#پیام_صبحگاهی
#مطالبات_مهم_از_جوانان 🔻
🔸خودسازی علمی، خودسازی اخلاقی،
خودسازی جسمی. اینها تکالیف مهمی است؛ مطالباتی است که ما حق داریم از جوان بکنیم و جوان هم به این خودسازیها احتیاج دارد.
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم | ماجرای سرودن شعر «آمدم ای شاه پناهم بده»
🔺حبیبالله چایچیان در رابطه با سرودن این شعر گفت: اشعارم عنایتی است که از سوی ائمه اطهار علیهمالسلام به من میشود. شعر «ای شاه پناه بده» که درباره امام رضا علیهالسلام است زمانی به من الهام شد که با مادرم به مشهد رفته بودیم.
🗓 به مناسبت ۹ آذر، سالروز درگذشت شاعر و مرثیهسرای اهل بیت علیهمالسلام، مرحوم حبیب الله چایچیان
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرفهای تلخ اما واقعی
حتما گوش بدید
همین یک عکس!
و این یعنی خدا اگر بخواهد کسی را عزیز کند
با یک عکس هم کار خودش را میکند
همان کاری که با یک عکس و با محسن حججی کرد
این بار با یک عکس و محسن فخری زاده میکند
انگار همه محسن ها فقط یک قاب دارند
یکی در سوریه غریب و اسیر
یکی در تهران ناشناس و سر به زیر
یکی در مدینه کنار دست بسته امیر
مگر ما از محسن بن علی فقط همان قاب پشت در خانه فاطمه را نداریم؟؟!
و مایی که نمی شناختیمت و تو داشتی یک عمر برای ما خدمت می کردی
نه مصاحبه ای داری
نه عکس دیگری
فقط چند ساعت است که با همین یک عکس افتاده ای سر زبان ها..😔
مرد حسابی!
همین یک عکس هم به دوربین نگاه نکردی
چشم هایت را چرا از ما گرفتی؟
نگفتی ما چطور از خجالت نشناختنت آب نشویم؟؟!
مگر میشود این همه گمنامی و این همه خدمت!
باور کنیم یا نکنیم
👈 همه چیز در گمنامی است..!
#شهید_محسن_فخری_زاده
#انتقام_سخت
#مرگ_بر_اسرائیل
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_324
و قال عليهالسلام
اِتَّقُوا مَعَاصِيَ اللّهِ فِي الْخَلَوَاتِ، فَإِنَّ الشَّاهِدَ هُوَ الْحَاكِمُ.
امام عليه السلام فرمود:
از عصيان خداوند در خلوتگاهها بپرهيزيد، چراكه شاهد،
همان حاكم و دادرس است.
شرح و تفسير
از معاصى پنهانى بپرهيزيد
امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه به نكتهاى اشاره مىكند كه بسيارى عملاً از آن غافلند يا خود را به تغافل مىزنند. مىفرمايد:«از عصيان خداوند در خلوتگاهها بپرهيزيد، چراكه شاهد، همان حاكم و دادرس است»؛ (اتَّقُوا مَعَاصِيَ اللّهِ فِي الْخَلَوَاتِ، فَإِنَّ الشَّاهِدَ هُوَ الْحَاكِمُ) .
بسيارى از مردم به خصوص آنهايى كه به پاكى و تقوا مشهورند يا موقعيت اجتماعى خاصى دارند از انجام معاصى آشكار پرهيز مىكنند؛ ولى در خلوتگاه از آن ابا ندارند. امام عليه السلام به اينگونه افراد هشدار مىدهد كه از عصيان خدا در خلوتگاه نيز به شدت بپرهيزيد، زيرا در آنجا نيز خدا شاهد و ناظر آنهاست؛ همان خدايى كه افزون بر شاهد و ناظر بودن، حاكم و قاضى نسبت به اعمال آنها نيز هست.
در محاكم معمولى، شاهد و حاكم و مجرى حكم، سه فرد متفاوتند؛ ممكن است حاكم در شهادت شهود ترديد كند يا به دليل شك در وثاقت آنها، يا احتمال اشتباه دربارۀ آنها به سبب قرائنى كه موجب شك و ترديد مىشود، شهادتشان را نپذيرد؛ ولى آنجا كه شاهد و حاكم يكى است اينگونه احتمالات راه ندارد.
قرآن مجيد نيز در آيات فراوانى روى اين مسئله تأكيد كرده است. در يك جا دربارۀ كسانى كه شبانه جلسات خصوصى تشكيل مىدانند و بر ضد پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله توطئه مىكردند مىفرمايد: «وَ هُوَ مَعَهُمْ إِذْ يُبَيِّتُونَ ما لا يَرْضى مِنَ الْقَوْلِ» ؛ و هنگامى كه در مجالس شبانه، سخنانى كه خدا راضى نبود مىگفتند، خدا با آنها بود». ١
نيز در جاى ديگر مىفرمايد: «ما يَكُونُ مِنْ نَجْوى ثَلاثَةٍ إِلاّ هُوَ رابِعُهُمْ وَ لا خَمْسَةٍ إِلاّ هُوَ سادِسُهُمْ وَ لا أَدْنى مِنْ ذلِكَ وَ لا أَكْثَرَ إِلاّ هُوَ مَعَهُمْ أَيْنَ ما كانُوا ثُمَّ يُنَبِّئُهُمْ بِما عَمِلُوا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّ اللّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ» ؛هيچگاه سه نفر با هم نجوا نمىكنند مگر اينكه خدا چهارمين آنهاست، و هيچگاه پنج نفر با هم نجوا نمىكنند مگر اينكه خدا ششمين آنهاست، و نه تعدادى كمتر و نه بيشتر از آن مگر اينكه او همراه آنهاست هرجا كه باشند، سپس روز قيامت آنها را از اعمالشان آگاه مىسازد، چراكه خدا به هرچيزى داناست!». ٢
در جاى ديگر در عبارتى كوتاه و پرمعنا مىفرمايد: «وَ هُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ ما كُنْتُمْ» ؛ او با شماست هرجا كه باشيد». ٣
لقمان حكيم نيز به فرزندش هشدار مىدهد و مىگويد: «يا بُنَيَّ إِنَّها إِنْ تَكُ مِثْقالَ حَبَّةٍ مِنْ خَرْدَلٍ فَتَكُنْ فِي صَخْرَةٍ أَوْ فِي السَّماواتِ أَوْ فِي الْأَرْضِ يَأْتِ بِهَا اللّهُ إِنَّ اللّهَ لَطِيفٌ خَبِيرٌ» ؛پسرم! اگر به اندازۀ سنگينى دانۀ خردلى (كار نيك يا بد) باشد، و در دلِ سنگى يا در (گوشهاى از) آسمانها و زمين قرار گيرد، خدا آن را (در قيامت براى حساب) مىآورد؛ خداوند دقيق و آگاه است!». ٤
اين تعليم قرآنى و الهى چنان مسلمانان را تربيت مىكند كه خلوت و جلوتى براى خود قائل نباشند و همه جا را يكسان بدانند و به اين ترتيب از معاصى پنهانى كه گاه بسيار خطرناكتر از معاصى آشكار است، بپرهيزند.
اين بحث را با حديثى از امام صادق عليه السلام از كتاب شريف كافى پايان مىدهيم.
آن حضرت به يكى از يارانش فرمود:
«خَفِ اللَّهَ كَأَنَّكَ تَرَاهُ وَ إِنْ كُنْتَ لا تَرَاهُ فَإِنَّهُ يَرَاكَ فَإِنْ كُنْتَ تَرَى أَنَّهُ لا يَرَاكَ فَقَدْ كَفَرْتَ وَ إِنْ كُنْتَ تَعْلَمُ أَنَّهُ يَرَاكَ ثُمَّ بَرَزْتَ لَهُ بِالْمَعْصِيَةِ فَقَدْ جَعَلْتَهُ مِنْ أَهْوَنِ النَّاظِرِينَ عَلَيْكَ؛ از خدا بترس آنگونه كه گويى او را مىبينى (كه شاهد و ناظر اعمال توست) و اگر تو او را نمىبينى او تو را مىبيند.
اگر فكر كنى او تو را نمىبيند كافر شدهاى (زيرا علم خدا را محدود شمردهاى) و اگر مىدانى تو را مىبيند؛ ولى باز در مقام معصيت او بر مىآيى، او را از كمترين بينندگان نسبت به خود قرار دادهاى». ١ زيرا از يك نگاه كنندۀ عادى شرم دارى اما از خدا شرم نمىكنى كه در خلوت گناه مىكنى.
#پیام_صبحگاهی
#اولین_وظیفهی_جامعه_دینی🔻
🔸جامعهی تبلیغی ما باید به تبلیغ به صورت یک کار اصلی و حقیقی و لازمهی قطعىِ علمِ دین نگاه کند. جامعهی علمىِ دینی - یعنی روحانیت - اولین وظیفهاش تبلیغ است. تبلیغ یک وظیفهی درجهی دومِ مخصوصِ عدّهای خاص از روحانیون نیست. شرایط و لوازم و نیازها و تلاشهایی احتیاج دارد. کسانی که اهل این کارند، باید دامن همّت به کمر بزنند و آستینها را بالا کنند و این حرکت را انجام دهند.