#یاصاحب_الزمان_عج❤️
ای دل شده ای که یار مهدے باشی!
یک عمر در انتظار مهدے باشی!
امروز در این جمع مشو غافل از او
شاید کہ تو در کنار مهدے باشی
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
✨شبت بخیر حضرٺ مـ🌙ـاه✨
@hoze85
🌷کشتی نجات
🍃حضرت نوح علیه السلام که کشتی را ساخت همه را دعوت کرد به سوارشدن درکشتی.
👌یک عده بودند که لیاقت پیدا کردند، ولبیک به ولی زمانشان گفتند
✨و نجات پیدا کردند
الان بیش از 1200سال است که کشتی نجات امام زمان اروحنافداه آماده است
و محبوبمان صدای
❓هل من ناصر ینصرونی سر میدهد!!
خدا نکند زمانی سر برسد و سوار براین کشتی نشده باشیم و وقت هم گذشته باشد!!
👌ان شاء الله حتما همه سوار برا این کشتی نجات خواهیم شد
و از این طوفان آخر الزمان نجات پیدا خواهیم کرد
🕊✨اللهم عجل لولیک الفرج✨🕊
@hoze85
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
انبیا و ائمه علیهمالسلام نیامدهاند که بگویند مردم از دنیا هیچبهرهای نداشته باشند، بلکه آمدهاند طریقهی دنیاداری با سعادت و عزت را هم به ما نشان بدهند. انفاق، احسان، صداقت، دوستی و محبت و در فکر هم بودن یکی از راههای سعادت دنیوی ماست.
اگر در فکر هم، یار هم، غمخوار هم باشیم، در واقع در فکر خود هستیم و در نتیجه دنیای خود را هم نگهداری کردهایم.
📚 در محضر بهجت، ج۲، ص۳۸۴
@hoze85
🎯 چند توصیه حضرت آقا برای استفاده بیشتر از ماه رجب
♨️ ترک گناه
💎 استغفار
😊 اخلاق
🔆 نماز
❤️ قرآن
🌳 دعا
🌀 روزه
#ࢪهبࢪانـہ✨🌸
فاستبقوا الخیرات
«ویژه طلاب»
با عنایت به آغاز #پذیرش حوزه های علمیه خواهران از تمامی طلاب عزیز استان درخواست میشود در پویش «هر طلبه یک داوطلب شایسته» شرکت نمایند مدیریت استان از طلابی که بیشترین داوطلب شایسته را به مدارس علمیه معرفی نمایند تقدیر خواهد کرد.
#پویش_هر_طلبه_یک_داوطلب_شایسته
@whcurmiye
کرسی آزاد اندیشی: حجاب اجباری آری یا نه؟
باحضور اساتید: سرکار خانم شیرینی و سرکار خانم محمدلو
روز پنجشنبه
مورخ ۹۹/۱۱/۳۰
آدرس کرسی:سامانه سیما/میزکار فعالیتهای پژوهشی سیما/کرسی آزاد اندیشی
لینک مستقیم
https://b2n.ir/s68862
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
🌹نشست با سخنرانی مشاور محترم؛ خانم ابراهیمی عزیز
✅ با موضوع: ادامه مباحث وسواسِ فکری
امشب ساعت ۹ در گروه بصیرت افزایی
@hoze85
حوزه علمیه خواهران الزهرا(س)خوی
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم 🌹نشست با سخنرانی مشاور محترم؛ خانم ابراهیمی عزیز ✅ با موضوع:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً»
عرض سلام وشب بخیر محضر همه ی عزیزان گرامی
مستحضرید که بحث چهارشنبه شب این هفته در حقیقت تکمله ی مبحث هفته ی پیش ورا هکارهایی برای در مان وسواس فکری خواهد بو د انشاءالله
درمان وسواس فکری – عملی (ocd) امکان پذیر است؟ در پاسخ باید گفت که بله، امروزه بسیاری از راهکارها و روش های درمانی برای خود یاری و درمان وسواس وجود دارند که افراد با استفاده از این روش های درمان، می توانند اختلال وسواس فکری- عملی خود را درمان نمایند. وسواس فکری-عملی (OCD) در صورت عدم درمان به موقع می تواند پیامد ها و مشکلاتی را در زندگی فرد ایجاد نماید که از جمله مهمترین آنها می توان به انزوا و گوشه گیری اشاره داشت. می توانید برای اطلاع از علائم وسواس و وسواس فکری بر روی زندگی افراد کلیک کنید.
🌿🌹
خودیاری در درمان وسواس
روش ها و راهکارهایی وجود دارند تا فرد مبتلا به وسواس بتواند وسواس خود را کنترل نماید. در ادامه توضیحات بیشتری درباره آن ها ارائه شده است. استفاده از روش های خودیاری در کنار روش های درمانی روانشناختی بیشترین میزان تاثیرگذاری را خواهند داشت.
1- مقابله با وسواس با روشهای خودیاری
یکی از دلایل ابتلا به وسواس، استرس و اضطراب در زندگی است. بنابراین باید سبک زندگی خود را طوری تغییر دهید که به کنترل استرس و نگرانی شما کمک کند. برای این منظور روشهای زیر برای درمان وسواس مفید خواهد بود. لازم به ذکر است که استفاده از روش های زیر تا حد زیادی به شما برای بهبود وسواس و استرس کمک می کند .
روش اول: فعالیتهای منظم بدنی داشته باشید و ورزش کنید. بهتر است تمرینها را در چند نوبت در طول روز مثلا در سه تایم ۱۰ دقیقه ای و با تمرکز انجام دهید.
روش دوم: ارتباط خود را با اطرافیان حفظ کنید. تنهایی و انزوا علائم وسواس عملی-فکری را تشدید میکند. ارتباط با اطرافیان، دوستان و خانواده و بیان نگرانیها میتواند در کاهش این استرس ها موثر باشد.
روش سوم: خواب کافی داشته باشید میزان خواب و استراحت با اضطراب و نگرانی رابطه تنگاتنگی دارد. خواب کافی تأثیر مثبتی در درمان اختلال وسواس دارد.
روش چهارم: مراقبه، تنفس عمیق و ریلکس کردن تکنیکهای مناسبی برای کاهش فشارهای ذهنی و استرس و اضطراب هستند.
نکته: ضربه های روحی می تواند باعث تشدید اختلالات وسواس فکری- عملی شود. پس حواستان به اینگونه موارد باشد و سعی کنید که اول ضربات روحی ناشی از سوانح و اتفاقات بد را پشت سر بگذارید و سپس به درمان وسواس خود بپردازید.
2- یاد بگیرید در برابر الگوهای مکرر رفتاری مقاومت کنید
یکی از راههای موثر برای درمان اختلال وسواس، مقابله و مقاومت در برابر رفتارهای مکرر و وسواس گونه است در هر یک از موارد زیر می توانید راهحلهای خود را داشته باشید.
- با ترس هایتان روبرو شوید. به جای فرار کردن از ترس، خود را در شرایط اضطراب آور قرار دهید و سعی کنید الگوی رفتاری خود را در زمان مواجهه با این شرایط تغییر دهید. اگر این امکان برای شما وجود ندارد، سعی کنید مدت زمان انجام رفتارهای وسواسی را به تدریج کم کنید. هنگام مقابله با وسواس، به تدریج احساس کنترل اوضاع در شما به وجود می آید.
- ذهن خود را با چیزهای دیگری مشغول کنید. زمانی که رفتارها و افکار های وسواس گونه در شما بروز میکند توجه تان را به چیز دیگری جلب کنید. کارهایی را که به آنها علاقه دارید، انجام دهید. مثلا ورزش کنید، کتاب بخوانید، بازی کامپیوتری انجام بدید، با دوستان خود صحبت کنید، کلیپ های مورد علاقه تان را نگاه کنید و خلاصه هر کاری که در پرت کردن حواستان موثر است را انجام دهید و افکار و رفتار وسواسی را به تأخیر بیندازید. معمولاً پس از اینکه توانستید تمایلات را به تأخیر بیندازید، متوجه میشوید که شدت آن ها کمتر شده و تمایل تان به وسواس کاهش یافته است. هر چه بیشتر تمایلات به وسواس را منتظر بگذارید، آن ها کمتر به سراغ شما می آیند.
3- افکار وسواس گونه را به چالش بکشید
اختلال وسواس فکری-عملی همانند قفلی در مغزتان، روی مسئله خاصی قفل شده و موجب ایجاد اضطراب و استرس می شود. از راه های زیر برای باز کردن این قفل مغزی استفاده کنید.
- افکار و رفتارهای وسواسی خود را ثبت و یادداشت کنید. زمانی که این تمایلات فکری و رفتاری به سراغتان آمد، آن را یادداشت و ثبت کنید. تا زمانی که افکار و تمایلات وسواسی تان ادامه دارد، شما هم به ثبت آن ادامه دهید. حتی اگر تکراری باشند آن ها را ثبت کنید. این کار به شما در درک رفتارتان کمک میکند، همچنین قدرت این احساس را در شما تضعیف میکند.