❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
💫🌟🌙#داستــــــــــان شـــــــــب🌙🌟💫
⭕️✍حکایتی بسیار زیبا و خواندنی
🌺🍃🍁🍃🍂🍃🍁🍃🍂🍃🍁🍃
ابراهیم خواص گوید: شبی در بیابان گم شدم. صدای درندگان بدنم را میلرزاند. به خدا توکل کردم و آرامش بر من حاکم شد. مدتی به رفتن ادامه دادم، صدای خروسی شنیدم و یقین کردم به آبادی رسیدهام و طعمه درندگان بیابان نخواهم شد.
به نزدیک صدای خروس رسیدم، خرابهای دیدم، ناگهان سه راهزن مرا گرفتند و هر چه داشتم غارت کردند.
ناراحت و عبوس به گوشه دیگر خرابه رفتم و با خدای خود گفتم، من که توکل کردم، چرا با من چنین کردی؟
خوابیدم. در عالم رویا خبرم دادند، توکل کردی باید تا آخر میرفتی، وقتی صدای خروس را شنیدی ترست از بین رفت و یقین کردی از خطر رها شدی و توکلت کم شد. و ما نظر حمایت از تو برداشتیم و فرشتگان محافظت را امر کردیم تو را به حال امیدت، که خروس بود رها کنند پس گرفتار راهزنان شدی.
سحر برخیز و به خرابه برگرد.
طلوع آفتاب به خرابه رفتم و دیدم 3 گرگ راهزنان را طعمه خود کردهاند و هر چه از من به تاراج بردهبودند آنجا بود.
به خداوند توکل کن و کار وامور خویش به او بسپار
که او توکل کنندگان را دوست میدارد
وکارشان را به
سرانجام میرساند...
🍃
🌺🍃
✍🏻📚 هر شب یک داستان جذاب و خواندنی در کانال قم زیبا📚✍🏻
🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱
http://eitaa.com/joinchat/1056899072C2528af41ae
✉️ متن نامه تجدید بیعت دختران دانشجوی انقلابی با حضرت امام خامنهای
∴━━━✿━━━∴
بسم الله الرحمن الرحیم
🔻 محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی)
سلام علیکم
سخت است نوشتن کلماتی که قرار است شما آنها را بخوانید، اما شوق ابراز ارادت به شما و اعلام آمادگی شهادت در راه این انقلاب که متصل به انقلاب حضرت مهدی (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) است، بر این سختی غالب میشود.
این روزها کشورمان تبدار است و دشمنان پشت پرده، نقاب از چهره انداختهاند، تا بُن دندان مسلح شدهاند و به میدان آمدهاند برای تحقق بخشیدن به خیال خامشان!
اما دختران شما نیز امروز، بیش از هر روز دیگری در میداناند. ما نه انقلاب امام خمینی (ره) را دیدهایم، نه دفاع مقدس را. حتی بسیاری از ما در فتنه هشتاد و هشت، کم سن و سال و غافل از زمانه بودیم. ولی اکنون، دریافتهایم که این نبرد، نبرد ماست.
ما با آغوش باز، این نبردِ کربلایی را پذیرفتهایم و برای رسیدن نوبتمان لحظهشماری کردهایم. از بانوان شهید و مجاهد پیشین، صبر و بصیرت آموختهایم که شایسته شویم برای حمل این پرچم. همانطور که شما از ما خواستهاید، دوست و دشمن را میشناسیم و میدان بحران را؛ و البته برخی از دوستانمان در این میدان غبارآلود، راه را گم کردهاند که باز هم جای نگرانی نیست. ما دلسوزانه و مسئولانه، حقیقت میدان را برای دوستان و همکلاسیهایمان تبیین خواهیم کرد و باز هم مثل قبل و بیش از قبل، با هم متّحد خواهیم شد.
دشمن هنوز این را نفهمیده که افق دید ما، چیزی فراتر از امروز و فرداست و با این طوفانهای زودگذر، آشفته نمیشویم. ما آیندهای روشن میبینیم در انتهای این راه؛ تمدن نوین اسلامی را، ظهور حضرت مهدی ارواحنا فداه را. این حوادث در راه رسیدن ما به ایران قوی و تمدن اسلامی، تنها دستاندازهایی کوچکاند. ما نه تنها خود را نباختهایم و از حرمِ جمهوری اسلامی دست نکشیدهایم، که قرار است از همین حرم، پیام الگوی سوم زن مسلمان را به تمام جهان برسانیم.
خیالتان از بابت دانشگاه آسوده باشد. ما امتداد دانشجویان خط امامیم؛ دانشجویان خط امام خامنهای. سنگر دانشگاه را نگه داشتهایم و با تمام توان تلاش میکنیم تا رسالتمان را بهعنوان حلقههای میانی بهدرستی انجام دهیم. ما به میدان آمدهایم و سربازی بانوانهی خود را برای میهن آغاز کردهایم تا مشکلات موجود را حل کنیم و آرامش را به فضای دانشگاه برگردانیم، و ضمن بازیابی هویت علمی و سیاسی دانشگاه، امیدآفرین باشیم.
✋ با شما عهد میبندیم که در مسیر تبیین تا قیام از حرکت باز نایستیم.
امیدواریم تا تلاشمان در حفظ ارزشهای دینی و عفاف، مقبول درگاه خداوند گردد و پرچم ایران، هرچه زودتر با دستان پرتوان شما به صاحب کشورمان داده شود.
چرا که این آیه، باور قلبی ماست: إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ يَنصُرۡكُمۡ وَيُثَبِّتۡ أَقۡدَامَكُمۡ.
🤲 آقای ما، دعا کنید برای دخترانتان که در تلاشند محکم، مجاهدانه، انقلابی و بانوانه میدانداری کنند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
∴━━━✿━━━∴
🔹 شما هم میتوانید با ارسال مشخصات خود (نام، نام رشته و دانشگاه، شماره دانشجویی) به شناسه زیر تا تاریخ ۲۵ آبانماه، به امضاکنندگان این عهدنامهی زینبی بپیوندید:
@khanedaneshjooyan_admin
#خانه_دانشجویان
✦➤ @khanedaneshjooyan
#عهدنامه_زینبی
#تبیین_تا_قیام
#حلقههای_میانی
#بانوان_فعال_جبهه_فرهنگی_انقلاب
@rabteasheghi⏪
♦️شورای عالی امنیت ملی و سطوح مدیریتی
کشور ما دارای سه سطح مدیریتی است
1- سطح خرد یا فروملی
2- سطح نیمه خرد یا ملی
3- سطح راهبردی یا فراملی
در سطح خرد یا محلی و فروملی، نهادهایی مانند شوراهای شهر و روستا،شهرداریها، بخشداریها، فرمانداریها، استانداریها و غیره حضور دارند.
در سطح نیمه خرد یا ملی، نهادهایی همچون قوای سه گانه حضور دارند.
در سطح راهبردی و کلان و فراملی، نهادهایی همچون، مجلس خبرگان و رهبری و شوراهای عالی مثل شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی اقتصاد قرار دارند.
حال وقتی حادثه ای انتظامی یا امنیتی در سطح کشور اتفاق می افتد ابتدا باید نهادی های محلی ورود کنند تا قضیه را مدیریت کنند.
مثلا شورای انضباطی دانشگاه، سازمان نظام مهندسی یا نظام پزشکی، پزشکی قانونی، نهادهای انتظامی در شهر و شهرستان و استان، نهادهای اطلاعاتی و امنیتی شهر و شهرستان و استان و در نهایت شورای تامین استان
حال اگر مساله ای مربوط به کلیت کشور و شامل مسائلی فراتر از حوزه ملی شود که تاثیر شگرفی روی امنیت ملی ما می گذارد، طیبعی است که شورای عالی امنیت ملی باید ورود کند.
اما متاسفانه برخی تحلیلگران کم انصاف و بی انصاف ما، تمامی مراتب قبلی را نادیده می گیرند و توقع دارند برای شکستن درب یک دانشگاه، شورای عالی امنیت ملی ورود کند
یا حمله تروریستی به یک نقطه ای در کشور که شورای تامین استان باید ورود کند را می گویند چرا شورای عالی امنیت ملی ورود نمی کند.
