هدایت شده از نهاد رهبری دانشگاه باهنر کرمان
کرسی تلاوت قرآن کریم
امروز یکشنبه ۲۹ آبان
با قرائت قاری برجسته کشوری استاد مجتبی یداللهی
@uknahad
هدایت شده از نهاد رهبری دانشگاه باهنر کرمان
مراسم هفتگی هیئت دانشجویی دارالثقلین
امشب ساعت ۱۹
@uknahad
‼️قابل توجه همه دانشجویان و معرفتجویان محترم‼️
الحمدلله توفیقی حاصل شد که ما بتوانیم چهارشنبه ها یک هفته در میان در خدمت استاد بزرگوار سید میثم میرتاج الدینی باشیم که هر دو هفته یکبار برای این جلسه و چند جلسه دیگر که دارند از قم به کرمان میآیند.
بنده بسیار تاکید دارم که همه دوستان هم خودشان بیایند هم دوستانشان را بیاورند ولی اجباری نیست.
یعنی جزو درسهای الزامی حوزه علوم اسلامی نیست. ولی بسیار برای ارتقای سطح آگاهی شما مفید است.
شروع جلسات از چهارشنبه همین هفته ساعت ۱۰ صبح
مکان جلسات: حسینیه شهدای گمنام دانشگاه
✅ بازم تاکید میکنم با اینکه حضورتون الزامی نیست ولی اگر کسی کلاس نداره یا کار مهمتری نداره حتما از وجود استاد استفاده کنه. واقعا حیفه!
@hozekerman
هدایت شده از حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان
🔰دومین نشست دوره "روایت اول"
🔸کلاس استاد محسن مهدیان
با موضوع: روایت خوب، روایت بد
🌐 لینک ورود: yun.ir/majaz
یکشنبه ۲۹ آبان - ساعت ۱۶
حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان
@hoi_hodat
باشگاه رسانه دانشگاهیان
@bashgah_resane
1_1897766266.pdf
4.58M
📣 فایل کتاب #یک_ون_شبهه
❌ خواندن این کتاب برای تمامی مجاهدان #جهاد_تبیین واجب است!
♨️ پاسخ به تمامی شبهات فتنه اخیر...
⁉️ چرا در ایران مانند کشورهای غربی متمدن #آزادی وجود ندارد؟
⁉️چرا باید #حجاب_اجباری باشد؟
‼️ظلم جمهوری اسلامی به زنان!
❌ اینکه شعار آزادی زنان را فوری به خارج نسبت میدهید نشانه خالی بودن دست شماست!
⭕️ چرا نظام خود را به #رفراندوم نمیگذارد؟
⁉️چرا رهبری به هیچ ارگانی پاسخگو نیست؟!
⁉️ چرا اختیارات رهبری هیچ حد و مرزی ندارد!
🔻جمهوری اسلامی در این ۴۳ سال چه خدمتی به مردم کرده؟
♦️پیشرفتهای #جمهوری_اسلامی طبیعی است، اگر #شاه هم بود همینقدر پیشرفت صورت میگرفت!
🔴 طبق تجربه ۹۰ درصد شبهات در بین مدارس و معترضین از مباحث مطرح شده در کتاب خارج نیست
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
#خداروشکر_به_مردم_نخورد
🔆 واکنش اساتید و طلاب جهادی مدرسه علمیه معصومیه قم در پی پرتاب کوکتل مولوتوف به این مدرسه
#حوزه_علمیه_قم
🇮🇷 @hozekerman
باط با درس مطرح می شود نه تنها موجب تلف شدن وقت ذیقیمت افراد می گردد بلکه موجب کندی پیشرفت علمی نیز میشود.البته طرح مطالب و ظرایفی که درارتباط مستقیم با درس بوده و موجب نشاط روحی افراد شود خالی از لطف نیست.
۷- آرامش محل مباحثه: برپائی مباحثه دراماکن پر سر و صدا موجب خستگی سریع و در نتیجه موجب عدم پیشرفت آموزش می شود. از طرف دیگر مباحثه درانظار عموم ممکن است ناخودآگاه موجب پیدایش خصلت های زشت از قبیل ریا و عجب گردد.
۸- قرعهکشی برای انتخاب گوینده: اینکار باعث میشود همهی افراد با آمادگی کامل در مباحثه حاضر شوند. مباحثه نباید به صورت نوبتی باشد. چون ممکن است کسانی که نوبتشان نیست مطالعه کافی و لازم نکنند.
ان شاءالله موفق باشید 🌹
@hozekerman
عزیزانی پیشنهاد کرده بودند که در خصوص کیفیت مباحثه مطالبی در کانال حوزه گنجانده شود. از آنجا که مباحثه یکی از بهترین راهکارها برای آموزش بهتر همراه با تحقیق می باشد و از سالهای بسیار دور در حوزه های علمیه این روش معمول بوده و هم اکنون نیز در حوزه ها بویژه برای طلابی که با تلاش خستگی ناپذیر در پی کسب معارف و مقامات علمی هستند رواج دارد، تصمیم به درج مطالبی در این خصوص گرفتیم. قابل ذکر است طبق آخرین تحقیقات جهانی مانند تحقیقی که عدهای از اساتید دانشگاه هاروارد آمریکا در مورد انواع نظامهای آموزشی و شیوههای یادگیری انجام دادهاند، بهترین روش یادگیری و به یادسپاری درس، همان شیوه مباحثه است.
امید است این توضیحات مورد توجه و استفاده عملی همگان قرار گیرد.
اهمیت مباحثه
این سنت نیکوی علمی که بهترین و موثرترین شیوه فهم عمیق و فراگیری سریع علوم و معارف است از سلف صالح و علمای ربانی به ما ارث رسیده است.
خواجه نصیرالدین طوسی در کتاب «آداب المتعلمین» به مسئله مباحثه اشاره می کند و می فرماید:
«ولابد لطالب العلم من المطارحة والمناظرة. وقیل مطارحة ساعة خیر من تکرار شهر؛ برای یک دانشجو مباحثه و مناظره یکی از ضروریات می باشد و گفته شده یک ساعت مباحثه بهتر از یک ماه تکرار درس است».
ویژگیهای مباحثه
مباحثه، راه تحقیق را برای محقق و دانشجو هموار کرده و باعث میشود وی برخورد آراء واندیشهها را تجربه کرده و بلند نظری و تحمل عقاید دیگران را بیاموزد.
مباحثه تکرار درس استاد و تدریس به دیگر اعضای گروه است اما نه به شکل ناقص و سطحی بلکه بصورتی جامع و محققانه؛ زیرا همه افراد مباحثه کننده قبل از مباحثه، کاملا مطالعه کرده، به یادداشتهای درس استاد و نیز به گفتار اساتید و کتابهای مربوط به آن مراجعه کردهاند واز آن نظریات کمک می گیرند تا نقاط مبهم و مشکل درس را برطرف نمایند.
در واقع مباحثه نوعی تدریس توسط شاگرد می باشد. از اینرو محصل تمام نقاط ابهام را برطرف می کند تا همانند استاد، مطالب را برای هم مباحثهایهای خود بازگو نماید.
به همین دلیل اگر گوشه ای از مطالب در مباحثه روشن نگردید باید قبل از شروع درس جدید مطالعه و تحقیق کرد و اگر باز مشکل حل نشد، از استاد پرسید و نقاط مبهم و دارای اشکال را روشن نمود.
از دیگر ویژگیهای مباحثه اینست که ضمن فهم کامل مطالب سؤالات جدیدی بصورت خودجوش طرح می شود. جوشش سؤالات جدید و فرورفتن در عمق مطالب علمی و یافتن طرح های نو از محاسن مباحثه است و لازم است که همیشه مورد توجه قرار گیرد.
در مباحثه، انسان بخوبی می یابد که تا چه میزان بر مطالب تسلط یافته و آیا به فهم و درک کامل موضوعات رسیده است یانه؟ از جمله خصوصیات جالب مباحثه آنست که هر کس خود راامتحان می کند، میزان فهم خود را ارزیابی می کند که این سنجش و آزمایش، وسیلهای برای تلاش بیشتر و در نتیجه رشد سریعتر می باشد.
عوامل ارتقاء کیفیت مباحثه:
۱- مطالعه دقیق
میزان و کیفیت مطالعهی درس در مباحثهی آن بسیار مؤثر است. طوری باید مطالعه کنید که بدون نگاه به کتاب و جزوه، درس را برای هم مباحثهایهای خود بازگو کنید. گویا دارید برای شاگردان خود تدریس میکنید.
۲- نظم در مباحثه
بی توجهی به اصول و ضوابط مباحثه، و بی نظمی و سستی در تشکیل منظم مباحثه موجب کاهش تدریجی روحیه تلاش و شوق وانگیزه درسی می شود؛ چنانکه امام علی علیه السلام می فرماید: اوصیکما بتقوی الله و نظم امرکم: شما را توصیه می کنم به تقوای الهی و نظم در امورتان.
و بر عکس، حاضر شدن به موقع و تشویق کردن یکدیگر به نظم و مطالعه قبلی، در روحیه افراد و ارتقاء کیفیت مباحثه بسیار موثر است.
۳- پیش رفتن مباحثه همگام با درس استاد: نکته مهم دیگر این است که لازم است مباحثه با درس استاد پیش برود. زیرا با مرور زمان زوایا و نکات دقیق فراموش می شود و در نتیجه تمام مطالب در خاطر نمانده تا در جلسه مباحثه طرح گردد. از طرف دیگر چون درس بعدی استاد مکمل و براساس درس قبلی اوست، مباحثه بایداز نظر موضوع، هم آهنگ با درس باشد واز نظر زمانی باید پیش از شروع درس جدید انجام پذیرد.
۴-پرهیز از لجبازی و نپذیرفتن حرف حق دیگران
دراین خصوص روایات متعددی وارد شده است. زیرا «مِراء» قلب را میرانده و حقایق را مجهول می گذارد. نباید گذاشت خودخواهی و خودمحوری بر فضای مباحثه حاکم شود. و در صورت وجود چنین صفتی افراد مباحثه کننده همدیگر را ارشاد وازاین صفت زشت برحذر دارند.
۵- مهربانی و سعه صدر: در مباحثه همگی باید ضعف ها واشکالات یکدیگر را - نه با تندی و خشم - بلکه با مهربانی و بصورت دوستانه تذکر داده و حل کنند.
۶-پرهیز از حواشی: اداره کننده مباحثه نباید مسائل دوراز ذهن و بی ارتباط یا کم ارتباط با مطلب مورد مباحثه را مطرح کند. و نیز باید پاسخ به اشکالات، پس از طرح تمام مباحث و روشن شدن اصل اشکال و سؤال باشد. مباحثه هائی که در آن مسائل متفرقه و بی ارت
هدایت شده از شفیعی
✳️ دومین دوره تربیت مربی تخصصی عفاف و حجاب
.
📣 مدیران و فعالان حوزه فرهنگ و آموزش
📣 مدیران و طلاب حوزه های علمیه
📣 افراد دغدغه مند و مطالبه گر
🔰 ستاد امر به معروف و نهی از منکر اقدام به برگزاری دومین دوره تربیت مربی تخصصی عفاف و حجاب به صورت مجازی می نماید.
📝 جزوات این دوره و فایل های صوتی در تارنمای ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر بارگذاری میشود.
💠 مزایای این دوره :
🔸قابل استفاده به عنوان آموزش ضمن خدمت دستگاه های اجرایی
🔸دریافت گواهی مربیگری تخصصی عفاف و حجاب
🔸امکان دریافت مجوز تشکل مطالبه گری حجاب
🔸کسب مهارت فن بیان و اقناع مخاطب
🔸توانمندسازی در زمینه پاسخ به شبهات حجاب
🔸استفاده از شرکت کنندگان برتر به عنوان مربی
🔸آموزش رایگان
و...
✅ شرکت در این دوره برای عموم آزاد است.
💻 جهت ثبت نام به نشانی www.setad-abm.ir مراجعه نمایید.
🖥 جهت مطالعه خبر به نشانی https://b2n.ir/z17114 مراجعه نمایید.
📌 ما را دنبال کنید؛
📡 @setadeabm
حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کرمان
‼️قابل توجه همه دانشجویان و معرفتجویان محترم‼️ الحمدلله توفیقی حاصل شد که ما بتوانیم چهارشنبه ها ی
‼️یادآوری‼️
هم اکنون، حسینیه شهدای گمنام