9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽(هُوَالمَحْبُوبْ)
حضرت آیة الله خامنه ای دام ظلُّه: نترسید، دچار اختلال در محاسبه نشوید؛ الله مولانا
🌹🌹🌹🌹
باسلام و عرض ادب
*پنجشنبه این هفته به ۴دلیل روزه اش ثواب دارد*
*۱-* روز اول ماه رجب روزه اش ثواب دارد
*۲-* اولین پنجشنبه هرماه روزه اش ثواب دارد
*۳-* اولین پنجشنبه ماه رجب که شبش *لیله الرغائب* است وشب ارزوها...
*۴-* روزه ی روز پنجشنبه، برای کسی که بخواهددر ماه حرام ، ۵شنبه ، جمعه وشنبه راروزه بگیرد،،، ثواب ۹۰۰ سال عبادت است...
♻️ پایگاه اطلاع رسانی حضرت بقیه الله اعظم (عج)
●ﺩﺭ ﭘﻮﺷﻴﺪﻥ ﺧﻄﺎﻱ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ،
ﺷﺐ ﺑﺎﺵ؛
● ﺩﺭ ﻓﺮﻭﺗﻨﻲ، ﺯﻣﻴﻦ ﺑﺎﺵ؛
● ﺩﺭ ﻣﻬﺮ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻲ،
ﺧﻮﺭﺷﻴﺪ ﺑﺎﺵ؛
● ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﺸﻢ ﻭ ﻏﻀﺐ،
ﮐﻮﻩ ﺑﺎﺵ؛
● ﺩﺭ ﺳﺨﺎﻭﺕ ﻭ ﻳﺎﺭﻱ ﺑﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ،
ﺭﻭﺩ ﺑﺎﺵ؛
● ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺁﻣﺪﻥ ﺑﺎ ﺩﻳﮕﺮﺍن
دریا باش
يه فلج قطع نخاعى
از خواب كه بيدار میشه
منتظره يک نفر بيدار بشه،
سرش منت بذاره
و ببرتش دستشويى و حمام
و كاراى ديگه شو انجام بده.
ميدونى
آرزوش چيه؟
فقط يكبار ديگه خودش بتونه
راه بره و كاراشو انجام بده...
يه نابينا
از خواب كه بيدار ميشه،
روشنايى رو نميبينه،
خورشيد و نميبينه،
صبح رو نميبينه.
ميدونى آرزوش چيه؟
فقط يكبار فقط يكروز
بتونه نزديكاش و عزيزاش
و آسمون و و زندگى رو
با چشماش ببينه...
يه بيمار سرطانى
دلش ميخواد خوب بشه
و بدون شيمى درمانى
و مسكن هاى قوى زندگى كنه
و درد نكشه...
يه كر و لال آرزوشه بشنوه
وبتونه با زبونش حرف بزنه...
يه بيمار تنفسى دلش ميخواد
امروز رو بتونه
بدون كپسول اكسيژن
نفس بكشه...
يه معتاد در عذاب
آرزوى بيست و چهار ساعت
پاكى رو داره...
الآن مشكلت چيه دوست من؟
دستتو ببر بالا
و از ته قلبت شكرگزارى كن
که از قدیم گفتن
شکر نعمت نعمتت افزون کند
کفر نعمت از کفت بیرون کند
با تمام وجودت
از نعمتايى كه خدا بهت داده
استفاده كن
.
تو خيلى خيلى خيلى خوشبختى،
ناشكرى نكن.
آسونا روخودت حل كن
سختاشم خدا.
ﺩﻋﺎﯼ ﻗﺸﻨﮓ امروز من
برای شما
ﺧﺪﺍﯾﺎ !
ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺩﯼ ﺗﺸﮑﺮ !
ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺩﯼ ﺗﻔﮑﺮ !
ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﮔﺮﻓﺘﯽ ﺗﺬﮐﺮ !
ﮐﻪ :
ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺕ ﻧﻌﻤﺖ !
ﻧﺪﺍﺩﻩ ﺍﺕ ﺣﮑﻤﺖ !
ﻭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺕ ﻋﺒﺮﺕ ﺍﺳﺖ !
ﯾﺎ ﺭﺏ
ﺁﻧﭽﻪ ﺧﯿﺮ ﺍﺳﺖ
ﺩﺭ ﺗﻘﺪﯾﺮ ﻣﺎ ﮐﻦ !
ﻭﺁﻧﭽﻪ ﺷﺮ ﺍﺳﺖ
ﺍﺯ ﻣﻦ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ دور ﮐﻦ.
آمین.
: از عارفي پرسيدند : چرا اينقدر ذکر صلوات در منابع دينى ما تأکيد شده! و براى آمرزش گناهان، وسعت روزى ، صحت و سلامتى، گشايش در کارها و... صلوات تجويز کرده اند، سِرّ و راز اين ذکر چيست؟
فرمود: اگر به قرآن نگاه کنيد فقط يکجا در قرآن هست که خداوند انسان را هم شأن و هم درجه ى خودش ميکند يعنى از انسان ميخواهد که بيايد کنار او و با هم در يک کارى مشارکت کنند
و آن آيه اینست : "انّ الله و ملائکته يصلّون علي النبي يا ايها الذين آمنوا صلّوا عليه و سلموا تسليما"
خداوند و ملائکه اش براى پيامبر(ص) صلوات ميفرستند. شما هم بياييد و همراهى کنيد
علّت عظمت و بزرگى ذکر صلوات همين است
که انسان را يکباره تا کنار خداوند بالا ميبرد.❤
🌹 اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
میدونی اگه کپی کنین چند هزار تا صلوات فرستاده میشه؟
ثوابش برای سلامتی وامر فرج مولانا صاحب العصر والزمان آقا ومولاو سرورمان حجت ابن الحسن العسکری(عج) 🌹التماس دعا🌹
شب لیله الرغائب ۱۴۰۳ چه روزی است؟
تاریخ دقیق لیله الرغائب یا شب آرزوها در تقویم شمسی برابر با پنجشنبه ۱۳ دی سال ۱۴۰۳ است.
تاریخ دقیق لیله الرغائب یا شب آرزوها در تقویم قمری برابر با ۱ رجب سال ۱۴۴۶ است.
تاریخ دقیق لیله الرغائب یا شب آرزوها در تقویم میلادی برابر با ۲ ژانویه سال ۲۰۲۵ است.
لیله الرغائب یا شب آرزوها چه شبی است؟
اولین شب جمعه ماه رجب را شب لیله الرغائب یا شب آرزوها مینامند.در این شب فرشتگان بر زمین نزول میکنند تا رحمت الهی را به جامعه بشری عرضهکنند. در ماه رجب رحمت الهی همواره در حال نزول است به گونهای که این ماه را رجبالاصب (صب به معنای ریختن) گویند. لیله الرغائب شرافت و ارزش شب جمعه و ماه رجب را در خود جمع کرده و ارزشی دوچندان دارد.
معنی کلمه لیله الرغائب چیست؟
کلمه لیله الرغائب از دو واژه لیله و رغائب تشکیل شده است. کلمه لیله به معنای شب است و کلمه «رغائب» جمع «رغیبه» به معنای چیزی است که مورد رغبت و میل و نیز به معنای عطا و بخشش فراوان است. بنابراین «لیلة الرغائب» هم میتواند به معنای شبی باشد که میل و توجه به آن بسیار زیاد است و هم میتواند به معنای شبی باشد که در آن عطا و بخشش خدا بسیار است. با توجه به روایتی که در فضیلت این شب نقل شده هر دو معنا درست است.
فضیلت شب لیله الرغائب
در شب لیله الرغائب، ملائک از آسمان به زمین فرود میآیند و ساکن زمین میشوند و پِیکِ نیتهای پاک بندگان خداوند میشوند تا بین آسمان و زمین پلی از حسنات و کهکشانی از اعمال خیر بندگان بسازند. سزاوار است علاوه بر انجام اعمالی که مربوط به این شب است و بهرهمندی از آنها، فرصت نیل به حوائج و خواستههای به حق و آرزوهای دست یافتنی را غنیمت شمرد و از فیضِ رحمتِ پروردگار بهره مند شد.
در جایی دیگر، رسول خدا (ص) در باب فضیلت و برکت ماه رجب فرمودهاند:
«وَ لَکِنْ لَا تَغْفُلُوا عَنْ أَوَّلِ لَیْلَهٍ جُمُعَهٍ فِیهِ [منه ] فَإِنَّهَا لَیْلَهٌ تُسَمِّیهَا الْمَلَائِکَهُ لَیْلَهَ الرَّغَائِبِ وَ ذَلِکَ أَنَّهُ إِذَا مَضَی ثُلُثُ اللَّیْلِ لَمْ یَبْقَ مَلَکٌ فِی السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ إِلَّا یَجْتَمِعُونَ فِی الْکَعْبَهِ وَ حَوَالَیْهَا وَ یَطَّلِعُ اللَّهُ عَلَیْهِمْ اطِّلَاعَهً فَیَقولُ لَهُم: یا مَلائِکَتی، سَلونی ما شِئتُم، فَیَقولونَ: رَبَّنا، حاجَتُنا إلَیکَ أن تَغفِرَ لِصُوّامِ رَجَبٍ، فَیَقولُ اللَّهُ تَبارَکَ وتَعالی: قَد فَعَلتُ ذلِکَ.»؛
از اولین شب جمعه ماه رجب غافل نشوید؛ زیرا شبی است که فرشتگان آن را «لیله الرغائب» مینامند. این نامگذاری به این دلیل است که هنگامی که پاسی (یک سوم) از شب گذشت، هیچ فرشتهای در آسمانها و زمین باقی نمیماند مگر اینکه در کعبه و اطراف آن گرد هم میآیند و آنگاه خداوند متعال به فرشتگان میفرماید که: ای فرشتگانم هر چه میخواهید از من طلب کنید، آنگاه ملائک عرض میکنند: حاجت ما این است که از روزه داران رجب در گذری. پس خداوند تبارک و تعالی میفرماید یقیناً چنین کردم.
#دیوارنگاره | نگذاشت دشمن به خانه برسد
🏡در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) با شعار «نگذاشت دشمن به خانه برسد» رونمایی شد.
✅ سازمان هنری رسانهای اوج
@Owj_artmedia
نماز لیله الرغائبدر روایتی از رسولالله آمده است که میان نماز مغرب و عشا، دوازده رکعت نماز بخوانید (هر دو رکعت به یک سلام) و در هر رکعت، یکبار سوره حمد و سه بار سوره قدر و دوازده بار سوره توحید خوانده شود.
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دانشمند برجسته قمی که کابوس هر روز رژیم صهیونیستی شده بود!
✅موثق|سریع|جذاب در #قم_خبر 👇
https://eitaa.com/joinchat/4980736Cc3a5724030
سوریه در آستانه فتنه دیگری قرار گرفته است؟
🔹گروهک تروریستی تحریرالشام صبح امروز ساعاتی پس از اعلام آتش بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان، عملیات بزرگی را برای حمله به حلب در شمال سوریه آغاز کرد است.
🔹بهنظر میرسد تحولات اخیر در حلب، مرحله ای جدید از نبرد چند وجهی آمریکا برای تقابل با محور مقاومت در محیط ژئوپلتیک غرب آسیا است تا پس از با برقراری آتش بس ۶۰ روزه در جنوب لبنان فرصت لازم برای محور مقاومت جهت بازیابی توان انسانی و سازماندهی نیروها فراهم نشود.
🔹علاوه براین، حمله تحریرالشام به حلب بلافاصله پس از برقراری آتشبس از منظر بینالمللی پروژه ناتو در خاورمیانه در راستای تداوم رقابت قدرت های جهانی به ویژه روسیه است.
📝مشروح این گزارش را اینجا https://tn.ai/3208976 بخوانید
✅موثق|سریع|جذاب در #قم_خبر 👇
https://eitaa.com/joinchat/4980736Cc3a5724030
📷 رونمایی از شعار سال اعتکاف ۱۴۰۳ با عنوان "اعتکاف، معنویت و مقاومت"
🔹 همزمان با برگزاری نهمین هم اندیشی راهبری اعتکاف سراسر کشور در حضور نماینده حزب الله، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت و نمایندگان ولی فقیه در استان ها از شعار اعتکاف سال ۱۴۰۳ رونمایی شد.
🔹 به گفته رئیس ستاد اعتکاف این شعار بر اساس راهبرد اعتکاف در بسترسازی برای رشد جوانان و تربیت انسانهای مقاوم و تبیین اندیشه مقاومت انتخاب شده است.
✅موثق|سریع|جذاب در #قم_خبر 👇
https://eitaa.com/joinchat/4980736Cc3a5724030
پيامبر گرامی اسلام صلّیاللهعلیهوآلهوسلم فرمودند: «إنَّ اللّهَ تَعالی نَصَبَ فِي السَّماءِ السّابِعَةِ مَلَكا يُقالُ لَهُ: الدّاعي، فَإِذا دَخَلَ شَهرُ رَجَبٍ يُنادي ذلِكَ المَلَكُ كُلَّ لَيلَةٍ مِنهُ إلَی الصَّباحِ: طوبی لِلذّاكِرينَ! طوبی لِلطّائِعينَ.
ويَقولُ اللّهُ تَعالی: أنا جَليسُ مَن جالَسَني، ومُطيعُ مَن أطاعَني، وغافِرُ مَنِ استَغفَرَني، الشَّهرُ شَهري، وَالعَبدُ عَبدي، وَالرَّحمَةُ رَحمَتي، فَمَن دَعاني في هذَا الشَّهرِ أجَبتُهُ، ومَن سَأَلَني أعطَيتُهُ، ومَنِ استَهداني هَدَيتُهُ، وجَعَلتُ هذَا الشَّهرَ حَبلاً بَيني وبَينَ عِبادي؛ فَمَنِ اعتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إلَيَ» (۱)؛
خداوند متعال، در آسمان هفتم، فرشته ای گماشته است كه به آن، «داعی» میگويند و چون ماه رجب فرا رسد، آن فرشته، هر شبِ آن ماه را تا صبح، ندا میدهد: «خوشا بر ذاكران، خوشا بر طاعتكنندگان.
خداوند متعال نيز میفرمايد: «من، همنشين كسی هستم كه با من، همنشين باشد و مطيع كسی هستم كه اطاعتم كند و آمرزنده كسی هستم كه از من، آمرزش بخواهد. ماه، ماه من است و بنده، بنده من و رحمت، رحمت من. هر كه مرا در اين ماه بخوانَد، پاسخش میگويم و هر كه از من [چيزی ]بخواهد، عطايش میكنم و هر كه از من هدايت جويد، راه نمايش باشم. اين ماه را رشته ای بين خودم و بندگانم قرار دادهام. هر كس به اين رشته (ريسمان) چنگ زند، به من میرسد».
(ا) الإقبال: ج ۳ ص ۱۷۴، بحار الأنوار: ج ۹۸ ص ۳۷۷ ح
یکی از دعاهای امام موسی كاظم عليه السلام در اعمال نخستین شب ماه رجب و در سجده پس از اقامه نماز شب این بود که: «اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِهِ الأَئِمَّةِ يَنابيعِ الحِكمَةِ، واُولِي النِّعمَةِ، ومَعادِنِ العِصمَةِ، وَاعصِمني بِهِم مِن كُلِّ سوءٍ، ولا تَأخُذني عَلی غِرَّةٍ ولا غَفلَةٍ، ولا تَجعَل عَواقِبَ أعمالي حَسرَةً، وَارضَ عَنّي فَإِنَّ مَغفِرَتَكَ لِلظّالِمينَ وأنَا مِنَ الظّالِمينَ، اللّهُمَّ اغفِر لي ما لا يَضُرُّكَ، وأعطِني ما لا يَنقُصُكَ، فَإِنَّكَ الوَسيعُ رَحمَتُهُ، البَديعُ حِكمَتُهُ (۱)؛ بار خدايا! بر محمّد و خاندان او، [يعنی] امامان، چشمههای حكمت و صاحبان نعمت و معدنهای عصمت، درود فرست و به حقّ خاندان آنان، مرا از هر بدی و گزندی نگه دار، و بیخبر و غافلگير، بر من متاز، و عاقبت كارهايم را مايه دريغ و افسوس من، قرار مده و از من خشنود باش، كه آمرزش تو برای ستمكاران [ـِ بر خويش] است و من هم از ستمكارانم. بار خدايا! مرا بيامرز، كه آمرزيدن من، به تو زيانی نمیرساند، و به من عطا كن، كه عطا كردن، از تو چيزی نمیكاهد؛ زيرا تو كسی هستی كه رحمتش بیانتهاست و حكمتش نو [و بی مانند] است.
(۱) مصباح المتهجّد: ص ۷۹۹ ح ۸۵۹، الإقبال: ج ۳ ص ۱۸۷ كلاهما عن عليّ بن حديد، بحار الأنوار: ج ۹۸ ص ۳۸۱ ح ۲.
نام کتاب: نهج الذكر با ترجمه فارسي۴ - جلد ۴ صفحه: ۳۰۴
پيامبر خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلم همچنین در حدیثی فرمودند: «إنَّ اللّهَ ـ تَبارَكَ وتَعالَی ـ اختارَ مِن كُلِّ شَيءٍ أربَعَةً: اِختارَ مِنَ المَلائِكَةِ جَبرَئيلَ وميكائيلَ وإسرافيلَ ومَلَكَ المَوتِ عليهم السلام. وَاختارَ مِنَ الأَنبِياءِ أربَعَةً لِلسَّيفِ: إبراهيمُ وداودُ وموسی وأنَا. وَاختارَ مِنَ البُيوتاتِ أربَعَةً، فَقالَ: «إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَی ءَادَمَ وَنُوحًا وَءَالَ إِبْرَ هِيمَ وَءَالَ عِمْرَ نَ عَلَی الْعَــلَمِينَ. وَاختارَ مِنَ البُلدانِ أربَعَةً، فَقالَ عز و جل: «وَ التِّينِ وَ الزَّيْتُونِ * وَ طُورِ سِينِينَ * وَ هَـذَا الْبَلَدِ الْأَمِينِ (۱)»، فَالتّينُ المَدينَةُ، وَالزَّيتونُ بَيتُ المَقدِسِ، وطورُ سينينَ الكوفَةُ، وهذَا البَلَدُ الأَمينُ مَكَّةُ. وَاختارَ مِنَ النِّساءِ أربَعا: مَريَمُ وآسِيَةُ وخديجَةُ وفاطِمَةُ. وَاختارَ مِنَ الحَجِّ أربَعَةً: الثَّجُّ وَالعَجُّ وَالإِحرامُ وَالطَّوافُ، فَأَمَّا الثَّجُّ فَالنَّحرُ، وَالعَجُّ ضَجيجُ النّاسِ بِالتَّلبِيَةِ. وَاختارَ مِنَ الأَشهُرِ أربَعَةً: رَجَبٌ وشَوّالٌ وذُو القَعدَةِ وذُو الحِجَّةِ. وَاختارَ مِنَ الأَيّامِ أربَعَةً: يَومُ الجُمُعَةِ ويَومُ التَّروِيَةِ ويَومُ عَرَفَةَ ويَومُ النَّحرِ (۲)؛
خداوند متعال، از ميان هر چيزی، چهار [ نمونه] را برگزيد: از ميان فرشتگان، جبرئيل و ميكائيل و اسرافيل و عزرائيل عليهم السلام را برگزيد. و از ميان پيامبران، چهار نفر را برای شمشير و جهاد برگزيد: ابراهيم و داوود و موسی و من. و از ميان خاندانها، چهار خاندان را برگزيد و فرمود: «خداوند، آدم و نوح و خاندان ابراهيم و خاندان عمران را بر جهانيان برگزيد». و از ميان شهرها، چهار شهر را برگزيد و فرمود: «سوگند به انجير و زيتون *و طور سينا* و اين شهر امن». «انجير»، مدينه است. «زيتون»، بيت المقدس است. «طور سينا»، كوفه است (۱) و «اين شهر امن»، مكّه است. و از ميان زنان، چهار بانو را برگزيد: مريم، آسيه، خديجه و فاطمه و از ميان [ اعمال] حج، چهار عمل را برگزيد: ثج، عَج، احرام و طواف. ثج، قربانی است و عج، زمزمه لبّيك مردم و از ميان ماهها، چهار ماه را برگزيد: رجب، شوّال، ذی قعده و ذی حجّه و از ميان روزها، چهار روز را برگزيد: روز جمعه، روز تَرويَه (هشتم ذی حجّه)، روز عَرَفه و روز قربانی».
(۱) التين: ۱ ـ ۳.
(۲) الخصال: ۲۲۵ / ۵۸ عن موسی بن بكر عن الإمام الكاظم عليه السلام، معاني الأخبار: ۳۶۵ / ۱ عن موسی بن بكر عن الإمام الكاظم عن آبائه عليهم السلام عنه صلی الله عليه و آله وفيه من «إنّ اللّه ـ تبارك وتعالی ـ اختار من البلدان» إلی «مكّة»، روضة الواعظين: ۴۴۴ وليس فيه «للسيف»، بحار الأنوار: ۶۰ / ۲۰۵ / ۲.