«وعده صادق» نشان داد: هیچکس سگهار را دوست ندارد!
🔹رئیس سازمان بسیج هنرمندان در آیین اختتامیه نخستین رویداد تولید آثار هنری «#وعده_صادق» با بیان اینکه سههزار اثر در هشت بخش به دبیرخانه این رویداد هنری رسیده است، گفت: بخشهای شهیدان زاهدی و موسوی بخش ویژه ما در وعده صادق بود که پس از داوری توسط داوران هشت نفر منتخب برگزیده را معرفی کردیم که لوح، تندیس و جایزه وعده صادق را دریافت خواهند کرد و از ۱۵ نفر دیگر تجلیل میکنیم.
🔹حجتالاسلام نادری معاون فرهنگی نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: عملیات وعده صادق اثبات این بود که دست جمهوری اسلامی بلند است و دستمان به آنها میرسد و زمان زنگ حساب شروع شده است. امروز تصویری که از #رژیم_صهیونیستی در دنیا نقش بسته است، زشتترین تصویر است و این نفرت عمومی سوخت فروپاشی این رژیم خواهد بود که همگی آن را به عنوان یک سگهار میشناسند و هیچکس سگهار را دوست ندارد!
📌مشروح خبر و اسامی برگزیدگان این رویداد را اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
آیین رونمایی از تابلونقاشی انصارالله
اثر استاد #عبدالحمید_قدیریان
🔸همراه با سخنرانی :
◽️دکتر مجید شاهحسینی
◽️استاد محمدعلی رجبی دوانی
◽️دکتر سید مجید مطهرینژاد
🗓چهارشنبه ۲۳ آبان ماه
⏰ ساعت ۱۵ تا ۱۷
🏢 تماشاخانه مهر حوزه هنری
🆔 @hozehonari_ir
زنان فلسطینی، این کلیدداران امید
🔹زنان فلسطینی، این کلیدداران امید ۸۰ سال است که پس از کوچ اجباری از سرزمین مقدس، #کلید خانههایشان را با خود همه جا میبرند و حتی آنها را به ارث میگذارند، چراکه ایمان دارند روزی به سرزمین مقدس برمیگردند و در خانههایشان زندگی را جاری میکنند، کلیدی که از همان ابتدا به نماد مقاومت تبدیل شد و این روزها نمود آن را با آثار هنرمندانی تجسمی از سراسر دنیا در نمایشگاه بینالمللی «#همچنان_طوفان» به چشم میبینم و به زبان هنر از آن حکایتها میشنویم.
🔹در اثر بعدی، یک نقاشی میبینیم که زنی جوان چفیه به سر با لباسی سفید و پوشیده، کلیدی به گردن دارد. زن اشکی خونین روی گونهاش جاری است و در پس زمینهای غروبی دیده میشود که چندان نیز دلگیر و غمگین نیست و در این اثر هم زن عنصر اصلی است که به کلید هویتی نو میبخشد.
📌مشروح این یادداشت خواندنی را در پایگاه خبری حوزه هنری بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
کتاب «یسبحون، هجده روایت از قرآن»
🔸نشست رونمایی از کتاب «یسبحون، هجده روایت از قرآن» به همت دفتر ادبیات #مرکز_آفرینشهای ادبی حوزه هنری برگزار میشود.
📖کتاب «یسبحون» تلاشی است برای ارائه نگاهی نو به مضامین و آموزههای قرآن کریم از زاویه دید نویسندگان معاصر، و تلاش دارد تا پیوند میان زندگی روزمره و مفاهیم قرآنی را به مخاطبان نشان دهد.
🔹در این مراسم وحید یامینپور، پژوهشگر و مدرس دانشگاه و ابراهیم اکبری دیزگاه، دبیر اثر، به معرفی و بررسی این اثر خواهند پرداخت.
🗓 سهشنبه ۲۲ آبان
⏰ ساعت ۱۵
🏢 سالن استاد صفارزاده
🆔 @hozehonari_ir
«احسان باقری» از «عکاسی استیج» میگوید!
🔹 عکاسی استیج یا #عکاسی_صحنهپردازیشده امروز از ژانرهای شناخته شده عکاسی در دنیا به شمار میرود. این نوع عکاسی، در ابتدا با هدف بازتولید و بازنمایی آثار نقاشی انجام میشد. اما در طول سالها، این رویکرد تغییر کرد و تبدیل به ژانری متفاوت شد. در این سالها سید احسان باقری مدیر #خانه_عکاسان_ایران پنج عکس صحنهپردازیشده خلق کرده که مورد اقبال عمومی قرار گرفتهاست.
🔹باقری تعریف میکند: عکس «فرصت بحران» روی دسکتاپ کادر درمان بیمارستان بقیهالله یا پوسترش در اغلب بیمارستانهای سراسر کشور نصب شد که من بعدها از مردم بازخوردهای بسیار زیادی گرفتم. اینکه میگویم هنر به دل جامعه رود، حتی میتواند این فضا بیمارستان باشد. بازخوردی که کادر درمان یا بیماران داشتند، برایم حس بسیار خوشایندی داشت، چون کمی هم از دید برخی افراد، کمتر ایدئولوژیک بود گاردها هم کمتر بود در صورتی که به نظر من آن کار هم ایدئولوژیک بود.
📌 مشروح خبر
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸سهشنبه بیست ودوم آبان ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
تو با شهادت خود زندهتر شدی #یحیی
اگرچه دشمن تو در حقارت خود مُرد
به زخمهای زلال و مبارکت سوگند
که نام پاک تو را بیوضو نباید بُرد
#ناصر_فیض
◽️هنرمند : امیرحسین انصاری
◽️ورودی #حوزه_هنری
🆔 @hozehonari_ir
«صحنه» روی ریل باز انتشار
🔹 نصرالله قادری سردبیر دوفصلنامه «#صحنه» در نشست رونمایی این مجله گفت: در مملکت ۸۵ میلیونی که حدود ۶ هزار دانشجوی تئاتری دارد دو مجله تئاتری یک شوخی گروتسک است و مهم است که ما ماه به ماه مجله تئاتر داشته باشیم و امیدوارم مسئولان ضرورت این امر را حس کنند.
🔸 کوروش زارعی مدیر #مرکز_هنرهای_نمایشی حوزه هنری در این نشست یادآور شد: نوجوان بودم که تئاتر را در میناب شروع کردم. به یاد دارم که آن زمان نصرالله قادری به شهرما آمد و تئاتر تدریس کرد. آن زمان چِشم چِشم میکردم که چه زمانی مجله نمایش به دستم میرسد تا بخوانم چراکه ما استاد چندانی نداشتیم و با علاقه و به صورت حسی کار میکردیم. مجله نمایش تمام آمال و آرزویم در دوران نوجوانی بود. حالا که خادمی دوستان تئاتری را میکنم از حمید نیلی میخواهم که در انتشار مجدد مجله نمایش همکاری کند چراکه مجله «صحنه» و مجله «نمایش» مکمل یکدیگرند و برای بچههای تئاتری و علاقهمندان به تئاتر در استانها کمککننده هستند.
📌متن کامل خبر را در این لینک بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
«ققنوس قدس» در حوزه هنری به پرواز درآمد
🔸نمایشگاه نقاشی و تصویرسازی «#ققنوس_قدس» به مناسبت چهلمین روز شهادت #سید_حسن_نصرالله، در نگارخانه عالی حوزههنری افتتاح شد.
🔹 «مهدی فرخی» هنرمند عرصه تجسمی که با یک اثر در این نمایشگاه شرکت کرده است، در مورد اثرش گفت: این تابلو در مورد شهادت مردم غزه و روایت پیروزی خون بر شمشیر و انعکاس وضعیت جاری فلسطین به ویژه غزه است. در واقع آنچه تصویر کردم نشان دهنده ظلم زیاد به این کشور و سرزمین مقدس است.
🔸محمد زرویی نصرآباد مدیر #مرکز_هنرهای_تجسمی اظهار داشت: بعضی اوقات، واکنش برخی هنرمندان در مواجهه با وقایع از مسئولان فرهنگی سریعتر است. بعضی اوقات که اتفاقی چون وقایع غزه، شهادت سیدحسننصرالله رخ میدهد، فردا صبح میبینیم که تعدادی از هنرمندان شروع به خلق اثر کردهاند، در صورتی که نه ما به آنها سفارشی دادهایم و نه درخواستی وجود داشته است.
📌مشروح خبر را در پایگاه خبری حوزه هنری بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
اگر اجازه میدادند، نیروی هوایی جنگ را شش ماهه تمام میکرد!
🔸در سومین نشست «#به_وقت_روایت» که به نقد و بررسی کتاب «آذرخش و رقص فانتومها» اختصاص داشت، محمد قاسمیپور منتقد گفت: ما در #خاطرات_شفاهی قالب پرسش و پاسخ را کم داریم و از این جهت کتاب برایم جالب بود و من را سر ذوق آورد تا با جدیت آن را بخوانم.
🔹 حسینعلی ذوالفقاری راوی کتاب اذعان کرد: اگر خلبانان نبودند ما با مصیبت بزرگی مواجه بودیم و اگر به ما اجازه داده میشد، نیروی هوایی جنگ را شش ماهه تمام میکرد!
🔸 صادق وفایی مؤلف کتاب با بیان اینکه من سعی کردم سراغ مباحث بیتعارف و عریان جنگ بروم، افزود: برای این امر به آقای ذوالفقاری گفتم: شما با این مهربانی که دارید چطور توانستید آدمها را در جنگ بکشید؟ ایشان در جواب گفت: «شما نبودی در صحنه و من چون آن صحنهها را دیدم به راحتی عراقیها را میکشتم!» این همان چیزی بود که من دنبالش بودم!
📌 مشروح گزارش
🆔 @hozehonari_ir
«گفتگوی فرهنگی ایرانی و روسی»
🔹 #پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی با همکاری دانشگاه بینالمللی سوره، نشست مشترک دانشگاهیان روسیه و ایران دربارهٔ فرهنگ و هنر برگزار میکند.
🔹با حضور:
◽️ الگا یاستربوا؛ نسخهشناس و محقق کتابخانۀ ملی سنپترزبورگ
«سندشناسی و دیرینهنگاری در منابع فارسی»
◽️ پالینا لوبیموا؛ پژوهشگر و متدولوژیست
«فرش در هنر معاصر کشورهای اسلامی»
◽️ الکساندر سیمیونوک؛ منتقد فیلم و سینما
«زبان فیلم، وسیلهای برای تأثیر دستکاری سینما بر آگاهی عمومی»
◽️ شهریار زرشناس؛ عضو هیئت علمی دانشگاه سوره
»تعامل روسیه و مدرنیته در قرن نوزده و بیست»
◽️ محمدرضا وحیدزاده؛ مدیر گروه ادبیات پایداری دانشگاه سوره و دبیر نشست
🗓️ چهارشنبه ۲۳ آبان
⏰ ساعت ۹ تا ۱۱
🏢دانشگاه بینالمللی سوره، سالن اجتماعات
🆔 @hozehonari_ir