آقایان عزیز
دوستان بزرگوار
اولین و اساسی ترین گام برای ورود به بازی بزرگان و تشکیل نظم نوین جهانی، «بزرگ شدن» است! خواهشا اینرا آویزه ی گوشمان کنیم که الان وقت بچه بازی نیست و برای نقش آفرینی در نظم نوین جهانی، آدمهای بزرگی می خواهیم که حواسشان به تقسیم کارها باشد.
چرا فکر می کنیم همه باید دنبال توپ بدوند و همه باید مطابق میل و خواسته ی ما حرف بزنند!
شورای عالی امنیت ملی الان درگیر پرونده های بزرگی همچون همکاری با روسیه در مبارزه با ناتو است، مشغول مدیریت فضای عراق و لبنان و سوریه و یمن و افغانستان است، در حال رصد تحولات قفقاز و آسیای میانه است، در حال برنامه ریزی برای ورود به نظم نوین جهانی است و آنوقت ما توقع داریم که همه نهادهای محلی و استانی و وزارت خانه های ملی مثل وزارت اطلاعات را تعطیل کنیم و فقط شورای عالی امنیت ملی ورود کند.
کمی بزرگ شویم.
با همه تحلیلگران هستم
این چند روز هر کجا رفتم بخش زیادی از سوالات مربوط به شبهه پراکنی های برخی مثلا تحلیلگران ماست! که ای کاش...
#لبیک_یا_خامنه_ای
🆔 @Binesh_Rahbordi
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | شما میهمان ما هستید
دعوت پدران و مادران شهدا از عموم مردم جهت شرکت در کنگره ملی ۶۰۹۰ شهید استان قم
📌پنجشنبه ۲۶ آبان ماه
🔰ساعت ۹ صبح
✅مسجد مقدس جمکران
🔻 #قم_سرآمد_شهادتوسرافرازی
📌به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2154430515C2570438306
مرحوم #علامه_حسن_زاده_آملی :
سینه خود را شکافتم. به هر جای آسمان رفتم این سید (امام خامنه ای) را دیدم!
✍ آری !
آنان که به مخالفت با این امام ، اقدام می کنند همچون خفاشانی 🦇 هستند که به سمت خورشید ، سنگ پرتاب می کنند
اما روز را چه گناه ، اگر شب پره کور است؟؟!!
#امام_خامنه_ای نایب و جانشین #امام_زمان در دوران غیبت اند ، و پس از ظهور حضرت، چه حسرت ها خواهند خورد آنانکه این «مسلم بن عقیل» را همراهی و تبعیت نکردند !
#علامه_حسن_زاده_آملی
💢 میدونید safe haven baby box چیه...؟
🔹 این نماد زن زندگی آزادگی در آمریکاست
🔹 جعبه هایی که مردم بچه های به دنیا اومدهی ناخواستهشونو بجای سطل آشغال توی اون بذارن بلکه تلف نشه
🔹 «پوریا فاطمی»
🔴به پویش #سربازان_رهبری بپیوندید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/538181826C023db549b8
📌آیت الله سید عبدالکریم کشمیری:
🌿روزی یک ساعت با حضرت(عج) خلوت کنید، زیارت «سلام علی آل یاسین» را بخوانید.
🍁بعد زیاد بگویید: «یا صاحب الزمان اغثنی، یا صاحب الزمان ادرکنی، المستعان بک یابن الحسن»، زیاد بگویید، توسل بکنید به ایشان، یک خرده رفاقت پیدا میشود.
----------------------------
@Akhlagh_amalii
آمارها درباره حجاب چه میگویند؟
یکی از مهمترین بحثها در موضوع حجاب نگاه مردم به این موضوع است. هفته گذشته برخی نشریات با اعلام اینکه ۸۳ درصد ایرانیان به حجاب اعتقاد دارند و ۷۰ درصد حتی در میهمانی خانوادگی نیز روسری خود را حفظ میکنند، معتقدند برداشتن روسری به جایی نمیرسد و بحث حجاب در ایران نمیتواند دستمایه شورش شود و یکی از مهمترین نقاط ضعف دشمن در آشوب اخیر این بود که از حجاب شروع کرد
شرق نوشت: یکی از مهمترین بحثها در موضوع حجاب نگاه مردم به این موضوع است. هفته گذشته برخی نشریات با اعلام اینکه ۸۳ درصد ایرانیان به حجاب اعتقاد دارند و ۷۰ درصد حتی در میهمانی خانوادگی نیز روسری خود را حفظ میکنند، معتقدند برداشتن روسری به جایی نمیرسد و بحث حجاب در ایران نمیتواند دستمایه شورش شود و یکی از مهمترین نقاط ضعف دشمن در آشوب اخیر این بود که از حجاب شروع کرد.
این نشریات منبع خود را اعلام نکردهاند و ننوشتهاند که این نظرسنجی در چه تاریخی و از سوی چه نهادی انجام شده است؛ اما نظرسنجیهای رسمی دیگری نیز نشان میدهند که اکثریت ایرانیان اعم از مرد و زن به حجاب اعتقاد دارند، ولی اعتقادداشتن به حجاب به معنای پذیرش اجبار در حجاب نیست. اگر همین نظرسنجیهای رسمی را که برخی از آنان منتشر شده است، ملاک قرار بگیریم، اکثریت ایرانیان ضمن اینکه خود معتقد به حجاب هستند، علاقهای به اجباریبودن حجاب ندارند. در ماههای اخیر در برخی از کارزارهای مرتبط به حجاب، افراد محجبه مخالفت خود را با اجباریبودن حجاب نشان دادهاند.
معمولا در نظرسنجیهای مربوط به حجاب بین شهرهای بزرگ و کوچک و روستاها تفاوتهایی وجود دارد. در شهرهایی مثل رشت و تهران تعداد کسانی که به حجاب اعتقاد ندارند، بیشتر است و در روستاها برعکس. همچنین در گروههای سنی نیز تفاوت وجود دارد؛ یعنی هرچه سن پایینتر بیاید، گرایش به حجاب کمتر و هرچه سن بالاتر میرود گرایش به حجاب بیشتر است. برای همین سال به سال با خروج جمعیت مسن از دایره جمعیت و ورود نسل جوان این آمارها تغییر میکند. گذشته از این در تعریف حجاب هم اختلاف نظر وجود دارد و مردم وقتی با چنین پرسشی روبهرو میشوند، این اختلافنظرها در نظر گرفته نمیشود.
بااینحال، بخش بزرگی از مردم فکر میکنند (سال ۹۷ بیش از ۳۵ درصد مردم) آدم میتواند مسلمان باشد، اما حجاب نداشته باشد. قطعا این آمار در سال جاری متفاوت شده است. در همان سال، ۶۵ تا ۷۰ درصد مردم ضمن اینکه معتقد به حجاب بودند، کاری به بدحجاب نداشتند و درصد کمی معتقد بودند که باید با بدحجاب و بیحجاب برخورد شو
محمود کریمی در تاریخ ۲۲ مهر ۱۴۰۱ در جشن میلاد پیامبر (ص) در تجمع میدان ولیعصر سخنانی درباره حجاب بیان کرد که بهشدت مورد استقبال مردمی قرار گرفت که علیالقاعده خود باید مدافعان حجاب باشند. او گفت: «در موضع بیحجابی من یک قدم فراتر از حضرت آقا نرفتم، بیادبی هم به هیچکس نکردم تو هیئتم. گفتن میآن موهاشون معلومه، گفتم چه کار دارید در خونه امام حسین (ع) میآیند. من بیحجابی را دوست ندارم، اما وقتی مهمون است، وقتی تو این جبهه است تو این کشور است...». اشاره او به حجاب و استقبال حاضران مردمی که علیالقاعده باید مدافعان حجاب باشند، در ذهنها هست، هرچند این سخنان از صداوسیما حذف شد.
حجاب فقهی
حجاب اکنون به یکی از چالشهای جدی این روزها تبدیل شده است و به نظر میرسد نمیتوان این موضوع را با ارجاع به برخی از نظرسنجیها و تفسیرهای خاص از آنها و طبق برخوردهای گذشته تفسیر کرد.
شاید این مقطع پیچیدهترین مقطع تاریخی درباره پوشش و حجاب در ایران باشد. این مسئله همواره با تفسیرهای مختلفی روبهرو است؛ از یک سو موضوعی فقهی است که علما و روحانیون درباره آن بحثهای مفصلی دارند و اختلاف نظر هم در آن زیاد است؛ چنانکه در سالهای اخیر برخی از مدافعان گذشته حجاب مثل مهدی نصیری نیز درباره این موضوع نوشته و گفتهاند. از سوی دیگری بحثی تاریخی است که برخی از پژوهشگران با ارجاع موضوع به صدر اسلام مثل دوره پیامبر اکرم (ص) تلاش کردهاند نشان بدهند تصور از حجاب در آن دوران با دوران کنونی ما بسیار متفاوت است.
