بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
🗓۲۳ ماه ربیع الاول سال ۲۰۱ق،
🏳سالروزورود حضرت معصومه (سلام الله علیها) به قم است.
💠رهبرمعظم انقلاب:
‼️پیدایش شهر قم ناشی بود از یک حرکت جهادی و توأم با بصیرت.
یعنی خاندان اشعریون که آمدند این منطقه را محل سکونت خودشان قرار دادند؛
در واقع اینجا را پایگاهی کردند برای نشر معارف اهلبیت (علیهمالسّلام)؛
یک مجاهدت فرهنگی را در اینجا شروع کردند. اشعریون قبل از آنکه به قم بیایند؛
جهاد در میدان نبرد هم انجام داده بودند؛
جهاد نظامی هم کرده بودند؛
بزرگِ اشعریون در رکاب جناب زیدبنعلی (علیهماالسّلام) مبارزه کرده بود؛
لذا بود که حجاجبنیوسف بر اینها خشم گرفت؛. و اینها مجبور شدند بیایند و این منطقه را با تلاش خود، با بصیرت خود، با دانش خود، منطقهی علم قرار بدهند.
همین هم موجب شد که حضرت فاطمهی معصومه (سلام اللَّه علیها) وقتی به این ناحیه رسیدند؛
اظهار تمایل کردند که به قم بیایند؛
به خاطرِ بودن همین بزرگان اشعریون.
آنها رفتند از حضرت استقبال کردند؛
حضرت را به این شهر آوردند؛
و این بارگاه نورانی از آن روز و از بعد از وفات این بزرگوار در این شهر نورافشانی میکند.
مردم قم که پدید آورندهی این حرکت عظیم فرهنگی بودند؛
از آن روز پایگاه معارف اهلبیت را در این شهر تشکیل دادند؛
و صدها عالم، محدث، مفسر و مبیّن احکام اسلامی و قرآنی را به شرق و غرب دنیای اسلام فرستادند.
از قم، علم به اقصای خراسان و اقصای عراق و شامات رفت.
این، بصیرت آن روزِ مردم قم است؛
که پیدایش قم بر اساس جهاد و بصیرت شد. ۸۹/۷/۲۷
🛑 امام جمعه قم زنگ روز قم را نواخت
🔹زنگ روز قم به مناسبت سالروز ورود بانوی کرامت به قم، در مدرسه شاهد نمازی خواه توسط امام جمعه قم و با حضور شهردار و جمعی از مدیران استانی نواخته شد.
🕌 اخبار قم را ابتدا اینجا ببینید
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
اولین و بزرگترین رسانه قمیها☝️
🛑📸 هماکنون | استقبال نمادین جمعی از بانوان قمی و خادمین حرم حضرت معصومه(س) در سالروز ورود پر خیر و برکت ایشان به قم
🕌 اخبار قم را ابتدا اینجا ببینید
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
اولین و بزرگترین رسانه قمیها☝️
💐ورود حضرت معصومه (س) به قم
🗓حضرت فاطمه معصومه علیها السلام در روز اول ذیقعده سال 173 قمرى در مدینه منوره دیده به جهان گشود. پدر بزرگوار آن حضرت، امام موسى کاظم علیه السلام و مادر گرامی اش حضرت نجمه خاتون میباشد، که بعد از تولد حضرت رضا علیه السلام به «طاهره» ملقب گردید.بنابراین حضرت معصومه علیها السلام با امام رضا علیه السلام خواهر و برادر ابوینى هستند.
⬅️در سال 201 قمرى در پى انتقال اجبارى امام رضا علیه السلام به خراسان، حضرت معصومه علیهاالسلام بعد از یک سال تحمل دورى برادر بزرگوارش از مدینه منوره عازم خراسان گردید.
🛡عوامل حکومتى بنى عباس، در شهر ساوه به کاروان حامل آن حضرت حمله کرده و همراهان آن حضرت را به شهادت رساندند.
📚حتى طبق نوشته استاد محقق شیخ جعفر مرتضى عاملى در کتاب حیاة الامام الرضا علیه السلام، آن حضرت را نیز مسموم نمودند .
🌡حضرت فاطمه معصومه علیها السلام بر اثر مسمومیت و شدت غم و اندوه در شهر ساوه بیمار گردید و فرمود: مرا به شهر قم ببرید; زیرا از پدرم شنیدم که مىفرمود: شهر قم مرکز شیعیان ماست.
🌾از این رو حضرت معصومه علیها السلام در 23 ربیع الاول سال 201 قمرى به شهر قم وارد شده و مورد استقبال عده زیادى از مردم مشتاق و شیفته اهل بیت علیهم السلام قرار گرفت.
🕌آن بزرگوار بعد از 17 روز اقامت در منزل موسى بن خزرج که به «بیت النور» شهرت یافت، در دهم ربیع الثانى سال 201 هجرى دیده از جهان فرو بسته و در «باغ بابلان» محل فعلى مزار آن حضرت دفن گردید.
يا فاطمة اشفعي لنا في الجنة
#جهادتبیین
🆔🆔به کانال بنیاد مهدویت تربت حیدریه بپیوندید👇👇
@BonyadMahdaviatTorb
✊ ایستادیم، تسلیم نشدیم
👈🏻 باز هم خواهیم ایستاد
🔺 رهبر انقلاب: در سال ۸۲ یک عده از نمایندگان مجلس نامه نوشتند به بنده، یک نامهی واقعاً غیر منصفانهای بود... یک سؤالهایی از ما کردند که جوابش را خودشان باید میدادند چون هم مجلس، هم دولت دست خودشان بود... نامه مضمونش این بود که خلاصه باید تسلیم بشوید و الّا کارتان تمام است. تسلیم نشدیم، ایستادیم و انشاءاللّه باز هم خواهیم ایستاد.۱۴۰۱/۷/۲۷
🏷 #دیدار_نخبگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴کنایه دوباره مقام معظم رهبری به جواد ظریف
♦️رهبر معظم انقلاب: یک روزی یک آقایی گفته بود که ما از لحاظ سلاح در مقابل آمریکا صفریم، میتواند مثلاً با یک ساعت فلان کند؛ من اینجا گفتم که این آقایان را یک تور گردشگری بگذارید بروند صنایع تسلیحاتی ما را ببینند تا از این اشتباه بیرون بیایند. حالا این تور را برای همهی شماها باید گذاشت. یکی از کارهای مهم این است.
♦️من میدانم که خیلیها مطّلع نیستند. بعضی از این ظرفیتها را حتّی انکار میکنند، مثل آن شاه نادان که به او گفتند یک مادهی بدبوی سیاهرنگ منحوسی به نام نفت از یک جاهایی جوشیده، این خارجیها بیچارهها حاضرند بیایند این را بردارند ببرند، اجازه بدهید ببرند. آن هم گفت خیلی خب ببرند راحت بشویم.
♦️حالا هم به ما میگویند که یک چیز زحمتدار مشکلی به نام صنعت هستهای وجود دارد در کشور، بگذارید جمعش کنند ببرند، نماند! میگویند این حرف را. به دروغ ادعا میشود که دنیا از صنعت هستهای و از انرژی هستهی روگردان شده؛ دروغ محض. روز به روز دارند پایگاههای هستهایشان را، نه پایگاههای نظامی؛ پایگاههای صنعتی دارند اضافه میکنند. ما هم احتیاج داریم.
🛑به پویش #شاخص بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3471310851C6309f6d13d
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به ما میگن شما دینتون رو ببرین تو خونه و مسجدتون رو تو اجتماع نیارین ...!
دین ما هم میگه شما عرقخوری و لخت شدنتون رو ببرین تو خونه شخصی خودتون و اجتماع رو آلوده نکنین و به اسم حمایت از زن بنیاد خانواده رو نابود نکنین...!
میبینی کل داستان در دنیا همینه، دقیقا بلایی که سر مسیحیت آوردن در دهههای گذشته و باعث منزوی شدن مسیحیت شد ولی الان ....
💢 اندیشکده روس: ترور سلیمانی نقطه عطف نظم جهانی بود
🔻 حدوداً یک ماه پس از ترور سردار سلیمانی، «دمیتری ویتالیویچ ترنین» مدیر «مرکز مسکوی کارنگی» دفتر منطقهای وابسته به اندیشکدهی آمریکایی «موقوفهی صلح بینالملل کارنگی» در مسکو، طی مقالهای تحت عنوان «طوفانی در ژانویه: پیامدهای بحران اخیر [در روابط] آمریکا-ایران برای نظم جهانی» رویکرد قدرتهای مختلف منطقهای و فرامنطقهای را در قبال این رخداد عظیم شرح داد.
🔻 ترنین تا ماه آوریل سال ۲۰۲۲، زمانی که دولت روسیه دستور تعطیلی شماری از اندیشکدهها و مراکز رسانهای غربی در این کشور را صادر کرد، رئیس شورای پژوهش و برنامهی سیاستگذاری امنیتی و خارجی مرکز مسکوی کارنگی بودمقالهی ترنین ۴ فوریه ۲۰۲۰، یعنی یک ماه پس از ترور سردار قاسم سلیمانی، در پایگاه اینترنتی اندیشکدهی مرکز مسکوی کارنگی منتشر شده است. نویسنده، ابتدا توضیح میدهد که این بحران به یک جنگ تمامعیار در خاورمیانه منجر نشد، اما به نظر میرسد قتل سلیمانی نظم منطقه را دگرگون کرده است. سپس به طور اجمالی میافزاید که کشورها به سوی «ملیسازیِ سیاست خارجی» خود پیش میروند، بدین معنا که از درگیری نظامی به نفع دوستان و متحدان خود دوری میگزینند. البته ترنین معتقد است ترامپ با ترور سردار سلیمانی ریسک بزرگی کرد. هیچ مشخص نبود پاسخ ایران به این اقدام خصمانه چیست. در صورتی که تنها چند غیرنظامی آمریکایی کشته میشدند، معادله بسیار متفاوت میشد. احتمالاً آمریکا برای حفظ آبروی خود شماری از مراکز حیاتی ایران را هدف قرار میداد و ایران نیز پاسخ متقابل میداد. کشورهای منفعل منطقه و جهان نیز احتمالاً موضعی صریحتر اتخاذ میکردند و جنگی تمامعیار شکل میگرفت.
🔻 دمیتری ترنین، مدیر ارشد سابق دفتر اندیشکدهی کارنگی در مسکو، معتقد است ژانویهی ۲۰۲۰ ماه پرتلاطمی بود. آمریکا سردار سلیمانی را ترور کرد و ایران یکی از پایگاههای نظامی آمریکا در عراق را موشکباران کرد. این دو اقدام بیسابقه مستعد شکلگیری جنگی بزرگ بود، ولی هیچیک از طرفین خواهان جنگ نبودند. با وجود آنکه رابطهی میان ایران و آمریکا قطع است، اما عراق و سوئیس به عنوان میانجی پیام طرفین را به یکدیگر واصل کردند.
متن کامل گزارش:
▫️ mshrgh.ir/1425914
بندر نفتی الضبه هنگامی هدف قرار گرفت که یک نفتکش برای غارت بخش دیگری از نفت یمن در حال پهلو گرفتن در اسکله بود که با اصابت پهپادها فلنگ را به سمت عمق اقیانوس بست و فرار کرد. به نظر از این به بعد هر نفتکشی که بخواهد به بنادر نفتی یمن نزدیک شود با چنین حملاتی مواجه خواهد شد. باید دید کشورهایی که نفتکش برای غارت نفت یمن میفرستند تا چه اندازه حاضر به پذیرش ریسک این اتفاق هستند...
🔸خبر خوب برای دریای خزر
مسکو با ورود کشتی های ایرانی به دریای خزر از طریق تنگه ولگا موافقت کرد
این خبر؛ خبر بسیار خوبی برای کشور میتونه باشه چون با توجه با تعداد کم وفرسودگی کشتی های ایران در دریای خزر ایران نمیتونه از تمام ظرفیت بنادر خود استفاده کند (100میلیون تن)
به عبارت دیگه کریدور شمال جنوب با یک سوم ظرفیتش کار میکرد
اما حال با وارد کردن کشتی های جنوب به شمال میتوان این محدودیت هارو از بین برد