی به نام سيدکمال حيدری که يکی از منتسبان حوزههای علميه است؛ هر از گاهی در بارة محکمات اسلام و تشيع سخنانی ناروا مطرح میکند.
🌐 جامعه مدرسين حوزة علميه قم از چند سال پيش وی را زير نظر دارد و در برابر تحليلها و مطالب نادرست و ناتمام وی طريق تصبّر و تحلّم را در پيش گرفته است. بررسی سوابق نامبرده نشان میدهد وی انضباط و استقامت لازم را در تحصيل نداشته، فراگيری از استادان را به حد کفايت نرسانده است. نقشآفرينیهای وی در يکی از برنامههای سيمای کوثر نيز به لحاظ توانايی علمی خود وی نبوده بلکه به واسطة اطلاعات و استناداتی بوده که گروهی متخصص در اختيار وی قرار میدادهاند و او تنها آن را اجرا میکرده است. گروهی که اکنون از او فاصله گرفته و رفتار و گفتارهای او را منکر میشمارند.
💠 از ديرزمانی که آرای باطل وی رخ نموده، عالمان و متدينانی ناصح با وی گفت و گو کرده و او را نسبت به بطلان آرا و ديدگاههای ناتمامش آگاه ساختهاند. وی به رغم پذيرش اکثر ملاحظات و تذکرات و تعهد نسبت به تصحيح اشتباهات و جبران خطاها؛ همواره خلاف عهد عمل کرده و روش خود را تصحيح نکرده است. افزون بر اين، مراکز علمی نيز به طور رسمی از وی برای طرح ديدگاههای خود در کرسیهای آزادانديشی و نظريهپردازی دعوت کردهاند. اين کرسیها در حضور صاحب نظران و اهل فنّ ارائه میشود؛ ولی او از اين طريق علمی و ناصحانه نيز سربرتافته و بر نشر خطاهای يادشده اصرار میورزد. بديهي است، جای بحث در بارة تحليلها و برداشتهاـ هرچند در تضاد با محکمات اسلام و تشيع ـ محافل تخصصی و علمی است؛ که وی تن به آن نمیدهد. به نظر میرسد او اکنون خود را به غاری انباشته از شبهات تبديل کرده و سخن امير مؤمنان وضعيت کسانی مانند اوست که میفرمايد: « ٍكُلُّ ذَلِكَ وَحْشَةً مِمَّا وَرَّثَ النَّبِيُّ الْأُمِّيُّ ص وَ نُفُوراً مِمَّا أَدَّى إِلَيْهِمْ مِنْ أَخْبَارِ فَاطِرِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ أَهْلُ حَسَرَاتٍ وَ كُهُوفُ شُبُهَاتٍ وَ أَهْلُ عَشَوَاتٍ وَ ضَلَالَةٍ وَ رِيبَةٍ مَنْ وَكَلَهُ اللَّهُ إِلَى نَفْسِهِ وَ رَأْيِهِ فَهُوَ مَأْمُونٌ عِنْدَ مَنْ يَجْهَلُهُ غَيْرُ الْمُتَّهَمِ عِنْدَ مَنْ لَا يَعْرِفُهُ ...»؛ همة اينها به علت وحشت از چيزي است که پيامبر امی(ص) برجای گذاشته و به علت نفرت از آن چيزيست که از اخبار آفريدگار آسمانها و زمين بر آنان عرضه کرد؛ [اينان] اهل واماندگی، غارهای شبهات، اهل کمبينی و گمراهی و بدگمانیاند؛ کسی که خدا او را به خود و رأيش واگذاشته است.(کافی، ج8؛ ص63)
👈 مع الاسف چنديست او با برداشتهای باطل خود، نسبتهای ناروا به عالمان سلف رضوان الله تعالی عليهم را نيز افزوده و آن را به مراجع عظام موجود دامت برکاتهم نيز تعميم میدهد؛ تا آنجا که برخی مراجع معظم دامت برکاتهم صريحا به تنزيه فتاوی خود از نسبتهای ناروای وی پرداختند. نکته تأمل برانگيزتر،اینکه فارغ از برداشت های باطل او نسبت به محکمات اسلام و تشیع، نشر این گفتار ها ونسبتهای ناروا و فتنهانگيز وی در آستانة ميلاد خجستة پيامبر اعظم(ص) که محور وحدت امت اسلامی است تمام تفرقه افکنان را به هيجان آورده و شبکه های معاند و فتنه گر را به استقبال از سخنان بی پایه وی وباز نشر آن کشانده است ولذا بر این اساس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم آحاد جامعه اسلامی را از فتنهی امثال وی برحذر می دارد که هرگز نباید سخنان نادرست ایشان را به پای دین و مذهب و روحانیت و عالمان دینی به حساب آورند زیرا راهی را که این شخص پیش گرفته سرانجامی جز انحراف و گمراهی نیست هر چند مطمئنیم مسلمانان آگاه به ویژه پیروان اهل بیت علیهم السلام ،اسلام ،تشیع،عالمان و مراجع عظام را منزه از آرا و نسبت های بی مبنا وناروای او میدانند.
اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین
والسلام علیکم و رحمهالله و برکاته
محمد یزدی
رییس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
☘️
هدایت شده از روابط عمومی جامعه مدرسین
#توضیحاتی در باره اطلاعیه مهم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در باره سید کمال حیدری#
۱_ این اطلاعیه بعد از مطالعه ودقت در همه نوشته ها واظهارات ایشان در جلسات متعدد جامعه مدرسین ونیز بررسی های لازم واتمام حجت با ایشان صادر گردیده است. ۲_ هدف ازاین اطلاعیه پایان دادن به فتنه گری و صیانت از عقاید شیعه وجلوگیری از اضلال و انحراف جامعه واعلام موضع حق در باطل بودن سخنان خلاف اصول وموازین مسلم ومورد اتفاق است. ۳_ ایشان به ناحق مدعی جایگاه علمی وحوزوی وبرخودار از تریبون رسمی درگذشته بود. بنابراین روشنگری توسط جامعه مدرسین در باره ایشان وامثال ان ضروری و وظیفه شرعی؛ است.
عباس کعبی
با عرض سلام و احترام خدمت دانش پژوهان محترم.☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
به اطلاع فارغ التحصيلان محترم مي رساند كه نيروي انتظامي در صدد جذب مشاور و استخدام با شرايط ذيل است:
- حداکثر سن ۳۴
- داشتن سطح ۳ یا در حال کسب آن
- داشتن تخصص مرتبط با مشاوره
دوستاني که تمایل به استخدام در نيروي انتظامي به عنوان مشاور دارند، لطفا رزومه خود را در اسرع وقت به اين شماره 09122536055 ارسال كنند.
نكات مهم:
- زمینه کاری در حوزه مشاوره خواهد بود.
- مشاوره به کادر و خانوادههای نيروي انتظامي و ساير افراد معرفي شده صورت خواهد گرفت.
- بعد از جذب به تناسب نیاز، به استان ها اعزام خواهيد شد.
- اولويت با استان شما خواهد بود. - اين فراخوان را به اطلاع ساير فارغ التحصيلان هم برسانيد.
🔻با قرائت پیام دو مرجع تقلید؛
✳️ نخستین همایش ملی هوش مصنوعی و علوم اسلامی برگزار شد
□ نخستین همایش ملی هوش مصنوعی و علوم اسلامی، عصر امروز در سالن اجتماعات مدرسه معصومیه قم، با برگزاری همزمان نمایشگاه دستاوردهای دیجیتال حوزه علمیه و با حضور مدیر حوزه های علمیه و جمعی از بزرگان حوزه و دانشگاه برگزار شد.
□ در ابتدای این همایش حجت الاسلام والمسلمین تحویلدار، پیام آیت الله العظمی صافی گلپایگانی در موضوع استفاده از هوش مصنوعی در ترویج علوم اسلامی را قرائت کرد.
□ حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین بهرامی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی گفت: در بیش از سه دهه گذشته و از سال ۱۳۶۸ فعالیت گسترده ای در باب فناوری دیجیتال در حوزه آغاز شده است؛ ابزارهای دیجیتالی متنوعی برای استفاده طلاب و اساتید حوزه در طول این چند دهه تولید شده است.
□ حجت الاسلام محی الدین مکارم پیام آیت الله العظمی مکارم شیرازی در خصوص اهمیت استفاده از فناوری هوش مصنوعی در علوم اسلامی را قرائت کرد.
□ دکتر بهروز مینایی، دبیر علمی همایش در ادامه به ایراد سخنانی پرداخت و اظهار داشت: هوش مصنوعی به معنای توانایی ماشین و رایانه برای حل مسائل پیچیده و اینکه خود ماشین حسگر داشته باششد و بتواند یک کار را با استفاده از یک منبع علم انجام دهد، چه چالش ها و فرصتهایی را برای حوزه علمیه ایجاد میکند.
استفاده از هوش مصنوعی می تواند یک سلاح بسیار قوی را در اختیار پژوهشگران قرار دهد تا در کمترین زمان بیشتری تولید علم و دانش را داشته باشند.
□ آیتالله علیرضا اعرافی: هوش مصنوعی یک رشته و فناوری فرارشتهای، فرابخشی و فرافناوری است و جهان بشریت به دنبال این است که استدلالات انسانی که در اعماق ذهن او آمده را ماشینی کند تا افراد مختلف در نقاط و شرایط متفاوت بتوانند از آنها استفاده ببرند.
❇️ در این همایش از
دوکتاب «مجموعه مقالات همایش»
و «هوش مصنوعی و علوم اسلامی»
و نیز از موتور جستجوگر «جُهد»،
فضای ابری «سحاب» به جهت بارگزاری، ذخیره و به اشتراک گذاشتن مقالات علمی محققان
و نرم افزار فیش نویسی و یادداشت برداری «تحریر»
که هرسه این دستاوردها در پروژهای کلان با عنوان «نجف» هستند، رونمایی شد.
در پایان از فعالین حوزه علمیه در عرصه فناوری هوش مصنوعی نیز تجلیل به عمل آمد.
https://hawzahnews.com/x9SbC
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه