دارد که مطیع و تحت فرمان آنان نباشد. (کمالالدین، ج ٢، ص ٦٧٣)
٣٠ـ «امام جعفرصادق (علیهالسلام)»:
هُوَ المُفرِّجُ الکُرَبِ عَن شیعَتِه بَعد ضَنکٍ شَدیدٍ وَ بَلاءٍ طَویل.
تنها او (مهدی(علیهالسلام است که پس از دورانهای طولانی بلاخیز و تنگناهای طاقتفرسا، غمها و گرفتاریها را از دل شیعیانش برطرف مینماید. (الزامالناصب، ص ١٣٨)
٣١ـ «امام زینالعابدین (علیهالسلام)»:
اِذا قامَ قائمُنا أَذهَبَ اللهُ عَزَّوجلّ عَن شیعَتِناَ العاهَةَ وَ جَعَلَ قُلوبَهُم کَزُبَرِ الحَدیدِ وَ جَعلَ قُوّةَ الرَّجلِ مِنُهم قُوَّةَ اَربعینَ رَجُلاً.
زمانی که قائم ما قیام میکند خدای متعال آفتها را از میان شیعیان برطرف میکند و دلهایشان (در استقامت) همانند الوار آهنین قرار میدهد که قوّت یک مرد آنان برابر قوّت چهل مرد خواهد بود. (بحار، ج ٥٢، ص ٣١٧)
٣٢ـ «امام جعفرصادق (علیهالسلام)»:
فلا یبقی فی الأَرضِ خَرابٌ اِلاّ و عُمِّرَ.
در حکومت حضرتش جای مخروبهای در زمین باقی نمیماند الّا آنکه آباد میگردد. (بشارةالاسلام، ص ٩٩)
٣٣ـ «امام جعفرصادق (علیهالسلام)»:
لایدَعُ بِدعةً اِلاّ اَزالَها وَ لاسُنَّةً اِلاّ اَقامها.
حضرت، هیچ بدعت و ضلالتی باقی نمیگذارد مگر اینکه از بین میبرد و هر سُنّت (و احکام از دست رفته) را از نو برپا خواهد داشت. (بشارةالاسلام، ص ٢٣٥)
٣٤ـ «امام جعفرصادق (علیهالسلام)»:
المَهدی سَمِحٌ بِالمالِ شدیدٌ عَلی العُمّالِ رحیمٌ بِالمَساکینِ.
حضرت مهدی(علیهالسلام) بخشنده است و مال را به وفور می بخشد، بر مسئولان و کارگزاران بسیار سختگیر و بر فقرا و ضُعفا رئوف و مهربان است. (الملاحم و الفتن، ص ١٣٧)
٣٥ـ «امام جعفرصادق (علیهالسلام)»:
دارُمُلکِهِ الکوفةُ و مَجلِسُ حُکمِهِ جامِعُها وَ بیتُ سَکَنِهِ و بَیتُ مالِهِ مسجدُ السَّهلةِ.
مقرّ خلافت و حکومت حضرت شهر کوفه است و مجلس حُکم و قضاوتش مسجد اعظم آن، و بَیتُالمال و مَحّل سکوُنت ایشان مسجد سهله خواهد بود. (بحار، ج ٥٣، ص ١١)
٣٦ـ «امام جعفرصادق (علیهالسلام)»:
اذا قامَ قائمُ آلِ محمدٍ (علیهمالسلام) بَنی فیظَهرِ الکوفَةِ مَسجداً لَهُ اَلفُ بابٍ وَ اتَّصلَت بیوتُ الکوفَةِ بِنهرِ کَربلاء.
زمانی که قائم آل محمد(علیهالسلام) ظهور میکند در نجف اشرف مسجدی بنا میکند که هزار باب دارد و در آن زمان خانههای شهر کوفه به شریعة فرات کربلا متصل میگردد. (بحار، ج ٥٢، ص ٣٣٧)
٣٧ـ «امام جعفرصادق(علیهالسلام)»:
اذا فَتَحَ جَیشُهُ بلادَ الرّوم یسلِمُ الرومُ علی یدِه فَیبنی لَهُم مَسجداً.
زمانی که قوای حضرت، مغربزمین را فتح میکند آنان به دست حضرتش به دین اسلام میگروند و امام(علیهالسلام) برای ایشان مساجد بنا میکند. (بشارةالاسلام، ص ٢٥١)
٣٨ـ «امام محمدباقر (علیهالسلام)»:
هوَ وَاللهِ المُضطَرُّ فیکتابِ اللهِ وَ هُوَ قَولُ اللهِ «أَمَّن یجیبُ المُضطَرَّ اذا دعاهُ وَ یکَشِفُ السُّوءَ وَ یحعَلُکُمْ خُلفاءَ الأَرض».
به خدا سوگند که او (مهدی (علیهالسلام مضطر (حقیقی) است که در کتاب خدا آمده میفرماید: «اَمَّن یجیبالمضطر اذا دعاه و یکشف السؤ...» (بحار، ج ٥٢، ص ٣٤١)
٣٩ـ «امام محمدباقر (علیهالسلام)»:
مَن قَرأَ المُسبِّحاتِ کلَّها قَبلَ أن ینامَ لَمْ یمُتْ حَتّی یدرِکَ القائمَ صَلواتُ الله علَیه و إنْ ماتَ کانَ فی جِوار رسولِ الله صلیالله علیه و آله و سلم.
کسی که هر شب مُسَبِّحبات را قبل از خواب بخواند (سورههای پنجگانة حدید و حشر و صف، و جمعه و تغابن) نمیمیرد تا حضرت قائم(علیهالسلام) را دریابد و اگر پیش از آن از دنیا برود در جوار رسولالله(صلیالله علیه و آله و سلم) خواهد بود. (تفسیر صافی، ج ٥، ص ١٤١)
٤٠ـ «امام محمدباقر (علیهالسلام)»:
فَیاطوبی لِمَن أَدْرَکَهُ وَ کانَ مِن أنصارِهِ، وَ الوَیلُ کُلُّ الوَیلُ لِمَن خالَفَهُ وَ خالَفَ أَمرَهُ وَ کانَ مِن اعدائِه.
خوشا به حال آن کس که زمان حضرتش را دریابد و در جمع یاوران او باشد، و بدا و بسیار بدا به حال کسی که با او مخالفت و ستیزه کند و از حضرتش فرمان نبرد و در زمره دشمنانش درآید. (بحار، ج ٥٢، ص ٣٤٨)
https://chat.whatsapp.com/L7oz8gambajLMUcpe2qPSa
[3/17, 6:37 AM] Mohsen: سلام صبح وعاقبت شما بخیر
مولای متقیان امیرمومنان حضرت علی علیه السلام میفرمایند : خداوند چهار چیز را در چهار چیز مخفی کرده است:
1⃣ رضايتش را در طاعتش پنهان كرده، پس هيچ طاعتي را كوچك نشمار چرا كه ممكن است رضايت خدا در همان باشد و تو نداني؛
2⃣ خشم خود را در نافرماني از خود مخفي كرده است، پس هيچ گناهي را كوچك نشمار، چرا كه ممكن است خشم خدا در همان گناه باشد و تو نداني؛
3⃣ اجابت خود را در دعا پنهان كرده است، پس هيچ دعايي را كوچك نشمار، چرا كه ممكن است اجابت در همان دعا باشد و تو نداني؛
4⃣ و دوست خود را در ميان بندگانش پنهان كرده است، پس هيچ بنده اي را از بندگان خدا كوچك نشمار، چه بسا همان كس دوست خدا باشد و تو نداني》
[3/17, 6:37 AM] Mohsen: چرا ترکیه حمله موشکی به اربیل را محکوم کرد؟
🔹سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در نشست خبری روز دوشنبه خود موضعگیری معناداری هم به ترکیه بدون نام بردن از آن داشت. دولت ترکیه حمله موشکی ایران به اربیل را محکوم کرده بود. اردوغان فکر میکند ایران از تشدید همکاری امنیتی آنکارا – تلآویو خبر ندارد. ترکیه متاسفانه به شکل عجیبی رفتارهایی کرده که به صورت کامل خلاف اصول همسایگی است و نمیشود همه ابعاد این رفتارها را باز کرد. اما متاسفانه باید گفت همزمان با عرض ارادت او به برادران صهیونیست خود در تلآویو که به آنکارا هم سفر کرده بودند، قرار شد دو طرف از شمال عراق علیه ایران دست به اقدامات امنیتی بزنند.
🔹از این رفتار ترکیه البته که ایران بیش از دیگران خبر دارد و اما به روی خودش نمیآورد. سطح همکاری میان «میت» و «موساد» در شمال عراق برای ایجاد هرج و مرج و خرابکاری در استانهای شمال غربی ایران پس از جنگ قرهباغ بسیار بالا رفته بود. الهام علیف از ترس اقدامات تلافیجویانه ایران خواستار محدود شدن فعالیت موساد و میت در باکو شده بود و آنها بهترین نقطه را در اربیل دیدند که از همان ابتدا هم یک فرد بیمار و مریض بنام مسرور بارزانی در آن نخستوزیر بود و هنوز هم دستدخترهای اسرائیلی خودش را دارد!
🔹همانگونه که گفته شد، یک تیم جاسوسی مربوط به موساد در استان آذربایجان غربی منهدم شد. در جذب این تیم موساد تنها نبوده و میت هم از پتانسیلهای خود در شمال غرب کشور برای ایجاد بسترهای امن جهت فعالیت تیمهای وابسته به موساد استفاده میکرد. همکاری این دو سازمان به شکل عجیبی در طول هفتههای گذشته بیشتر شده بود و یک هیات از افسران ترکیهای برای بازدید از مقر موساد راهی اربیل میشوند. اعضای این هیات شش یا هفت نفر (با راننده یا بدون راننده) گفته شده است. آنها شب را میهمان افسران موساد بودند اما...
🔹اما ساعت 1:20 دقیقه موشکهای ایرانی بر سر ویلای محل حضور آنها فرود آمد و ویلای به آن مستحکمی را بر سر افسران اسرائیلی و ترک آوار کرد. دلیل عمده ناراحتی ترکها از این حمله، کشته شدن شش یا هفت افسر بلندپایه سرویس جاسوسی خود است که چند نفر از آنها از کارکشتهترینها در حوزه مسائل ایران به شمار میرفتند. هر چند هیچ طرفی در مورد کشته شدن افسران ترکیهای چیزی نمیگوید و روز یکشنبه هم برخی منابع به صورت جسته گریخته به این موضوع اشاره کردند، اما محکومیت این حمله توسط وزارت خارجه ترکیه، عمق درماندگی دولت اردوغان را نشان داد.
🔹وزارت خارجه اردوغان در بیانیه دو خطی که در این مورد منتشر کرد آورده بود: «حملات صبح امروز با استفاده از موشک بالستیک به شهر اربیل را محکوم میکنیم. اقدامات این چنینی با هدف از بین بردن صلح و ثبات در عراق ابدا مورد قبول نیست، ترکیه به ایستادگی در کنار عراق در مبارزه با تروریسم ادامه خواهد داد!» این نوع بیانیه دادن توسط دولت اردوغان در حالی که هزاران نفر از نظامیان ترکیهای در عراق حضور دارند و روزانه مناطق مختلف این کشور توسط جنگندهها، پهپادها و بالگردهای ترکیهای بمباران میشوند فارغ از نفاق دولت اخوانی حاکم بر ترکیه، بیچارگی آنها را نشان میدهد.
🔹سخنگوی وزارت امور خارجه از اینکه ترکها این حمله را محکوم کردهاند به هر حال خوشحال نیست. هشدار او به ترکیه این است که اگر بخواهد در این زمینه بیش از ظرفیت و قدرتش حرکت کند، با اقدامات متقابل ایران مواجه خواهد شد. ایران فقط یک مرکز معمولی موساد را هدف قرار نداد، بلکه مرکز اصلی فتنهگری و خرابکاری در شمال عراق را منهدم کرد. حالا این بر عهده خود آنها است که بخواهند در این زمینه رفتارشان را تصحیح کنند یا نه. به صورت مشخص ایران آن اندازه قدرت، اقتدار و اراده عمل دارد که هر متجاوزی را سر جای خودش بنشاند.
🔹به هر حال، با ترکها بد معاملهای شد. کشته شدن تعدادی از افسران آنها در شمال عراق به هیچ عنوان قابل جبران نیست، آنها فقط با محکوم کردن این حمله میتوانستند کمی خود را تسکین داده و البته طبق معمول منافقانه خود را در کنار دولت عراق!! جا بز
نند جایی که خودشان بیش از 12 هزار نیروی نظامی غیرقانونی در خاک این کشور دارند. از سوی دیگر، آنها با محکوم کردن این حمله میخواستند دمی هم برای صهیونیستها تکان بدهند که بله، ما حمله ایران را محکوم کردیم، شاید صهیونیسم بینالملل تکه استخوانی برای اردوغان پرت کنند تا از این شرایط بد اقتصادی نجات پیدا کند.
[3/17, 6:37 AM] Mohsen: وَاسْأَلِ الْقَرْيَةَ الَّتِي كُنَّا فِيهَا وَالْعِيْرَ الَّتِي أَقْبَلْنَا فِيهَا وَإِنَّا لَصَادِقُونَ (82)
(اگر به حرف ما اطمينان ندارى) از قريه اى كه در آن بوديم و از كاروانى كه در ميانشان به اينجا رو آورده ايم، سؤال كن و بى شك ما راستگو هستيم.
قَالَ بَلْ سَوَّلَتْ لَكُمْ أَنفُسُكُمْ أَمْراً فَصَبْرٌ جَمِيلٌ عَسَي اللّهُ أَن يَأْتِيَنِي بِهِمْ جَمِيعاً إِنَّهُ هُوَ الْعَلِيمُ الْحَكِيمُ (83)
(يعقوب) گفت: (اين چنين نيست) بلكه (بار ديگر) نفس شما (با نسبت دزدى به يوسف يا تعيين كيفر گروگان گيرى) مسئله را براى شما آراسته است پس صبرى نيكو (لازم است) اميد است كه خداوند همه برادران را با هم نزد من آورد چرا كه او قطعاً آگاه و حكيم است
- سابقه ى بد و دروغ، در پذيرش سخنان انسان در تمام عمر ايجاد ترديد مى كند. «واسئل القرية»
- گواهى شهود عينى، راهى معتبر براى اثبات مدّعا مى باشد. «واسئل القرية... والعير...»
- امكان تبانى مجموعه اى بزرگ بر كذب، منتفى است. «و اسئل القرية... انّا لصادقون»*
- نفس براى توجيه گناه، كارهاى زشت را در نظر انسان زيبا جلوه مى دهد. «سوّلت لكم انفسكم»
- صبر، شيوه ى مردان خداست وصبر جميل، صبرى است كه در آن سخنى بر خلاف تسليم و رضاى خداوند گفته نشود.(125) «فصبر جميل»
- هرگز از قدرت خداوند مأيوس نشويم. «عسى اللَّه أن ياتينى بهم»
- يعقوب به زنده بودن سه فرزندش (يوسف، بنيامين، برادر بزرگتر) يقين داشت و به ملاقاتشان اميدوار بود. «أن ياتينى بهم جميعا»
- براى قدرت الهى، حل مشكلات تازه و كهنه، يكسان است. خداوند مى تواند يوسف ديروز و برادر امروز شما را يكجا دورهم گرد آورد. «جميعاً»
- مؤمن، حوادث تلخ را نيز از حكمت خدا مى داند. «الحكيم»
- باور وتوجّه به عالمانه وحكيمانه بودن افعال الهى، آدمى را به صبر وشكيبايى در حوادث دشوار وادار مى كند. «فصبر جميل، انّه هو العليم الحكيم»
سلام، آخرین ۵شنبه سال و یاد کنیم درگذشتگان را با قرائت فاتحه و صلوات.
🔻 مجوز تزریق «واکسن برکت» در نیکاراگوئه صادر شد
🔸سفیر نیکاراگوئه در ایران با اعلام این خبر گفت: امروز با امضای تفاهمنامه دریافت نخستین محموله واکسن ایرانی برکت، یک روز جشن برای فصل جدید همکاری بین ایران و آمریکای لاتین است.
🔸دانشمندان ایرانی و گروه دارویی برکت یک الگو برای دنیا هستند که چطور میتوان در برابر تحریمهای خصمانه امریکا، هم مقاومت کرد و هم در قله پیشرفتها ایستاد.
🔸وزارت بهداشت نیکاراگوئه با انجام تحقیقات لازم، مجوز تزریق واکسن کووایران برکت را صادر کرده است.
✅ @Rajanews_com
[3/19, 7:20 AM] Mohsen: از بچگی تا الآن هر وقت هر کاری خوبی را کردیم و انجام میدیم بهمون میگفتن انشاء الله *خیر* ببینی...
میگفتن *خیر* ببینی پسرم
*خیر* ببینی دخترم
*خیر* ببینی جوان
وقتی صبح از خواب بیدار میشیم ، به یکدیگر میگوئیم :
صبح به *خیر*
در طول روز به یکدیگر میگوئیم :
روز به *خیر*.
شاید در طول روز ، این کلمه رو چند بار تکرار کنیم ، و برای یکدیگر طلب *خیر* کنیم.
ولی واقعاً این خیری که همه در جستجوی او هستند، و از خدا میخواهند. چیست؟
قران کریم میفرماید : همه انسانها شدیداً در پی *خیر* هستند.
همه در جستجوی بهترینها هستند.
*إنَّهُ لِحُبِّ الْخَيْرِ لَشَدِيد.*
(عادیات/۸)
انسان بسیار دوستدار *خیر* است.
ولی هر کسی این *خیر* را در چیزی میبیند؟
یکی در خانهی خوب
یکی در ماشین خوب
یکی در شغل خوب
یکی در همسر و فرزندان خوب
و هزاران چیز دیگر...
ولی واقعاً این *خیرِ* راستین چیست؟
قرآن کریم میفرماید حضرت موسی وقتی خائف و ترسان از بین فرعونیان میگریخت ، این جمله رو زمزمه میکرد:
*ربِّ إِنِّی لِما أَنْزَلْتَ إِلَیَّ مِنْ خَیْرٍ فَقِیر.*
(قصص/۲۴)
پروردگارا. من به آنچه که تو از *خیر* بر من نازل کنی محتاجم...
یعنی خدایا من نمیدانم *خیر* م در چیست.
ولی اون بهترین رو که *خیر* من در آن است ، بر من نازل کن.
خیلی از ماها ، این آیه رو در قنوت نمازهایمان میخوانیم ، و مدام از خدا طلب *خیر* میکنیم.
*خیر* ی که حتّی نمیدونیم چی هست.
فقط همین قدر میدونیم که اون چیزی که مردم فکر میکنند ، نیست...
خُب حالا
میخواهید بدانید *خیرِ* واقعی تمام بشریت در چیست؟
یه آیه در قرآن هست که بارها و بارها آنرا دیده ایم و خوانده ایم و شنیده ایم ، ولی متاسفانه به راحتی از کنارش عبور کردیم. و اصلا به آن توجه نکردیم.
خدا به صراحت این خیر را در قرآنش به همگان معرفی کرده است: که میفرماید
*بقِيَّةُ اللهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ.*
بقية الله همان *خیرِ* شماست. اگر از اهل ایمان باشید.
این خیر که همه دنبالش هستند ، چیزی نیست جز *بقیهالله*.
جز پدر مهربانم. جز آقا و مولایم صاحب الامرامام زمانم(عج)
اون خیری که همه رهایش کردند ، و آنرا به بهای اندکی فروختند.
*خیرِ واقعی یعنی اهلبیت*.
در زیارت جامعه کبیره خطاب به اهلبیت میگوئیم :
*انْ ذُکِرَ الْخَیْرُ کُنْتُمْ اوَّلَهُ، وَ اصْلَهُ وَ فَرْعَهُ، وَ مَعْدِنَهُ وَ مَاْویهُ وَمُنْتَهاهُ.*
هر جا صحبت از *خیر* باشد، شما اهلبیت اوّل و آخر و اصل و فرع و معدن و جایگاه آن *خیر* هستید.
*أللَّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیِکْ الفرج*
اگر مشتاق کار *خیر* هستید. لطفا نشر دهید
*جزاکم الله خیراََ
[3/19, 7:20 AM] Mohsen: قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّي وَحُزْنِي إِلَي اللّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللّهِ مَا لاَ تَعْلَمُونَ (86)
(يعقوب) گفت: من ناله آشكار و حزن (پنهان) خود را فقط به خدا شكايت مى برم و از (عنايت و لطف) خداوند چيزى را مى دانم كه شما نمى دانيد.
يَا بَنِيَّ اذْهَبُواْ فَتَحَسَّسُواْ مِن يُوسُفَ وَأَخِيهِ وَلاَ تَيْأَسُواْ مِن رَّوْحِ اللّهِ إِنَّهُ لاَ يَيْأَسُ مِن رَّوْحِ اللّهِ إِلاَّ الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ (87)
اى پسرانم (بار ديگر به مصر) برويد و از يوسف و برادرش جستجو كنيد و از رحمت خداوند مأيوس نشويد، حق اين است كه جز گروه كافران از رحمت خداوندى مأيوس نمى شوند.
- آنچه مذموم است، يا سكوتى است كه بر قلب واعصاب فشار مى آورد و سلامت انسان را به مخاطره مى اندازد و يا ناله و فرياد در برابر مردم است كه موقعيّت انسان را پايين مى آورد، امّا شكايت بردن به نزد خداوند مانعى ندارد. «انّما اشكوا... الى اللَّه»
- موحّد، درد دل خود را تنها با خدا در ميان مى گذارد. «انّما اشكوا... الى اللَّه»
دست حاجت چو برى، نزد خداوندى بر
كه كريم است و رحيم است و غفور است و ودود
نعمتش نامتناهى، كرمش بى پايان
هيچ خواننده از اين در نرود بى مقصود
- افراد ظاهربين از كنار حوادث به راحتى مى گذرند، ولى انسان هاى ژرف نگر آثار و حوادث را تا قيامت مى بينند. «اعلم من اللَّه ...»
- يعقوب به زنده بودن يوسف و سرآمدن فراقش و به حقايقى درباره ى خدا و صفات او آگاه بود كه بر ديگران پوشيده بود. «اعلم من اللَّه ما لاتعلمون>>
- پدر نبايد با فرزندانش قطع رابطه ى دائمى كند. «فتولّى عنهم... يابنىّ»
- شناخت، نياز به حركت دارد. «اذهبوا فتحسّسوا»
- رسيدن به لطف الهى، با تنبلى سازگار نيست. «اذهبوا، ولا تايْئسوا»
- اولياى خدا، هم خود مأيوس نمى شوند هم ديگران را از يأس باز مى دارند. «لاتايئسوا»
- يأس، نشانه ى كفر است. «لايايئس... الاّ القوم الكافرون» زيرا مأيوس شده، در درون خود مى گويد: قدرت خدا تمام شده است.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
با سلام و آرزوی سلامتی و دلخوشی در آخرین شنبه سال⚘⚘⚘⚘⚘⚘
[3/19, 7:20 AM] Mohsen: ابوالفضل شهبازی:
تلاش در راه ظهو
ر
رهبر انقلاب:
🔹از یکى از بزرگان نقل کردهاند که کسى آمده بود [پرسیده بود] که چرا آقا ظهور نمیکنند؟ آن بزرگ گفته بود که خب حالا آقا ظهور کنند که چه اتّفاقى بیفتد؟ شما چه کار کنى؟ آدم خوبى بشوى؟ خب الان آدم خوبى بشو.
🔹دنیا را آن بزرگوار اصلاح خواهد کرد؛ ارتباط شخص تو چگونه است با ظهور آن بزرگوار؟ نمیخواهى آقا بیاید که به تو پول بدهد، جاه بدهد، مقام بدهد؛ میخواهى آقا بیاید تا اینکه دنیا اصلاح بشود. خیلى خب، حالا شما یکى از آن افرادى که وقتى امام زمان تشریف آوردند، بنا است آدم خوبى بشوى؛ خب، همان کارهایى که آن زمان قرار است انجام بدهى، حالا انجام بده.
🔹البتّه آن زمان آسانتر است، حالا مشکلتر است، خب اجرش هم بیشتر است؛ وظیفهى ما این است.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ splus.ir/safir_channel سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخطار سید حسن نصرالله به مسعود بارزانی: تو مدیون ایران،رهبری، سردار سلیمانی و مسئولین هستی که اگر ایران نبود و جانفشانی آنها امروز اثری از کردستان عراق نبود و تو را یا می کشتند یا باید فرار میکردی، وقتی درخواست کمک کردی و گفتی داعش کردستان را اشغال و مردم را قتل عام می کند ولی هیچکس هیچ پاسخی بهت نداد،در حالی که سردارسلیمانی و نیروهای مقاومت ایرانی و عده ای از نیروهای حزب الله لبنان با سردار بودندو این ایرانیها بودند که تو و ملت اقلیم کردستان عراق را از دست داعش نجات دادند،نیروهای حزب الله لبنان که در کنار سردار برعلیه داعش جنگیدن به من گفتند: وقتی خودمان را به مسعودبارزانی در آن تنگنا رساندیم، مثل بیداز ترس به خود میلرزید،آونوقت توبجای تشکر و قدردانی از رهبر ایران،ملت و نیروهای سپاه قدس، کردستان را مقرجاسوسان اسرائیلی که برعیله ایران دست به ترور،خرابکاری و تهدیدی شدند برعلیه امنیت ایران. توباید از این رفتار خجالت بکشی، کاری نکن ایران برعکس زمانی که داعش برسر شما مسلطبود عمل کنند.
آیت الله شیخ محمدتقی بهلول میفرمودند:
💠ما با کاروان و کجاوه به«گناباد» میرفتیم.وقت نماز شد.
مادرم کارواندار را صدا کرد و گفت:
کاروان را نگهدار میخواهم اول وقت نماز بخوانم.
🌾کاروان دار گفت:
بیبی!دوساعت دیگر به فلان روستا میرسیم.
آنجا نگه میدارم تا نماز بخوانیم.
مادرم گفت:نه!
میخواهم اول وقت نماز بخوانم.
💥کارواندار گفت:
نه مادر.الان نگه نمیدارم.
مادرم گفت:نگهدار.
💥کاروان دار گفت:
اگر پیاده شوید، شما را میگذارم و میروم.
مادرم گفت:بگذار و برو.
✨من و مادرم پیاده شدیم.کاروان حرکت کرد.وقتی کاروان دور شد وحشتی به دل من نشست که چه خواهد شد؟
🌘من هستم ومادرم.دیگر کاروانی نیست. شب دارد فرا میرسد وممکن است حیوانات حمله کنند.
💫ولی مادرم با خیال راحت با کوزهی آبی که داشت،وضو گرفت و نگاهی به آسمان کرد،رو به قبله ایستاد و نمازش را خواند.
🍂لحظه به لحظه رُعب و وحشت در دل منِ شش هفت ساله زیادتر میشد.
در همین فکر بودم که صدای سُم اسبی را شنیدم.
دیدم یک دُرشکه خیلی مجلل پشت سرمان میآید.
🍀کنار جاده ایستاد و گفت:بیبی کجا میروی؟
مادرم گفت:گناباد.
او گفت:
ما هم به گناباد میرویم.بیا سوار شو.
🔮یک نفس راحتی کشیدم.گفتم خدایا شکر.
مادرم نگاهی کرد و دید یک نفر در قسمت مسافر درشکه نشسته و تکیه داده.
به سورچی گفت:
من پهلوی مرد نامحرم نمی نشینم.
📔سورچی گفت:
خانم! فرماندار گناباد است.
بیا بالا. ماندن شما اینجا خطر دارد. کسی نیست شما را ببرد.
🔅مادرم گفت:
من پهلوی مرد نامحرم نمینشینم!
💠در دلم میگفتم مادر بلند شو برویم.
خدا برایمان درشکه فرستاده است...
🔅ولی مادرم راحت رو به قبله نشسته بود و تسبیح میگفت!
آقای فرماندار رفت کنار سورچی نشست. گفت مادر بیا بالا.اینجا دیگر کسی ننشسته است.
🌾مادرم کنار درشکه نشست و من هم کنار او نشستم و رفتیم.
دربین راه از کاروان سبقت گرفتیم و زودتر به گناباد رسیدیم...
❤️اگر انسان بندهٔخدا شد و در همه حال خشنودی خدا را در نظر گرفت،بيمه مىشود و خداوند تمام امور اورا كفايت و كفالت مىكند.
🌼«أَلَيْسَ اللَّهُ بِكافٍ عَبْدَهُ» زمر/۳۶ آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟
✳️ @bahjat_alabd
📜 نظر برخی از مراجع تقلید درباره عید نوروز (۲)
🔻 آیتالله شبیری زنجانی:
🔹میشود رجاءً به روایات نوروز عمل کرد. البته شریعت کلیاتی را فرموده که برخی از آیینهای نوروز با این کلیات مطابق است. مثلا در شریعت بر انجام صله رحم خیلی تاکید شده، بر محبت و احترام و مهربانی و صله دادن تاکید شده، روایات زیادی برای اصلاح بین افراد داریم. اینها همه سنتهایی است که در نوروز به آن عمل میشود. (شفقنا)
🔻 آیتالله مظاهری:
🔹 عید نوروز یک عید ملّی است و همین مقدار که نهی از آن نشده، امضاست و ما میتوانیم عید بگیریم به نام عید ملی و اشکالی هم ندارد. مرحوم محدث قمی در مفاتیح سر و سامان شرعی به این عید میدهند، که علاوه بر اینکه عید ملی است، اسلام آن را امضا کرده است و عید شرعی نیز هست. مرحوم محدث قمی از معلی بن خنیس و او از امام صادق «سلاماللهعلیه» نقل میکنند که روز عید نوروز غسل عید نوروز کن و لباس نو بپوش، مثل مردم که لباس نو میپوشند و روزه باش برای اینکه نزدیک به خدا شوی. بعد از ظهر چهار رکعت نماز بخوان و بعد از نماز به سجده برو و دعایی را نقل کردند و در وسط دعا این جمله آمده: «وَ بَارِکْ لَنَا فِی یَوْمِنَا هَذَا الَّذِی فَضَّلْتَهُ وَ کَرَّمْتَهُ وَ شَرَّفْتَهُ وَ عَظَّمْتَ خَطَرَهُ» در عید فطر به نام عید آمده: «أَسْأَلُکَ فِی هَذَا الْیَوْمِ الَّذِی جَعَلْتَهُ لِلْمُسْلِمِینَ عِیداً» و در اینجا اینطور آمده که خدایا این روز، روز با شرافتی است و روزی است که تو این روز را گرامی داشتی و روزی است که برای این روز عظمت قائل شدی. روایت گرچه در مفاتیح مرسل است، اما مرسل هم نیست. بعضی در معلی بن خنیس ایراد کردند از نظر سند و ما معلی بن خنیس را در رجالی که نوشتیم توثیق کردیم. لذا روایت هم معتبر است. اگر کسی روایت را معتبر نداند، قانون تسامح در ادله سنن، روز عید نوروز را عید میکند. لذا بر روی هم میتوانیم بگوییم که روز عید نوروز از اعیاد ملی است که شارع مقدس امضا کرده است. (شفقنا)
[3/21, 6:33 AM] Mohsen: 🌕یا مقلب القلوب و الابصار
🌕یا مدبرالیل و النهار
🌕یا محول الحول و الاحوال
🌕حول حالنا الی احسن الحال
🌸آغاز سال ۱۴۰۱ مبارک باد🌸
سالی پر از برکت و دل خوش برای همه عزیزان آرزومندیم❤️🌸
[3/21, 6:33 AM] Mohsen: رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی بهمناسبت آغاز سال ۱۴۰۱ هجری شمسی، با تبریک عید نوروز و ایام ولادت خورشید فروزان عالم وجود، حضرت بقیةالله الاعظم(عج) به ملت بزرگ ایران و همه ملتهای همدل، و با تبریک ویژه به خانوادههای معظم شهیدان و همچنین جانبازان، ایثارگران و خدمتگزاران ملت در میدانهای مختلفِ علم، سلامت، امنیت و مقاومت، سال جدید را سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» نامگذاری کردند.
[3/21, 6:33 AM] Mohsen: Rostami Ebrahim :
*حمله موشکی به "ایستگاه موساد در اربیل" و سخنی با مقامات عراقی :*
*قرار نیست تاوان بی عرضگی تان را ما بدهیم*
سپاه پاسداران یک ایستگاه جاسوسی متعلق به سازمان موساد را در اربیل عراق موشک باران کرد.
در پی این رویداد، مقامات عراقی علیه آن موضعگیری نسبتاً واحدی داشتند :
- "برهم صالح" رئیس جمهور عراق حمله به اربیل را «جنایتی تروریستی» خواند و آن را محکوم کرد.
- "مصطفی الکاظمی" نخست وزیر عراق نوشت : حملهای که شهر عزیز اربیل را هدف قرار داد و ساکنان آن را به وحشت انداخت، حملهای به امنیت مردم ماست.
- "محمد الحلبوسی" رئیس پارلمان عراق، حمله موشکی به اربیل را تعرض به حاکمیت عراق دانست.
- "مسرور بارزانی" نخستوزیر منطقه کردستان حمله را تروریستی خواند و آن را محکوم کرد
این که کشوری مورد حمله موشکی قرار بگیرد و مقاماتش چنین واکنشهایی داشته باشند، طبیعی است و از این رو، حرجی بر دولتمردان عراق نیست.
اما حال که با این حمله موشکی، کاشف به عمل آمد که مسئولان بلند پایه عراق، نگران "حاکمیت" و "امنیت" کشورشان هستند و از این رو، هر گونه اقدام خارجی در کشورشان را بر نمیتابند، از ایشان میپرسیم که اگر واقعاً اینگونه هستید که مینمائید، چگونه اجازه میدهید صهیونیستها(رژیم جعلی اسرائیل) به طور آشکار در کشور شما پایگاه جاسوسی ( و در اصطلاح سازمانهای اطلاعاتی "ایستگاه" ) تاسیس کنند و شبانه روز، علیه همسایهتان فعالیت کنند و حتی آن طور که "المیادین" نوشته است، چندی قبل از همین ایستگاه عملیات پهپادی علیه یک مرکز نظامی در کرمانشاه را هدایت کنند ؟!
نمیشود که "حاکمیت" و "امنیت" ایران به واسطه همکاری شما با صهیونیستها به خطر بیفتد ولی "حاکمیت" و "امنیت" عراق، دست نخورده باقی بماند ؟!
راستی کجا بود حاکمیت کذایی شما بر عراق، زمانی که آمریکاییها در پایتخت شما، مهمان تان سردار قاسم سلیمانی و هموطن خودتان ابومهدی المهندس را ترور کردند و مانند موش آب کشیده، فقط نظارهگر بودید ؟! انفجار و ترور و کشتار توسط آمریکاییها در بغداد نقض حاکمیت شما نبود ؟!
از دو حالت خارج نیست :
یا شما به عنوان مقامات عراقی همکاری اختیاری و آگاهانه با آمریکا و رژیم صهیونیستی در اقداماتشان علیه ایران دارید که در این صورت، شریک آنها محسوب میشوید و به نوعی اعلام جنگ علیه ایران دادهاید و باید تاوان پس دهید.
یا آنقدر بی عرضه هستید که آمریکا و رژیمصهیونیستی، بی اذن و رخصت تان، خاک شما را به پایگاهی علیه ایران تبدیل کردهاند که در این صورت، انتظار نداشته باشید، هزینه بی عرضگی شما را ایران بدهد و در برابر تعرضات صورت گرفته از خاک شما، سکوت کند و ضربه ببیند و دم بر نیاورد.
شما حتماً حکومت پیشین عراق و قلدری به نام صدام حسین را خوب یادتان است که ۸ سال تمام به پشتوانه تمام قدرتهای منطقهای و فرامنطقهای، سعی کرد امنیت و حاکمیت ایران را نابود کند و نتوانست.
عراق امروز، قوی تر از عراق صدام نیست و شما هم قداره کش تر از صدام نیستید ولی ایران امروز، به مراتب قدرتمندتر از آن دوران است.
از این رو، جانشینان صدام، حد خود را بفهمند و بدانند که اگر قرار است دیگر موشکی از جانب ایران به سمت عراق شلیک نشود و حرمت همسایگی حفظ شود لازمهاش این است که خودشان بساط عملیات ضد ایرانی را از عراق برچینند و الا دفاع مشروع، حق ایران است و عراقیها دستکم ۸ سال، طعم این دفاع را چشیدهاند.
عراقیها هم بهتر است به جای دست درازی به "حاکمیت" و "امنیت" ایران، در اندیشه پرداخت غرامت جنگی باشند که بر ایران تحمیل کردند و سازمان ملل هم رسماً آنها را متجاوز اعلام کرد. البته مشکل از ماست که به جای پیگیری غرامت، تعامل و تساهل کردیم و بدهکاران زبان دراز کردند و طلبکار شدند
[3/21, 6:43 AM] Mohsen: *تقدیر رهبر معظم انقلاب از یادداشت اخیر کیهان*
یادداشت اخیر روزنامه کیهان در خصوص تقابل جریان غربگرا با انقلاب اسلامی مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.
*ستون یادداشت ۱۲ اسفندماه روزنامه کیهان، تحلیلی از دکت
ر محمدهادی صحرایی با عنوان "کدخدا و دلیل نگرانی غربزدهها" منتشر کرد که نگاهی تحلیلی تمدنی به تقابل میان جریان غربگرا و انقلاب اسلامی داشت.*
ظاهراً رهبر معظم انقلاب پس از تورق روزنامه و مطالعه یادداشت مذکور با تقدیر از نگارش این متن، از تحلیل نویسنده یادداشت تقدیر کردند. دفتر رهبر انقلاب در تماس با مدیران روزنامه کیهان نظر معظمله در این خصوص را به اطلاع رساند.
*متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:*
... آنها دلهایی دارند که با آن حقایق را دریافت نمیکنند، و چشمانی دارند که با آنها نمیبینند، و گوشهایی دارند که با آنها نمیشنوند ... آنها همان غافلماندگانند. (بخشی از آیه ۱۷۹ سوره اعراف)
گرچه دنیا عرصه تاختوتاز فضای مجازی شده ولی در جهان واقعیگویی تمام تاریخ، با دور تند و متراکم برایمان تکرار میشود و درس و عبرت را با هم به اهلش میدهد. انگار در حال گذار از داستانهای مکتوب به داستانها ملحوظیم و از دنیای نوشتار به دنیای دیداری رسیدهایم و بهجای سفارش به خواندن تاریخ و شنیدن داستانهای عبرتآموز باید به دیدن پیرامون توصیه کنیم. ببینید و عبرت بگیرید. ببینید و درس بیاموزید. اکنون دنیا آموزشگاه عملی بزرگی است که میتوان هر مورد و مطلب مورد نظر خود را در عرصه و عیان یا گوشه و کنار آن دید و به مطالعه نشست و آغاز و انجام هر تصمیم و اقدامی را کوتاهتر از آنچه که داستانهای تاریخ میگویند، دید. مَا أَکْثَرَ الْعِبَرَ وَ أَقَلَّ الِاعْتِبَارَ.
شرط آنچه در گزیده قبلی گفته شد داشتن چشم و گوش بینا و شنوا و مهمتر از اینها عقل سلیم و نفس متینی است که بتواند بر جنود جهل و تعصب پیروز شود و بیعِناد و کِناد و لِجاج، قضاوت کند وگرنه کافران و مشرکان و بتپرستان هم چشم و گوش داشته و دارند و هم عقل و هوش ولی توانایی استفاده صحیح از آن را نداشته و ندارند . با گِل و چوب و سنگ و با دستان خود بت میساختند و خود را بنده آن میکردند و آن را میپرستیدند. ناتوانایی را لمس میکردند ولی باور نمیکردند. گویند مردی از بنیامیه در بستر مرگ میگریست. ابوجهل که به عیادتش رفته بود گفت که اینگریه برای چیست؟ اگر از مرگ میترسی از آنگریزی نیست. او گفتگریهام از این است که میترسم پس از مرگم مردم بُت«عزّی»۱ را نپرستند.۲
مغضوبین و ضالّینی که در قرآن نکوهیده شدهاند نیز از این منظر از گروه اول خیلی فاصله ندارند. کتاب خدا را تحریف کرده و مقدسش مینامند. گرفتار دور و تسلسل و تذبذبند و جواب عاقلانه از ما میخواهند! خودشان تجسم ستم و ستیهندگیاند و اسلام را به خشونت متهم میکنند . نژادپرستتر از آنها فقط شیطان است و از ما آزاداندیشی میطلبند. افراطی را از نام آنها گرفتهاند و اینها به دیگران نسبت میدهند. در طول تاریخ، بدترین و بیرحمانهترین جنایات و نسلکشیها متعلق به آنهاست و از مسلمانان بد میگویند. هنوز یکی از پربینندهترین و بهترین فیلمها «غرب وحشی» است و به اعراب جاهلی میخندند.
توحش را باید در فیلم«دار و دستههای نیویورکی» دید و این کذابان، به عراق و افغانستان نسبت میدهند. به گواه ویل دورانت مصادف با دوران ابنسینا و ابوریحان ما، در بازارهای جزیره بریتانیا و برخی دیگر از کشورهای اروپایی، گوشت انسان را کنار گوشت گاو و گوسفند و خوک، در بازارها به قناره میزدند.۳
اینها که گفته شد بهخاطر شناساندن فرهنگ غرب نیست، بهخاطر اثبات جهالت و حقارت غربپرستانی است که خود را در همه حال، گربه لوس و ملوس کدخدا و ملکه میدانند. شناساندن غرب نیاز به ذکاوت زیادی ندارد؛ مرور اجمالی جنگها گویای روحیه خشن کسانی است که در جنگ و جنگافروزی رکورد دارند و جنگ اول و دوم جهانی میوه تمدن آنهاست. کاری که کانادا با کودکان سرخپوست؛ و اروپا با بوسنی؛ و کلینتون با دیویدیان؛ و آمریکا با ویتنام کرد و فرانسه و آلمان در نبرد حیرتآور «وردن» با هم کردند، نمونههای کوچکی از روحیه دوزخی و شرور غربی است که امروزه با رژ و کراوات پوشیده شده است.
همانگونه که ما به کتابخانه آستان قدس رضوی و کتابخانه آیتالله مرعشی نجفی که رحمت خدا بر او افتخار میکنیم، فرانسه مهد تمدن و مهد اودکلن، به موزه ۱۸ هزار جمجمهای پاریس افتخار میکند و درباره آدمخواری آفریقا و آمازون فیلم میسازد. باز هم حرفی هست؟
گفتن از اصل و نسب و اثر تمدن غرب مثل برشمردن گناهان شیطان است که ممکن است وقتگیر، بیثواب و بیهوده هم باشد. آنچه دیدنی است را به سختی میتوان استدلال و اثبات کرد. درست مثل آدمهای غلط غربزده و غربپرست و رسانهایهای خودفروخته که اگر مرامشان مثل غربیها نباشد ولی بیشک منطق شان مطابق آنهاست. با چین دشمناند نه به این دلیل که تاکنون هیچ رابطه استعماری با ما نداشته بلکه بهخاطر اینکه رقیب آمریکاست.
با روسیه دشمناند نه به این دلیل که بارها قطعنامههای آمریکا را علیه ایران وتو کرده است، به
این دلیل که مقابل آمریکا ایستاده. برای ملکه غنج و ضعف میروند نه به این دلیل که 9 میلیون ایرانی را در قحطی هلاک کرد، به این دلیل که نمکش را خوردهاند. رؤسای آمریکا را مثل پدر دوست دارند نه برای شیرینکاریهای «طولانی و بلند و نادیده ناگرفتنی» بایدن و امثالش، بهخاطر آنکه از آنجا نان میخورند. بعد منتقدان خود را متعصب میدانند.
گاو سعودی را نمیبینند که کودکان یمنی را زیر پا، پاره پاره میکند همان گونه که جنایت ناو وینسنس را به یاد ندارند و زرده و سردشت وحلبچه را نمیشناسند . از صبرا و شتیلا و نبل و الزهرا و کشتار اسپایکر و دختران مدرسه سیدالشهداء افغانستان و مسلمانان میانمار و شیخ زکزاکی و ... و هزاران هزار واقعه تلخ بیخبرند و برایشان مهم نیست. مهم کدخدا و ملکه است و کسانی که دور سفره آنهایند. از نظر آنها برخی جنایات خوب است و برخی بد. معیارهای دوگانهای دارند بدتر از فیفا. برای ورزشکاری که روی پیراهنش «سلام برحسین» نوشته باشد، ورزش از سیاست جداست ولی اگر روی نمایشگر استادیوم به روسیه بد بگویند و اوکراین را ناز کنند، انسانیت است . بیماری این بیوطنان بیریشه که برخی از آنها علناً و بیپروا خود را بیناموس و بیغیرت معرفی کرده بودند این است که از مرض داشتن لذت میبرند.
دنبال افتخارات مردم ایراناند تا تحقیرش کنند. به دنبال حقاند تا تکذیبش کنند. به دنبال حقیقتند تا در آن تردید کنند. بهدنبال واقعیتاند تا لجنپراکنند. و در یک کلام دنبال سطل شیر میگردند. در مورد کسانی که بعد نجات نفتکش ایرانی از دست دزدان آمریکایی یا توقیف ناو ملکه در گوشه خلیج فارس توسط سپاه میگویند «که چه؟» جز «فی قلوبهم مرضٌ» چه میتوان پرسید؟ یا برای کسی که به متلک از نبود «حرم در اوکراین» مینویسد جز دعا برای طلب شرف و ادب و عقل، برایش از خدا چه میتوان خواست؟ دیدن مستقیم جنگ روسیه و اوکراین، نیازی به ماهواره همسایه ندارد، گوش و چشم و عقلی میخواهد که به کار آید و حیایی که با یادآوری خیانت گذشته شرمگین شد. اینها به جای عبرت و فریاد بلند «غلط کردم» عادت به اتهامزنی دارند.
یادشان رفته در فتنه سبز ۸۸، قصد اُکراینیزه کردن ایران را داشتند و تحریمهای فلجکننده کاتسا و آیسا، دسته گل آنهاست. یادشان رفته سیاستشان را بر جوک «دنیای آینده دنیای موشکها نیست» پایهریزی کردند یا با بتنریزی در راکتورها قصد تحویل دست بسته مردم خود به کدخدا را داشتند. یادشان رفته با برجام مردم خود را تحقیر کردند و با حمایت و اجرای ۲۰۳۰ قصد تربیت دانشآموزان ایرانی برای سربازی آمریکا و انگلیس داشتند. و آب خوردن مردم را به تحریم وابستند و به قول شفاهی کری امید بستند و با FATF و سوئیفت بهدنبال قفل زدن به اقتصاد بودند و ... کلید همه این قفلها را به کدخدای نادرستی سپردند که غوغاساز و غوغازیست است و اکنون واهمه افول کدخدا و مرگ معبود خود دارند.
و اکنون که روسیه پس از اسقاط گلوبال هاوک، ناو انگلیسی و موشکباران عینالأسد، جرأت نه گفتن به ناتو و در سینه آمریکا رفتن را پیدا کرده و پس از ایران در حال اثبات مرگ کدخدا به عالم است، برخی زبونان سفله بهدنبال عقدهگشایی و لجنپراکنیاند و به جای شماتت بایدن نامتعادل و نفرین به ناتو و دعوت روسیه به خویشتنداری و کمک به مردم آواره، بهدنبال انتقام از ایران و انقلابند .
گویی ایران به روسیه سلاح فروخته یا اوکراین را ما خلع سلاح کردهایم. اصل ماجرا را نفهمیده و طبق آیه ابتدایی، از فهم صحیح عاجزند و خود را به هر نکبت و خفتی میآلایند تا حق نان و نمک کدخدا و ملکه را بجا آرند و حواس مردم را از این واقعیت پرت کنند که الگوی آنها در بیارتش و سپاه کردن ایران، آلمان و ژاپن بود و در خلع سلاح و وابسته کردن ما، اوکراین. اینها نمیدانند و نمیفهمند که «وَمَکَروا وَمَکَرَ اللهُ وَاللهُ خَیرُ الماکِرینَ» یعنی چه؟ یعنی فهمیده شود انقلاب اسلامی در شکست ابهت آمریکا الگو شده است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱- نام یکی از بتهای اعراب جاهلی
۲- تاریخ اسلام، آیتالله سبحانی، ص۱۴
۳- تاریخ تمدن ویل دورانت، جلد ۱، ص۱۱