📞 راه اندازی سامانه مشاوره تلفنی معاونت تبلیغ حوزه علمیه استان تهران
❇️ بسم الله الرحمن الرحیم
چقدر خوب است که همه اعتماد بکنند به مشاورین مومن و دارای اخلاق حرفه ای نه هر مشاوری. چون مدعی هم زیاد است، مدعیانی هم هستند که واقعاً صلاحیت ندارند. مردم به کسانی مراجعه می کنند که قابل اعتماد هستند.
«مقام معظم رهبری»
🔸به استحضار مبلغین گرامی میرساند: سامانه مشاوره تلفنی معاونت تبلیغ حوزه علمیه استان تهران به صورت آزمایشی راهاندازی شده است.
🔹این سامانه با هدف ارائه خدمات مشاوره تلفنی در زمینههای مختلف از جمله مسائل تربیتی، روانشناسی، مسائل فرهنگی و تبلیغی، ارتباطات، فرق و ادیان، مسائل خانوادگی و ... فعالیت خود را آغاز کرده است.
ان شاءالله این سامانه بتواند به مبلغین گرامی در طرحهای امین، هجرت، بینات و... در حل مسائل و بهبود کیفیت تبلیغ کمک نماید.
⏰ ساعات کاری سامانه شنبه لغایت چهارشنبه از ساعت 14 الی 16 میباشد.(به تدریج ساعات پاسخگویی افزایش خواهد یافت)
❗️برای درخواست مشاوره، میتوانید با شماره تلفن
☎️ 02191691861
تماس حاصل فرمایید.
معاونت تبلیغ حوزه علمیه استان تهران
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
🔰جلسه تبیین شیوه نامه طرح امین برگزار شد.
🔸حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق نکاتی را در رابطه با تعامل بیشتر مدیران و معاونین پرورشی و فعالیت های تبلیغی مبلغین بیان کردند.
⏪ در ادامه حجت الاسلام والمسلمین کبیریان مدیر حوزه خواهران استان تهران توضیحاتی پیرامون تربیت نوجوان ارائه کرد.
📎 در ادامه جلسه آقای مذهب جعفری پیرامون شرح وظایف مبلغین و ارزیابی توضیحاتی را ارائه کردند.
🔹در پایان مبلغان و مبلغات از شهرستانهای اسلامشهر، بهارستان و شهرری به بیان نکات خود پرداختند.
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
🌹مهمانی از ملکوت🌹
تدفین پیکر مطهر شهید گمنام در جوار
حوزه علمیه امام محمد باقر (ع)
🌹مراسم وداع با پیکر مطهر:
چهارشنبه ۲۹ آذر، ساعت ۱۸ مسجد قدس
🔹سخنران: حجه الاسلام شیخ مصطفی کرمی
🌹مراسم تشییع:
پنجشنبه ۳۰ آذر ساعت ۹ صبح از مسجد قدس
🌹مراسم تدفین پیکر مطهر:
🔹اقامه نماز: آیه الله منفرد
🔹مداح: حاج امیر عباسی
خیابان شهید بخارایی شمالی، مقابل پارک بعثت، جنب مسجد قدس، حوزه علمیه امام محمد باقر علیه السلام
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
#گزارش_مشروح
#وحدت_حوزه_و_دانشگاه
#شهید_مفتح
🔰برگزاری نشست تعمیق و اعتلای وحدت حوزه و دانشگاه
❇️نشست تعمیق و اعتلای وحدت حوزه و دانشگاه امروز با حضور جمعی از رؤسای دانشگاه و حوزه های علمیه و جمعی از اساتید دانشگاهها و حوزههای علمیه کشور در دانشگاه تهران برگزار شد.
🔹دیروز (دوشنبه ۲۷ آذرماه) نشست تعمیق و اعتلای وحدت حوزه و دانشگاه با حضور برخی از رؤسای دانشگاه و حوزه های علمیه و جمعی از اساتید دانشگاه ها و حوزه های علمیه کشور در سالن شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.
🔸یکی از سخنرانان جلسه مدیر حوزه علمیه استان تهران حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق بود، ایشان ضمن تشکر از بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برای میزبانی جلسه از حضور در بین اساتید و مدیران دانشگاهی اظهار خرسندی کرد و با بیان این که سالهای زیادی است جلسات متعددی در خصوص این موضوع تشکیل شده ولی توفیقی حاصل نشده، مجدداً پیشنهاد تأسیس دبیرخانه دائمی و مشترک همکاری حوزه و دانشگاه که میتواند پایه و اساس تمام همکاری های بعدی باشد را مطرح کرد.
در این نشست محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور بیان داشت: وحدت حوزه و دانشگاه از تاکیدات امام راحل و رهبر معظم انقلاب است، گفت: بسیج اساتید دانشگاه و مراکز آموزشی در کنار بسیج حوزه های علمیه اراده کردند و قرار است این امر را با همکاری یکدیگر پیش ببرند.
در ادامه این نشست حجت الاسلام محمود محمدی شاهرودی رئیس بسیج طلاب و روحانیون کشور بیان کرد: ما باید راه های ارتقای این دو مجموعه را در نظر داشته باشیم و این که بحث ایجاد کارگروه های مشترک نیز باید در اهداف این دو مجموعه باشد.
در ادامه سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران ابراز داشت: سابقه وحدت حوزه و دانشگاه به اندازه سابقه انقلاب اسلامی است. اگر تمدن نوین اسلامی میخواد شکل بگیرد باید جنبه مادی و معنوی را در نظر گرفت. ما نباید دو رویکرد جداگانه را در حوزه و دانشگاه در نظر بگیریم یعنی استاد حوزوی ما نباید تنها به علوم معنوی بپردازد و استاد دانشگاه هم نباید تنها به علوم مادی بنگرد. رویکرد درست این است که نگاه یکجا به این دو مسئله داشته باشیم.
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
هدایت شده از مدیریت حوزه علمیه استان تهران
✨ با استعانت از خداوند متعال و در راستای خدمات بهتر و ارتباط سریعتر و دقیقتر با بخشهای مختلف مدیریت حوزه علمیه استان تهران
💢 شماره جدید مدیریت حوزه علمیه تهران راه اندازی شد.
❗️مزایای سامانه جدید تلفن :🔻
1️⃣ از این پس داخلی هر فرد خط مستقیم همان شخص محسوب می شود.
2️⃣ فعال شدن امکان پشت خط و حالت انتظار
3️⃣ امکان نظرسنجی پس از هر تماس
4️⃣ امکان سنجش حجم کمی تماس های ورودی و خروجی
5️⃣ افزایش خطوط ورودی و خروجی از 30 خط به 60 خط
☎️ شماره جدید اپراتور مدیریت حوزه علمیه تهران: 78564000
❇️در صورت تماس با اپراتور سه شماره آخر هر خط داخلی آن فرد محسوب می شود.
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
🔴 جذب طلبه وظیفه در تهران و سایر استانها
شرایط عمومی:
۱_اتمام سطح یک
۲_حکم تلبس و حضور ملبس در مجموعه
۳_قبولی در مصاحبه
متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های اعلام شده ارتباط گیرند .
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
🔻 برنامه امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 1403 - 1402 غیرحضوری
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
🔰واکنش مدیر مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ به سخنان معاون پیشین آموزش و پرورش
🔸 حجت الاسلام والمسلمین استوار میمندی در واکنش به سخنان معاون پیشین آموزش و پرورش گفت: مهمترین خطای راهبردی که در سخنان ایشان برجسته شده این است که نهاد دین در اسلام را با نهاد دین در مسیحیت مقایسه کرده آن هم مسیحیت تحریف شدهای که با نگاه بسته غیر علمی و غیر کارشناسانه جلوی هر تعقل و هر تفکری را میگرفتند در حالی که اسلام دین عقلانیت و فطرت است.
