eitaa logo
بصیران‌منتظر
51 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
2.6هزار ویدیو
71 فایل
بارویکردبصیرت‌افزایی‌فرهنگی‌سیاسی (حوزه حضرت زهرا سلام الله)
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴آغاز دور جدید عملیات سپاه به مقر تروریست‌ها در اقلیم شمال عراق 🔹روابط عمومی نیروی زمینی سپاه: در ادامه انهدام مقرها و مراکز توطئه، استقرار، آموزش و سازماندهی گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب ضدایرانی در اقلیم شمال عراق، برخی از مقرهای باقیمانده مزدوران استکبار جهانی از ساعات اولیه بامداد امروز هدف دور جدید حملات موشکی و پهپادی قرارگاه حمزه سیدالشهدا نیروی زمینی سپاه قرار گرفتند. 🔹طی این حملات که در مناطقی در عمق اقلیم شمال عراق از جمله جژنیکان، زرگوئیز و کوی سنجق انجام گرفت؛ ضمن انهدام اهداف مورد نظر، ضربات و خسارت‌های سنگینی به تروریست‌ها وارد آمد.
ستاد فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام) با انتشار بیانیه‌ای حملات ایران به اطراف اربیل و سلیمانیه را محکوم کرد و آن را نقض حاکمیت عراق و در معرض خطر قرار دادن جان غیر نظامیان دانست.
8890108961.pdf
112K
🇮🇷 📝 ها و ملاحظات | «بسیج خدمتگذار ملت ایران» 🍃🌹🍃 ⛔️ ویژه سرشبکه‌ها و ادمین کانالها | |
🇮🇷 🖼 | مقتدر مظلوم 🍃🌹🍃 | |
‏بعداً؟ ‏بعداً وجود نداره ‏بعداً چای سرد میشه ‏بعداً آدم پیر میشه ‏بعداً زندگی تموم میشه🍃🍃
✳️در شرایطی که عصر موشک نیست و عصر گفتگوست و پس از گفتگوهای خشن در کف خیابانهای ایران و شهادت نیروهای امنیتی و مردم مظلوم کشور بامداد دیشب مقر افسادین فی الارض در سه استان شمالی عراق و درست در بیخ گوش کنسولی(لانه جاسوسی) آمریکا در اربیل موشک باران شد ✳️فوری حزب دموکرات کردستان به کشته شدن بهزاد اسکات از فرماندهان این گروه تروریستی در حمله دو شب پیش سپاه به کوی سنجق اعتراف کرد .
✳️👆خبرهای‌خوشی‌که نگذاشتند بشنویم. مروری بر ۷ دستاورد ارزشمند ایران در حوزه دانش ، درمان صنعت حمل‌ و نقل و... که در حوادث هفته‌های اخیر پنهان ماند. ۱_ راه‌اندازی پالایشگاه فراسرزمینی ۲_ ساخت بزرگ‌ترین تلسکوپ یران ۳_ بهره‌برداری از ۶ نیروگاه حرارتی ۴_ پرتاب ماهواره‌بر قائم ۱۰۰ ۵_ رونمایی از موشک صیاد B4 ۶_ افتتاح راه‌آهن زاهدان به خاش ۷_ درمان سرطان با ژن درمانی ❤️❤️❤️
✳️ پرونده شکایت از روحانی به دستگاه قضایی رسید 🔹 پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به بررسی پرونده شکایت از رئیس‌جمهور سابق در کمیسیون اصل ۹۰ گفت: ۲ مورد از این شکایات یعنی مداخلات ارزی و موضوع بورس به دستگاه قضایی واصل شده است.‌‌ 🔹درباره حوادث اخیر کشور نیز در کمیسیون پرونده‌ای را در این خصوص در دست بررسی داریم و نشستی با دادستان کل کشور برای این منظور برگزار شد و حوادث چند وقت اخیر کشور مورد بررسی قرار گرفت.
8895206671.pdf
120K
🇮🇷 📝 | و آینده آن 🍃🌹🍃 ⛔️ ویژه سرشبکه‌ها و ادمین کانالها | |