کمآبی در طنزخوانه بیستودوم!
🔸بیست ودومین گردهمی نثرخوانی طنز «طنزخوانه» در #دفتر_طنز حوزه هنری برگزار میشود.
🔸موضوع این جلسه به مشکل #کمآبی اختصاص دارد. یک متن کوتاه طنز بنویسید و در جلسه بخوانید تا نقد و بررسی شود!
📌 ورود برای همه آزاد و رایگان است.
⏰ سهشنبه دوم مرداد، ساعت ۱۶:۳۰
🏢طبقه چهارم ، سالن ۴۰۲
🆔 @hozehonari_ir
مسابقه عکاسی سوگواره عاشورایی «نگاه سرخ»
📸مسابقه عکاسی موبایلی «نگاه سرخ» به همت «باشگاه مخاطبان فرهنگ و هنر #مهرا» و همکاری «معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهرهبرداری مترو تهران»، با هدف حفظ و ترویج فرهنگ عاشورایی با موضوع محرم و کودکان، هیئتهای عزاداری خانگی، تعزیه و آیین سنتی، عزاداری و سوگواری محرم در محل سکونت شما و #پیادهروی_اربعین برگزار میشود.
🔹آخرین مهلت ارسال آثار دهم شهریور است و برگزیدگان ۲۸ شهریور معرفی میشوند و به برگزیدگان جوایز ارزشمند ۵۰ تا ۲۰ میلیون ریالی اهدا خواهد شد.
🔹برای کسب اطلاعات بیشتر به [پایگاه خبری حوزه هنری] مراجعه کنید.
🆔 @hozehonari_ir
دعوت دبیر جشنواره اتقان از نویسندگان برای سوژهیابی در زندگی
🔷 سارا عرفانی دبیر بخش داستان و داستان کوتاه جشنواره فرهنگی-هنری «#اتقان» میگوید: جشنواره «اتقان» و مطرح شدن مضمون «کار» و «فرهنگ کار» به نویسندگان و هنرجویان تلنگری وارد کرد و دوستان هنرمند و هنرجو با مطرح شدن این جشنواره به اهمیت این مفهوم و ضرورت پرداختن به آن پی بردند.
به عبارتی دیگر رویداد «اتقان» باعث شد نویسندگان متوجه شوند که «کار» موضوع مهمی است و میتوان برای فرهنگسازی آن، داستانهایی برای نوجوانان نوشت.
🔷عرفانی ادامه میدهد: ما اگر بخواهیم در زندگی خودمان دنبال سوژه برای داستاننویسی با موضوع کار باشیم، به قدری اتفاقات زیاد است که حتی نمیتوان به تمام آنها پرداخت. بر همین اساس هم من نویسندهها را دعوت به سوژهیابی در زندگی خود و اطرافیانشان میکنم و از آنها میخواهم با نگاه هنرمندانه و غیرکلیشهای به ماجراها بپردازند.
🔷دبیر این جشنواره درباره انتشار آثار بخش داستان و داستان کوتاه در قالب کتاب میگوید: تصمیمگیریها بر این است که داستانها و آثار ارسالی سطح کیفی خوبی داشته و به حد نصاب برسند.
درباره این جشنواره فرهنگی-هنری در این [لینک] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | کتاب#صوتی مسکوی کوچک افغانستان
◽️سعی کردم چشمهایم را ببندم و بخوابم اما هرچه به پلکهایم فشار آوردم خواب به چشمانم نیامد. کمی که از دردم کاسته شد، چشم گشودم. احمدم غرق کتاب بود. صدایش زدم احمدجان چه میخوانی؟ نمیخوای بخوابی؟کتاب را بست و لبخند روی لبش آمد. زندگانی حضرت زینب(س). از جایش بلند شد و به تختم نزدیک شد. مادر یک چیز جالب! چی مادرجان؟ شما مثل حضرت زینب هم دختر شهید هستید، هم خواهر شهید.کمی مکث کرد... ان شاالله مادر شهید هم میشوی.!
📖بریدهای از کتاب مسکوی کوچک افغانستان بر اساس زندگی «نجیبه اصغری» مادر «احمد شکیب احمدی» از شهدای لشکر فاطمیون.
🎧گروه فرهنگی «#سماوا» ناشر کتابهای صوتی، این کتاب را با صدای «فضهسادات حسینی» راهی بازار کرده است.
🔷 علاقمندان میتوانند نسخه صوتی این کتاب را از سکوهای اینترنتی [طاقچه] ، [فیدیبو] و [کتابراه] تهیه کنند.
🆔 @hozehonari_ir
«امان را میپذیرید آقا؟»
🔹 در آستانه اجرای نمایش #سراب، از پوستر این اثر رونمایی شد.
🔸 «سراب» روایتی متفاوت از یک اتفاق سرنوشتساز در شب عاشوراست که با متنی از سیدحسین فداییحسین و کارگردانی سیدمحمدجواد طاهری به همت مرکز هنرهای نمایشی #حوزه_هنری با مشارکت بنیاد رودکی روی صحنه میرود.
🔹کوروش زارعی، رحیم نوروزی، سیروس کهورینژاد، کرامت رودساز و مرجان آقانوری از جمله بازیگران سراب هستند.
🔸 نمایش سراب از ۷ تا ۲۷ مرداد هر شب ساعت ۲۰ در تالار وحدت روی صحنه میرود. رزرو بلیط این نمایش از طریق [سامانه تیوال] انجام میشود.
🆔 @hozehonari_ir
« تمرین و متنخوانی» در مکتبخانه
◽️به همت #دفتر_طنز حوزه هنری یکصدو شانزدهمین مکتبخانه طنزبرگزار میشود.
◽️ رضا ساکی در این کارگاه، شگردها و تکنیکهای #طنزنویسی را با نگاهی به تمرین و متنخوانی حاضران ، آموزش میدهد. او مدیر پایگاه خبری گلونی، نویسنده و روزنامهنگار طنز و از همکاران سابق گلآقاست.
📌 ورود برای عموم علاقهمندان آزاد است.
🗓️چهارشنبه سوم مرداد
⏰ساعت ۱۶ تا ۱۸
🏢 حوزههنری، طبقه دوم، ضلع شرقی اتاق ۳
🆔 @hozehonari_ir
چشمانش شبیه ستارگان آسمان میدرخشید...
🎭 نمایش عاشورایی راحوما جدیدترین اثر گروه #هنرمقدس به نویسندگی و کارگردانی مریم شعبانی، در تالار اندیشه #حوزه_هنری روی صحنه میرود.
◽️این نمایش ویژه بانوان اجرا میشود و با اجرای گروه کُرال همراه است.
🗓 ۱۲ تا ۲۶ مرداد
⏰ ساعت ۱۸:۳۰
🏢 خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، حوزههنری انقلاب اسلامی، تالار اندیشه
🔹فروش بلیت در [سامانه تیوال]
🔸رزرو گروهی: ۰۹۱۲۴۹۷۲۴۲۸
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #آخر_هفته_حوزه_هنری
🔹چهارشنبه تا جمعه ۳ تا ۵ مرداد ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
روایت آزادی آزادگان در دوره درهای بسته دو
🔹 در آستانه سالروز عملیات #مرصاد ۳۵۹اُمین #شب_خاطره حوزه هنری باعنوان دوره درهای بسته دو ، برگزار میشود.
🔹در این شب خاطره که با نمایش فیلم «شورعاشقی» همراه است، آزادگان ارتش جمهوری اسلامی ایران از خاطرات دوره اسارت و آزادگیشان خواهند گفت.
🔹شب خاطره یکی از قدیمیترین برنامههای حوزه هنری است که به همت #دفتر_ادبیات_و_هنر_مقاومت حوزه هنری پایهگذاری شد و اولین پنجشنبه هرماه در حوزه هنری برپا میشود.
🗓️۵ مرداد
⏰ساعت ۱۷:۳۰
🏢سالن سوره حوزه هنری
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| #موشن_گرافیک_کاشیکاری با خط کوفی بنایی در مسجد امیرچخماق یزد
🔹سوره حمد و صلوات خاصه چهارده معصوم
🔹تولید: حوزه هنری استان #یزد
🔹باصدای: صادق طالبی
🆔 @hozehonari_ir
جایزه «شیدای دهکردی» موفق در توجه به شخصیتهای بومی
🔷 شهرام کرمی داور «چهارمین جایزه نمایشنامه نویسی شیدای دهکردی» گفت: توجه به زیست بوم، به آثار هنری هویت و اصالت میدهد. برای من در این رویداد، نمایشنامههای بومی و حتی زبان و شیوه پرداخت که از فرهنگ و آئین منطقه الهام گرفته شده بود بسیار جذاب بود. حتی آثاری از سایر استانها بود که از این ویژگی بهره برده بودند.
🔷این نمایشنامهنویس و کارگردان تئاتر تاکید کرد: فارغ از ارزش آثار ارائه شده در این رویداد، به نظرم از جهت توجه به شخصیتهای بومی و محلی و تاریخی جشنواره موفق شد به اهداف خود برسد.
نویسندههای بومی و جوان نیز با همین انگیزه در این جشنواره ادبی و هنری کار و فعالیت کرده بودند و آثاری را نوشته بودند که این خیلی مهم و پراهمیت است.
🔷 اختتامیه چهارمین جایزه نمایشنامهنویسی شیدای دهکردی از سوی #واحد_هنرهای_نمایشی حوزه هنری چهارمحال و بختیاری ۷ مرداد ماه ساعت ۱۸ در پردیس سینمایی بهمن شهرکرد برگزار می شود.
🔶️درباره این جشنواره در لینک زیر بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
چکشکاری مفهوم فرهنگ کار در «اتقان»
🔸«#اتقان»، جشنوارهای فرهنگی-هنری با محوریت فرهنگ کار است که با همکاری وزارت رفاه، کار و تعاون اجتماعی و #حوزه_هنری و به دبیری محمدرضا باقری در حال برگزاری است. این رویداد دارای بخشهای گرافیک، طنز، کارتون و کاریکاتور، عکس، شعر، داستان و داستان کوتاه و تئاتر است.
🔸هنرمندان فعال حوزه نمایش میتوانند تا ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۳، تولیدات خود با موضوعاتی چون منزلت و ارزش کار، عوامل موثر بر فرهنگ کار، وجدان کاری و مسئولیتپذیری، اتقان کاری به دبیرخانه این رویداد به نشانی اینترنتی artfest.ir ارائه کنند یا سه نسخه از اثر خود را به موسسه سوره هنر حوزه هنری واقع در خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ ارسال کنند.
.
🔸 جوایز بخش تئاترنخستین جشنواره فرهنگی- هنری «اتقان» از این قرار است:
◽️تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی ۲۰ میلیون تومانی به نفر اول در بخشهای کارگردانی، نمایشنامه نویسی، بازیگری زن و بازیگری مرد.
◽️لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۵ میلیون تومانی به نفر دوم هر بخش.
◽️ لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۰ میلیون تومانی به نفر سوم هر بخش.
◽️ جایزه نقدی ۵میلیون تومانی به نفرات برگزیده هر بخش.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«این دشت به آب سیراب میشود یا به خون؟»
🎥ببینید| این روزها گروه نمایش #سراب مشغول تمرین و آمادهسازی این اثر برای اجرا در تالار وحدت است. به این بهانه، نماهایی از تمرین پرانرژی گروه «سراب» را تماشا میکنید.
🔹 کوروش زارعی، رحیم نوروزی، سیروس کهورینژاد، کرامت رودساز و مرجان آقانوری از جمله بازیگران سراب هستند.
🔸 نمایش سراب از ۷ تا ۲۷ مرداد هر شب ساعت ۲۰ در تالار وحدت روی صحنه میرود. رزرو بلیط این نمایش از طریق [سامانه تیوال] انجام میشود.
🆔 @hozehonari_ir
با هنر زیستن
🔹برنامهی تلویزیونی #بوم در قسمت جدید خود میزبان گفتگو با مسعود سخاوتدوست و جمشید ابرازی است تا از تجربههای زیستهی خود در عرصهی هنر بگویند.
🗓 پنجشنبه چهارم مرداد
⏰ساعت ۲۳
📺شبکه دو سیما
🆔 @hozehonari_ir
حوزه هنری انقلاب اسلامی
روایت آزادی آزادگان در دوره درهای بسته دو 🔹 در آستانه سالروز عملیات #مرصاد ۳۵۹اُمین #شب_خاطره حوزه
نمایش «شور عاشقی» در شبخاطره ۳۵۹اُم
🔸در ۳۵۹ اُمین «#شب_خاطره» این ماه که با عنوان «دوره درهای بسته۲» پنجشنبه ۴ مردادماه ساعت ۱۷:۳۰ در #تالار_سوره حوزه هنری برگزار میشود، فیلم سینمایی «شور عاشقی» به نمایش در میآید.
◽️فیلم سینمایی «شور عاشقی» به نویسندگی، کارگردانی و تهیهکنندگی داریوش یاری ، روایت کاروان اسرای کربلا از کوفه تا شام است که ویژه ایام محرم و صفر در سینماهای سراسر کشور اکران میشود.
◽️در خلاصه داستان «شور عاشقی» آمده است: سلما باید صدای کاروان اسرای کربلا شود تا جای راست و دروغ در تاریخ عوض نشود. او باید پیش از شمر و مامورانش وارد منازل پیش روی کاروان شود و با گفتن حقیقت اجازه فریب مردم را به ماموران ندهد. این در حالیست که تصمیم او برای همراهی این کاروان از کوفه تا شام، انتقام خون پدرش از قاتلین اوست.
🆔 @hozehonari_ir
از اتهامها علیه هنر تا کشف حقیقت را در «هنر، شناخت و ارزش» بخوانید
🔷 از زمان افلاطون که شاعران را از آرمان شهر خود بیرون راند، یکی از جدیترین اتهامها علیه هنر این است که به جای راه نمودن به حقیقت و شناخت از آنها دورمان میکند. این اتهام هم شناختی و هم اخلاقی است ،هنر، دست کم هنری «تقلیدی» همچون شعر، نه تنها به لحاظ شناختی پوچ و بی معناست بلکه صرفاً شکلک و تقلیدی ساختگی و به دور از حقیقت و از نظر اخلاقی نیز خطرآفرین است؛ زیرا کسانی را که با هنر سروکار دارند برمیانگیزد که دروغزنی کنند و بر دروغ زنیها صحه بگذارند.
این برشی از کتاب «هنر، شناخت و ارزش» شامل مقالههایی درباره زیباحسیک و فلسفه هنر در سنت تحلیلی با ترجمه پوریا گلشناس است که در انتشارات #سوره_مهر به چاپ رسیده است.
🔷«هنر، شناخت و ارزش» در دو بخش و شش فصل به مخاطب ارائه میشود؛ بخش اول با عنوان «هنر و شناخت» شامل سه فصل با عناوین «درباره بیمایگی شناختی هنر؛ جروم استول نیتز»، فصل دوم «هنر و شناخت اخلاقی سینتیا ای. فریلند» و فصل سوم «ارزشهای شناختی در هنرها: نشانگذاری کرانهها؛ پیتر لامارک» است. بخش دوم با نام «هنر و ارزش» و شامل فصل چهارم با عنوان «اصلها، روگرفتها و ارزش زیباحسیک، جک دبلیو. مایلند»، فصل پنجم «ارزش هنری مالکوم باد» و فصل ششم «نقادی اخلاقی هنر بریس گاوت».
🔹«هنر،شناخت و ارزش» به همت #پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی و با قیمت ۲۲۵ هزار تومان در بازار نشر موجود است.
🆔 @hozehonari_ir
بازار تماشا در تماشاخانه ماه
🔹 به همت #دفتر_طنز حوزه هنری چهاردهمین کارگاه آموزشی بازار تماشابرای علاقهمندان به نمایشنامهنویسی کمدی، کارگردانی کمدی، بازیگری کمدی....برگزار میشود.
⏰ شنبه ۶ مرداد ساعت ۱۸:۳۰
🏢 حوزه هنری، #تماشاخانه_ماه
📌 ورود برای عموم آزاد و رایگان است
🆔 @hozehonari_ir
بازنمایش آثار هنرمندان ایران در شصتمین دوسالانه هنر ونیز
◽️بازنمایش آثار هنرمندان ایران در شصتمین دوسالانه هنر ونیز، در #موزه_هنرهای_معاصر_تهران برگزار میشود.
◽️ پنج اثر از هنرمندان ایرانی با موضوع حمایت از کودکان مظلوم #غزه، در دوسالانه ونیز به نمایش درآمده است که بازنمایش این آثار در تهران انجام میشود.
◽️کاظم چلیپا، مرتضی اسدی، مصطفی گودرزی، عبدالحمید قدیریان و غلامعلی طاهری، هنرمندانی هستند که آثارشان بر روی دیوار غرفه ایران در ونیز با شعار «بنیآدم اعضای یک پیکرند» به نمایش گذاشته شده و اکنون نیز در معرض دید مخاطبان داخلی قرار میگیرد.
🗓 افتتاحیه: شنبه ۶ مرداد
⏰ ساعت ۱۳:۳۰
🏢 نگارخانه شماره ۶ موزه هنرهای معاصر تهران
🆔 @hozehonari_ir
کتاب «تلخی رهایی»؛
خاطرات اسیر ایرانی رهاشده از اردوگاه اشرف
📖در مقدمهٔ کتاب «#تلخی_رهایی» به قلم جواد کامور بخشایش آمده است که این کتاب دنیای جدیدی از #ادبیات_پایداری را به روی خواننده گشوده است؛ چون حالوهوایش شبیه کتابهایی نیست که با عنوان خاطرات از اسیران (آزادههای) دوران جنگ منتشر شده؛ همچنان که زندگی خود علی بیگلری هم مثل زندگی آزادههای دیگر نیست.
◽️ کتاب «تلخی رهایی» اثری است خاطره محور که روزهایی تلخ از زندگی علی بیگلری، اسیر ایرانی رهاشده از #اردوگاه_اشرف، را روایت میکند.
◽️راوی کتاب تلخی رهایی در ۱۷سالگی در جبهههای غرب به اسارت نیروهای بعثی درمیآید و پس از تحمل ۳سالونیم سختیهای اسارت، بهویژه کمپ اطفال ، برای گریز از رنجها به اردوگاه اشرف پناه میبرد، اما برخلاف انتظار، آنجا هم حدود ۱۳ سال بهمعنای واقعی اسیر و زندانی میشود....
◽️بریدهای از کتاب تلخی رهایی
«بعد از هشت ماه ماندن در آن محیط، آمدند سراغم و گفتند: «وسایلت را جمع کن. باید جای دیگر بروی.» در این هشت ماه فقط یک بار بیرون رفته بودم. وسایلم را جمع کردم. چشمهایم را بستند و مرا سوار یک جیپ لندکروز کردند. احساس میکردم دو یا سه نفر دیگر هم همراهم سوار ماشین شدند. بعد از اینکه به مقصد رسیدیم، فهمیدم حدسم درست بود. ما را به زندان ابوغریب آورده بودند.
📌تلخی رهایی را از [انتشارات سوره مهر ] خریداری کنید.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 پیشخرید یکی از مهمترین دورههای کارگاهی فیلمنامهنویسی مستند ➕ ۵۰٪ تخفیف تکرارنشدنی
💡 فیلمنامه نویسی مستند، زمین خاکی فیلمنامه نویسی اثر داستانی نیست! مستندسازی که این تفاوت را درک کند، میتواند واقعیت را برای مخاطب معنادار کند...
💢 کارگاه آموزشی متفاوت #فیلمنامه_نویسی_مستند؛ با تدریس #محمدصادق_باطنی، مدیر شبکههای امید و کودک صداوسیما
🔻 سرفصلهای دوره:
1️⃣ تفاوت نظام ذهنی فیلمنامه نویس داستانی و مستند
2️⃣ مستند سازی: تاریخچه، ارکان
3️⃣ نگاه کلی به مراحل نگارش فیلمنامه مستند
4️⃣ ایده پردازی برای فیلم مستند
5️⃣ ایده مکتوب: مسیر از ایده اولیه تا رسیدن به فیلمنامه مکتوب مستند
6️⃣ فیلمنامه در مسیر تولید و فیلمنامه در مسیر تدوین
7️⃣ مدیریت حس مخاطب در فیلمنامه مستند
⬅️ پیشخرید با ۵۰٪ تخفیف تکرارنشدنی از لینک زیر🔻
🌐 B2n.ir/fl-ms
✅ معرفی هزاران ساعت آموزش کاربردی با حرفهایها در #عماریار 👇
https://eitaa.com/joinchat/1460338702C7e130ac336
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸شنبه ششم مرداد ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
«از هنرِ حق تا حقِ هنر» در هیئت هنر و رسانه
🔹جلسه دوم #هیئت_هنر_و_رسانه با موضوع زیبای «از هنر حق تا حق هنر» برگزار میشود.
🔹مرتضی یراقبافان قاری، امیرعباس گلشناس مداح و حجت الاحسان سیداحسان صدرفاطمی سخنران این محفل پرنور اهالی هنر و رسانه خواهند بود.
🗓 یکشنبه ۷ مرداد
⏰ساعت ۱۷
🏢 حسینیه حضرت حر آستان مقدس امامزاده صالح
🆔 @hozehonari_ir
حوزه هنری انقلاب اسلامی
بازار تماشا در تماشاخانه ماه 🔹 به همت #دفتر_طنز حوزه هنری چهاردهمین کارگاه آموزشی بازار تماشابرای ع
🔴 مهم 🔴
برنامه #بازار_تماشا امروز به دلیل گرمای هوا و محدودیت مصرف انرژی و جهت راحتی مخاطبان گرامی برگزار نمیشود.
🆔 @hozehonari_ir
«تربیت مستندساز» در مدرسه فیلمسازی نور
🔹مدرسه فیلمسازی نور زیر نظر #مرکز_آموزش حوزه هنری دومین دوره «تربیت مستندساز» را برگزار میکند.
🔸دوره «تربیت مستندساز» راهی برای یادگیری و آموزش اصولی مستندسازی است. علاقهمندان به فیلمسازی مستند میتوانند در این دوره با استادان مجرب و حرفهای با روشهای مختلف مستندسازی آشنا شوند.
🔹این دوره برای رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال در #سرای_شهید_چمران برگزار میشود.
🔸ثبتنام این دوره از جمعه ۵ مردادتا دوشنبه ۱۵مرداد در [سایت مرکز آموزش] امکانپذیر است.
🆔 @hozehonari_ir
محمودحبیبیکسبی:
شعر در طول تاریخ پیشتاز بوده است
🔹باور من این است، اگر عنایت خود معصومین (ع) نباشد، حتی یک مصرع هم نمیتوان گفت. این را کسانی که برای اهل بیت (ع) شعر گفتند، میفهمند.
🔹بخشی از صحبتهای استاد محمود حبیبیکسبی،شاعر نام آشنای #شعر_آئینی که بیشتر او را با شعر «شاه پناهم بده» میشناسیم.
🔹 وی ادامه داد: ادبیات مادر هنرهاست و در میان آنها شعر پیشروترین است. فقط هم در مسائل آئيني و مذهبی نیست. وقتی یک اتفاق اجتماعی و سیاسی که در روزگار ما حادث میشود، اولین گروهی که واکنش سریع نشان میدهند، شاعران هستند.مثلاً چند ماه پیش اتفاق هلیکوپتر و شهادت شهید رئیسی که افتاد، صبح روی بیلبوردهای شهر بیتهای شعر زده شده بود. همان شب، یعنی به فاصله ۱۲ ساعت پس از اعلام شهادت آیتالله رئیسی شعرا در برنامههای تلویزیونی حضور داشتند و شعر خواندند. این نشان میدهد شعر همچون گذشته و در طول تاریخ که هنر پیشتاز بوده در روزگار ما هم همین است، میرود راهگشایی میکند و موضوعات را تبیین میکند.
🔹حبیبی کسبی اظهار داشت: حضرت آقا فرمودند: کسی که به عزاداری معتقد است، به تشیع سیاسی معتقد است. این نشان میدهد اساساً گریستن بر #اباعبدلله نمیتواند سکولار باشد. تمامی روضههایی که خوانده میشود همانقدر که تولی اباعبدلله (ع) است، تبری از معاویه و یزید و اسلام اموی هم در آن است.
📌مشروح این مصاحبه خواندنی را در [پایگاه خبری حوزه هنری] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir