🔹 #نشست_مدیران
16 آذر مدیریت حوزه علمیه استان البرز میزبان نشست مدیران و معاونین آموزش مدارس علمیه استان با معاون محترم آموزش حوزه های علمیه در موضوعات کلان آموزشی، گسترش واسپاری های آموزشی، درس خارج رسمی، گروه های علمی تربیتی و ... بود .
حضرت حجت الاسلام و المسلمین رستم نژاد در این نشست صمیمی پس از استماع دغدغه های مدیران و معاونین آموزش مدارس استان ضمن پاسخگویی ، به تبیین مسائل کلیدی و فراگیر در این عرصه پرداختند.
حجت الاسلام و المسلمین رستم نژاد - معاون محترم آموزش حوزه های علمیه - به نمایندگی از حضرت آیت الله اعرافی - مدیر محترم حوزه های علمیه - ضمن حضور در مدارس علمیه محمد رسول الله و امام جواد علیهما السلام که در حوادث اخیر مورد تعرض اغتشاشگران قرار گرفته بودند از طلاب، اساتید و کادر این مدارس تفقد و دلجویی نمودند.
حضرت حجت الاسلام و المسلمین رستم نژاد ضمن ابلاغ سلام حضرت آیت الله اعرافی دام عزّه، در نشستی صمیمی علّت اصلی این حرکت های مذبوحانه را گسترش روزافزون اسلام و انقلاب اسلامی در سراسر جهان عنوان کردند و افزودند این نوع حرکت های کور از سر بهم ریختگی اردوگاه دشمن در مواجهه با حرکت عظیم انقلاب اسلامی می باشد.
معاون محترم آموزش حوزه های علمیه کشور ضمن اشاره به سختی های اولیاء دین و علمای سلف در طول اعصار مختلف پایداری و حرکت در مسیر حقیقت را رمز ماندگاری علما و حوزه دانستند.
همچنین ایشان با توجه به فقره شریفه : أَنِ اقْذِفِيهِ فِي التَّابُوتِ فَاقْذِفِيهِ فِي الْيَمِّ فَلْيُلْقِهِ الْيَمُّ بِالسَّاحِلِ يَأْخُذْهُ عَدُوٌّ لِّي وَعَدُوٌّ لَّهُ وَأَلْقَيْتُ عَلَيْكَ مَحَبَّةً مِّنِّي وَلِتُصْنَعَ عَلَىٰ عَيْنِي طه:۳۹ ، فرمودند طلاب که جانشینان انبیا علیهم السلام هستند در میان مشکلات و عنایت ویژه حضرت حق در حال تربیت و تکامل می باشند؛ پس این تلخی ها نباید موجب تزلزل در پویندگان راه هدایت شود.
وی در ادامه تلاش علمی و همت بلند در ادامه تحصیل را وظیفه طلاب حوزه های برشمردند.
مدیریت حوزه علمیه استان البرز
📌 #بیانیه مرکز مدیریت حوزه های علمیه به مناسبت روز حقوق بشر - 19 آذر 98
💠 #دوازدهمین_جشنواره_علامه_حلّی
فراخوان مقاله، کتاب، تحقیق پایانی و پایان نامه
🔶 در موضوعات:
علوم اسلامی و علوم انسانی مرتبط با حوزه دین
🔶 موضوعات بخش ویژه جشنواره:
بیانیه گام دوم انقلاب
الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت
آخرین مهلت ثبت نام و ارسال آثار: 31 فروردین 1399
#معاونت_پژوهش
مدیریت حوزه علمیه استان البرز
💠 #دوازدهمین_جشنواره_علامه_حلّی فراخوان مقاله، کتاب، تحقیق پایانی و پایان نامه 🔶 در موضوعات: علوم ا
💠 آغاز دوازدهمین مرحله #جشنواره_علامه_حلّی
طلاب حوزههای علمیه برادران و خواهران سراسر کشور تا روز یکشنبه 31 فروردین 1399 فرصت دارند فرایند ثبتنام در این جشنواره را تکمیل نمایند.
🔶 موضوعات بخش ویژه این دوره
«بیانیه گام دوم انقلاب» و «الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت
آثار ثبتنام شده توسط طلاب برادر هر استان، ابتدا در دبیرخانههای مدرسهای جشنواره بررسی شده و سپس، آثار برتر هر مدرسه ضمن تجلیل در همان مدرسه، جهت رقابت استانی به دبیرخانههای جشنواره در مراکز استانها ارسال میشود.
آثار برگزیده مرحله استانی نیز ضمن تجلیل در مراسم اختتامیه جشنواره در همان استان، جهت رقابت کشوری به دبیرخانه مرکزی جشنواره در قم ارسال میشوند.
آثار علمی باید با محتوای پژوهش، تألیف، تصحیح و ترجمه و در قالب مقاله، کتاب، تحقیق پایانی و پایاننامه باشد.
🔶 گروههای علمی پژوهش عبارتند از:
تفسیر و علوم قرآنی، علوم حدیث و درایه، کلام، اخلاق و تربیت، فقه و حقوق اسلامی، فلسفه و منطق، اصول فقه، تاریخ اسلام و تشیع، ادبیات، علوم انسانی مرتبط با حوزه دین.
🔻شرایط سنی
حداکثر سن عمومی شرکتکنندگان در دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره)، 31 سال میباشد.
شرط سنی در خصوص صاحبان پایاننامههای سطح 3 حوزه علمیه خواهران به 35 سال می باشد.
سنوات حضور در جبهه (مدافعان حرم) یا خدمت سربازی پیش از طلبگی برادران طلبه و همچنین سنوات تحصیل پیش از طلبگی خواهران و برادران طلبه در دانشگاه نیز به شرط سنی شرکتکنندگان در جشنواره افزوده شد.
به امکان شرکت پایاننامههای سطح 4 در همایش کتاب سال حوزه، این پایاننامهها در جشنواره علامه حلی(ره) پذیرفته نخواهند شد.
🔷 بر این اساس، شرایط سنی شرکت در دوازدهمین جشنواره به تفکیک قالب اثر به شرح زیر میباشد:
🔹 مقاله
برادران: 31 سال + سنوات حضور در جبهه یا خدمت سربازی یا تحصیل در دانشگاه قبل از طلبه شدن
خواهران: 31 سال + سنوات تحصیل در دانشگاه قبل از طلبه شدن
تحقیق پایانی سطح 2
برادران: 31 سال + سنوات حضور در جبهه یا خدمت سربازی یا تحصیل در دانشگاه قبل از طلبه شدن
خواهران: 31 سال + سنوات تحصیل در دانشگاه قبل از طلبه شدن
🔹 کتاب
خواهران و برادران: حداکثر 31 سال
🔹 پایاننامه سطح 3
برادران: 31 سال + سنوات حضور در جبهه یا خدمت سربازی یا تحصیل در دانشگاه قبل از طلبه شدن
خواهران: 35 سال + سنوات تحصیل در دانشگاه قبل از طلبه شدن
🔹 پایاننامه سطح 4
خواهران و برادران: غیر قابل پذیرش
#معاونت_پژوهش
🔵 #کرسی_آزاداندیشی
🔻موضوع: بررسی و نقد کتاب "درآمدی بر الزامات تحول در حوزه علمیه" تالیف حجت الاسلام عیسی نیا (زید عزه)
🔻ناقد: حجت الاسلام عبدی (زید عزه)
🔹زمان: چهارشنبه ۹۸/۹/۲۷ ساعت: ۱۴
🔸مکان: مدرسه علمیه امام صادق (علیه السلام)؛ مدرس امام جمعه
#معاونت_پژوهش
18.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ثبت تاهل در سامانه پیشخوان
#امور_طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ثبت اجاره مسکن
#امور_طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ثبت مدارک طلاب مبتدی توسط شخص طلبه
#امور_طلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از کجا بدانم وضعیت اجاره مسکن یا سایر درخواست های من در سامانه پیشخوان تایید شده است یا نه؟
مخصوص طلاب
#امور_طلاب
پیام حضرت آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور به مناسبت آغاز هفته پژوهش
ن و َالْقَلَمِ وَ مَا یَسْطُرُونَ (قلم، ۱)
پژوهش همزادِ تحصیل در حوزه های علمیه بوده و سابقه ای فراتر از هزارسال دارد. نامگذاری یک هفته در سال، به نام «هفتۀ پژوهش» نشان از ارجمندی این مقوله و نقش بیبدیل و اثرگذارِ آن در همه عرصههای علوم و معارف است.
پاسداشتِ هفتۀ پژوهش، یادآور تلاش عالمانی است که بدون کمترین توقع و چشمداشتی، از دیرباز در مسیر تولید علوم دینی و گسترش اندیشه های ناب مکتب اهل بیت علیهم السلام ، مصمم و مؤمنانه گامهای مؤثر و موزون برداشته و با نجوای ناب «سبْحَانَک لاعِلْمَ لَنَا إِلاَّ مَا عَلَّمْتَنَا إِنَّکَ أَنتَ الْعَلِیمُ الْحَکِیمُ» خالصانه همگان را جرعه نوش زمزم معارف وحیانی ساخته وبه بنای مستحکم تمدن اسلامی پرداخته اند.
فرارسیدن این ایام فرصتی است مغتنم که با رویکردی جهادی به نهادینهسازی فرهنگ پژوهش پرداخته و برای تحققِ سیاستها و مقاصد پژوهشی به تولید علم بیندیشیم. همچنین، ناظر به پرسش سال حوزه های علمیه با عنوانِ «نقش و رسالت حوزویان در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و سند الگوی اسلامیایرانی پیشرفت» و شعار محوری هفته پژوهش با نامِ «پژوهش وتمدن نوین اسلامی» گام برداریم.
رهبرمعظم انقلاب «گفتمان علمی» را گفتمان مسلط و غالب جامعه دانسته و برپایه روایت شریفه «اَلعِلمُ سُلطانٌ» علم را به مثابۀ ابزار اساسی قدرت کشور برشمرده و آغاز توصیه خود در بیانیه گام دوم را، برای دستیابی به تمدِن نوین اسلامی، بر مدار علم و پژوهش قرار داده است. بر این اساس، مهمترین رسالت حوزویان در عصر حاضر، تولید علوم اسلامی انسانی برای اقتدار بخشی به جبهه حق و فراهمسازی نرمافزارهای علمی لازم برای تحقق تمدن نوین اسلامی خواهد بود.
بحمدلله در سالهای اخیر، با تکیه بر تراث گرانبهای قرآن و سنت، سیاستگذاری و برنامهریزی پژوهشی، برای پاسخگویی به منویات امامین انقلاب و مراجع عظام تقلید به انجام رسیده است. متولیان امر پژوهش درحوزه های علمیه، گامهای ارزندهای را برای تولید دانش دینی و تعالی و توسعۀ فعالیت های پژوهشی در حوزه برداشتهاند؛ و نتایج آن در آیندهای نه چندان دور ظاهر خواهد شد.
اینجانب فرارسیدن هفتۀ پژوهش را به همه مدیران، برنامهریزان و دستاندرکاران امر پژوهش تبریک گفته و از خداوند منان برای ایشان توفیق و سربلندی توأم با سعادت و حسن عاقبت را آرزومندم.
مرکز مدیریت حوزه های علمیه، به لطف حضرت حق و در پناه حلقۀ اتصال عالمیان، همهی توش و توان خود را مصروف خواهد داشت که استوارتر از پیش، گامهای تحولی وتمدنساز را بردارد. امید که در آیندهای نزدیک، این مجاهدتها با تولید علوم اسلامیانسانی و تأمین نرمافزارهای مناسب به ثمر بنشیند و تمدن نوین اسلامی به سرانجام مطلوب خود رسیده و مایۀ اقتدار امّت اسلامی شود. إن شاء الله.
علیرضا اعرافی
مدیر حوزه های علمیه
🌺 #اعزام_مبلغ به مدارس آموزش و پرورش
🔶 معاونت تبلیغ حوزه علمیه استان البرز در نظر دارد تعدادی از طلاب واجدالشرایط را در قالب طرح «#امین» و «#روشنا» به مدارس آموزش و پرورش اعزام کند.
🔸 شرایط لازم جهت اعزام:
1- حکم تلبس
2- مصاحبه حضوری
🔹 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن: 32755602 داخلی 114 تماس حاصل فرمائید.
#معاونت_تبلیغ
مدیریت حوزه علمیه استان البرز