حجاب قانونی
از سویی دیگر بحثی قانونی است. بحث حجاب با اینکه از نخستین روزهای انقلاب اسلامی به موضوعی عمومی تبدیل شد، اما از سال ۱۳۶۲ به قوانین راه یافت. در تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی آمده است: زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر میشوند، به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا ۵۰ تا ۵۰۰ هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.
در دوره ریاستجمهوری سیدمحمد خاتمی که گشایشهایی رخ داد، برخی از چهرهها، گروهها و احزاب اصولگرا بار دیگر بحث حجاب را مهم تشخیص داده و دولت را متهم به تلاش برای گسترش بیحجابی کردند. با به قدرت رسیدن محمود احمدینژاد در تاریخ ۱۳ دیماه ۱۳۸۴ مصوبهای در شورای عالی انق
لاب فرهنگی تحت عنوان راهکارهای اجرائی گسترش فرهنگ حجاب و عفاف به تصویب رسید که برای دستگاههای مختلف وظایفی را برای تعیین حجاب تعریف کرده بود. وظایف تعیینشده برای نیروی انتظامی به شرح زیر بود:
١ـ اعلام حدود و ضوابط قانونی عفاف و ملاکهای بدحجابی در جامعه به منظور تشخیص مصادیق آن.
۲- ٢ـ اهتمام بیشتر به برخورد قانونی و محترمانه.
٣ـ همکاری با سازمانهای ذیربط در فضاسازی تبلیغی و فرهنگی در همه مسیرهای منتهی به کوهستانها و تفرجگاههای کوهستانی و سایر اماکن عمومی و تفریحی.
٤ـ الزام اتحادیهها، سندیکاها و صنوف در مقابله با بدحجابی.
٥ـ تذکر به افراد بدحجاب و برخورد با آنها طبق ضوابط قانونی در اماکن عمومی شهر.
٦ـ پیشنهاد لایحه قانونی به مراجع قانونگذار درخصوص رعایت پوشش مناسب در هنگام رانندگی.
٧ـ برخورد قانونی با افراد خیابانی، افراد بدحجاب و باندهای اصلی فساد، فحشا و....
٨ـ نظارت و کنترل قانونی و اصولی بر وضعیت اماکن تفریحی و عمومی نظیر پارکها، سالنهای سینما، سالنها و اماکن ورزشی، کوهستانها، سواحل دریایی، جزایر، مناطق آزاد تجاری، فرودگاهها، پایانهها و... (با مشارکت نهادها و دستگاههای ذیربط).
٩ـ اهتمام بیشتر به آگاهسازی جامعه از آثار مثبت اجتماعی و اخلاقی حجاب و عفاف و نتایج منفی رعایتنکردن آن از طریق خلق آثار فرهنگی، هنری و تبلیغی (با مشارکت دستگاههای ذیربط).
١٠ـ ممانعت از تولید، توزیع و نمایش محصولات سمعی و بصری غیرمجاز و نمایش لباسهایی که موجب بیعفتی و بدحجابی میشوند.
١١ـ کنترل و نظارت جدی بر رعایت حدود و ضوابط قانونی عفاف در مجتمعهای مسکونی، برجها و شهرکها از طریق مدیریت بر اینگونه اماکن.
١٢ـ توجه و نظارت بر مراکز خطرناک، ویژه و آلوده و اولویتدادن به این برنامهها و مراکز حساس و سلب ابتکار عمل از آنان در نفی امنیت اجتماعی زنان.
١٣ـ اولویت در بهکارگیری زنان مجرب در دستگیری زنان متخلف و تحویلدادن آنان به مراکز امنیتی و جلوگیری از بازتاب منفی آن در بین مردم.
١٤ـ الزام برگزارکنندگان جشنها و مراسم عروسی به رعایت شئونات اسلامی و کنترل افراد شرکتکننده در آن و برخورد جدی با مراکز غیرقانونی و فاقد مجوز.
١٥ـ الزام آرایشگاهها به رعایت
ضوابط شرعی و قانونی عفاف و کنترل نحوه ورود و خروج عروس و همراهان او.
١٦ـ نظارت مستمر بر اماکن تجاری عمومی شامل: فرودگاهها و مجتمعهای مسکونی، نمایشگاهها و... بر نحوه پوشش و بازرسی از این اماکن در رفع بدحجابی (با همکاری دستگاههای ذیربط).
١٧ـ آموزش، ساماندهی و بهکارگیری نیروهای آگاه زنان جهت نظارت بر رعایت حجاب و پوشش در اجتماع، با رعایت حریم و حرمت شخصی افراد.
١٨ـ کسب اعلام نظر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیروی انتظامی درخصوص برگزاری هرگونه کنسرت یا جنگ شادی قبل از صدور مجوز.
١٩ـ توقیف خودروهای دولتیای که سرنشینان آن شئونات اسلامی را رعایت نمیکنند.
٢٠ـ اعلام نظر درخصوص فعالیت یا عدم فعالیت بخشهایی که میتوانند موجب ترویج فساد شوند.
٢١ـ جلوگیری از فعالیت واحدهای صنفی متخلف که باعث مخدوشکردن عفت عمومی میشوند.
#علائم_ظهور
🔻امام باقر سلام الله علیه فرمود:
لاَ يَقُومُ اَلْقَائِمُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ إِلاَّ عَلَى خَوْفٍ شَدِيدٍ وَ زَلاَزِلَ وَ فِتْنَةٍ وَ بَلاَءٍ يُصِيبُ اَلنَّاسَ وَ طَاعُونٍ قَبْلَ ذَلِكَ وَ سَيْفٍ قَاطِعٍ بَيْنَ اَلْعَرَبِ وَ اِخْتِلاَفٍ شَدِيدٍ بَيْنَ اَلنَّاسِ وَ تَشَتُّتٍ فِي دِينِهِمْ وَ تَغَيُّرٍ مِنْ حَالِهِمْ حَتَّى يَتَمَنَّى اَلْمُتَمَنِّي اَلْمَوْتَ صَبَاحاً وَ مَسَاءً مِنْ عِظَمِ مَا يَرَى مِنْ كَلَبِ اَلنَّاسِ وَ أَكْلِ بَعْضِهِمْ بَعْضاً وَ خُرُوجُهُ إِذَا خَرَجَ عِنْدَ اَلْإِيَاسِ وَ اَلْقُنُوطِ فَيَا طُوبَى لِمَنْ أَدْرَكَهُ وَ كَانَ مِنْ أَنْصَارِهِ وَ اَلْوَيْلُ كُلُّ اَلْوَيْلِ لِمَنْ خَالَفَهُ وَ خَالَفَ أَمْرَهُ وَ كَانَ مِنْ أَعْدَائِهِ.
امام قائم سلام الله علیه و عجل الله تعالی فرجه الشریف قيام نميكند مگر هنگامى كه ترس و وحشت فراوان در اجتماع باشد و زمين لرزهها و گرفتارى و بلا گريبان گير مردم شود و پيش از اينها بيمارى طاعون شيوع يابد و هنگامى قيام كند كه در ميان عرب شمشير برانى و در ميان مردم اختلاف سختى بوده باشد و مردم دينشان در هم و بر هم و حالشان دگرگون باشد.
آنچنان كه آرزوكننده در هر بامداد و شام آرزوى مرگ ميكند، از بسکه می بيند گرفتارى مردم بزرگ است و همديگر را ميخورند.
و خروج آن حضرت به هنگام يأس و نااميدى است.
خوشا بحال كسى كه به آن حضرت ارواحنا فداه برسد و از يارانش باشد، و واى و همۀ واى بر كسى كه با او مخالفت كند و با دستورات او مخالفت ورزد و از دشمنانش باشد.
📚الغيبة (للنعمانی) ج ۱، ص ۲۳۴
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
بی احترامی به ریشههای فرهنگی تمدنی ایرانی و هزاران سال پوشش مردان بزرگ ایران
#حسین_دارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
قابل توجه افراد ضدایرانی ولی بیسواد
#حسین_دارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi