🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
ناصر فیض در برنامه کرسی گفت:
هنوز برای شما زود است!
🔷 پدرم روحانی بود و اهل شعر. #دیوان_سعدی را کامل حفظ بود، همچنین از نظامی میگفت و تفسیر میکرد. او کتابخانه مفصلی داشت؛ اتاقی سه در چهار که از زمین تا سقف، پر از کتاب بود، اما فقط یک قفسه آن، کتاب شعر و دیوانهای #شعر_فارسی داشت و از جمله آنها، دیوان ایرج میرزا بود.
پدرم یک روز به من گفت گاهی از کتابهای اینجا استفاده کن. من هم اولین کتابی که توجهم را جلب کرد، دیوان ایرج میرزا بود. من دیوان را برداشته و داشتم میخواندم، یکدفعه پدرم آمد و گفت: شما بین این همه کتاب رفتید ایرج میرزا را انتخاب کردید؟ این هنوز برای شما زود است! آن را سر جایش بگذار. همان لحظه، حرف پدرم را گوش دادم، اما بعدها هر وقت پدرم نبود آن را برمیداشتم و میخواندم.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
ناصر فیض در برنامه کرسی گفت: هنوز برای شما زود است! 🔷 پدرم روحانی بود و اهل شعر. #دیوان_سعدی را کام
شعر طنز گفتن فوق تخصص است
🔷 از #اسماعیل_امینی یکی از طنزپردازان شنیدم که میگفت، «اگر شعر گفتن تخصص است، #شعر_طنز گفتن فوق تخصص است.» یعنی شما علاوه بر این معیارها و موازینی که در شعر غیر طنز کاربرد دارد، باید شوخ طبعی هم بلد باشید و طنز هم بشناسید، به گذشتهها که نگاه کنید، #عبید_زاکانی را میبینید. او فقه و اصول، مبانی زبان عربی و معانی و بیان خوانده، چون اگر نمیخواند نمیتوانست «اخلاق الاشراف» و «رساله دلگشا» را دربیاورد و این میزان پیشرو باشد.
🔷 به مناسبت هفته هنر انقلاب، فصل دوم برنامه «#کرسی»، از ۱۸ تا ۲۳ فروردینماه، ساعت ۱۵:۴۵، از شبکه چهار پخش شد.
در این برنامه که به میزبانی حوزه هنری است، هنرمندان پیشکسوت عرصههای گوناگون هنر انقلاب، از تجربیات و فراز و فرودهایشان میگویند. پنجشنبه ۲۳ فروردین #ناصر_فیض، مهمان کرسی بود. ویدئو این قسمت را میتوانید در [اینجا] تماشا کنید.
🆔 @hozehonari_ir
آسیب مسافران به محیط زیست در #طنزخوانه!
🔸سیزدهین گردهمی نثرخوانی طنز «طنزخوانه» در #دفتر_طنز حوزه هنری برگزار میشود.
🔺موضوع این جلسه به آسیب مسافران به محیط زیست اختصاص دارد.
⏰سهشنبه ۲۸ فروردینماه ساعت ۱۶:۳۰
🏢حوزه هنری، طبقه چهارم، اتاق ۴۰۲
📍ورود به این برنامه برای همه علاقهمندان آزاد و رایگان است.
🆔 @hozehonari_ir
📸نمایشگاه عکس «بازگشت»،
روایتگر زندگی مردم #سوریه بعد از جنگ
🔹 امیر رستمی ، عکاس:
وقتی از او پرسیدم، با وجود این شرایط چرا برگشتید، پاسخ داد:
«اینجا خونه ماست»
⏰بازدید از نمایشگاه: دوشنبه ۲۷ فروردین تا ۲۷ اردیبهشت، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ و در روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۱۵، #گالری_خانه حوزه هنری انقلاب اسلامی
🔸گزارش افتتاحیه را [اینجا] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
موسیقی در سالهای پس از انقلاب آسیبشناسی میشود
🔹#مرکز_موسیقی حوزه هنری به مناسبت هفته هنر انقلاب نشست آسیبشناسی موسیقی در سالهای پس از انقلاب را برگزار میکند.
.
🔸این نشست با حضور دکتر مسعود کوثری و استاد رضا مهدوی سهشنبه ۲۸ فروردین ساعت ۱۴ تا ۱۶ ، طبقه چهارم سالن جلسات #اندیشکده_ادبیات_پایداری برگزار میشود.
🆔 @hozehonari_ir
اجرای رایگان نمایش«سپیده» برای بانوان
🎭نمایش «سپیده» به کارگردانی اشرف رفیعی از ۲۸ فروردین ویژه بانوان به روی صحنه میرود.
🔹این نمایش روایتگر داستان پرستاری است که در زمان شیوع کرونا مستاصل و درمانده شده است. آشنایی با کتابی در خصوص امام زمان (عج) سبب تغییر احوال و شخصیت او میشود.
🔹 نمایش سپیده از تولیدات حوزه هنری استان#البرز بوده و با مشارکت #مرکز_هنرهای_نمایشی حوزه هنری اجرا میشود.
⏰ ۲۸ فروردین تا ۵ اردیبهشت هر روز ساعت ۱۹
🏢تالار سوره حوزه هنری
🔸علاقهمندان میتوانند برای دیدن این نمایش به صورت رایگان به آیدی @ravvieh در ایتا پیام داده و یا با شماره تلفن ۰۹۹۰۲۷۴۷۱۴۵ و ۰۹۰۳۱۷۸۴۶۳۸ تماس بگیرند.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸سهشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
اندیشههای سینمایی آوینی، بازخوانی میشود
🔹به مناسبت سالگرد شهادت #مرتضی_آوینی؛ #پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی نشست «سه دهه در آیینه جادو»را برگزار میکند.
🔸در این نشست بهروز افخمی، شهاب اسفندیاری ، سیدمهدی ناظمی، رامتین شهبازی به بازخوانی اندیشههای سینمایی آوینی در آینه تجارب سه دهه اخیر سینمای ایران میپردازند.
⏰ چهارشنبه ۲۹ فروردین، ساعت ۱۶ تا ۱۸:۳۰
🏢خیابان سمیه، حوزه هنری، سالن سلمان هراتی
📡 پخش زندۀ نشست از:
www.Instagram.com/rcica_ir
www.aparat.com/rcica.ir
📌 حضور برای عموم آزاد است.
🆔 @hozehonari_ir
علیاصغر یوزباشی در برنامه #کرسی گفت:
ورود به حوزه هنری، نه برای هنر
🔷 من برای هنر، به #حوزه_هنری نیامدم، ابتدا آمدم چون میدیدم اینجا نهادی برآمده از انقلاب است و ما در شور و حال اوایل #انقلاب، میخواستیم جایی باشیم که با این مرام و مسیر عجین باشد. از سال ۶۰ تا ۷۲ مسئول کتابخانه بودم، بعد از آن به دعوت آقای عالی مسئول هنرهای تجسمی حوزه هنری، به عنوان نیروی اداری به کارگاه #مجسمه_سازی وارد شدم و در آنجا در کنار کارم، علاقهم به هنر مجسمه سازی خود را نشان داد و به مرور شروع به مجسمهسازی کردم.
نگاه و لطف #امام_رضا برای یک شروع حرفهای
🔷 من در کارگاه مجسمه سازی بودم که واقعه #انفجار_حرم امام رضا (ع) اتفاق افتاد. روزنامه جمهوری اسلامی برای ساخت آثار هنری فراخوان داد. همان زمان، من طرحی که در ذهن داشتم را گفتم و یکی از دوستانی که کارش مجسمه سازی بود آن را اجرا کرد، همین کار یک سکه طلا و یک دوره صحافی شده #روزنامه_جمهوری را جایزه گرفت. به این صورت کار حرفهای و جدی ام با امام رضا شروع شد و ایشان قبول کردند که من وارد این وادی شوم.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
علیاصغر یوزباشی در برنامه #کرسی گفت: ورود به حوزه هنری، نه برای هنر 🔷 من برای هنر، به #حوزه_هنری
شما کارتان را بکنید!
🔷 در اوایل انقلاب، از تلویزیون مستندی پخش شد که در قسمتی از آن هنرمندی از دهق اصفهان کارهای حجمی و نقش برجسته انجام میداد، از امام (ره) استفتا گرفت که این کارهای هنری که من انجام میدهم حلال است یا حرام؟ امام در پاسخ گفتند: «هنرمند به خدا نزدیکتر است، شما کارتان را بکنید.» این جمله برای من خیلی جالب بود و باعث شد حرفهای این و آن را رها کنم و همین جمله برایم ملاک شود. در حقیقت، مانیفستی که امام (ره) در مورد هنر دارد باعث شد، بتوانم در این مسیر قدم بگذارم.
🔷 به مناسبت هفته هنر انقلاب، فصل دوم برنامه «#کرسی»، از ۱۸ تا ۲۳ فروردینماه، ساعت ۱۵:۴۵، از شبکه چهار پخش شد.
در این برنامه که به میزبانی حوزه هنری است، هنرمندان پیشکسوت عرصههای گوناگون هنر انقلاب، از تجربیات و فراز و فرودهایشان میگویند. چهارشنبه ۲۲ بهمن #علیاصغر_یوزباشی، مهمان کرسی بود. ویدئو این قسمت را میتوانید در اینجا تماشا کنید.
🆔 @hozehonari_ir
تلاشهای گسترده برای آموزش بنیادین تولید محتوای طنز
🔷 هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه (#طنز_پهلو)، به دبیری عباس حسیننژاد در بخشهای داستان کوتاه طنز، کاریکاتور و کارتون، شعر طنز، طنز چندرسانهای(محتوای شبکههای اجتماعی) و نثر طنز (طنز مطبوعاتی) در حال برگزاری است. آیین پایانی این جشنواره در اردیبهشت سال جاری در استان گیلان، شهر فومن (زادگاه #گل_آقا) برگزار میشود.
🔷 حسین نژاد دبیر این جشنواره و مدیر دفتر طنز #حوزه_هنری با بیان اینکه تلاشهای گستردهای برای آموزش بنیادین تولید محتوای طنز مناسب به افراد داوطلب در سراسر کشور صورت گرفته است، گفت: در مرحله اول، با آغاز طرح ملی «#قلمه» رویدادهای آموزشی طنز برگزار شده و استادان با تجربه نیز به این فعالیت همراهی کردهاند. در استانهای یزد، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز آموزش طنز آغاز شده و در سال ۱۴۰۳، این آموزشها در ۶ استان دیگر نیز ادامه خواهد یافت.
🔷سخنان کامل حسین نژاد را میتوانید در این [لینک] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir