کارآمدترین شیوه تعامل اجتماعی🥀
«اگر معنای امر به معروف و نهی از منکر و حدود آن برای مردم روشن شود، معلوم خواهد شد یکی از نوترین، شیرین ترین، کارآمدترین و کارسازترین شیوه های تعامل اجتماعی، همین امر به معروف و نهی از منکر است».
هدایت جامعه🥀
«وقتی در جامعه گناه منتشر شود و مردم با گناه خو بگیرند، کار کسی که در رأس جامعه قرار دارد و می خواهد مردم را به خیر و صلاح و معروف و نیکی سوق دهد، با مشکل مواجه خواهد شد؛ یعنی نخواهد توانست، یا به آسانی نخواهد توانست و مجبور است با صرف هزینه ی فراوان این کار را انجام دهد. یکی از موجبات ناکامی تلاش های امیرمؤمنان با آن قدرت و عظمت در ادامه ی این راه، که بالاخره هم به شهادت آن بزرگوار منجر شد، همین بود».
«ما هنوز تا یک جامعه ی کاملًا اسلامی که نیک بختی دنیا و آخرت مردم را به طور کامل تأمین کند و تباهی و کج روی و ظلم و انحطاط را ریشه کن سازد، فاصله ی زیادی داریم. این فاصله، باید با همت مردم و تلاش مسئولان طی شود و پیمودن آن، با همگانی شدن امر به معروف و نهی از منکر آسان گردد».
ارکان اساسی اسلام🥀
«امر به معروف و نهی از منکر که یکی از ارکان اساسی اسلام و ضامن برپاداشتن همه ی فرایض اسلامی است، باید در جامعه ی ما احیا شود و هر فردی از آحاد مردم، خود را در گسترش نیکی و صلاح و برچیده شدن زشتی و گمراهی و فساد، مسئول احساس کند».
ص۲
کمبود عواطف و از این قبیل چیزها هم ظلم به آن هاست».
منکرات جامعه🥀
«منکراتی که در سطح جامعه وجود دارد و می شود از آن ها نهی کرد و باید نهی کرد، از جمله این هاست: اتلاف منابع عمومی، اتلاف منابع حیاتی، اتلاف برق، اتلاف وسایل سوخت، اتلاف مواد غذایی، اسراف در آب و اسراف در نان.
ما این همه ضایعات نان داریم؛ اصلًا این یک منکر است؛ یک منکر دینی است؛ یک منکر اقتصادی و اجتماعی است؛ نهی از این منکر هم لازم است».
بالاترین تخلف🥀
«تخلّف ها یک اندازه و یک نوع نیست. بالاترین تخلّف ها، آن تخلّف ها و جرایمی است که پایه های نظام را سست می کند: نومید کردن مردم، نومید کردن دل های امیدوار، کج نشان دادنِ راه راست، گمراه کردن انسان های مؤمن و بااخلاص، سوءاستفاده کردن از اوضاع و احوال گوناگون در جامعه اسلامی، کمک کردن به دشمن، مخالفت کردن با احکام اسلامی و تلاش برای به فساد کشاندن نسل مؤمن».
همه جا🥀
«همه جا، جای نهی از منکر است. یک دانشجو هم، در محیط درس می تواند نهی از منکر کند. یک کارمند شریف هم، در محیط کار خود می تواند نهی از منکر کند. یک کاسب مؤمن هم، در محیط کار خود می تواند نهی از منکر کند. یک هنرمند هم، با وسایل هنری خود، می تواند نهی از منکر کند. روحانیون در محیطهای مختلف، یکی از مهم ترین عوامل نهی از منکر و امر به معروفند. نمی شود این واجبِ بزرگ الهی را در دایره های کوچک، محدود کرد. کار هم کار همه است. این طور نیست که مخصوص عدّه خاصی باشد. البته هرکس وظیفه ای دارد»
شناخت معروف و منکر🥀
«البته به شما بگویم عزیزان من! منکر را باید بشناسید. چیزهایی ممکن است به نظر بعضی منکر بیاید؛ در حالی که منکر نباشد. باید معروف و منکر را بشناسید. واقعاً باید بدانید این منکر است».
«مسئله ی امر به معروف و نهی از منکر، مثل مسئله ی نماز است. یاد گرفتنی است. باید بروید یاد بگیرید. مسئله دارد که کجا و چگونه باید امر به معروف و نهی از منکر کرد؟»
خواهران ارجمند گروه جهادی ان شاءالله این دوره ها رو که فعلا بصورت مجازی برگزار میشه دنبال بفرمایید.
🥀🥀🥀
ص۳
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی
سخنرانی امروز خانم محمدلو مشاور حوزه علمیه با موضوع اهمیت اقتصاد و راهکارهای اقتصادی در #بیانیه_گام_دوم #انقلاب
امشب در گروه بصیرت افزایی
@hoze85
حوزه علمیه خواهران الزهرا(س)خوی
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی سخنرانی امروز خانم محمدلو مشاو
✅سخنرانی خانم محمدلو با موضوع اقتصاد و راهکارهای بهبود آن از منظر بیانیه گام دوم انقلاب
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم موضوع بحث مان اقتصاد از منظر بیانیه گام دوم انقلاب هست .
بیانیه گام دوم انقلاب که در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از سوی رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای دامت برکاته در سال ۱۳۹۷ صادر شد . به گفته کارشناسان به مثابه منشوری برای دومین مرحله خودسازی _جامعه پردازی _و تمدن سازی است که انقلاب را به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی امام زمان ارواحنافداه هست نزدیک تر کند.
بنابراین لازم است قشر فرهیخته و انقلابی که انتظار ظهور منجی عالم بشریت را در دل دارند حتما در عمل هم با جهادی بزرگ، قدمهایی را برای تشکیل تمدن اسلامی در سطح جهان بردارند .
ما هم در این جلسه به یک بخش از بیانیه که توصیه های مهم و کاربردی را نسبت به بحث اقتصاد دارد را اشاره میکنیم .
قبل از وارد شدن به بحث بیانیه اشاره کنم که #اقتصاد قوی دغدغه اصلی و مهم رهبر انقلاب در طی این سالها بوده این مسئله را از عناوین سالهایی که ایشان در چندین سال اخیر انتخاب میکنند هم میتوان تشخیص داد .
حرکت به سمت اصلاح الگوی مصرف _همت مضاعف کار مضاعف _جهاد اقتصادی_ اقتصاد مقاومتی ،تولید،اشتغال _حمایت از کالای ایرانی _رونق تولید_جهش_و امسال هم که تولید_تولید پشتیبانی ها ،مانع زدایی ها نامگذاری شده
✅همه اینها نشان دهنده دغدغه های معظم له در مسئله اقتصاد هست ایشان در بخشی از بیانات خود درباره شعار سالها در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی فرمودند: بعضیها میگویند «شما شعار سال معیّن میکنید، فایدهای ندارد؛ عمل که نمیکنند، چرا بیخودی شعار سال معیّن میکنید؟»؛ بنده قبول ندارم این حرف را. شعار سال با دو منظور مطرح میشود: یکی جهت دادن به سیاستهای اجرائی و عملکرد مسئولین دولتی و مسئولین حکومتی است، یکی توجه افکار عمومی است؛ یعنی افکار عمومی توجّه پیدا کنند به اینکه چه مسئلهای امروز برای کشور مهم است؛ ""
👈این مسئله اهمیت توجه به شعارهای سال را برای مردم و مسئولین بیشتر میکند.
🚨 شعارهای اقتصادی را آقا برجسته کردند که ملت بدانند ما در جنگ اقتصادی قرار دادیم و دشمنان میخواهند از ناحیه اقتصاد به مردم ما ضربه بزنند.
🚨حضرت آقا در یکی از بیانات خودشان در تقسیم بندی هدفهای دشمنان برای ضربه زدن به نظام اسلامی مسئله اقتصاد را به عنوان هدف میان مدت دشمن عنوان کرده بودند که اتاق جنگش خزانه داری دولت آمریکا است .
🔺 دشمن با فشار اقتصادی و #تحریمهای ظالمانه میخواهد مردم ما را خسته و نومید کند.
🔺تحریم ها با اقتصاد قوی، خنثی میشود.
اقتصاد قوی هست که عزت و امنیت و پیشرفت برای کشور حاصل میکند.
اقتصاد قوی و مستقل مایه اقتدار ملی هست
✅مسئله اقتصاد به قدری مهم هست که در مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه هم تاثیر میگذارد.
✅در تاریخ اسلام هم یکی از مواردی که در گسترش و پیشرفت اسلام علاوه بر نورانیت قرآن و اخلاق زیبای پیامبر خدا و دلسوزی و تلاش فراوانشان و مجاهدت و شجاعت مولا علی علیه السلام عنوان میکنند 👈 ثروت حضرت خدیجه سلام الله علیها بوده . که به ویژه در شعب ابیطالب که مسلمانان در محاصره اقتصادی دشمن بودند ،خیلی کارساز بوده .
در قضیه غصب فدک هم یکی از دلایلی که حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها به دنبال فدک بودند جنبه اقتصادی آن بوده برای اینکه یک بخش از مسئله خلافت و حکومت به مسائل اقتصادی مربوط میشود.
✅ما باید اقتصاد کشور خودمان را قوی کنیم
🚨ما باید عیوب سبک زندگی خودمان را برطرف کنیم .
عیوب سبک زندگی ما :
۱_مصرف گرایی _
۲_اسراف(شامل زیادی خواستن _زیادی خوردن_زیادی خرج کردن)
۳_ رفاه طلبی افراطی _
۴_اشرافی گری
۵_مصرف کالای خارجی (دنبال برند و مارک خارجی رفتن و به آن فخر فروشی کردن)
در مقابل بایستی ✅سبک زندگی صحیح را در جامعه ترویج کنیم
یعنی 👈توجه مسئولان به تولید ملی
👈توجه تولید کنندگان به تولید محصول باکیفیّت
👈 و توجه مردم نسبت به خرید کالای ایرانی و #تعصّب داشتن نسبت به خرید آن و #ارزشمندو #مقدس شمردن خرید کالای ایرانی به خاطر حمایت ازکارگر ایرانی و اقتدارایران اسلامی ودر یک کلام #اطاعت از امر #رهبری
خداونددر قرآن فرمودند:
«وَ لَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلاً؛ و خداوند هرگز بر [زيانِ] مؤمنان، براى كافران راه [سلطه و نفوذ] قرار نداده است.»
🚨امام خامنه ای در بیانیه گام دوم درباره #اقتصاد فرموند:
((اقتصاد یک نقطه کلیدی تعیین کننده است. #اقتصاد_قوی ،نقطه قوت و عامل مهم سلطه ناپذیری و نفوذ ناپذیری کشور است .
🔺اگر اقتصاد کشور ضعیف باشد زمینه نفوذ بیگانگان بر کشور فراهم میشود .
🔺اقتصاد هدف جامعه اسلامی نیست اما وسیله ای هست که بدون آن به هدفها نمیتوان رسید .
ص۱
✅بخش دوم سخنرانی خانم محمدلو با موضوع اقتصاد
🔺تاکید بر تقویت اقتصاد مستقل کشور که مبتنی بر👈 #تولید_انبوه و با کیفیّت،
👈توزیع عدالت محور،
👈مصرف بی اندازه و بی اسراف،
👈و مناسبات مدیریتی خردمندانه است .
🚨مهمترین عیوب اقتصادی ما در بیانیه گام دوم:
۱_ وابستگی اقتصاد به نفت ( همان بحث خام فروشی نفت که آقا سالها قبل درباره آن هشدار دادند که درست نیست این رویه)
🔺۲_دولتی بودن بخشهایی از اقتصاد که در حیطه وظایف دولت نیست _
۳_نگاه به خارج و نه به توان ظرفیتهای داخلی(این مسئله هم بارها از سوی آقا مطرح شده تکیه به توان داخلی عامل حل مشکلات است)
۴_استفاده اندک از ظرفیتهای انسانی کشور
۵_بودجه بندی معیوب و نامتوازن
۶_عدم ثبات سیاستهای اجرایی اقتصاد
۷_عدم رعایت اولویتها و وجود هزینه های زائد و حتی #مسرفانه در بخشهایی از دستگاه حکومتی است .
(اضافه کنید: ۸_ #واردات بی رویه اجناسی که مشابه داخلی دارند و ۹_ قاچاق کالا را)
🚨نتیجه همه اینها مشکلات زندگی مردم از قبیل بیکاری جوانها و فقر درآمدی در طبقه ضعیف هست .
✅راه حل این مشکلات اقتصاد مقاومتی است که باید برنامه های اجرایی برای همه ی بخشهای آن تهیه و با قدرت و نشاط کاری و احساس مسئولیت در دولتها پیگیری و اقدام شود .""))
در بیانات آقا 👈توجه به تولید ملی و توان داخلی راه حل برون رفت از بحرانهای اقتصادی هست . برخلاف سیاستمداران غرب زده ای که همه مشکلات کشور را به برجام گره زده بودند، برجامی که هیچ سودی برای کشور نداشت .
هر قدر آقا فرموند که به آمریکا نباید اعتماد کرد. باز اینها به حرفهای معظم له گوش ندادند و ۸ سال کشور را معطل برجام کردند . و عملا همه سرمایه های کشورمان را بر باد دادند.
🔰بیانات امام خامنه ای درباره برجام:
✅اقتصاد درونی را باید تقویت کرد.
وقتی شما در درون اقتصاد خودتان رامقاوم کردید؛ دیگران به جای تحریم می آیند منت شما را میکشند. ۹۴/۱۱/۱۹
🔺هیچ وقت نسبت به مذاکره با آمریکا خوشبین نبودم نه از باب یک توهم ، از باب تجربه ! انشاءالله در جریان حوادث و یاداشت های این روزها قرار بگیرید خواهید دید تجربه ما از کجا حاصل شده ۹۴/۱/۲۰
🚨خوب است بدانید که
براساس توافق برجام، ایران متعه شد ذخایر اورانیم غنی شده متوسط خودش را پاکسازی کند و ذخیرهسازی اورانیوم با غنای کم را تا ۹۸ درصد قطع کند، تعداد سانتریفیوژها را حدود دو سوم و حداقل به مدت ۱۵ سال کاهش دهد. ایران هم موافقت کرد که اورانیوم را بیش از ۳٫۶۷درصد غنیسازی نکند یا تأسیسات غنیسازی اورانیوم جدید یا رآکتور آبسنگین جدیدی را نسازد. فعالیتهای غنیسازی اورانیوم به مدت ۱۰ سال به یک تک ساختمان که از سانتریفیوژهای نسل اول استفاده کند محدود خواهد کرد. دیگر تأسیسات نیز طبق پروتکل الحاقی آژانس بینالمللی انرژی اتمی باید به تمام تاسیسات اتمی ایران دسترسی منظم داشته باشد.""
🚨خوب هست بدانید بعد از اینکه ایران در این توافق ذلیلانه به همه تعهدات خود در قبال برجام عمل کرد .
وقتی نوبت عمل طرف مقابل شد آمریکا به راحتی آب خوردن در ۱۸ اردیبهشت سال ۹۷ از برجام خارج شد و بازگشت تحریمها به صورت گذشته را اعلام کرد.
👈و شرکای اروپایی هم بعد از او هیچ اقدامی در رفع تحریمهای ظالمانه اقتصادی علیه ایران انجام ندادند
🚨این یعنی کل برجام ، یک فریب بود برای کاهش فعالیت های هسته ای ایران
👈اگر آن زمان سیاستمداران ما به جای دل خوش کردن به برجام به قوی کردن اقتصاد کشورمان فکر میکنند و برنامه ریزی الان ما خیلی پیشرفت کرده بودیم .
✅آقا در قسمت آخر بخش اقتصاد در بیانیه گام دوم فرمودند:
"جوانان عزیز در سراسر کشور بدانند که همهی راهحلها در #داخل_کشور است. اینکه کسی گمان کند که
⛔️ «مشکلات اقتصادی صرفاً ناشی از تحریم است و علّت تحریم هم مقاومت ضدّ استکباری و تسلیم نشدن در برابر دشمن است؛ پس راهحل، زانو زدن در برابر دشمن و بوسه زدن بر پنجهی گرگ است» خطایی نابخشودنی است.⛔️
👈 این تحلیل #سراپا_غلط، هرچند گاه از زبان و قلم برخی غفلتزدگان داخلی صادر میشود، امّا منشأ آن، کانونهای فکر و توطئهی خارجی است که با صد زبان به تصمیمسازان و تصمیمگیران و افکار عمومی داخلی القاء میشود. بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب "۲۲ بهمن ۱۳۹۷
✅البته توجه به تولید ملی و توان داخلی در بحث اقتصاد، به معنای این نیست که در سیاست خارجی با همه کشورها قطع ارتباط کنیم !! نه نه بلکه هدف این هست که سیاست خارجه مان اولا به استقلال کشور توجه کند ثانیا به سه اصل عزت_حکمت و مصلحت در روابط با دیگر کشورها توجه کند .
👈از طرفی سیاست خارجی و روابط با دیگر کشورها فقط منظور آمریکا و دول غربی نیست میتوان با کشورهای #شرقی هم روبط دوستانه ایجاد کرد.
✅ان شاءالله که شاهد شکوفایی اقتصادی کشورمان در پرتو عمل به بیانیه بسیار پرمحتوا و کاربردی گام دوم انقلاب باشیم .
📝محمدلو
حوزه علمیه خواهران الزهرا(س)خوی
✅سخنرانی خانم محمدلو با موضوع اقتصاد و راهکارهای بهبود آن از منظر بیانیه گام دوم انقلاب بسم الله ال
سلام علیکم طلاب عزیز
مطالب سخنرانی کاملا با تحقیق خود بنده نوشته شده است از بیانات آقا و بیانیه گام دوم انقلاب که آقا برای آن خیلی زحمت کشیدند.
✅حتما با دقت مطالعه کنید
👈قبلا برای دانشجویان بسیج دانشجویی در اسکای روم این سخنرانی را انجام دادم
👈 امشب هم برای استفاده طلاب عزیز به صورت پیام متنی نوشتم .
ان شاءالله مفید باشد.
🌹خداقوت به خانم محمدلو عزیز
@hoze85
#سلام_امام_زمانم❤️
زمیڹ بہار را بہانہ ميڪند،
و زنده ميشود...
و مڹ براے زندگي
تو را بہانہ ميڪنم
و چشمـانم را ڪہ هر صبــح
براے زودتر دیدنت،
بیـدار ميشوند.
سلام بہانہ زندگيام طلوع ڪڹ
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
@hoze85
#گذری_بر_نهج_البلاغه
🍃🌸يَا عَبْدَاللهِ، لاَ تَعْجَلْ فِي عَيْبِ أَحَد بِذَنْبِهِ، فَلَعَلَّهُ مَغْفُورٌ لَهُ، وَلاَ تَأْمَنْ عَلَى نَفْسِکَ صَغِيرَ مَعْصِيَة، فَلَعَلَّکَ مُعَذَّبٌ عَلَيْهِ
اى بنده خدا ! در عيب جويى هيچ کس نسبت به گناهى که انجام داده است شتاب مکن، شايد او آمرزيده شده باشد، و بر گناه کوچکى که خود انجام داده اى ايمن مباش، شايد به خاطر آن مجازات شوى».
📚 نهج البلاغه، خطبه_140