🔹حجت الاسلام والمسلمین محمد استوار میمندی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در شیراز، در واکنش به سخنان معاون پرورشی پیشین وزارت آموزش و پرورش در رابطه با ورود روحانیون به عرصهی تعلیم و تربیت، اظهار کرد: این سخنان بسیار غیر فنی و غیرکارشناسی به نظر میرسد و امکان حمل بر صحت آن وجود ندارد چراکه بعضی از آمارها و پیش فرض های ایشان به هیچ وجه صحیح نیست، همانطور که این سخنان نشان داد که ایشان شناخت صحیح و کاملی نیز از رسالتهای آموزش و پرورش ندارد.
🔸وی در ادامه اضافه کرد: در مرحله نخست معاون پیشین وزارت آموزش و پرورش باید بداند در تخصصی بودن نهاد آموزش و پرورش شکی نیست همانطور که بسیاری از نهادهای دیگر مثل دانشگاه ها، وزارت ارشاد، صداوسیما و غیره نهادهای تخصصی هستند و در این میان نهاد حوزه علمیه نیز نهادی کاملا تخصصی است به همین دلیل با چوب تخصصی بودن نهاد آموزش و پرورش نمی شود جلوی ارتقا و توسعه این نهاد تاثیرگذار را گرفت، همچنین نکته دوم اینکه آقایان قبل از اینکه بخواهند هر ادعایی را مطرح کنند باید پاسخ بدهند که چرا با وجودی که مدتها در وزارت آموزش و پرورش مسئولیت داشتند اما همچنان سند تحول بنیادین که ابلاغ مقام معظم رهبری است بر روی زمین مانده و اجرایی نشده است؟ این آقایان باید پاسخ بدهند که چه شد که در دوره آنها سند بیست سی که سند ذلت و سند استثمار ملت ایران بود در نظام آموزش و پرورش اجرایی شد و زیر ساخت های هویتی ایرانی اسلامی را به مخاطره انداخت.
🔹وی خاطرنشان کرد: مهمترین خطای راهبردی که در سخنان ایشان برجسته شده این است که ایشان نهاد دین در اسلام را با نهاد دین در مسیحیت مقایسه کرده آن هم مسیحیت تحریف شدهای که با نگاه بسته غیر علمی و غیر کارشناسانه جلوی هر تعقل و هر تفکری را میگرفتند در حالی که اسلام دین عقلانیت و فطرت است و پیوسته مسلمانان را به علم آموزی دعوت می کند، اسلام دینی است که توصیه می کند به طلب علم تولید توصیه میکنه به دانشاندوزی و علم آموزی لذا مقایسهی نهاد دین در اسلام با مسیحیت از خطاهای مبنایی ایشان است لذا پیشنهاد می کنم ایشان از نو مطالعات تاریخی خود اصلاح و تکمیل نماید.
🔸وی عنوان کرد: ایشان در سخنان خود به چهارصد رشته در عرصه آموزش و پرورش اشاره کرده که نیازمند تخصص است اما به ده ها رشته ای که مرتبط با علوم دینی و معارف اسلامی است اشاره ای نمی کند در حالیکه رشته هایی مثل معارف، الهیات، تعلیمات قرآن، عربی، تاریخ اسلام، فلسفه و غیره از رشته هایی هستند که جای اصلی فراگیری آن در حوزه های علمیه است، چرا گاهی باید برای درس قرآن معلمانی که هیچ آشنایی با قرآن ندارند به دلیل کمبود معلم به عنوان معلم قرآن باید به کارگیری شوند در حالیکه هزاران استاد متبحر در علوم قرآنی در حوزه های علمیه تربیت شده اند؟! بنابراین در رشتههای متناسب با علوم دینی و حوزوی جز استفاده از کسانی که شناخت عمیقی نسبت به مبانی دینی و مباحث معرفتی پیدا کرده اند وجود ندارد و چه کسی بهتر از درس آموختگان حوزه های علمیه که در فضای کمبود معلم به کمک نهاد تعلیم و تربیت بیایند؟ چه کسی بهتر از کسانی که به صورت تخصصی این دروس را خوانده اند؟ بنابراین سخنان این آقا توهین به جایگاه علمی و تخصصی دانش آموختگان حوزه های علمیه است.
🔹وی تصریح کرد: در حافظه تاریخی ملت ایران، کرسی سواد آموزی، آموزش علم و تعلیم و تربیت در اختیار عالمان دینی بوده است، این حوزههای علوم دینی بودند که مکتبخانهها را راه میانداختند و اصرار بر سوادآموزی مردم داشتند. به عبارت دیگر تعلیم و تربیت وظیفهی تاریخی حوزههای علوم دینی بوده است اما در تاریخ معاصر با خیانت عوامل استعمار به بهانه گسترده شدن علوم و غفلت مؤمنین عرصه تعلیم و تربیت عمومی کشور از عالمان دینی گرفته شد و به دیگران سپرده شد و اگر حضور هزاران معلم مؤمن و متعهد در نظام تعلیم و تربیت نبود معلوم نبود با هویت ملی و دینی ما چه می کردند؟ در قرآن کریم وظیفهی تعلیم و تربیت وظیفه ذاتی پیامبران الهی معرفی شده که عالمان دین هم به عنوان ادامه دهندگان راه پیامبران الهی همان رسالت را باید بر دوش بگیرند، بنابراین بیانصافی و نادیده گرفتن حقیقت است که کسی بخواهد مسئولیت ذاتی عالمان دین در تعلیم و تربیت را انکار نماید.
🔸وی بیان کرد: ایشان در بخشی از سخنانش می گوید عده ای آموزش و پرورش را نهاد ایدیولوژیک فرض کرده اند! و مقصود از این سخنش را توضیح نداده است، آیا مقصود ایشان از ایدئولوژیک نبودن آموزش و پرورش نفی اسلامیت برنامه ریزی های آموزش و پرورش است یا مقصود دیگری دارد؟ از ایشان و همفکرانشان باید پرسید مگر آموزش و پرورش در کنار نهاد تعلیم نهاد تربیت نیست؟ اگر نهاد تربیتی است این تربیت قرار است طبق چه مبانی معرفتی و چه آموزههایی انجام شود؟ آموزش و پرورش یک نهاد تربیتیست و هر نهاد تربیتی مبتنی بر یک ایدئولوژی تربیت خودش را باید برنامهریزی و اجرا کند. به راستی ایدئولوژی اسلامی با نگاه انقلابی چه خطری برای منافع این جماعت دارد که اینچنین از آن واهمه دارند؟ سعادت بشریت و تعالی انسان ها در گرو تربیت بر اساس آموزه های وحیانی اسلام است نه سندهای وارداتی مکاتب الحادی و مادی. نکته هفتم ایشان در بخشی از سخنانش با تعریض به روحانیت دامنه نفوذ آنها را انکار می کند و آنها را در تبلیغ عمومی ناموفق می داند این ادعا علاوه بر اینکه توهین دیگری به جامعه روحانیت است واقعیت ندارد چرا که همین الان با وجود همه هجمه های فرهنگی دشمنان، میلیون ها نفر تحت تأثیر تبلیغ عالمان دینی در مسیر ارزش های الهی و اسلامی قرار دارند.
🔹وی گفت: ایشان در جای دیگری از سخنانش، ورود طلاب به امر تعلیم و تربیت را بدعتی خطرناک می داند در حالیکه بدعت خطرناک اجرای سند بیست - سی در آموزش و پرورش بود، بدعت خطرناک حذف معاونت پرورشی در آموزش و پرورش بود، بدعت خطرناک اجرای منویات غربی هاست که در بعضی از دورهها متأسفانه انجام شد نصیحت مشفقانه بنده این است که ایشان که خود معاون پرورشی وزارت مهم آموزش و پرورش بوده و باید نگاه تربیتی او بر نگاه سیاسی غلبه داشته باشد این است که در مرحله اول از علما، اساتید، بزرگان حوزه و طلاب جوان عذرخواهی کند و در مرحله بعد با مطالعه منابع اصیل دینی و تاریخی نگاه خود را منطبق بر رسالت تمدنی آموزش و پرورش در گام دوم انقلاب نماید.
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
45.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آنچه در اردوی راهیان پیشرفت گذشت:
#ما_میتوانیم
📝 گزارشی از اردوی راهیان پیشرفت با حضور تعدادی از مدیران و اساتید بسیجی حوزه علمیه استان تهران در استان هرمزگان و بازدید از دستاوردهای علمی و فنی و مهندسی ج.ا.ا پس از انقلاب
🗺 مجموعه پالایشگاه ستاره خلیج فارس، کشتی سازی ایزو.ایکو و بندر شهید رجایی
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
بسم الله الرحمن الرحیم
#اطلاعیه
🥀وداع با پیکر مطهر طلبه پاسدار، شهید سید کمال خالقی (اولین شهید مدرسه عالی شهید مطهری در دوران دفاع مقدس)
☑️با حضور خانواده معظم شهید، علما، فضلا، طلاب و دانشجویان و آحاد مردم
🎤سخنران:
●حجت الاسلام علیرضا پناهیان
🎙خاطره گویی:
●حجت الاسلام حاجی علی اکبری (هم حجرهای شهید)
🎤مداح:
●حاج امیر عباسی
⏱زمان: سه شنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۲ (مصادف با شب وفات حضرت ام البنین) از نماز مغرب و عشا
📌مکان: میدان بهارستان، مدرسه عالی شهید مطهری
🇮🇷بسیج دانشجویی مدرسه عالی شهید مطهری(ره)
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
🔳 پیام تسلیت مدیر حوزه علمیه استان تهران به مدیر مدرسه علمیه الغدیر
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله وانا الیه راجعون
◾️جناب حجت الاسلام والمسلمین سيد محمد هاشمی زید عزه
مدیر محترم مدرسه علمیه الغدیر
درگذشت جانسوز والده محترمتان را به جنابعالی و خانواده داغدارتان تسلیت میگویم و از خدای متعال برای آن بانوی مومنه که فرزندان شایسته ای همچون جنابعالی در دامان خود پروریده و از خود به یادگار گذاشتند رحمت و مغفرت الهی و همنشینی با حضرت فاطمه سلام الله علیها و برای جنابعالی ودیگر فرزندان و بازماندگان صبر و اجر خواهانم.
محمد هادی رحیمی صادق
مدیر حوزه علمیه استان تهران
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
❇️ تقدیر دبیرخانه کنگره جهانی علامه طبابایی (ره) از مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🔸بعدازظهر روز یکشنبه سوم دیماه با حضور جناب آقای خراسانی دبیر اجرایی کنگره علامه طباطبائی (ره) در جلسه شورای معاونین ، از مدیریت حوزه علمیه تهران از طرف حضرت آیت الله فیاضی رئیس مجمع عالی حکمت اسلامی، به جهت مساعدت در برگزاری باشکوه کنگره بین المللی علامه طباطبایی (ره) تقدیر شد.
🔹جناب آقای خراسانی در این جلسه ابراز داشت: حوزه علمیه تهران با برگزاری ۴۸ پیش نشست بیشترین سهم را در مشارکت و معرفی این برنامه و تبیین جایگاه و مقام علمی و فلسفی مرحوم علامه در بین حوزه های علمیه استانی داشت.
✔️ وی در ادامه از راه اندازی دبیرخانه دائم کنگره علامه طباطبائی (ره) خبر داد و ابراز داشت با توصیه مقام معظم رهبری و تصمیم هیئت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی، تبیین افکار و معرفی آثار حضرت علامه مخصوصأ تفسیر المیزان از برنامه های آینده دبیرخانه خواهد بود.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق مدیر حوزه علمیه استان تهران ابراز داشت:با توجه به سابقه و جایگاه علوم عقلی و فلسفه در تهران مدیریت حوزه علمیه تهران ورود به این عرصه و همکاری با این مجمع عالی و موثر و گسترش علوم عقلی در حوزه تهران را وظیفه خود دانسته و آماده همکاری در برنامه های آینده مجمع به ویژه راجع به علامه طباطبایی ره میباشد.
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
🔰 حضور مدیر دفتر اجتماعی سیاسی حوزههای علمیه کشور در استان تهران
▫️در آستانه انتخابات و لزوم تبیین جایگاه حوزه های علمیه در هدایت و امامت مردم در حضور در انتخابات و شایسته سالاری، حجت الاسلاموالمسلمین رضازاده مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه به دستور آیتالله اعرافی به استان تهران سفر کرد.
🔹در ابتدای این برنامه نماینده آیت الله اعرافی و مدیر حوزه علمیه استان تهران حجتالاسلاموالمسلمین رحيمیصادق با تولیت محترم آستان حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام دیدار کردند و از رهنمودها و توصیه های ایشان در برگزاری پرشور انتخابات و تهییج طلاب و عموم مردم بهرهمند شدند.
🔸 ایشان در ادامه این سری جلسات در مدارس حوزه علمیه استان تهران حاضر خواهند شد به تبیین و روشنگری در خصوص وظايف طلاب و روحانیون در امر خطیر و موثر انتخابات خواهند پرداخت.
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
#فراخوان_دعوت
❇️ با تأییدات الهی و کمک شما عزیزان در تلاش هستیم بتوانیم نسبت به بکارگیری و استفاده از ظرفیت طلاب ورزشکار در تهران، جهت ارتقاء سطح نشاط در جامعه حوزه علمیه استان تهران مؤثر باشیم.
▪️لذا طلاب محترمی که در عرصه های مربیگری، داوری و ورزش قهرمانی کشوری و استانی در کلیه رشته ها و سطوح مختلف، توانمندی داشته و مدارک قابل قبول دارند، اطلاعات و مدارک خود را حداکثر تا ۱۵ دیماه به آی دی @vahab110 در پیامرسان ایتا ارسال نمایند .
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
🔄 برگزاری جلسات بصیرت افزایی در مدارس علمیه تهران
⬅️ در ادامه سفر نماینده آیت الله اعرافی و مدیر دفتر اجتماعی سیاسی حوزههای علمیه، حجتالاسلاموالمسلمین رضازاده با طلاب مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی و جامعه علمیه امیرالمؤمنین علیهما السلام دیدار کرد.
◀️ ایشان در روند برنامه خود با حجج اسلام کرباسی و صفری مسئول و مدیر مدرسه علمیه جامعه علمیه امیرالمؤمنین و عظیمی مدیر مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام و معاونین ، اساتید و طلاب این مدارس دیدار و گفتگو کرد.
🔸 حجتالاسلاموالمسلمین رضازاده در راستای ابلاغ پیام آیت الله اعرافی ابراز داشت: حوزه های علمیه باید نقش خود را در عرصه انتخابات پررنگ تر کنند اول این که همه طلاب باید اطرافیان خود را ترغیب به حضور حداکثری کنند و مردم را دلگرم کنند و پیشرفتهای علمی و اقتصادی کشور را تبیین کنند و ثانیا مدارس علمیه نیز با برگزاری جلسات در هم افزایی افکار و آراء نقش مؤثری ایفا کنند.
☫ روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran