✅ شما امر نفرمودید
🔸 آقای بروجردی بقای بر تقلید میّت را جایز نمیدانستند و معتقد بودند انسان باید از مجتهد زنده تقلید کند. دو شخصیت علمی با ایشان بحث کردند که جواز بدهند. آیتالله یثربی که از علمای کاشان و از شاگردان مرحوم آیتالله آقا ضیاء عراقی که از بزرگان نجف بود و امام. اول آقای یثربی بحث را شروع کرد ولی آقای بروجردی قانع نشدند. امام بسیار مودب و ساکت در آن مجلس نشسته بودند.
🔹 مرحوم آقای بروجردی رو به امام کرده و گفتند: آقا شما صحبتی نمیکنید؟ امام پاسخ دادند: «شما امر نفرمودید». از اینجا ادب و شخصیت امام معلوم میشود، یکی اینکه اول صحبت نکردند و دوم اینکه با تواضع میفرمایند شما امر نفرمودید. آقای بروجردی به ایشان گفتند: خواهش میکنم بفرمایید. امام وارد بحث شدند و بعد از بحث ایشان بود که فتوای آیتالله بروجردی تغییر پیدا کرد.
روش امام این بود که تا سوالی از ایشان نمیشد، جواب نمی دادند.
📝منبع: برداشتهایی از سیرهی امام خمینی (ره)؛ جلد پنج، صفحه ۶۴.
🔗 راوی: مرحوم آقای فقیه ایمانی.
⚫️ به مناسبت درگذشت آیت الله آقای حاج سید کمال فقیه ایمانی
┈┈••••✾•
🌿🌺🌼🌸
•✾•••┈┈
🌐کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خوزستان
https://eitaa.com/joinchat/1197473837Ce463b44f69
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هیچ تعارف و مماشاتی با جریانهای معارض نداشت
💬 گفتوگویی به مناسبت سالروز درگذشت مرحوم روحالله حسینیان
🔸 انتخاب مرحوم آقای حسینیان به ریاست مرکز اسناد طبیعتاً با تأیید آقا بود. در طول ۲۵ سال دوران مسئولیت این مرکز هم فعالیتهای ایشان همواره مورد تأیید بود و همین دلیل هم باعث شده بود که ایشان بتواند این مسئولیت را تا انتهای دوران حیات در مرکز ادامه دهد.
🔹نقطهی قوت شخصیت آن مرحوم این بود که به اسلام، انقلاب، امام و رهبری علاقه و توجه و اهمیت فوقالعادهای داشت. به همین دلیل هم در این زمینه اهل مماشات، سازش یا بیاعتنایی نبود و بهشدت مورد بغض و کینهی جریانهای معارض و ضدّ انقلاب بود. بدون تعارف و مماشات از انقلاب اسلامی دفاع میکرد و هیچ ملاحظه و مماشاتی با جریانهای معارض، سکولار و ضدّ انقلاب نداشت.
🔍 ادامه متن این گفتگو را در این آدرس بخوانید
هدایت شده از بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
💠دوران ظهور، دوران تمدن حقیقی اسلامی
🔸آن چيزى كه #مهدويت مبشر آن هست، همان چيزى است كه همهى انبياء، همه بعثتها براى خاطر آن آمدند و آن ايجاد يك جهان توحيدى و ساخته و پرداختهى بر اساس عدالت و با استفادهى از همهى ظرفيتهائى است كه خداى متعال در انسان به وجود آورده و قرار داده؛ .... دوران ظهور حضرت مهدى (سلام اللَّه عليه و عجّل اللَّه تعالى فرجه)، دوران جامعهى توحيدى است، .... دوران حاكميت حقيقى معنويت و دين بر سراسر زندگى انسانهاست و دوران استقرار عدل به معناى كامل و جامع اين كلمه است.
🔹وجود مقدس حضرت بقیةالله (أرواحنا فداه) استمرار حركت نبوتها و دعوتهاى الهى است از اول تاريخ تا امروز؛ يعنى همانطور كه در دعاى ندبه مىخوانيد، از «فبعض اسكنته جنّتك» - كه حضرت آدم است - تا «الی ان انتهى الامر» - كه رسيدن به خاتمالانبیاء (صلّى الله عليه و آله) هست - و بعد مسئلهی وصايت و اهلبيت آن بزرگوار، تا مىرسد به امام زمان، همه، يك سلسلهى متصل و مرتبط به هم در تاريخ بشر است. اين، بدين معناست كه آن حركت عظيم نبوتها، آن دعوت الهى بهوسيلهى پيامبران، در هيچ نقطهاى متوقف نشده است... آن داعيان الهى، امروز سلسلهشان قطع نشده است و وجود مقدس بقیةاللهالاعظم (أرواحنا فداه) ادامهى سلسلهى داعيان الهى است... دعوت و پرچم همهى آنها را در دست دارد و دنيا را به همان معارفى كه انبيا در طول زمان آوردهاند و به بشر عرضه كردهاند، فرامىخواند.
📚برگرفته از کتاب #تمدن_اسلامی از مجموعه کتب مکتب انقلاب اسلامی
⬅️ کانال رسمی بنیاد فرهنگ واندیشه انقلاب اسلامی
♦️ @BFANIS
هدایت شده از حوزه نیوز تهران
🔻انقلابی بزرگ در علوم اسلامی با استفاده از هوش مصنوعی؛
🔳 از سیستماتیک شدن علوم اسلامی توسط هوش مصنوعی تا لزوم خروج آن از دست ملعبه گران
🔹 نخستین نشست از سلسله نشستهای عصرانه فناوریهای هوشمند به همت ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه در خبرگزاری حوزه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی قدس پور،مدیر موسسه تولید سسیتم های هوشمند اسلامی باقرالعلوم(ع):🔻
◻️ ما باید هوش مصنوعی را از دست کسانی که آن را ملعبه دست خود قرار داده اند خارج کرده و در علوم اسلامی از آن به صورت کاربردی استفاده کنیم.
یکی از چیزهایی که برای ما مهم است این است که هوش مصنوعی قدرت این را دارد که علوم را از حالت جزیرهای به حالت سیستماتیک دربیاورد.
◻️ هوش مصنوعی اختلافات لغوی را حل می کند
مشروح نشست:👇
https://hawzahnews.com/xbhYZ
هدایت شده از خبرگزاری رسا
📘 #دیدهبان_اندیشه
💠 ویژهنامه #محمدحسین_فرجنژاد
موسسه فرهنگی ـ رسانهای شناخت
شماره بیست و نهم، شهریور۱۴۰۰
✅ نشریه تخصصی رصد رویدادهای اندیشهای (#دیدهبان_اندیشه) در شماره بیست و نهم خود به معرفی سیره علمی و عملی به همراه معرفی آثار دکتر محمد حسین فرجنژاد میپردازد. این شماره از نشریه شامل سه فصل میباشد.
🔰 فصل اول: بررسی ویژگیهای فردی و اجتماعی.
🔰 فصل دوم: تبیین افکار و اندیشهها.
🔰 فصل سوم: معرفی آثار.
🔹 لینک دانلود فایل نشریه👇👇👇
fekrat.net/?p=4848
#استاد_فرج_نژاد
#اندیشه
🆔 @rasanewsagency
💢دفتری در اتاقک شیشهای که همه مردم او را ببینند
✔️ مردمداری و تواضع مرحوم آیتالله سید کمال فقیه ایمانی
🔻کتابخانه مرحوم آیتالله سید کمال فقیه ایمانی، در چهارراه شکرشکن اصفهان بود و اتاق ملاقات ایشان هم در جلوی کتابخانه یک اتاقک شیشهای بود که تمام مردم و مسافرانی که از خیابان رد میشدند ایشان را پشت یک میز چوبی ساده در اتاقی ساده با ده صندلی برای مراجعان میدیدند.
زمانی به ایشان گفته شد حاج آقا این کتابخانه به این وسعت، چرا شما دفترتان را در جلوی کتابخانه آن هم در اتاقکی شیشهای که از هر طرف شما را میبینند قرار دادهاید؟! پاسخ داد: من باید در دسترس مردم باشم و اگر اتاقم دیواری داشته باشد که مانع دید مردم باشد، رهگذران نمیدانند من هستم و یا نیستم! بنابراین به جای دیوار، شیشه گذاشتهام تا هر کس از خیابان رد میشود ببیند من اینجا نشستهام و اگر کاری دارد بیاید!
آیتالله فقیه ایمانی روزی پنج بار و در مجموع چندین ساعت در خدمت مستقیم مردم بود. مردم هم به ایشان بسیار علاقه داشتند.
🌐 حوزه نیوز به نقل از پایگاه_اجتهاد
┈┈••••✾•
🌿🌺🌼🌸
•✾•••┈┈
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
راست میگفت، قراره این روزها خیلی بگیم عه!
مثلا صبح جمعه پاشیم و ببینیم رئیس جمهور رفته اهواز بین مردم!
و البته به جز عه گفتن، لعنتی هم بفرستیم بر جماعت غربزده نالایق...
@BisimchiMedia
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
❇️ طلبه دهه هفتادی که شام کارتن خواب ها را تأمین میکند
◻️طلبه دهه هفتادی به همراه تعدادی از دوستان خود، حدود ۵ سال است که به طور مداوم شام هرشب کارتن ها خواب را تأمین میکند و تلاشهایی ستودنی در زمینه اشتغالزایی و ترک اعتیاد این افراد دارند.
گزارش کامل:
https://hawzahnews.com/xbhYk
هدایت شده از نشریات تبلیغی
✍️ برخی از نوشتههای استاد فرج نژاد که در سایت اندیشکدهٔ مطالعات یهود منتشر شده است:
1️⃣ روند پیشرفت اسطورههای یهودی در تاریخ
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-myth/5803
2️⃣ هالیوود یهودی صهیونیستی
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/5886
3️⃣ فعالیت چشمگیر مسیحیت صهیونیستی در عرصهٔ رسانه
👉 http://jscenter.ir/slave-jews/christian-zionism/5909
4️⃣ اسطورهٔ «ارض موعود» و شهر زایان
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/5918
5️⃣ اسطورهٔ «مادر» و قبیلهگرایی متعصبانه
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/7222
6️⃣ اسطورهٔ «قوم برگزیده» و «نژاد برتر»
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/7421
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
روحشان شاد😭 با ذکر سه صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ظهور؛ آغاز حرکت انسان
🔺حضرت آیتالله خامنهای:
«ما امروز در زمینههای مقدماتىِ عالم انسانی داریم حرکت میکنیم. ما مثل کسانی هستیم که در پیچ وخمهای کوهها و تپهها و راههای دشوار داریم حرکت میکنیم تا به بزرگراه برسیم. وقتی به بزرگراه رسیدیم، تازه هنگام حرکت به سمت اهداف والاست. بشریت در طول این چند هزار سال عمر خود، دارد از این کورهراهها حرکت میکند تا به بزرگراه برسد. وقتی به بزرگراه رسید - که آن، دوران ظهور حضرت بقیةاللَّه است - آنجا حرکت اصلی انسان آغاز خواهد شد؛ حرکت سریع انسان آغاز خواهد شد؛ حرکت موفق و بیزحمت انسان آغاز خواهد شد. زحمت فقط عبارت است از همین که انسان در این راه حرکت کند و برود؛ دیگر حیرتی در آنجا وجود نخواهد داشت. ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 اخلاص عجیب علامه طباطبایی(ره)؛
او در کدام عالم بود؟
🔹۱۸ محرم الحرام، سالروز رحلت مرحوم استاد علامه طباطبایی قدّس سرّه
رهبر معظم انقلاب:
🔸در مدت خدمت و مسئولیت، همتتان را متمرکز کنید بر اینکه یک بازسازی انقلابی و البته عقلانی و فکورانه در همهی عرصههای مدیریتی انشاءاللّه بوجود بیاید. انقلابی بودن حتماً بایستی همراه باشد با عقلانیت که این شیوهی صحیح جمهوری اسلامی از اول کار تا امروز این بوده که حرکت انقلابی با حرکت اندیشهورزانه و عقلانی همراه باشد.
🔸حرکت انقلابی یعنی حرکتی بنیانی، خردمندانه، عاقلانه و برخاسته از اندیشه و حکمت، نه حرکت بیهوا و بیحساب.
🔸استعدادهای جوان را کشف، و آزادی آنها را در چارچوب قانون تضمین کنید، البته با فساد اخلاقی و فساد در زمینه فرهنگ نیز بدون رودربایستی مقابله کنید.
🔸راه اصلی مواجهه با جنگ نرم دشمن، حمایت از حرکتهای صحیح در زمینه فرهنگ و تشویق آنها، و ایستادن در مقابل حرکتهای غلط است، چرا عرصه فرهنگ و رسانه آوردگاهِ «صلاح و فساد، و حق و باطل»، و عرصهی جنگ فرهنگی با گسترشدهندگان فساد در دنیا است. ۱۴۰۰/۶/۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوک ساعت شهداء برای نمازشب
هدایت شده از روابط عمومی جامعه مدرسین
✳️ سالگرد رحلت آیت الله حاج شيخ جلال طاهر شمس را گرامی می داریم
🔸مرحوم آیهالله حاج شيخ جلال طاهر شمس (گلپايگاني) در سال 1306 هجري شمسي در گوگد گلپايگان در ميان خانوادهاي متدين چشم به جهان گشود.
🔸 آیهالله طاهر شمس با به پايان بردن تحصيلات دبستان، در شانزده سالگي (1322) به آموختن دروس ديني رو آورد و در محضر آیهالله حاج ميرزا هدايت الله وحيد گلپايگاني، دروسي چند را آموخت. سپس به حوزه علميه اراك رفت و از محضر آیهالله حاج شيخ محمد سلطان العلما و آیهالله حاج شيخ محمد امام خوانساري بهرههاي بسيار برد.
🔸آیهالله طاهر شمس از نخستين سالهاي تحصيل به تدريس رو آورد و طي ساليان متمادي كه از سي سال تجاوز ميكند، سطوح عالي را تدريس فرمود و از اين رهگذر شاگردان بسياري را به عالم اسلام تقديم داشت.
🔸از او تأليفاتي نيز بر جاي مانده كه برخي هنوز به چاپ نرسيده است. از آن جمله است: 1ـ كتاب الخمس؛ 2ـ حاشيه بر مكاسب؛ 3ـ حاشيه بر رسائل؛ 4ـ حاشيه بر كفآیهالاصول؛ 5ـ معارف ديني.
🔸 آیهالله طاهر شمس در سالهاي آغازين نهضت امام خميني(ره) همراه با خيل عظيم مردم به مبارزه با رژيم پهلوي پرداخت.
@j_modarresin
ائمه جمعه در انتخاب استانداران دخالت نکنند؛ باندبازها معرفی نشوند
✍️حسین شریعتمداری (کیهان/۱۴۰۰/۵/۷)
یکی از متداولترین مداخلات در کار وزارت کشور در استانها شکل میگیرد و معمولاً از سوی کسانی که «بسیار دوست دارند رئیس باشند» یا کسانی که «بسیار دوست دارند رئیس از آنان باشد» صورت میگیرد. در این بین کم نیستند شخصیتهای محترم محلی - ائمه محترم جمعه، روحانیون معظم، نمایندگان محترم استان در مجلس خبرگان رهبری و شخصیتهای دیگر- که تحت فشار شدید دیگران فردی را به عنوان استاندار یا... به وزیر معرفی و بر نصب او اصرار میورزند. این نوع معرفیها نوعاً از دو حالت خارج نیست؛ یا اینکه فرد معرفیکننده خود در این معرفی منافعی دارد. این منافع ممکن است مادی هم نباشد بلکه جنبه همسویی سیاسی و یا رودربایستی داشته باشد. حالت دوم این است که معرفی فرد یاد شده به خاطر فشار شدید گروههایی خاص به شخصیتهای محترم استان صورت گرفته است. البته یک وجه حداقلی و احتمال ضعیف هم وجود دارد که فردی که از سطح استان معرفی میشود واقعاً بر مبنای صلاحیت و شناختی که از صلاحیت او وجود دارد صورت گرفته باشد. در این میان چند شاخص ارزیابی و بررسی وجود دارد:
- اینکه فردی خود را صاحب صلاحیت معرفی کرده و به خصوص بر آن پای بفشارد، خود به خود یک علامت منفی است هر چند به طور استثناء خلاف آن هم محتمل است. امروز کم نیستند افرادی که با شکل دادن به یک باند و با استفاده از فضای مجازی درصدد فریب دولت و تصاحب پستها هستند.
- اینکه در استانها روی افراد قدیمی و کسانی که سابقاً مسئولیتهایی در حد استان یا فراتر از آن داشتهاند و دوباره برای تصاحب پستها معرفی میشوند، یک علامت منفی است و میتواند از وجود یک باند و نوعی باندبازی حکایت کند. بالاخره چشم مردم اگر به تغییر اوضاع کشور است، این تغییر وضعیت با روی کار آمدن دوباره کسانی که حتی در دورهای موفقیتهای بزرگی هم داشتهاند، ولی هماینک به دلیل کهولت از تحرک لازم برخوردار نیستند و نمیتوانند تغییر وضعیت را به مردم منعکس کرده و تودههای مردم را پای کار دولت بیاورند و به یک نهضت خدمترسانی که نیاز مبرم امروز ماست، شکل دهند.
- اینکه فردی تلاش میکند با استفاده از فضای مجازی، سلامت و موفقیت و عدالتطلبی دولت را با روی کار آمدن افرادی خاص از یک جریان نو یا کهنه مرتبط کند و فارغ از آن را ضدارزش معرفی نماید و در واقع درصدد است تا با «زور» در دولت جایی برای خود و اطرافیان بازکند، ورود چنین کسانی کابینه را با مشکلات عدیدهای مواجه میگرداند.
♦️واکنش های رهبری به استفاده از برخی تعابیر غلوآمیز
🔻هشت نمونه از واکنشهای آیت الله خامنه ای به تعابیر مبالغه آمیز نسبت به ایشان را مرور میکنیم:
📌*۸ شهریور ۹۱: ناخدای کشتی ولایت*
رهبر انقلاب در دیدار با خانواده نیروی دریایی سپاه به تعابیر موجود در سرودی که اول مراسم خوانده شده بود همچون «ناخدای کشتی ولایت» و «نوح ما»، اعتراض کردند: «به همه این را میگویم و گفتهام و تکرار میکنم: مبادا آن صفاتی، خصالی، مناقبی که متناسب با وجود ولی عصر ارواحنافداه هست، اینها را تنزل بدهیم در سطح انسانهای کوچک و ناقصی مثل این حقیر و امثال این حقیر... این نوح، امام زمان است... وجود مقدس خاتمالانبیاء نوحِ کشتیبان این امت است.»
📌*۷اردیبهشت ۹۱: جانم فدای رهبر*
رهبر انقلاب در جمع فرماندهان نیروی زمینی ارتش از استفاده تعبیر «جانم فدای رهبر» در مراسم رسمی نیروهای مسلح انتقاد و تصریح کرده بودند: «نه خدا راضی است، نه احکام اسلام اجازه میدهد که ما بگوییم ارتش ما، یا نیروهای مسلح ما، یا عناصر ما، برای خاطر فلان آدم بمیرند؛ نه. بله، برای خاطر اسلام همه بمیرند؛ فلان آدم هم برای خاطر اسلام بمیرد.» پس از این بیانات و در دیگر مراسم رسمی نظامی بعدی، این شعار حذف شد.
📌*۶مهر ۹۰: نصب بنر در سفر کرمانشاه*
ایشان در پایان سفر به کرمانشاه از نصب عکسشان در شهرها گله کردند: «چند روز است منتظر فرصتی بودم که این گلایه را هم عرض بکنم. من وقتی توی خیابانهای کرمانشاه رفتم، دیدم به شکل غیر متعارفی عکسهای بزرگی از چهره این حقیر در مسیر نصب شده... این کار چند تا اشکال دارد: یکی اینکه کاری است کاملاً غیر لازم، با هزینه سنگین؛ این توجیهی ندارد. ثانیاً این تبلیغهای اینجوری، مناسب وضع ما و شأن نظام جمهوری اسلامی و شأن طلبگی ما نیست؛ کار ما بایستی با بساطت و سادگی پیش برود.»
📌*خرداد ۹۰: اظهارات یک نماینده مجلس*
در جریان دیدار نمایندگان مجلس، هنگامی که یکی از نمایندگان اظهارات تمجیدآمیزی در حضور ایشان بیان کرد، رهبر انقلاب گفتند: «اینجور بیانات، هم به ضرر من است، هم به ضرر خود گوینده است. نبایستی این بیانات به این شکل بیان شود. یک مجموعه زمانی تصادفاً کنار هم قرار گرفتهایم و داریم با هم کار می کنیم. من یک کار می کنم. شما یک کار می کنید. اینجور تعبیرات، تعبیراتی نیست که انسان را خوش بیاید یا کمکی به کار پیشرفت انسان بکند. ما همگی بندگان خدا هستیم و انشاءا... خدمت گزاران مردم هم باشیم.»
📌*۴ تیر ۸۶: جشن تولد برای رهبری*
رهبر انقلاب پس از شنیدن خبر جشن گرفتن برای تولد ایشان به شدت از این اقدام گلایه کردند: «این کار غلط است، این تولد و امثال آن هیچ جشنی ندارد، برگزارکنندگان مسئول وقت و عمر و اموالی هستند که در این کار صرف و ضایع میشود. من از کسی که برای تولد من جشن میگیرد به هیچ وجه متشکر نمیشوم و او را مسئول زیانهای این کار هم میشناسم.»
📌*۳ خرداد ۸۳: ذوب در ولایت*
واکنش نسبت به تعبیر ذوب در رهبری: «بنده این حرف را از آدمهای حسابی کمتر شنیدهام. ذوب در ولایت یعنی چه؟ باید ذوب در اسلام شد. خود ولایت هم ذوب در اسلام است... ذوب در رهبری، ذوب در شخص است؛ این اصلاً معنا ندارد. رهبری مگر کیست؟ رهبری هم باید ذوب در اسلام باشد تا احترام داشته باشد.»
📌*۲ آبان ۸۰: علی زمان*
یکی از حاضران، ایشان را «علی زمان» خواند. ایشان در همان جلسه اینگونه تذکر دادند: «وقتی کسانی اسم مبارک امیرالمؤمنین علیهالسلام یا اسم مبارک ولی عصر روحیفداه را میآورند، بعد اسم ما را هم دنبالش میآورند، بنده تنم می لرزد... ما گیاه همین فضای آلوده دنیای امروزیم؛ ما کجا، کمترین و کوچک ترین شاگردان آنها کجا؟ ما کجا و قنبرِ آنها کجا؟ ما کجا و آن غلام حبشیِ فداشده در کربلای امام حسین علیهالسلام کجا؟ ما خاک پای آن غلام هم محسوب نمی شویم...»
📌*اول شهریور ۷۷: سرور ما خامنهای*
پیش از بیانات رهبری سرودی اجرا شد که در مصرعی میخواندند: «سرور ما خامنهای». ایشان در همان جلسه به طور جدی تذکر دادند: «من خواهش می کنم که الفاظ این اشعار و سرودها را از کلمات مبالغهآمیز خالی کنید. بنده افتخارم به این است که بتوانم خدمت گزار شما و مردم باشم. «سَروَر» فقط خدای متعال است... ما بندگانی ناقص، نارسا و ضعیف هستیم.»
@mojaahedan
#خبر_مرکز
🔻 «مد و فشن»، «شیک پوشی» و «زندگی لاکچری»؛ ابرهشتگهای زنان بلاگر
🔹 طی بررسی آماری ـ تحلیلی که از طریق سامانه رهنما(رصدگر هوشمند شبکه های اجتماعی) صورت پذیرفت، بولتنی با عنوان «تأثیر بلاگرهای زن ایرانی بر فرهنگ و سبک زندگی» منتشر و در دسترس علاقه مندان و فعالان فضای مجازی قرار گرفت.
🔹 با بررسی حوزه فعالیت صد بلاگر خانم پرمخاطب ایرانی، زمینه فعالیت آنها در 8 حوزه مختلف مورد توجه قرار گرفت که این حوزه ها عبارت از سبک زندگی با 39 درصد، آشپزی 16 درصد، مدلینگ 12 درصد، متفرقه 9 درصد، زیبایی 9 درصد، سفر 8 درصد، پوشاک 5 درصد و ورزشی 2 درصد هستند.
🔹 «انگیزه کسب درآمد و ثروت بیشتر»، «نارضایتی از زندگی واقعی و احساس آزادی در فضای مجازی»، «مشکلات زناشویی»، «افسردگی در زندگی واقعی»، «وابستگی به فضای مجازی»، «کسب شهرت و معروف شدن در فضای مجازی» و «تلاش برای کسب اعتبار اجتماعی» را از دلایل ورود خانم ها به فضای بلاگری است.
متن کامل:
http://news.whc.ir/news/view/110831
کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران | 🌸 @kowsarnews