عَن رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم:
در روایتی طولانی در فضیلت ماه رمضان، از پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم نقل شده است:
«فَإِذَا كَانَتْ لَیلَةُ الْفِطْرِ وَ هِی تُسَمَّى لَیلَةَ الْجَوَائِزِ أَعْطَى اللَّهُ الْعَامِلینَ أَجْرَهُمْ بِغَیرِ حِسَابٍ» ؛و چون شب عید فطر-كه شب جوائز نام دارد- فرا رسد، خداوند پاداش عمل كنندگان را بدون حساب و شمارش ببخشد.
«فَإِذَا كَانَتْ غَدَاةُ یوْمِ الْفِطْرِ بَعَثَ اللَّهُ الْمَلَائِكَةَ فِی كُلِّ الْبِلَادِ فَیهْبِطُونَ إِلَى الْأَرْضِ وَ یقِفُونَ عَلَى أَفْوَاهِ السِّكَكِ فَیقُولُونَ یا أُمَّةَ مُحَمَّدٍ اخْرُجُوا إِلَى رَبٍّ كَرِیمٍ یعْطِی الْجَزِیلَ وَ یغْفِرُ الْعَظِیمَ : ؛
و چون صبح روز عید فرا رسد خداوند فرشتگان را به همه ی شهرها بفرستد. پس در زمین فرود آیند و سر كوچه ها و گذرها بایستند و [ با صدایى كه آن را همه ی آفریده هاى خدا جز جن و آدمیان میشنوند] گویند: اى امّت محمّد! به سوى پروردگار كریم [براى نماز عید] بیرون شوید كه او پاداش فراوان دهد و گناهان بزرگ را بیامرزد.
«فَإِذَا بَرَزُوا إِلَى مُصَلَّاهُمْ قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِلْمَلَائِكَةِ: مَلَائِكَتِی! مَا جَزَاءُ الْأَجِیرِ إِذَا عَمِلَ عَمَلَهُ؟ قَالَ: فَتَقُولُ الْمَلَائِكَةُ: إِلَهَنَا وَ سَیدَنَا! جَزَاۆُهُ أَنْ تُوَفِّی أَجْرَهُ.» ؛
و چون سوى محلّ برگزارى نماز عید روند خدا عزّ و جلّ به فرشتگان فرماید: اى فرشتگان من! مزد كارگر- چون كار خود را انجام دهد- چیست؟ عرضه دارند: معبودا و سیدا! این که مزدش را كامل پرداخت کنی.
«قَالَ: فَیقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ: فَإِنِّی أُشْهِدُكُمْ مَلَائِكَتِی أَنِّی قَدْ جَعَلْتُ ثَوَابَهُمْ عَنْ صِیامِهِمْ شَهْرَ رَمَضَانَ وَ قِیامِهِمْ فِیهِ رِضَای وَ مَغْفِرَتِی » ؛
خداوند عزّ و جلّ فرماید: شما را گواه مى گیرم كه من پاداش روزه ی رمضان و نمازشان را خشنودى و آمرزش خود از ایشان قرار دادم.
و چون سوى محلّ برگزارى نماز عید روند خدا عزّ و جلّ به فرشتگان فرماید: اى فرشتگان من! مزد كارگر- چون كار خود را انجام دهد- چیست؟ عرضه دارند: معبودا و سیدا! این که مزدش را كامل پرداخت کنی
«وَ یقُولُ: یا عِبَادِی سَلُونِی فَوَ عِزَّتِی وَ جَلَالِی لَا تَسْأَلُونِّی الْیوْمَ فِی جَمْعِكُمْ لِآخِرَتِكُمْ وَ دُنْیاكُمْ إِلَّا أَعْطَیتُكُمْ » ؛
و خداوند [خطاب به بندگان خویش] مى فرماید: اى بندگان من! [هر چه مى خواهید] از من بخواهید كه به عزت و جلال خودم سوگند که امروز در این اجتماع خویش، هر چه براى دنیا وآخرت خود بخواهید عطا مى كنم.
«وَ عِزَّتِی لَأَسْتُرَنَّ عَلَیكُمْ عَوْرَاتِكُمْ مَا رَاقَبْتُمُونِی وَ عِزَّتِی لَآجَرْتُكُمْ وَ لَا أَفْضَحُكُمْ بَینَ یدَی أَصْحَابِ الْخُلُودِ » ؛
و به عزت و جلال خودم سوگند تا وقتی كه مرا مراقب خود بدانید[ و از من بترسید] شما را در پناه مى گیرم و نزد كسانى كه در دوزخ جاودانند رسوایتان نسازم.
«انْصَرِفُوا مَغْفُوراً لَكُمْ قَدْ أَرْضَیتُمُونِی وَ رَضِیتُ عَنْكُمْ » ؛
باز گردید كه آمرزیده شدید همانا مرا خشنود كردید و من از شما خشنود شدم.
«قَالَ: فَتَفْرَحُ الْمَلَائِكَةُ وَ تَسْتَبْشِرُ وَ یهَنِّئُ بَعْضُهَا بَعْضاً بِمَا یعْطِی اللَّهُ هَذِهِ الْأُمَّةَ إِذَا أَفْطَرُوا » ؛
در ادامه میفرماید: پس فرشتگان به خاطرآنچه-که خداوند در روز عید فطر به این امت ارزانى فرموده است- شاد مىشوند و به یکدیگر بشارت داده و تبریك گویند.
(امالی مفید مجلس 27 ص232)
🚨 ورود کشور به جنگ ادراکی
پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی جنگ شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
اما جنگ ادراکی یا شناخنی چیست؟!
آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد؟
آیا کسانی را می شناسید که نسبت به مقدسات ،تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند؟
آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بوده اند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند؟
آیا با کسانی دم خور بوده اید که به رهبری جامعه خود عشق می ورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کند؟
جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر و البته اثر گذارتر جنگ نرم بوده که *متکی بر زیر ساخت رسانه های نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم ذهنی، به شناخت و ادراک افراد ، مطابق خواست خود جهت می دهند* بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و ایدئولوژی و یا به بیان ساده تر " بصیرت دینی" مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...
دقت کرده اید همواره مقام رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
خاطرتان هست که ایشان چقدر بر بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و از همه مهمتر چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که ظهور حجت خدا (عج) نزدیک و زمان غربال شدن فرا رسیده است!
منفی سازی :
۱. چهره دین
۲.معصومین
۳.علمای دینی
۴.چهره ولایت فقیه
صدقه مال برچند قسمت هست...
1.صدقه عمر.. همان عقیقه هست. یکی از آداب و سنن تأکید شده در اسلام عقیقه کردن برای تولد فرزند است. عقیقه که به معنی قربانی کرن با آداب خاصی میباشد، مستحب است که در روز هفتم پس از تولد فرزند، بر کسی که قدرت مالی بر آن داشته باشد، انجام گیرد.چنانچه حتی کسی در کودکی عقیقه نشده باشد هر وقت استطاعت مالی پیدا کرد عقیقه کند.
2.صدقه سال.. که همان فطریه روز عید فطر برای یک ماه روزه داری برای همه اعضای خانواده مبلغی پرداخت می کنیم.
3.صدقه ماه... که نذر کنیم آخر هر ماه برای هر نفر ازاعضای خانواده به مقدار 5هزار تومان یا بیشتر به فقیر بدهیم.
4.صدقه روزانه... هر وقت دلت اومد ودستت باز بود کمک کنیم.
در کل اکثر کسانی که در قبرستان خوابید ه اند برای بلا ها و اتفاقات خیلی ساده از دنیا رفته اند اگر بلایی سرما بخواد بیاد انشاالله از در اولی صدقه عمردفع شود واگر نشد صدقه سال وبعدماه وبعد روز که انشالله روايات داريم كه رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ هفتاد بلا را شمردند كه با صدقه دادن از انسان دور مي شود.(1) و يا در روايت ديگر مي خوانيم كه امام باقر ـ عليه السلام ـ فرمود:(( صدقه دادن، هفتاد بلا از بلاهاي دنيا را دفع مي كند و صدقه دهنده از مرگ بد رهايي مي يابد)).(2)
اما در اين روايت به همه اين هفتاد بلا اشاره نشده است ولي در روايات ديگر كه در فضيلت و اهميت صدقه از اهل بيت ـ عليهم السلام ـ وارد شده اند، به نمونه هايي از اين بلايا اشاره شده است از جمله:
1ـ رهايي از فقر: امام باقر ـ عليه السلام فرمود: «نيكوكاري و صدقه دادن فقر را از بين مي برد».(3)
2ـ كوتاه شدن عمر: امام باقر ـ عليه السلام ـ فرمود:(( نيكوكاري و صدقه دادن عمر انسان را زياد مي كند)).(4)
3ـ مرگ بد و سخت: امام صادق ـ عليه السلام ـ فرمود:(( رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ فرمود: صدقه، مرگ بد را دور مي سازد)).(5)
4ـ بلاياي آسماني: امام صادق ـ عليه السلام ـ مي فرمايند:(( هر مومني كه صدقه دهد، خداوند از بلاهاي آسماني او را نگه مي دارد)).(6)
8ـ5ـ غرق شدن، آتش سوزي، ويراني خانه، ديوانگي: امام صادق ـ عليه السلام ـ از پدرانش از رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ نقل مي كنند كه فرمود:(( خداوندي كه غير از او خدائي وجود ندارد با صدقه دادن، غرق شدن، آتش سوزي، ويراني خانه و ديوانگي را از صدقه دهنده دور مي سازد)).(7)
9ـ غضب الهي: امام صادق ـ عليه السلام ـ از پدرانش ـ عليهم السلام ـ از رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ نقل مي كنند كه فرمود:(( صدقه دادن پنهاني و مخفيانه غضب الهي را از صدقه دهنده دور مي سازد)).(8)
10ـ بدهكار شدن: امام صادق ـ عليه السلام ـ فرمود:((به درستي كه صدقه باعث اداي بدهي و بركت در اموال مي شود)).(9)
11ـ تسلط شيطان: امام صادق ـ عليه السلام ـ فرمود:(( براي شيطان سنگين تر از صدقه دادن به مومنان چيزي وجود ندارد و صدقه قبل از رسيدن به نيازمند، بدست خداوند تبارك و تعالي مي رسد)).(10)
12ـ ظلم و ستم ظالمان: امير مؤمنان ـ عليه السلام ـ فرموده اند:(( همانا صدقه دادن، ستم ستمگر را از صدقه دهنده دور مي سازد)).(11)
13ـ انواع مريضي ها: امام صادق ـ عليه السلام ـ مي فرمايند: ((مريضي هاي خود را با صدقه دادن، درمان كنيد و بلاها را با دعا از خود دور سازيد و با صدقه دادن به روزي خود برسيد)).(12)
14ـ نداشتن ارزش، اعتبار و اهميت بين مردم: امام صادق ـ عليه السلام ـ مي فرمايند: وقتي رسول خدا ـ صلي الله عليه و اله و سلم ـ تواضع و فروتني پادشاه نجاشي را در مقابل معارف والاي اسلامي شنيد، فرمودند:(( صدقه دادن بر صاحبش فزوني و اعتبار مي آورد، پس صدقه دهيد خدا شما را رحمت كند و تواضع بر صاحبش اعتبار مي آورد، پس فروتن باشيد. خدا قدر و منزلت شما را بالا برده و گذشت كردن عزت گذشت كننده را زياد مي كند، پس ببخشيد تا خداوند عزيزتان گرداند)).(13)
درباره اهميت صدقه دادن، آثار دنيوي و اخروي آن علاوه بر آثاري كه بيانگر دور ساختن بلاهاست و نيز صدقه دادن مخفيانه و بدون منت، صدقه دادن شبانه به طوري كه حتي خود صدقه گيرنده نيز صدقه دهنده را نشناسد... روايات فراواني وجود دارد كه همه بيانگر اهميت فوق العاده اين اخلاق پسنديده و اهميت دادن دين مقدس اسلام به امور اجتماعي و ريشه كن نمودن فقر است و بايستي گفت كه دين اسلام براي ريشه كني فقر اصول اقتصادي محكمي را پايه ريزي كرده است و يكي از اين اصول و برنامه ها همان كمك كردن به نيازمندان و رفع نيازهاي مردمي است و آن هم با تكريم و حفظ شخصيت نيازمند و خود اين برنامه ها مي رساند كه دين مي تواند جامعه را اداره كند و مشكلات دنيوي را برطرف نمايد و تنها يك امر فردي و اخروي نمي باشد.
پاورقی :
کلینی ، محمد ، کافی،
[5/5, 6:06 AM] Mohsen: وَاعْلَمُوا أَنَّ فِيكُمْ رَسُولَ اللَّهِ لَوْ يُطِيعُكُمْ فِي كَثِيرٍ مِّنَ الْأَمْرِ لَعَنِتُّمْ وَلَكِنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَيْكُمُ الْإِيمَانَ وَزَيَّنَهُ فِي قُلُوبِكُمْ وَكَرَّهَ إِلَيْكُمُ الْكُفْرَ وَالْفُسُوقَ وَالْعِصْيَانَ أُوْلَئِكَ هُمُ الرَّاشِدُونَ (7)
فَضْلاً مِّنَ اللَّهِ وَنِعْمَةً وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (حجرات8)
و بدانيد كه در ميان شما رسول خداست كه (شما بايد از او پيروى كنيد و) اگر او در بسيارى از امور پيرو شما باشد، قطعاً به سختى ومشقّت خواهيد افتاد، ولى خدا ايمان را محبوب شما قرار داده و در دلهايتان آن را زينت بخشيده است و كفر، فسق و گناه را مورد تنفّر شما قرار داده است. آنها همان رشد يافتگان هستند.
(اين علاقه به ايمان و تنفّر از كفر،) فضل و نعمتى بزرگ از طرف خداوند است و خداوند آگاه و حكيم است
- اگر مى خواهيم پشيمان نشويم بايد به تعاليم انبيا مراجعه كنيم. (در آيه ى قبل، سخن از ندامت و پشيمانى بود و اين آيه مى فرمايد: به پيامبر مراجعه كنيد تا از كارهاى ندامت آور بيمه شويد.) «نادِمين - و اعلموا انّ فيكم رسول اللّه»
- حضور پيامبر ورهبران الهى، امتياز خاصّى براى جامعه است. «فيكم رسول اللَّه»
- رهبر بايد در دسترس مردم باشد. «انّ فيكم رسول اللَّه»
- توقّع مشورت كردن پيغمبر با مردم مانعى ندارد، امّا اطاعت پيامبر از مردم انتظارى نابجاست. «لو يطيعكم... لَعَنتّم...»
- مشكلات جوامع به خاطر دورى از مكتب انبيا وعمل به سليقه ها وهوسهاى شخصى است. «لو يطيعكم... لَعَنتّم...»
- رهبر جامعه اسلامى بايد استقلال رأى داشته باشد. «لو يطيعكم... لَعَنتّم...» (دشمن نيز همين نوع مشكلات را كه برخاسته از سستى رأى رهبر است مى خواهد، چنانكه در جاى ديگر مى خوانيم: «ودّوا ما عَنِتّم...»(68))
- در مواردى كه حكمى از طرف خدا و رسول نيست، مشورت با مردم و پيروى از آنها مانعى ندارد. «فى كثيرٍ من الامر»
- گرايش به مذهب، امرى فطرى است كه خداوند در انسان به وديعه گذاشته است. «حَبّبَ اليكم الايمان...»
- ايمان، امرى قلبى است كه با جبر و تحميل سازگار نيست. «حَبّبَ اليكم الايمان»
- ايمان، زينت دلهاست. «و زَيّنَه فى قلوبكم» همان گونه كه كوه ها، درياها، معادن، گل ها، آبشارها وهمه ى آنچه روى زمين است، زينت زمين است. «انّا جَعلنا ما على الارض زينةً لها»(69) (آرى، زينت انسان، كمالات معنوى است و جلوه هاى مادّى، زينت زمين هستند.)
- تولّى و تبرّى بايد در كنار هم باشد، اگر اهل ايمان را دوست داريم بايد از اهل كفر، فسق و عصيان نيز بيزار باشيم. «حَبّبَ اليكم الايمان... كَرّهَ اليكم الكفر...»
- انكار قلبى و انگيزه ى فاسد، مقدّمه ى طغيان است. ابتدا فرمود: «الكفر» وسپس «الفسوق و العصيان»
- آفات ايمان؛ كفر، فسوق وعصيان است. «حَبّب اليكم الايمان... كرّه اليكم الكفر و الفسوق و العصيان»
- تنفّر از بدى ها، امرى فطرى است، «كَرّهَ اليكم الكفر...» و اين تنفّر، مايه ى رشد انسان است. «اولئك هم الرّاشدون»
- كسانى كه از كفر، فسق و عصيان تنفّر ندارند، رشد ندارند. «كَرّهَ... اولئك هم الرّاشدون»
- از نعمت هاى بزرگ الهى، علاقه به ايمان و بيزارى از كفر، فسق و عصيان است. «حَبّبَ اليكم الايمان... كَرّهَ اليكم الكفر... فَضلاً من اللَّه و نِعمة»
- فضل خداوند، بر اساس علم و حكمت اوست، نه بدون ملاك و گزافه. «فضلاً... و اللّه عليم حكيم»
سلام، پنج شنبه بخیر و خوشی
[5/5, 6:07 AM] Mohsen: 👌آنچه از دل بر آید
👌لاجرم بر دل نشیند
✏️«إذا طابق الکلام نیّة المتکلّم قبله السّامع و إذا خالف نیّته لم یحسن موقعه فی قلبه
هرگاه سخن گوینده با باور درونی اش یکسان باشد
🤍 شنوند آن را می پذیرد.
و هر گاه با باور درونی اش یکسان نباشد
❌ در جان شنونده از جایگاه خوبی برخوردار نمی شود.
🌹امیر سخن حضرت علی علیه السلام
📚سخن و سحنوری (ص 1331)
[5/5, 6:07 AM] Mohsen: امام على علیه السّلام فرمودند:
*🧚♂خداوند عزوجل،در وجود #فرشتگان، عقل بدون شهوت و در #چارپايان، شهوت بدون عقل و در وجود #انسان، عقل و شهوت را با هم قرار داد،پس هر كس كه عقلش بر شهوتش پيروز گردد،از فرشتگان بهتر است و هر كس شهوتش بر عقلش پيروز گردد،از چارپايان بدتر است.*
📚علل الشرايع،ص 4،ح 1.
[5/5, 6:13 AM] Mohsen: ﷽
*دشمنترین همسایه ایران!*
شاید برای شما هم این سئوال پیش آمده باشد که کدامیک از همسایگان ایران در دشمنی و عداوت با جمهوری اسلامی مصممتر و خطرناکترند!؟
برخی طالبان را خطر جدی برای ایران میدانند.
برخی معتقدند عربستان و شاید هم امارات دشمن اصلی ایران در بین همسایگان است.
بنده اما به جد معتقدم خطرناکترین دشمن ایران؛ ترکیه است!
اثبات این ادعا به نظر کار سادهای است، کافی است به تحولات ده سال گذشته در حاشیه مرزهای ایران دقت کنید.
دولت اردوغان حامی اصلی تروریسم داعش، النصره، ارتش آزاد و حتی برخی گ
روههای کردی است و عامل محوری ویرانی و مصیبتهای ملت عراق و سوریه میباشد. بدون حمایت ترکیه، موساد و آمریکا قدرت بازیگری جدی در عراق و سوریه ندارند و تحولات جمهوری آذربایجان نیز در تقابل با منافع جمهوری اسلامی به طور کامل توسط ترکیه مدیریت میشود.
پروژ گاپ و احداث سدهای متعدد بر روی دجله و فرات و خشکاندن مراتع و دشتهای عراق و سوریه و مصیبت عظیم ریزگردها و بحران آب در این دو کشور نیز یکی دیگر از دشمنیهای سیستماتیک ترکیه با ایران، عراق و سوریه است که با پروژه سدسازی داپ بروی رود ارس تکمیل خواهد شد و استانهای شمالغربی ایران را با بحران آب مواجه خواهد کرد.
ترکیه عامل اصلی تجزیه طلبی و قدرتیابی کردهای عراق و سوریه و حتی ایران است و جنباننده پانترکیسم افراطی در مناطق آذری نشین ایران می،باشد.
عمده ضرباتی که در جغرافیای امنیتی غرب کشور به ایران وارد میشود با همکاری یا حداقل اطلاع میت سرویس امنیتی ترکیه صورت میگیرد و تحرکات ضدانقلاب خارجنشین و داخلی علیه ایران، در ترکیه بسیار آزادانه و با حمایت حاکمیتی ترکیه صورت میگیرد.
همچنین به لحاظ ژئوپلتیک، ترکیه سدی جدی در برابر احیای جاده ابریشم و ارتباط ایران با اروپا است.
به لیست خباثتهای رژیم ترکیه، ارتباطات چندوجهی و حمایتآمیز با رژیم صهیونیستی و پشتیبانی از جنگ سعودیها علیه ملت مظلوم یمن را هم باید اضافه کرد.
در بحث اقتصادی هم هرچند فرصت محدودی در جهت دور زدن تحریمها در آنکارا و استانبول برای ایران فراهم بوده اما همزمان رژیم نوعثمانی اردوغان در شناسایی منافذ ضدتحریمی ایران با آمریکا همکاریهای مؤثری داشته است.
یک نکته مهم و البته بسیار تأسفآور، خروج سالانه نزدیک به پنج میلیارد دلار ارز از کشور توسط هموطنان ایرانی به مقصد ترکیه است که نقش مهمی در رونقبخشی به اقتصاد این کشور دارد.
اکنون شاید به راحتی بتوان این گزاره را تایید کرد که دشمنترین همسایه ایران، ترکیهای است که توسط بخشی از ایرانیان حمایت اقتصادی پنج میلیارد دلاری دریافت میکند!
*ترکیه رقیب اصلی و دشمن جدی جمهوری اسلامی است؛*
*دشمنی با برنامه، با حوصله و هماهنگ با نظام ماسونی حاکم بر غرب عالم!*
🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
بصائر؛
جهادتبیین ـ بصیرت عمار ـ آتش به اختیار ـ رزمندگان بدون مرز ـ جنگ روایتها ـ سوادرسانهای ـ روشنگری
(محتوای کانالهای بصائر یکسان است، تنها به دلیل تکمیل ظرفیت کانالهای قبل، کانال بعد ایجاد شد)
کانال اول
https://chat.whatsapp.com/H1NiT3NtUW28XOYxUNa3ls
کانال دوم
https://chat.whatsapp.com/K5qmHnwb4PZ3os891oE6ny
کانال سوم
https://chat.whatsapp.com/GoUDxbkCfjJLxdlMe3AivV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*ماشاءالله ، احسنت به این شجاعت و صلابت👏👌🏻*
*امام زمان به چنین یارایی نیاز دارنا✌🏻*
... نه کسایی که فقط بلدن بگن امام زمان بیا قربونت بشم ،بمیرم ۳۱۳ تا یار نداری
چرا نمیای آقا ....
*اگر واقعا آقا رو میخای و ادعای امام زمان دوستی میکنی ، باید بگم که یارای آقا همراه دعا + امر به معروف و نهی از منکر میکنند*
⚪🔵⚪🔵⚪🔵⚪
*❌امر به معروف فرقه های شیطان پرستی در پارک نهج البلاغه تهران*
💢دنبال جایی میگشتم بتونم نمازم بخونم و دوستم گفت بریم پارک نهج البلاغه.... از ورودی پارک ظاهرهای تعجب آوری دیدم...دختران و پسرانی که با زنجیر علایم شیطان پرستی رو به خودشون آویزان کرده بودن و خیلی عادی روزه خواری هم میکردند
💫هیات های دختران انقلاب که شرکت میکنم مربی تون گفته بود امر به معروف مثل نماز واجبه و از فروع دینه و از طرفی کتاب سربلند ش.ه.ی.دحججی رو میخوندم که هروقت گناهی میدید بی تفاوت رد نمیشد....خلاصه رفتم جلو👌
⁉️چرااااااا مردم مذهبی که کنار مقبره ش.ه.د.ا میرفتن از کنار این همه گناه بی تفاوت رد میشدم ....باور کنیم ش.ه.د.ا بیشتر از گریه کن نیاز به رهرو دارن
🔵⚪🔵⚪🔵⚪🔵
*#نشـــــر_دهیــــد*
وَإِن طَائِفَتَانِ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ اقْتَتَلُوا فَأَصْلِحُوا بَيْنَهُمَا فَإِن بَغَتْ إِحْدَاهُمَا عَلَي الْأُخْرَي فَقَاتِلُوا الَّتِي تَبْغِي حَتَّي تَفِيءَ إِلَي أَمْرِ اللَّهِ فَإِن فَاءتْ فَأَصْلِحُوا بَيْنَهُمَا بِالْعَدْلِ وَأَقْسِطُوا إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ (9)
و اگر دو گروه از مؤمنان به نزاع و جنگ پرداختند، پس ميان آنان صلح و آشتى برقرار كنيد. سپس اگر يكى از دو گروه بر ديگرى تجاوز كرد، با متجاوز بجنگيد تا به فرمان خداوند بازگردد. پس اگر متجاوز بازگشت (و دست از تجاوز برداشت)، ميان آن دو گروه به عدالت صلح برقرار كنيد و عدالت ورزيد كه خداوند عدالت پيشگان را دوست دارد.
- ايجاد نزاع و درگيرى ميان مؤمنان، يك جرقّه است نه يك جريان، موقّتى است نه دائمى. «اِقتَتلوا» نشان از پديد آمدن نزاع است، نه دوام آن وگرنه مى فرمود: «يَقتَتلون»
- مسلمانان در برابر يكديگر مسئولند وبى تفاوتى در برابر درگيرى ها پذيرفته نيست. «فَاصلِحوا بينهما»
- براى آشتى دادن و برقرارى صلح ميان مسلمانان، بايد با سرعت و بدون تأخير قيام كنيم. (حرف فاء در «فَاصلِحوا» نشانه ى سرعت است)
- اگر يكى از دو گروه درگير، ياغى گرى كرد، اُمّت اسلامى بايد بر ضدّ او بسيج شود. «فَاِن بَغَتْ... فقاتلوا الّتى تَبغى»
- براى برقرارى امنيّت و عدالت، حتّى اگر لازم شد بايد مسلمانان ياغى كشته شوند. آرى، خون ياغى ارزش ندارد. «فَاِن بَغتْ... فقاتلوا...»
- در برابر خشونت بايد خشونت به خرج داد. «فَاِن بَغتْ... فقاتلوا»
- در سركوب ياغى، طفره نرويم و مسامحه نكنيم. «فقاتلوا» (حرف «فاء» علامت تسريع است)
- جنگ و قتال در اسلام، هدف مقدّس دارد. «حتّى تَفى ء الى امر اللّه»
- مدّت مبارزه تا زمان رسيدن به هدف است، «حتّى تَفى ء الى امر اللَّه» و ساعت، ماه و تاريخ خاصّى ندارد. مثل مدّت مراجعه بيمار به پزشك و مصرف دارو است كه تا زمان سلامتى بايد ادامه يابد.
- در مبارزات اسلامى، هدفهاى شخصى، قومى، حزبى، يا انتقام، خودنمائى و گرفتن زهر چشم از ديگران مطرح نيست، بلكه هدف، برگشتن ياغى به راه خداست. «حتّى تَفى ء الى امر اللَّه»
- در مرحله ى درگيرى كه متجاوز معلوم نيست، بايد تلاش براى خاموش كردن اصل فتنه و ايجاد صلح باشد، «فَاصلحوا بينهما» ولى در مرحله ى بعد كه متجاوز و ياغى شناخته شد، صلح بايد در سمت و سوى دفاع از مظلوم و گرفتن حقّ او از ظالم باشد. «فَاصلحوا بينهما بالعَدل»
- وظيفه مسلمانان در شرايط مختلف تفاوت دارد؛ گاهى اصلاح است و گاهى جنگ. (در اين آيه، هم كلمه «اصلحوا» دو بار آمده است و هم كلمه «قاتلوا»)
- هر كجا طوفان غرائز و غضب و لغزشگاه خطرناكى بود، سفارشات پى درپى لازم است. «بالعَدل، اقسطوا... يحبّ المقسِطين»
- صلحى ارزش دارد كه حقّ به صاحبش برسد، وگرنه سازش ذلّت بار، مرگ آفرين و تحميلى است. «اصلحوا... و اقسطوا»
- هر كجا تحمّل مشكلات لازم است، از اهرم محبّت استفاده كنيد. «انّ اللَّه يُحبّ المقسطين»
- صلح دادن دو طرف جنگ بدون برقرارى عدالت، محبوب خداوند نيست. «انّ اللّه يحبّ المقسِطين»
سلام، آدینه مبارک
*⭕🎥هموطنانی که مرعوب دشمنان هستند و کل مسئولین را دزد می دانند و بینش سیاسی شون ضعیف است...*
با دقت ببینند که آمریکایی ها چطور آنها را به بازی گرفته اند.
هیچکس منکر وجود فساد اقتصادی و مشکلات داخلی نیست.
ولی اون طرف قضیه را هم خوبه که بدانیم دشمن چه کارهای میکند
#سواد_رسانه_ای
*📡رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری/کانال ۵۸*
https://chat.whatsapp.com/Ka0O8w745Ip5DaYr6bocmy
*📡کانال ایتا⬇️*
https://eitaa.com/roshangari315
✅جراحی یک اقتصادِ بیمارِ ناخوش احوال یک طبیب شجاع میخواهد که خود به میدان آمده است. یاری اش کنیم.
👌خود رهبری هم تائید کردن که دولت در حال یک ریل گذاری جدید است
💠 دولت دو راه داشت:
۱.مثل دولت روحانی،استقراض از بانک مرکزی و چاپ پول برای اداره کشور اما رساندن تورم به سقف که به اعتراف همه متخصصین در مرداد ماه ۱۴۰۰ به ۴۵ درصد رسید !!!
۲.انجام تکلیف قانونی اش برای اصلاح نظام پرداخت یارانه و حذف ارز یارانه ای که در حقیقت جراحی و درمان اقتصاد کشور است و همه هم می دانند ارز ترجیحی فسادزاست
و دولت راه دوم رو انتخاب کرد که قطعا به نحو مردم است
👌یادمان نرود وقتی بنزین هم خواست سهمیه بندی شود در اواخر دهه ۸۰ ، برخی مخالف بودند ، اما در نهایت همه دیدند چقدر به نفع نظام شد و بحران تحریم بنزین حل شد و چقدر جلوی قاچاق گرفته شد.
👈 رسانه دولت باشیم در راه #جهاد_تبیین
#رئیسی
@ma_va_o
سلام ۱۴ صلوات به نیابت ازامام عصر تقدیم به امام حسن عسکری سلام الله علیهما 🦚✍ روزي حضرت رسول اكرم (صلی الله علیه و آله) از شيطان پرسيدند :
🌷 اي ملعون چرا مانع از صدقه دادن مي شوي؟
✳️ شيطان گفت : اي رسول خدا اگر اره اي بر سرم گذارند و مانند درخت اره ام كنند برايم راحت تر است از تحمل صدقه دادن اشخاص.
❇️ حضرت فرمودند : چرا از صدقه دادن مردم ناراحتي ؟
🌱 شيطان جواب داد : در صدقه پنج خصلت است :
1⃣ مال را زياد مي كند.
2⃣ مريضان را شفا مي دهد.
3⃣ بلاها را دفع مي كند.
4⃣ صدقه دهندگان به سرعت از پل صراط عبور مي كنند.
5⃣ بدون حساب وارد بهشت مي شوند و عذابي برايشان نيست.
☘ رسول اكرم (صلی الله علیه و آله) پس از شنيدن اين سخنان از شيطان به او فرمودند : خدا عذابت را زياد کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Video from Mohsen
[5/7, 10:15 AM] Mohsen: اسرائیل سفیر روسیه را احضار کرد
«آمیچای اشتاین» خبرنگار صهیونیست: سفیر روسیه در اسرائیل پس از اظهارات ضدیهودی وزیرخارجه روسیه که گفته بود «هیتلر خون یهودی داشته است»، به وزارت خارجه اسرائیل احضار شد.
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اظهارات «سرگئی لاوروف» در مقایسه رئیسجمهور اوکراین با «آدولف هیتلر» دیکتاتور آلمان نازی را « اشتباه تاریخی وحشتناک» توصیف کرد
🚨 افسران جنگ نرم
[5/7, 10:15 AM] Mohsen: إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ (حجرات10)
همانا مؤمنان با يكديگر برادرند، پس ميان برادران خود، (در صورت اختلاف و نزاع) صلح و آشتى برقرار كنيد و از خدا پروا كنيد تا مورد رحمت قرار گيريد.
- رابطه برادرى، در گرو ايمان است. (مسائل اقتصادى، سياسى، نژادى، جغرافيايى، تاريخى و... نمى تواند در مردم روح برادرى به وجود آورد.) «انّما المؤمنون اخوة»
جانِ گرگان و سگان از هم جداست
متّحد، جان هاى شيران خداست
- برادرى بر اساس ايمان، مشروط به سنّ، شغل، سواد و درآمد نيست. «انما المؤمنون اخوة»
- هيچ كس، خود را برتر از ديگران نداند. «اخوة» (آرى، ميان والدين و فرزند برترى است، ولى ميان برادران، برابرى است.)
- براى برقرارى صلح وآشتى، از كلمات محبّت آميز و انگيزه آور استفاده كنيم. «اخوة فاصلحوا»
- جلوگيرى از نزاع و اقدام براى اصلاح و برقرارى صلح، وظيفه ى همه است، نه گروهى خاص. «فاصلحوا»
- اصلاح كننده نيز خود را برادر طرفين درگير بداند. «فاصلحوا بين أخويكم»
- اصلاح و آشتى دادن، آفاتى دارد كه بايد مراقب بود. «فاصلحوا... و اتقوا اللّه»
- صلح و صفا، مقدّمه ى نزول رحمت الهى است. «فاصلحوا... ترحمون»
- جامعه بى تقوا، از دريافت رحمت الهى محروم است. «اتقوا اللّه لعلّكم ترحمون»
سلام، هفته ای سرشار از برکت و معنویت برای شما و خانواده محترمتان آرزومندم
قال رَسولُ اللهِ (ص): مَن زَوَّجَ أخاهُ المُؤمِنَ زَوجَةً يَأنَسُ بِها وَ يَستَريحُ إلَيها، زَوَّجَهُ اللهُ مِنَ ... .
روايت اول
قال رسولُ اللهِ9:مَن زَوَّجَ أخاهُ المُؤمِنَ زَوجَةً يَأنَسُ بِها وَ يَستَريحُ إلَيها، زَوَّجَهُ اللهُ مِنَ الحُورِ العينِ وَ آنَسَهُ فِي قَبرِهِ بِأحَبِّ الفريقَين إليهِ مِن أهلِ بيتِهِ و إخوانِهِ؛ شخصي كه برادر مؤمناش را به همسري زن مؤمنهاي درآورد كه آن زن مايهي أنس او شده و اسباب راحتي او را فراهم آورد، خداي متعال حور العين را به ازدواج او در خواهد آورد و موجبات أنس او را در قبر با بهترين دوستان و نزديكانش فراهم ميسازد به صورتي كه او با آنها مأنوس ميگردد. (1)
روايت دوم
روایت دوم
قال رسولُ اللهِ9:مَن عَمِلَ فِی تَزویجِ حَلالٍ حَتّی یَجمَعُ اللهُ بَینَهُما، زَوَّجَهُ اللهُ مِن الحُورِ العینِ و کان لَهُ بِکُلِّ خُطوَةٍ خطاها و کَلِمةٍ تُکَلِّمُ بِها عبادةُ سَنَةٍ؛ شخصی که رد راه به ازدواج در آوردن زن و مردمؤمنی سعی و تلاش نماید، خدای متعال حور العین را به ازدواج او در خواهد آورد و خدای متعال برای هر قدمی که در این راه برمیدارد و برای هر کلمهایکه برای این امر بر زبان جاری میکند، ثواب عبادت یک سال را به او خواهد داد. (2)
روایت سوم
قال رسولُ اللهِ9:مَن عَمِلَ فِی تَزویجٍ بَینَ مؤمِنَینِ حتّی یَجمَعَ بَینَهُما، زَوَّجَهُ اللهُ ألفَ إمرَأةٍ مِنَ الحُورِ العینِ، کُلُّ إمرَأةٍ فِی قَصرٍ مِن دُرٍّ وَ یاقُوتٍ و کان لَهُ بِکُلِّ خُطوَةٍ خطاها فِی ذالک أو کَلِمةٍ تُکَلِّمُ بِها فِی ذالک عبادةُ سَنَةٍ؛ شخصی که رد راه به ازدواج در آوردن زن و مرد مؤمنی سعی و تلاش نماید، خدای متعال حور العین را به ازدواج او در خواهد آورد که هر حور العینی در قصری از دُرّ و یاقوت به سر میبرد و خدای متعال برای هر قدمی که در این راه برمیدارد و برای هر کلمهای که برای این امر سخن میگوید، ثواب عبادت یک سال را به او خواهد داد؛ سالی که شبهایش را به عبادت و شبزندهداری مشغول و روزهایش را روزهدار بوده است. (3)
روایت چهارم
قال أمیر المؤمنین7:أفضَلُ الشّفاعاتِ مَن یَشفَعُ بَینَ إثنَینِ (فی نِکاح) حَتّی یَجمَعَ اللهُ بَینَهُما؛ بهترین میانجیگریها آن است که شخصی بین دو نفری که میخواهد با هم ازدواج کنند، میانجیگری نموده و این کار را به نتیجه برساند. (4)
(1). جامع الأخبار، ص 222.
(2). همان، ص 274.
(3). ثواب الأعمال، ص 340 / أعلامُ الدین، ص 420.
(4). تهذیب الأحکام، ج 7، ص 467.
امام جعفر صادق عليه السلام می فرمایند :
كسى كه مجردى را تزويج كند و امكان ازدواج او را فراهم نمايد از كسانى است كه در قيامت خداوند به آنان نظر لطف مى كند.
مَنْ زَوَّجَ اَعْزَبا كانَ مِمَّنْ يَنْظُرُ اللّهُ ـ عَزَّ وَ جَلَّ ـ اِلَـيْهِ يَـوْمَ الْقِيــامَةِ.
امام جعفر صادق عليه السلام می فرمایند :
و هر که از ترس تنگدستی ازدواج نکند، به خدای متعال بدگمان است.
وَمَنْ تَرَکَ التَّزْویجَ مَخافَةَ الْعَیْلَةِ فَقَدْ أَساءَ الظَّنَّ بِاللهِ عَزَّ وَجَلَّ.
حدیث روز/ نامه امام کاظم(ع) به کسی که به ازدواج یک مومن کمک کرده بود
در قیامت برای خدا سایهای است که زیر آن سایه نمیآرامد، مگر پیامبر یا جانشین پیامبر...و یا مومنی که مومن مجردی را از بی همسری رهانده است.
مشرق- امام موسی کاظم علیهالسلام به عمهاش به خاطر کمک به محمد بن جعفر جهت ازدواج و پرداخت مهریه همسرش نوشت: در قیامت برای (قدرت) خدا سایهای است که زیر آن سایه نمیآرامد، مگر پیامبر یا جانشین پیامبر یا مومنی که بردهای مومن را آزاد کرده یا مومنی که بدهکاری مومنی را پرداخته است و یا مومنی که مومن مجردی را از بی همسری رهانده است.
متن جدیث:
إنّ الله ظلّ تحت یده ــ یوم القیامة ــ لا سیتظلّ تحته إلاّ نبیّ أو وصیّ نبیّ، أو مؤمن أعتق عبداً مؤمناً، أو مؤمن قضی مغرم مؤمن، أو مؤمن کفّ أیمة مؤمن.
[5/8, 3:24 AM] جناب آقای خندان: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَومٌ مِّن قَوْمٍ عَسَي أَن يَكُونُوا خَيْراً مِّنْهُمْ وَلَا نِسَاء مِّن نِّسَاء عَسَي أَن يَكُنَّ خَيْراً مِّنْهُنَّ وَلَا تَلْمِزُوا أَنفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ بِئْسَ الاِسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ وَمَن لَّمْ يَتُبْ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ (11)
اى كسانى كه ايمان آورده ايد! مبادا گروهى (از شما) گروهى ديگر را مسخره كند، چه بسا كه مسخره شدگان بهتر از مسخره كنندگان باشند و زنان نيز، زنان ديگر را مسخره نكنند، شايد كه آنان بهتر از اينان باشند و در ميان خودتان عيب جويى نكنيد و يكديگر را با لقب هاى بد نخوانيد. (زيرا) فسق(و بدنام بودن) پس از ايمان، بد رسمى است، (و سزاوار شما نيست.) و هركس (از اين اعمال) توبه نكند، پس آنان همان ستمگرانند.
- ايمان، با مسخره كردن بندگان خدا سازگار نيست. «يا ايّها الّذين آمنوا لايسخر»
- كسى كه مردم را از توهين به ديگران باز مى دارد نبايد در شيوه ى سخنش توهين باشد. «لايسخر قوم من قوم» (نفرمود: «لاتسخروا» يعنى شما كه مسخره كننده هستيد.)
- مسخره، كليد فتنه، كينه و دشمنى است. «لايسخر قوم...» (بعد از بيان برادرى و صلح و آشتى در آيات قبل، از مسخره كردن نهى شده است)
- در شيوه ى تبليغ، آنجا كه مسئله اى مهم است يا مخاطبان متنوّع هستند، بايد مطالب تكرار شود. «قوم من قوم... ولانساء من نساء»
- ريشه ى مسخره كردن، احساس خودبرتربينى است كه قرآن اين ريشه را مى خشكاند و مى فرمايد: نبايد خود را بهتر از ديگران بدانيد، شايد او بهتر از شما باشد. «عسى ان يكونوا خيرا»
- ما از باطن و سرانجام مردم آگاه نيستيم، پس نبايد ظاهربين، سطحى نگر وامروزبين باشيم. «عسى ان يكونوا خيراً...»
- عيب جويى از مردم، در حقيقت عيب جويى از خود است. «و لاتلمزوا انفسكم»
- نقل عيب ديگران، عامل كشف عيوب خود است. «و لاتلمزوا انفسكم»
- بد صدا زدن، يك طرفه باقى نمى ماند، دير يا زود مسئله به دو طرف كشيده مى شود. «لاتنابزوا بالالقاب» («تنابزوا» براى كار طرفينى است)
- مسخره كردن و بدنام بردن، گناه است و توبه لازم دارد. «و من لم يتب فاولئك هم الظالمون» (البتّه توبه تنها به زبان نيست، بلكه توبه ى تحقير كردن، تكريم نمودن است.)
- مسخره، تجاوز به حريم افراد است و اگر مسخره كننده توبه نكند، ظالم است. «فاولئك هم الظالمون»
سلام، یکشنبه بخیر و خوشی و سلامت
[5/8, 2:36 PM] +98 912 150 2610: امام على عليه السلام :
وَ اَيْمُ اللَّهِ مَا كانَ قَوْمٌ قَطُّ فى غَضِّ نِعْمَةٍ مِنْ عَيْشٍ فَزالَ عَنْهُمْ اِلاَّبِذُنُوبٍ اِجْتَرَحوهَا، لاَِنَّ اللّهَ لَيْسَ بِظَّلامٍ لِلْعَبيدِ. وَ لَوْ اَنَّ النّاسَ حينَ تَنْزِلُ بِهِمُ النِّقَمُ وَتَزولُ عَنْهُمُ النِّعَمُ فَزِعُوا اِلى رَبِّهِمْ بِصِدْقٍ مِنْ نيّاتِهِمْ وَ وَلَهٍ مِنْ قُلوبِهِمْ لَرَدَّ عَلَيْهِمْ كُلَّشَارِدٍ وَ اَصْلَحَ لَهُمْ كُلَّ فَاسِدٍ؛
امام على عليه السلام :
به خدا سوگند، هرگز ملتى در زندگىِ مرفّه و پر نعمتى نبوده اند و نعمت و رفاه از آنانزائل نشده است، مگر به سبب گناهانى كه مرتكب شده اند، چرا كه خداوند به بندگانشظلم نمى كند. اگر مردم به هنگامى كه بلاها و سختى ها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها ازدستشان مى رفت، با نيت هاى خوب و دلى مشتاق به پروردگارشان پناه مى بردند،بى گمان هر از دست رفته اى به آنان باز مى گشت و هر فاسدى اصلاح مى شد.
نهج البلاغه، از خطبه 178
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Video from Mohsen
[5/9, 3:56 AM] جناب آقای خندان: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيراً مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَب بَّعْضُكُم بَعْضاً أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَن يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتاً فَكَرِهْتُمُوهُ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَّحِيمٌ (حجرات12)
اى كسانى كه ايمان آورده ايد! از بسيارى گمان ها دورى كنيد، زيرا بعضى گمان ها گناه است. و (در كار ديگران) تجسّس نكنيد و بعضى از شما ديگرى را غيبت نكند، آيا هيچ يك از شما دوست دارد كه گوشت برادر مرده خود را بخورد؟ (هرگز) بلكه آن را ناپسند مى دانيد و از خدا پروا كنيد، همانا خداوند بسيار توبه پذير مهربان است.
- ايمان، تعهّدآور است و بايد از يك سرى افكار و اعمال دورى نمايد. «يا ايّها الّذين آمنوا اجتنبوا...» (ايمان، با سوءظن و تجسّس و غيبت سازگار نيست.)
- براى دورى از گناهان حتمى، بايد از گناهان احتمالى اجتناب كنيم. (بنابراين از آنجايى كه برخى گمان ها گناه است، بايد از بسيارى گمان ها، دورى كنيم.) «اجتنبوا كثيراً... انّ بعض الظن اثم»
- در جامعه ى ايمانى، اصل بر اعتماد، كرامت و برائت انسان ها است. «انّ بعض الظن اثم»
- براى جلوگيرى از غيبت بايد زمينه هاى غيبت را مسدود كرد. (راه ورود به غيبت، اوّل سوء ظن و سپس پيگيرى و تجسّس است، لذا قرآن به همان ترتيب نهى كرده است.) «اجتنبوا كثيراً من الظن... لاتجسسوا ولا يغتب»
- گناه، گرچه در ظاهر شيرين و دلنشين است، ولى در ديد باطنى و ملكوتى، خباثت و تنفّرآور است. «يأكل لحم اخيه ميتاً» (باطن غيبت، خوردن گوشت مرده است و درباره هيچ گناهى اين نوع تعبير بكار نرفته است.)
- از شيوه هاى تبليغ و تربيت، استفاده از مثال و تمثيل است. «أيحبّ احدكم...»
- در شيوه نهى از منكر، از تعبيرات عاطفى استفاده كنيم. «لايغتب... أيحبّ احدكم ان يأكل لحم اخيه»
- غيبت و بدگويى از ديگران حرام است، از هر سنّ و نژاد و مقامى كه باشد.«لايغتب...» («احدكم» شامل كوچك و بزرگ، مشهور و گمنام، عالم و جاهل، زن و مرد و... مى شود.)
- مردم باايمان، برادر و هم خون يكديگرند. «لحم اخيه»
- همان گونه كه مرده قدرت دفاع از خود را ندارد، شخصى كه مورد غيبت قرار گرفته است، چون حاضر نيست، قدرت دفاع ندارد. «ميتاً»
- غيبت كردن، نوعى درّندگى است. «يأكل لحم اخيه ميتاً»
- غيبت، با تقوا سازگارى ندارد. «لايغتب... واتّقوا اللَّه»
- تقوا، انسان را به سوى توبه سوق مى دهد. «واتّقوا اللَّه ان اللّه توّاب»
- در اسلام بن بست وجود ندارد، با توبه مى توان گناه گذشته را جبران كرد. «لايغتب... ان اللَّه توّاب رحيم»
- عذرپذيرى خداوند، همراه با رحمت است. «توّاب رحيم»
- توبه پذيرى خداوند، جلوه اى از رحمت اوست. «توّاب رحيم»
سلام ۲شنبه خوبی بهمراه سلامتی آرزومندم
[5/9, 4:42 AM] +98 912 150 2610: H H:
*به وعده های سید علی امیدوار باشید*
🔸آنگاه که:
نوح نبی: خبر از وقوع طوفانی بزرگ را به مردم می داد
🔸آنگاه که:
ابراهیم نوید شکست بت پرستان و نابودی نمرود بزرگ را می داد
🔸آنگاه که:
حضرت موسی: نوید آزادی قوم یهود پس از ۶۰۰ سال اسارت از دست فرعونیان را می داد
🔸آنگاه که:
رسول مکرم اسلام (ص): نوید فتح کسری و روم را میداد
🔸آنگاه که:
امام موسی کاظم (ع) فرمودند: مردی از قم به پا خواهد خواست و طاغوت را سرنگون خواهد ساخت
🔸آنگاه که:
امام خمینی (ره) فرمودند: این انقلاب پیروز خواهد شد و شاه خواهد رفت
🔸آنگاه که: حضرت آقا فرمودند: آمریکا هیچ غلطی نخواهد کرد، و بعد از آنهمه هیاهوی حمله نظامی به ایران توسط آمریکا در چند دهه گذشته، همه دیدند هیچ غلطی نتوانست بکند.
🔸آگاه که:
به سید حسن نصرالله فرمودند: در مقابل اسراییل پیروز خواهید شد اگر استقامت کنید، به اذن الله
و این امر محقق شد و در ۳ جنگ متوالی اسراییل شکست خورد
🔸آنگاه که فرمودند:
سوریه و عراق سقوط نخواهد کرد و داعش شکست می خورد و بشار اسد نیز خواهد ماند
و اکنون پس از چند سال همه دیدیم که شد
🔸آنگاه که فرمودند:
ما پیشرفت در همه ابعاد خواهیم کرد و شد
🔸آنگاه که:
خطاب به عربستان در حمله به یمن فرمودند:
شما یقینا در مقابل مجاهدان یمنی شکست خواهید خورد.
و حال پس از حدود ۷ سال تجاوزگری عربستان، همه فضاحت شکست ارتش عربستان و ائتلافش را می بینید
🔸و اما در حال حاضر ایشان برای آینده ایران و منطقه نیز پیشبینیهایی را علنا اظهار فرمودهاند:
👈اسراییل تا ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.
👈جوانان شكست بزرگ امريكا را به چشم خود خواهند ديد
👈عربستان به دست مجاهدان راه خدا خواهد افتاد
👈ایران قله های عظیم دنیا را فتح خواهد کرد
👈وعده ها وعده های عجیبی است، و بسیار بزرگ، وعده ها از جنس پیش بینی تحلیل گران استراتژیک نیست
✅وعده ها از جنس وعده های اولیای الهی است
✅و از آینده خبر می دهد، از آینده ای با عظمت و بزرگ بر
ای ما ایرانیان و ملتهای مسلمان
✔️باور کنیم اينها وعده های الهی است که از زبان این مرد الهی خارج می شود
✅امام خامنهای از اولیابزرگ خداست
✔️مشکلات مادی هست، و انشاءالله برطرف خواهد شد
اما رستاخیزی بزرگ در حال وقوع است
که این مرد بزرگ دارد یکی به یکی آنها را به ما می گوید و وعده می دهد
✅باور کنیم به یاری خداوند خبری در راه است
✅از هیاهوی بیگانگان در اطراف کشور هراس نداشته باشید:
👈این کشور صاحب دارد
*✅باور کنیم همانطور که آقا سیدعلی فرموده:*
*👈نفس های آخر دشمن است.
این روزدرتاریخ ثبت شد.
یوم الهَدم،یعنی روزِتخریب؛
درتاریخ۳۱فروردین۱۳۰۵ شمسی،مطابق باهشتم شوال۱۳۴۴قمری،عده ای ازروحانیونِ وهّابی،وهماهنگیِ قبلی که باحُکام منطقه ی حجاز(بعدهابه نام عربستان سعودی نام گرفت)به شهرمدینه یورش بُرده وتقریباً تمام بِقاع متبرّکه قبرستانِ بقیع(اعم ازقبورمطهرائمه شیعه)وبزرگانِ بنی هاشم راباخاک یکسان کردندوحتی ضریحی که ترکیبی ازچوب ونُقره(وبنابرمشهورساخت هنرمندانِ اصفهانی)بودرا تکه تکه کرده وهمه راازبین بُردند.
زیراعلمایِ آنها،هرگونه نشانه ای برقبورِاموات راشِرک میدانستند(وهنوزمیدانند).این روز،که دربین عرب زبانهابه یوم الهَدم معروف گردید،ازوقایع تلخِ شهرمدینه وعالم اسلام درحافظه تاریخ به ثبت رسید.
پس ازاین اتفاق،درممالک اسلامی اعتراض هائی ازطرف علمای شیعه وسُنّی،وحتی حکومتهابه این اقدام گردید،ازجمله درایران که ازطرف مرحوم آیت الله سیدحسنِ مدرّس،به پهلوی اول فشارآوردندتاازطریق حکومت جدید،وشاهِ تازه برتخت نشسته ی پهلوی،اقدامی درجهتِ بازسازی وساخت بنایِ جدید، صورت گیرد،وبعدهامرحوم جلال آل احمدودرنجف نیزمرحوم علامه صاحب فصول(که حتی باسفربه عربستان ودیدارباملک عبدالعزیز،پدرِپادشاه فعلی سعودی)دست خطی ازوی برای تعمیرِمجدّدبقیع گرفت،ولی به محض مراجعت،علمای وهابی،حاکم سعودی راازاین کاربرحذرداشتند!!!
اکنون نزدیک به یک قرن ازاین اتفاق هولناک میگذردودرعمل هیچ اقدامی برای بازسازیِ قبورمطهرچهارامام مظلوم بقیع ودیگربزرگان ازصحابه ی عالیقدرانجام نگرفته،یابه نتیجه نرسیده وحاکمانِ سعودی،به این موضوع توجهی ندارند.
به امیدبازسازیِ قبرستانِ بقیع
انشالله.....
[5/10, 3:45 AM] جناب آقای خندان: يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَي وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوباً وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ (حجرات13)
اى مردم! ما شما را از مرد و زن آفريديم و شما را تيره ها و قبيله ها قرار داديم تا يكديگر را بشناسيد، همانا گرامى ترين شما نزد خدا، با تقواترين شماست، همانا خدا داناى خبير است.
بعضى مفسّران اين آيه را مرتبط با آيات قبل دانسته و گفته اند: چون مسخره و غيبت كردن، برخاسته از روحيّه ى خودبرتربينى و تحقير ديگران است، اين آيه مى فرمايد: ملاك برترى و كرامت، تقواست، نه جنس و نژاد.
دراين آيه به سه اصل مهم اشاره شده است: اصل مساوات در آفرينش زن و مرد، اصل تفاوت در ويژگى هاى بشرى و اصل اين كه تقوا ملاك برترى است. البتّه در آيات ديگر قرآن، ملاك هايى از قبيل علم، سابقه، امانت، توانايى و هجرت نيز به چشم مى خورد.
- مرد يا زن بودن، يا از فلان قبيله وقوم بودن، ملاك افتخار نيست كه اينها كار خداوند است. «خلقنا، جعلنا»
- تفاوت هايى كه در شكل و قيافه و نژاد انسان ها ديده مى شود، حكيمانه و براى شناسائى يكديگر است، نه براى تفاخر. «لتعارفوا»
- كرامت در نزد مردم زودگذر است، كسب كرامت در نزد خداوند مهم است. «اكرمكم عنداللّه»
- قرآن، تمام تبعيض هاى نژادى، حزبى، قومى، قبيله اى، اقليمى، اقتصادى، فكرى، فرهنگى، اجتماعى و نظامى را مردود مى شمارد و ملاك فضيلت را تقوا مى داند. «ان اكرمكم عنداللّه أتقاكم»
- برترى جويى، در فطرت انسان است و اسلام مسير اين خواسته ى فطرى را تقوا قرار داده است. «انّ اكرمكم عنداللّه أتقاكم»
- ادّعاى تقوا و تظاهر به آن نكنيم كه خدا همه را خوب مى شناسد. «عليم خبير»
سلام، ۳شنبه خوبی داشته باشید.
[5/10, 4:36 AM] +98 912 150 2610: 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام:
🐜 به مورچه نگاه كنيد
👌 كه با آن همه كوچكى و ظرافت اندام
🔍كه تقريبا به چشم نمى آيد
🍎 روزى اش تضمين شده و به فراخور حالش روزى او مى رسد
🍏خداوندِ نعمت بخش از او غافل نيست
و پروردگارِ جزا دهنده او را محروم نساخته است
🍎اگر چه در دل تخته سنگ سياه و خشك و يا در ميان صخره سخت باشد...
📚(نهج البلاغه ، بخشی از خطبه۱۸۵)
[5/10, 4:36 AM] +98 912 150 2610: 🌸امام علی ع
💚 صبر، عبارت است از اين كه مرد تحمل كند مصيبتى را كه به او مى رسد، و فرو خورَد آنچه كه او را به خشم می آورد
📕تصنيف غرر الحكم، ص 281
حجتی:
🕊📖 بقیع !.....🕊
(۸شوال،روزتخریب بقیع
بدست وهابی ها...)
🖌⏰🔴.
بقیع،مزرعه غم وکشتزار اندوه
است .
بقعه ای خاموش وتاریک،
اما روشن ازنور امامت.
آشنایی غریب،و سند مظلومیت.
دربقیع،عقده های دل باسرانگشت
اشک گشوده می شود.
آنجا،اشک است که سخن میگوید،
و «حال»گویاتر از«قال»است.
چشمهای اشگبار دربقیع، ترجمان
دلهای داغدار و بیقرار است .
دربقیع،روضه لازم نیست ،
خودش مرثیه مجسّم است .
مدینه،همچنان مظلوم است،
و... بقیع،مظلوم تر.
اهل بیت،همچنان غریب اند،
و...پیروانشان،غریب تر!
بقیع،رنجنامه نانوشته شیعه
است، بردفتر خاک!
📢 جوادمحدثی 🏴
🔴 ۴٠ اتفاق خوب در ٢٠٠ روز دولت رئیسی
✅ از آغاز دولت مردمی ۲۰۰ روز گذشت، کارهای مهمی با کمک مردم انجام شده که تنها چهل اقدام را فهرست کردهام، آینده روشن است.
1️⃣ دولت کنار مردم در ۱۸ سفر استانی رئیسجمهور
2️⃣ واکسیناسیون عمومی و مهار کرونا؛ واردات نزدیک به ۱۶۰ میلیون دوز و تولید بیش از ۶۰ میلیون دوز واکسن داخلی، تزریق ۱۴۶ میلیون دوز واکسن
3️⃣ پذیرش عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای و حضور فعال در سازمان همکاری اکو و مجمع کشورهای صادرکننده گاز
4️⃣ آزادسازی سواحل به نفع مردم
5️⃣ قرارداد سوآپ گازی (ایران، ترکمنستان و آذربایجان)
6️⃣ مدیریت مصرف و توزیع سوخت و جلوگیری از قطع گاز خانگی در زمستان
7️⃣ انعقاد قراردادهای بزرگ وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد دلار
8️⃣ رفع مشکلات فاضلاب اهواز
9️⃣ آغاز پرشتاب نهضت ملی مسکن (ثبتنام بیش از ۵ میلیون نفر و تامین زمین یک میلیون مسکن)
🔟 احیا و فعالسازی شوراهای عالی کشور با حضور رئیسجمهور
۱۱. احیای صنعت فضایی و قرار گرفتن موفق اولین ماهواره سنجشی (نور ۲) در مدار ۵۰۰ کیلومتری
۱۲. تقویت تعامل و ارتباط با مجلس شورای اسلامی و دیدار اعضای مجامع نمایندگان استانی با رئیسجمهور
۱۳. رشد ۴۰ درصدی تجارت خارجی کشور، تاسیس ۶ مرکز تجاری ایران در کشورهای مختلف
۱۴. حذف امضای طلایی و تسهیل در صدور مجوز کسب و کارها و افزایش ۳۰ برابری سرعت صدور مجوز مشاغل خانگی
۱۵. دیپلماسی متوازن و فعال با همه کشورها خصوصا کشورهای همسایه و منطقه با محوریت اقتصاد
۱۶. مقابله با پدیده فیشهای نجومی و ممنوعیت پرداختهای خارج از روال قانونی و غیر متعارف
۱۷. آغاز تحول در خودروسازی داخلی با شروع اجرای بندهای هشتگانه اصلاحات اساسی در خودروسازی
۱۸. سه برابر شدن سود سهام عدالت و پرداخت یکجای سود تا پیش از پایان سال برای اولین مرتبه
۱۹. مذاکره عزتمندانه برای رفع تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران
۲۰. آغاز عملیات اجرایی ۴۸ طرح بزرگ صنعتی و پیشران به ارزش ۱۷ میلیارد دلار
۲۱. شروع ساماندهی و نظمبخشی به انبارهای سازمان اموال تملیکی
۲۲. جدیت برای تحول در نظام بانکی، تسهیل پرداخت وام خرد و افزایش سقف وام قرض الحسنه و حذف ضامن
۲۳. حضور در میدان بحرانها (سیل، زلزله، اختلال در جایگاههای سوخت و ...)
۲۴. آغاز واگذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس به مردم
۲۵. شفافیت دولت و الزام به ثبت حقوق و مزایای کارکنان همه دستگاهها در سامانه پاکنا
۲۶. توجه ویژه به محیط زیست با شروع اقدامات برای احیای تالاب میانکاله و خلیج گرگان، لایروبی رودخانهها، جمعآوری گازهای مشعل پالایشگاهها، ممنوعیت صید ترال، آزادسازی سواحل، دستور راهاندازی نیروگاه زبالهسوز ساری
۲۷. رفع کمبود کالاهای اساسی و پایان صفهای طولانی خرید مایحتاج روزانه مردم
۲۸. توقف رکود و رونق نسبی در تولید و کسب و کارها
۲۹. کاهش روند پرشتاب رشد تورم و توقف استقراض از بانک مرکزی
۳۰. رونق گردشگری پس از توقف دو ساله ورود گردشگران خارجی
۳۱. افزایش چشمگیر میزان فروش نفت
۳۲. بازگشت ۷۳ درصدی ارز حاصل از فروش نفت و تجارت خارجی به کشور
۳۳. رایگان شدن هزینه آب و برق و گاز افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی (در الگوی مصرف)
۳۴. جلوگیری از افزایش نرخهای دولتی اینترنت و پست
۳۵. آغاز پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها و آمادهسازی بیش از نیم میلیون پورت
۳۶. اتصال بیش از ۱۲۵۰ روستا به شبکه پایدار و پرسرعت اینترنت که معادل یک سال پیش از آن است
۳۷. دستیابی به توان تعمیر فیبرهای نوری دریایی برای اولین بار در کشور و انعقاد قرارداد با کشورهای همسایه برای تعمیر فیبرهای دریایی آنان
۳۸. آغاز عملیات اجرایی طرح جهاد آبرسانی به ۱۰ هزار روستا
۳۹. آغاز طرح آزمایشی «بنزین برای همه» در جزیره کیش
۴۰. تسلیم انگلیس در برابر ایران و پرداخت بدهی ۵۳۰ میلیون دلاری این کشور پس از گذشت بیش از ۴۰ سال.......واین راه ادامه دارد...رسانه ذهن را آنقدر درگیر میکند که چشم را یارای دیدن حقیقت نیست.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab