#خبر
🔰 نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی تاکید کرد: حوزه و دانشگاه باید شهید مطهری و شهید چمران را الگوی خود قرار دهند
👈 حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید علیرضا عبادی در دیدار با اعضای کمیته وحدت حوزه و دانشگاه، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، گفت: حوزه و دانشگاه هر کدام دارای سمبل خاص خود هستند، اندیشه شهید علامه مطهری به عنوان سمبل حوزه و اندیشه شهید دکتر مصطفی چمران به عنوان سمبل دانشگاه مطرح است، جدایی و فاصله از این اصلا معنی نمی دهد و هر فاصله ای به هر اندازه ای بر اساس جهل و نفس است.
🔷 این فرصتی که نصیب ما شده به نام جمهوری اسلامی ایران را غنیمت شمریم، ما سابق را دیدیم، اگر این انقلاب نمی بود شما تصور می کنید چه می شد؟ همه این ابزار و امکانات اگر بعد از ۵۷ می گذشت اصلا قابل امکان نبود و عنایت دارید که صهیونیست ها در اینجا اصلا دیگر حاکم شده بودند.
🔶 بنده هم دعاگوی شما هستم امیدوارم خداوند آنچه خیر باشد به ما عنایت کند و ان شاالله وجود مبارک شما به عنوان یک تابلوی الی الله در مسئله هدایت و ضلالت که مسئله اصلی و دوراهی نوع بشر است این حرکت شما مخصوصا به جوان های عزیز و نوجوان های عزیز که امروز شدیدا به خاطر آسیب هایی که به آنها در فضاهای مسمومی که در دست دشمن است و از طریق ان ضربه می زند حرکت بتواندکمک کند، گسترش پیدا کند و یک نقش تعیین کننده داشته باشد و محصولاتش هم با اندیشه طراز شهید مطهری و شهید چمران باشد.
📆 99/12/26
✅ @howzehkhj
🔰 مدیر جدید مدرسه علمیه حضرت نرجس سلام الله علیها بیرجند معرفی شد
🔻 طی مراسمی و با حکم مدیر حوزه علمیه خراسان، خانم حجی پور بهعنوان مدیر جدید مدرسه علمیه حضرت نرجس سلام الله علیها بیرجند معرفی شد.
💠 بیشتر بخوانیم 👇
https://www.hozehkh.com/OneEntry?entryID=40092
✅ @howzehkhj
#خبر
🔸 در جلسه هم انديشي دبيران كانون های جمعيت هلال احمر طلاب سراسر استان خراسان جنوبي که با حضور حجه الاسلام والمسلمين درويشي نماينده محترم ولي فقيه در جمعيت هلال احمر استان برگزار شد، مدرسه علميه امام حسن مجتبي عليه السلام بيرجند به عنوان كانون برتر طلاب برادر استان برگزيده شد.
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈•
✅ @howzehkhj
🔰 اطلاعنگاشت | هشت شاخص برای انتخاب درست
🔺️ رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی، ۸ خصوصیت رئیس جمهور کشور در انتخابات پیش رو را برشمردند. ایشان همچنین در ۲۹ بهمن ۹۹ تأکید کرده بودند: «اگر شرکت پُرشور مردم در انتخابات همراه بشود با یک انتخاب درست، این نورٌعلیٰنور است.» در این اطلاعنگاشت شاخصهای «انتخاب درست» براساس بیانات نوروزی مرور میشود.
🌐 متن کامل سخنرانی نوروزی مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی):
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=47566
✅ @howzehkhj
📝 پیام مدیر حوزه علمیه خراسان به مناسبت نیمه شعبان و سال نو
🔻 از آنجا که نگاه نظام، جامعه و حتی امت های جهان به قاعده اصلی جمهوری اسلامی یعنی حوزه علمیه است، این اهتمام در سالی که تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نام دارد، بدون شک می بایست دوچندان باشد.
💠 بیشتر بخوانیم 👇
https://www.hozehkh.com/OneEntry?entryID=40106
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈•
@howzehkhj
#خبر
دیدار مدیر حوزه علمیه خراسان جنوبی و جمعی از اساتید مدارس علمیه بیرجند با حجتالاسلام و المسلمین شبیری رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی
این دیدار همزمان با ولادت با سعادت حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان جنوبی انجام شد.
@howzehkhj
18.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌یک پیشنهاد ویژه
🔮دوست دارید همیشه ماندگار باشید؟!😯
💌 می خواهید در صدا و سیما ، دانشگاه ، سازمانهای دولتی و ... زمینه خدمت براتون فراهم باشه؟!😮
🤓 یک فرصت خوب برای شما که با استعداد و با اخلاقی 😍
🧕👨🧔 پسرا ، دخترا و پدر مادرا #ببینین
@howzehkhj
عيادت از بيماران و تجلیل از كادر درمان و پرسنل بيمارستان سيدمصطفي خميني(ره) شهرستان طبس
🔸در اين برنامه كه در دومين روز از سال جديد با حضور دكتر ناظمي مدير داخلي بيمارستان شهيد سيد مصطفي خميني طبس به انجام رسيد روحانيت و طلاب حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام #طبس با اهداي گل ضمن تبريك فرارسيدن سال جديد از زحمات و تلاش هاي كادر درمان و مدافعين سلامت در بخش هاي مختلف بيمارستاني تجليل و قدرداني نمودند.
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈•
✅ @howzehkhj
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_خبری
#پذیرش_حوزه_علمیه_خراسان
گزارش خبری شبکه خاوران از مدرسه علمیه رضویه بیرجند و پخش خبر ثبتنام حوزه علمیه خراسان
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈•
✅ @howzehkhj
جلسه همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش با موضوع جذب دانش آموزان واجد شرایط برای ادامه تحصیل در حوزه های علمیه شهرستان بشرویه
🔻در ابتدای جلسه حجت الاسلام معلمی امام جمعه محترم شهرستان در راستای توجه به اهمیت ترویج دین بیان ڪرد : امروزه ریشه تمام مشڪلات در فاصله گرفتن از مباحث دینی می باشد.
🔸دین در حوزه های: اجتماعی،اقتصادی،فرهنگی و ... بهترین حرف و سخن را دارد ڪه می توان با مراجعه به قرآن ڪریم و بهره گیری از ڪلام نورانی آن به سعادت رسید.
🔸وی در راستای جذب حداڪثری دانش آموزان برای ادامه تحصیل در حوزه علمیه افزود: امروزه اولیای محترم می بایست ورود فرزندان شان به حوزه علمیه جزو اولویت هایشان قرار دهند، زیرا حوزه های علمیه برای ترویج دین مبین اسلام و تببین آن به حضور افرادی پای ڪار و متدین نیاز دارد.
🔻رضوانیان،رئیس آموزش و پرورش شهرستان بشرویه ضمن تبریڪ سال نو خدمت امام جمعه محترم ضمن اعلام آمادگی برای همڪاری با حوزه علمیه افزود : قطعا و یقینا در جذب افراد علاقه مند و واجد شرایط تمام سعی مان را بڪار خواهیم گرفت و در این راه از خانواده های محترم نیز تقاضای مساعدت داریم.
🔻حجت الاسلام نیساری،مدیر حوزه علمیه برادران ضمن تقدیر از امام جمعه محترم و ریاست آموزش و پرورش بخاطر همڪاری آنان در جذب واجدین شرایط برای ادامه تحصیل در حوزه در سال های گذشته، به شناسایی افراد واجدشرایط برای سال جاری اشاره نمود.
🔷شایان ذڪر است مهلت ثبت نام واجدین شرایط جهت ادامه تحصیل در حوزه علمیه برادران و خواهران تا ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ می باشد.
✅ @howzehkhj
#برچشمهسارنور
تفسیر برخط قرآن کریم
🔰 با موضوع تفسیر سوره مبارکه لقمان با رویکرد تربیتی ویژه مسئولین، اساتید و طلاب محترم
🔸باحضور حضرت حجت الاسلام والمسلمین زمانی فرد، استاد سطح عالی حوزه علمیه مشهد
📆 هر روز ماه مبارک رمضان از ساعت 11 به مدت نیم ساعت
🌐 لینک ورود به جلسه:
https://b2n.ir/z56374
کانال اطلاع رسانی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان جنوبی:
✅ @howzehkhj
#گفتگوی_تلویزیونی
#پذیرش_حوزه_علمیه_خراسان
#شبکه_خاوران
📺 گزیده گفتگوی تلویزیونی حجتالاسلام نخعیپور، مسئول اداره فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان جنوبی، در برنامه صبحانه شبکه خاوران
🔹موضوع: پذیرش حوزه علمیه خراسان
🔸(قسمت اول)
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈•
@howzehkhj