#جشنواره
پیشتازی شاعران در روایت پرواز اردیبهشت
🔸نشست رسانهای همایش بینالمللی شعر «خدمت تا شهادت» با حضور #میلاد_عرفانپور مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری و دبیر علمی این رویداد، حمیدرضا اللهیاری شهردار شهرستان رباط کریم و امیرحسین شفیعی دبیر اجرایی این همایش برگزار شد.
🔸حمیدرضا اللهیاری در این نشست گفت: «پیش از برنامهریزی برای این همایش میخواستیم جشنواره شعر وعده صادق را پیش ببریم که به اعتقاد همه نظریهپردازان، جغرافیای سیاسی منطقه را تغییر داد اما بخاطر اتفاق تلخ شهادت رئیس جمهور و همراهانشان همایش شعر «خدمت تا شهادت» را در اولویت قرار دادیم و بعد آن هم حتما همایشهایی از این دست خواهیم داشت و در برنامه بعد همایش #وعده_صادق را برگزار میکنیم.»
🔸میلاد عرفانپور به عنوان دبیر علمی جشنواره با بیان اینکه ما در فضای فرهنگی کشور دو گونه رویداد ادبی فراخوانمحور میتوانیم داشته باشیم، افزود: «گونه اول همایش و جشنوارههایی است که بهانهای برای تولید آثار ادبی میشود و با هدف خلق اثر در یک موضوع برگزار میشود. اما در گونه دوم پس از این که شاعران بدون فراخوان یا انگیزه بیرونی و شرکت در یک جشنواره یا رویداد، دست به خلق اثر می زنند همایشی برای پاسداشت این جریان برگزار می شودکه همایش ما از این قِسم دوم است.»
حوزه هنری انقلاب اسلامی
#جشنواره پیشتازی شاعران در روایت پرواز اردیبهشت 🔸نشست رسانهای همایش بینالمللی شعر «خدمت تا شهادت»
🔸عرفانپور اظهار کرد:« ما در همایش «خدمت تا شهادت» رویداد برگزار نمیکنیم تا اثری خلق شود بلکه همایش برای قدردانی و تجمیع و انتشار آثار برجستهای که به همت شاعران به صورت خودجوش خلق شده، برگزار میشود.»
📌گزارش کامل این نشست را در [اینجا] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویدئو
🎥 ببینید| هرایرانی، باهروضعیت ظاهری حق داره از وطنش دفاع کنه!
🔹سیویکم خرداد ۱۳۶۰ دکتر #مصطفی_چمران، سیاستمدار، فیزیکدان و از فرماندهان دفاع مقدس در دهلاویه به شهادت رسید.
🔹 در سالروز آسمانی شدنش روایتی کوتاه از روش و منش او در مقام فرماندهی دفاع مقدس را میشنوید.
🔹این روایت در #شب_خاطره ۳۴۶ حوزه هنری توسط یکی از همرزمان او تعریف شده است.
🆔 @hozehonari_ir
#کتاب
حوادث سال ۸۸ در دقیقا نیمه شب
«میخواهم خودکشی کنم. کمک میکنی؟» صادق پیامک ناشناس را چند بار میخواند و فکری میشود که چه کسی این وقت شب دارد سر به سرش میگذارد. ساعت گوشیاش که نوکیای دوصفر یازده با سیمکارت کد دو است، ۰۰: ۰۰ را نشان میدهد. ـ تماس رأس ساعت صفر. ناشناس تماس گرفت و بعد از شنیدن صدای او قطع کرد و بعد این پیامک را فرستاد. ـ کی میتونه باشه؟ آخرین فیش را میخواند: «ریچارد کاتم کارشناس ارشد مسائل ایران در سازمان سیا: هر مقالهای که مینوشتم به سرعت در مطبوعات روز بعد ایران چاپ میشد.» ـ بیچاره دکتر مصدق!
📖بریدهای از کتاب دقیقا نیمه شب نوشتهی حسینعلی جعفری از انتشارات #سوره_مهر.
◽️کتاب دقیقاً نیمه شب داستانی بلند با محوریت وقایع سال ۸۸ است. نویسنده در این کتاب با ریزپردازیهای دقیق و مستند با اندکی چاشنی تخیل؛ به ماجرای شخصیتی میپردازد که طی داستان دچار تحول میشود . در مجموع این کتاب تحلیلی سیاسی از وقایع سال ۸۸ در قالب رمان است و نگاهی موشکافانه به حوادث سال ۸۸ دارد.
◽️حسینعلی جعفری نام کتاب را از رمز کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ گرفته است. وی ابتدای رمان اشاره کوتاهی به زمان دکتر مصدق میکند که چگونه با آشفتهسازی جامعه زمینه کودتا فراهم شد.
📌کتاب دقیقا نیمه شب را از [انتشارات سوره مهر]خریداری کنید.
🆔 @hozehonari_ir
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویدئو
🎥 ببینید| قطعه «و ناگهان»
🔸خواننده: محمد معتمدی
🔹آهنگساز: عماد توحیدی
🔸شاعر: محمدمهدی سیار
▫️کاری از #مرکز_موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی به مناسبت عید #غدیر_خم
◽️ نسخه کامل
🆔 @hozehonari_ir
#آموزش
راه روشن در حوزههنری
🔸با هدف معرفی و آشنایی هرچه بهتر هنرجویان #مرکز_آموزش با مدارس تازه تاسیس، رویداد هنرجویی #راه_روشن برگزار میشود.
🔸این نشست با حضوراستادان مدارس، جمعی از فعالان و مدیران آموزشی، محمدصادق کوچکزاده مدیرمرکز آموزش و هنرجویان مرکز آموزش حوزه هنری خواهد بود.
🔸 در این دیدار مدیر مدرسه فیلمسازی نور (محمد باصفا)، مدیرمدرسه فیلنامه نویسی عین (حسین جعفری) و مدیر مدرسه داستان نویسی شاهد (سیدعلی علوی) برنامههای آموزشی این مدارس ، را ارائه میکنند.
🗓 شنبه دوم تیرماه
⏰ ساعت ۱۶ تا ۱۸
🏢 تالارسوره
🆔 @hozehonari_ir
#جشنواره
🔸 ششمین جشنواره نقالی و پردهخوانی غدیر#نقالان علوی برگزار میشود.
🔸 بخشهای جشنواره :
◽️بزرگسال
◽️کودک و نوجوان
◽️طلاب
◽️طومار نویسی
◽️مقالات و پایان نامههای پژوهشی
◽️نمایشگاه پردههای خیالیسازی
◽️نشستهای تخصصی
🗓یکم تا چهارم تیرماه
🏢تماشاخانه مهر #حوزه_هنری
🆔 @hozehonari_ir
حوزه هنری انقلاب اسلامی
#جشنواره 🔸 ششمین جشنواره نقالی و پردهخوانی غدیر#نقالان علوی برگزار میشود. 🔸 بخشهای جشنواره : ◽
🔹 برنامه اجراهای ششمین جشنواره نقالان علوی
🆔 @hozehonari_ir
#میلاد
میلاد امام علی النقی علیه السلام مبارکباد
🌸 یا اَبا الحَسَنِ یا عَلِیَّ بنَ مُحَمَّدٍ اَیُّهَا الهادیِ النِّقِیُّ یَابنَ رَسوُلِ اللّهِ یا حُجَّةَ اللّهِ عَلی خَلقِهِ یا سَیِدَناوَ مَولانا اِنا تَوَجَّهنا وَاستَشفَعنا وَ تَوَسَّلنا بِکَ اِلیَ اللّهِ وَ قَدَّمناکَ بَینَ یَدَی حاجاتِنا. یا وَجیهاً عِندَاللّهِ اِشفَع لَنا عِندَاللّه🌸
🔹التواضع اَن تعطی الناس ما تُحِبُّ ان تُعطاهُ؛
(الکافی، ج۲، ص۱۲۴)
فروتنی آن است که با مردم چنان رفتار کنی که دوست داری با تو چنان باشند.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸شنبه دوم تیر ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
#خبر
داود فتحعلیبیگی چراغ ششمین جشنواره نقالان علوی روشن کرد
🔸ششمین جشنواره #نقالان_علوی با ۸ اجرای نقالی از سه بخش طلاب، نوجوانان و بزرگسال افتتاح شد.
🔸 آیین افتتاحیه جمعه یکم تیر با اجرای مرشد علی ملکی و با مدح و منقبت #مولا_علی(ع) و با حضور استاد «داود فتحلی بیگی»، حجتالاسلام «سید محمدجواد جلالی»، «حجتالله ناظری» معاون اجرایی مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و دکتر «محمد مهدی معماریان» و جمعی از علاقهمندان برگزار شد.
🔸داود فتحعلی بیگی پیشکسوت نمایش آیینی و مذهبی با روشن کردن شمعهایی که روی صحنه تماشاخانه مهر قرار گرفته بود، چراغ جشنواره ششم را روشن کرد.
🔸دکتر معماریان با اشاره به پردهای که در پس صحنه نقش بسته بود نحوه بیعت کردن زنان و مردان مسلمان با امیرالمومنین (ع) را شرح داد و در ادامه یادآور شد که سه روز به طول انجامیدن این بیعت برای به یاد داشتن این است که غدیر برای کل تاریخ است .
🔸مشروح کامل گزارش افتتاحیه را در [پایگاه خبری حوزه هنری] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
#خبر
جشنواره نقالان علوی فرصتی برای گرهزدن هنر ایرانی و هنر مذهبی
🔹نخستین کارگاه ششمین جشنواره #نقالان_علوی با حضور مهدی طالعینیا نقاش قهوهخانهای و احیاگر هنر #پردهکشی برگزار شد.
🔹مهدی طالعینیا این جشنواره را فرصتی برای گره زدن هنر ایرانی با هنرهای مذهبی دانست و با اشاره به پژوهشهایش در حوزه پردهکشی گفت: پردهکشی، مادر نقاشی قهوهخانهای و تنها مدل نگارگری عامیانه است. پایه هنر پردهکشی پرسوناژهایی است که در نقش برجستههای باستانی (هخامنشی، اشکانی، ساسانی و...) دیده میشود. ساختار این آثار به گونهای است که همواره قهرماین در وسط کادر سوار اسب است و همچون پردهها که قمربنی هاشم در وسط تصویر قرار گرفته و در حال جنگیدن است. ترکیببندی پردهها دقیقا کپی برداری شده از نقش برجستههای حجاری شده در طاق بستان، نقش رستم، تنگه چوپان و تنگه چوگان هم است که به مثابه بیلبوردهایی که در آن زمان کاربرد داشتهاند.