مدیریت حوزه علمیه استان تهران
⚫️ بیانیه مدیریت حوزه علمیه استان تهران در محکومیت جنایت افغانستان و هتک حرمت قبله اول مسلمین بسم ا
⚫️ بیانیه مدیریت حوزه علمیه استان تهران در محکومیت جنایت افغانستان و هتک حرمت قبله اول مسلمین
بسم الله الرحمن الرحیم
⚜️ «اللهم إنّا نشکوا إلیک فقد نبیِّنا صلواتک علیه و آله و غیبه ولیِّنا و کثره عدوِّنا»
◾️ حادثه غم بار مدرسه حضرت سیدالشهداء علیه السلام کابل و به خاک و خون کشیدن و قطعه قطعه نمودن دختران مظلوم و روزه دار دانش آموز، قلب هر انسان آزاده ای را جریحه دار کرده است. دشمنان سفّاک عزت و استقلال و آرامش منطقه و بقایای اندک جنایتکاران داعش که در میدان مقاومت و نبرد از فرزندان رشید افغانستان و لشکر فاطمیون، شکست سختی متحمل و با فرماندهی سردار بزرگ مقاومت حاج قاسم عزیز برای همیشه به زباله دان تاریخ افکنده شدند، ناجوانمردانه انتقام خود را از دختران معصوم این رزمندگان قهرمان گرفتند.
▫️در سویی دیگر صهیونیست های غاصب که این روز ها خود را در معرض زوال و نابودی می بینند و توان مقابله با رزمندگان مقاوم فلسطینی را ندارند با حمله به نمازگزاران روزه دار در مسجدالاقصی و آتش زدن قبله اول مسلمین بر شکست های خود سرپوش می گذارند.
🔘آنچه که این روز ها بیش از هر زمانی دردآور است، سکوت مرگبار سازمان های به ظاهر مدافع حقوق بشر می باشد که به دروغ این نام را یدک می کشند. اگر بخش کوچکی از جنایت مدرسه سیدالشهداء علیه السلام کابل در یکی از کشور های اروپایی اتفاق می افتاد فریاد های این سازمان های تحت یوغ صهیونیست ها و آمریکای پلید گوش فلک را کر می کرد؛ ولی در مقابل این جنایت هولناک و تعرض به قبله اول مسلمین و حمله به مسلمانان روزه دار فلسطین و کشتار مردم مظلوم یمن که در همه آنها رد پای مثلث شوم آمریکا، اسرائیل و آل سعود دیده می شود خم به ابرو نمی آورند و حتی از محکومیت ظاهری هم خبری نیست و ننگین تر و شرم آورتر، سکوت ذلّت بار برخی از مدعیان سیاست و سلبریتی ها است که برای برخورد های قانونی با جنایتکاران و متعرضان به حقوق مردم و مفسدان اقتصادی و اخلاقی هشتک پراکنی نموده و چهره حق به جانب و حقوق بشری از خود نشان می دهند ولی در این جنایت هولناک از آن ها خبری نیست.
◾️و صد البته که این حوادث بار دیگر منطق شفاف و استدلال درست سردار مقاومت و مرد میدان مبارزه سردار شهید سلیمانی را تأیید نمود که با دشمنان سفاک و بی منطق و جاهل جز در میدان مقاومت نمی توان مقابله نمود چرا که آن ها بویی از دیپلماسی و گفتگو نبرده و به تعبیر قرآن کریم : «فقاتلوا أئمۀ الکفر فإنّهم لا أیمان لهم»
❇️ مدیریت حوزه علمیه استان تهران ضمن محکومیت این حوادث دردناک و بویژه کشتار دانش آموزان معصوم و مظلوم و روزه دار افغان و ابراز همدردی با خانواده های داغدار این عزیزان، از مسئولبن نظام و به خصوص وزارت خارجه می خواهد قاطعانه این جنایت صهیونیست های غاصب و وهابیان آدم کش که حتماً با رضایت و تأیید شیطان بزرگ امریکای جنایتکار انجام می شود را محکوم نموده و در جهت احقاق حقوق مسلمانان و شیعیان منطقه از همه ظرفیت های نظام اسلامی استفاده نموده و از کمک به این عزیزان دریغ نورزند.
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🌐 www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran
🔰انتقال تجربیات مدیران مدارس علمیه در پذیرش طلاب
❇️ در ادامه سلسله نشست های مدیران و معاونان آموزش مدارس علمیه استان تهران پنجمین جلسه در حوزه علمیه حضرت بقیت الله تشکیل گردید.
🔹در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق مدیر حوزه علمیه تهران بیان داشتند : اولین قدم برای بالا بردن ظرفیت های حوزه تهران اصلاح ساختار مدارس علمیه است که ما شش ماهه اول 1400 را برای اصلاح این ساختار در نظر گرفته ایم. این سلسله نشست ها برای تبیین و شناخت راه کارهای این موضوع می باشد.
🔸در این جلسه مدیران و معاونان آموزش مدارس علمیه بقیت الله ، امام حسن مجتبی (شفق)،شهید اشرفی اصفهانی( دارالحکمه)، نبی اعظم، انصار المهدی و علی بن ابیطالب علیهم السلام حضور داشتند.
از جمله موارد مطرح شده نواقص کادر مدارس و طرح ارزیابی اساتید بود . در ادامه مقرر شد جلسات منطقه ای به صورت مستمر برگزار گردد.
🔹در این جلسه از ابتکارات و نوآوری های مدارس علمیه در پذیرش حوزه علمیه و انتقال تجربیات به سایر مدیران نیز سخن گفته شد.
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🌐 www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran
#افغانستان_تسليت
🔖 رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران:
▫️دریغا و دردا که نهادهای بین المللی مدعی حقوق بشر جنایت کابل را نمی بینند
🔹 استاد رشاد، رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران در بیانیه ای، حادثه تروریستی مکتب سید الشهدای کابل و شهادت ده ها تن از محصلان و معلمان را محکوم کرد.
🔹 گروه های تروریستی مدعی اسلام خواهی که بی هیچ توجیه شرعی به این جنایات ضد دینی و ضد بشری دست میزنند، جز مخدوش کردن سیمای نورانی اسلام عزیز، تباه ساختن دنیای مسلمین، و سیاه کردن آخرت خود، چیزی فراچنگ نمیآورند.
⚜️متن کامل بیانیه👈https://b2n.ir/u79358
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🌐 www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
#اطلاعیه 🎥راهنمای تصویری شرکت در نظرسنجی و ارزیابی برنامه جدید آموزشی حوزههای علمیه ❗️لازم به ذکر
✨25 اردیبهشت آخرین مهلت ارائه نظرات مدیران در خصوص طرح نظام جدید
🔰 در مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین عاشوری معاون آموزش حوزه علمیه تهران عنوان شد.
🔘 طی سال گذشته چندین جلسه با مسئولان تولید محتوای برنامه جدید آموزشی و متولیان اجرای این امر در دو مقطع در استان تهران برگزار گردید و بحمدلله بخشی از این نظرات اصلاحی در متون اعمال گردید. در حال حاضر اولین دوره از برنامه جدید آموزشی پایان پذیرفته و تعدادی از طلاب این دوره فارغ التحصیل شده اند.
▫️ایشان در ادامه افزودند: چندی پیش معاون آموزش حوزه علمیه کشور حجت الاسلام والمسلیمن رستم نژاد طی نامه ای از مدیران محترم مدارس درخواست کردند، تا نظرات اصلاحی خود را مطرح نمایند تا این برنامه آموزشی با شاخص های بهتر و نتیجه مناسب تری در خدمت طلاب قرار گیرد.
🔹به همین منظور سامانه پیشخوان برخط حوزه از 20 اردیبهشت لغایت 25 اردیبهشت آماده دریافت نظرات مدیران محترم مدارس می باشد .
🔸این استاد سطح عالی حوزه در پایان ضمن تشکر از زحمات دلسوزانه و بی دریغ مدیران محترم در راستای تربیت طلاب طراز جامعه اسلامی از آن ها درخواست کردند با مراجعه به سامانه 🌐 http://login.ismc.ir نظرات اصلاحی خود را درج نمایند.
📎فیلم آموزشی نیز با این نشانی : https://eitaa.com/howzehtehran/2095 در کانال حوزه علمیه تهران برای توجیه بیشتر مندرج
شده است .
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🌐 www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran
38.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#درس_اخلاق_عمومی #معاونت_تهذیب
🎥 فایل تصویری درس اخلاق عمومی
🔖 درس اخلاق عمومی
توسط استاد محترم حضرت آیت الله هاشمی علیا دامت برکاته (مسئول مدرسه قائم چیذر و عضو شورای حوزه علمیه استان تهران)
📎دریافت و نمایش فایل با کیفیت در آپارات🔻
https://aparat.com/v/7Oe4d
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🌐 www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انتخابات
🌀توصیه حضرت امام خمینی رحمت الله علیه به حوزه های علمیه
طلاب باید مردم را دعوت کنند به دخالت در امور و برای انتخاب رئیس جمهور. اگر شما مردم را دعوت نکنید دشمنانِ شما، مردم را دعوت می کنند. این تکلیف شرعی است .
⚠️ اگر شخصی ناباب از کار دربیاید به اسلام لطمه می زند و مملکت را به طرف آمریکا می کشد.
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🌐 www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran
🏆 دبیرخانه جشنواره علامه حلّی به منظور برگزاری اختتامیه دهمین دوره، تشکیل جلسه داد.
🔸 در این جلسه که با حضور مدیران و معاونین پژوهش حوزه برادران و خواهران استان تهران، تشکیل گردید، مقرر شد با توجه به شیوع کرونا مراسم اختتامیه استانی همزمان با اختتامیه کشوری بصورت حضوری(با محدودیت) و مجازی در روز دوشنبه 1400/2/27 ساعت 9 صبح در مرکز همایش های مدیریت حوزه علمیه خواهران برگزار شود.
✴️ مراسم اختتامیه دهمین جشنواره علامه حلّی به منظور تقدیر از آثار برگزیده و شایسته تقدیر، با حضور مدیران و معاونین حوزه خواهران و برادران به همراه برگزیدگان جشنواره و مدیران و معاونین مدارس برگزیده انجام می پذیرد.
✅ دهمین دوره جشنواره با مجموع 27 اثر برگزیده از میان آثار خواهران (14 اثر) و برادران(13 اثر) در سطح استانی و چهار برگزیده کشوری شامل دو اثر از خواهران و دو اثر از برادران و مجموع 6 شایسته تقدیر به کار خود پایان داد.
📚 لازم به ذکر است که این جشنواره در استان تهران، سال گذشته با 28 اثرِ برگزیده استانی از میان آثار خواهران و برادارن، موفق شد حائز پنج رتبه برگزیده کشوری گردد.
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🌐 www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran
#اطلاعیه
🔰 سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در دوره آموزشی « #انتخابات_تکرار_یا_تغییر » ویژه طلاب، ائمه محترم جماعات و فعالان عرصه روشنگری
- بررسی چالش های ذهنی در باب انتخابات
- ارائه راه علاج مشکلات اقتصادی کشور
- پاسخ به شبهات مطرح در این ایام
🗓زمان: شنبه 25 اردیبهشت الی چهارشنبه 29 اردیبهشت ساعت 18 الی 19
🌐 با ترافیک کاملا رایگان از سامانه مسجدنا به آدرس:
masjedona.ir/entekhab
🆔 @soada_ir
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🌐 www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran
#مسابقه #یادداشت_نویسی
🕌 معاونت پژوهش حوزه علمیه مروی برگزار می کند
🎉 مسابقه یادداشت نویسی با محوریت #انتخابات_ریاست_جمهوری 1400
🔰 ریز موضوعات:
🔻ثمرات نگاه به داخل برای حل مشکلات کشور ،با نگاهی به تجربیات
🔻خاستگاه طرح اصلح غیر مقبول و صالح مقبول در شرایط امروز جامعه
🔻انتخابات، سبب تغییر و رفع مشکلات یا پدیده ای تکراری و بی فایده ؟
🔻مقایسه اختیارات رئیس جمهور با سایر قوا و نهادها در کشور
🔻انتخابات؛ تکرار همهپرسی برای اصل نظام
🔻تنافی و ناسازگاری انتخاب شورای نگهبان با آزادی انتخاب مردم
🔻تأثیر حضور حداکثری مردم در پیشرفت، اعتلای کشور و حفظ امنیت ملی
🔻آگاهیبخشی نسبت به دوگانه انقلابیگر و انقلابی نما و نقش آن در انتخاب سکاندار اجرایی کشور
🔻مضرات دو قطبی شدن فضای انتخابات در بستر جامعه
⚠️ شرایط نگارش یادداشت:
❗️یادداشت حداکثر ۷۵۰ کلمه و حداقل ۵۰۰ کلمه باشد.
❗️حداقل ۶۰ درصد یادداشت تولیدی نویسنده باشد .
🎁 مزایا:
🔸 اعطای حق الزحمه نگارش
🔸 اهدای جوایز ویژه به برترین ها
🌐 لینک ارسال یادداشت:
https://formafzar.com/form/lecture
⏰ مهلت ارسال: تا تاریخ 15 خرداد 1400
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🌐 www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran
هدایت شده از مدیریت حوزه علمیه استان تهران
#حساب_اینستاگرام
🔰 حساب رسمی مدیریت حوزه علمیه استان تهران افتتاح گردید.👇👇👇
https://www.instagram.com/howzeh_tehran?r=nametag
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 کانال رسمی مدیریت حوزه علمیه استان تهران
www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran
#مصاحبه #آیت_الله_رشاد
📌 همزمان با سالگرد تاسیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛
🔰 در گفتگوی تفصیلی با آیت الله #علی_اکبر_رشاد بررسی شد؛
🔸 #پژوهشگاه_فرهنگ_واندیشه_اسلامی از تاسیس تا تکامل
📌 پژوهشگاه در واقع یک مؤسسه نیست، یک نهاد نیست، یک سنگرگاه است، البته تنها یک سنگرگاه فیزیکی نیست یک جایگاه و مامن و یادگاه عاطفی نیز هست؛ تنها یک مجموعه و یک مؤسسه و نهاد نیست بلکه یک جبهه و یک صفِّ فکری است.
⚜️ بیشتر بخوانید:https://b2n.ir/f46622
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🌐 www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran