📣 #اطلاع_رسانی
🏴 تدبر در زیارت عاشورا
🔳 فایل صوتی و تصویری
🔳 نمودار تدبر در زیارت عاشورا
🎤 با ارائه حجت الاسلام و المسلمین استاد الهی زاده. 👇👇
🆔 https://eitaa.com/tadabborqouran
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه
🔰 ما هرچه داریم از محرم است
🔹محرم را زنده نگه دارید. ما هر چه داریم از این محرم است و از این مجالس. ما باید به عمق این شهادت و تاثیر این شهادت در عالم برسیم و توجه کنیم که تاثیر او امروز هم هست. اگر این مجالس عزاداری و اجتماعات سوگواری نبود، کشور ما پیروز نمیشد.
🔻همه در تحت بیرق امام حسین- سلام الله علیه- قیام کردند. در این اجتماعاتی که در محرم و صفر میشود، مبلغین عزیز و خطبای معظّم باید مسائل روز را، مسائل سیاسی را، مسائل اجتماعی را در یک همچو زمانی که گرفتار این همه دشمن ما هستیم، معیّن کنند.
📅امام خمینی(ره) | ۲۵ مهر ۱۳۶۱
#کلام_امام
#باقیات_الصالحات
#فیض_ماندگار
#حوزه_علمیه
#حدیث_روز
🏴 ثواب گریه برای امام حسین (ع)
🔻امام صادق علیهالسلام:
وَ مَنْ ذُكِرَ اَلْحُسَيْنُ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ عِنْدَهُ فَخَرَجَ مِنْ عَيْنِهِ [عَيْنَيْهِ] مِنَ اَلدُّمُوعِ مِقْدَارُ جَنَاحِ ذُبَابٍ كَانَ ثَوَابُهُ عَلَى اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لَمْ يَرْضَ لَهُ بِدُونِ اَلْجَنَّةِ
◻️كسى كه يادى از حضرت حسين بن على عليهالسلام نزدش بشود و از چشمش به مقدار بال مگس اشك خارج شود اجر او بر خداست و حق تعالى به كمتر از بهشت براى او راضى نيست.
📚 کامل الزيارات، جلد ۱، صفحه ۱۰۰
🌺 امام رضا علیه السلام
📚 فَعَلى مِثلِ الحُسَينِ فَليَبكِ الباكونَ؛ فإنَّ البُكاءَ عَلَيهِ يَحُطُّ الذُّنوبَ العِظامَ. ...... كانَ أبي عليه السلام إذا دَخَلَ شَهرُ المُحَرَّمِ لا يُرى ضاحِكا، و كانَتِ الكَآبَةُ تَغلِبُ عَلَيهِ حَتّى تَمضِيَ عَشرَةُ أيّامٍ..
◼️ بر كسى چون حسين بايد كه گريندگان بگريند؛ زيرا كه گريستن بر او گناهان بزرگ را مىزدايد......چون ماه محرّم مىرسيد كسى پدرم عليهالسلام را خندان نمىديد. غم و اندوه بر او چيره بود تا آن كه ده روز مىگذشت.
📌 وسائل الشيعة ج ٨ ص ١٠ ح ٣٩٤
🏴 اولین #روز_محرم
🔸 ماجرای شهادت حضرت علی اصغر علیه السلام به روایت #امام_خامنه_ای(حفظه الله)
♻️ یک روزى دو سه ساعت برق خانهى شما در تابستان قطع بشود پدر و مادر ناراحت از گرمازدگى خودشان نیستند، زن و مرد خانه ناراحت از کلافه شدن و عرق ریختن خودشان نیستند، اما مادر خانه وقتى نگاه مىکند مىبیند این بچهى قنداقىاش، این بچهى شیرىاش، از گرما خوابش نمىبرد، طاقت نمىآورد، آرام نمىگیرد جگر او آتش مىگیرد.
♻️ حالا شما در عصر عاشورا ببینید در خیمههاى سیدالشهداء با آن گرما با آن عطش با آن تشنگى چه مىگذشت به خاطر همین بچهى کوچک، بعضىها بودند شاید بیش از یک شبانهروز بود توى آن گرما آب ننوشیده بودند، یقیناً اینها به فکر خودشان نبودند وقتى علىاصغر را مىدیدند، من گمان مىکنم علت اصلى بردن علىاصغر به وسیلهى سیدالشهداء به مقابل لشگر دشمن که امید بسیار ضعیفى بود که اینها دلشان بسوزد این مردم وحشى و آب بدهند علت اصلى این بود که امام حسین راه چارهى دیگرى نداشت، کار دیگرى نمىتوانست بکند وقتى رفت طرف خیمهها دید غوغا و هیاهو در خیمهها همه را فرا گرفته و این بچهى کوچک عطشش، گرسنگىاش، ناراحتىاش، همه را تحتتأثیر قرار داده حسینبنعلى مجبور شد این بچه را در آغوش بگیرد اگر چه احتمال خیلى ضعیفى بود که آب به او داده بشود البته اگر مىخواستند آب بدهند مىتوانستند یک بچهى شش ماهه مگر به چه قدر آب رفع عطشش مىشود، اگر به قدر نصف استکان آب به امام حسین مىدادند رفع عطش علىاصغر مىشد، با وجود این امید ضعیف حسینبنعلى علیهالسّلام این بچه را در آغوش گرفت، برد، او را روى دست بلند کرد، به همه نشان داد حالت خود این بچه تأثرانگیز بود، هر دلى را هر دل سنگى را یقیناً به ترحم وادار مىکرد، حضرت مخصوصاً استرحام کردند.
♻️ این حرف درست است که «ان لم ترحمونى فرحموا هذا الطفل الرضیع» یعنى رحم کنید به این بچهى کوچک، یک پدر براى بچهى کوچک در این مواقع اضطرارى این کار را مىکند آن نفس ابى حسینبنعلى علیهالسّلام اجازه مىدهد به او که براى حفظ جان این بچه یک مقدارى آب از آنها بگیرند از آنها طلب بکنند در همین حالى که حسینبنعلى لابد با یک حال بحرانى، با یک هیجان، با یک ناراحتى این بچه را روى دست بلند کرده دارد حرف مىزند یک وقت یک چیز عجیبى را احساس کرد دید این بچهاى که از گرسنگى و تشنگى بىحس و حال افتاده بود سر خودش را نمىتوانست نگه دارد گردنش یک طرف کج شده بود آن چنان این بچه دست و پا مىزند روى دست پدر همینطور که نگاه کرد دید خون از گلوى علىاصغر سرازیر شده «الا لعنة الله على القوم الظالمین».
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه
🖇 تبسّم نکردن در ماه محرّم
به ویژه در اولین دهه آن
🔹 عَنْ إِبْرَاهِيمَ بْنِ أَبِي مَحْمُودٍ قَالَ↯↯
↻ قَالَ الإمام الرِّضَا علیه السلام:
كَانَ أَبِي إِذَا دَخَلَ شَهْرُ الْمُحَرَّمِ لَا يُرَى ضَاحِكاً، وَ كَانَتِ الْكَآبَةُ تَغْلِبُ عَلَيْهِ حَتَّى يَمْضِيَ مِنْهُ عَشَرَةُ أَيَّامٍ، فَإِذَا كَانَ يَوْمُ الْعَاشِرِ كَانَ ذَلِكَ الْيَوْمُ يَوْمَ مُصِيبَتِهِ وَ حُزْنِهِ وَ بُكَائِهِ وَ يَقُولُ: هُوَ الْيَوْمُ الَّذِي قُتِلَ فِيهِ الْحُسَيْنُ "ع" .
🔹 حضرت امام رضا علیه السلام فرمود↯↯
↻ عادت پدرم این بود که وقتی ماه محرّم می رسید، دیگر کسی وی را خوشحال و متبسّم نمی دید، و آثار حزن و اندوه در چهره اش ظاهر می شد تا آنکه روز دهم محرم می رسید. این روز، روز مصیبت و اندوه و گریه اش بود و همواره می فرمود: امروز، روزی است که در آن حسین صلوات الله علیه شهيد شد .
📚 الأمالي ، شيخنا الصدوق ، ص ۱۹۱ .
💠 حوزه علمیه
۹۹/۵/۳۱
🔹حجت الاسلام محمدرضا عصمتی امام جمعه تربت حیدریه در آئین خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد:
🔻فریضه امر به معروف مختص مسوولان و قشر خاصی نیست، هرچند آنها هم در اقامه این فریضه الهی نقش بسزایی دارند اما علاوه بر حمایت از شورای امر به معروف باید همه مردم تذکر لسانی بدهتد تا جامعه به معروف عمل کنند و از منکر دست بردارند.
🔻وی تصریح کرد،: در احادیث و روایات، خداوند امت اسلام را بهترین امت انتخاب کرده، آن هم بخاطر اینکه امر به معروف و نهی از منکر می کنند، لذا اگر امت این واجب الهی را ترک کند از اوج عزت به ذلت خواهد افتاد.
🔻عصمتی گفت: عزت بیشتر امت اسلامی در گرو عمل کردن به احکام شریعت است که بزرگترین آن عمل به امر به معروف و نهی از منکر است و بالاترین مظهر این فریضه الهی استکبار ستیزی است.
🔻خطیب جمعه تربت حیدریه خاطر نشان کرد: امروز سران مرتجع عرب به نفع استکبار جهانی روابط عادی خود را با رژیم غاصب صهیونیستی آشکار کردند و این موجب تنفر جهان اسلام شده و باعث می شود که همه گروههای مبارز فلسطینی با وحدت و صلابت بیشتر در مقابل این حیله آمریکایی مقاومت کنند تا غده سرطانی اسرائیل از بین برود.
🔻وی در بخشی دیگر بیان داشت: مقام معظم رهبری تابع ستاد ملی کرونا هستند که این ستاد پذیرایی را در حین برگزاری مراسم ممنوع اعلام کردند لذا نذورات را می توان تهیه کرد و درب منازل توزیع کرد و صرفا این نذورات مختص فقرا هم نیست و غذای امام حسین علیه السلام را به همه مردم بدهید، از سوی برخی نذورات که مورد خاص ندارند ستاد عتبات عالیات اعلام کردند که آن را به سمت ساخت و ساز صحن حضرت زینب سلام الله علیها در کربلا هدایت شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 نماهنگ | بزرگترین حماسه تاریخ
گزیده از بیانات رهبر انقلاب در آستانه محرم سال ۱۳۸۰
💻 @khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 نماهنگ | این خیمه برجاست
▪ حضرت آیتالله خامنهای: «عزاداری را بالاخره به یک شکلی [بر پا] میکنند؛ آنچه بنده میخواهم تأکید کنم این است که در عزاداریها معیار آن چیزی است که کارشناسان بهداشت به ما میگویند؛ [یعنی] ستاد ملّی کرونا. خود بنده شخصاً هر چه آنها لازم بدانند مراعات خواهم کرد. توصیهی من و تأکید من به همهی کسانی که میخواهند عزاداری کنند -هیئات، آقایان حضرات منبریها، صاحبان مجالس، مدّاحها، نوحهخوانها و دیگران- این است: هر کاری میکنید، [اوّل] ببینید آنها چه میگویند. یعنی ستاد ملّی کرونا اگر چنانچه یک ضابطهای را معیّن کرد برای عزاداری، همهی ما موظّفیم آن را عمل کنیم.» ۹۹/۰۵/۱۰
▪ بر این اساس پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR با توجه به شرایط شیوع کرونا و دستورالعملهایی که ستاد مقابله با کرونا برای مراسم عزاداری محرم امسال اعلام کرده است با جمعی از سخنرانان هیئات و مجالس روضه گفتگو داشته است که بخشهایی از آن را در نماهنگ «این خیمه برجاست» منتشر میکند.
💻 @khamenei_ir
#انتظار_یار
♻️ با چه سرمایه ای جزو یاران امام زمان (عج) شویم؟
🔸 #امام_خامنه_ای(حفظه الله): هر کس باید سرمایه عظیمی از امید و ایمان و نورانیت در خود ایجاد کند، تا شایسته این شود، که از خواص و همکاران حضرت صاحب الزمان(عج) در حرکت عظیم جهانی اش قرار گیرد.
🔸 اگر از نزدیکان و پیروان او نشدیم، آن وقت شقاوتی بالاتر از این نیست.
📆 ۱۳۷۲/۱۱/۸
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه
#انتظار_یار
🔰 وظایف شیعیان برای زمینه سازی ظهورحضرت مهدی (عج)
🔅 آیت الله #بهجت: دوستان آن حضرت(عج) باید دو مطلب مهم را رعایت کنند:
1⃣ یکی این که، در شداید برای فرج دعا کنند، که خود همین مژده ای است برای این که شداید به فرج متصل است.
2⃣ دیگر اینکه، دعا کنند که ظهور آن حضرت برای اهل ایمان، همراه با عافیت باشد، و تا وقت ظهور با وجود بلاها و شداید، ثابت قدم و استوار در دین و عامل به تکلیف باشند.
🔸خدا کند که ظهور آن حضرت زود و قریب، و با عافیت اهل ایمان همراه باشد! «و اجعل لنا فی ذلک الخیره و العافیه» خدایا! این [ظهور] را برای ما مایه ی خیر و عافیت بگردان.
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه
#انتظار_یار
🔰 عمل به شعایر مذهبی از وظایف منتظران
🔸 #امام_خمینی(ره): یکی از مهم ترین وظایف منتظران حضرت مهدی، زنده نگه داشتن شعایر مذهبی و در راس آن ها عزاداری برای اهل بیت(ع) به خصوص سالار شهیدان است؛ زیرا عزاداری برای سید شهدا، شعار ولایت و امامت و حافظ دین و دیانت است.
🔸 یکی از بزرگان در این باره می گوید: عزاداری از شعایر امامت است و ملحق به اصول دین، مانند اذان که طوایف اسلام گفتند اگر از مردم شهر اسلامی بانگ اذان شنیده نشود، امام با آن مردم قتال کند تا صدا به اذان بلند کنند؛ با این که اذان مستحب است اما از شعایر نبوت است.
📚 دمع السجوم، ص ۵۹
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه
🔸آیت الله سیدعبدالجواد علم الهدی پس از تحمل یک دوره طولانی نقاهت دار فانی را وداع گفت
🔹آیت الله علم الهدی از شاگردان آیت الله بروجردی و امام خمینی و یکی از تاثیرگزارترین روحانیون دو دهه اخیر بودند که درس خارج و فقه ایشان به مدت بیش از دودهه از مهمترین دروس خارج تهران به شمار می آمد.
🔹ایشان برادر بزرگتر آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده معزز ولی فقیه در استان خراسان و موسس و تولیت مدرسه علمیه امام القائم(عج) تهران بودند.
🔹این ضایعه مولمه را خدمت حضرت ولیعصر(عج)، حوزه های علمیه، شاگردان آنجناب و بیت علمی معظم له بالاخص برادر مکرم ایشان حضرت آیت الله سید احمد علم الهدی ( دامت برکاته) تسلیت عرض می نماییم.
حوزه علمیه تربت حیدریه
◾️سجده بر تربت سیّدالشهداء علیه السلام◾️
حضرت امام صادق علیه السلام
🔹إنَّ السُّجُودَ عَلَى تُرْبَةِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام يَخْرِقُ الْحُجُبَ السَّبْع
🏴 سجده بر تربت سیدالشهداء علیه السلام، حجابهای هفتگانه را می شکافد.
📚 «وسائل الشیعة» ج ۵ ص ۳۶۶
🏴 دومین #روز_محرم
🔸 ماجرای شهادت غلام حضرت اباعبدالله علیهالسلام در کربلا به روایت #امام_خامنه_ای(حفظه الله)
♻️ آن آدمى که در مقابل یک دنیا مخالف، یک صحرا گرگ گرسنه تنها مقاومت مىکند و تنش نمىلرزد، در مقابل یک چیزهاى کوچکى آنچنان منقلب مىشود؛ مثلاً آن وقتى که آن غلام سیاه حبشى روى زمین افتاد؛ حضرت آمدند بالا سر این غلام.
♻️ خب، یک غلام سیاهى است؛ جزو مخلصین است، جزو علاقهمندان است، شاید جُون غلام ابىذر بوده که از لحاظ وضع اجتماعى، فرهنگ اجتماعى آن روز، اگر چه در بین مسلمانها بالأخره یک مرحلهى خیلى بالایى ندارد، یک مرتبهى شریف و عالىاى ندارد. این وقتى کشته مىشود، خب، خیلىها کشته شدند.
♻️ اشراف کوفه، بزرگان و معاریف کوفه مثل حبیببنمظاهر و زهیربنقین و دیگران، که اینها جزو بزرگان و نامداران رجال کوفه بودند، در کنار امام حسین شهید شدند، افتادند حضرت این حرکات را نشان نداد.
♻️ خطاب به مسلمبنعوسجه، حضرت فرمودند که انشاءالله از خدا اجر بگیرى. اما در مقابل این غلام سیاه که کسى را ندارد، فرزندى ندارد، خانوادهاى در انتظار او نیست تا بر او گریه کنند، حسینبنعلى آمد همان حرکتى را که با علىاکبر انجام داد، با این غلام انجام داد. بالاى سر غلام نشست، این سر خونین غلام را روى زانوى خودش گذاشت، اما دلش آرام نگرفت، یک وقت همه دیدند حضرت خم شد، صورتش را روى صورت این سیاهِ غلام گذاشت...
📆 ۱۳۶۳/۷/۲۰
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه
🇮🇷حوزه علمیه تربت حیدریه🇮🇷
🏴 دومین #روز_محرم 🔸 ماجرای شهادت غلام حضرت اباعبدالله علیهالسلام در کربلا به روایت #امام_خامنه_ای(
🏴 سومین #روز_محرم
🔰 ماجرای گفتگوی حضرت امام حسین علیه السلام و عمر سعد در کربلا به روایت #امام_خامنه_ای(حفظه الله)
🔸 در آن هنگامى که حضرت به کربلا رسیده بودند و عمربن سعد در روز چهارم محرم ظاهراً وارد کربلا شد، یک مدتى، چند روزى بین امام حسین و عمر سعد هى گفتگو مىشد.
🔸 چند بار عمر سعد بلند شد، آمد توى خیمهى امام حسین، نشستند با هم صحبت کردند. در یکى از این صحبتها، خطاب به عمر سعد جملهى حضرت، جملهى طلبگارانه است، به عمر سعد مىگوید، حالا اینجا ببینید شما تصور وضع را بکنید، امام حسین یک کسى7 است که قیام کرده و حالا آمده توى این بیابان به حسب ظاهر گیر افتاده و محاصره شده، ظاهر قضیه این بود دیگر.
🔸 حضرت با یک مشت زن و بچه با پنجاه، شصت نفر، چهل، پنجاه نفر آن روز شاید هنوز هفتاد نفر هم نبودند. با چهل، پنجاه نفر مرد، جوان، پیر، همه جورى توى این بیابان ماندند، اطرافشان هم چند هزار مرد مسلحى که پول گرفتند آمدند اینجا آدم بکشند؛ حیوانهاى وحشى، همان عُسلانالفلوات که خود حضرت در مکه فرمودند همانند گرگهاى درندهى گرسنهى صحرائى؛ شمشیرها دستشان، نیزهها دستشان و دهانهاى بازشان را منتظر طعمههاى امیرعبیدالله قرار دادند.
🔸 یک عده اینجورى امام حسین را محاصره کردهاند. خب، ظاهر قضیه این است که حسینبنعلى اینجا گیر افتاده دیگر، در یک چنین وضعى شما ببینید لحن یک آدم چگونه خواهد بود.
🔸 حالا هم فرماندهى همان لشکرى که علىالظاهر پیروز هست آمده توى خیمهى امام حسین، صحبتى که بین اینها خواهد گذشت چگونه است؟ قاعدتاً این صحبت این خواهد بود که او ملامت کند، آقا چرا آمدى؟ حضرت هم بگویند دیگر حالا شده یک کارى بکنیم، فلان.
🔸 مىبینیم درست به عکس است. وقتى مىآید توى خیمهى امام حسین، امام حسین سؤال مىکنند یابنسعد! تو چرا حاضر نیستى که با ما حرکت کنى، قیام کنى؟ او مىگوید که من بچههایم در آن جایند و گیر مىافتند.
🔸 حضرت مىگویند برو پس نجنگ با ما، از فرمان عبیدالله سر باز بزن. مىگوید نمىتوانم، مىترسم، به من حمله مىکنند، مالم را مىگیرند. یعنى حضرت او را در موضع انفعال قرار مىدهد، به او اعتراض مىکند و او در صدد عذرخواهى از امام حسین برمىآید. یک چنین روحیهى قوى و محکمى.
📆 ۱۳۶۳/۷/۲۰
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه
#فضای_مجازی
🌕 باید عناصر فکری و فرهنگی سالم را زنده و مطرح کرد.
❄️ آیت الله #مصباح_یزدی: در این فضای فرهنگیای که انواع سموم مهلک دنیای غرب وارد شده و بر اثر اختلاط و ارتباطات؛ امواج رادیویی، تلویزیون، ماهوارهها، اینترنت و تلفن همراه همه چیز را به هم مربوط کرده است، تنها کاری که مى شود کرد، تزریق مقداری اکسیژن در این فضا است.
❄️ در مقابل سمومی که هر لحظه وارد این فضای فرهنگی مى شود ما نیز میبایست امواج سالمی سرشار از معنویات و نورانیت فرهنگ اهل بیت صلواتالله علیهم اجمعین را ترویج کنیم.
❄️ متأسفانه حتی محیطهای روحانیت نیز از آثار سوء این فرهنگ مسموم جهانی مصون نمانده و روزبهروز بیشتر تحت تأثیر این امواج مسموم و زهرآگین قرار مى گیرد.
❄️ اگر انسان قدری فراتر از این افق را نگاه کند و گذشته، آینده و وضع فعلی را با هم ببیند و مقایسه کند، آن وقت مى فهمد که فضا تغییر کرده است و دیگر نمیتوان در آن تنفس کرد.
❄️ اگر این فضای زهرآگین بر پیرمردها چندان تأثیری نداشته باشد، نسل آینده را به کل فاسد مى کند، کاری که ما می توانیم بکنیم، این است که به نوبه خود تلاش کنیم تا عناصر فرهنگی سالمی را در این فضای فکری و فرهنگی، زنده و مطرح کنیم.
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه
#فضای_مجازی
🌐 فضای مجازی یکی از ابزارهای شیطان است.
🌀 حجت السلام و المسلمین #عالی: امروز همین فضای مجازی یا شبکههای اجتماعی یکی از ابزار شیطان شده که بر دور شدن افراد خانواده دامن زده و آنها را از یکدیگر دور کرده است.
