🔻آیتالله اعرافی در بازید از مرکز ارتباطات و بینالملل حوزه:
❇️ تبلیغ بینالملل از مظلومیت خارج شود
◻️ ذات حوزه #بینالمللی و هویت آن هم #خدمت به جامعه بشری است و در عین حال دارای استعدادهای جهانی زیادی هم است.
◻️ با وجود همه استعدادها، تجربیاتی که خودم سالها در عرصه بین المللی دارم، حوزه هنوز در عرصه بینالملل نتوانسته انتظارها را برآورده کند و خیلی با بینالمللی بودن حوزه فاصله داریم.
◻️ طراحی صدها برنامه و ترسیم سند بالادستی با فعالیتهای جهادی بدست آمده نه با هزینه کلان، مسئلهای که مدیریت حوزههای علمیه بر روی آن تأکید دارد، طرح آمایش است.
◻️ باید بازنگری جدیتری در بحث #تبلیغبینالملل صورت گیرد تا تبلیغ بین الملل از مظلومیت خارج شود.
◻️ #شبکهسازی در عرصه تبلیغ بینالملل، تربیت افراد متخصص در بحث ادیان و مذاهب همچون مسیحیت و یهودیت ضروری است.
◻️ مسئله دیگر تعامل این مرکز با جامعةالمصطفی و حضور اساتید غیرایرانی در حوزه است. باید به این مقوله توجه و این افراد را هم شناسایی کرد.
https://hawzahnews.com/x9TzW
📸 #تصاویر_شما/ تغسیل اموات کرونایی توسط طلاب جهادی در هشتگرد
https://hawzahnews.com/x9TCJ
🔻آیت الله العظمی مکارم شیرازی در پیامی تصویری گفتند:
❇️ علامه طباطبایی(ره) ناخالصی های فلسفه را برداشت
◻️ در بین خدمات علامه طباطبایی سه خدمت از خدمات ایشان از نظر ما بسیار مهم است:
🔹 اول #احیایمجالستفسیر است.
تفسیر در حوزه های علمیه بود ولی در حاشیه بود و ایشان تفسیر را به حوزه ها آورد و به آن رسمیت داد.
ایشان قرآن را از غریبی بیرون آورد که خدمت بزرگی به تفسیر و حوزه ها بود.
🔹 #فلسفه ما ناخالصی هایی داشت که باعث ایراد بود و با آموزههای ما نمی ساخت و در آن زمان شرایط به گونهای بود که اگر کسی فلسفه میخواند به او شهریه نمی دادند؛ ایشان ناخالصی ها را برداشت و دو کتاب فلسفی نوشت که هماهنگ با آموزه های اسلام بود و کتاب درسی حوزه ها شد.
🔹 در عصر ایشان و عصر ما #فلسفهمادیگری کولاک می کرد و طرفداران مادی گری هجوم زیادی بر مسایل مذهبی و روحانیون داشتند؛ ایشان آمد و برنامه ریزی کرد و جلوی آنها ایستاد و کتابی نوشت که نقش موثری در این زمینه داشت.
✅ #سیره_اخلاقی_آقا
🚨هر سه روز یک ختم #قرآن !!!
غلام شاه پسندی از #محافظان رهبر انقلاب :
💠هر زمانی که شما ایشان را ببینید، یا #ذکر میگوید یا #قرآن میخواند. ایشان به ما توصیه میکردند و میگفتند: «بچهها قرآن را زیاد بخوانید؛ قرآن #نور است، قرآن را خیلی مطالعه کنید. من در #جوانی هر سه روز یک دور قرآن میخواندم. یعنی روزی ده جزء. الآن دیگر اصلاً حوصلهاش نیست، پیر شدهام، از نظر سنوسال، وضعیت، شغل، گرفتاریهای کاری، این همه مسائل واقعاً نمیتوانم قرآن بخوانم. خیلی از قرآن دور شدم. نُه روز، ده روز طول میکشد من یک دور قرآن را بخوانم.»
الآن که دور شده، روزی سه جزء قرآن میخوانند!!!
همه افراد خانواده آقا #حافظ_کل_قرآن هستند. منزل #حضرت_آقا یک خانواده پرجمعیتی است، خودشان، خانمشان و شش تا فرزند با ایشان زندگی کردهاند که همه الآن ازدواج کردهاند و رفتهاند؛ هر هشت نفر این خانواده حافظ کل قرآن هستند. مأنوس قرآن بودن یعنی این. کل افراد خانواده قاری و حافظ قرآناند.
📚یک روز با رهبری ، ماهنامه امتداد ، شماره۶۴ ، ص ۱۶
💠ما انقلاب را از المیزان فراگرفتیم.
🔰رهبر معظم انقلاب
📌علامه طباطبایی از نجف با مرحوم پدرم رفیق بودند و مشهد که میآمدند، منزل پدر ما زیاد میآمدند و بنده ایشان را زیاد آنجا میدیدم. یک بار خدمتشان عرض کردم ما انقلاب را از «المیزان» فرا گرفتیم؛ چراکه تفسیر المیزان به نحو گستردهای پُر است از مباحث سیاسی و اجتماعی. اصلاً نمیشود کسی مثل علامه طباطبائی با آن دیدگاههای مطرح شده در«المیزان»، با حکومت اسلامی مخالف باشد. حق نداریم تصوّر کنیم که اینها مخالف انقلاب بودند.
📚مشهد، تالار آیینه، شهریور ۹۸، پایگاه اطلاع رسانی موسسه جوانان آستان قدس رضوی🌷
🔴 ماجرای حضور غافلگیر کننده سردار سلیمانی در یک جلسه مهم شبانه
✍️سرهنگ زهرایی رییس بسیج سازندگی کشور : در ماجرای سیل در حمیدیه و سوسنگرد به ما خبر دادند که «سردار حاج قاسم سلیمانی» در منطقه حضور پیدا کرده است. همان موقع بود که ایشان بیخبر به جلسه آمد. خیلی زود و صریح مخالف تخلیه شهر شد.
🔹سال گذشته سیل در حمیدیه و سوسنگرد جولان میداد. بارشها هنوز بیامان بود. وسط روز بود که به سوسنگرد رسیدیم. فرمانداری کامیونها را در خیابانها قرار داده بود. از طرفی خودروهایی به محله ها اعزام کرده بود. با بلندگو از مردم محلهها خواسته میشد که هر چه زودتر شهر را تخلیه کنند. هشدار میدادند که سیل بیرحم است و هر که بماند جانش پای خودش. حدود ساعت ۱۱ شب بود که جلسه گذاشتیم. به ما خبر دادند که «سردار حاج قاسم سلیمانی» در منطقه حضور پیدا کرده است.
🔹همان موقع بود که ایشان بیخبر به جلسه آمد. کیفیت و احوالات و تصمیمگیریهای ایشان طوری بود که خیلی از میدان جنگ دیدهها او را نفس مقاومت میدانستند. یعنی همه رفتارهای او در مسیر مقاومت شکل گرفته بود. خیلی زود و صریح مخالف تخلیه شهر شد. گفت این مردم بروند چه کسی در شهر بماند؟ اصلا چرا باید بروند؟ در ۸ سالی که اینجا بمباران و محاصره و اشغال شد همین مردم ماندند و مقاومت کردند و این شهر ها را پس گرفتند. حالا به خاطر یک سیل ناقابل بروند؟سکوت شد. شاید باورش سخت باشد اما ایشان ۱۰ دقیقه حرف زد و در این دقیقهها ناگهان همه چیز متحول شد.
🔹 از فردای آن روز دیگر از هیچ بلندگویی صدای هشدار برای تخلیه شهر بلند نشد. حاج قاسم مردم و جوان ها را به سال های دفاع مقدس برد.گفت یادتان هست این شهرتان را محاصره و اشغال کردند و همین خود شما بودید که سنگر ساختید و رزمنده شدید و آن را پس گرفتید. حالا هم سیل آمده. بمانید و سنگر بسازید و خانه و شهر را نجات بدهید. به یک روز نکشید که پیر و جوان این شهرها شروع به پر کردن خاک در گونی ها کردند.
🔹دور تا دور مرز شهر سیل بند کشیده شد و این غائله با همین چند دقیقه از ظهور و بروز روح مقاومت آن شهید بزرگوار و فرمانده بیبدیل جمع شد. تفکر بسیجی پیوندهای محکمی با این روح مقاومت دارد و در هر بحرانی که به کار گرفته شود شک نکنید که پیروز آن میدان خواهیم بود.
📚📖📚📖📚📖📚📖📚📖📚
یَا کُمَیْلُ الْعِلْمُ خَیْرٌ مِنَ الْمَالِ الْعِلْمُ یَحْرُسُکَ وَ أَنْتَ تَحْرُسُ الْمَالَ وَ الْمَالُ تَنْقُصُهُ النَّفَقَةُ وَ الْعِلْمُ یَزْکُوا عَلَى الْإِنْفَاقِ وَ صَنِیعُ الْمَالِ یَزُولُ بِزَوَالِهِ.(نهج البلاغه، حکمت 147)
در مقام و منزلت علم و دانش و مطالعه و کسب علم همین بس که حضرت امام علی(ع)به کمیل بن زیاد می فرماید: «یا کمیل، #علم بهتر از مال است، #علم تو را حفظ کند و تو مال را حراست کنی. مال را خرج کردن رو به تمامی می برد و #علم با انفاق و تعمیمش افزوده می گردد. آنچه که از مال ساخته است با رفتن مال از بین می رود.»
#توانا بود هرکه #دانا بود
خواندن یک #کتاب بیشتر، توانایی بیشتر
📚 به مناسبت هفته #کتاب و #کتابخوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔑 کلید وصولِ به خدا در دست خودتان است
اینطور نیست که بگوییم الان زمان غیبت است و...
آنچه باید بگویند را گفتهاند...
این گوی و این میدان...
حضرت آیةالله حاج سید محمدصادق حسینی طهرانی
☑️ @ostad_vakili | towhid.org