.
🔰 تحلیل سیاسی
♻️ از پدرم پرسیدم برای چی انقلاب کردید؟ گفت:
1⃣ انقلاب کردیم اول برای اسلام. برای اینکه پهلوی به هویت شیعی ما حملهور شده بود، اول با زور و چکمه بعد با تبلیغات و رسانه به جان دین مان افتاده بودند. از حجاب تا روضه عاشورا. در عصری بودیم که بردن نام حسین(ع) در این کشور قدغن بود. میخواستیم به عصری برسیم که میلیونها نفر در اربعین به زیارت سمبل انسانیت و آزادگی بروند. میخواستیم به مقام انسانیت برسیم.
2⃣ انقلاب کردیم برای ایران، برای استقلال ایران. کشورمان زیر لگد انگلیسیها و امریکاییها له شده بود. ۵۰ هزار مستشار امریکایی از ما کاپیتولاسیون و حق توحش میگرفتند و شاه مملکت بدون اجازه آنها آب نمیخورد!
3⃣ انقلاب کردیم برای ایران، برای خاک ایران. شاه، سرزمین بحرین و ۳۲ جزیره زیبای آن را به انگلیسیها و وهابیها بخشید و گفتند دخترمان بود شوهرش دادیم. انقلاب کردیم تا بقیه خاک وطن را شوهر ندهند.
4⃣ انقلاب کردیم برای عزت و حیثیتمان. در عصری که بر سر در باشگاههای انگلیس در ایران، در وطن خودمان مینوشتند: ورود سگ و ایرانی ممنوع.
5⃣ انقلاب کردیم برای نجات فرهنگ و فکرمان. در عصری که تعداد کابارهها و قمارخانهها و فاحشهخانهها از تعداد کتابخانهها و دانشگاهها بیشتر بود، انقلاب کردیم تا فکر و فرهنگ ایرانی لگدمال نشود. شاه حقیری داشتیم که صریحا میگفت: شما زنان هرگز میکلآنژ یا باخ نداشتید. شما حتی یک آشپز بزرگ نداشتهاید.. شما هیچ چیز بزرگ و فوقالعاده عرضه نکردهاید. هیچ چیز."
6⃣ انقلاب کردیم برای حفظ نجابت دختران و پسرانمان. از چنگ حکومتی که دستاوردش برای زنان ایران «شهر نو» بود و ۵۰ هزار فاحشه رسمی. از شر حکومتی که از خود شاه تا برادران و خواهرش اشرف، مافیای بینالمللی مواد مخدر بودند و درخت نحس اعتیاد را در ایران کاشتند.
7⃣ انقلاب کردیم برای نجات از عقب ماندگی علمیمان. از کشوری که ۵۷ سال تحت سلطنت پهلوی بود و ۶۸ درصد مردمش بیسواد نگه داشته بودند، در حالیکه آمریکا ناسا داشت، هند ماهواره به فضا فرستاده بود، ترکیه متروی ۵۰ ساله داشت ولی ما هیچ نداشتیم. تا برسیم به کشوری که طی ۴۰ سال ۹۳ درصد مردمش باسواد شوند. و رتبه علمی ۱۶ ام جهان باشیم.
8⃣ انقلاب کردیم برای رفاه. از عصری که نیمی از جمعیت ایران سوءتغذیه داشتند و بجای خانه، در یک "اتاق" زندگی میکردند. (فیلمفارسیها شاهد است)، از عصری که نیازهای اولیه زندگی (آب و برق و گاز و یخچال و کولر) یک آرزو بود. تنها ۴۵ شهر ایران آب لوله کشی داشت، ۹۶ درصد روستاها برق نداشت، تنها ۹ شهر گاز لولهکشی داشت. از عصری که ۴۶ درصد مردم ایران زیر خط فقر زندگی میکردند، مترو و سیستم فاضلاب و موشک و زیردریایی و.. رویا بود! تا برسیم به عصری که همه ۱۱۰۰ شهر ایران و ۳۴ هزار روستا آب دارند، همه شهرها و تمام روستاهای بالای ۴۰ خانوار برق دارند. ۹۵ درصد جمعیت ایران گاز دارند و برای رفع فقر، از کمیته امداد تا بهزیستی و صدها خیریه ساختیم.
9⃣ انقلاب کردیم برای حتی سلامتی و بهداشتمان. از عصری که مردم ما درگیر شپش بودند، حتی وقتی فرح همسر شاه را پشه سالک گزید، و برایمان از هند و بنگلادش و پاکستان پزشک و پرستار میآوردند. از عصری که سن امید به زندگیمان فقط ۵۴ سال بود! تا برسیم به عصری که سن امید به زندگیمان به بالای ۷۵ سال رسیده. و جزء ۱۰ کشور دارای بهترین سیستم پزشکی هستیم.
0⃣1⃣ انقلاب کردیم برای آزادی. تا از شر چنگال آهنین ساواک نجات یابیم. یک سازمان تروریستی وحشی که به اذعان شخص شاه ۳۰۰۰ زندانی سیاسی داشت. از حکومت وحشت شاهنشاهی که فالاچی، خبرنگار آمریکایی متعجبانه به شاه میگوید: «مردم ایران با شنیدن اسم شاه در خیابانها وحشت میکنند. میترسند کلمهای بر زبان آورند.»
1⃣1⃣ انقلاب کردیم برای اینکه مردم باشیم، نه رعیت. برای نجات از ۲۵۰۰ سال شاهنشاهی که مردم در آمد و شد این شاه و آن شاه، هیچ کاره بودند تا حکومت در دست ما مردم باشد. برای اینکه شاه مان با کودتا و دستور اجنبی نیاید. برای اینکه از رئیس جمهور تا خبرگان از مجلس تا شورای شهر و شورای مدرسه کودکانمان را خودمان انتخاب کنیم.
2⃣1⃣ انقلاب کردیم برای تشکیل حکومتی که ثمره ۱۴۰۰ سال صبر و خون دل خوردن شیعه و مسلمانان راستین است. تا به جرم مسلمان بودن و شیعه بودن کشته نشویم. انقلاب کردیم تا نام خدا و پیامبر و امیرمومنان را بر مأذنهها بشنویم. تا طعم حکومت عدل و مرحمت را بچشیم. تا با ظالم در هر جای جهان بجنگیم و پناه مظلومان باشیم. تا کانون انسانیت و مهربانی و مبارزه با شیاطین بزرگ و کوچک باشیم.
✍️ دکتر الهه خانی
⬛️⬛️⬛️⬛️احباب الحسین علیه السلام⬛️⬛️⬛️⬛️
📍تحلیلگر سعودی: در تفاهم ایران و آمریکا، بایدن به خاک افتاد
🔺«خالد آل همیل» تحلیلگر و روزنامهنگار سعودی که از مخالفان سرسخت ایران و حزبالله در منطقه است گفت:
🔹 روشن است که نمیشود با دولت دموکرات آمریکا، جز با فشار و چالش تعامل کرد. گواهش هم این است که ایران توانست موافقت آمریکا برای آزادی شماری از زندانیانش در واشنگتن و دسترسی به ۲۰ میلیارد دلار از پولهایش در عراق را به دست آورد. همچنین ایران به ۹ میلیارد دلار از پولهای بلوکهشدهاش دست مییابد.
🔹همچنین ایران برای حفظ ذخایر اورانیوم غنیشده و غنیسازی در سطح ۶۰ درصد، موافقت آمریکا را کسب کرد تا در مقابل همۀ اینها فقط ۵ ایرانی با تابعیت آمریکایی آزاد کند.
🔹چه کسی پیروز شد و چه کسی شکست خورد و خاک را لیسید؟ بله، بایدن و دولت او؛ ایران هم پیروز شد.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅فقط خواندن فهرست آنچه بر علیه ایران پس از انقلاب اسلامی گذشته ٨ دقیقه طول میکشد، بعد یک عده میگن پهلوی خیلی قوی بود، در لحظه کودتا میکردند، ۴۴ سال است یک پاسگاه نتونستند بگیرند😂 البته وسط اغتشاشات به شوخی گفتیم پاسگاه نعمت آباد سقوط کرد کار آخوندا تمومه، برخی براندازان باورشون شده بود میگفتند الان خبر رسید که پاسگاه نعمت آبادم گرفتیم😂😂
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
💢کانال شیخ فرهاد فتحی👇❌
http://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
🏷️ عضو شوید☝️💢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرودگاه فرانکفورت #آلمان تبدیل به بندر شد😂😂
🔹پروازهای فرودگاه فرانکفورت(چهارمین فرودگاه بزرگ اروپا) دیشب به دلیل بارش باران متوقف شد و حدود ۷۰ پرواز لغو شده است.
🔹 گزارش شده است برخی از مسافران نتوانستند پروازهایی را که به تازگی فرود آمده بودند را ترک کنند.
🔸شما فکر کن این اتفاق برای یکی از فرودگاه های ایران میافتاد؟!!🤔
سلبریتیها و رسانه های داخلی و خارجی حیثیت برامون نمیذاشتن😒
#استانداردهای_دوگانه
#نه_به_خود_تحقیری
#رفاه_به_سبک_غرب
#خدماتاجتماعی_غربی
#جهان_رو_واقعی_ببین
به کانال #آن_روی_غرب بپیوندید👇
https://eitaa.com/anroyegharb
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@hmoghaddas
╚══••⚬🌍⚬••═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یک میکس عالی از رینگ مبارزه رهبران دنیا
از زمانی که تمام قدرت ها ایران رو گوشه رینگ چپ و راست ده تا ده تا میزدن شاید یکی میزدیم
حالا
با یک مربی گری خوب و بازی عالی مردم انقلابی اومدیم وسط رینگ و یکی بزنن ده تا میخورن
چندتا ضربه دیگه مونده تا حریف رو ناک اوت کنیم.
✍حجت الاسلام حیدرپور
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 | #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اذعان رسانههای ضد ایرانی به شکست قدرت نمایی آمریکا در خلیج فارس!
🔹 فرزین ندیمی تحلیلگر مسائل نظامی:
زمانی که آمریکاییها اعلام میکنند عبور ترانزیتی دارند یعنی قصد قدرت نمایی دارند اما طرف آمریکایی بعد از هشدار ایران به آنها به دلیل جلوگیری از تشدید اوضاع، هلیکوپترهای رزمی، تهاجی و شناسایی خود را بر روی ناو فرود آورد.
🔹 نیکلاس کارل، تحلیلگر ایران و خاورمیانه:
تنگه هرمز، شاهرگ حیاتی بسیار مهمی برای تبادل انرژی در جهان است و ایرانیان همواره و به طور دیرینه به عنوان اهرم به تنگه هرمز نگاه میکنند؛ رهبران ایرانی همیشه بر اخراج و از بین بردن نفوذ آمریکا در منطقه تاکید داشتهاند.
✅ اخبار روز ایران و جهان 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4980736Cc3a5724030
19.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✴️ شیعه شدن سالم الراجحی ، اهل سنت سابق و استاد دانشگاه تانزانیا
🔸سیاهپوشی و عزاداری شیعیان مهاجر زنگبار برای امام حسین علیهالسلام ، آغاز تلنگر و جرقهای برای بروز سوالات و در نهایت شیعه شدن او شد.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
🔻توییتی از رسول جعفریان دیدم که برایم عجیب بود؛ جنگ اکراین بسیار خطرناک شده است.
ما در دو جنگ جهانی بیطرف بودیم و کما بیش سالم ماندیم.
کاری نکنید ما درگیر این جنگ شویم آنوقت چیزی برای ما نخواهد ماند.
______
✍ برای پاسخ به این ادعا باید دو مسئله را بررسی کنیم:
۱. آیا ایران با اعلام بی طرفی در جنگ جهانی اول و دوم سالم ماند؟!
۲. آیا ما دخالتی در جنگ اوکراین داریم؟
👈در مورد مسئله اول باید بگوییم بله هم زمان قاجار هم پهلوی ایران اعلام بی طرفی کرد ولی اینگه بگوییم سالم ماند دروغی بیش نیست، نظامیان انگلیسی تا ۷ سال پس از وقوع جنگ جهانی اول در ایران حضور داشتند و محمدقلی مجد با بررسی اسناد منتشر شده، از قتل عام 8 تا 10 میلیون ایرانی بین سالهای 1917 تا 1919 خبر میدهد؛ چیزی حدود 40 درصد از جمعیت حدوداً 20 میلیونی ایران در آن زمان!
🔺جعفر شهری باف، نویسنده و پژوهشگر ایرانی نیز که در زمان وقوع این فاجعه، دوران کودکی را میگذرانده، نوشته است: «در همین قحطی نیز بود که نیمی از جمعیت پایتخت از گرسنگی تلف شده، اجساد گرسنگان در گوشه و کنار کوچه و بازار هیزموار روی هم انباشته شده، کفن و دفن آنها میسر نمیگردید و قیمت گندم از خرواری 4 تومان به 400 تومان و جو از من 2 تومان به 200 تومان رسیده، هنوز دارندگان و محتکران آنها حاضر به فروش نمیشدند.»
🔘در پایان جنگ جهانی اول بیماری واگیرداری با نام ویروس آنفلوآنزای اسپانیایی که مردم آن را زکام فرنگی نام نهاده بودند در کشور شیوع پیدا کرد و بین 10 تا 25 درصد مردم ایران یعنی 900 هزار تا دو و نیم میلیون نفر بهدلیل شیوع این ویروس کشته شدند.
🔖در جریان جنگ جهانی دوم انگلیس و شوروی، ایران را اشغال کردند، در آن برهه 5 ساله، هزاران کامیون و وسایل موتوری، عمدتاً بهزور و ناخواسته، در خدمتِ اهدافِ نظامی و لجستیکی متفقین قرار گرفته و کالا و ملزوماتِ آنان را در مسیرهای گوناگون حمل میکردند. گستره بهرهکشی از راه آهن و زیرساختهای جادهای ایران در طول جنگ جهانی دوم چنان وسیع و بیرحمانه بود که وقتی جنگ بهپایان رسید، اکثر تجهیزات و زیرساختهای راهآهن و جادههای کشور فرسوده و بلکه در شرف نابودی قرار گرفته بود.
👈محمد قلی مجد در کتاب «پل پیروزی، سرزمین قحطی» نوشته است: «روسیه و انگلیس متعاقب اشغال ایران همه کامیونها، اتوبوسها و همچنین خط آهن ایران را تصاحب کرده، قوت لایموت مردم ایران را در هر جایی که بدان دست مییافتند، مصادره میکردند و دهها هزار آواره لهستانی از روسیه به ایران کوچاندند و همه اینها دست به دست هم داد و موجب بحران شدیدی در زمینه مواد غذایی، حمل و نقل، بهداشت و سلامت عمومی مردم شد. آمارها نشان میدهند که در دوران چهار ساله اشغال کشور، میان 2 تا 4 میلیون تَن از جمعیت ایران بر اثر عوامل مختلف، اعم از بمبارانهای نظامی و قحطی و بیماری از بین رفتند. ایران برای سالها از رشد و توسعه و تولید و پیشرفت اقتصادی باز ماند.»
✅پس اینکه ایشان میگوید ما در امان ماندیم یا از جهل عمیق ایشان از بدیهیات تاریخی است یاسیاسی بازی، کاری کرده است که این جماعت کشتار میلیونی مردم ایران را انکار کنند یا ایشان هم مثل اون نفله حقوقندان عضو جدید مکتب اسکلیسم میخواهد مثل برادر حاتم طائی از باب خالف تُعرف مشهور شود.
✌️اما مسئله دوم: آیا ما در جنگ اوکراین دخالت کردیم؟ باید این قسمت سخنان رهبری را بررسی کنیم تا نظر نظام را در مورد جنگ اوکراین بدانیم؛ رهبری در اولین موضعگیری در سخنرانی تلویزیونی بهمناسبت عید مبعث (۱۰/۱۲/۱۴۰۰) فرمودند: علاج هر بحرانی صرفاً در صورتی ممکن است که ریشه بحران شناخته بشود. ریشه بحران در اوکراین سیاستهای آمریکا و غربیهاست و در ۱ فروردین ۱۴۰۲ فرمودند: حضور در جنگ اوکراین را قاطعاً و صریحاً رد میکنیم و ابداً چنین چیزی صحت ندارد، جنگ اوکراین را آمریکا برای گسترش ناتو به شرق راه انداخت و اکنون نیز در حالی که مردم اوکراین گرفتار و دچار مشکلات هستند، بیشترین سود را از جنگ، آمریکا و کارخانجات اسلحهسازی آن میبرند و به همین علت، مانع کارهای لازم برای خاتمه جنگ میشوند.
🔰اخیرا هم مردم اوکراین را بیچاره ی بی پناه معرفی کردند و فرمودند:اینها حاضرند یک ملّتی مثل ملّت بیچارهی بیپناه اوکراین را بیندازند جلو، برای این که جیب کمپانیهای اسلحهسازی آمریکا پر بشود. او بجنگد، او کشته بشود برای این که سلاح فروش برود. جیب کمپانیهای سلاح پر بشود. مردم اوکراین باید کشته شوند، چرا که منافع کمپانیهای تولید و فروش تسلیحاتی غرب، در ادامه جنگ در اوکراین نهفته است.
✅پس ما هیچ دخالتی در جنگ اوکراین نداریم و مردم اوکراین را مظلوم میدانیم. حالا اینکه آقای جعفریان با تحریف تاریخ دنبال چه چیزی است والله اعلم. یاعلی...
💢کانال شیخ فرهاد فتحی👇❌
http://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
🏷️ عضو شوید☝️💢
هدایت شده از جهاد تبیین ✌️
📸 از برافراشتن پرچم امام حسین در سکوی قهرمانی تا برپایی نماز جماعت
ملیپوشان کشتی جوانان ایران در رقابتهای قهرمانی جهان در اردن علاوه بر قهرمانی، صحنههای زیبایی خلق کردند ...
📆 ۱۴۰۲/۵/۲۸
#ورزشی
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
18.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛چرا سبک زندگی جنسی در غرب برای جوانان ایرانی جذاب است؟
➖اگر کسی ازدواج نکند به حرام بیفتد واجب است ازدواج کند!!
➖شیخ قمی و رفتار با جوانان.
➖مشکل حجاب با«برخورد سخت»حل نمیشود !!
✅به کانال شیخ قمی بپیوندید👇
➖➖➖➖
نقد تربیت جنسی در غرب | حمایت مالی
🆔 @Tablighgharb
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲💭
⁉️این جناب را در کشاکشِ توطئهی کشف حجاب می خواهید با صرف هزینه های مادی و معنویِ بسیار به صدا و سیما برگردانید که ناموس علی را ریشخند کند؟
❌ ما چنین ظنی به صدا و سیمای جمهوری اسلامی نداشته و نداریم! باورهای ما به شما متزلزل شود، ضررِ بیشتر متوجه خودتان می گردد که به توفیقاتتان در رسانه ی انقلابی، خدای ناکرده خدشه وارد نموده و رسالتتان را مغشوش می کنید.
🔻اینها نه تائبند و نه استغاثه و استغفار سر داده اند! با مسامحه و مماشات فقط صدای قلدری هایشان را بلند تر نموده و خون به دلِ ولی نعمتان این نظام که مردمِ شهیده داده و رنج کشیده و مؤمن و انقلابی اند می کنید.
‼️یک بام و دو هوا که نمی شود.
نمی شود دَم از ضرورت کار فرهنگی بزنید و افراد ضد فرهنگ را به خود فراخوانید.
این اجتماع نقیضین است و محال!
❌ هشیار باشید که اگر مقصدتان را گُم کنید، مقصودِ دشمنان از کشتگاهِ شما به بار می نشیند.
✍ مریم اشرفی گودرزی
#روشنگری
#مطالبهگری
🇮🇷 گلچین سیاسی
🆔 @Golchinseyasy
گرمی روابط ایران و عربستان لرزه به تنم میاندازد
تحلیلگر روزنامه صهیونیستی جروزالم پست از روابط رو به رشد ایران و عربستان ابراز نگرانی شدید کرده و تصریح کرد که این روابط لرزه به تنش میاندازد!
روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در یادداشتی درباره پیامدهای منفی این روابط بر منافع تلآویو و واشنگتن هشدار داد.
«میکاهالپرن» ستوننویس این روزنامه تحرکات دیپلماتیک ایران و عربستان سعودی و میانجیگری پکن برای گرم شدن روابط تهران و ریاض را «کابوس» رژیم صهیونیستی و آمریکا توصیف کرد.
او نوشت: «روابط دیپلماتیک و گفتوگوهایی در حال انجام است که من را نگران کرده است. ایالات متحده و اسرائیل باید به طور جدی نگران تجدید مذاکرات و ایجاد روابط بین ایران و عربستان سعودی باشند. ایالات متحده و اسرائیل همچنین باید در مورد دخالت چین در قبال ایران و عربستان سعودی بسیار نگران باشند اما این روابط رو به رشد بین ایران و عربستان سعودی است که از ترس لرزه به تن و بدنم انداخته است.»
به نوشته تحلیلگر صهیونیست، «ایران و عربستان سعودی که دشمنان دیرینه بودهاند، در زمینه دیپلماسی بینالمللی، بازیگرانی خبره هستند. عربستان سعودی به طور همزمان درگیر روابط دیپلماتیک با ایران است و انجام یک توافق با میانجیگری آمریکا بین کشورشان و اسرائیل است...این توافقی است که شامل حل و فصل مسئله چند دهه گذشته و تاکنون غیرقابل حل فلسطین و اسرائیل میشود. توافقی که احتمالاً شامل نوعی دولت یا استقلال فلسطین است.»
وی مدعی شد: «هر اقدام دیپلماتیکی که شامل ایران شود برای اسرائیل و منطقه به شدت خطرناک است. ایران قابل اعتماد نیست. ایران یک طرف مسئول در هیچ توافقی نیست. این موضوع بدیهی، جزو ضروریات است.»
به نوشته ستوننویس روزنامه جروزالم پست، «تنشهایی که بین ایران و عربستان سعودی وجود داشته است در حفظ تعادل در منطقه بسیار مهم بوده است. این دو قدرت مهم منطقهای یکدیگر را متوازن و متعادل کردند. تنشهایشان آنها را تحت کنترل نگه داشت و از رویارویی رو در رو بین جمعیت شیعه (ایران) و سنی (عربستان سعودی) منطقه جلوگیری کرد. تا به حال، آنها نواب خودشان را تشویق میکردند که با هم مبارزه کنند و در نتیجه، درگیریهای منطقهای بزرگتر به حداقل رسید.»
هالپرن در یادداشت خود تصریح کرده است: «دوره و زمانه عوض شده است. امروزه ایجاد رابطه کاری با ایران برای سعودیها بسیار جذاب شده است و ایران و عربستان سعودی هر دو شرکای مشتاق در چالش ایجاد روابط هستند البته من به هیچ وجه مطمئن نیستم که این هدف تاکنون دست نیافتنی، محقق شود. چنین توافقی (بین ایران و عربستان سعودی) ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد و اگر این اتفاق بیفتد، آسیب بزرگی به امپراتوری سعودی وارد میکند.»
به گزارش فارس، یادداشت هالپرن با تکرار هشدار درباره پیامدهای ناگوار گرمی روابط ایران و عربستان سعودی برای رژیم صهیونیستی پایان یافته و او در آخر مطلب خود نوشت: «برای اسرائیل، این اتحاد (بین ایران و عربستان سعودی)، فاجعه بار خواهد بود.»
گرمی روابط ایران و عربستان لرزه به تنم میاندازد
تحلیلگر روزنامه صهیونیستی جروزالم پست از روابط رو به رشد ایران و عربستان ابراز نگرانی شدید کرده و تصریح کرد که این روابط لرزه به تنش میاندازد!
روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در یادداشتی درباره پیامدهای منفی این روابط بر منافع تلآویو و واشنگتن هشدار داد.
«میکاهالپرن» ستوننویس این روزنامه تحرکات دیپلماتیک ایران و عربستان سعودی و میانجیگری پکن برای گرم شدن روابط تهران و ریاض را «کابوس» رژیم صهیونیستی و آمریکا توصیف کرد.
او نوشت: «روابط دیپلماتیک و گفتوگوهایی در حال انجام است که من را نگران کرده است. ایالات متحده و اسرائیل باید به طور جدی نگران تجدید مذاکرات و ایجاد روابط بین ایران و عربستان سعودی باشند. ایالات متحده و اسرائیل همچنین باید در مورد دخالت چین در قبال ایران و عربستان سعودی بسیار نگران باشند اما این روابط رو به رشد بین ایران و عربستان سعودی است که از ترس لرزه به تن و بدنم انداخته است.»
به نوشته تحلیلگر صهیونیست، «ایران و عربستان سعودی که دشمنان دیرینه بودهاند، در زمینه دیپلماسی بینالمللی، بازیگرانی خبره هستند. عربستان سعودی به طور همزمان درگیر روابط دیپلماتیک با ایران است و انجام یک توافق با میانجیگری آمریکا بین کشورشان و اسرائیل است...این توافقی است که شامل حل و فصل مسئله چند دهه گذشته و تاکنون غیرقابل حل فلسطین و اسرائیل میشود. توافقی که احتمالاً شامل نوعی دولت یا استقلال فلسطین است.»
وی مدعی شد: «هر اقدام دیپلماتیکی که شامل ایران شود برای اسرائیل و منطقه به شدت خطرناک است. ایران قابل اعتماد نیست. ایران یک طرف مسئول در هیچ توافقی نیست. این موضوع بدیهی، جزو ضروریات است.»
به نوشته ستوننویس روزنامه جروزالم پست، «تنشهایی که بین ایران و عربستان سعودی وجود داشته است در حفظ تعادل در منطقه بسیار مهم بوده است. این دو قدرت مهم منطقهای یکدیگر را متوازن و متعادل کردند. تنشهایشان آنها را تحت کنترل نگه داشت و از رویارویی رو در رو بین جمعیت شیعه (ایران) و سنی (عربستان سعودی) منطقه جلوگیری کرد. تا به حال، آنها نواب خودشان را تشویق میکردند که با هم مبارزه کنند و در نتیجه، درگیریهای منطقهای بزرگتر به حداقل رسید.»
هالپرن در یادداشت خود تصریح کرده است: «دوره و زمانه عوض شده است. امروزه ایجاد رابطه کاری با ایران برای سعودیها بسیار جذاب شده است و ایران و عربستان سعودی هر دو شرکای مشتاق در چالش ایجاد روابط هستند البته من به هیچ وجه مطمئن نیستم که این هدف تاکنون دست نیافتنی، محقق شود. چنین توافقی (بین ایران و عربستان سعودی) ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد و اگر این اتفاق بیفتد، آسیب بزرگی به امپراتوری سعودی وارد میکند.»
به گزارش فارس، یادداشت هالپرن با تکرار هشدار درباره پیامدهای ناگوار گرمی روابط ایران و عربستان سعودی برای رژیم صهیونیستی پایان یافته و او در آخر مطلب خود نوشت: «برای اسرائیل، این اتحاد (بین ایران و عربستان سعودی)، فاجعه بار خواهد بود.»
گرمی روابط ایران و عربستان لرزه به تنم میاندازد
تحلیلگر روزنامه صهیونیستی جروزالم پست از روابط رو به رشد ایران و عربستان ابراز نگرانی شدید کرده و تصریح کرد که این روابط لرزه به تنش میاندازد!
روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در یادداشتی درباره پیامدهای منفی این روابط بر منافع تلآویو و واشنگتن هشدار داد.
«میکاهالپرن» ستوننویس این روزنامه تحرکات دیپلماتیک ایران و عربستان سعودی و میانجیگری پکن برای گرم شدن روابط تهران و ریاض را «کابوس» رژیم صهیونیستی و آمریکا توصیف کرد.
او نوشت: «روابط دیپلماتیک و گفتوگوهایی در حال انجام است که من را نگران کرده است. ایالات متحده و اسرائیل باید به طور جدی نگران تجدید مذاکرات و ایجاد روابط بین ایران و عربستان سعودی باشند. ایالات متحده و اسرائیل همچنین باید در مورد دخالت چین در قبال ایران و عربستان سعودی بسیار نگران باشند اما این روابط رو به رشد بین ایران و عربستان سعودی است که از ترس لرزه به تن و بدنم انداخته است.»
به نوشته تحلیلگر صهیونیست، «ایران و عربستان سعودی که دشمنان دیرینه بودهاند، در زمینه دیپلماسی بینالمللی، بازیگرانی خبره هستند. عربستان سعودی به طور همزمان درگیر روابط دیپلماتیک با ایران است و انجام یک توافق با میانجیگری آمریکا بین کشورشان و اسرائیل است...این توافقی است که شامل حل و فصل مسئله چند دهه گذشته و تاکنون غیرقابل حل فلسطین و اسرائیل میشود. توافقی که احتمالاً شامل نوعی دولت یا استقلال فلسطین است.»
وی مدعی شد: «هر اقدام دیپلماتیکی که شامل ایران شود برای اسرائیل و منطقه به شدت خطرناک است. ایران قابل اعتماد نیست. ایران یک طرف مسئول در هیچ توافقی نیست. این موضوع بدیهی، جزو ضروریات است.»
به نوشته ستوننویس روزنامه جروزالم پست، «تنشهایی که بین ایران و عربستان سعودی وجود داشته است در حفظ تعادل در منطقه بسیار مهم بوده است. این دو قدرت مهم منطقهای یکدیگر را متوازن و متعادل کردند. تنشهایشان آنها را تحت کنترل نگه داشت و از رویارویی رو در رو بین جمعیت شیعه (ایران) و سنی (عربستان سعودی) منطقه جلوگیری کرد. تا به حال، آنها نواب خودشان را تشویق میکردند که با هم مبارزه کنند و در نتیجه، درگیریهای منطقهای بزرگتر به حداقل رسید.»
هالپرن در یادداشت خود تصریح کرده است: «دوره و زمانه عوض شده است. امروزه ایجاد رابطه کاری با ایران برای سعودیها بسیار جذاب شده است و ایران و عربستان سعودی هر دو شرکای مشتاق در چالش ایجاد روابط هستند البته من به هیچ وجه مطمئن نیستم که این هدف تاکنون دست نیافتنی، محقق شود. چنین توافقی (بین ایران و عربستان سعودی) ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد و اگر این اتفاق بیفتد، آسیب بزرگی به امپراتوری سعودی وارد میکند.»
به گزارش فارس، یادداشت هالپرن با تکرار هشدار درباره پیامدهای ناگوار گرمی روابط ایران و عربستان سعودی برای رژیم صهیونیستی پایان یافته و او در آخر مطلب خود نوشت: «برای اسرائیل، این اتحاد (بین ایران و عربستان سعودی)، فاجعه بار خواهد بود.»
گرمی روابط ایران و عربستان لرزه به تنم میاندازد
تحلیلگر روزنامه صهیونیستی جروزالم پست از روابط رو به رشد ایران و عربستان ابراز نگرانی شدید کرده و تصریح کرد که این روابط لرزه به تنش میاندازد!
روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در یادداشتی درباره پیامدهای منفی این روابط بر منافع تلآویو و واشنگتن هشدار داد.
«میکاهالپرن» ستوننویس این روزنامه تحرکات دیپلماتیک ایران و عربستان سعودی و میانجیگری پکن برای گرم شدن روابط تهران و ریاض را «کابوس» رژیم صهیونیستی و آمریکا توصیف کرد.
او نوشت: «روابط دیپلماتیک و گفتوگوهایی در حال انجام است که من را نگران کرده است. ایالات متحده و اسرائیل باید به طور جدی نگران تجدید مذاکرات و ایجاد روابط بین ایران و عربستان سعودی باشند. ایالات متحده و اسرائیل همچنین باید در مورد دخالت چین در قبال ایران و عربستان سعودی بسیار نگران باشند اما این روابط رو به رشد بین ایران و عربستان سعودی است که از ترس لرزه به تن و بدنم انداخته است.»
به نوشته تحلیلگر صهیونیست، «ایران و عربستان سعودی که دشمنان دیرینه بودهاند، در زمینه دیپلماسی بینالمللی، بازیگرانی خبره هستند. عربستان سعودی به طور همزمان درگیر روابط دیپلماتیک با ایران است و انجام یک توافق با میانجیگری آمریکا بین کشورشان و اسرائیل است...این توافقی است که شامل حل و فصل مسئله چند دهه گذشته و تاکنون غیرقابل حل فلسطین و اسرائیل میشود. توافقی که احتمالاً شامل نوعی دولت یا استقلال فلسطین است.»
وی مدعی شد: «هر اقدام دیپلماتیکی که شامل ایران شود برای اسرائیل و منطقه به شدت خطرناک است. ایران قابل اعتماد نیست. ایران یک طرف مسئول در هیچ توافقی نیست. این موضوع بدیهی، جزو ضروریات است.»
به نوشته ستوننویس روزنامه جروزالم پست، «تنشهایی که بین ایران و عربستان سعودی وجود داشته است در حفظ تعادل در منطقه بسیار مهم بوده است. این دو قدرت مهم منطقهای یکدیگر را متوازن و متعادل کردند. تنشهایشان آنها را تحت کنترل نگه داشت و از رویارویی رو در رو بین جمعیت شیعه (ایران) و سنی (عربستان سعودی) منطقه جلوگیری کرد. تا به حال، آنها نواب خودشان را تشویق میکردند که با هم مبارزه کنند و در نتیجه، درگیریهای منطقهای بزرگتر به حداقل رسید.»
هالپرن در یادداشت خود تصریح کرده است: «دوره و زمانه عوض شده است. امروزه ایجاد رابطه کاری با ایران برای سعودیها بسیار جذاب شده است و ایران و عربستان سعودی هر دو شرکای مشتاق در چالش ایجاد روابط هستند البته من به هیچ وجه مطمئن نیستم که این هدف تاکنون دست نیافتنی، محقق شود. چنین توافقی (بین ایران و عربستان سعودی) ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد و اگر این اتفاق بیفتد، آسیب بزرگی به امپراتوری سعودی وارد میکند.»
به گزارش فارس، یادداشت هالپرن با تکرار هشدار درباره پیامدهای ناگوار گرمی روابط ایران و عربستان سعودی برای رژیم صهیونیستی پایان یافته و او در آخر مطلب خود نوشت: «برای اسرائیل، این اتحاد (بین ایران و عربستان سعودی)، فاجعه بار خواهد بود.»
گرمی روابط ایران و عربستان لرزه به تنم میاندازد
تحلیلگر روزنامه صهیونیستی جروزالم پست از روابط رو به رشد ایران و عربستان ابراز نگرانی شدید کرده و تصریح کرد که این روابط لرزه به تنش میاندازد!
روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در یادداشتی درباره پیامدهای منفی این روابط بر منافع تلآویو و واشنگتن هشدار داد.
«میکاهالپرن» ستوننویس این روزنامه تحرکات دیپلماتیک ایران و عربستان سعودی و میانجیگری پکن برای گرم شدن روابط تهران و ریاض را «کابوس» رژیم صهیونیستی و آمریکا توصیف کرد.
او نوشت: «روابط دیپلماتیک و گفتوگوهایی در حال انجام است که من را نگران کرده است. ایالات متحده و اسرائیل باید به طور جدی نگران تجدید مذاکرات و ایجاد روابط بین ایران و عربستان سعودی باشند. ایالات متحده و اسرائیل همچنین باید در مورد دخالت چین در قبال ایران و عربستان سعودی بسیار نگران باشند اما این روابط رو به رشد بین ایران و عربستان سعودی است که از ترس لرزه به تن و بدنم انداخته است.»
به نوشته تحلیلگر صهیونیست، «ایران و عربستان سعودی که دشمنان دیرینه بودهاند، در زمینه دیپلماسی بینالمللی، بازیگرانی خبره هستند. عربستان سعودی به طور همزمان درگیر روابط دیپلماتیک با ایران است و انجام یک توافق با میانجیگری آمریکا بین کشورشان و اسرائیل است...این توافقی است که شامل حل و فصل مسئله چند دهه گذشته و تاکنون غیرقابل حل فلسطین و اسرائیل میشود. توافقی که احتمالاً شامل نوعی دولت یا استقلال فلسطین است.»
وی مدعی شد: «هر اقدام دیپلماتیکی که شامل ایران شود برای اسرائیل و منطقه به شدت خطرناک است. ایران قابل اعتماد نیست. ایران یک طرف مسئول در هیچ توافقی نیست. این موضوع بدیهی، جزو ضروریات است.»
به نوشته ستوننویس روزنامه جروزالم پست، «تنشهایی که بین ایران و عربستان سعودی وجود داشته است در حفظ تعادل در منطقه بسیار مهم بوده است. این دو قدرت مهم منطقهای یکدیگر را متوازن و متعادل کردند. تنشهایشان آنها را تحت کنترل نگه داشت و از رویارویی رو در رو بین جمعیت شیعه (ایران) و سنی (عربستان سعودی) منطقه جلوگیری کرد. تا به حال، آنها نواب خودشان را تشویق میکردند که با هم مبارزه کنند و در نتیجه، درگیریهای منطقهای بزرگتر به حداقل رسید.»
هالپرن در یادداشت خود تصریح کرده است: «دوره و زمانه عوض شده است. امروزه ایجاد رابطه کاری با ایران برای سعودیها بسیار جذاب شده است و ایران و عربستان سعودی هر دو شرکای مشتاق در چالش ایجاد روابط هستند البته من به هیچ وجه مطمئن نیستم که این هدف تاکنون دست نیافتنی، محقق شود. چنین توافقی (بین ایران و عربستان سعودی) ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد و اگر این اتفاق بیفتد، آسیب بزرگی به امپراتوری سعودی وارد میکند.»
به گزارش فارس، یادداشت هالپرن با تکرار هشدار درباره پیامدهای ناگوار گرمی روابط ایران و عربستان سعودی برای رژیم صهیونیستی پایان یافته و او در آخر مطلب خود نوشت: «برای اسرائیل، این اتحاد (بین ایران و عربستان سعودی)، فاجعه بار خواهد بود.»
گرمی روابط ایران و عربستان لرزه به تنم میاندازد
تحلیلگر روزنامه صهیونیستی جروزالم پست از روابط رو به رشد ایران و عربستان ابراز نگرانی شدید کرده و تصریح کرد که این روابط لرزه به تنش میاندازد!
روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در یادداشتی درباره پیامدهای منفی این روابط بر منافع تلآویو و واشنگتن هشدار داد.
«میکاهالپرن» ستوننویس این روزنامه تحرکات دیپلماتیک ایران و عربستان سعودی و میانجیگری پکن برای گرم شدن روابط تهران و ریاض را «کابوس» رژیم صهیونیستی و آمریکا توصیف کرد.
او نوشت: «روابط دیپلماتیک و گفتوگوهایی در حال انجام است که من را نگران کرده است. ایالات متحده و اسرائیل باید به طور جدی نگران تجدید مذاکرات و ایجاد روابط بین ایران و عربستان سعودی باشند. ایالات متحده و اسرائیل همچنین باید در مورد دخالت چین در قبال ایران و عربستان سعودی بسیار نگران باشند اما این روابط رو به رشد بین ایران و عربستان سعودی است که از ترس لرزه به تن و بدنم انداخته است.»
به نوشته تحلیلگر صهیونیست، «ایران و عربستان سعودی که دشمنان دیرینه بودهاند، در زمینه دیپلماسی بینالمللی، بازیگرانی خبره هستند. عربستان سعودی به طور همزمان درگیر روابط دیپلماتیک با ایران است و انجام یک توافق با میانجیگری آمریکا بین کشورشان و اسرائیل است...این توافقی است که شامل حل و فصل مسئله چند دهه گذشته و تاکنون غیرقابل حل فلسطین و اسرائیل میشود. توافقی که احتمالاً شامل نوعی دولت یا استقلال فلسطین است.»
وی مدعی شد: «هر اقدام دیپلماتیکی که شامل ایران شود برای اسرائیل و منطقه به شدت خطرناک است. ایران قابل اعتماد نیست. ایران یک طرف مسئول در هیچ توافقی نیست. این موضوع بدیهی، جزو ضروریات است.»
به نوشته ستوننویس روزنامه جروزالم پست، «تنشهایی که بین ایران و عربستان سعودی وجود داشته است در حفظ تعادل در منطقه بسیار مهم بوده است. این دو قدرت مهم منطقهای یکدیگر را متوازن و متعادل کردند. تنشهایشان آنها را تحت کنترل نگه داشت و از رویارویی رو در رو بین جمعیت شیعه (ایران) و سنی (عربستان سعودی) منطقه جلوگیری کرد. تا به حال، آنها نواب خودشان را تشویق میکردند که با هم مبارزه کنند و در نتیجه، درگیریهای منطقهای بزرگتر به حداقل رسید.»
هالپرن در یادداشت خود تصریح کرده است: «دوره و زمانه عوض شده است. امروزه ایجاد رابطه کاری با ایران برای سعودیها بسیار جذاب شده است و ایران و عربستان سعودی هر دو شرکای مشتاق در چالش ایجاد روابط هستند البته من به هیچ وجه مطمئن نیستم که این هدف تاکنون دست نیافتنی، محقق شود. چنین توافقی (بین ایران و عربستان سعودی) ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد و اگر این اتفاق بیفتد، آسیب بزرگی به امپراتوری سعودی وارد میکند.»
به گزارش فارس، یادداشت هالپرن با تکرار هشدار درباره پیامدهای ناگوار گرمی روابط ایران و عربستان سعودی برای رژیم صهیونیستی پایان یافته و او در آخر مطلب خود نوشت: «برای اسرائیل، این اتحاد (بین ایران و عربستان سعودی)، فاجعه بار خواهد بود.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک بوکسور فرد توهینکننده به قرآن را کتک زد
🔹برخی رسانههای عربی فیلمی منتشر کردهاند که در آن مردی که ظاهراً بوکسور است با سلوان مومیکا، فرد توهینکننده به قرآن، درگیر میشود.
✅ اخبار روز ایران و جهان 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4980736Cc3a5724030
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حواستون باشه سقوط نکنید...
سخنران استاد عالی
💽 @kotahshenidanie 💽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پیشنهاد علیرضا پناهیان به زائران کربلا:
🔻پیادهروی اربعین را از مسجد سهله شروع کنید!
➕ویژگیها و آثار
🔰علیرضا پناهیان-مسجد سهله- ۹۸.۷.۲۰: منظور این نیست که حتماً از «طریق علما» یا همان مسیرِ کنار شط، بهسمت کربلا حرکت کنید، چون امکانات در این مسیر کمتر از مسیر اصلیِ نجف به کربلا است و انسان نگران میشود که مبادا زائران از این طریق بروند ولی امکانات لازم، موجود نباشد.
🔰 شما میتوانید از مسجد سهله، به سمت «جادۀ اصلی نجف به کربلا» بروید که موکبهای فراوانی در آن وجود دارد و برای برقراری مراسمهای معنوی هم مناسب است. ضمن اینکه شاید بهتر باشد شلوغیِ این مسیر اصلی را هم حفظ کنیم.
🔰 اگر شروع مسیر پیادهروی اربعین از مسجد سهله باشد، یک صفای دیگری دارد! بگو «یابنالحسن، به خانۀ شما رفتم و خواستم برای شروع حرکت از شما اجازه بگیرم...» مسجد سهله جایی است که امامزمان(ع) در اینجا مستقر خواهند شد.
💽 @kotahshenidanie 💽
22.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حجت_الاسلام_قرائتی
🌷 چرا شیعه هستی؟!
💽 @kotahshenidanie 💽