📌کارگاه «آشنایی با فرآیندهای پژوهشی در واحدهای آموزشی» برگزار شد
🔹کارگاه «آشنایی با فرآیندهای پژوهشی در واحدهای آموزشی» در مدرسه علمیه حضرت خاتم الانبیا (ص) با ارائه حجت الاسلام میرعلائی معاون پژوهش حوزه علمیه استان خوزستان و با حضور مدیریت، کادر و طلاب این مدرسه علمیه برگزار شد.
🔸در پایان این برنامه، از نفرات برتر طرح مقاله نویسی ماه رمضان این مدرسه علمیه تقدیر شد.
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
May 11
📌دومین المپیاد قرآنی علمی حوزه علمیه خوزستان برگزار شد
🔹حجت الاسلام امیر سیاحی کارشناس قرآن وحدیث معاونت تهذیب حوزه علمیه خوزستان از برگزاری دومین المپیاد قرآنی علمی ویژه مدارس علمیه قرآنی استان خبر داد و اظهار داشت: دومین المپیاد قرآنی علمی ویژه مدارس علمیه قرآنی استان خوزستان به همت معاونت تهذیب حوزه علمیه خوزستان صبح روز گذشته در مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اهواز و در دو بخش کتبی و شفاهی برگزار شد.
🔸وی افزود: سئوالات بخش کتبی این المپیاد در سه موضوع، حُسن حفظ، تجزیه و ترکیب و ترجمه و سئوالات امتحان شفاهی نیز مربوط به بحث حُسن حفظ و نحوه تلاوت قرآن کریم بود.
🔹کارشناس قرآن و حدیث معاونت تهذیب حوزه خوزستان گفت: تعداد شرکت کنندگان در این المپیاد ۲۱۰ نفر بود که نسبت به سال قبل رشد قابل توجهی داشته است.
🔸وی یادآور شد: هدف از برگزاری این المپیاد، تقویت روحیه حفظ قرآن و ایجاد شور و انگیزه در بین طلاب مدارس علمیه قرآنی استان بود.
🔹حجت الاسلام سیاحی بیان کرد: در بخش شفاهی این المپیاد حجت الاسلام سعید حردانیان سرپرست اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان به عنوان داور صوت و لحن، حجت الاسلام محمد علی طرفه حافظ کل قرآن و استاد قرآن و تجوید مدرسه علمیه امام صادق(ع) آبادان به عنوان داور وقف و ابتدا و حجت الاسلام شمس آبادی حافظ کل قرآن و از اساتید حفظ قرآن به عنوان داور حُسن حفظ حضور داشتند.
🔸وی گفت: در پایان این المپیاد از برگزیدگان، مدیران و اساتید برتر مدارس علمیه قرآنی استان خوزستان با اهدای هدایایی تقدیر شد.
مشروح خبر؛
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 اطلاعیه جذب و پذیرش حوزه علمیه استان خوزستان
📍جهت ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی سنجش و پذیرش حوزه های علمیه یا مدارس علمیه استان خوزستان مراجعه فرمایند.
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
📣فراخوان شناسایی نخبگان پژوهشی حوزوی استان خوزستان منتشر شد
🔺دفتر امور نخبگان و استعداد های برتر معاونت پژوهش حوزه علمیه استان خوزستان در راستای شناسایی طلاب و روحانیون پژوهشگر خوزستانی و تکمیل جامعه نخبگانی و استعداد های برتر و استفاده از فرصت ها و ظرفیت های پژوهشی استان و خلق فرصت های جدید، فراخوان خوداظهاری یا معرفی دیگر پژوهشگران حوزوی را منتشر می کند.
🔹قابل توجه است طلاب و اساتید خوزستانی مشغول به تحصیل یا فعالیت در خارج از استان نیز امکان تکمیل فرم را دارند.
مهلت تکمیل فرم تا تاریخ: 1402/2/31
برای تکمیل فرم از پیوند زیر استفاده کنید:
https://sdhq-skhrzdh.formaloo.com/sgq3m
🔸مزایای تکمیل فرم :
1️⃣بررسی شرایط جهت عضویت در جامعه استعدادها و نخبگان پژوهشی استان خوزستان
2️⃣اولویت حضور در دوره های مهارت افزایی و دانش افزایی و اردو های علمی
3️⃣اولویت قرارگیری در مجموعه استادان همکار معاونت پژوهش استان (تدریس، استاد ارزیاب و....)
4️⃣ اولویت در معرفی به مراکز علمی درخواست کننده
5️⃣ اولویت در استفاده به عنوان پژوهشگر در طرح های پژوهشی استان
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
👨🎓پذیرش دانش پژوه بصورت محدود
🏢موسسه علمی پژوهشی دارالاعلام شعبه خوزستان تحت اشراف آیت الله العظمی مکارم شیرازی(مدظله العالی)
📚رشته کلام و فرق انحرافی ، گرایش نقد وهابیت ، سطح سه تخصصی
✅بهره مندی از اساتید متخصص و کمک هزینه تحصیلی
⏳مهلت ثبت نام:
از ۱۵ اردیبهشت تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
📲سایت ثبت نام:
https://ahwaz.darolelam.ir/formformazmoon1402
💬 شناسه موسسه جهت ارتباط در ایتا:
@resaneh_dini
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
📌تفاوتی بین حقیقت قرآن با حقیقت اهل بیت(ع) وجود ندارد
🔹حجت الاسلام گلزار مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اهواز، در اختتامیه دومین المپیاد قرآنی علمی حوزه علمیه خوزستان اظهار داشت: به شما طلاب قرآنی که نوجوانی و جوانی خویش را با قرآن سپری میکنید تبریک میگویم، همگی ما باید مواظب باشیم مبادا عمرمان بگذرد و در آخر عمر بگوییم ایکاش برمیگشتیم و عمرمان را با قرآن سپری میکردیم.
🔸وی افزود: بسیاری از بزرگان ما مانند مرحوم ملاصدرا که عمرشان را برای کارهای دیگری سپری میکردند، در آخر عمر به این نتیجه رسیدند که بیراهه رفتند و کاش عمر خود را با قرآن سپری میکردند.
🔹حجت الاسلام گلزار در ادامه با اشاره به روایت «عَلِیٌّ مَعَ القُرآنِ وَ القُرآنُ مَعَ عَلِیٍّ، لَن یَفتَرِقا حَتّی یَرِدا عَلَیَّ الحَوضَ» از پیامبر اسلام(ص)، عنوان کرد: همه میدانیم معیت دو طرفی است پس چرا پیامبر(ص) در این روایت این دو جمله را پی در پی و پشت سر هم فرمودهاند؟
وی، بیان کرد: پیامبر اسلام(ص) با جمله دوم (و القرآن مع علی) غوغایی در میان فضایل بیشمار امام علی(ع) به راه انداختند و مقصود از آن، این است که اگر شما از جمله اول چنین برداشتی کردی که علی(ع) پیرو و تابع قرآن است و قرآن پیشوای امیرالمومنین(ع)، جلو میرود و علی(ع) پشت سر او، بنایراین جمله دوم به تو میفهماند که قرآن هم در پی و تابع علی است و علی هم امام قرآن است، به عبارت دیگر این دو جمله را وقتی در کنار هم قرار میدهیم چارهای نداریم جز اینکه بگوییم قرآن همان علی و علی همان قرآن است.
مشروح خبر؛
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
📌«گونه شناسی نظریههای تکفیر» بررسی شد
🔹چهارمین نشست از سلسله نشستهای تخصصی «بررسی اندیشههای تکفیری وهابیت» با عنوان «گونه شناسی نظریههای تکفیر» به همت موسسه تخصصی دارالاعلام با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان در سالن آمفی تئاتر دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد.
🔸در این نشست حجت الاسلام روح الله حیاتی مقدم پژوهشگر موسسه دارالاعلام قم، به تشریح دو نظریه اصلی در باب تکفیر پرداخت و اظهار داشت: در باب تکفیر دو نظریه اصلی وجود دارد، نظریه اول تکفیر را به دو حوزه نظر و عمل تقسیم کرده و معیار اصلی تکفیر را حوزه عمل و قتل میداند، یعنی تکفیری کسی است که علاوه بر حوزه نظر، اقدام عملی نیز انجام میدهد.
🔹وی افزود: این نظریه مبتنی بر اشکالات جدی بوده و نتیجه آن به اینجا ختم میشود که ما وهابیت مدخلی (وهابیّت تبلیغی) را با اینکه سر سفره محمد بن عبدالوهاب نشسته، تکفیری محسوب نکنیم و گفتمان آنها را مقابل داعشی که اتفاقا او هم سر سفره محمد بن عبدالوهاب نشسته است، بدانیم.
🔸حجت الاسلام حیاتی مقدم با بیان اینکه نظر دوم معیار اصلی تکفیری بودن را تکفیر در حوزه نظر و اندیشه میداند، ولو اینکه منجر به قتل نشود، یادآور شد: طبق این نظریه نمیتوان وهابیت اعم از تبلیغی و داعشی را از دایره تکفیریها بیرون انداخت و گفتمان مدخلیها از هیچ فرصتی جهت تقابل با داعش برخوردار نیست، بهعلاوه اینکه خطر وهابیت تبلیغی بیشتر از طیف عمل گرا، داعشی و مسلح است.
ادامه خبر؛
گزارش تصویری
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
📣 اطلاعیه
📌پذیرش مدارس علمیه استان خوزستان
🔹مدارس علمیه استان خوزستان برای سال تحصیلی ۱۴٠۳_۱۴٠۲ از بین برادران متعهد، متدین و انقلابی در سه مقطع هشتم، دوازدهم و دانشگاهیان در دو بخش برنامه های متداول و سفیران هدایت پذیرش می نمایند.
🔸مهلت ثبت نام تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴٠۲
✅ جهت ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی سنجش و پذیرش حوزه های علمیه paziresh.ismc.ir، مدیریت های استانی و مدارس علمیه سراسر کشور مراجعه فرمایند.
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
🔻مدیر حوزه علمیه خوزستان:
📌میزان ارزش هر شخص به علم اوست
🔹ویژگی علم در دین و مکتب ما یک ویژگی خاص بوده و توصیه ای که در دین ما به علم شده یک توصیه ی اکید و ویژه است از این رو امام صادق فرموده اند که من دوست ندارم جوانی را ببینم مگر در دو حالت یا دانشمند باشد یا جویای علم؛ این مطلب به این دلیل است که جوان در آینده مسیر درازی را برای زندگی دنیوی و اخروی خود در پیش دارد و برای این مسیر باید به تحصیل علم بپردازد.
🔸مقیاس و میزان ارزش هر شخص به علم اوست و قیمت و ارزش یک انسان زمانی بالاتر از دیگران است که علمش بیشتر باشد؛ مال، ثروت، جایگاه اجتماعی و غیره همه اعتباری هستند و آن چیزی که اعتبار حقیقی انسان است و ماندگار است آن علمی است که در کنار عمل باشد.
🔹 در حوزه های علمیه زمینه و بستر برای رسیدن انسان به اوج فراهم است و اگر طلاب تلاش کنند و زحمت بکشد همچنین توکل و توسل را ضمیمه ی کار خود بکنند خداوند ان شاءالله برکت خود را نازل می کند.
🔸امروزه یک روحانی ساده توان پاسخگویی به همه ی شبهات و مسائل را ندارد و تبلیغ دین دیگر مثل گذشته ساده نیست و عرصه های تبلیغ گسترش پیدا کرده و متفاوت شده است از این رو ما بستر را برای کسانی که در عرصه ها و علوم مختلف توانمند هستند و می توانند بر اساس علوم اهل بیت عصمت و طهارت و قرآن کریم علوم انسانی را تکمیل کرده، ارائه دهند و تبلیغ خوبی داشته باشند فراهم خواهیم کرد و از این افراد به طور ویژه و خاص دعوت می کنیم که وارد این عرصه شوند.
مشروح خبر؛
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
May 11
📌اجلاسیه معاونین آموزش مدارس علمیه استان خوزستان برگزار شد
🔹اجلاسیه معاونین آموزش مدارس علمیه استان خوزستان صبح امروز پنج شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴٠۲ با حضور حجتالاسلام علی عینی، مدیر سنجش و پذیرش معاونت آموزش حوزههای علمیه، حجت الاسلام سید عباس موسوی معاون آموزش حوزه علمیه خوزستان، کارشناسان واحدهای آموزشی و معاونین مدارس علمیه استان به صورت وبینار برگزار شد.
🔸از جمله محورهای مورد بحث در این اجلاسیه می توان به «گزارش از روند جذب و پذیرش و بررسی موانع احتمالی»،«گزارشی از بازرسی های انجام شده و مشکلات مدارس علمیه» و «بررسی امتحانات ترم دوم سال تحصیلی ۱۴٠۲ _ ۱۴٠۱» اشاره کرد.
🔹در بخش پایانی این اجلاسیه معاونین آموزش مدارس علمیه استان به بیان نظرات، سئوالات و ابهامات خود پرداخته و در پایان حجج الاسلام «عینی مدیر سنجش و پذیرش معاونت آموزش حوزه های علمیه»، «سیدعباس موسوی معاون آموزش حوزه علمیه خوزستان» و «عبدالحسین نیسی کارشناس آموزش حوزه علمیه استان» به سئوالات پاسخ داده و ابهامات معاونین را برطرف کردند.
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
📌اردوی علمی زیارتی مرکز تخصصی تفسیر موضوعی قرآن کریم حوزه علمیه خوزستان برگزار شد
🔹اردوی علمی زیارتی مرکز تخصصی تفسیر موضوعی قرآن کریم حوزه علمیه خوزستان در مقطع سطح سه از تاریخ ۲۵ الی ۲۹ اردیبهشت ۱۴٠۲ با حضور طلاب و اساتید این مرکز تخصصی در شهر مقدس قم برگزار شد.
🔸در این اردو ضمن تکمیل دروس به صورت حضوری با اساتید برجسته رشته تفسیر حوزه علمیه قم، جلسات و بازدیدهای علمی مختلفی صورت گرفت.
🔹حضور در دانشگاه بین المللی آل البیت و مشاهده فعالیتهای آن، دیدار با حجت الاسلام و المسلمین رستم نژاد معاون آموزش حوزههای علمیه کشور و همچنین برگزاری دو نشست علمی با موضوعات مهدویت در منظومه آیات قرآن و نقش علم بدیع در اعجاز قرآن کریم با ارائه مقالات علمی توسط طلاب مؤسسه، از جمله برنامههای این سفر بود.
مشاهده تصاویر؛
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
📌مومنین فرزندان، اقوام و دوستان خود را به سمت حوزه های علمیه هدایت کنند
#بخش_اول
🔹حجت الاسلام و المسلمین بلادیان، در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه اهواز ضمن عرض تسلیت شهادت امام صادق(ع) و تبریک دهه ی کرامت اظهار داشت: حوزه های علمیه در تمام ادوار و در تمامی قرون درکنار و همراه مردم برای حفظ دین الهی تلاش و فعالیت گسترده ای داشته است.
🔸وی در ادامه گفت: امام صادق(ع) در دوران خفقان بنی امیه زندگی می کردند، در دورانی که نقل احادیث پیامبر و اهل بیت ممنوع بوده و جعل حدیث رواج داشت و عالمان فاسد به روش های مختلف و متنوع باورهای حقیقی و اسلام ناب محمدی را می پوشاندند و مردم را به اقتضای حاکمیت باطلی که بود منحرف می کردند.
🔹 مدیر حوزه علمیه خوزستان خاطرنشان کرد: امام صادق(ع) بدلیل تزلزل و ضعف حکومت اموی و شورش ها و قیام هایی که در مناطق مختلف به وجود آمده بود و حکومت را مشغول خود کرده بود این فرصت را پیدا کردند تا شاگردان عالی رتبه، محدثین و علمای بلندمرتبه ای را در زمینه های مختلف تربیت کرده، اشکالات و عقاید باطل را برگردانده و چهره ی حقیقی اسلام را به همه نشان دهند.
🔸وی افزود: در زمان امام صادق قیام های مختلفی از جانب شیعیان مانند قیام زیدبن علی، نفس زکیه و غیره اتفاق افتاد ولی امام با اینکه بعضی از این قیام ها را تائید کردند اما در هیچکدام از آنها بصورت مستقیم ورود نکردند و علت این کارشان این بود که جامعه از حیث علم، درک و باورهای دینی هنوز به مرتبه ای نرسیده بود که پشتیبان حرکت صادق اهل بیت باشد.
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
#بخش_دوم
🔹مدیر حوزه علمیه خوزستان تصریح کرد: از مطالب فوق معلوم می شود که امام زمان(عج) نیز برای قیامش نیازمند این است که جامعه درک باورها، اعتقادات و افکار صحیح اسلامی را در خود ایجاد کند و اگر این اتفاق بیفتد بستر برای ظهور مهیا می شود.
🔸وی در ادامه گفت: امام صادق(ع) شاگران برجسته ای در همه ی عرصه های علمی تربیت کردند بطوری که شاگردان ایشان به مقامی رسیدند که حرف اول را در مسائل علمی روز می زدند و همه ی مدعیان و رقیبان خود را مغلوب می کردند که یکی از آنها جوانی است به نام هشام بن حکم که توانست همه ی علمای مخالف مکتب شیعه را در مناظرات خود مغلوب کند و امام صادق درباره ی ایشان تعبیری دارند به این مضمون که هشام مدافع و نگهبان امر ماست و در مقابل آنهایی که مخالف هستند ایستادگی کرده و آنها را شکست می دهد. چقدر زیباست که جوانی بتواند در راه خدا با اعتقاد و باور حرکت کرده و برای اهل بیت سرداری کند.
🔹حجت الاسلام والمسلمین بلادیان با اشاره به حدیث «إِنَّ اَلْعُلَمَاءَ وَرَثَةُ اَلْأَنْبِيَاءِ» از امام صادق(ع) عنوان داشت: حوزه های علمیه همان مسیر اهل بیت را دنبال می کنند و وظیفه دارند سردارانی همچون هشام بن حکم برای حفظ و پاسداری از دین و مکتب اهل بیت علیهم السلام تربیت کند.
🔸وی یادآور شد: هرچقدر ارتباط ما با علما بیشتر باشد زندگی، خانواده و فرزندان ما در مصونیت بیشتری قرار می گیرند. بعضی از افراد مذهبی از ما سئوال می کنند که چرا خانواده و بچه های ما دیگر آن مسیری که ما دنبال می کنیم را دنبال نمی کنند؟ در جواب این افراد باید از آنها پرسید آیا شما ارتباط دینی و معنوی فرزندان خود با علما و مساجد را ایجاد و تقویت کرده اید که انتظار دارید خانواده و فرزندان شما در همان مسیری که شما هستید باقی بمانند؟
🔹مدیر حوزه علمیه خوزستان، در ادامه اذعان داشت: امروزه حوزه علمیه خوزستان به همت والای علمای سلف و علمای موجود خصوصا مجاهدت های آیت الله موسوی جزایری که چندین دهه برای رشد این حوزه بصورت شبانه روزی تلاش و خدمت کردند، یک حوزه مناسب و قابل قبول بوده و این را وظیفه ی خود می داند که درعرصه های مختلف از جمله سیل، کرونا، زلزله و غیره در کنار مردم و در خدمت مردم باشد.
🔸وی در ادامه گفت: امروزه مسائل انحرافی بسترهای مختلف و وسیعی از جمله رسانه های بیگانه، فضای مجازی پیدا کرده و مسائل مرتبط با اقتصاد، اجتماع و فرهنگ آسیب پذیری خانواده و جامعه را بالا برده است و مانند همان زمان امام صادق(ع) که دیدند شرایط برای هیچ کاری مهیا نیست جز تعلیم و تربیت امروزه در گام دوم انقلاب ضرورت دارد حوزه علمیه جهش بیشتری در فعالیت های علمی، تبلیغی و ارتقاء مهارت های لازم برای ارتباط با جامعه و خدمت رسانی داشته باشد و این اتفاق نیازمند همدلی و هم بستگی همه ی ما است.
🔹حجت الاسلام و المسلین بلادیان ابراز داشت: ما به عنوان خادمان طلاب در مدیریت حوزه علمیه خوزستان بسترهای این ارتقاء را فراهم می کنیم و شما مومنین به مصداق آیه ی «وَتَعاوَنوا عَلَى البِرِّ وَالتَّقوىٰ» باید استعدادهای ناب یعنی جوانان و نوجوانانی که استعداد و مهارت های مناسبی دارند و می توانند ازاین علم، استعداد و مهارت برای خدمت به دین و مکتب استفاده کنند را به سمت حوزه های علمیه هدایت کنید.
🔸وی در ادامه گفت: در ایامی که ما سپری می کنیم زمان ثبت نام حوزه های علمیه در حال سپری است اگر فرزندی در خانه دارید او را به سمت حوزه های علمیه راهنمایی کنید و مسیر حوزه علمیه را برای او روشن کنید؛ اگر خودتان اطلاعی از حوزه های علمیه و فعالیت های آنها ندارید از امام جماعت ها و یا مدارس علمیه ای که در اطراف و محله های شما وجود دارد سئوال کنید، اگر جوان و نوجوانی در خانه نداریم ولی از فامیل، آشنایان و دوستان یا افراد منطقه، کوچه، محله و مسجد می شناسیم آنها را باحوزه علمیه و یا حوزه علمیه را با آنها مرتبط کنیم.
🔹 مدیرحوزه علمیه خوزستان بیان کرد: حوزه های علمیه همواره در ادوار مختلف متکی به حمایت های مومنین بوده است ازاین رو اگر اموالی، توانائی و تمکنی داریم آن را در مسیر رشد علمی، فضای معنویت و تربیت عالمان وارسته به کار گیریم و امیدوارم خداوند متعال به همه ی ما توفیق دهد بتوانیم در راه ظهور امام زمان(عج) گام کوچکی برداریم و خدمت ناچیزی داشته باشیم.
🔸وی در پایان گفت: بنده از همه ی شما برای همراهی بیشتر با حوزه های علمیه چه در بحث ثبت نام فرزندانتان و چه در تمامی عرصه ها دعوت می کنم و می گویم که حوزه علمیه به صورت متقابل در کنار همه ی مردم به عنوان خدمتگزار خدمت می کند.
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
🔔 اطلاعیه
📌پذیرش حوزه های علمیه تا ۲۰ خرداد تمدید شد
◻️حجت الاسلام والمسلمین مهدی رستم نژاد از تمدید مهلت ثبت نام برای ورود به حوزه های علمیه تا ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: پذیرش حوزههای علمیه از اول اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده بود و تا پایان امروز ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه داشت، لذا با توجه به استقبال جوانان برای ورود به حوزه و درخواست تمدید مهلت پذیرش، تصمیم بر این شد، زمان ثبت نام تا ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۲ تمدید شود.
◽️معاون آموزش حوزه های علمیه افزود: علاقه مندان به ثبت نام تا ۲۰ خرداد مهلت دارند به سایت معاونت آموزش بخش پذیرش paziresh.ismc.ir مراجعه کنند.
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
📌برگزاری دوره های روش تحقیق ویژه اساتید خوزستانی
🔹حجت الاسلام میرعلایی راد از برگزاری دوره های روش تحقیق ویژه اساتید حوزه علمیه خوزستان خبر داد و اظهار داشت: در سال ۹۶ مصوبه ای تحت عنوان ماده واحده به حوزه ها و مدارس علمیه ابلاغ شد مبنی بر اینکه اساتید پژوهش حوزه های علمیه کشور برای دریافت یا ارتقای حکم استادی خود می بایست یا از پایان نامه سطح ۳ و ۴ خود دفاع کنند و یا اینکه حداقل یک دوره آشنایی با فرآیندهای پژوهشی و روش تحقیق را الزاما پشت سر بگذارند که برای این کار پنج سال مهلت در نظر گرفته شد که با توجه به نیاز حوزه ها این مدت یکسال تمدید شد.
🔸وی افزود: علی رغم تلاش های فراوان جمع کثیری از اساتید هنوز مشمول حضور الزامی در دوره های روش تحقیق و کسب گواهی پایان دوره بودند.
🔹وی ابراز داشت: الحمدلله در اسفند ماه سال گذشته پنج دوره روش تحقیق بصورت همزمان در شهرستان های آبادان، شوش، شوشتر، اندیمشک و اهواز برگزار شد که با استقبال بالای اساتید حوزه علمیه خوزستان روبرو شد و در حدود ۱۰۰ نفر از اساتید حضور یافتند.
🔸وی ادامه داد: در مرحله ی دوم برگزاری این دوره ها از تاریخ ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت ماه سه دوره ی دیگر در شهرهای باغملک، سوسنگرد و اهواز برنامه ریزی و اجرا شد که در این سه دوره ۶٠ نفر از اساتید حوزه علمیه خوزستان حضور داشتند.
ادامه خبر؛
گزارش تصویری؛
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
May 11
📌همایش بزرگ طلایه داران جهاد تبیین ۳
🔹همایش بزرگ طلایه داران جهاد تبیین ۳ ویژه طلاب و روحانیون استان خوزستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر ناصر رفیعی برگزار می شود.
🕣 زمان: پنج شنبه ۴ خرداد ساعت ۸:۳٠ صبح
🌆مکان: شهرک نفت مجتمع امام رضا(ع)
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
📌اجرای طرح اقدام سنجی فعالیت های پژوهشی واحدهای آموزشی حوزه علمیه خوزستان
🔹حجت الاسلام میرعلائی راد اظهار داشت: یکی از خلاءهای موجود در معاونت پژوهش حوزه خوزستان نبود اطلاعات واضح و شفاف از وضعیت فعالیت های پژوهشی واحدهای آموزشی بود. همچنین از دیگر خلاءها عدم آشنایی طلاب مدارس علمیه با انواع مختلف فعالیتهای پژوهشی(فرآیندهای پژوهشی در مدارس) است.
🔸وی افزود: برای رفع این خلاءها و همچنین بتوانیم برنامه ریزی درست و سیاستگذاری دقیقی برای معاونت پژوهش حوزه علمیه خوزستان داشته باشیم طرح نظارت ستادی و اقدام سنجی فعالیت های پژوهشی و همچنین برگزاری کارگاه فرآیندهای پژوهشی واحدهای آموزشی در دستور کار معاونت پژوهش قرار گرفته و از حدود دو هفته پیش عملیاتی شد.
🔹معاون پژوهش حوزه علمیه خوزستان گفت: از دیگر اهداف و ثمرات این طرح علاوه بر رفع خلاءهای موجود می توان به افزایش آگاهی طلاب نسبت به فعالیت های پژوهشی، دریافت نقطه نظرات اساتید و کادر مدارس، بررسی امکانات و تجهیزات پژوهشی مدارس علمیه و رتبه بندی آنها به لحاظ امکانات و جایگاه فعالیتهای پژوهشی اشاره کرد.
🔸وی بیان کرد: تاکنون مدارس علمیه امام خمینی (ره)، آل طیب، ولی عصر(عج) خاتم الانبیا(ص) در اهواز و امام جعفر صادق (ع) باغملک مورد ارزیابی قرار گرفته و در آنها کارگاه فرآیندهای پژوهشی برگزار شد و برنامه داریم تا پایان تابستان این طرح را به اتمام برسانیم تا ابتدای سال جدید با یک اشراف کامل و اطلاعات کامل بتوانیم هرچه بهتر فعالیت های پژوهشی در مدارس را دنبال کنیم.
گزارش تصویری؛
💠کانال حوزه علمیه استان خوزستان
@hozehkhz
May 11