🔻آیتالله نمازی درجمع مسئولان رسانه حوزه:
☑️ فعالیت رسانه حوزه جهاد فرهنگی است
☑️ هر لحظه فعالیت شما جهاد فی سبیل الله است
☑️هر لحظه از کار شما اجر هزاران حج و جهاد فی سبیل الله دارد.
☑️ما باید از زمان جلوتر حرکت کنیم
@howzehmajazi
آیت الله نمازی در جمع مسئولان رسانه حوزه:
فعالیت رسانه حوزه جهاد فرهنگی است/ هر لحظه فعالیت شما جهاد فی سبیل الله است
آیت الله عبدالنبی نمازی، امروز در نشستی با مسئولان خبرگزاری حوزه و هفته نامه افق حوزه، که در حاشیه بازدید از این مجموعه انجام شد، اظهار داشت: عرصه جهانی شاهد جنگ میان نظام توحیدی و استکباری است و آینده جهان از این جهت مبهم است و سرانجامی برای آن متصور نیست؛ ولی آنچه که از آیات و روایات استفاده می شود، این است که جنگ جهانی دیگری میان جبهه حق و باطل اتفاق خواهد افتاد و امت اسلامی باید آماده این نبرد باشند.
وی ابراز داشت: در دورانی قرار داریم که باید آماده باش بوده و باید آماده باش باشیم و اینجا این روایت نبوی مورد توجه قرار گیرد که رسول اعظم صلی الله علیه و آله فرمودند: «افضل اعمال أمّتی انتظار الفرج/ بهترین اعمال عبادی امت من انتظار فرج امام زمان است».
نماینده ولی فقیه در کاشان خاطرنشان ساخت: دوران انتظار حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف دوران سختی بوده و زمان آماده شدن برای رویارویی سخت میان جبهه حق و باطل است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: آن چیزی که به رسالت جهانی ما صدمه می زند، تفرقه ها، اختلافات و خودخواهی ها است.
آیت الله #نمازی با اشاره به اینکه رساندن پیام حق به افکار عمومی امت اسلام از ضروریات است، بیان داشت: فعالیتی که شما انجام می دهید، جهاد فرهنگی است و در جبهه جنگ نرم حضور دارید؛ هر لحظه از کار شما اجر هزاران حج و جهاد فی سبیل الله دارد.
وی اظهار داشت: مرحوم علامه مجلسی (ره) در جلد اول و دوم بحارالانوار فرموده است، اگر علما نباشند، ایتام آل محمد طعمه دشمن می شوند و کسی جز علما نمی تواند پناهگاهی برای مردم در برابر شبهات و توطئه ها باشد.
نماینده ولی فقیه در کاشان ابراز داشت: ما باید از زمان جلوتر حرکت کنیم؛ نباید از غربی ها تقلید کرد؛ بلکه باید ابتکار عمل به دست ما بوده و آینده مسائل را بر اساس آیات، روایات و تفکر پیش بینی نماییم.
امام جمعه #کاشان خاطرنشان ساخت: بنده به شما تبریک عرض می کنم که در این عرصه وارد شدید؛ چراکه حضور در این فضا، جهاد اکبر است.
آیت الله نمازی در پایان با بیان این که به کار رسانه اعتقاد داشته و پای این اعتقاد خود می ایستیم تصریح کرد: امروز در دوران سختی قرار داریم؛ چراکه مسائل گوناگونی همچون مباحث فلسطین، لبنان، حزب الله، وهابیت، آل سعود، آل خلیفه و ... در اطراف ماست که با آن مواجه بوده و کار شما در این راستا بسیار مبارک است.
@howzehmajazi
📝اصول بد نویسی
💠بدنویسی چنان از اهمیت برخوردار است که هر تحصیلکردهای باید کم و بیش با آن آشنایی داشته باشد. بسیاری از افراد ممکن است در واقع بد بنویسند، اما قواعد آن را تنها شنیده باشند. به همین دلیل، این خطر وجود دارد که پس از مدتی نسبت به این سنت شریف بیگانه شوند . نوشتن دربارهی بدنویسی در واقع تحت قاعده درآوردن تجربههایی است که طی سالها بدنویسی حاصل آمده یا از آثار دیگران آموخته شده است.
💠دلیل این که تاکنون کسی به چنین امر خطیری دست نیازیده است شاید این باشد که هیچکس شرایط لازم را در خود نیافته است؛ یعنی کسی که هم بد بنویسد و هم بداند که بد مینویسد. این دو شرط اساسی، خوشبختانه ، در نگارنده جمع است و دریغش آمد تا مشتاقان و همقلمان را بینصیب بگذارد.
💠شاید علاقهمندان تازهکار، پس از خواندن این نوشته دریابند که بد نوشتن کار چندان دشواری نیست و قواعد آن را میتوان به سادگی فراگرفت و به کار بست. هر چند نفر که این قواعد را به درستی بیاموزند، نگارنده به اجر خود رسیده است.
📚نه اصل اساسی را میتوان برای توفیق در بدنویسی به یاد سپرد، اما باید توجه داشت که جمع آوردن همهی این 9 اصل در نوشتهای واحد، کار بدنویسان تازهکار نیست و ممکن است نتوان به سادگی به این مهم دست یافت. لیکن هر چه تعداد بیشتری از آن در نوشته گرد آید مطلوبتر است.
@howzehmajazi
✅#اصل_اول
💠خواننده را ندیده بگیر
📝بدنویس خوب کسی است که جهان را به دونیم تقسیم میکند: خود و دیگران. در نوشتن باید چنان کنی که گویی نیم دوم وجود ندارد. پیام خود را در بطری نهاده در دریا رها کن، سرانجام ممکن است زمانی، کسی، درجایی آن را بیابد و از مضمون آن آگاه شود.
هنگامی که قلم در دست میگیری به مخاطب خاصی میندیش. با مخاطبان غیر متخصص چنان سخن بگو که با متخصصان همرشتهی خویش. این دون شأن بدنویس است که زبان و بیان خود را به "سادگی" بیالاید و نوشتهی خود را تا اندازه درک مخاطبان کمدانش، خفیف کند. ایشانند که باید مشقت بکشند و از میان افاضات بدنویس کشف رمز کنند.
💠علاوه براین، احتیاط شرط عقل است؛ بهتر است خوانندگان حد خود را بشناسند و هوس نکنند به ذهنیات تو نزدیک شوند. هر چه بدتر بنویسی خوانندگان کمتری خواهی داشت و این ایمنی تو را تضمین میکند. به طور اساسی از پدیدهای به نام خواننده فاصله بگیر. موجود فضولی است و میکوشد به طور دقیق بداند چه میگویی. همین دخالت بیجای این موجود مزاحم سبب میشود که تو وقت گرانبهایت را صرف آن کنی که امکان نزدیکی او را به ذهن خود بیشتر فراهم سازی. هر چه بیشتر به ذهن تو نزدیک شود بیشتر از تو انتظار دارد و تو هم باید انتظاراتش را بیشتر برآوری. عقل سلیم حکم میکند که از آغاز هوشیار باشی. از ابتدا به بدنویسی شهره باش، به طور یقین خوانندهای نخواهی داشت، و به دنبال آن کسی هم آرامش ذهن تو را برهم نخواهد زد.
💠حسن دیگر این کار این است که میتوانی هر بار مدعی نوع خاصی خواننده شوی. اگر برای کودکان نوشتی و نفهمیدند بگو که برای بزرگسالان نوشتهای. هرگاه بزرگسالان سردرنیاوردند بگو همیشه آثار خوب سالها پس از مرگ خالق آنها شناخته میشود. تا آن وقت هم که مرده و که زنده است!
💠پیوسته به خاطر داشته باش که خواننده موجودی مدعی و طلبکار است. اگر تمام قلم خود را همدر عسل فرو کنی و برای گل روی او روی کاغذ بدوانی، نیش خود را خواهد زد. بهتر است از آغاز، تکلیفت را با او روشن کنی. بهترین راه قطع ارتباط با خواننده این است که گربه را دم حجله بکشی. با عنوان نوشتهات آغاز کن. همیشه عنوانی را به کار ببر که ربطی به متن نوشتهات نداشته باشد. عنوان را یک بار سبک و سنگین کن، اگر دیدی چیزی از آن دستگیرت میشود بیدرنگ کنارش بگذار. اما هرگاه دریافتی که عنوانت خوانندهی نابکار را به بیراهه میکشد و فریب میدهد، در نخستین حرکت خود توفیق داشتهای.
@howzehmajazi
چه کنیم؟.mp3
926.4K
بشنوید: با چه کسانی کار کنیم تا عمر و وقت ما تلف نشود؟
یک نفر #سازنده و زاینده بهتر از یک نسل عقیم است
#پادکست
@howzehmajazi
1.MP3
546.3K
بشنوید:چرا من را صدا نزدید تا با هم آبگوشت بخوریم؟
دشمنی های ما برای چیست؟!
چیزی های دیدیم که خیلی حرف ها برای ما سبک شده است
#پادکست
@howzehmajazi
2.mp3
572.1K
خودتان را دست کم نگیرید و خود را نفی نکنید!
خودتان را کم می کنید تا بار تکلیف را زمین بگذارید؟
هرکدام از ما می توانیم نور چشم ولی خدا بشویم.
کسانی که عون اولیا بودند از کجای این عالم مگر آمده بودند؟
#پادکست
@howzehmajazi
✅برخی از دوستان می گویند زود است بگذار تا سن ما چهل برسد بعد شروع می کنیم که بنویسیم یا بگذار قرن رند شود و بشویم 1400 بعد شروع می کنیم،از آنها می پرسیم آیا می دانید شهید مطهری (ره) از سن چهارده سالگی یادداشت نویسی را شروع کرده بود ؟!شما چند بهار از عمرتان گذشته است و چیزی ننوشته اید؟برای شروع دیر شده است اما هیچ اشکالی ندارد.
آیا شهید #مطهری #الگوی خوبی برای ما طلاب و روحانیون نیست؟!
بسیاری از اساتید خوب را از دست دادیم با تصادف با سکته با مرگ های ناگهانی در جوانی و...درحالی که حتی یک ورق کاغذ از خودشان به جای نگذارده بوداند و این برای ما بسیار گران تمام شد و غصه دارمان می کرد و از خود می پرسیدیم که واقعا چرا اینچنین شد و علم با حاملان آن دفن شد؟!پس یادداشت نویسی را شروع کنید و دانسته ها را ولو اندک احتکار نکنید که جامعه به آن نیازمند است.
🔴بد نیست که بدانید:
📝 یادداشت های استاد مطهری به سه بخش كلى مرتب شدهاند:
1.يادداشتهايى كه در دفترچههايى با شماره مسلسل نوشته شدهاند كه بيشتر مربوط به ايام طلبگى و دوران جوانى استاد شهيد است؛
2.يادداشتهايى كه موضوعات آنها به ترتيب حروف الفبا مرتب شدهاند و هر موضوعى در حرف مربوط قرار گرفته است؛
3.يادداشتهايى كه چون موضوع آنها دامنهدار بوده و حجم بيشترى را اشغال مىكرده است، بهطور مجزا و خارج از ترتيب الفبا نگهدارى مىشدهاند.
💠اين يادداشتها به سه مناسبت تحرير شدهاند:
اول، استاد شهيد در حين مطالعه كتب، مطالب جالب توجه - و احيانا با اظهار نظر خود - را در محل خود، از نظر ترتيب الفبايى يادداشت كردهاند و در واقع، يك حافظه كتبى براى خود ساختهاند كه در صورت نياز، بهآسانى مطلب مورد نظر را پيدا كنند؛
مناسبت دوم، سخنرانىهاى استاد است كه ايشان قبل از هر سخنرانى، مطالب آن را بهصورت نسبتا مشروح يادداشت مىكردهاند و مناسبت سوم، موضوعات جالب توجه و مورد نيازى بوده است كه به ذهن استاد خطور مىكرده و قلمفرسايى در آن زمينه را لازم مىديدهاند.
@howzehmajazi
ضمن تشکر از فاضله طلبه سرکار خانم واجدی بابت:
يادداشت:
اين ظلم همان ظلم است
http://knp.ir/?sysid=1&newsid=21971
از بزرگوارن برادر نیز تقاضا داریم که درباره بازداشت سرکارخانم هاشمی مجری و خبرنگار صدا و سیما در آمریکا که منتسب به کاشان نیز هستند مطلب و یادداشت بنویسند و هرچه سریعتر ارسال بفرمایند.
@howzehmajazi
#ویژه_نامه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
#بعثت_انقلاب
عزیزان دغدغه مند درباره محورهای زیر اعلام نظر و مطلب تولید بفرمایید:
✅رویکردهای مهم در تولید محتوا
1. بررسی ظرفیت های ایجادشده برای رشد و بالندگی حوزههای علمیه در دوران انقلاب اسلامی
2. خدمات ماندگار حوزه علمیه به حاکمیت(در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، علمی، اجتماعی)
3. انتشار تازهترین تحلیل از شخصیتهای برجسته حوزوی درباره انقلاب اسلامی
4. ثبت خاطرات شخصیتهای حوزوی از فعالیت دوران مبارزات، دفاع مقدس و...
5. بررسی عوامل تهدید انقلاب اسلامی از زبان حوزویان در قالب مصاحبه،یادداشت،گزارش ،کلیپ و....
@howzehmajazi