🌀 فضای مجازی و شبکههای اجتماعی تکنولوژی جدیدی است که می تواند سبب سهولت ارتباطات و دسترسی آسان به اطلاعات باشد یا حتی وسیلهای باشد که ما بتوانیم فرهنگ خود را منتقل کنیم اما وقتی مدیریت آن در اختیار ما نیست تهدیدها و ضررهای آن برای ما بیشتر از منافع آن است.
🌀 امروزه ۲۰ میلیون جمعیت کشورمان با شبکههای اجتماعی مرتبط هستند، در این فضا دشمن کاستن عفت وحیا، کاهش غیرت وحساسیت نسبت به ناموس، دور کردن افراد خانواده از یکدیگر، کم رنگ کردن احترام ها به خصوص نسبت به پدر و مادر را دنبال کرده و اخلاقهای جدید بر خلاف ارزشهای ما ایجاد میکند.
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه
#فضای_مجازی
🌐 میخواهند جوان را فلج کنند.
🌀 #امام_خامنهای(حفظه الله): «آن توطئههای نرمی که همه از آن حرف میزنند، فلج کردن نسل جوان است؛ سرگرم کردنش به شهوات، سرگرم کردنش به کارهای بیهوده، بازیهای کامپیوتری و...، مبتلا کردنش به مواد مخدر، ناامید کردن؛ اینها فلج کردن نسل جوان است.
📆 ۱۳۹۸/۰۳/۰۱
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه
🏴السلام علیک یا ابا عبد الله الحسین🏴
⚫️ میل به زیارت و محبّت امام حسین علیه السلام در قلوب، بهترین هدیه از ناحیه خداوند است⚫️
✅ امام صادق علیه السلام فرمودند:
🔹 منْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ الْخَيْرَ قَذَفَ فِي قَلْبِهِ حُبَّ الْحُسَيْنِ وَ حُبَّ زِيَارَتِه.
🔸 اگر خداوند اراده خير و خوبی را براى کسی نماید در قلبش محبّت امام حسين علیه السلام و محبت زيارت آن حضرت را قرار می دهد.
📚 كامل الزيارات، ص۱۴۲.
#زیارت_امام_حسین
#محبت_اهل_بیت
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌐#معاونت_تبلیغ_حوزه_علمیه
#رقیہ_خاتوݧ🥀
سلام من بہ رقیہ،بہ خاندان ڪریمش
بہ گوشواره و زلف و،بہ اجتهاد رفیعش
سلام من بہ رقیہ،بہ شام و ڪنج خرابہ
بہ دسٺ و بال عمویش،بہ تشنگےِحبیبش
#السلام_علیڪ🌷
#شب_سوم #محرم💔🥀
#یارقیہ_بنٺ_الحسین_ع❤️
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌐#معاونت_تبلیغ_حوزه_علمیه
🇮🇷حوزه علمیه تربت حیدریه🇮🇷
🏴 سومین #روز_محرم 🔰 ماجرای گفتگوی حضرت امام حسین علیه السلام و عمر سعد در کربلا به روایت #امام_خامن
🏴 چهارمین #روز_محرم
🔰 ماجرای شهادت حضرت عبدالله بن الحسن به روایت #امام_خامنه_ای(حفظه الله)
🔸 آن وقتى که حسینبنعلى علیهالسّلام از اسب روى زمین افتاد، یعنى در آن لحظات آخر و اسب بىصاحب امام حسین به خیمهها برگشت، و زن و بچه و اهل حرم فهمیدند که حادثه براى حضرت ابىعبدالله پیش آمده، خب هر کدام یک عکسالعملى نشان دادند.
🔸 یک بچهى یازده سالهاى بود که در آغوش امام حسین بزرگ شده بود؛ در حادثهى کربلا ده سال از شهادت امام حسن مىگذشت، یعنى این بچه از یک سالگى در دامان عمو تربیت پیدا کرده بود و با عمو انس گرفته بود مثل پدر.
🔸 شاید به خاطر اینکه بچهى یتیم بوده امام حسین از فرزندان خودش هم بیشتر به او محبت مىکرده. خب پیدا است که یک چنین محبتى چگونه این بچه را سراسیمه کرد وقتى فهمید که عمویش در وسط میدان روى زمین افتاده، با شتاب آمد و رسید بالاى سر أبىعبداللَّه آنطورى که نقل کردند و نوشتند.
🔸 هنگامى که این بچه رسید یکى از سربازان خبیث و قسىالقلب ابنزیاد شمشیر را بلند کرده بود که بر بدن مجروح ابىعبدالله فرود بیاورد، این بچه در همین حال رسید که دید عمویش افتاده روى زمین و یک ظالمى هم شمشیر بلند کرده که فرود بیاورد، این بچه آنقدر ناراحت شد، آنقدر سراسیمه شد که این دستهاى کوچک خودش را بىاختیار جلوى شمشیر گرفت.
🔸 اما این کار موجب نشد که آن حیوان درنده شمشیر را فرود نیاورد. شمشیر را فرود آورد، دست این بچه قطع شد.
🔸 فریاد این بچه بلند شد، بنا کرد استغاثه کردن، اما این گرگ خونخوار به همین هم اکتفا نکرد، پشت سر این بچه رفت، بچهى یازده ساله را روى زمین انداخت و او را به شهادت رساند.
🔸 اینجا بود که امام حسین خیلى منقلب شد، کارى هم از او برنمىآید، در مقابل چشم او این عزیز دلش را، این یتیم برادرش را، این بچهى یازده ساله را دارند مىکشند، این بود که اینجا دست به دعا برداشت و از ته دل این مردم را نفرین کرد. صدا زد «اللّهم أمسک عنهم قطر السماء» خدایا باران رحمتت را بر این مردم حرام کن...
📆 ۶۴/۷/۵
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه
🔴 #اخلاقی
🔰 توصیه پنج گانه آیت الله #مظاهری به طلاب
🌀 طلّاب عزیز، تمام توان وتلاش خود را در سه ساحت «علم و عمل و عقلانیّت» بهکار گیرند و در این مجاهدت و اهتمام خود، هیچ چیزی و هیچ کسی را جُزء خداوند تعالی در نظر نداشته باشند و با خلوص و اخلاص، این راه دشوار، ولی مبارک و سازنده را در پیش گیرند.
2⃣ فرصت جوانی را مغتنم بشمارند و با پرهیز از کسالت و بطالت، از همه فرصتهای کوچک و بزرگ به نفع ارتقاءِ آن سه مؤلّفۀ مهم، استفاده و بهرهبرداری نمایند.
3⃣ برای اعتلاءِ اخلاق و ادب و متانت و آراسته شدن به منطق و فضائل الهی و تهذیب نفس و تزکیۀ روح که جوهرۀ اصلی همۀ معارف دینی و تعلیمات قرآن و عترت است، همواره در کوشش و تلاش علمی و عملی باشند و بدانند که عموم مردم، به اخلاق و رفتار علماء و حوزویان نظر میکنند و از آن تأثیر میپذیرند؛ و از اینرو وظیفۀ ما، مراقبۀ دائمی در این جهات است.
4⃣ انس با قرآن و عترت و تدبّر در پیامهای عالی مرتبۀ حیاتبخش و انسانسازِ این دو ثقل ثقیل را هیچگاه فراموش ننمایند.
5⃣ با فضاهای علمی جدید و مسائل دنیای روز به نحو صحیح آشنا باشند و قدرت پاسخگویی به شبهات نظری و مشکلات عملی جهان معاصر را در خود ایجاد نمایند.
👈 اگر به این پنج نکته، التزام و تعهّد کامل داشته باشند، انشاءالله با فضل و توفیق خداوند سبحان، به عناصری مفید برای جامعه اسلامی تبدیل خواهند شد و به رسالت خطیر خود عمل خواهند کرد.
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
✅ معاونت فرهنگی اجتماعی سیاسی حوزه علمیه