💠امتحانی مهم درزندگی امروز
🌸🍃خداوند در هر زمانی مردم را با امام زمانشان تنها گذاشت
و امروز حضرت بقیة الله ارواحنا فداه را با ما تنها گذاشته و ما را در تاریکی شب غیبت رها کرده است، تا اگر می خواهیم امانت را ضایع کنیم، چنین کنیم!
😔 که متاسفانه اکثریت مردم این امانت را ضایع کرده اند و آن حضرت را غریب و تنها در بیابان عصر غیبت رها کرده و طوری زندگی می کنند که با امام زمان علیه السلام ارتباط ندارند.
امتحان کربلا را امروز در زندگی خودنان جدی بگیریم.
تاریکی غیبت امام زمان علیه السلام فریب مان ندهد تا فکر کنیم که آزاد هستیم و هر طور خواستیم می توانیم زندگی کنیم.
این امتحان امتحان سختی است که بعضیها در آن مردود می شوند و بعضیها قبول!
✔️لذا انسان باید از خدای تعالی بخواهد او را در این امتحان سربلند قرار دهد
🌹 اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
@hoze85
💠امام خامنه ای:
🌸🍃امروز مانند همیشه و بیش از همیشه، مصلحتِ الزامی امّت اسلامی، در وحدت است؛ وحدتی که ید واحده در برابر تهدیدها و دشمنیها پدید آوَرَد و بر سر شیطان مجسّم، آمریکای متجاوز و غدّار و سگ زنجیریاش رژیم صهیونیستی، رعدآسا فریاد کشد و در برابر زورگوییها، شجاعانه سینه سپر کند. این معنی فرمان الهی است که فرمود: وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا
۱۳۹۹/۰۵/۰۷
@hoze85
▪️اول آبان سالگرد شهادت، فرزند برومند امام راحل، حضرت آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی به دست مزدوران شاه خائن و حزب بعث عراق
@hoze85
CQACAgQAAx0CSmRjDAACO-FhbatXy7ZFq16CYRR2hcvPK7yvPwACtgcAAl55CVHFAAHfGkbrP_MhBA.mp3
6.7M
💠مولودی / حاج محمود کریمی
🌸 #میلاد_پیامبر_اکرم(ص)
🌸 #میلاد_امام_جعفر_صادق(ع)
خورشید مکه اومد
@hoze85
🌹🕊🌹🕊🌹
🎊 جشن ولادت حضرت رسول اکرم ﷺو امام جعفر صادق ؏🎊
🎙با سخنرانی :
مشاور محترم حوزه؛ سرکار خانم محمدلو
🌹با ویژه برنامه های متنوع
🕘 امشب ساعت ۲۱
#هفته_وحدت
#حوزه_علمیه_الزهرا_س_خوی
┏━━━🍃💐🍃━━━┓
@hoze85
┗━━━💐━
حوزه علمیه خواهران الزهرا(س)خوی
🌹🕊🌹🕊🌹 🎊 جشن ولادت حضرت رسول اکرم ﷺو امام جعفر صادق ؏🎊 🎙با سخنرانی : مشاور محترم حوزه؛ سرکار خانم م
✅سومین جلسه سخنرانی مجازی خانم محمدلو مشاور حوزه علمیه
5⃣1⃣رفتار پیامبر با کودکان
🌹رسـول گـرامـى اسـلام در نـهـایـت سادگى و مهربانى با کودکان خواه فرزندان خود یا اطـفـال دیـگـران مـحـبـت مـخـصـوصـى داشـت . از ایـن رو دربـاره حـضـرت نـوشـته اند که : ((وَالتَّلَطُّفُ بـِالصِّبـیـانِ مـِن عادَةِ الرَّسولِ)) یعنى مهربانى درباره کودکان راه و رسم پـیـامـبـر بـود. و ایـن رفـتـار پـیـامـبـر در ایـجـاد عوامل شخصیت در کودکان تاءثیر فراوانى داشت که چند نمونه آن را بیان مى نماییم .
1⃣پیامبر و پیش قدم شدن در سلام
پیامبر به کودکان ابتدا سلام میکردند و میگفتند میخواهم بعد از من سنت شود .
2⃣مهرورزی با کودکان
کودکانى را که براى دعا یا #نامگذارى خدمت حضرت مى آوردند، بـرخـى اوقـات طـفـل در دامـن پـیـامـبـر بول مى کرد اطرافیان با لحن عتاب آلود به کودک فـریـاد مـى زدنـد امـا پـیـامـبـر آن هـا را از ایـن کـار مـنـع مـى کـرد و مـى گـفـت بـگـذاریـد طـفـل آزاد بـاشـد. هـنگامى که مراسم دعا یا نام گذارى به پایان مى رسید پیامبر لباس خود را تطهیر مى کرد.
3⃣احـتـرام
روزى امـام حـسـن و امـام حـسین در سنین کودکى بر پیامبر وارد شدند ؛ حضرت به احـتـرام آنـان از جـا بـرخـاسـت و به انتظار ایستاد. چون کودکان در راه رفتن ضعیف بودند پیامبر به سوى آنان رفت و هر دو را بر دوش خود سوار کرد.
4⃣رعایت حال کودکان در نماز
پیامبر برای رعایت حال کودکان ،گاه نماز را زودتر تمام میکردند و هنگامی که اصحاب از علت آن سوال میکردند میفرمودند مگر صدای گریه و فریاد کودک را نشنیدید؟
پیامبر با این کار میخواستند مادر کودک بتواند به فرزندش شیر بدهد و به او رسیدگی کند .
5⃣بازی با کودکان
پیامبر با کودکان همبازی میشدند و آنها را شاد میکردند . قضیه بازی پیامبر با کودکان که وقت نماز داشت نزدیک میشد و برای بچه ها گردو دادند تا پیامبر را رها کنند معروف است در تاریخ
🌹پیامبر و توجه به کودکان
گاهی که امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام در نماز بر دوش پیامبر سوار میشدند ، پیامبر نماز را طولانی میکردند که این کودکان خودشان از دوش ایشان پایین بیایند .
6⃣بوسیدن و نوازش :
بوسه و نوازش نهال محبت و علاقه را در وجود فرزند زنده مى سازد و فـرزنـد هـم از عـلاقـه پـدر و مـادر نـسـبـت بـه خـود آگـاه مـى شـود. یـکـى از عـادات رسـول خـدا نـسـبـت بـه کـودکـان #بـوسـیـدن و #نـوازش آنـان بـوده اسـت . مـردى نـزد رسـول خـدا(ص ) آمـد و گفت من تا کنون هرگز کودکى را نبوسیده ام . پـیـامـبـر فـرمـود ایـن مـرد بـه نـظـر مـن اهل آتش است .
🔺بسیارى از اصحاب نوازش و محبت و بوسیدن امام حسن و امام حسین را بارها از سوى پیامبر اکرم (ص ) مشاهده کرده بودند
🔺زمخشرى گوید: رسول خدا(ص ) امام حسن (ع ) را که کودک بود در بر گرفت و بوسید، سـپـس او را روى زانـوى خـود نـهاد، آنگاه امام حسین (ع ) را در بر گرفت و بوسید و روى زانـوى چـپ خـود نـشـانـیـد.
7⃣محبت به فرزندان شهدا
پـیـامبر به #فرزندان_شهیدان همانند فرزندان خود محبت مى ورزید. روزى یکى از کودکان از پـیامبر پرسید که پدرم چگونه شهید شد؟ آن حضرت فرمود او در راه خدا به شهادت رسـیـد، درود و رحمت خداوند بر او باد. کودک گریست ،
پیامبر دست بر سر کودک کشید و سـوار مـرکـب خود کرد و به او فرمود: آیا دوست ندارى که من جاى پدرت باشم ؟
8⃣عدالت و مساوات بین فرزندان
🌺پیامبر خدا فرمودند: میان فرزندان خود در عطا و بخشش به عدالت رفتار کنید، همچنانکه دوست دارید آنان نیز در احترام و محبت میان شما عادلانه عمل کنند .
📚حدیث ۶۷۴۳ منتخب میزان الحکمه
9⃣حق فرزند بر پدر
🌺پیامبر خدا فرمودند: از جمله حقوق فرزند بر پدرش سه چیز است : اسم خوب برایش انتخاب کند، سواد به او بیاموزد، و هرگاه به سن بلوغ رسید ، او را همسر دهد.
📚حدیث ۶۷۶۸ منتخب میزان الحکمه
🔟 آموزش ورزشهای سالم و رزمی
پیامبر خدا فرمودند: به کودکان خود شنا و تیر اندازی یاد دهید.
📚حدیث ۶۷۷۴ منتخب میزان الحکمه
1⃣1⃣تربیت فرزند
🌺پیامبر خدا فرمودند: فرزندان خود را بر سه خصلت تربیت کنید : دوست داشتن پیامبرتان ،دوست داشتن اهل بیت او و قرآن خواندن
📚حدیث ۶۷۷۳ منتخب میزان الحکمه
2⃣1⃣مراحل تربیت فرزندان
(فوق العاده کاربردی و مفید)
پیامبر خدا فرمودند: فرزند هفت سال اول سرور است .
هفت سال دوم عبد
هفت سال سوم وزیر
اگر تا بیست و یک سالگی از کمکی که به او کرده ای راضی بودی (و تربیتت نتیجه داد) که خوب، و گرنه به شانه او بزن (و دیگر به حال خود رهایش کن) و تو درباره او نزد خدا معذوری.
📚حدیث ۶۷۷۵ ،منتخب میزان الحکمه
📝محمدلو
با استفاده از برخی مطالب سایت جامع علوم انسانی
@hagigatevasel
6⃣1⃣✅ رفتار پیامبر خدا با جوانان
هـنـگـامـى کـه رسـول اعـظم (ص ) دعوت خود را در مکه آشکارا آغاز کرد، #جوانان با صفاى بـاطـن و لطـافـت روحـشـان اولیـن کـسـانـى بودند که به نداى روحبخش آن حضرت لبیک گـفـتـند.
رفتار و سیره اخلاقى و سخنان هدایتگر پیامبر براى همه طبقات مؤ ثر بود، اما در جوانان که به ملکوت نزدیک ترند تاثیر عمیقى به وجود آورده بود.
هنگامى که مصعب بن عمیر نماینده مخصوص پیامبر براى آموزش قرآن و نشر معارف دینى بـه مـدیـنـه آمـد، در مـنـزل اسـعـد بـن زراره سـکـونـت یـافـت . وى روزهـا بـه مـحـل تـجمع قبایل خزرج مى رفت و آنان را به دین اسلام دعوت مى کرد، و جوانان بیش از بزرگسالان دعوت او را مى پذیرفتند.
عـلاوه بـر حـضرت على (ع ) که صفات و فضایل منحصر به فرد داشت ، سعد بن مالک ، جـعـفـر بـن ابـیـطـالب ، عـمـر بـن حـزم ، مـصـعـب بـن عـمـیـر، عـتـاب بـن اسـیـد، مـعـاذ بـن جبل ، اسامة بن زید، جوانانى دلاور، برومند، و پرشورى بودند که در مکتب سیره اخلاقى و مـدیـریـتـى پـیـامـبـر تـربـیت یافته بودند و پیامبر هر کدام را براى مسئولیت هاى مهم برگزید و این جوانان در عرصه مدیریت اجتماعى و فرماندهى نظامى لیاقت و شایستگى هـاى خـاصـى داشـتـنـد وهـرکـدام کـارنامه درخشانى از خدمتگزارى بر جاى گذاشتند و نزد پیامبر داراى جایگاه و احترام خاصى بودند.
✅نـکـتـه مـهـم دیـگـر، نـوع رفتار دقیق و جالب پیامبر با جوانانى است که به سوى گناه سوق داده شده بودند.
از نظر روان شناسى جوانان ، این رفتار درسى براى بزرگان و والدیـن مـحـسـوب مـى شـود کـه یـک نـمـونـه را یـاد آور مى شویم .
امام باقر(ع ) فرمود: فـضـل بن عباس که جوانى خوش سیما بود در روز عید قربان در کنار پیامبر(ص ) سوار شـده بـود. در ایـن هـنـگام زن زیبارویى از قبیله خثعم همراه برادرش براى پرسیدن احکام شـرعـى نـزد رسـول خـدا(ص ) آمـد. بـرادر آن زن مـسـائل دیـنـى را مـى پـرسـیـد و فـضـل بـن عـبـاس بـه آن زن نـگـاه مـى کـرد. رسـول خـدا، چـانـه فضل را گرفت و صورت او را از سوى آن زن برگردانید تا به او نـگـاه نـکـنـد.
هـنـگـامـى کـه رسـول خـدا(ص ) از پـاسـخ دادن بـه مـسائل آن مرد عرب فارغ شد، شانه فضل بن عباس را گرفت و به او فرمود: ((آیا نمى دانـى کـه روزگـار مى گذرد؟ اگر کسى چشم و زبان خود را حفظ کند، خداوند پاداش حج قـبـول شـده را در نـامـه عـمل او ثبت خواهد کرد!))
ایـن بـرخورد پیامبر با یک جوان خلافکار بهترین الگو براى مسلمانان است تا با تـوجـه بـه روحـیـات و خصوصیات و لطافت روحى و اخلاقى جوانان براى جلوگیرى از گناهان آنان و ناهنجارى هاى اجتماعى به شیوه دقیق صحیح و مؤ ثر امر به معروف و نهى از منکر نمایند.
📚مطالب از سایت جامع علوم انسانی