فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بسیار_جذاب
☘پاسخ مقام معظم رهبری به سوال خانومی که اصلا انتظار این پاسخ رو نداشت.
🔹خانم میپرسه تو این شرایط وظیفه ام چیه؟
(چون دانشجو است،انتظار داره حضرت آقا بهش بگه فقط درس بخونید و فعالیت اجتماعی انجام بدید.)
💢اما آقا بهش میگه:...
پ.ن: بابا آقا دیگه به چه زبانی بگه
حالا دیگه هرجور خودتون صلاح میدونید.
💌 @hozekerman
۱ خرداد ۱۳۹۹
سيد بن طاووس و شيخ صدوق از جابر بن عبدالله انصاري روايت كرده اند كه گفت رفتم به خدمت حضرت رسول(صلي الله عليه وآله) در جمعه آخر ماه رمضان. چون نظر آن حضرت بر من افتاد فرمود كه اي جابر اين آخرین جمعه ماه رمضان است. آن را وداع كن و بگو:
اَللَّـهُمَّ لا تَجْعَلْهُ اخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيامِنا اِيّاهُ، فَاِنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْني مَرْحُوماً وَلا تَجْعَلني مَحْرُوماً،
خدايا آن را آخرین روزهی رمضان ما قرار مده و اگر قرار داده اي پس مرا رحمت شده بدار، نه محروم از رحمت.
ای جابر! قطعاً کسی كه اين دعا را در اين روز بخواند به يكي از دو خصلت نيكو ظفر مي يابد:
يا به رسيدن به ماه رمضان آينده؛
يا به آمرزش خدا و رحمت بي انتها.
👈🏻امروز آخرین جمعه ماه مبارک رمضان
وداعاً ایها الشهر الکریم...😔
💌 @hozekerman
۲ خرداد ۱۳۹۹
۳ خرداد ۱۳۹۹
۳ خرداد ۱۳۹۹
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
در روایتی است از سُوید بن غَفَله - که از دوستان امیرالمؤمنین است و دربارهی او اینطور گفتهاند که «من کان من اولیاء امیرالمؤمنین»؛ از نزدیکان امیرالمؤمنین بوده است - که میگوید روز عید فطر در خانهی امیرالمؤمنین بر او وارد شدم. «فاذا عنده فاثور ای خوان»؛ در مقابل او سفرهیی گسترده شده بود و حضرت مشغول غذا خوردن بودند. «و صحفة فیها خطیفة و ملبنة»؛ غذای بسیار متواضعانهیی در مقابل حضرت گذاشته شده بود. «خطیفة» غذایی است که در حداقل امکان برای کسی تهیه میشود؛ مثلاً مقداری شیر و مقداری آرد مخلوط میکردند؛ غذای کاملاً فقیرانه. «فقلت یا امیرالمؤمنین یوم عید و خطیفة؟»؛ عرض کردم یا امیرالمؤمنین! شما روز عید چنین غذای کماهمیت و کمارزشی میخورید؟ معمول این است که در روزهای عید، مردم بهترین غذاهای خود را میخورند؛ شما به این غذا اکتفا کردید؟ «فقال: انّما هذا عید من غفر له»؛ فرمود امروز، روز عید است؛ اما برای کسانی که مورد مغفرت الهی قرار گرفته باشند(۱). یعنی عید بودنِ امروز به خوردن غذاهای رنگین و دلخوش کردن به شادیهای کودکانه نیست؛ این عید واقعی است برای کسانی که بتوانند و توانسته باشند مغفرت الهی را برای خودشان تحصیل کنند. در یک جملهی دیگر امیرالمؤمنین فرمود: «انّما هو عید لمن قبل اللَّه صیامه و شکر قیامه»؛ عید فطر، عید است برای کسی که خدا روزهی او را مورد قبول قرار دهد و نماز و عبادت او را مورد شکر و سپاس خود قرار دهد. «و کلّ یوم لا یعصی اللَّه فیه فهو یوم عید»؛ آن روزی که من و شما این توفیق را پیدا کنیم که هیچ معصیتی از ما سر نزند، روز عید و شادمانی است.(۲)
البته گفته شده است در عید فطر به یکدیگر تحیت بگویید؛ لباسهای تازهی خود را بپوشید؛ آن روز را روز عید و شادمانی بدانید؛ اما جوهر این عید عبارت است از «توجه به معنویت و طلب مغفرت و درخواست رحمت پروردگار»
بیانات مقام معظم رهبری در خطبههای نماز عید سعید فطر
۱۳۸۴/۰۸/۱۳
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
۱ ) مناقب آل ابی طالب : محمدبن شهر آشوب مازندرانی : ج ۱ ص ۳۶۸، بحارالانوار ،علامه مجلسی : ج۴۰ ص ۳۲۶:
«وَ قَالَ سُوَيْدُ بْنُ غَفَلَةَ دَخَلْتُ عَلَيْهِ يَوْمَ عِيدٍ فَإِذَا عِنْدَهُ فَاثُورٌ عَلَيْهِ خُبْزُ السَّمْرَاءِ وَ صفحة فِيهَا خَطِيفَةٌ وَ مِلْبَنَةٌ فَقُلْتُ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ يَوْمُ عِيدٍ وَ خَطِيفَةٌ فَقَالَ إِنَّمَا هَذَا عِيدُ مَنْ غُفِرَ لَهُ»
۲ ) کلمات قصارنهج البلاغه۴۲۸:
وَ قَالَ ( عليه السلام ) فِي بَعْضِ الْأَعْيَادِ : إِنَّمَا هُوَ عِيدٌ لِمَنْ قَبِلَ اللَّهُ صِيَامَهُ وَ شَكَرَ قِيَامَهُ ، وَ كُلُّ يَوْمٍ لَا يُعْصَى اللَّهُ فِيهِ فَهُوَ عِيدٌ.
ترجمه:
اين عيد است براى كسى كه خداوند روزهاش را قبول و نمازش را سپاس نهاده، و هر روزى كه خداوند در آن نافرمانى نشود روز عيد است.
http://farsi.khamenei.ir/newspart-index?nhid=757&npt=9
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما معرفتجویان عزیز، از خداوند متعال میخواهم در هر خیری که محمد و آل محمد (علیه و علیهم الصلوة و السلام) را وارد آن کرد شما را وارد کند و از هر سوئی که آنها را خارج کرد شما را خارج کند و بهترین چیزی که بندگان صالح و مخلص خدا از او خواستهاند به شما عنایت فرماید و از آنچه به خدا پناه بردهاند شما را پناه دهد.
اللهم انی اسألک خیر ما سألک به عبادک الصالحون و اعوذ بک مما استعاذ منه عبادک المخلصون...
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💌 @hozekerman
۳ خرداد ۱۳۹۹
و مستحب است روزهی شش روز بعد از عید فطر، بدون فاصله و به صورت پشت سر هم. هرکس این شش روز را همراه ماه رمضان روزه بگیرد معادل روزه تمام سال است. و در روایت آمده که هر کس هرسال این کار را بکند معادل روزه تمام عمر است...
(لمعه دمشقیه، شهیدثانی«ره»، کتاب الصوم،ج۱،ص۲۳۱)
از بندگی خسته نمیشیم😊😍...
ان شاء الله🤲🏻
💌 @hozekerman
۴ خرداد ۱۳۹۹
دزد کاری به آدم فقیر ندارد. به خانه اغنیاء طمع میکند.
همهی شما مؤمنان، اکنون از لحاظ معنوی جزو اغنیاء شدهاید. شیطان هم که تا حالا در مرخصی و استراحت بوده اکنون با نیروی مضاعفی در صدد خراب کردن اعمال صالح شماست.
پیامبر که ملقب به محمدامین (صلی الله علیه وآله وسلم) بودند و اهلبیت علیهمالسلام که در زمان حیات مبارکشان بهترین امانت داران بودند (امناء الرحمن)، اکنون نیز بهترین امانتدارانند.
یکی از بهترین راههای نگهداری اعمال، سپردن آنها به این امانتداران است.
بگوییم یارسول الله! یا صاحب الزمان! من اگر به خودم باشد، یکروزه صالحاتم را خراب میکنم! آنها را به شما امانت میسپرم تا هنگام مرگ، آنها را به من برگردانید.
مطمئن باشید این درخواست، بیاثر نیست.
💌 @hozekerman
۴ خرداد ۱۳۹۹
🌺روشی برای تعیین قبله به شکل دقیق
🔶روشی هم وجود دارد که میتوان قبله را بدون استفاده از قطبنما و قبلهنما پیدا کرد.
البته این روش را فقط میتوان در 2روز از سال استفاده کرد:
1.در روز 7خرداد
2. 25تیر
هنگام ظهر شرعی (اذان ظهر) مکه، خورشید دقیقا عمود بر کعبه است و این سبب میشود شاخص در مکه سایه نداشته باشد. از اینرو فرد در هر مکانی که قرار داشته باشد، خلاف سایه او (روبه خورشید)سمت درست قبله را نشان میدهد.
برای آنکه این عمل به دقت انجام گیرد، میتوان از یک وسیله عمود بر زمین مانند یک میله یا چوب استفاده کرد که خلاف جهت سایه آن، نشانگر جهت قبله است. ظهر شرعی مکه به وقت رسمی ایران در روز هفتم خرداد، ساعت 13:48 و در روز 25 تیر، 13:57 است و تعیین قبله باید در این زمانها صورت گیرد.
🍃🌺🍃
💌 @hozekerman
۷ خرداد ۱۳۹۹
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب جمعه است هوایت نکنم میمیرم... صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین
💌 @hozekerman
۸ خرداد ۱۳۹۹
ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا...!
(مرجع تقلید بزرگوار، حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی در حال بوسه بر دستان یک طلبه سیاهپوست)
💌 @hozekerman
۹ خرداد ۱۳۹۹
با سلام، در مورد چگونگی برگزاری امتحانات حوزه علوم اسلامی دانشگاه شهید باهنر(ره)، نظرتان چیست؟ لطفا مشارکت کرده و گزینه مورد نظر را انتخاب فرمایید. چگونگی برگزاری امتحانات، منوط به نتایج نظرسنجی است. توجه داشته باشید که دانشگاه، برنامه ای برای اسکان و تغذیه ندارد. (لطفا فقط معرفت جویان حوزه علوم اسلامی دانشگاه شهید باهنر مشارکت فرمایند).
با تقدیم احترام
لینک نظرسنجی:
EitaaBot.ir/poll/3ps?eitaafly
@hozekerman
۱۰ خرداد ۱۳۹۹
۱۰ خرداد ۱۳۹۹